Inhoud blog
 • Programma
 • 26 FEBRUARI 2019 Maaseik
 • Visé, 29 januari 2019
 • Etentje Bevershof
 • Hoei-Andenne
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Wielertoeristen uit Diepenbeek
  Fiets je mee ???
  01-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Coalminer's Trail, zaterdag 31 augustus 2013

  Verslag Coalminer’s Trail zaterdag 31 augustus 2013

  Ook onze loopclub, Run & Fun Genk, organiseert naast de Louis Persoons Marathon ook een heuse trail. Op vrijdag had ik een dagje verlof genomen en trok ik met Jarno naar The Place To Be: de terril van Waterschei. We zouden er samen met Micha en Elsi het parcours uitpijlen. Uitgerust met piketten, hamer, bordjes, linten en schaar trokken we op pad. Ik kan je verzekeren dat dit een tijdrovende klus is.
  ’s Middags hielden we pauze en hielpen we de anderen de tenten rechtzetten. Elsi werd door Patrick vervangen en we gingen weer op pad, voor de laatste 7 kms.

  De zon brandend in onze nek … ik hoopte al dat het zaterdag zou gaan regenen. Om 17u15 waren we klaar en konden we alleen maar hopen dat er niet te veel zou “verdwijnen”.


  Zaterdag, inderdaad een betrokken weertje, maar droog. Alle afgezakte trailers begroeten, even een papiertje tekenen dat ik in goede gezondheid verkeer, startnummer en chip vasthechten. De CM-trail is een kleine trail en zal altijd zo blijven omdat we nu eenmaal geen vergunning hebben om meer mensen op de terrils toe te laten. Maar dat maakt de trail wel gezellig. 59 inschrijvingen maar nog geen 40 deelnemers op de lange afstand ( 45 kms ), wie is er nu immers zo zot om 4 rondes op en rond de terrils gaan lopen ? Maar het zijn stuk voor stuk ultralopers die wel ’t een en ’t ander gewend zijn, meer dan de helft van deze krakken kom ik wel maandelijks ergens tegen. En dat maakt het wel heel gemoedelijk.  Op het parcours ook drie mountainbikers ( Philippe, Gunther en Jochen ) die zullen waken over onze veiligheid.  10u00: Korte en duidelijke briefing van Marc en opeens een startschot, wat ik op andere trails eigenlijk niet meer tegen kom. We zijn weg. Jacques loopt met Els, ik vandaag met Patrick.
  Nog niet goed en wel van het stukje asfalt af zien we dat Jo Ernots al een serieuze voorsprong neemt.  Slimme zet, bedenk ik in mezelf want zo dadelijk moet er aan een touw omhoog geklommen worden. Tegen de tijd dat wij daar aankomen is ’t al file, maar daar zitten we helemaal niet mee in … de weg naar de finish is nog ver.  Over het parcours kan vooral gezegd worden dat het voor 95% off road is, wat tegenwoordig niet meer zo evident is. Het is heel afwisselend: single tracks tussen jonge berkenbomen, een beklimming in van dat gele Genkse zand, een mooi stuk door welriekende heide, stukjes bos. We lopen een tijdje samen met Lode uit Hoeselt, maar die laten we nadien toch maar wijselijk gaan wegens te snel. Een half uur na ’t vertrek krijgen we af te rekenen met regen, die eerst miezerig is maar nadien heviger wordt.  Op een gegeven moment lopen we zelfs door een stukje jungle, prachtig! Op enkele stukjes na zelfs allemaal heel goed beloopbaar. Na 6,5 km komen we aan de bevoorrading, intussen is het zelfs gestopt met regenen. Banaan, peperkoek, tuc-koekjes, rozijnen, en vooral veel cola. Klaar voor het grote werk: de twee terrils op.

  De “vlakke” kale terril wordt als eerste bedwongen. Stukje bergop, want het met stokken toch iets gemakkelijker maakt als je ze tenminste ergens kan inplanten. Dan een stukje op het plateau, vanwaar we een mooi zicht hebben op de bevoorrading; we zwaaien naar Jacques en Els die daar net aangekomen zijn. Terug een stukje klimmen, we zien de snellere lopers al op de andere terril afstevenen. Weer een stukje plateau. Terug een toch wel heel steile klim, een korte adempauze om dan het laatste stukje naar de top te bedwingen. Terwijl de roofvogels rondcirkelen genieten we toch wel even van dit prachtige uitzicht. We zien de buurgemeenten, de Crystal-arena van KRC Genk, de Genkse industrie. Mooi mooi.  Dan even steil naar beneden, waar ook hier de stokken weer hun werk doen. En nog maar naar beneden. Stilaan worden we naar de tweede terril, de beboste, geleid.  “Het kreng” zoals Micha hem gisteren nog noemde. Een heel steile toch wel, maar deze loopt gewoon naar boven, zonder plateaus, zonder adempauzes. De tijd vliegt voorbij, de kilometers wat minder. Km 9 op de tweede terril, nog twee te gaan tot aan de start. Deze vliegen door het vele bergaf natuurlijk wel om.


