Inhoud blog
 • Programma
 • 26 FEBRUARI 2019 Maaseik
 • Visé, 29 januari 2019
 • Etentje Bevershof
 • Hoei-Andenne
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Wielertoeristen uit Diepenbeek
  Fiets je mee ???
  29-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag rit zaterdag 28 september 2013: Poulseur/Comblain-au-Pont
  met dank aan Sabine voor dit mooie verslag !

  Verslag Poulseur/Comblain-au-Pont zaterdag 28 september 2013

  Het zou een mooie nazomerdag worden, dus profiteren we er nog eens van om wat extra kilometers bij elkaar te sprokkelen. “Pluk de dag” zegt Leon immers altijd J. Kortere bestemmingen doen we wel als de zon achter de wolken is.

   

  We zijn vandaag met z’n tienen, een mooie groep. Na een kort overleg over het te rijden parcours wordt het startschot gegeven. Zonder twijfel mogen we weer rekenen op onze sterke kopman Valère. We zijn ook blij dat Jean-Pière weer mee rijdt want nu zijn we weer een kopman rijker J. Dus samen met Valère neemt hij de kop voor rekening! We fietsen via Kortessem-Guigoven-Gors-Op-Leeuw-Jesseren-Haren-Bommershoven-Vechmaal. Leon fietst langs me en vertelt me dat het vandaag z’n dagje niet is, dat hij slechte benen heeft. Hier in Vechmaal besluit hij om af te haken en in z’n eentje op eigen tempo verder z’n training af te werken. Hij fietst even tot bij de kopmannen voor een bedankwoordje en wuift ons uit. Zo zetten we verder via Oreye-Bergelers waar ook Jos Bollen zijn koers terug huiswaarts zet daar hij vandaag liever de afstand wat inkort.

  We passeren Lamine-Remicourt-Limont-Donceel-Haneffe-Verlaine-Bodegnée tot Jehay dat gekend is voor het prachtige Château de Jehay.
  Het kasteel bestaat uit muren van kalksteen en bruin zandsteen en bevat peperpotvormige torens, héél mooi om te zien. Er volgt dan een mooie afdaling tot in Amay waar we de benen weer wat kunnen laten rusten. Onze weg volgt verder Ombret en dan een pracht van een klim naar Villers-le-Temple. Hier plaatst Rudi een knappe demarrage tot in het wiel van Jean-Pierre. Paul en ik kijken even naar elkaar maar besluiten toch maar niet om mee te gaan met Rudi en houden ons mooi in het pelotonnetje. Paul is slim en pakt het goed aan want wil graag nog wat frisse benen hebben voor de terugrit. Waarschijnlijk zal hij dan het kopwerk mogen overnemen. Om nu reeds al de cartouches te verschieten, is het nog véél te vroeg. Boven houden we een korte pauze zodat Marcel een laagje kledij kan uitspelen want na zo’n klim vallen de eerste zweetdruppeltjes
  J. Zo peddelen we verder via Nandrin en Baugnée. Maar daarna krijgen we een lang stuk vals plat van 5 % richting Hody onder de wielen. Hier is het op de tanden bijten want kopman Valère profiteert er eens goed van om wat extra tempo te maken. En dat blijft maar duren die lange kuitenbijter, er komt precies geen einde aan. Gelukkig worden we daarna beloond met een superlange afdaling naar Poulseur.

  We hebben pech want al de cafeetjes zijn gesloten. De hongerige magen beginnen te knorren;-). Geen erg, een paar trapjes verder - ik schat ca. 6 km - ligt immers Esneux. Koffiehuisjes en bakkers à la volonté
  J.  Aangekomen in Esneux zoeken we ons een zonnig terrasje uit. Zàlig gewoon om deze tijd van het jaar nog wat te genieten van de zon. Jean-Pierre trakteert ons op de taart. “Zomaar” omdat hij al zo lang niet meer heeft mee gereden. Lief van hem en het smaakt ons enorm. Tijdens onze rustpauze hoor ik vertellen dat Edgard terug aan’t fietsen is. Hij is stilletjesaan de kilometers aan’t opdrijven en zal wellicht weer snel bij ons kunnen aanpikken. Dit is fijn nieuws en we zijn blij voor hem
  J.

