Mijn favorieten
  • www.freewebs.com/zuidfrankrijk
  • www.facebook.com/MaisonLaGarrigue
  • www.facebook.com/groups/Edithshapjes
    Maison la Garrigue | Promoot jouw pagina ook
    Categorieën
  • Aperitiefdranken,drankjes en likeuren (25)
  • Aperitiefhapjes (54)
  • Barbecuegerechten (9)
  • Bijgerechten (47)
  • Desserten (89)
  • Eigerecht (1)
  • Gebak (247)
  • Kerst (20)
  • Kipgerecht (18)
  • Light recepten (19)
  • micro minuut pot (1)
  • Microgourmet (16)
  • Nieuwtjes (61)
  • Omeletparty (4)
  • Pastagerecht (13)
  • Rijstgerecht (5)
  • Siliconen bakvormen recept (4)
  • Soepen (13)
  • ultra pro (5)
  • Visgerechten (9)
  • Vleesgerecht (20)
  • Voorgerechten (11)
  • Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Inhoud blog
  • Brésiliennetaart
  • Kip zoetzuur
  • Zebracake
  • Moelleux citroen
  • Supersnelle rijsttaart
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    Edithshapjes
    Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten !
    nu ook op www.facebook.com/groups/Edithshapjes
    11-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfstjachtschotel in de ultra pro
    Het ideetje heb ik gevonden op een Nederlandse site maar heb het wel aangepast naar mijn smaak.

    Het is heerlijk en vlug klaar, zeker de moeite om uit te proberen met producten dat jong en oud vast en zeker lust.

    Nodig :

    - 1 kilo aardappelen
    - 1/2 kg gemengd gehakt
    - 1 klein blikje tomatenpuree of 2 keer knijpen van je tube tomatenpuree
    - 3 wortels
    - 3 eetlepels zilveruitjes (uit de vriezer)
    - 1 sjalot
    - 2 laurierbladen
    - 1 pakje van 125 gr gerookte spekblokjes
    - wat melk, peper, zout, nootmuskaat voor de puree
    - selderijzout voor op het gehakt
    - 1 appel met rode schil voor bovenop 
    - een beetje vloeibare honing

    Werkwijze :

    Schil de aardappelen, snij in kleinere stukken en stoom ze in de Micro Gourmet gedurende 20 minuten op 800 Watt. Maak er dan een puree van met behulp van je pureerstaaf, zout, peper, nootmuskaat en wat melk.
    Doe in de ultra pro van 3.5 l het gehakt. Versnipper de ui in de turbomax, de wortelen schillen en fijnsnijden, en bij het gehakt voegen samen met het laurierblad, kruiden, zilveruitjes en spekblokjes. Alles eens door elkaar mengen en dan met deksel op de ultra pro gedurende 5 minuten op 900 Watt zetten. Doorroeren en nog eens  2 minuten terugzetten. 
    Oven ondertussen voorverwarmen en aardappelen tot puree bereiden en bovenop het gehakt/wortel/spek/ui mengsel doen. De appel wassen en met de mandoline in dunne plakjes versnijden, pitjes wel eruit halen. De appelschijfjes bovenop de puree dresseren en besprenkelen met wat druppeltjes vloeibare honing.
    Plaats de ovenschaal zonder deksel nu voor ongeveer 30 minuten in de oven op 200 Graden.

    Heerlijk gerecht.













    11-11-2014 om 11:59 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    Tags:ultra pro
    >> Reageer (0)
    18-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburgers !
    Zelf eens hamburgers maken....omdat het lekker moet zijn....en met mijn Tupperware hamburger pers gaat dit als een fluitje van een cent ;-) 
    Ik wil geen kant en klare uit de winkel omdat deze te vettig zijn....nee het moet 'light' zijn maar wel smaakvol. Bovendien is het echt geen werkje....enkel naar de winkel je benodigdheden halen vraagt het meeste tijd. Hoe begin je eraan.

    Nodig voor 8 hamburger van elk 130 gram :

    - 800 gr gemalen biefstuk 'amercain natuur'
    - 1 ei
    - 1 sjalot 
    - 2 soeplepels tomatenketchup (mijn flesje al gezien ;-)   )
    - 1 kleine afgestreken soeplepel mosterd
    - 1 teentje knoflook geperst
    - een beetje paneermeel
    - peper en zout
    - een beetje loubia kruiden (als je dit niet hebt...neem dan gewoon nog wat paprikapoeder)
    - gehakte peterselie ( 2 soeplepels ongeveer)

    - de Tupperware hamburger Pers

    Werkwijze :

    De de gemalen biefstuk in een mengkom. Voeg het ei eraan toe, kruid met peper en zout en loubiakruiden ( een mengeling van gedroogde peterselie,knoflook, zout, komijn, zachte en sterke peper en laurier = een provençaalse mengeling die ik vanuit het zuiden meebreng).Doe er de ketchup en mosterd bij als ook het paneermeel. Hak de sjalot fijn in de turbomax en voeg toe aan de vleesmengeling....hak ook de peterselie fijn en voeg bij. Meng alles nog eens goed onder elkaar. Neem een vleesplank en neem wat vlees en leg het in de ronde vorm van je hamburgerpers en druk dan aan met de drukpers. Ik heb per hamburger 130 gram vlees gebruikt.
    Leg ze dan nog even op een bord tot dat je ze gaat bakken. 

    De smaak zat echt goed....enkel de peper moet je zelf kruiden naar je eigen goesting....Gebruik zeker niet te weinig.
    Mijn jongste zoon van 15 jaar vond dit al de beste hamburgers die hij had gegeten....dus....'me happy !'

