WELKOM OP MIJN BLOG !
Inhoud blog
  • DOKTER, IK BEWEEG WEER!
  • DANSCLUB BLIJF JONG EN FIT FEEST!
  • NIEUWJAARSBIJEENKOMST OKRA WINGENE.
  • NIEUWJAARSWANDELING.
  • GELUKKIG NIEUWJAAR!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • Team Okra Wingene
  • Jaarprogramma 2024
  • Wandelkalender 2024
  • bloggen.be

    Privacyverklaring ledengegevens Okrasport+. OKRA-SPORT+ trefpunt Wingene bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens als je deze doorgaf). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van OKRA-SPORT+ Haachtsesteenweg 579 1030 Brussel. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van het lidmaatschap bewaard. De gegevens worden gebruikt voor: • De ledenadministratie. • Het bezorgen van het ledenblad, de uitnodigingen voor de activiteiten, de nieuwsbrieven van onze afdeling. • De ledenverzekering. Als je je gegevens wil inkijken of verbeteren, kan dit steeds online http://mijnledenbeheer.okrasportplus.be of via mail aan Vandycke Erik erik.vandycke1@telenet.be van de databankverantwoordelijke. OKRA-SPORT+ trefpunt Wingene verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.
    11-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WANDELEN MET GESELLE.
    Vrijdag 9 november organiseerde Okra in samenwerking met Geselle een wandeling vanuit Amphora. Het weer was uitstekend waardoor de mensen gelukkig waren eens naar buiten te kunnen komen. 's middags waren 45 mensen blijven eten waarna een dansoptreden plaats vond in de inkomhal van het Rust- en Verzorgingstehuis. 













    11-11-2018 om 10:14 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HULDIGING KAARTKAMPIOENEN 2018.

    De kampioenenviering van de kaartersclub van Okra Wingene vond plaats op donderdag 25 oktober en startte met een ontvangst om 11:00 op het gemeentehuis met daaraan gekoppeld een hartelijke receptie. De kampioene 2018 werd Cecile Deschepper met 38 punten en dit is meteen al haar derde kampioenentitel. Tweede werd Ethel Bossuyt met 37 punten en derde Annie Dedeyne met 35 punten. Bij de heren werd voor de eerste keer Julien Devriese kampioen met 39 punten, tweede werd Leonard Vangampelaere, ook met 39 punten en derde werd Jerome Dewitte met 36 punten. Proficiat aan alle winnaars! Na deze hartelijke ontvangst trokken de genodigden naar Gasthof Wildenburg  voor een lekker feestmenu en een gezellig samenzijn. Wil je ook aansluiten bij deze gezellige kaartersclub van Okra, neem dan contact op met Gilbert Hoorewege Oude Bruggestraat 36  bus 101 8750 Wingene tel. 0499/627145












    26-10-2018 om 13:47 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SENIORENNAMIDDAG.

    Op woensdag 24 oktober vond bij Okra Wingene de jaarlijkse seniorenvoorstelling plaats in samenwerking met de cultuurdienst. Ivo Pauwels en Diana More bezorgden de 230 aanwezigen een heel amusante namiddag met sketches van de meest gekende boer van Vlaanderen, nonkel Jef en heel prachtige liederen gezongen door zijn vrouw Diana. Het was een leuke ontspannende namiddag zodat iedereen met een lach op het gezicht naar huis vertrok.

    Volgende ledenbijeenkomst is op woensdag 19 december om 13:30 in de Verrekijker met een passende kerstshow gebracht door Chris en Chris. Kaarten zijn te verkrijgen bij de contactpersonen die het Okraboekje thuis brengen van november aan de prijs van 5,00 €.




















    24-10-2018 om 21:56 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERWENONTBIJT.

