Foto
Welkom op de blog van Eric De Meyer
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Categorieën
  • Allerlei (88)
  • Bekende Vlaming (74)
  • Camper (338)
  • Camper Perte- Total . (5)
  • Foto's uit de oude doos (15)
  • Grapje (10)
  • Info (973)
  • Moppen (36)
  • Scheldepeloton (227)
  • Wielrennen (761)
  • Blog van Eric

    Welkom op de blog van Eric
    22-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw recordtransfer voor de Buffalo's.

    AA Gent bevestigt komst van Senegalese spits Sylla, een recordtransfer.

    AAGent wil volgend seizoen voor een nieuwe landstitel gaan . Zij hebben reeds enkele nieuwe transfers aan getrokken. De buffalo's hebben de talentvolle Mamdou Sylla aangetrokken van Sporting Eupen. Doordat er nog verschillende clubs hem wilden aantrekken, ( club Brugge, RC Genk en andere buitenlandse clubs,waaronder Mainz, Metz,en Lille ) hij heeft  reeds een contract getekend voor vier jaar. Voor deze sterspeler was een recordsom nodig van 3.85 miljoen, dit is het grootste bedrag dat AAGent betaalde voor één speler. Hein V H was bijzonder tevreden met deze super transfer. Nu start AAGent met nieuwe onderhandelingen voor Odoi, een speler die AAGent vorig jaar reeds wilde, maar hij tekende dan reeds voor het buitenland. Nu toonde hij veel interesse voor de Buffalo's. Zoals belooft gaan zij voor volgend seizoen voor de titel .....       

     

    22-05-2017 om 19:00 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Info
    >> Reageer (0)
    21-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een onverdiende nederlaag van AAGent, tegen Club Brugge. 2- 1 . 
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een onverdiende nederlaag voor AAGent, tegen Club Brugge. 2- 1 . 

    Een onverdiende nederlaag voor AAGent, na een terechte rode kaart die NIET gegeven werd , en een zuivere strafschop die ook niet werd toegekend, het tweede doelpunt van Brugge was zeker buitenspel, dat werd ook bevestigd door de tegenstanders.  Zo werd AAGent bestolen door de scheidsrechter. De Gentenaars eindigde na een schitterende Play Offs seizoen op de derde plaats , en spelen zij de voorronde van de Europa League.        

    21-05-2017 om 19:58 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Info
    >> Reageer (0)
    20-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEIN VANHAEZEBROUCK; “ER IS EEN KANS. WE GAAN ER VOOR.”
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    HEIN VANHAEZEBROUCK; “ER IS EEN KANS. WE GAAN ER VOOR.”

    Zondagmiddag valt het doek over het seizoen 2016-2017. Vele zaken liggen al vast. RSC Anderlecht is kampioen. KAA Gent speelt volgend seizoen Europees. Zondagavond weten we in welke competitie het nieuwe Europese avontuur starten zal. Slaagt KAA Gent er in Club Brugge op deze laatste speeldag in eigen huis te verslaan dan is het vice-kampioen en treedt blauw-wit aan in de voorrondes van de Champions League. In alle andere gevallen wacht de Europa League.  

    20-05-2017 om 21:11 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Info
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AA Gent wil Odoi terug naar België halen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    AA Gent wil Odoi terug naar België halen

    AA Gent wil Denis Odoi terug naar België te halen. De Buffalo’s waren vorige zomer al fel geïnteresseerd in de 28-jarige Belgische rechtsback, maar hij koos toen om van Lokeren naar Fulham te gaan. Odoi speelde in Londen zowat de helft van de wedstrijden en ligt er nog tot juni 2019 onder contract.

    20-05-2017 om 21:01 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Info
    >> Reageer (0)
    19-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swingend AA Gent maakt brandhout van Zulte Waregem.

    Swingend AA Gent maakt brandhout van Zulte Waregem en droomt stiekem van CL: 5-2.

    AA Gent mag nog hopen op plek twee en het bijbehorende ticket voor de voorrondes van de Champions League. De Buffalo's veegden vanavond de vloer aan met Zulte Waregem: 5-2. Dat terwijl concurrent Club Brugge op hetzelfde moment met 2-1 de boot inging aan de kust tegen KV Oostende. Zo kont AAGent op 1 puntje van Brugge .  De slot speeldag belooft razend spannend te worden. Dan moet AAGent naar Brugge , dan spelen zij voor een plaats in de C L , nu hebben zij zich reeds verzekerd voor deelname voor de Europa League . Met de nieuwe aankopen is het terug een schitterend seizoen geworden voor de Buffalo's. Proficiat ........   