    Natuurlijk kan je ook kippenburgers maken of hamburgers van gemengd gehakt....of van vis.....je fantasie en goesting van dat moment bepaald mee.

    Ik heb vandaag mijn hamburgers geserveerd met een gestoomde aardappel uit de micro gourmet en verse jonge worteltjes met erwtjes erbij. Maar rijst of pasta met een bijpassende groentesaus had even goed gekund.

    Als het maar smaakt !




















    18-02-2014 om 20:53 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    Tags:Hamburger Pers
    >> Reageer (0)
    08-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patisson gevuld met gehakt en heerlijke aardappelschotel
    Een beetje een zuiders gerechtje dat heel lekker smaakt !

    Nodig :

    - 1 patisson per persoon
    - gehakt
    - 2 teentjes look
    - 1 ajuin
    - thym, laurier en kruiden naar eigen smaak
    - 2 tomaten of een pakje tomato fritto

    Voor de aardappelschotel (tian)
    - 750 gr aardappelen
    - 1 ajuin
    - 1 kippenbouillonblokje

    Werkwijze :

    Het deksel van de patisson snijden en uithollen. Deze met dekseltje+ uitgeholde patisson in de microgourmet leggen samen met de aardappelen. 15 minuten laten stomen in de microgourmet. Ondertussen in een pan fijngesnipperde ui + look stoven en hierbij het gehakt + het uitgeholde vruchtvlees van de patisson en de in stukjes gesneden tomaat doen. Goed laten garen en kruiden met bovenstaande kruiding. 
    Wanneer de patissons gestoomd zijn (wanneer ze niet volledig gaar zijn kan geen kwaad) deze opvullen met het gehakt mengsel. En in de ultra pro schikken met het deksel van de patisson er bovenop.
    De halfgaar gestoomde aardappelen in schijfjes snijden en in de ovale ultra pro of een andere vuurvaste schotel schikken samen met in ringen gesneden ajuin. Overgieten met kippenbouillon (water+ kippenbouillonblokje) tot de helft van de schotel.

    De beide gerechte nu samen in de oven zetten voor ongeveer een half uur tot 3/4 uur.

    Heerlijk zuiders gerecht !














    08-09-2013 om 21:00 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    Tags:ultra pro, microgourmet
    >> Reageer (0)
    10-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vogelnestjes in de microgolfoven
    Zo gemakkelijk klaar te maken en minder vettig dan in frituurolie gebakken.

    Nodig :

    - 1/2 kilo gemengd gehakt
    - 2 eieren
    - wat paneermeel naar eigen smaak
    - peper en zout
    - hard gekookte eieren
    - 1 blik van een halve liter gehakte tomaten in blik (ik heb verse tomaten genomen)
    - 1 blokje vleesbouillon
    - provençaalse kruiden 
    - 1 ui
    - wat olijfolie

    Werkwijze :

    Meng het gehakt samen met de 2 eieren, kruiden (pezo), paneermeel tot een homogene massa. Kook ondertussen de eieren hard. Pel de eieren en wentel ze in het gehakt. Doe in de microgolfovenschaal wat gesnipperde ui samen met wat olijfolie en zet 2 minuten op 800 Watt. Voeg dan het blik gehakte tomaten toe samen met het vleesbouillonblokje, peper en zout en provençaalse kruiden. Roer en leg dan de vogelnestjes in de saus.Zet 5 minuten op 800 Watt, roer een keer door en draai de vogelnestjes om en zet nog eens 5 minuten terug op 800 Watt. 
    En de vogelnestjes zijn klaar.
    Wij hebben deze gegeten samen met puree door de aardappelen te stomen in de microgourmet en nadien met de pureerstaaf tot puree te maken en hierbij nog rauw gehakt witloof.

    Een echte lekkernij en minder vet dan gebakken in frituurolie.










    10-04-2013 om 21:32 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    >> Reageer (0)
    01-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lamskroontje met persillade
    Heerlijk om op tweede paasdag een lamskroontje op je bord te hebben. Zo'n zachte structuur en helemaal niet moeilijk te maken.

    Nodig :

    - 1 lamskroontje van een halve kilo voor 3 personen
    - een half bosje peterselie
    - 2 soeplepels mosterd
    - 3 soeplepels paneermeel
    - 1.5 dl olijfolie
    - 2 teentjes knoflook
    - peper, zout

    Werkwijze :

    Begin met de vlies van de lamskroon te snijden...dit gaat heel gemakkelijk met het Tupperware fileermes. Doe dan boter in de braadpan en wanneer deze hazelnootkleur heeft leg je de lamskroon erin om aan te bakken. Bestrooi met peper en zout en draai om zodat de andere kant ook kan worden aangebraden. Leg de lamskroon nu in het deksel van de ovale ultra pro (800 ml).  Smeer 1 kant in met een persillade en zet het lamskroontje nu nog 8 à 9 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C 

    Nota : Persillade maak je door peterselie fijn te hakken, mengen met mosterd, paneermeel, olijfolie en fijngeperst knoflook.

    Wanneer de baktijd in de oven voorbij is neem je de ultra pro eruit en bedek je de lamskroon nog even met zilverfolie zodat het vlees nog wat kan rusten alvorens te versnijden. Dit komt de malsheid ten goede.

    Ik heb mijn vlees vandaag geserveerd met gestoomde aardappelen (micro gourmet) en een groentenkrans van worteltjes en apart nog stuk courgette ook voorzien van een persillade.