    Voor het tweede jaar op rij werd op vrijdag 21 september een verwenontbijt georganiseerd in de Verrekijker voor de leden van Okra Wingene. 250 mensen waren er ’s morgens om 8:30 aanwezig om aan te schuiven aan een heel verzorgd en uitgebreid buffet. Noël Defauw en Marnix Verbeke zorgden voor mooie muziek waarop de leden van de dansclub hun mooiste pasjes demonstreerden. Om 11:00 werden de aanwezigen dan nog getrakteerd op een frisse aperitief en rond de middag vertrokken de mensen voldaan en tevreden huiswaarts. Een bijzonder dankwoord aan alle medewerkers voor hun joviale inzet.
























    23-09-2018 om 00:00 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIETSTOCHT NAAR FRANKRIJK.

    Dinsdag 4 september vond de jaarlijkse grote fietstocht plaats en die ging dit jaar opnieuw naar Frankrijk. De weersvoorspellingen waren bijzonder slecht met kans op onweersbuien en hevige regenbuien. Om 8:00 vertrokken we met 24 deelnemers gevolgd door een volgwagen met Magda Declerck en Bart Deboosere. Er volgde al vlug een weinig motregen maar af en toe was het ook weer droog. Aangekomen in Langemark, onze eerste stop konden we bijna de voorziene stopplaats niet bereiken door de wegenwerken. Hier sloot nog een deelneemster aan zodat we met 25 fietsers vandaar vertrokken. Nu ging het richting Watou waar we aankwamen omstreeks 11:50 en al 66 km op de teller hadden. Na een lekkere dagschotel met een goeie trappist of iets anders vertrokken we om 13:10 richting Frankrijk waar we een 24 km doorreden. Terug in België gekomen ging het richting Fintele waar halt gehouden werd aan De Lisdodde. Vandaar ging het via Houthulst naar Kortemark waar een laatste stop ingelast werd om dan naar Wingene te fietsen alwaar we om 18:15 aankwamen. We hadden in totaal 154 km aan gemiddeld 21,8/u.

    Op de foto van links naar rechts: Willy Vermeersch, Danny Barbier, Rudolf Spriet, Marc Verstraete, Noë Depoortere, Eric Borret, Dirk Dufoort, Roger Vandewalle, Gabriël Slos, Aurele Pyfferoen, Freddy Debaene, Dany Vansteelandt, Ronny Terrin, Rik Aernout, Willy Desmet, Willy Verbeke, Willy Depestel, Erik Vandycke, Antoon Icket, Luc Spriet, Eddy Deschepper, Jhonny Vansteelandt, Ingrid Waignein, Ronny Paepe en Gabriël Van Bruwaene. 






    07-09-2018 om 08:50 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JAARLIJKS ETENTJE DAMES FIETSCLUB.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naar jaarlijkse gewoonte was op de eerste maandag van september een etentje gepland voor de dames fietsgroep van Okra Wingene. Om 10:30 stonden ze met zijn allen klaar om eerst nog een kleine fietstocht te rijden om dan halt te houden voor een lekkere maaltijd vergezeld van vele leuke verhaaltjes tijdens dit gezellig samenzijn. Daarna werd nog een stukje gefietst om de naar binnen gewerkte calorieën te verbranden. In de namiddag werd nog eens gestopt voor een lekkere koffie of frisdrank.

    Wie wenst aan te sluiten bij deze fietsgroep kan zich aanbieden iedere maandagnamiddag om 13:30 aan de parking van het zwembad bij de verantwoordelijke Paula Weyts of telefonisch op het nummer 051/655850

    Het is nu het beste moment want als je nu lid wordt krijg je 4 maanden gratis en ben je voor 25,00€ dus meteen lid tot eind 2019.


    03-09-2018 om 20:47 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAATSTE DAGUITSTAP MET DE FIETS.

    Dinsdag 21 augustus trok Okra Wingene voor de laatste daguitstap van het jaar met 78 fietsers naar een onbekende bestemming. Het beloofde een mooie droge dag te worden. Om 9:00 ging het via Zwevezele richting Torhout waar in Drie Koningen de eerste koffiestop gehouden werd.

