Jan De Windt  5  0
    KVC Erperondegem
    Seizoen 2008-2009
    03-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 6 & 7 december
    ZATERDAG 06/12/2008: BELOFTEN: 15.30

BOTTELARE - KVC: algemene afgelasting

ZONDAG 07/12/2008: 1e ELFTAL: 14.30

ZANDBERGEN - KVC: 1-0

03-12-2008 om 00:00 geschreven door KVC Erperondegem

27-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 29 & 30 november
    ZATERDAG 29/11/2008: BELOFTEN: 14.30

KVC - MOORTSELE : 2-11 (2x Davy Van Keer)

ZONDAG 30/11/2008: 1e ELFTAL: 14.30

KVC  - KFC HERZELE : 1-5 (Christophe Slinckx)

27-11-2008 om 00:00 geschreven door KVC Erperondegem

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    18-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Videofilmpjes
    Vanaf vandaag kan je de filmpjes bekijken van de door Erperondegem gescoorde goals de link vind je achter de uitslagen (vanaf 15/11).

18-11-2008 om 10:57 geschreven door KVC Erperondegem

ZATERDAG 22/11/2008: BELOFTEN: 14.30

O. BURST - KVC : AFGELAST

ZONDAG 23/11/2008: 1e ELFTAL: 14.30

RC HAALTERT - KVC : 2 - 0 tussenstand. Match stilgelegd na 65' wegens hevige sneeuwval.

18-11-2008 om 00:00 geschreven door KVC Erperondegem

11-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SV RESSEGEM - KVC: beloften
    Na de nederlaag van vorige week waren de beloften uit op revanche. De opdracht was allesbehalve gemakkelijke: een uitmatch tegen het sterke SV Ressegem.
    Reeds in de aanvangsminuten dreigde SV Ressegem. De 1-0 kwam er vrij vlug nadat een vrije trap werd doorgekopt en Pieter De Bisschop, al dan niet uit buitenspel, de score opende. Nadien was het SV Ressegem die de lakens uitdeelde. In de 20' testte Tom Deweghe de Jako kwaliteit van het truitje van een SV aanvaller en de scheids legde de bal op de stip. Niet terecht want de fout gebeurde buiten de 16. Als compensatie bleef de rode kaart op zak. Captain Koller plaatste zich achter de bal en de 2-0 was een feit. Zou hij dan toch iets geleerd hebben uit mijn doortocht bij SV ???
    Nadien kon SV nog een derde keer scoren en leek de match gespeeld. De laatste 10' van de 1e helft kwam KVC meer in de match en vlak voor rust scoorde speler-trainer Frank Van Damme de 3-1 met het hoofd. Dit was tevens de ruststand.
    Na de pauze startte KVC met topschutter De Lausnay in de basis. Reeds in de 2' verschijnt hij oog in oog met keeper Nulle maar miste de reuzekans.
    De 2 helft gaat op en neer maar SV Resegem is veel efficienter en scoorde nog 4x. Voor KVC was er nog een kans voor de ingevallen Fiesta maar ook hij miste.
    Volgende week krijgen we de Toekomst Borsbeke op bezoek en dienen de 3 punten thuisgehouden te worden.

11-11-2008 om 18:15 geschreven door KVC Erperondegem

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P. OKEGEM - KVC: 1e elftal
    De verplaatsing naar de Panters uit Okegem kondigde zich als zeer moeilijk aan aangezien zij de virtuele leiders waren en KVC het moest rooien zonder de geblesseerden Roevens, Slinckx en Van Keer.
    Reeds vanin de aanvangsminuten was duidelijk dat Okegem een snelle voorsprong zocht. Deze kwam er reeds na 2'30 wanneer de bal vanop links voor doel kwam in de voeten van Bruno Van Landuyt die deze inlegger niet miste. 1-0 en KVC begon voor de zoveelste maal dit jaar met een achterstand aan de match.
    KVC speelde goed mee en de 2e 'kans' voor Okegem was dan ook weer raak. De center vanop links bereikte thuisdspeler De Spiegeleer en deze kreeg alle vrijheid en tijd op de 2-0 aan te tekenen. Voor het overige was er weinig merkbaar van het verschil in het klassement. KVC werd zelfs de betere ploeg en moest voor de rust nog 1 kans weggeven die door Kristof Van Cauwenberghe ver over werd getrapt.
    In de 40' eistte de scheids dan een hoofdrol op. Nadat hij talloze overtredingen van Okegem onbestraft liet toonde hij rood aan keeper Bram Deweghe voor onvrijwillig handspel. KVC dus met 10 man verder en speler Nico Louette vatte plaats in het doel.

De 2e helft begon en het was KVC die ondanks de numerieke minderheid het spel naar zich toetrok. In de 20' was er een voorzet van Frederik De Ridder en de mee opgerukte Tom De Lausnay kopte raak: 2-1 en KVC rook meer. Het was wel steeds opletten voor de counter en in de 25' redde keeper Louette prachtig een schot. Nadien was er op hoekschop van Geert Van Opdenbosche nog een reuzekans voor KVC maar de bal passeerde jan en alleman.
    KVC zette nu alles op alles en Okegem scoorde nog 2x in de toegevoegde tijd.
    Wat mij betrof de beste match van KVC een tegen de leider die niet bekoorde. Proficiat voor de inzet en het geleverde spel.

KVC speelde met: Bram Deweghe, Geert Van Opdenbosche, Brent Van Impe, Steven Van Cauwenberghe, Tom Dewindt, Tom De Lausnay, Mario Timmermans (83' Antoon Roevens), Frederik De Ridder, Dimitri Bus, Tom Langhendries (40' Nico Louette), Robbie Coppens

07-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaarlijks eetfestijn

Beste sponsor,supporter,sympathisant,

KVC ERPERONDEGEM

ORGANISEERT zaterdag 13 DECEMBER van 18.00 tot 21.30 en zondag 14 DECEMBER 2008 van 11.30 tot 14.30 zijn jaarlijks eetfestijn.

Plaats van het gebeuren: Kantine - Gentsesteenweg 128 B te 9420 Erpe.

Menu:

- steak (natuur, provençale, champignon of peper)
    - vis (victoriabaars in witte wijnsaus)
    Dit alles samen met heerlijke frietjes

Prijs: volwassenen: 13 euro
             kinderen: 8 euro

Kaarten te verkrijgen bij het bestuur en / of spelers.

Wij zouden het aangenaam vinden U dan te mogen begroeten.

Met sportieve groeten,
    Bestuur en spelers KVC ERPERONDEGEM

07-11-2008 om 07:56 geschreven door KVC Erperondegem

05-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rangschikking 1e elftal & beloften na 10 speeldagen

ZATERDAG 08/11/2008: BELOFTEN: 14.30

SV Ressegem - KVC: 7-2 (Van Damme, Mathieu)

ZONDAG 09/11/2008: 1e ELFTAL: 14.30

P. Okegem - KVC: 4-1 (De Lausnay)

05-11-2008 om 00:00 geschreven door KVC Erperondegem

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVC - RC OVERBOELARE: 1e elftal
    Na de eerste overwinning vorige week kwam Overboelare op bezoek. Op papier een haalbare kaart. Het eerste kwartier was evenwichtig zonder echte kansen voor beide ploegen. In de 16' werd een pas van Davy Van Keer onderschept, de bal werd snel doorgespeeld naar de linkse flank. Deze zette de bal voor en aan de 2e paal werd deze binnengetikt: 0-1.
    KVC was aangeslagen door deze treffer en moest 20' het spel ondergaan zonder dat Overboelare echt kansen kon creëren. In de 39' werd een vrije trap genomen door libero Van Opdenbosche. Deze bereikte via Davy Van Keer het hoofd van Tom De Lausnay en de 1-1 was een feit. Dit was ook de ruststand.
    In de 2e helft was KVC baas en dit resulteerde in de 65' in een 2-1 voorsprong. Een harde vrije trap van Geert Van Opdenbosche werd door de doelman slecht verwerkt en de bal belandde in de bovenhoek. KVC had nu meer balbezit maar zonder echt doelgevaar tot in de 75' een vrije trap gelost werd door de bezoekende keeper maar niemand was gevolgd.
    De laatste minuten werd het nog spannend mede door een 2-tal hoekschoppen voor Overboelare. Keeper Claes dacht Proto te kopiëren maar dit lukte hem niet tot opluchting van de thuisaanhang.
    Al bij al een terechte overwinning voor KVC en een 6 op 6. Volgende week gaan we op bezoek bij de Panters uit Okegem.