    01-04-2013 om 19:05 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    >> Reageer (0)
    10-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Everzwijnenbout
    Heerlijk wild.....ik geef het toe niet iedereen is ervoor maar ik dus wel ;))    alleen nodig ik dan gewoonlijk wat vrienden uit want zo'n boutje weegt al snel 2.800 kg en dat is toch net teveel voor ons gezin.

    Hoe ga je te werk : vooreerst maak je een marinade en leg je de bout hier 2 dagen in en moet je hem regelmatig keren zodat het vlees goed doordrenkt is.

    Nodig voor de marinade :

    - 1 liter rode wijn
    - geut cognac
    - 2 stengels selder
    - 2 wortels
    - 1 grote ajuin
    - peterselie
    - enkele plukjes rozemarijn
    - 4 laurierbladeren
    - een paar takjes thym
    - peperkorrels
    - 1 koffielepel suiker
    - 2 koffielepels wijnazijn
    - 2 teentjes knoflook in stukjes gesneden.
    - en natuurlijk een everzwijnebout 

    Na 2 dagen haal je de bout uit de marinade en leg je hem in een ovenschaal. Mijn ovale ultra pro was hiervoor helaas te klein. Je steekt de bout dan voor 2 en een half uren in een oven van 200°C en oversaus hem regelmatig zodat het vlees niet te droog wordt. De marinade zeef je en de grove stukken groenten mogen nu weg...Het vocht verwarm je en daar voeg je enkele koffielepels pruimenconfituur of confituur van rood fruit aan toe. Laat inkoken en bind met bruine sausbinder
    Wanneer je de bout uit de oven haalt afdekken met zilverfolie en het vlees even laten rusten alvorens hem in schijven te snijden.

    Dit gerecht dateert al van een weekje geleden toen we vrienden op bezoek hadden maar ik denk er nog met heimwee aan weer. Want de smaak is toch zo lekker en kan je met niks anders vergelijken.

    Ik heb hem geserveerd met huisgemaakte kroketten, gestoomde peertjes gevuld met cranberries, gestoomde bloemkool, gepersilleerde tomaten en groene boontjes omwikkeld met gerookt ontbijtspek.














    10-03-2013 om 21:22 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    >> Reageer (0)
    07-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gehaktbrood in de nieuwe terrine ultra pot
    Zelf een heerlijk gehaktbrood maken is echt geen kunst en zo klaar met de nieuwe terrine ultra pot van Tupperware

    Nodig :

    - 800 gr gehakt kalfs/runds
    - 8 à 10 dunne reepjes ontbijtspek
    - 1 ajuin
    - 1 rode paprika
    - 2 eieren
    - peper en zout
    - chapelure
    - klein beetje gehakte peterselie (turbomax)

    Werkwijze : Eerst het gehakt aanmaken door het te kruiden met peper, zout , 2 eitjes toevoegen en goed mengen. Tenslotte de chapelure eronder mengen en de fijngehakte ui en de fijngesneden paprika.  Maak er een ronde langwerpige worst van ter grootte van de terrinepot en leg hem hierin. Omwikkel met het ontbijtspek en steek er eventeel nog wat laurier bovenop bij in. Sluit de pot met het deksel en zet hem 9 minuten op 800 watt in de microgolfoven. Draai uw gehaktbrood om en sluit terug af met het deksel en zet weer 9 minuten op 800 Watt.

    Uw bereiding is nu klaar. 

    Altijd lekker voor groot en klein ;)












    07-12-2012 om 21:31 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    Tags:terrinepot ultra pro
    >> Reageer (0)
    22-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemkool microgolfschotel net even anders !
    Gisteren een heerlijke microgolfschotel op tafel gezet in een mum van tijd ! Een echte aanrader voor mensen met weinig tijd ;-)  En bovendien heerlijk......maar dat moet je zelf maar beoordelen nadat je ze hebt uitgeprobeerd.

    Nodig :

    - 600 gr gehakt
    - 1 bloemkool
    - 150 gr geraspte kaas
    - 1 ajuin
    - 1 dl room
    - fijngehakte peterselie
    - 1 blik van een 1/2 l tomatenblokjes
    - satékruiden of bak,braad en grillkruiden naar wens 
    - de ovale ultra pro schaal van 2 liter met deksel


    Werkwijze :


    De bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Spoelen en met aanhangend nat in de ovalen ultra pro schaal leggen en met deksel sluiten.  10 minuten in de microgolf zetten op 800 Watt. Ondertussen het gehakt, samen met de fijngemaakte ajuin en peterselie (turbomax of turbochef) als ook de room onder elkaar mengen. Wanneer de 10 minuten om zijn van de bloemkool, hierover een blik van een 1/2 l tomatenblokjes uit blik gieten. Vervolgens bedekken met het gemengde gehakt. Bovenop het vlees strooi je nu de satékruiden. Deksel er op en terug 10 minuten in de microgolf van 800 Watt zetten.  Giet er nadien het overtollige nat af. Draai nu de kom ondersteboven zodat het gerecht op het schaaldeksel ligt.  Overstrooi de bloemkool nu met de geraspte kaas en zet de kom nu zonder deksel terug in de microgolf voor ong. 3 minuten.
    Uw maaltijd is klaar. Heerlijk met puree of gewoon gestoomde aardappelen.