   


  De zon doet ons goed maar het wordt toch weer tijd voor ons terugtocht. Natuurlijk na een pauze, volgt een klim ! Deze loopt via Col de Bonsgnée welke we allen samen in peloton naar boven fietsen. Rotheux-Rimière-Neuville-en-Condroz en de afdaling naar Engis. De mannen plaatsen hun karretjes in het wiel van Valère. Ik ben niet zo zeker in mijn afdalingen dus ik laat enkele meters vallen. Paul krijgt hier helaas een klapband en slingert een beetje. Maar komt mooi tot stilstand want is immers een topdaler. Zijn buitenband heeft een scheurtje waardoor het lek wat moeilijk te herstellen is. Natuurlijk heeft niemand een extra buitenbandje bij. Tsja, da’s immers extra gewicht hé;-). Dus deze maal is zowel de binnen- als de buitenband voor de prullenbak. Met een klein stukje oude buitenband krijgen we de band hersteld. Echter is het voor Paul niet meer zo makkelijk fietsen en is extra voorzichtigheid aangewezen. Hij neemt samen met Omer de kop over en bepaalt de snelheid. We passeren Awirs – Hozémont – Lexhy – Jeneffe – Momalle – Fize-le-Marsal – Crisnée – Thys – Otrange – Vechmaal – Bommershoven – Haren – Jesseren – Gors-op-Leeuw – Guigoven. Bijna thuis, we zitten nu immers al in Kortessem waar we kiezen voor het rustige fietspadje langs de Finse piste. Helaas merken we de glasscherfjes op het fietspadje te laat op.  Deze keer is het de beurt aan Jean-Pierre om lek te rijden
  L. Het bandje is snel vervangen. In Vliermaalroot ben ik reeds kort bij huis en bedankt mijn fietsmaten voor de leuke fietstocht. Zij kiezen nog voor de gebruikelijke after-drink in Het Demerstrand J.


  Aanwezigen: Valère Ph, Jean-Pierre, Omer, Paul, Yvan, Marcel, Rudi, Jos B, Leon en Sabine

  Mijn ritgegevens: 144 km – 28,6 gemiddeld – 1360 hm

  29-09-2013 om 21:18 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  28-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Trail des Hautes Fagnes, zaterdag 28 september 2013

  Verslag Trail des Hautes Fagnes, zaterdag 28 september 2013

  Vandaag stond de Trail des Hautes Fagnes op het programma. Hier, in Xhoffraix, beleefde ik ooit m’n eerste trail, weliswaar voor de korte afstand.

  Carpoolen voor ’t milieu, maar ook voor de gezelligheid: chauffeur was loopmaatje Patrick, Edwin en ik passagiers. Zo’n uurtje rijden is met dit plezante gezelschap zo om. Ginds aangekomen, kregen we van een wel heel fervente parkingwachter ons plaatsje op de koeienweide aangewezen.  Startnummer zoeken op de inschrijvingslijst, verklaren dat we gezond waren, eco-beker in ontvangst nemen en een beetje rondhangen. Snel zagen we Lode en Theo aan de toog zitten, en kwamen we her en der bekenden tegen, de trailwereld is nu eenmaal een kleine wereld.  Na de briefing, werd het startsein gegeven om 10u00. Edwin al ergens vooraan, Patrick en ik kennen ons plaatsje en starten rustig, samen met Theo en Lode. Maar tijdens de eerste afdaling, op 1,5 km, schiet Theo al weg. Wij blijven aan ons tempo verder lopen.


  We blijven op gelijke hoogte met Michaël en lopen uiteindelijk ook een heel stuk gezamenlijk. We dalen tot aan de Warche, een zijrivier van de Amblève. Een rivier betekent voor een trailer vooral een gevaarlijke gladheid en inderdaad, het duurt niet lang of ik een voorwaartse val maak, gelukkig zonder erg.


  We volgen Warche een tijdje, tenminste totdat hij naar Malmedy loopt, en wij in de Hoge Venen blijven. De temperatuur begint stilaan te klimmen, ben ik blij dat ik niet meer aan heb dan anders. Patrick en Michaël zijn wel dikker gekleed en beginnen uit te spelen tijdens de eerste bevoorrading, aan de stuwdam van Robertville.  Gelukkig waren er toch bekertjes op de bevoorrading, want tijdens de eerste kilometers hoorde je vooral bekertjes op de grond vallen. Opzet dus niet zo geslaagd. Wat tuc-koekjes, banaan, cake. Een mens vraagt zich af hoe ze er aan uit kunnen: voor 5 euro zo’n mooie loop en prima bevoorrading aanbieden.

  Met wat luchtiger geklede mannen trek ik verder op pad. Amper 1 km verder komen we aan de mooie burcht van Reinhardstein, in Ovifat.


  Plots iemand die m’n naam roept, Stijn uit Tongeren waarmee we tijdens de Crètes de Spa even gelopen hebben. We lopen met z’n vieren verder.   We komen terug in de Hoge Venen, eerst weer parallel met de Warche, nadien langs een zijriviertje Ruisseau de Bayehon.  Na km 16 begint het grote klimwerk: zes kilometers in stijgende lijn, ben ik blij dat ik m’n poles bij heb ! Michaël krijgt het even moeilijk en blijft achter. Met z’n drieën gaan we verder. Patrick begint intussen meer en meer last te krijgen van z’n voet ( hielspoor ) en z’n knie. Hij neemt veiligheidshalve maar een pijnstiller zodat ie verder kan. Tijdens de tweede bevoorrading ( zonder bekers ) delen we de onze met lopers die die hunne kwijt zijn. Lekkere bevoorrading trouwens, gesponsord door de lokale bakker.

  Van km 22 tot 28 krijgen we een mooi stukje Hoge Venen te verwerken, over knuppelpaden en plankenpaden die her en der toch aan vervanging toe zijn. Nadien een derde bevoorrading waar Stijn achter blijft en op eigen tempo verder loopt. Aan de bevoorrading zitten er nog een aantal lopers die het opgegeven hebben, maar van opgeven wil Patrick niet weten, al moet ik hem uitkruipen zegt ie.

  Michäel heeft hier z’n tweede adem gevonden want duikt terug op. Samen verder gaan is geen optie, want Patrick ziet té veel af. Op wandeltempo, en af en toe lichtjes joggen gaan we verder. Ik probeer hem op te peppen, maar dat lukt niet zo goed. Dan maar stil wezen, en zorgen dat ie de finish haalt. Hij maant nochtans aan dat ik moet doorlopen, maar dat doe ik liever niet.


  Patrick bijt door en telt de kilometers af. Plots horen we Edwin roepen, hij komt in tegengestelde richting naar ons toe want is natuurlijk al lang gefinisht. Hij montert Patrick weer wat op, en de laatste kilometers worden samen gelopen. Volgens mij is Patrick nog nooit zo content geweest om de finish te zien !  We drinken een lekker lokaal biertje, praten nog een beetje met andere lopers en gaan braafjes naar huis.  Link naar de trail: http://connect.garmin.com/player/382501559

  38 kms, 920 hms, binnen na 6 uren

  Morgen de beentjes wat loslopen op de 10 miles tijdens de Maasrun in Lanaken.


  28-09-2013 om 21:50 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  24-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslagen ritten dinsdag 24 september: Blegny/Aubel + Banneux

  Verslag rit dinsdag 24 september 2013: Blegny-Aubel

  ’t Moet er toch ene keer van komen: m’n wederoptreden bij de 3x20. Een toffe bende, had ze eigenlijk wel gemist. Maar of ik Banneux zou aankunnen op zo’n eerste rit … daar begon ik vannacht wel serieus aan te twijfelen. Conditie heb ik meer dan genoeg, maar fietsspieren helaas niet meer.

  Onderweg naar ’t bushokje kwam ik Flor al tegen, die me geruststelde en zei dat er nog wel een deel anderen zouden inkorten. Full House aan de start, kopman Valère kon z’n ogen niet geloven. Wellicht had de zon hier veel mee te maken, zo’n typische nazomerdag waarvan je denkt dat het misschien wel eens de laatste van het jaar zou kunnen zijn. En van zo’n dagen moet je profiteren.

  Ook Willy was terug van de partij, hij had wielertoerist.be-vriendin Kristine meegebracht, helemaal afgezakt uit Linter. Ja, ja … we zijn tot over de grenzen beroemd ;-). Natuurlijk een fijn wederzien met Sabine, die twee berggeiten kennen elkaar maar al te goed.

  Valère roept “ iedereen goede benen” ? Ik vraag hem of mooie benen ook voldoende zijn. We zijn vertrokken: Valère vooraan, Omer naast hem op de kop. Ik kies voor de tweede rij, naast Paul die wellicht het kopwerk zou mogen afwisselen met Omer. Reitje, Rommershoven, Schalkhoven waar we voor de weg kozen in plaats van het fietspad. Valère deed me eraan herinneren dat ik hier ooit viel. Nu was het wegdek intussen wel gemaakt en zou dat daar niet meer mogen gebeuren.

  Alt-Hoeselt, Membruggen, de beentjes voelden goed aan, maar niet super, maar zolang ik klein kon blijven trappen zou het wel gaan. Millen, Bassenge, het keuvelend peloton achter ons. De eerste helling kondigde zich aan: de Houtain. Eigen tempo, klein trappen. Valère merkte dat ik een gat moest laten en verminderde vaart. Oef, boven. Heurle-le-Romain, ik denk dat we op dit stukje Martin inhaalden die aanklampte bij de groep. Dan de mooie Richelle op, weer op eigen tempo, de anderen klimmen aan hun snellere tempo verder. Mooi om te zien, Sabine en Kristine zo “en dansant” op hun fiets. Maar ik heb andere kwaliteiten. Sabine vertrouwde me toe dat ze ook eens geprobeerd had te lopen, drie kilometers en de rest van de week pijn aan de benen. Zo zie je maar …


  Feneur, we passeren de mijn van Blegny. Hier rijdt Paul lek. Ik begin te twijfelen, weet écht niet wat ik ga doen: meerijden tot Banneux, daar geraken is geen probleem maar terug moet er ook nog gereden worden. De manier/de weg waarop terug gereden wordt is dan cruciaal. Via het kanaal zou het nog te doen zijn, maar binnendoor zou ik misschien toch die man met de hamer eens gaan ontmoeten. Ik kies, samen met Flor en Leon, om door te rijden naar Aubel. Ik bedank Valère voor het kopwerk, “ da’s goed voor ene keer zegt ie “. Ik lach en zeg dat hij in ruil altijd een keer met me mee mag lopen. De anderen zetten hun rit verder naar Banneux.

  Leon op kop, ik in ’t wiel en daarachter Flor. ’t Is best nog wel klimmen via Mortier en Julémont naar Aubel. Maar ik kan genieten en rondkijken. In Aubel haal ik de taart, terwijl de mannen de drank bestellen. We genieten op het terras in het zonnetje van de bedrijvigheid in Aubel, op dinsdag is er immers markt.
  We spreken af dat we over de Voerstreek gaan terugrijden. Remersdaal, Teuven. Op de Plank kiezen we ervoor het fietsroutenetwerk te volgen en komen we door het mooie Ulvend, Kattenroth en Schophemerheide in ’s Gravenvoeren. Maar goed dat het droog was, want er zaten toch een paar onverharde stukjes tussen. Prachtig, dat wel, maar niet iets voor met een grote groep door te rijden.  


  Dan nemen we de gebruikelijke weg via Moelingen, Lixhe. Dan richting Hallembaye, maar Leon stelt me gerust dat we het fietspad van de Houtain gaan nemen.
  Toch wel pittige stukjes van 10% in, maar ’t gaat me eigenlijk wel beter dan in de heenweg. Flor krijgt het wat moeilijker en we houden dan ook in. Even een bananenstop en weer verder.  Om niet dezelfde terugweg dan de heenweg te moeten nemen, stel ik voor om het stukje fietspad langs de Jeker te nemen vanuit Roclenge. Het Arecht-bergje af ( degenen die ooit de 8 van Munster gereden hebben kennen wellicht dit venijn bergop). Glons, Paifve. Flor vertrouwt het niet meer, hij meent zelfs op een bepaald moment Blegny terug te zien. Maar we zetten toch door, op het gevoel. Als we op de baan naar Tongeren uitkomen is Flor toch wat meer gerustgesteld. We volgen deze baan, en kiezen ervoor om de kortste weg naar huis te nemen over Henis en Vliermaal. Mooie rit, 136 kms met 1284 hms. Banneux zou vandaag voor Flor en mij toch te ver geweest zijn. Belangrijk voor mij is dat ik aan het fietsen een goed gevoel over hou, en zo stilletjesaan (hopelijk) terug aansluiting kan vinden.

  Deelnemers: Valère Ph, Omer, Paul, Yvan, Valère B, Willy, Kristine, Sabine, Didi, Jos B, Marcel, Roger, Flor, Leon, Martin, Vanessa

  Link naar het B-ritje: http://connect.garmin.com/activity/380649544

  Het relaas van de rit naar Banneux, opgesteld door Didi, foto ingestuurd door Sabine

  Mijn woorden en Schimpense speculaas deden zaterdag wonderen,

  Misschien hadden ze het in Keulen horen donderen.

  Eén groep, ’t is dat wat telt.

  Dit is veel meer waard dan kijk- en luistergeld.

  Het buskotte stond vol,

  En ieders buikje was nog hol.

  Een nieuw gezicht was van de partij,

  Kristine uit het verre Tienen reed mee naar de Banneux’se kloostervallei.

  Free Willy was er ook nog eens bij,

  Zo is iedereen weer blij.

  Te Richelle kozen Leon, Vanessa & Flor voor ’n hele grote Chocomel,

  De rest dan maar door naar het Heilige Water van de Banneux’se dakkapel.

  Gezwind werd er op los getrapt,

  Zo werden uit het Grote Boek van onze oppergod Valère  simpelweg de oplopende kms geschrapt.

  Bij dit mooie weer was het uiteraard een prachtig ritje,

  Hopelijk zijn we volgende keer met evenveel volk in desnoods een ander outfitje.

  Voldaan & Tevree,

  Zeg ik weer “Sjamayee”!!!

   

   

  Kms v/d dag vanuit Djoppenbeek: 154km – 1400hm – avg 27.5km/u

   

  Kapitein van het schip: Valère Ph.

  Aan zijn zijde: Omer, gevolgd door Didi & Paul.

  De rest van het pelotonvulsel: Vanessa,Leon & Flor tot Blegny;

  Kristine, ons berggeitje Sabine, Roger J., Valère B., Marcel, Yvan, Willy, Jos B. & Martin  

  24-09-2013 om 21:55 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (3)


  Gastenboek
 • zggkeqhu52gf
 • dinsdagrit
 • 0xonzh
 • Zaterdagrit naar Aubel 31/10/15
 • cafe den engel tongeren

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Mijn favorieten
 • wielertoerist.be
 • buienradar
 • VWB
 • Climby Bike
 • weersvoorspelling volgende week
 • Waarnemingen Diepenbeek
 • Fiets en wetenschap
 • Trapfrequentie
 • http://www.fons-mtb.be/

 • Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 03/12-09/12 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 06/11-12/11 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 26/09-02/10 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!