Inhoud blog
 • Programma
 • Visé, 29 januari 2019
 • Etentje Bevershof
 • Hoei-Andenne
 • Engis
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Wielertoeristen uit Diepenbeek
  Fiets je mee ???
  21-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag rit zaterdag 21 september 2013: Gemmenich
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Met dank aan Didi en Sabine voor het tot stand komen van dit verslag !

  3x20: 21/09/2013: Gemmenichske     

   

  Het was weer efkens geleden,

  Zeker niet in een ver verleden.

  Mijn lievelingsritje kan ik zeker niet overslaan.

  Inderdaad aan een Gemmenichske kan niemand weerstaan.

  Wat reclame maken van de Schimpense Speculaas,

  En het buskotteke stond weer vol zonder Sinterklaas.

  Met één vrouw en tien man vertrokken we vlot,

  alhoewel Valère Ph. blijft onze oppergod.

  Gezwind trapte hij aan kop zo via zijn oude werkroute richting Hollandia.

  En dit niet met zijne Flandria.

  Geen A of B maar één,

  dus alle 3x20’rs = iedereen.

  Allemaal flauwe zever,

  Zegt uw verslaggever.

   Samen Uit, samen thuis .

  ‘t Is dat wat telt.

  Vriendschap en goede gezondheid.

  Voor ieder geldt.

  Ik kan het ondertussen weten,

  Ik heb al op hete kolen gezeten.

  Allez, genoeg gezever,

  zegt Sabine, de opdrachtgever.

  Voldaan & Tevree.

  Zeg ik dan weer “Sjamayee”.

   

   

  Kms v/d dag +/- 155km 1000hm  het maakt allemaal niets uit. > Amusement !!!

  Weer 1 vrouw en 10 mannen op pad, ’t is dat wat telt.

  Sabine de berggeit en rest van het peloton Valère Ph., Omer, Paul, Yvan, Leon, Marcel, Jos B., Valère B., Flor & Didi. 

  21-09-2013 om 19:14 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  19-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kermiskoers zaterdag 14 september 2013
  geplukt van Diepenbeek.nu

  Naar aanleiding van de kermis organiseerde WTC de Pettemesjudders in samenwerking met het ROWA cycling Team zaterdagavond de tweede herdenkingsrit ter nagedachtenis van hun clubgenoot Luc Wolfs. Het werd een wielerwedstrijd voor wielertoeristen met vertrek en aankomst aan het Paenhuys. Mevr. Marie-Hélène Vangeneugden, echtgenote van wijlen Luc Wolfs gaf de start aan de70 renners die hadden ingeschreven en die 12 ronden van 5 km dienden af te leggen. Twee ronden werden er samen gereden achter de wagen van de koersdirectie waarna de wedstrijd op volle toeren kwam en de allures kreeg van een echte ronderit. Een kopgroep van 8 renners bleef samen tot aan de meet en streed voor de bloemen, in de sprint haalde Vandermeeren Kris het op Bollen Stijn en Jacobs Peter gevolgd door Knuts Quinten voor de vierde en Theunissen Ronny voor de vijfde plaats in categorie -50j. Bij de +50j haalde Jacobs Luc het voor Thijs Hubert en Kriekels Rik. De winnaars werden door mevr. Vangeneugden  in de bloemetjes gezet. Rowa cycling Team en de Pettemesjudders mogen fier zijn op deze puike organisatie, een dertigtal signaalgevers waren paraat voor ieders veiligheid. De organisatie dankt alle deelnemers voor hun aanwezigheid en hopen hen volgend jaar terug te zien.   https://plus.google.com/photos/109486658485284332880/albums/5923961552568248721?banner=pwa#photos/109486658485284332880/albums/5923961552568248721  19-09-2013 om 00:00 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  18-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag rit dinsdag 17 september 2013: Huy
  Met dank aan Sabine voor dit mooie verslag !

  Verslag Huy dinsdag 17 september 2013

  Dinsdag ‘fietsdag’ en weeral heb ik er enorm naar uitgekeken om samen te fietsen en te lachen. Mijn surfhistoriek op mijn laptop vertoonde afgelopen week  alle mogelijke weerberichten met de hoop op een zonnetje of tenminste geen wolkje met regendruppels. En ja hoor, mijn wens is uitgekomen J.

  Afgelopen nacht thans wakker geworden met lichte buikpijn. ’t Is toch niet waar hé, daar gaat mijn fietsrit ! Tsja, zou dat een gevolg zijn van die hoop blauwe pruimen die ik gisteren heb gesmuld ? Lesje geleerd, nooit overdrijven ;-). Gelukkig toch ontwaakt zonder klachten, oef. Na een kort krachtig ontbijt haast ik me in mijn fietsoutfit. Twijfel een beetje om naar de lange broek te grijpen want deze tijd van het jaar is het gevaarlijk om een verkoudheid op te lopen. Bijgevolg sta ik daar bijna  als enige met mijn kniebroek ;-). Ik heb een goed argument: mijn benen moeten nog bijbruinen J. Yvan – de flapuit als altijd – zegt dat ik dan maar “bruinen zonder zon” moet smeren, het septemberzonnetje is niet zo krachtig meer.

  Zoals afgesproken zouden we allen samen fietsen en maken we geen onderscheid in een A- en B ploeg. We zijn met z’n achten. Jammer dat Flor een beetje onzeker is want had gerekend op nog enkele andere maten. Normaal gezien fietst ook Vanessa nu voortaan met ons mee maar kan er vandaag omwille van het verlies haar lieve oma niet bij zijn. Wij hebben veel aan haar,  papa Jos en hun dierbaren gedacht en wensen hen veel sterkte. Echter krijgen we Flor niet overtuigd en kiest voor een ritje in z’n eentje. Jammer want volgens mij had hij heel mooi kunnen volgen in de groep. We zitten immers in onze afbouw, t.t.z. een mooi rustig wintertempo en de kilometers  moeten ook niet meer boven de 150 gaan.

  Zoals gewoonte neem ik mijn positie als allerlaatste in het pelotonnetje in. Valère en Omer starten alvast op kop. De wind speelt sterk in ons nadeel maar we beseffen dat de terugweg dan wel een fluitje van een cent zal zijn J. Mijn benen voelen vandaag als twee betonblokken, vooral als ik klim à la danseuse. Enkele dagen geleden ben ik eens vol goede moed gaan lopen met af en toe een sprintje. Die sprintjes hebben me geen deugd gedaan denk ik, mijn spieren zijn niet gewend om te lopen. Vandaag me dan maar rustig houden en geen te gekke toeren uithalen. In Oreye stelt Paul voor aan Omer om over te nemen tot onze bestemming “Huy”. In het gebruikelijke koffiehuisje bestellen we ons lekker stukje rijstvlaai met koffie waarvan ik graag enkele sfeerbeeldjes vastleg. De mannen willen graag een aandenken aan de knappe vriendelijke serveuse J.

  We praten gezellig over koetjes en kalfjes. Wil ook graag nog even aanhalen hoe trots we zijn op onze maten Peter en Quinten. Ze hebben met het Rowa-team zeer sterk gepresteerd in de Kermiskoers van Diepenbeek. Proficiat mannen !!!!

  Wat doen die lekkere hete koffietjes toch goed ! Krijg het precies niet echt warm vandaag. Mijn maten doen me een plezier en gunnen het Valère om op de terugweg eens stevig door te trekken. Wij dus allen weer als een mooi treintje in z’n wiel. We krijgen veel rechte lijnen met de wind in de rug, zalig !!! Valère en Paul sparen ons niet. Ondertussen ben ik wel voldoende opgewarmd J. We willen liefst voor de regen thuis zijn en maken daarom niet teveel ommetjes op onze terugweg. Richting Kortessem zie ik dreigende wolken opkomen. In Vliermaalroot neem ik afscheid van mijn maten. Zij slaan een drankje in ons stamcafé ‘Het Demerstrand’ natuurlijk niet af J.

   

  Aanwezigen: Valère P, Paul, Omer, Yvan, Marcel, Roger J, Sabine

  Mijn ritgegevens: 111 km – 29, 05 gemiddeld – 780 hm

  18-09-2013 om 22:31 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  16-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Beekse Marathon, zondag 15 sep 2013

  Verslag Beekse Marathon zondag 15 sept 2013

  Af en toe moet er op de lange afstand getraind worden. Trails zijn ook wel lange afstanden, maar dat ligt toch net iets anders: je wandelt de stukken bergop zodat je hartslag kan dalen en de benen gestretcht worden. Niet dat trails minder zwaar zijn. Ik bedoel eerder trainen in een lange afstand blijven lopen.

  In september is er, door de talrijke zomerse evenementen, niet zoveel keuze in trails en marathons, maar toch vonden we er eentje in het Nederlandse Hilvarenbeek.

  Jacques en ik vertrokken goed op tijd, zodat we ter plaatse nog iets konden drinken en beetje konden keuvelen met andere lopers die we kennen. Geloof me, bekende gezichten genoeg. Opvallend veel Belgen aan de start, de loopclub van Oostende had maar liefst 40 lopers bij ! Niet allemaal voor de marathon, maar over alle afstanden 5 km – 10 km – 21 km – 30 km en 42,195.

  En dat maakte het net zo moeilijk, alle afstanden vertrokken samen om 11u15. Van rustig starten, zoals we anders doen, was helemaal geen sprake. Jacques kende de stukken waar we in de open velden de wind op kop zouden hebben, en daar zouden we best in een groepje lopen. Maar het groepje liep zo snel.

  Toch gaven we niet op, 5min30/km gemiddeld na 13 kms. Maar toen ik m’n hartslag zag ( 177 ) wist ik dat ik dit geen marathon zou kunnen volhouden. Bovendien werd ik nerveus van de voeten voor me, en vroeg ik Jacques te lossen.  We minderden vaart, maar m’n hartslag bleef hoog. Het zou dom zijn naar dit signaal niet te luisteren … dus besloten we het rustiger aan te doen. Twee lussen verder hadden we de halve marathon bereikt. Door de speakers klonk “ en daar zijn ze weer, onze Belgische vrienden “. Applaus op de terrassen waar andere lopers al aan ’t herstellen waren.

  Tijdens de derde lus kreeg ik ook nog eens buikkrampen en moest ik noodgedwongen een sanitaire stop maken, wat onze gemiddelde snelheid natuurlijk deed zakken. Maar we zouden hoe dan ook de marathon uitdoen.  Ik was het duidelijk niet meer gewend om zo’n lange afstand constant te lopen. Maar ik zou volhouden, terwijl ik aan m’n pas overleden grootmoeder dacht.

  De bevoorradingen waren natuurlijk niet zo goed als tijdens trails. Water en sportdrank de eerste 20 kms, nadien dook er af en toe wat banaan op en pas na 30 kms konden we ook cola krijgen. Gelukkig had ik zelf wat suikers bij om in te nemen.

  Vanaf km 35 was het echt aftellen naar het einde. Af en toe een klein stukje wandelen deed deugd, en dan weer eens vertrekken ( pijnlijk ! ). Maar we haalden de eindmeet na 4u17, zonder sanitaire stop zouden we zeker 5 minuten eerder binnen geweest zijn. Niet om over naar huis te schrijven, maar ik behaalde wel de derde plaats in de categorie F35+.


  Ook de andere Belgen kaapten heel wat prijzen weg. Mooi om te zien.
  vlnr: Gust ( uit Lanaken ), Marc B, Patrick, ikzelf

  Voor mezelf ga ik uit deze marathon toch wat conclusies trekken: ten eerste ik moet er eens wat meer tussendoor lopen, en ten tweede ik moet zeker langzamer starten.

  Een moeilijk marathon, door de wind, de lussen, maar ook door het verdriet dat ik op dit moment nog aan ’t verwerken ben. Maar ik kom er stilaan wel uit, gelukkig helpt het lopen me daar wel bij.

  Volgende loop die op de agenda staat is de Trail des Hautes Fagnes op 28/9, waar het ooit allemaal mee begon.

  http://connect.garmin.com/activity/376202905

  Met dank aan de vrouw van Gust voor de mooie foto's !

  16-09-2013 om 14:30 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag rit vrijdag 13 september 2013: Aubel

  met dank aan Yvan die in z'n pen gekropen is ;-)

  Verslag rit vrijdag 13 september 2013 : Aubel

   

  Omdat ze voor zaterdag een echte regendag hadden voorspeld, hadden we besloten om onze rit te verplaatsen naar vrijdag.  Omdat  niet iedereen zich dan kan vrijmaken, waren er slecht 4 die-hards aan de start : Valère P, Paul, Marcel  en Yvan.

   

  Met een lekker zonnetje als bondgenoot vertrokken we onder aanvoering van Valère en Paul richting Hoeselt – Alden-Biesen – Membruggen – Genoelselderen – Millen -  Valmeer – Bassenge – Houtain-Saint-Siméon – Heure-le-Romain – Oupeye – Hermalle-sous-Argenteau – Richelle – Dalhem – Val-Dieu – Aubel.

   

   

  Hier genoten we op het terras in het zonnetje van onze lekkere koffie en rijsttaart.

   

  Na de pauze onder leiding van Valère en Yvan ging het richting Hombourg – Remersdaal – Sinnich  - Teuven -  De Plank -  Sint-Martens-Voeren – Schophem – ’s Gravenvoeren – Moelingen – Lixhe – Kanne – Vroenhoven – Lafelt – Vlijtingen – Rosmeer – Waltwilder – Munsterbilzen – Schoonbeek – Diepenbeek waar onze Valère snel naar huis moest omdat Wivine zijn koersgerief nog wilde wassen vooraleer te vertrekken naar Gent voor een bruiloftsfeest.

   

   

  De 3 overblijvers konden nog op het terras genieten van enkele ijzerhoudende drankjes en een hoop gezever zoals wij gewend zijn bij onze leuke 3x20 groep.

   

  Ritgegevens : Aanwezigen : Valère P, Paul, Marcel  en Yvan

                            Afstand : 120 km , gemidd 28,5 km , hoogtemeters : 950 m.

   

  16-09-2013 om 07:13 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Gastenboek
 • zggkeqhu52gf
 • dinsdagrit
 • 0xonzh
 • Zaterdagrit naar Aubel 31/10/15
 • cafe den engel tongeren

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Mijn favorieten
 • wielertoerist.be
 • buienradar
 • VWB
 • Climby Bike
 • weersvoorspelling volgende week
 • Waarnemingen Diepenbeek
 • Fiets en wetenschap
 • Trapfrequentie
 • http://www.fons-mtb.be/

 • Archief per week
 • 18/02-24/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 03/12-09/12 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 06/11-12/11 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 26/09-02/10 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!