    Vandaar vertrokken we via Wijnendale Station en Ichtegem naar Koekelare en aan de Hovaeremolen werd halt gehouden om een heerlijk frisse aperitief te drinken waar onze dansverantwoordelijken voor mooie muziek gezorgd hadden. Na het aperitief moest er nog 5 km gefietst worden tot feestzaal De Marlo in Leke Diksmuide waar we genoten van een lekkere en ruim voldoende menu.

    Omstreeks 15:00 werd het tijd om de terugtocht aan te vatten. Via Vladslo en Koekelare naar de Wijnendale Wandeling in Torhout. Onderweg moest er nog rechtsomkeer gemaakt worden wegens wegeniswerken. Na een welverdiende verpozing in de tuin met een frisse pint of frisdrank ging het verder richting Wingene, maar in Zwevezele gekomen werd nog een laatste maal gestopt voor een lekkere cornet.

    Ik denk  dat we deze zomer twee heel geslaagde daguitstappen hebben gemaakt. Ik dank alle medewerkers voor hun inzet om deze grote groep deelnemers vlot en veilig te begeleiden. Marc als chauffeur van de volgwagen,  Jakie als fotograaf en Antoine voor de mooie muziek. Maar ook alle fietsers voor het vertrouwen die ze stellen in onze organisatie.

    We denken intussen al goed na om voor volgend jaar opnieuw een mooi programma samen te stellen. Tot ziens…
































    23-08-2018 om 22:02 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERRASSINGSDAGUITSTAP JULI 2018.

    Dinsdag 17 juli fietsten 69 actieve Okra-leden naar een voor hen onbekende bestemming. Het weer was schitterend, niet meer zo warm als de voorbije dagen en dus ideaal om te fietsen. De rit ging via Hertsberge en Oostkamp naar Ver-Assebroek waar een gezellige koffiestop plaats vond in de tuin van 't Leenhof. Vandaar ging het door de groene bossen en velden naar Assebroek en Steenbrugge waar onze goed opgeleide wegkapiteins prachtig werk verrichtten om de groep veilig doorheen het drukke verkeer te leiden. Via Sint-Michiels fietsten we verder richting Snellegem waar in ’t Oosthof halt gehouden werd voor het middagmaal. De buikjes goed gevuld vertrokken we opnieuw verder richting Zerkegem en Eernegem naar Aartrijke waar halt gehouden werd voor koffie en taart in Jonkhove.  Opnieuw op de fiets ging het richting Groenhove waar nog een laatste stop gehouden werd rekening houdend met het warme weer. Het was weer eens een heel geslaagde daguitstap, waarvoor ik graag alle deelnemers dank voor het goed gedrag en opvolgen van de aanbevelingen van de wegkapiteins. Uiteraard een heel grote dank u wel aan alle medewerkers voor het zorgen dat alles in goede banen geleid wordt. Dank Jakie voor de mooie foto’s en Magda voor de goede begeleiding met de volgwagen.


































    21-07-2018 om 20:57 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIETSBEDEVAART NAAR DADIZELE.

    De jaarlijkse fietsbedevaart gemengd ging dit jaar voor de twaalfde keer door naar Dadizele op dinsdag 19 juni. Er waren 55 deelnemers, het weer was niet zonnig maar droog en met een goeie temperatuur van 20°. De tussenstoppen waren zoals naar gewoonte in De Gilde in Rumbeke. Na het bezoek aan het mooie Rosarium en de Basiliek mochten we genieten van een lekkere menu in bistro Duchene. Om 18:00 waren we veilig terug thuis.

    Volgende heel mooie daguitstap met allemaal nieuwe stopplaatsen gaat door op dinsdag 17 juli, zorg dat je er bij bent!!!





    20-06-2018 om 22:04 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HULDIGING JUBILARISSEN.

    De 50 en 60 jaar huwelijks jubilarissen van de eerste helft van 2018 werden vrijdag 15 juni ontvangen in het vergaderzaaltje van Amphora voor een gezamenlijke huldiging door Okra Wingene. Na de verwelkoming door medeteamleider Erik Vandycke en een onderlinge kennismaking werd een lekker stuk taart en koffie aangeboden. Daarna konden mooie herinneringen worden opgehaald bij een frisdrank of lekkere pint. De genodigden mochten een mooi en nuttig geschenk aannemen waarna een groepsfoto gemaakt werd.