    19-05-2017 om 17:55 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Wielrennen
    >> Reageer (0)
    18-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee maanden zonder koers fiets, het zal niet gemakkelijk zijn .....

    Twee maanden zonder koers fiets, het zal niet gemakkelijk zijn .....

    Vandaag had ik een afspraak met specialist Dokter Verhaeghe te Aalst. Na reeds alle mogelijke ingrepen geprobeerd te hebben, had ik nog steeds veel pijn in mijn nek, met uitstraling in heel mijn achterhoofd. Nu heb ik speciale medicatie gekregen ( ontworpen in America ) die op de zenuwpijnen gaan inspelen. Ik had de raad gekregen de eerste twee maanden niet meer met de koersfiets te rijden. Wel mag ik met een elektrische fiets rijden, zodoende ik met mijn houding geen verdere schade te maken in mijn nek. Het zal wel even wennen zijn twee maanden de koersfiets op zij te laten. Hopelijk slaan de nieuwe medicamenten vlug aan .....     






    18-05-2017 om 00:00 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Allerlei
    >> Reageer (1)
    17-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Test met Floky in onze mobielhome .....

    Met het mooi weer heb ik ons hondje Floky kennis laten maken in onze mobilhome, tegen dat wij een rondreis maken naar het Zuiden. Zij was het direct gewoon in haar nieuwe omgeving, en was daar zeer tevreden. Dat belooft !!!! .Morgen moet ik naar het ziekenhuis te Aalst. Hopelijk met goed nieuws aangaande mijn pijnlijke nek ( die zeker nog niet gedaan is ), daar sukkel ik reeds meer dan twee jaar mee. Hopelijk mag ik nog fietsen !!!!!




    17-05-2017 om 18:11 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Camper
    >> Reageer (0)
    16-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond blijft bij zijn baasje , toch ontroerend ......

    Hond blijft bij zijn baasje , toch ontroerend ......
    Toen de Argentijn Jesus Hueche (28) zaterdag een stevige smak maakte op zijn oprit, was zijn trouwe viervoeter doodongerust. Hond Tony week dan ook geen moment van zijn zijde toen Jesus werd verzorgd door de hulpdiensten. Zij waren zo gepakt door het tafereel dat ze foto's van de grote liefde tussen hond en baasje op Facebook plaatsten. En daar gingen de kiekjes in geen tijd viraal.






    16-05-2017 om 17:50 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Info
    >> Reageer (0)
    14-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KAA Gent en Charleroi delen de punten 1-1 .
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    KAA Gent en Charleroi delen de punten 1-1.
     
    Op speeldag 8 van Play-Off 1 is KAA Gent niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen R Charleroi SC. Gent had voor rust de schaarse kansen, maar het was een vrije trap van Saglik die binnen dwarrelde. Tainmont werd uitgesloten bij de bezoekers en Kubo maakte vanop de stip gelijk. Na rust drukte Gent door, maar Kubo trof de lat en de winnende treffer viel niet meer. In de blessuretijd werd Louis Verstraete nog uitgesloten.

    14-05-2017 om 20:46 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Info
    >> Reageer (0)
    13-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotografie bij juf Barbara ....

    Gisteren heb ik na een lange tijd nog eens mijn fototoestel boven gehaald . Op vraag van juf Barbara heb ik  de kinderen wat op de hoogte gebracht aan gaande de fotografie, er werden interessante vragen gesteld, iedereen was vol aandacht. Nadien heb ik verschillende speelse foto's op de speelplaats gemaakt en enkele op mijn blog geplaatst.    



















    13-05-2017 om 00:00 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Allerlei
    >> Reageer (0)
    12-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn kameraden van in mijn legerdienst ...50 jaar geleden !!!!!!