KVC speelde met: Bram Deweghe, Geert Van Opdenbosche, Antoon Roevens, Brent Van Impe, Tom De Lausnay, Davy Van Keer, Frederik De Ridder, Dimitri Bus, Christophe Slinckx, Tom Langhendries (70' Nico Louette), Robbie Coppens (86' Tom Dewindt)

29-10-2008
    ZATERDAG 01/11/2008: BELOFTEN

KVC - HILLEGEM: 0-1

ZONDAG 02/11/2008: 1e ELFTAL

KVC - RC OVERBOELARE: 2-1 (De Lausnay,Van Opdenbossche)

29-10-2008 om 00:00 geschreven door KVC Erperondegem

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DHW Denderhoutem - KVC: 1e elftal
    Na 7 nederlagen op rij trok KVC naar Den Hert Welle. Een nieuwe kans op een eerste driepunter.
    De wedstrijd kon niet slechter beginnen voor KVC want na amper 1' spelen stond de 1-0 al op het bord. Een vrije trap werd half weggewerkt in de voeten van de vrijstaande De Koker die de 1-0 tegen de netten joeg. De meegereisde supporters zagen de bui weeral hangen. Maar in tegenstelling tot de voorgaande weken zette KVC het hoofd recht en ging op zoek naar de gelijkmaker. Die viel in de 8' wanneer Tom Langhendries door de buitenspelval glipte en de bal overhoeks binnenschoot. KVC nam resoluut het heft in handen en in de 12' bracht Frederik De Ridder KVC op voorsprong met een afstandsschot. KVC bleef baas in de 1e helft al was het opletten voor de tegenstoten via thuisspits Van Keymeulen. 1-2 bij de rust en zeker verdiend.
    Reeds van in het begin van de 2e helft ging KVC op zoek naar een derde doelpunt. Dit viel wanneer Davy Van Keer een vrije trap van Dimitri Bus in doel kopte. Vanaf dat moment was het al KVC wat de klok sloeg met kansen voor Tom Langendries, Tom De Lausnay, Davy van Keer en Nico Louette. Toch was het opletten voor de schaarse tegenprikken van de thuisploeg. Op één ervan schoot Sven Van Keymeulen de 2-3 binnen. Eventjes paniek bij KVC maar al snel maakte Nico Louette er 2-4 van met een mooie lob op pas van Geert Van Opdenbosche. De wedstrijd leek gespeeld tot in de 89' een DHW verdediger Tom Langhendries foutief stuitte in de 16meter. Libero Van Opdenbosche zette de penalty feilloos om en 2-5.
    Een deugddoende eerste zege voor KVC. Proficiat jongens.

KVC speelde met: Bram Deweghe, Geert Van Opdenbosche, Antoon Roevens, Brent Van Impe, Tom De Lausnay, Davy Van Keer (85' Frank Van Damme), Frederik De Ridder, Dimitri Bus, Christophe Slinckx (75' Filip Van der Steen), Tom Langhendries, Robbie Coppens (60' Nico Louette)

26-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beloften Vlierzele A - KVC
    De beloften speelden voor de 2e maal op rij gelijk. 0-0 tegen Vlierzele A.
    Het was een wedstrijd met weinig echte kansen en veel middenveldspel. Al bij al een terecht gelijkspel voor de troepen van speler-coach Van Damme.

26-10-2008 om 09:20 geschreven door KVC Erperondegem

19-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beloften VC Ressegem - KVC
    De beloften van KVC speelden 4-4 gelijk op het veld van VC Ressegem.
    Een 4-0 achterstand werd nog rechtgezet. Doelpunten waren er van Brent Van Impe (2x), Filip Van den Steen en de onvermijdelijke Pieter De Lausnay.
    Proficiat jongens voor het getoonde karakter en de nodige inzet.

19-10-2008 om 10:16 geschreven door KVC Erperondegem

10-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat
    Proficiat aan Tom & Anna met de geboorte op 08/10/2008 van hun dochter LORE.
    (proost)

Spelers, trainers en bestuur KVC Erperondegem

10-10-2008 om 10:00 geschreven door KVC Erperondegem

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 7

01-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag beloften KVC - Herzele
    Na het puike resultaat op het veld van Bavegem diende er een bevestiging te volgen tegen het jeugdige Herzele.
    Na 3' noteerden we een kopbal van Kenneth De Smet na voorzet van Sven Ghyselinck. Deze ging echter over het doel.
    In de 4' was het reeds raak voor de bezoekers. Na een kort genomen vrije trap, werd de bal aan de 2e paal door een vrijstaande Herzele speler binnengetikt: 0-1 en een koude douche.
    De rest van de 1e helft is samen te vatten in een aantal schoten en/of kopballen die te flauw waren om de bezoekende doelman te bedreigen.  Ook Herzele kon hier niet veel tegenover stellen tot wanneer een vrije trap (in blessuretijd) de bezoekende spits bereikte en deze de bal mooi in de rechterbovenhoek knalde: 0-2

KVC begon vol goede moed aan de 2e helft. Zo waren er schoten van Timothy Van Den Steen en Frank Van Damme maar deze misten precisie. Ook Herzele stak de neus aan het venster met enkele schoten maar deze belanden naast of over het doel.
    Het is wachten tot de 10' wanneer een 'pegel' van Frank Van Damme door de handen van de bezoekende keeper glipte en het stond zowaar 1-2. Een moedig KVC gaat op zoek naar de gelijkmaker.
    In de 15' was alles te herdoen wanneer Peter "geen zin meer" Matthieu lullig de bal in de voeten van een Herzele speler trapte die zo een 3 tegen 1 situatie creërde. Bram Deweghe redde de kopbal maar de reboud werd binnengetrapt: 1-3.
    In de 20' kon Sven Ghyselinck de aansluitingstreffer scoren na pas van Frank Van Damme: 2-3.
    KVC ging op zoek naar de gelijkmaker maar het is opletten voor de scherpe counters van de bezoekers. In de 39' bezegelde Herzele het lot van de thuisploeg. Balverlies in de thuisverdediging en de 2-4 stond op het bord.

Al bij al een verdiende overwinning voor de bezoekers na een matige partij van KVC. Volgende week een zaterdag rust door het forfait van Windeke.

01-10-2008 om 20:24 geschreven door KVC Erperondegem

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag KVC - E. Onkerzele
    De match tegen 'Manolito' was een ideale gelegenheid om de 0 van de tabellen te vegen.
    De start was veelbelovend met een KVC die het initiatief naar zich toetrok en Manolito bij de keel greep. Echte kansen bleven echter uit. In de 10' geraakte Manolito dan toch op de helft van KVC via een vrije trap. Het eerste wapenfeit van de bezoekers was ook meteen een doelpunt. De vrije trap passeerde iedereen behalve de attente bezoekende spits. Deze legde de bal vanuit een schuine hoek in het mandje en 0-1.
    Na deze koude douche liet Manolito het initiatief aan KVC. Dit resulteerde in veel balbezit maar weinig uitgespeelde kansen. Na 30' krijgen we terug een vrije trap voor Manolito en ja....een kopbal vanop de 16-meter gaat binnen: 0-2. Tot hiertoe de enige 2x dat Manolito op de helft van KVC verscheen. Een sterk staaltje van efficiëntie.

Met veel goede wil werd er aan de 2e helft begonnen. In de 5' kon alle hoop worden opgeborgen wanneer na een slechte inworp op de speelhelft van Manolito deze scherp counterden en de bal in corner werd verwerkt. Uit deze corner scoorden de bezoekers de 0-3.
    De rest van de 2e helft verloopt gelijkopgaand.  Langs beide waren er weinig kansen. Op tegenaanval lukte Manolito nog de overdreven 0-4 cijfers.

KVC speelde met: Bjorn D'Herde, Mario Timmermans (75' Brent Van Impe), Tom De Windt, Filip Van der Steen, Antoon Roevens, Frederik De Ridder, Christophe Slinckx (60' Tom Langhendries), Davy Van Keer, Nico Louette (65' Robbie Coppens), Geert Van Opdenbosche, Dimitri Bus.

01-10-2008 om 13:22 geschreven door KVC Erperondegem

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rangschikking beloften