    Zelf heb ik eerst mijn aardappelen gestoomd in de microgourmet om ze later met de pureestamper fijn te prakken, kruiden met pezo, nootmuskaat en wat melk en zo tot een puree te verwerken. Heerlijke smaakvolle puree komt bij ons alleen maar uit de microgourmet (mijn lievelingsartikel van tupperware). Zo veelzijdig , zo smaakvol en toch..... zo gemakkelijk en vlug klaar.


















    22-11-2012 om 18:29 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    Tags:ultra pro ovaal, microgourmet
    >> Reageer (0)
    07-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soepballetjes in een wip
    Soep aan het maken en graag balletjes in de soep. Hierbij een super gemakkelijke manier om ze in een wip bij je soep te voegen met behulp van je micro schenkkan of ultra pro

    Vermits het micro schenkkannetje momenteel in de promo wou ik dit nog eens graag onder de aandacht brengen.

    Nodig :

    300 gr gemengd gehakt
    1 ei
    peper en zout
    paneermeel naar smaak

    Werkwijze:

    Meng het gehakt met het ei, kruiden en paneermeel naar smaak toevoegen. Rol balletjes ter grootte van een knikker en doe ze in het schenkkannetje.
    Doe het deksel erop en zet het schenkkannetje 2 minuten op 800 Watt. Roer 1 x om en zet nog 1 minuutje terug op 800 Watt. De balletjes zijn nu gaar om bij de soep te voegen.  

    Voordeel van deze methode is dat je niet eerst water moet koken op het vuur en dan nog een tijd lang je balletjes gaar moet laten koken. Sommige mensen voegen rauwe gehaktballetjes toe aan hun kokende soep.....nadeel hiervan is dat je soep veel vettiger is.












    07-11-2012 om 18:30 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    Tags:microplus schenkkan
    >> Reageer (0)
    24-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Konijn op zuiderse wijze.
    Heerlijk af en toe een konijntje in de kookpunt. Jammer genoeg eten mijn huisgenoten dit niet zo graag maar niet getreurd dan maak ik het gewoon voor mezelf klaar en vries ik de overschot gewoon in voor een volgende keer.

    Nodig :

    - 1 schoongemaakt konijn
    - 1 pakje gerookte spekblokjes
    - 1 ajuin
    - 4 laurierblaadjes
    - 1 klein takje rozemarijn
    - een takje thym
    - 6 cocktailtomaten (niet de allerkleinste)
    - 3 teentjes knoflook
    - 2 glazen witte wijn
    - zout en peper
    - olijfolie
    - 1 soeplepel mosterd
    - 1 snede brood
    - water naargelang het nodig is

    Werkwijze :

    Doe olijfolie in de kookpot en laat warm worden. Leg de stukken konijn in de pot en laat aanbakken. Kruid met peper en zout. Voeg de spekblokjes toe. Laat meebakken. Voeg dan de fijngesneden ajuin toe en de kruiden : rozemarijn, laurier, thym.  Voeg de soeplepel mosterd toe en breek de snede brood in kleinere stukjes en strooi die ook over het konijn. Snij de cocktailtomaten tenslotte in 2 of 3 stukjes en doe die er ook bij. Pers de knoflook over het konijn en giet er de 2 glazen wijn bij en ook al wat water. Doe het deksel op de pot en laat nu zachtjes sudderen. Af en toe kijken zodat uw konijn nooit zonder vocht komt te staan. Indien er te weinig in zit dan aanvullen met water. Mijn konijntje was maar 900 gr. en heeft een uurtje staan pruttelen. Maar indien uw konijn zwaarder is moet je natuurlij de kooktijd aanpassen.

    Ik heb mijn konijntje laten vergezellen van heerlijk gestoomde aardappelen uit de microgourmet met daarbij fijngesneden rauw witloof vermengd met mayonaise.

    Voor mij een echt feestmaal dat me deed terugdenken aan mijn kinderjaren thuis waar dit wekelijks op het menu stond.














    24-08-2012 om 14:37 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    Tags:konijn
    >> Reageer (0)
    06-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker zuiders potje !
    Een heerlijke maaltijdschotel in geen tijd klaar en zelfs bij bezoek gemakkelijk te maken voor een groot aantal bezoekers !
    Met de ultra pro schotel is dit in geen tijd klaar. Bovendien weinig afwas en dat is toch wat iedereen graag heeft.

    Nodig voor de ultra pro van 3.5 l

    - 1/2 bloemkool
    - 1/2 broccoli
    - halve groene, halve gele, halve rode paprika
    - 2 ajuinen
    - 1 courgette
    - 1 aubergine
    - 3 wortelen
    - 3 tomaten
    - 2 teentjes knoflook
    - 250 gr champignons
    - 1 pili pili peper (is optie maar zelf verkies ik dit altijd)
    - 1 middelgroot blik kikkererwten (is een optie)
    - 3 pakjes tomato frito van Heinz
    - 1 Knorr vleesbouillonketeltje
    - 1 kippenbouillonblokje van Knorr
    - geutje olijfolie
    - provençaalse kruiden, peper, zout, cayennepeper, gemalen curcuma
    - 1 kilo gehakt + 2 eieren, zout, peper, nootmuskaat,chapelure)

    Werkwijze :

    Voor de gehaktballen :
    Doe het gehakt samen met de 2 eieren en de kruiden in een kom en meng goed onder elkaar. Voeg dan chapelure toe en meng verder. Vorm gehakballetjes ongeveer 3 cm doorsnede.  Kook de gehakballetjes gaar of doe zoals ik en stoom ze gaar in de tupperware micro gourmet.  Vul de onderste schaal met 400 ml water en leg de gehakballetjes in de diepe schaal + de bovenste schaal zodat ze goed verdeeld liggen. Stoom ze gaar in de microgolf gedurende 18 minuten op 800 Watt.

    Voor de groenteschotel :

    Snij de uien fijn in de turbomax, turbochef of quickchef naar keuze.  Doe ze in de ultra pro samen met een geutje olijfolie en zet in de microgolf gedurende 3 minuten op 700 Watt.
    Snij alle alle groenten in gelijke blokjes en voeg deze toe aan de ui (uitgenomen de tomaten). Roer onder elkaar.
    Plaats gedurende 10 minuten in de microgolf met gesloten deksel op 700 Watt.
    Pel de tomaten met de dunschiller en voeg ze samen met de tomato frito toe aan de rest van de groenten.Kruid af met alle kruiden zoals beschreven bij de benodigdheden.  Plaats nog eens 10 minuten terug in de microgolf op 700 Watt.  Als je vind dat de groenten nog iets te krokant zijn zet ze dan nog een keer gedurende 5 minuten terug op 700 Watt.  De bedoeling is wel dat er nog een beetje beet blijft aan de groenten.   Voeg dan de gehaktballen bij onder de groenten en saus.

    Serveer met couscous :

    Doe de  middelgrove couscous in de schenkkan van 1 liter, giet er kokend water van de snelkoker op samen met een geutje olijfolie, peper, zout en misschien kruiden naar eigen smaak. 
    Laat de couscous met het water gedurende 2 minuten in de microgolf staan met deksel om op te zwellen op 600 Watt.



    Opmerking : Deze gevulde zuiders pot is goed voor misschien wel 8 personen naargelang de eters natuurlijk ! 

    Hier werd het echt gesmaakt en gaan we zeker herhalen.   Een echte aanrader........!

     

    Tip : Dit zuiders potje kan je even goed maken in de ronde nieuwe ultra pro van 2.25 l maar neem dan van alle groenten wat minder, voor de bereidingstijden wel dezelfde aanhouden...
    En voor de vegetariërs: gewoon de gehaktballen eruit laten.





















    06-06-2012 om 16:30 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    Tags:ultra pro 3.5 l, ultra pro 5 l , hoofdschotel
    >> Reageer (1)
    04-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brochette op de ultra pro grilschaal
    Het weer vandaag is niet meer zo zonnig dan het geweest is.  Maar geen nood met de ultra pro schaal tover je in een wip dezelfde brochetten op tafel juist als of ze op de BBQ hebben gelegen. Het verschil is alleen dat het veel vlugger gaat en ik hoef er niet voor buiten.

    Nodig :

    - varkensvlees
    - ajuin
    - paprika naar keuze (optie)
    - satéstokjes
    - sojasaus
    - marinadepoeder van het merk Verstegen
    - Provençaalse kruiden
    - ultra pro grilschaal

    Werkwijze :

    Het varkensvlees in blokjes versnijden van ong. 2 bij 2 cm. Ajuin pellen en ook in grotere stukken verdelen. Ook paprika wassen en ontdoen van zaadlijsten en in grotere stukken snijden.  De blokjes vlees leggen we eerst in een tupperwaredoos die we goed goed afsluiten, overstrooien met de marinadepoeder en wat sojasaus.  Een uur afgedekt in de koelkast laten marineren. Nadien op stokjes prikken afgewisseld met stukken ajuin en stukken paprika. Overstrooien met provençaalse kruiden. De huisgemaakte brochette zijn dan klaar om de oven in te gaan.

    Leg ze op de  tupperware ultra pro grilschaal en dek af met het ovale deksel. Steek ze in een voorverwamde oven van 200°C gedurende 20 minuten.  Uw maaltijd kan beginnen met superzacht en smakelijk vlees !   En bovendien geen vet want dit blijft liggen in het onderste gedeelte.







    04-06-2012 om 17:49 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    Tags:ultr pro grilschaal
    >> Reageer (1)
    07-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varkensgebraad met spekblokjes en druiven
    Heerlijke feestmaaltijd voor de paasdagen. Deze schotel heb ik ooit leren maken tijdens een 2 jarige opleiding huishoudelijke koken. Doordat ze dit hier thuis graag lusten komt ze dan ook geregeld op tafel. Heel eenvoudig om te maken en super lekker.

    Nodig :

    - 1 kg varkensgebraad of 1 kg varkenshaasje zoals ik deze keer had gedaan.
    - 1 blik druiven op sap of verse druiven kan ook altijd maar dan liefst gepeld
    - 1 ajuin
    - 200 gr gerookte spekblokjes
    - thijm
    - peper, zout
    - boter
    - 2 dl witte wijn
    - 1 soeplepel maizena

    Werkwijze :

    Doe boter in de kookpot en laat smelten. Doe het gebraad of varkenshaasje in de kookpot en laat aanbakken. Kruid met peper en zout. En draai een keertje om zodat alle kanten aangebakken zijn. Snij een ui fijn met behulp van de turbochef en voeg deze bij het gebraad samen met de gerookte spekblokjes. Laat meebakken en voeg dan de witte wijn toe en laat verder garen. Voor varkenshaasje volstaat een 20 minuten voor 1 kg varkensgebraad mag je 45 minuten reken. 10 minuten voor het einde van de baktijd voeg je de druiven uit blik samen met het sap toe.
    De saus nog binden met wat maïzena of sausbinder.  Eventueel kan je er nog een scheutje room aan toevoegen maar zelf heb ik dit niet gedaan.






    07-04-2012 om 21:09 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    >> Reageer (0)
    03-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gehaktbrood in de ultra pro (ronde van 2.5l)
    Deze maand is de ronde ultra pro eindelijk in de verkoop gekomen. Ik zat er al lang op te wachten. Vooral interessant voor mensen met een kleine microgolf zoals ik omdat de langwerpige ultra pro daar niet volledig kan in draaien.

    Voor diegene die deze potten nog niet zo goed kennen. Even toelichten dat het een uitstekend materiaal is dat bestand is voor temperaturen tot 250°C. M.a.w. deze potten mogen in zowel microgolf als gewone oven worden gebruikt. Het is gemaakt uit een speciale materie zodat je geen tot bijna geen vetstoffen hoeft te gebruiken. Meestal gebruik ik de pot met gesloten deksel omdat alles dan veel sappiger blijft.

    Waar ik mijn pot veel voor gebruik is om rijstpap in de maken. Gaat enorm goed en geen omkijken naar. Om videevulsel in te maken. In 20 minuten een volwaardige videevulling op tafel. Soepen in 12 minuten klaar in deze pot. Brood, peperkoek kan er ook heel goed in gebakken worden zonder in te vetten. Maar gisteren heb ik er dus een gehaktbrood in klaar gemaakt. In 20 minuten tijd zaten we aan tafel te eten.

    Nodig  voor 4 personen :

    - 500 gr gemengd gehakt
    - 1 ui
    - 1 ei
    - paneermeel
    - peper, zout en eventueel wat provençaalse kruiden
    - 6 velletjes dun ontbijtspek
    - wat peterselie

    Werkwijze :

    Maak de ui fijn in de turbo chef. Doe in een mengkom het gehakt, de kruiden, het paneermeel, het ei en de ui. Meng alles heel goed. En maak er dan een broodje van.  Draai het ontbijtspek rond het gehakbroodje.  Doe de peterselie in de turbochef en maak fijn.  Leg het gehaktbrood in de ultra pro en plaats 10 minuten op 800 Watt in de microgolf met gesloten deksel. Kijk dan hoever het vlees staat en zet nog eens terug 10 minuten bij op 800 watt met gesloten deksel.

    Smakelijk en gezonder dan op de traditionele manier want u had geen boter nodig om het aan te bakken.

    Wij hebben hierbij nog gestoomde bloemkool en aardappelen gegeten (microgourmet )met daarbij een lekkere tomaten/paprikasaus. De bloemkool heb ik 14 minuten gestoomd in de microgourmet.














    03-03-2012 om 14:02 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    Tags:ultra pro
    >> Reageer (0)
    12-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gehakt met bloemkool in de ultra pro
    Heerlijke schotel en binnen het half uur kan men aanschuiven aan tafel.

    Het tupperware receptje is afkomstig van E. Grooten en zat al een tijdje in mijn kaftje. Gisteren is het er dan eindelijk van gekomen en spijtig dat ik het nog niet eerder had gemaakt.     Lekker....

    Nodig :

    - ultrapro rechthoekig van 1.5 l
    - 1 bloemkool
    - 600 gr gehakt
    - 1 ajuin
    - peterselie
    - 4 sneden kaas
    - 1.5 dl room
    - satekruiden

    Werkwijze :

    De bloemkool in roosjes snijden en wassen.  Plaats de roosjes in de kom, met het steeltje naar boven en zet de kom met deksel erop in de microgolfoven, gedurende 7 min. op 750 watt.  Ondertussen het gehakt, gesnipperde ajuin, de petserselie en de room goed onder elkaar mengen. Al een beetje satékruiden ondermengen.  Vervolgens de bloemkool bedekken met deze ingrediënten en tevens bestrooien met de satékruiden  Plaats de kom nu terug in de microgolfoven gedurende 10 à 12 minuten.  Giet nu het overtollige vocht af dat zich in de kom gevormd heeft.  Draai nu de kom ondersteboven zodat het gerecht op het schaaldeksel ligt.   Als laatste de kaas over de bloemkool leggen en de kom terug plaatsen in de microgolfoven gedurende ong. 2 minuten op 750 watt.
    Het gerecht is nu klaar.  Heerlijk met gekookte of gestoomde aardappelen erbij.

    Smakelijk.





    Kaassneden op de bloemkool voordat het de microgolf ingaat.

    Zo ziet mijn schotel eruit wanneer ze klaar is om op tafel te zetten.



    Kan natuurlijk ook worden opgediend in de mini ultra pro's zodat ieder zijn eigen potje heeft.

    Smakelijke gestoomde aardappelen erbij.

    12-01-2012 om 00:00 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    Tags:ultra pro
    >> Reageer (0)
    05-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse aardappelen
    Een vlug gemaakt éénpansgerecht wat wij zo af en toe eens klaarmaken en dat steeds op veel bijval mag rekenen.