    De namen van de jubilarissen van links naar rechts:

    Maurice Vandenabeele-Marie Bonami (50) – Gerard Lammerant-Cecile Vanden Broucke (60) – Leonard Van Gampelaere-Clara Naeyaert (60) – Etienne Martens-Leen Desmet (50) – Mauritz Vandendriessche-Henriette Plovie (60) – Willy Vermeersch-Christine Verhenne (50) – Gabriël Haeck-Maria Maes (50) – Bertrand Gobyn-Paula Vandendriessche (60) – Robert Verkest-Godelieve Poignie (50) – Georges Vyncke-Paula Weyts (60) – Etienne Van Keirsbulck-Magda Roose (50).








    17-06-2018 om 19:51 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZOMERFEEST.

    Woensdag 13 juni organiseerde Okra Wingene het zomerfeest in de Verrekijker. 250 aanwezigen werden verwelkomt met een frisse aperitief. Voor de ontspanning zorgde ’t Nat uit Grobbendonk. Tijdens de pauze werd een lekkere cornet aangeboden en na het tweede deel van het optreden werd deze aangename namiddag afgesloten met twee broodjes met koffie. Dank u wel Jakie voor de mooie beelden.















    16-06-2018 om 20:42 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIETSBEDEVAART NAAR DE PANNE.

    Vrijdag 18 mei trokken 18 wielertoeristen van Okra Wingene op fietsbedevaart naar De Panne. Een rit van 135 km. Er was een tussenstop in Leke Diksmuide waar een warme kop lekkere soep gepresenteerd werd. Vandaar ging het via Mannekensvere,  Nieuwpoort en Koksijde naar De Panne. Eerst werd een bezoek gebracht aan O.L.V. van Fatima in de Crypte van de O.L.V. kerk waarna het middagmaal volgde in restaurant Parkhotel . Daarna werd de terugtocht aangevat met een tussenstop in Diksmuide. Omstreeks 17:40 waren we terug in Wingene. Iedereen was zeer tevreden over de geleverde prestatie en het goede verloop van de uitstap. Met dank aan Magda en Bart voor de goede begeleiding met de volgwagen.











    20-05-2018 om 09:13 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEST-VLAANDEREN BLIJFT BEWEGEN 2018.

    De meimaand is de drukste maand van het jaar. Verleden week had het regionaal fietsen plaats in Oostrozebeke en donderdag 17 mei richtte de Provincie “West-Vlaanderen blijft bewegen” in. Ons trefpunt nam hieraan deel met een 40 tal sportievelingen om te fietsen, wandelen en dansen. Alles verliep in goede banen en sloot af met een lekker etentje. Bij terugkomst waren er nog een paar technische probleempjes met de fiets maar die werden vlug opgelost.









    20-05-2018 om 09:11 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REGIONALE FIETSHAPPENING IN OOSTROZEBEKE.

    Naar jaarlijkse gewoonte vond dinsdag 8 mei de regionale fietshappening plaats in de regio Tielt en deze keer had deze plaats in Oostrozebeke. Wij hadden geopteerd om van deze namiddagactiviteit een volledige daguitstap te maken. We vertrokken in Wingene om 10:15 onder een stralend zonnetje en kwamen aan in Oostrozebeke omstreeks 11:45. We startten met een lekker frisse aperitief om daarna aan te schuiven aan het buffet. Met een goed gevuld buikje stapten we in groep naar de zaal Mandelroos waar we ontvangen werden met koffie en een lekker gebakje. Tijdens fietslus 1 kregen we een tweede sneukel en na de tweede lus de derde sneukel. Intussen konden ook de bestelde broodjes verkregen en verorberd worden. Om 16:50 vertrokken we terug richting Wingene maar de groep werd nog eens verrast met een drankstop in De Gilde in Pittem. We hadden een schitterende sportieve dag met heel prachtig weer, alle deelnemers waren bijzonder tevreden. Ik dank alle medewerkers om de groep veilig te begeleiden en Jakie voor de mooie foto’s.























    11-05-2018 om 21:57 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONTSPANNINGSNAMIDDAG IN AMPHORA.

    Dinsdag 17 april bezorgde Okra Wingene naar jaarlijkse gewoonte een heerlijke ontspanningsnamiddag in rust en verzorgingstehuis Amphora. Er werd op drie verdiepingen muziek voorzien waar de aanwezige senioren ontzettend van genoten.









    20-04-2018 om 22:19 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIAMANTEN JUBILEUM.

    Vrijdag 13 april werden tijdens de danslessen van Okra Wingene in de polyvalente zaal van de Tuimelaar Michel Vandendriessche /Henriette Plovie in de bloemetjes gezet voor hun diamanten huwelijk. Zij zijn gehuwd op 11/04/1958 en dansen nog volop mee met de dansclub die ze zelf jarenlang geleid hebben. Proficiat aan de jubilarissen!!!







    18-04-2018 om 21:56 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PAASVIERING;

    Tijdens de goede week houdt Okra Wingene op woensdag zijn Paasfeest. Opnieuw was de Verrekijker goed gevuld met 280 trouwe leden. De namiddag begon met de traditionele paasviering voorgegaan door E.H. Deprez en diaken Danny Vandenbroucke. Daarna was het tijd voor ontspanning en die werd gebracht door Anneke Bo die het beste van zichzelf gaf. Tijdens de pauze werd koffie en paaskoeken aangeboden. Het was opnieuw een heel geslaagde namiddag.





















    29-03-2018 om 21:43 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIETSENWIJDING.

    Zoals naar jaarlijkse gewoonte bij het begin van het fietsseizoen werd op maandag 26 maart de fietsenwijding gehouden van de Okra fietsclub samen met de fietsers van Femma. Na een gepaste toespraak van diaken Danny ging de kwispel diep in de emmer en strooide hij hevig in het rond met gewijd water. Hierna startte iedere groep  zijn rit in gezegende toestand in de hoop opnieuw een aangenaam en veilig jaar te gemoed te fietsen. Dank aan de vrijwillige fotograaf Jakie en diaken Danny.

    Nieuwe leden die wensen aan te sluiten kunnen zich aanmelden aan de parking van de Feniks iedere maandagnamiddag om 13:30. Daar starten drie groepen mannen die verschillende afstanden en snelheden rijden en één groep vrouwen die rond de 30/35 km fietsen aan een rustig tempo.

















    27-03-2018 om 11:08 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORDRACHT DIABETES.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Donderdagnamiddag organiseerde Okra Wingene een heel interessante voordracht over “Diabetes”. Hiervoor werd voedingsconsulente Lies Wambeke uitgenodigd. Het werd een heel bevattende uiteenzetting over de bekende en veel besproken voedingsdriehoek in samenspel met bewegen. Een onderwerp die de komende twee jaren zullen gepromoot worden in gans Vlaanderen door Okra met het project “Lekker actief”.

    27-03-2018 om 11:01 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OKRA HULDIGT 100 JARIGE.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zaterdag werd door enkele teamleden van Okra Wingene hulde gebracht aan de 100 jarige Maria Vergote. Er werd haar een grote mand nuttige voedingsmiddelen overhandigt. Het werd een heel aangename en vriendelijke ontvangst, verzorgt door haar dochter Jacqueline. Het volledig bestuur van Okra wenst haar nog enkele jaartjes in heel goede gezondheid.

    Op de foto: Vooraan Maria Vergote, rechtstaand van links naar rechts Andrea De Mil, Freddy Debaene, Jacqueline Willems, Willy Vermeersch, Nicole Taveirne en Erik Vandycke.

    19-03-2018 om 21:22 geschreven door ERIK  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Agenda


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Startpagina !

    Archief per week
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 08/11-14/11 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 16/11-22/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 18/12-24/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013

    Startpagina !



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs