Inhoud blog
 • Programma
 • Visé, 29 januari 2019
 • Etentje Bevershof
 • Hoei-Andenne
 • Engis
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Wielertoeristen uit Diepenbeek
  Fiets je mee ???
  28-12-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Silvester Marathon Meerssen, zaterdag 28 december 2013

  Verslag SM-loop Meerssen, zaterdag 28 december 2013

  In augustus had ik me al ingeschreven voor dit ( gratis ! ) evenement. Voor mij is de SilvesterMarathon de gezelligste loop van het jaar. Zo tussen Kerst en Nieuwjaar al m’n (trail)vrienden nog eens zien en tevens kennis maken met andere lopers. Iedere loper krijgt hier voldoende kansen toe, de SM-loop is immers een groepsloop waarbij er een voorloper is die niet voorbij gestoken mag worden, en een achterloper die zich bekommert om de langzamere lopers. Aan de bevoorradigen wordt op elkaar gewacht, het ideale moment om te socializen.

  Zaterdagmorgen 6u: regen !!! De ganse nacht had ik het al horen regenen. Om 7u ’s morgens inderdaad het bericht van m’n loopmaatjes waarmee ik had afgesproken dat ze niet zouden meegaan. Twijfelen, kijken op buienradar. Het telefoontje van Theo deed me toch wel snel beslissen om toch naar Meerssen af te zakken. Snel nog wat reserve-kledij en een extra regenjasje in m’n rugzakje en naar de parking van de Carrefour waar Theo me zou oppikken.

  Onderweg nog steeds regen, Carry, gewapend met een paraplu, staat ons al op te wachten op de parking van de sporthal. Van daar uit zouden we een kilometertje moeten wandelen naar de Nachtegaal. Aangekomen in deze gezellige chalet, merk ik dat ik al niet meer droog ben.

  Sporttassen in de rode camionette, aanmelden, en lekker genieten van een gratis thee/koffie. Jacques, Els, Mottige Willem en Gislain Dops hebben zich al aan een tafel genesteld, waaraan wij ook nog een plaatsje vinden. Even m’n ronde doen en de mensen groeten die ik ken. Om iets voor 9 worden we verzocht naar buiten te gaan, voor de briefing in de regen.

  Een woordje geschiedenis, een bedankwoordje voor de talrijke inschrijvingen ( 260 stuks over de vier afstanden: 10, 21, 42 en 58 kms ) … alhoewel ik de indruk heb dat de regen uiteindelijk veel minder mensen heeft doen afzakken naar Meerssen.

  De marathon en ultralopers starten gezamenlijk. De halve start iets later.


  vlnr: Vanessa, Jacques, Mottige Bever, Twinky Jos, Els  Ik loop met Theo en Jos ( Twinky ) mee, regenjasjes nog steeds aan, alhoewel het intussen toch gestopt lijkt met regenen. Leidraad van deze loop is de Geul, die we gaan volgen tot in Gulpen, en dan weer terug.  Eerst een stukje verhard en dan een weide in. Natuurlijk blijven de voeten hier niet droog, maar dat geeft echt niet. Zo krijg ik een beetje afkoeling, handschoenen en buffke zijn al opgeborgen, maar met ’t regenjasje is het me toch nog ietsje te warm wat me doet besluiten het toch maar uit te doen, eens we de weide uit zijn.
  Dan lopen we een stukje door het nu nog rustige Valkenburg, Oud-Valkenburg, richting Schin op Geul waar de eerste bevoorrading op km 10 is. Lekkere peperkoek met gezoete warme thee.  Wachtend op het laatste groepje met Willem Muetze als achterloper, vliegt de tijd al babbelend. Mede-organisator Jo Schoonbrood fluit en weg zijn we weer ! De snelste groep loopt me toch ietsje te snel, dus zak ik wat meer naar achter. Wim Hogentoren uit Den Bosch komt bij me lopen, hij liep eerst samen met Jacques maar die had gezegd, “schuif maar wat naar voren, naar m’n clumaatje, die loopt even snel als jou”. Doordat ik m’n regenjasje had uitgedaan was m’n clubshirt duidelijk zichtbaar en was het voor hem niet moeilijk om me te traceren.


  Zoals altijd weer super gezellig ! Bedankt Jo !

  Altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen, zo liep ik vandaag stukjes samen met Lisette Wouters uit Bilzen. Theo bleek nadien samen een heel stuk met de man van Lisette gelopen te hebben.  


  Op km 21 krijgen we een tweede bevoorrading, cake en weer warme thee. Doet toch deugd hoor. ’t Is wel te hopen dat we niet té lang moeten wachten op de achterste lopers, want je koelt toch wel wat af door zo stil te staan. Dit keer kennis gemaakt met twee lopers uit Zonhoven. Streekgenoten zoeken elkaar blijkbaar op ;-)


  Een dankjewel aan de bevoorraders, hier met Annemarie

  Weer ’t fluitje en daar gaan we … op naar de plezantste bevoorrading in Gulpen. Intussen is de lucht helemaal open getrokken en komt er zelfs een waterzonnetje piepen. Dit geeft me toch wel een goed gevoel: ik heb de juiste keuze gemaakt, de afwezigen hebben weer eens ongelijk. Ik blijf samen met Wim lopen, en wandel als ’t bergop is. Wim volgt gedwee, op ’t laatst is ie al gewend om te wandelen als ’t bergop gaat.

  Ook Willem wandelt alles wat bergop is, een typische trailtechniek voor de langere afstanden omdat deze je spieren even doet strekken en je hartslag doet dalen. We genieten al babbelend van de mooie landschappen van het Mergelland. Wim heeft ooit wegmarathons op tijd gelopen maar kwam tot inkeer toen ie besefte dat lopen zoveel meer kan bieden dan alleen maar snel snel snel te willen zijn. En dat is naar mijn gevoel ook zo: in het dagelijkse leven zijn we ( al dan niet bewust )  heel gestresseerd, en als je jezelf dan ook nog eens extra stress gaat opleggen in je sport … waar blijft de ontspanning dan ? Ook veel repect voor de loper die zegt dat ie vandaag z'n laatste marathon loopt, omdat ie volgende week 70 ( ) jaar wordt !
  M'n loopmaatje voor vandaag: Wim

  En plots is daar ( op km 28 ) de brouwerij van Gulpen al. Ik geniet van m’n ( alcoholvrij ) Oud-Bruin, terwijl anderen zich tegoed doen aan de zwaardere ( maar allemaal lekkere ) soorten. Weer wat keuvelen en dan weer ’t fluitje van Jo. Willem is met zijn lopers net aangekomen en besluit op eigen tempo met z’n groepje terug te lopen zodat wij niet meer moeten wachten. Ik neem toch nog wat extra suikers tot me, in de vorm van een Mars ( houdt je immers aan de slag ).


  Lekker genieten van een biertje in de brouwerij van Gulpen

  Na een halve kilometer roept Henk Geilen de ultralopers tot zich, er wordt gesplitst. Naast de Geul op naar de volgende bevoorrading.  ’t Is wel wat minder modderig als in het eerste deel, maar we krijgen toch nog voldoende off-road stukken te verteren. Op km 35 lopen we terug door het mooie Oud-Valkenburg dat intussen heel wat levendiger geworden is. Ik besluit dat ik hier morgen met m’n gezin terugkom om de kerstmarkt in de grotten te bezoeken.

  Op km 36 de laatste bevoorrading, wat worden we toch weer verwend. Carry roept " Vanessa, wat doe jij hier al ? Jij moet bij de ultralopers zo zijn! " Ik herinner haar eraan dat dit nog maar m'n tweede lange afstand is na m'n blessure. Maar volgend jaar misschien wel ( denk ik stiekem ).

  En dan is ’t eigenlijk alleen maar uitlopen naar de Nachtegaal, ik probeer het snelle tempo van Wim te volgen en roep af en toe als ie begint te sleuren. Maar uiteindelijk worden we hartelijk door Jo onthaald. Ik bedank Wim om samen gelopen te hebben, ik zal hem vast bij Limburgs Halfzwaarste terugzien. De sporttas wordt opgepikt, droge kleren worden aangedaan en dan samen met Theo genieten van een heerlijk donker biertje, dit keer wel met alcohol.
  Een dankwoordje aan de hele organisatie: Jo Schoonbrood, Klaus en Simon. Een dikke dikke merci voor de mountainbikers voor het ons veilig laten oversteken. Hartelijk dank aan de mensen van de bevoorradingen: Carry, Annemarie en de anderen wiens namen ik eigenlijk niet ken. Dank je wel aan de voorlopers, de medeloper en de achterlopers. Een heel mooi initiatief zo’n gratis loop met gelijkgestemden. Tot volgend jaar !

  Parcours: http://connect.garmin.com/jsPlayer/420712778

  28-12-2013 om 19:52 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  25-12-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag rit maandag 23 december 2013: Blegny
  Met dank aan Sabine voor het mooie verslag !

  Verslag Blegny maandag 23 december 2013

  Mijn baas op het werk stond me toe om dinsdag te ruilen met maandag. De mooie fietsdagen probeer ik met twee handen te grijpen. De weerberichten voorspellen veel wind en zelfs in de namiddag rukwinden tot wel 80 km/u. De schrik voor harde windstoten zit er wel wat in. Tegenwoordig bezitten we over ultra lichte racefietsjes en de meesten onder ons zijn ook maar een streepje breed J

  We zijn met negen windboksers ! Ook Alex is er nog een keertje bij, lang niet meer gezien bij de 3x20. Hij kent zelfs Snoepy niet meer ;-).

  Afgelopen zaterdag hebben Jean-Pierre en Peter me in het oor gefluisterd om vandaag eens een extra tandje bij te steken. J. Het gaat dus pittig worden !

  De zin is er om naar Aubel te fietsen. Helaas zijn de cafeetjes er vandaag gesloten en we nemen het zekere voor het onzekere: Visé/Blegny ! Zonder stop in een leuk café is onze rit niet geslaagd !

  Jean-Pierre en Peter houden belofte en starten op kop. Wijselijk eerst met een rustige opwarming. Zeker in de winter zijn onze spiertjes nog koud. In de Helstraat toetert er een vriendelijke automobilist: mijn papa J. Wat een verrassing ! Ik natuurlijk supertrots dat ik weer op pad ben met mijn sterke maten.

  We peddelen onze bekende route via Vliermaal en krijgen ons eerste opwarmer: de Zevenbonderberg. De kopmannen houden rekening met iedereen en sparen ons nog. ! In Millen rijdt Alex lek. Valt nog mee, zegt Joske. De band is enkel lek onderaan !

  We zetten onze koers verder. De wind probeert ons klein te krijgen maar we vechten. Alex heeft het een beetje moeilijk op de vals platte stukken. Hij heeft karakter en vertikt het om op te geven. De Hautain nadert en ik raad Alex aan om deze op eigen tempo omhoog te rijden. Boven wordt er altijd gewacht tot iedereen voltallig is. De volgende leuke klim is de Richelle ! Ik zou graag eens het onderste uit de kan willen halen en hoop op een demarrage. En of, Jean-Pierre & Peter versnellen en drijven het tempo op. Ik hoor ook Paul schakelen en ziet zijn kans om mee te springen. Ikzelf fiets naar hen toe en roep: allee mannen, vooruit, spaar me niet ! Wat een explosiviteit dat die drie heren hebben ! Maar ik spring mee op de wip. Helaas laat ik een gat vallen en de harde wind kraakt me. Jean-Pierre geeft me een schouderklopje. Wat een sterke beren zijn die kopmannen ! Ben ook onder de indruk van de prestaties van Paul. Zijn klimritme is zelfs nog gebeterd en heeft enorm kracht bijgewonnen.  Er volgt nog een helling. De klimmers zien hun kans weer en schieten als een boog vooruit. Joske en Marcel moedigen me aan om het gat dicht te rijden.  Die klim duurt en duurt, er komt geen einde aan. Ik zie dat Peter wijselijk denkt: hela het is winter en temporiseert een beetje. Alweer enorme voldoening en vreugde dat de klimmersbenen er nog zijn of zijn het de prijzende woorden van die 3 rasklimmers J. De rit blijft spannend en we steken zoveel mogelijk bergjes in onze broekzak. Het fijne aan deze dag is dat we ons mogen laten gaan, al zien we sterretjes. Ergens kort voor Blegny nog een serieuze kuitenbijter waar ook Joske z’n tanden in zet. Sterk ! De rest blijft altijd mooi samen en geniet evenzeer ! Mooi om te zien !

  Onze batterijtjes zijn leeg, tijd om ze weer op te laden in Blegny. Onze kopjes koffie/hete chocolademelk worden weer compleet met heerlijke rijstvlaai.

  Ook de weg terug naar huis gaan we het ons niet te makkelijk maken. Peter & Jean-Pierre zullen weer gaaazzzz geven en het klimwerk is nog lang niet voorbij !!! Deze keer kies ik voor de 2de positie in het peloton. Via Visé kanaal slaan we rechtstaf de brug over naar Lanaye-berg. Ook deze wordt weer stevig beklommen en is het bijten in de “kings of the Mountains” hun wiel. Daarna de Muizenberg. Ook hier wordt het weer strijden voor de bolletjestrui.

  Alex is in z’n tweede adem gekomen. De koptrekkers voelen dat het goed zit en ze steken nog een tandje bij. Mopertingen: lekke band voor Roger J. Hupsekee, onze racemachientjes terug op stevig doortrappen tot Diepenbeek. Leuk om in het Demerstrand zo lief onthaald te worden met lekkere pudding-kruimeltaarten. Het smaakt ons enorm, dankjewel J. Moedige Edgard heeft in z’n eentje z’n kilometertjes weer afgehaspeld. Ook Valère & Wivine komen weer fijn bijpraten. Wivine is jarig en trakteert ons op een drankje. We worden verwend vandaag J. Proficiat Wivine ! Nog een kwartiertje later komt fiere opa Omer met z’n twee prachtige kleindochtertjes binnen.

  Graag steken we een dikke pluim op de helmen voor onze sterke kopmannen, Jean-Pierre & Peter ! Iedereen was dik tevreden, een rit om in te kaderen !

  Ik wens in naam van de groep aan alle lezers van dit blog: prettige en gezellige feestdagen !

   

  Aanwezigen: Jean-Pierre, Peter, Paul, Yvan, Jos B., Marcel, Roger J., Alex en Sabine

  Ritgegevens: 101 km – 920 hm -27,5 gem.

  25-12-2013 om 11:25 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (4)


  Gastenboek
 • zggkeqhu52gf
 • dinsdagrit
 • 0xonzh
 • Zaterdagrit naar Aubel 31/10/15
 • cafe den engel tongeren

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Mijn favorieten
 • wielertoerist.be
 • buienradar
 • VWB
 • Climby Bike
 • weersvoorspelling volgende week
 • Waarnemingen Diepenbeek
 • Fiets en wetenschap
 • Trapfrequentie
 • http://www.fons-mtb.be/

 • Archief per week
 • 11/02-17/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 03/12-09/12 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 06/11-12/11 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 26/09-02/10 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!