    Nodig :

     - 1 kilo aardappelen
     - 1/2 boontjes
     - 2 uien
     - 2 teentjes knoflook
     - 2 of 3 tomaten naargelang ze groot zijn
     - 350 gr gerookte spekblokjes
     - gehakte peterselie
     - piment d'espelette (optie: kan vervangen worden door paprikapoeder)
     - 1 kruidenbouillonblokje van Knorr
     - peper, zout

    Werkwijze :

    De aardappelen schillen en stomen gedurende 18 min. in de microgourmet. Nadien de gekuiste boontjes stomen gedurende 13 minuten in de microgourmet. De ui in reepjes snijden en de afgekoelde aardappelen in blokjes snijden. De peterselie kan je ook al fijnhakken in de turbomax. Hiermee is de voorbereiding al gebeurt.
    Dan de wok opzetten met een beetje olijfolie en hierin de spekblokjes bakken. Als dat gebeurt is even op een diep bord uitgieten en voorlopig aan de kant zetten. Daarna terug wat olijfolie in de wok of diepe grote pan doen en dan de ajuin bakken, de aardappel toevoegen en mee bakken. Dan de boontjes toevoegen en uiteindelijk de in schijfjes geneden tomaten. Deze altijd als laatste toevoegen anders bakt het niet meer zo mooi. Kruiden met peper, zout en piment d'espelette. Geperste knoflook toevoegen.  De spekblokjes terug bijvoegen, de peteselie en het bouillonblokje erover verkruimelen.Als grote pan op tafel brengen zodat ieder zich zelf kan bedienen.













    05-01-2012 om 16:02 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    >> Reageer (0)
    27-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boeuf Bourguignon


    In het land van zon en wijn kan het niet ontbreken om hiervan gebruik te maken. Vandaag bij ons dus geen gewoon stoofvlees maar veel liever "Boeuf Bourguignon". Lievelingskost van ons allemaal. Ook de zon is hier volop van de partij. We voelen ons weer echt thuis !

    Nodig voor de Boeuf Bourguignon :

    1 kg stoofvlees
    250 gr gerookte spekblokjes
    1 grote ajuin
    1 rode paprika en 1 groene paprika
    2 teentjes knoflook
    250 gr champignons
    4 wortelen
    1 fles rode wijn van 750 ml
    boter om vlees aan te korsten
    beetje bloem
    beetje tomatenpuree
    4 blaadjes laurier
    4 takjes thym
    zout en peper
    bindmiddel
    gehakte peterselie

    Werkwijze:

    Boter in de kookpot laten smelten. Dan vlees deel per deel laten bruinen. Als dit gebeurt is even het vlees overbrengen in een andere kom en dan de ajuin aanstoven. De in blokjes gesneden wortelen en paprika's toevoegen en mee laten stoven. Vervolgens het vlees terug toevoegen en kruiden met peper en zout. Beetje bloem overstrooien (dient later als bindmiddel) Ook beetje tomatenpuree (concentraat) toevoegen. Overgieten met fles rode wijn en laurier en thym toevoegen.Nu goed laten garen op een heel laag vuurtje of op de kachel. Mag 2 tot 3 uren zijn. Een half uurtje voor het einde de in stukjes gesneden champignons toevoegen. Mee laten garen en een tien minuten voor het einde bindmiddel toevoegen. Ik gebruik hiervoor bruine maïzena. Als afwerking voeg ik nog gehakte peterselie toe. Hiervoor heb ik de turbomax gebruikt. Dat gaat supersnel.

    Vandaag hebben wij de boeuf bourgignon gegeten met gekookte aardappelen en romanesco bloemkool.  Maar ook lekker is rijst of pasta of frieten of gewoon stokbrood erbij.  De romanesco bloemkool heb ik 12 minuten gestoomd in de micro gourmet en er dan een lekker wit sausje bij gemaakt door 300 ml melk te verwarmen op 800 watt gedurende 2 min. samen met een kruidenbouillonblokje. Ondertussen in de shaker wat koude melk binden met maïzena en kruiden met peper, zout en nootmuskaat. Na 2 minuten de binding toevoegen en goed roeren met de klopper, nog 2 minuten terugzetten op 800 watt en weer roeren. Klaar is het sausje en kan je dan over de bloemkool gieten.                            Bon appétit.












    27-12-2011 om 19:58 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    >> Reageer (0)
    29-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jagerschotel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen









    Een receptje dat hier al meer dan 20 jaar meegaat en het nog steeds goed doet. Dikwijls op vraag van de kinderen komt het terug op tafel.

    Bovendien gemakkelijk op voorhand te maken en nadien in de oven te plaatsen.

    Wat nodig :

    - 1.200 kg aardappelen
    - 1 kg gemengd gehakt
    - 250 gr gerookte spekblokjes
    - peper, zout, nootmuskaat, selderzout
    - 1 bakje champignons
    - 2 uien
    - beetje peterselie
    - 200 gr gemalen kaas
    - melk

    Werkwijze:

    Maak allereerst een aardappelpuree. Hiervoor doe ik mijn aardappelen in kleine stukjes gesneden in de microgourmet en laat 20 min. stomen. Nadien kruiden met peper,zout, nootmuskaat, stampen met de aardappelstamper. Melk toevoegen en nog eens stampen. Dan de puree even aan de kant zetten.  Doe de fijngehakte ui in de ultra pro samen met een beetje boter en zet op 800 watt gedurende 3 minuten. Indien het nog niet gaar genoeg is dan nog 1 à 2 minuten bijzetten op 800 watt.  Breng de ui even over op een bord zodat ultra pro opnieuw kan worden gebruikt voor de fijngesneden champignons. Zet deze ook 3 à 4 min. op 800 watt. Dan mogen de champignons bij de ui worden gedaan. Doe de spekblokje in de ultrapro en leg het deksel erop. Zet 4 min. op 800 watt in de microgolf. Leg deze blokjes ook even op een bord zodat je nu het gehakt in de ultra pro kan doen. Weer deksel erop en zet 5 min. op 800 watt. Stamp met de tupperwarepureestamper het gehakt wat rul. Zodat je allemaal kleine stukjes krijgt. Zet nog een 3 min. terug of tot die tijd dat het gehakt voldoende gebakken is. Als dat is gebeurt mogen de spekblokjes bij het gehakt. Kruid het vlees nu met selderzout.
    Als alle voorbereiding gebeurt is gaat we onze ultrapro ovenschaal vullen met eerst een laag gehakt-spekblokjes, daarna een laag champignons-uimengsel, dan een laag geraspte kaas dan een laag puree. Nog 1 keer alle dezelfde lagen herhalen en eindigen met puree waar we ook wat kaasmengsel overstrooien. Zet de schaal nu op 180°C gedurende 20 min. zodat de kaas mooi gratineert. Maar nooit onder de gril plaatsen.  Indien je deze ovenschaal maakt op voorhand dan de schaal niet direkt in de oven plaatsen.