    Van een goede vriend Jackie Plyson  heb ik met plezier een foto ontvangen van uit mijn leger tijd in Ludenscheid ( Duitsland ) .Toch tof nog tal van mijn kameraden terug te zien. Zeker een van mijn mooiste periode, als het achter de rug was. Deze foto was genomen 50 jaar geleden, toen ik nog een bos haar had, en dan nog met een pint bier in mijn hand .. Ra ra ra waar bevind ik mij ? 
    Met dank aan Jackie Plyson ...... 

      


    12-05-2017 om 20:01 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Info
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitstapje naar Brussel ....

    Vandaag hebben wij een uitstap gedaan naar Brussel met mijn zus en haar echtgenoot Willy . Nadien hebben wij gezellig getafeld in Restaurant Den Boomgaard te Meise. Iedereen was tevreden van het gezellig uitstapje.





    12-05-2017 om 19:00 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Allerlei
    >> Reageer (0)
    11-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaar ontgoochelde Stuyven.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zwaar ontgoochelde Stuyven na tweede plek in Giro: “Het was vrij... shit”

    Jasper Stuyven strandde op een zucht van een eerste ritzege in de Giro. In de zesde etappe was de Zwitser Silvan Dillier nét iets sterker in de sprint. Om het allemaal nog wat pijnlijker te maken kwam de Belg van Trek-Segafredo die drie puntje tekort kwam om de puntentrui van Fernando Gaviria over te nemen... 

    11-05-2017 om 00:00 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Wielrennen
    >> Reageer (0)
    10-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zware val van onze Scheldevriend Stijn Vandenbergh ...

    "Festival van de valpartijen"

    Al zeker vijf Belgen zwaar ten val gekomen in Vierdaagse van Duinkerke, Vandenbergh weer “bij bewustzijn”

    In de openingsetappe van de Vierdaagse van Duinkerke zijn dinsdag al zeker vijf Belgische wielrenners betrokken geraakt bij een zware valpartij. AG2R-renner Stijn Vandenbergh verloor zelfs even het bewustzijn en werd uit voorzorg overgebracht naar het ziekenhuis van Valenciennes. Ook Stijn Devolder, Stef Van Zummeren en Gaetan Bille van Veranda's Willems-Crelan en Frederik Frison (Lotto-Soudal) kwamen zwaar ten val in de Franse wedstrijd die bekend staat als "het festival van de valpartijen".In naam van het Scheldepeloton wensen wij onze goede vriend een spoedig herstel toe . Maak er nog een pracht seizoen van .  





    10-05-2017 om 11:47 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Wielrennen
    >> Reageer (0)
    09-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze Scheldevriend herdacht in de Giro , zes jaar geleden ...

    Wouter Weylandt zes jaar na overlijden herdacht: "Wennen doet het nooit"

    Op 9 mei 2011 stond de wereld even stil. Wouter Weylandt onze Scheldevriend liet het leven in de derde etappe van de Giro d'Italia. Vandaag is het exact zes jaar geleden dat de voormalige renner van Quick-Step stierf op de Passo del Bocco. Weylandt bleef met zijn pedaal hangen achter een muur en schoof meters verder over het asfalt. De 26-jarige Weylandt overleed vrijwel onmiddellijk door een schedelbreuk. Er komen heel wat berichten op sociale media om de overleden renner te herdenken.






    09-05-2017 om 15:18 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Wielrennen
    >> Reageer (0)
    08-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dubbel slag voor D’hoore in China .
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dubbel slag voor D’hoore in China: tweede ritwinst en leiderstrui daags na valpartij.

    Jolien D’hoore, onze Scheldevriendin heeft de tweede rit in de Tour of Chongming Island gewonnen. Dat is een driedaagse WorldTour rittenwedstrijd in China. D’hoore, die gisteren nog stevig ten val kwam, pakte de zege na een massasprint. Ze is meteen de nieuwe leider. Proficiat Jolien voor deze knal prestatie.  

    08-05-2017 om 14:09 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Wielrennen
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AA Gent slikt drie domme tegen goals tegen Oostende.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    AA Gent slikt drie domme tegen goals tegen Oostende.

    AA Gent slikte in Play-off 1 amper twee tegengoals op zes matchen, maar kreeg er vier tegen op Oostende. En dat had het vooral aan zichzelf te danken, want bij drie van de vier tegen doelpunten werd echt wel knullig verdedigd. Daar bij was nog een owngoal bij . Die macht mochten zij zeker niet verloren hebben. Zij waren toch de beste ploeg op het veld , als je op verplaatsing drie doelpunten maakt MOET men altijd winnen. AAGent staat steeds op de derde plaats , jammer dat zij nu hun eerste macht in de Play- Offs 1 onterecht verloren hebben ..... 
     
     

    08-05-2017 om 09:29 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Info
    >> Reageer (0)
    07-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indrukwekkend Quick-Step.

    Indrukwekkend Quick-Step grijpt macht in Giro met straffe waaier explosie, ritzege en roze voor Gaviria;

    Fernando Gaviria heeft de derde etappe in de Ronde van Italië gewonnen. Quick-Step Floors zette de etappe op zijn kop door een waaier te trekken in de finale. Gaviria neemt ook de roze trui over van André Greipel die materiaal pech had . Voor de ploeg Quick Step Foor kwam de waaier juist op tijd om de boel op stelten zetten, waar zij toch de beste in zijn ..... 


    07-05-2017 om 20:33 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Wielrennen
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lotto-Soudal aan het feest in de tweede dag van de Giro.

    Greipel slaat dubbel slag in Giro en pakt roze trui in sprint, Stuyven knap derde;

    André Greipel heeft de tweede etappe in de Giro d’Italia gewonnen. Tegen de verwachtingen in eindigde deze tweede etappe in een massaspurt, die ditmaal wel volgens het boekje verliep. Met de hulp van een sterke lotto ploeg heeft hij zijn eerste zege binnen in de Giro. Roze trui Lukas Pöstlberger probeerde net als gisteren een massaspurt voor te zijn, maar André Greipel spurtte autoritair naar de zege. Caleb Ewan kreeg in de laatste rechte lijn schakelproblemen. Jasper Stuyven staat ook op het podium, hij finishte als derde. Greipel slaat een dubbelslag, hij is ook de nieuwe leider.






    07-05-2017 om 00:00 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Wielrennen
    >> Reageer (0)
    06-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze kleinkinderen aan het feest ....

    Vandaag 6 mei is het de verjaardag van ons kleindochter Mila, zij is nu 10 jaar geworden, voor onze kleinzoon Matteo is het overmorgen ( maandag 8 mei ) zijn beurt die twee jaar jonger is. Deze middag heeft Sofie voor een tof feestje gezorgd in Gent. Maar eerst een bezoekje gebracht aan hun lieveling hondje Floky .  





    06-05-2017 om 20:46 geschreven door ericdemeyer  


    Categorie:Allerlei
    >> Reageer (0)


    Gastenboek
  • Bakker
  • Jan Debusscher
  • Lüdenscheid - 5L
  • Een aangename herfst dinsdag namiddag
  • Heb een aangename herfst weekend toegewenst.

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Archief per maand
  • 09-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011

    Blog als favoriet !


    Mijn favorieten
  • VRT
  • Fotoblog Van Jozef De Fraine
  • BELGIANDOGSFAMILY
  • EDDY ...MOBIELEHONDEN .........
  • SOFIE DE VUYST
  • REGENRADAR
  • BART DE CLERCQ
  • HET SCHELDEPELOTON ( FACEBOOK )

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Categorieën
  • Allerlei (88)
  • Bekende Vlaming (74)
  • Camper (338)
  • Camper Perte- Total . (5)
  • Foto's uit de oude doos (15)
  • Grapje (10)
  • Info (973)
  • Moppen (36)
  • Scheldepeloton (227)
  • Wielrennen (761)

  • Categorieën
  • Allerlei (88)
  • Bekende Vlaming (74)
  • Camper (338)
  • Camper Perte- Total . (5)
  • Foto's uit de oude doos (15)
  • Grapje (10)
  • Info (973)
  • Moppen (36)
  • Scheldepeloton (227)
  • Wielrennen (761)

  • Willekeurig Bloggen.be Blogs
    ilse
    www.bloggen.be/ilse
    Categorieën
  • Allerlei (88)
  • Bekende Vlaming (74)
  • Camper (338)
  • Camper Perte- Total . (5)
  • Foto's uit de oude doos (15)
  • Grapje (10)
  • Info (973)
  • Moppen (36)
  • Scheldepeloton (227)
  • Wielrennen (761)


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs