Inhoud blog
 • Programma
 • Visé, 29 januari 2019
 • Etentje Bevershof
 • Hoei-Andenne
 • Engis
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Wielertoeristen uit Diepenbeek
  Fiets je mee ???
  19-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag rit dinsdag 18 februari 2014: Hannut
  met dank aan Sabine voor dit mooie verslag !

  VERSLAG HANNUIT DINSDAG 18 FEBRUARI 2014

   

  Het belooft een mooie winterdag met een lentegevoel te worden, dus uitstekend om er weer eens een gezellige rustige rit van te maken. Wegkapitein Yvan stelt zijn elf ploegmaten voor om Hannut te rijden met een ommetje langs Waremme. Zo hebben we een kleine tien kilometer meer in onze benen op het keerpunt. Iedereen happy want het begint te kriebelen om onze lat iets hoger te leggen. Ook het startschot is alvast een half uurtje eerder. Fijn voor Marcel want dan ziet hij Snoepy weer J. We keuvelen nog wat gezellig over ditjes en datjes. Flor vertelt dat hij niet meer kan ontsnappen aan zijn knieoperatie en dat het al voor begin maart zal zijn. Jammer want nu is hij net zo goed in conditie. Maar aan de andere kant, zal hij met zijn nieuwe knie eens zo sterk zijn zodat hij terug de koppositie kan invullen J. Wij wensen hem nu alvast een succesvolle operatie en een spoedig herstel. Met zijn positieve ingesteldheid komt dit dik in orde ! Ah ja, niet te vergeten: de ziekenbriefjes ! Om vorige vrijdag niet onwettig afwezig te zijn, dienden Omer en ik ons ziekenbriefje in. Dus ook dat is alweer in de sjakos J !

   

  Zonder treuzelen kiezen Paul & Omer voor de kop. Sommigen onder ons hebben hun favoriete plaats in het peloton. Flor zonder twijfel op de tweede rij waardoor hij ook altijd een wat meer wind voelt en ook een beetje meewerkt met de kopmannen. Als Marcel snel genoeg is, zie je hem meestal op de derde rij. Deze keer was Leon hem voor ;-). Roger J en ik vechten dan weer voor de laatste positie. Dus meestal is Roger J mijn compagnon. Fiets wel graag langs Roger want hij vertelt me veel over de tuinbouw. Hij kent er alles van. Ook van plantjes en bloemen. Onderweg wijst hij me een mooie Japanse Kerselaar aan die “nu” al in bloei staat. Minstens een maand te vroeg omwille van de zachte winter.

   

  We fietsen een mooi tempo. Na ca. veertig km krijg ik honger, en niet alleen ik. Ik bewonder Valère Ph die al fietsend in een groepje, zelfs zonder handen een banaan durft te schillen. Ikzelf heb al moeite om een geopend stuk peperkoek uit mijn fietsjas te grabbelen. Neem dan zelfs wat afstand van de anderen. Ze moesten maar eens plots stoppen door één of ander manoeuvre. Grrrr..een hartig hapje en daar vliegt de rest van de peperkoek al door de lucht J. Wat mis ik toch die handigheid van de mannen. Ach, nog even en de dikke wanten worden weer ver opgeborgen.

   

  Bijna zestig km op de teller. We komen aan in Hannut. Omer & Paul hebben gezweet door het gevecht met de wind. Ondertussen is Yvan terug van de bakker met twee rijstvlaaien en een appelvlaai die we telkens in vieren snijden. Mmmm een gigantisch stuk kunnen we smullen en is meer dan welkom. We raden Flor ook aan om ietsje sneller in zijn hete chocomelk te roeren om niet op hem te moeten wachten tot Sint-juttemis J.

   

  Ziezo de pauze zit er weer op ! We leggen samen om alles af te rekenen. De ene wil geen kleingeld (hé Joske) en de andere weer wel. Roger D. is zelfs superblij met wat extra gewicht. De terugreis is meer bergaf dan bergop en dat speelt dan in zijn voordeel. Zo bolt hij bergaf met die muntjes sneller dan de rest J

  Wegkapitein Yvan voelt zich goed en wil zoals wij allen een niet te korte terugrit. Laten we via Landen rijden ! Hij trekt ditmaal de kop samen met Paul. Toch sterk van Paul hoor ! Het gemiddelde wordt natuurlijk weer opgedreven. Wat wil je met de wind in de rug ! Onze klein blad hebben we niet meer nodig. Het is even voorzichtig zijn in het centrum van Sint-Truiden en het industrieterrein. Maar hierna is het weer katoen geven. Het lijkt zelfs op Diepenbeek maar enkele trapjes ver van Hannut verwijderd was.

   

  Ikzelf pas ditmaal voor de plezante nababbel in het Demerstrand. De anderen laten dit niet aan hun voorbij gaan en groot gelijk dat ze hebben J.

  Moest wel hard lachen toen ik de zakjes van mijn fietsjackje leeg maakte bij het thuis komen. De mannen hadden ze volgepropt met mijn favoriete speculoosjes die we bij de koffie kregen. Gekkerds J

   

  Aanwezigen: Paul – Omer – Yvan – Leon – Valère Ph – Roger D – Marcel – Rudi – Jos B – Flor - Roger J – Sabine

   

  Mijn ritgegevens: 119 km – 28,8 gem – 740 hm

  19-02-2014 om 13:22 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (5)
  17-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag rit zaterdag 15 februari 2014: Visé
  Met dank aan Flor 

  Hier een verslagje van de rit vandaag naar Visé.
     
  Met negen waren we aan de start, Sabine en Omer onwettig afwezig, de boete
      zal volgen, een beetje discipline moet er zijn, er werd afgesproken om naar Visé
      te rijden in plaats van Amay, wegens het onstabiel weer, maar niet klagen als je
      ziet wat er in Engeland gaande is, we vertrokken met Yvan en Paul op kop, de zon
      was van de partij maar wel een koude wind tegen en de neuzen zagen er rood van
      Vanessa heeft een goede opvolger, noenke Kwebbel Marcel amaai!!! we kwamen
      veilig en wel aan in Visé, waar Marcel zorgde voor de taart, de route was Beverst,
      Rijkhoven, Membruggen, Millen, Opey, Richelle, Dalhem en Visé, met de nodige
      koffie en choco ging de rijsttaart lekker naar binnen, de terugrit werd aangevat met
      Yvan en Paul weer op kop, we hadden gehoopt dat we de terugrit wind mee gingen
      hebben, maar toch nog veel wind tegen, niet te geloven, maar daar word je sterk
      van zegt Leon, de terugrit ging via Berneaux, Moelingen, Lixhe, Kanne, Vroenhoven,
      Hees, Mopertingen, Eigenbilzen, Schoonbeek, hier reed Jos joewe, joewe naar huis
      en we kwamen droog aan de eindmeet,het Demerstrand, het ijzer gehalte werd dan
      aangevuld en er werden weer straffe verhalen verteld, weer een fijne rit vandaag.
      Een dikke proficiat voor Yvan en Paul die de ganse rit het kopwerk voor hun rekening
      namen, een sterke prestatie met zo een tegenwind.
     
  De aanwezigen waren: Leon, Roger D, Paul, Valere Ph, Yvan, Remi, Jos B, Marcel en
                                            Flor.
                                       
  Ritgegevens: 93km  27,2gem 870hm
    

  17-02-2014 om 06:35 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Trail des Bosses: zaterdag 15 februari 2014

  Verslag Trail des Bosses, Zaterdag 15 februari 2014

  Ik had met Theo afgesproken om 5u30 op de carpoolparking. Yves zou rechtstreeks na zijn nachtpost naar ’s Gravenbrakel afzakken. Een mens moet er wat voor over hebben …

  Omstreeks 7u zijn we ter plaatse en heeft Yves de startnummers al netjes voor ons opgepikt. Een gratis tas koffie en dan verbroederen met Oost Vlaanderen en Limburg. Toch opvallend veel meer Vlamingen dan Walen aan de start. Voor onze afstand, de 65 kms wel niet zoveel. Wie is er nu ook zo gek denken jullie ! Dames zijn al helemaal niet zo gek, ik twijfel of we met twee of drie dames zijn.  Een briefing, waarin vooral de nadruk gelegd werd op oppassen voor de wind die door de bossen raast. Op het nieuws vanmorgen werd buiten wandelen ten stelligste afgeraden. Maar toch werd de trail ( gelukkig ) niet afgelast.


  Vorig jaar liep ik ook deze trail, wel de 44 kms. Intussen weet ik dat “ une Bosse” een heuvel is, en geen bos. Dat zou beloven, na weer een week niet gelopen te lopen. Ik wist zelfs niet of mijn knie zou meewerken.

  Het startschot, een simpele “ un deux trois “ wordt gegeven, de bende ( volgens mij amper 50 lopers ) zet zich in beweging. De mensen in Hennuyères slapen nog als wij een gekleurde sliert in hun straten vormen. Maar gelukkig duurt dat stuk op ’t straat niet lang. We duiken het Bois de la Houssière in, een 650 a groot bos dat een overblijfsel vormt van een kolenwoud, dat door de Bende van Nijvel gebruikt werd als uitvalsbasis. Maar van dat laatste is tegenwoordig gelukkig niets meer te merken. We klimmen en dalen, door mooie passages. Ik ben en blijf toch een diesel en laat steeds meer mensen ons inhalen. Ook Theo aan wie ik beloofd heb om achter hem aan terug naar huis te rijden, omdat ik vreest voor autopech.

  Op een gegeven moment komt Ludwig tot bij ons, een veel snellere loper dus moest hij daar toch wat mis gelopen zijn. Extra kms kunnen echt geen kwaad, denkt de echte trailer.