    Hier thuis eten wij heel graag fijngesneden rauw witloof gemengd met mayonnaise als extra groente bij deze ovenschotel.

    29-11-2011 om 14:17 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    >> Reageer (0)
    17-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekruide gehaktbal in de mini cocot van de ultra pro
    Onze kinderen zijn dol op een soort vleesbroodje met kruiden in.  Vroeger kocht in dit in de supermarkt kort bij huis maar die heeft dat produkt al een tijd niet meer in zijn gamma. Alleen Makro verkoopt dit produkt nog. Doordat we hier maar eens heel af en toe komen kwam ik vorige week op het idee bij het zien van onze nieuwe mini cocotjes hier maar eens zelf te experimenteren. En ik denk dat ik er in geslaagd ben. Het is heel eenvoudig en in een mum van tijd klaar.
    Nodig:

    250 gr hakt
    1 ei
    peper en zout
    paneermeel
    1/4 rode paprika en 1/4 groene paprika
    1/2 ajuin

    Werkwijze:

    Pel de ajuin en kuis de paprika. Doe de hoeveelheid zoals hierboven vernoemd in de quickchef en snij de stukken fijn maar ook niet te fijn.
    Ondertussen breng je het gehakt op smaak door toevoeging van peper en zout, ei en paneermeel.  Goed mengen en dan de groenten eronder mengen. Vorm een soort bol en leg hem in het ultra pro mini coocotje.  En zoals je wellicht al wist de ultra pro potten moeten nooit worden ingevet en kunnen gebruikt worden in de microgolfoven en in de oven maar nooit onder een grill.
    Ik heb deze keer gekozen om mijn vleesbroodje klaar te maken in de oven. Ik heb het dekseltje erop gedaan en ong. 30 min. in de oven gezet van 200 C° . De laatste 10 min had ik het dekseltje verwijderd zodat mijn vleesbroodje ook wat kon voorzien worden van een korstje.  Heb het nadien laten afkoelen in zijn eigen potje en in de ijskast verder bewaard.  Lang heeft het echter niet geduurd dat bewaren. Want de dag nadien was het helemaal op. De kinderen vonden het net zo lekker dan diegene die ik vroeger in de winkel kocht.
    Je kan de bereiding ook in de microgolf doen. Maar dan is 10 min op 700 watt voldoende.




    17-10-2011 om 00:00 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    Tags: ultra pro, mini ultra pro
    >> Reageer (0)
    16-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gestoomde paprika met gehakt, couscous en tomatensaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heerlijk licht eten met warm weer en nog super vlug klaar ook.











    Nodig :
    4 rode paprika
    500 gr gehakt
    2 eieren
    peper en zout
    beetje chapelure
    couscous

    Voor de tomatensaus:
    1 ajuintje
    enkele tomaten
    1 kruidenblokje
    wat provençaalse kruiden

    Werkwijze :

    De paprika reinigen en het hoedje eraf snijden. De zaden aan de binnenkant verwijderen en vullen met het opgemaakte gehakt. (Gehakt bereiden met peper en zout, chapelure en 2 eieren. Alles zeer goed mengen).  Hoedje terug op de paprika zetten en ze dan in de microgourmet plaatsen. Het onderste schaaltje vullen met 400 ml koud water. Deksel erop en 20 min. op 800 Watt in de microgolf plaatsen om ze te stomen. Op deze manier gaat alle vetten die in het gehakt zaten weg stomen en niet onderaan in de paprika blijven zitten zoals dat zou zijn wanneer men de paprika in de oven klaar maakt. Ondertussen water opzetten en aan de kook brengen. Dan couscous toevoegen en 1 min. onder deksel laten gaar worden. Als dit gebeurt is deksel van de pot en dadelijk met 2 vorken boter onderroeren zodat de korrels niet aan elkaar gaan kleven. Verhouding water/couscous is 2 tassen water voor 1 tas couscous. De tomatensaus bereiden we in de microgolfschenkkan. Ajuin in de schenkkan doen en 2 min. op 800 watt zetten in de microgolf. Tomatenconcassés toevoegen vers of een blik samen met het kruidenblokje en de kruiden. Nog 4 min. terug op 800 Watt zetten in de microgolf en provençaalse kruiden overstrooien. 
    Op klein half uurtje kan men aan tafel.

    Tip : 
    Indien de kinderen niet zo graag couscous lusten kan je gemakkelijk nog enkele aardappelen in de bovenste schaal van de microgourmet plaatsen zodat ze gelijktijdig klaar zijn met de paprika's.


    16-04-2011 om 21:10 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (18 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per week
  • 19/12-25/12 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011

    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Gratis product van de dag - Belgie
  • 300 000 BEZOEKERS
  • Proficiat
  • Super ideeën
  • mevrouw

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek






    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs