Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jupiler Pro League speeldag 5 uitslagen

Anderlecht - Waasland-Beveren 1 - 0
    KV Mechelen - Club Brugge 3 - 1
    Cercle Brugge - Lokeren 1 - 0

25-08-2014 om 12:44 geschreven door Simon

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beker van België ronde 5 uitslagen
    hieronder vind je de uitslagen van de 5de ronde van de Beker van België.

UR Namur - Tamines 3 - 0

Antwerp - Seraing United ( dinsdag 20.30 uur )

24-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westerlo snoept punten af van vicekampioen Standard

Op Sclessin werd het gisteravond 2-2 in de wedstrijd tussen Standard en Westerlo. Ondanks de 2 gemiste strafschoppen kon Standard toch nog 2 doelpunten maken.

Westerlo, een nieuwkomer in 1ste klasse is na vijf speeldagen nog steeds ongeslagen. Het kon zelfs al punten afpakken van topclubs Anderlecht en Standard. De blikvangers van deze wedstrijd waren zeker Mohammed Aoulad en Frédéric Gounongbé, na enkele mooie acties kon de laatste 2 doelpunten maken. Voor Standard maakten Louis en De Camargo dan weer de goals. De pineut van de wedstrijd was overduidelijk José Mpoku. Hij miste 2 strafschoppen waardoor zijn club maar 1 punt kon pakken.

24-08-2014 om 10:52 geschreven door Simon

23-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genk wint met nipte overwinning tegen Gent

Genk heeft gisteravond in eigen huis gewonnen met 3-2 tegen KAA Gent dat tot voordien nog maar 2 punten had verloren.
    Ondertussen heeft Genk een nieuwe trainer. Alex Mcleish. Zit hij er voor iets tussen? Wellicht niet.
    Toch was het nog maar de eerste keer dat ze wonnen. Gisteren was het een 'geluksdag' voor Genk. Dat is zeker!

23-08-2014 om 18:13 geschreven door Simon

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chelsea wint na sterke tweede helft

Chelsea wint met 2 doelpunten tegen het doelpuntloze Leicester. De eerste helft ging wat moeizaam voor Chelsea maar het herpakte zich in de tweede helft en dat werd beloont met eerst een doelpunt van Diego Costa en een kwartier later  een goal van Eden Hazard.

Leicester was al bij al niet de moeilijkste tegenstander voor Chelsea, maar de wedstrijd moest toch gespeeld worden. Dat zagen we, want na 45 minuten stond het nog steeds 0-0. De tweede helft bracht toch nog iets mooiers, want in de 63' stond de 1-0 dan toch op het scorebord. De thuisploeg kwam dan echt in de wedstrijd en welgeteld 14 minuten later was er 2-0 te zien. Doelman Thibaut Courtois moest af en toe een crussiale bal pakken maar hield toch zijn netten schoon.

23-08-2014 om 18:12 geschreven door Simon

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atlético wint de spaanse supercup

Atletico Madrid heeft de eerste krachtmeting van het seizoen met stadsrivaal Real zegevierend afgesloten.

Het won de terugwedstrijd van de Spaanse Supercup met 1-0, nadat de heenmatch op 1-1 was geëindigd.

Mario Mandzukic was de matchwinnaar met een vroege goal.

In de 2de minuut was het al zover, 3 nieuwkomers zorgden voor deze goal.

Nieuwe keeper Moya knalde de bal vooruit op het hoofd van de kleine Griezmann,

die legde de bal af naar Mandzukic die de bal in doel schoot.

Ondanks dat trainer Diego Simeone al na 25 minuten naar de tribune moest kon zijn Atlético nog gemakkelijk standhouden en zo de supercup winnen.

23-08-2014 om 17:08 geschreven door Simon

22-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa League: laatste voorronde (heen)

22-08-2014 om 13:09 geschreven door Simon

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe blog europees voetbal

Hallo iedereen,

dit is een blog waar je de voetbaluitslagen vind van de meest bekende competities in Europa.

Je zal hier uitslagen en klassementen vinden van bv, Spanje, België, Nederland, Engeland, enz...

22-08-2014 om 12:39 geschreven door Simon