  Een stukje klimwerk met de touwen, natuurlijk net nadat ik m’n handschoenen heb weggestoken. We wachten even op Yves ’s loopvrienden tot boven geraakt zijn, en dan weer verder.


  Klimmen heeft natuurlijk wel het voordeel dat je boven mooie landschappen ziet. Stukken herinner ik me nog wel van vorig jaar, andere verrasten me op ’t moment zelf. Juan, Kristof en Tony waren toch wat voorzichtig op de diverse modderstukken. “Risico-analyse” is meerdere malen gevallen. Maar op een bepaald moment werd die risico-analyse toch niet goed gemaakt: Juan viel tegen de grond, ik krijg een tak tegen m’n hoofd maar gelukkig allemaal zonder erg.

  Het tempo van  Juan, Kristof en Tony ligt me iets te hoog, Yves en ik besluiten niet meer aan te klampen en laten hen gaan. Een wijze beslissing, want aanklampen maakt je kapot.


  Na 20 km de eerste, welgekomen bevoorrading, waar de drie heren ook nog staan. En wat voor een bevoorrading: toastjes foie gras die ik aan me voorbij liet gaan, jenevertjes evenzeer. Gelukkig ook nog wat rozijnen, zwarte chocolade en vers fruit. De waterzakken worden bijgevuld. En weer samen op pad.  Wat me wel goed bijgebleven is van vorig jaar was de natte weide naar het hellend vlak van Ronquières toe. Deze wei lag er goed drassig bij, maar we zijn geen salonlopers hé. Weer moeten we het groepje laten gaan.

  Vorig jaar liep ik hier de 44 kms en konden we maar een glimp opvangen van dat hellend vlak maar bij deze afstand kom je er gewoon vlak aan te staan. Het is toch wel indrukwekkend te zien hoe zo’n scheepslift werkt. We lopen langs de verschillende genummerde écluses ( sassen ), die sinds de bouw van de scheepslift niet meer actief zijn.

  http://voiesdeau.hainaut.be/tourisme/voiesdeauhainaut/nl/template/template.asp?page=ronquieres&navcont=4,0,0


  We steken het kanaal Brussel Charleroi over en komen zo op het parcours van de 44 en de 24 kms. Na amper 100 meter lopen komen we Paul van Hiel met z’n vriendin al tegen, zij wandelen de 25 kms. Beetje bijpraten en dan weer verder. Op richting Bois de Rocq, gelegen naast de Samme.


  Toch wel een toeristische trekpleister hier in Nijvel, het Ravel pad 3 en de Camino naar Santiago passeren hier.

  Op de tweede bevoorrading komen we terug bij het groepje terecht. We horen dat Kristof heeft opgegeven. Weer onze waterzak bijvullen, lekkere erwtensoep eten, en weer verder. Wij weer op ons gemoedelijke tempo, bergop goed doserend door te wandelen.

  We lopen verder naar het Bois d’Arpes. Op en af, mooi toch. Stilaan kunnen we aftellen.
  Ik vraag aan Yves of ik op kop mag lopen, ik trek liever dan getrokken te worden. Het geeft wel een stimulans dat de lopers van de 44 kms tussen ons lopen. De beentjes zitten goed, het hoofdje nog meer. Af en toe wat op Yves wachten als ie krampen krijgt, maar hij is niet de enige … in de verte zien we Juan ook staan met krampen. We passeren hem, Yves probeert hem nog te motiveren maar ’t lukt niet echt. Hij besluit op eigen tempo verder te lopen, en dat is in zo’n geval ook het beste.  

  We kruisen terug het hellend vlak, en bereiken na het Bois de Fauquez de derde en laatste bevoorrading. Normaal is het niet nodig maar ik vul toch mijn waterzak maar bij. Je weet maar nooit. Het laatste stuk loopt vlotjes. Na 8u15 genieten komen we aan.

  Heerlijke maar koude douche, en dan wat napraten met de anderen die al binnen zijn.

  Een mooie trail, weinig asfalt, veel modder, kortom zoals een trail hoort te zijn. Ook een uitstekende bevoorrading, met voor elk wat wils. Seingevers bij het oversteken van de grote wegen, een goede uitpijling.

  Uiteindelijk blijkt dat we met vier dames waren, waarvan ik tweede werd.

  Link naar de loop: http://connect.garmin.com/activity/446352946  17-02-2014 om 00:00 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (3)


  Gastenboek
 • zggkeqhu52gf
 • dinsdagrit
 • 0xonzh
 • Zaterdagrit naar Aubel 31/10/15
 • cafe den engel tongeren

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Mijn favorieten
 • wielertoerist.be
 • buienradar
 • VWB
 • Climby Bike
 • weersvoorspelling volgende week
 • Waarnemingen Diepenbeek
 • Fiets en wetenschap
 • Trapfrequentie
 • http://www.fons-mtb.be/

 • Archief per week
 • 18/02-24/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 03/12-09/12 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 06/11-12/11 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 26/09-02/10 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!