  Als we de matten voor ’t eerst passeren, onder luide aanmoediging van trainster Lieve zien we de deelnemers van de kleine CM al wachten. Snel wat eten, snel Astrid, Edwin en Edward groeten en weer verder. We horen van de ouders van Jo dat hij al 5 minuten voorsprong opgebouwd heeft. De tweede ronde liep, voor mij althans, niet zo goed. Niet dat het saai werd of zo, helemaal niet, maar je voelt het gewoon dat het niet zo lekker loopt. Vooral het stuk naar de bevoorrading leek lang te duren, maar als we op onze garmin keken deden we er maar ietsje langzamer over dan tijdens de eerste ronde. Eens de bevoorrading gepasseerd ging het weer vlot, psychisch althans. Doordat je weet dat je de terrils moet beklimmen, kan je je afstand wat beter inschatten en begint het vanzelf te korten.

  Voor we over de matten lopen, vlucht ik nog snel naar de Toi Toi, ben ik ook alweer van af. Eten, drinken, een gelleke. We vatten onze derde ronde aan … en ja hoor … Jo steekt ons hier in ’t begin al voorbij, we blijven even staan om een foto van hem te maken en moedigen hem nog wat aan. We zijn zo blij voor hem. Deze ronde gaat me beter af dan de vorige, wellicht ook omdat je nu veel meer volk op ’t parcours ziet, de snelsten van de korte afstand steken ons immers voorbij. Eén van die snelleren moeten we zelfs op een bepaald moment terugfluiten omdat die de afslag mist. Aan de bevoorrading worden we ook ingehaald door Jos Snoeks. Op weg naar de terril passeert Gislain Dops ons, die op het einde van deze maand de Spartathlon zal lopen.  Boven op de terril zitten twee trailers. We vragen of alles in orde is, “ alles in orde, normaal moeten we nu nog één ronde doen maar ’t is genoeg geweest, we stoppen”. Eén van hen is een rechtstreekse “ concurrent” van me.

  Voor we ’t goed en wel beseffen passeren we weer de tijdsregistratie. Onder gesupporter van de gefinishte trailers van de korte afstand rapen we onze moed bijeen voor een laatste, nu wel heel eenzame ronde. ’t Is gek …. Maar toch zien we tijdens deze ronde dingen die we tijdens de andere rondes niet gezien hebben ( of zouden we beginnen te hallucineren ? ). De hellingen worden met de ronde steiler … de zon is inmiddels uitgekomen, wat voor mij echt niet moet. Tijdens deze ronde trekken we wat meer foto’s, al was het maar om af en toe op adem te komen. Vlak voor de tweede bevoorrading neem ik een nieuw gelleke, Patrick zegt me nog “ die gellekes zijn niet goed, daar krijg ik last van “. Maar ik drink er genoeg bij, en dan zal het wel in orde komen. Domme ik drink dan tijdens de bevoorrading nog eens twee bekers cola, die me nadien toch wel dreigen op te komen.

  We lopen even samen met een loper uit Friesland die aan ’t trainen is voor een 100 mijl in Engeland. Op de terril zelf passeren we Louis H, waarvoor het ook al gedaan mocht zijn. We zeggen hem rustig te blijven, maar die man heeft al zoveel jaren meer ervaring dan ons … hij weet wel best hoe hij op deze omstandigheden moet reageren. Na de afdalingen van de terrils worden we de laatste kilometer bijgestaan door MTB-ers Philippe en Gunther, toch wel een aangenaam moment. Ook zij hebben vandaag kennis kunnen maken met de “ultra-wereld” en hadden zich nooit kunnen voorstellen wat zo’n trail allemaal inhoudt. Bedankt dat jullie er waren !

  Nog een paar meters … hand in hand, met de stokken omhoog finishen Patrick en ik net binnen de 6uur, mijn vooropgestelde tijd. Luid applaus van de anderen die al aan de après bezig zijn. Fijn bijpraten, we kunnen terugblikken op een mooie, maar niet te onderschatten trail. Ik ben absoluut geen ronde-loper maar ik ben er wel van overtuigd dat deze je mentaal ook weer sterker maakt. Kleine kanttekening: ik blijk ( door opgave van m’n “concurrent” ook nog eens eerste dame geworden te zijn in de categorie -45. Maar degenen die me kennen weten dat dat bijzaak voor me is. Het plezier in het lopen zelf met gelijkgestemde zielen maakt me des te meer gelukkig !  Een dikke proficiat aan Jo die de eerste was op de lange afstand. Ook een dikke proficiat aan degenen die deze trail in goede banen hebben geleid, in ’t bijzonder aan Micha ! Dank je wel !

  Link van mijn loop: http://connect.garmin.com/player/368148685

  In september ga ik het toch wel een klein beetje rustiger aan doen op loopgebied, maar één marathon op ’t programma, en één kortere trail ( 37 kms ), die van de Hoge Venen waarmee het trailavontuur ooit allemaal begon. Onderhoudend lopen naar het volgende grote doel: Berg en Dal ( 60 kms )bij Willem, die trouwens vandaag ook van de partij was.

  01-09-2013 om 17:03 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  31-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag rit zaterdag 31 augustus 2013: Amay
  Een verslag binnen gestuurd door Omer, waarvoor ne dikke merci.

  Verslag zaterdag rit van31 augustus 2013
   
  Alhoewel ze wat regen voorspelden stonden we toch met 5 man aan het buskotje. We zouden de rit niet te lang maken en besloten om naar Amay te rijden.

  Met Valère en ikzelf op kop vertrokken we richting Guigoven-Gors op leeuw-Jesseren-Vechtmaal, waar het al lichtjes begon te fiezelen (zeggen ze in diepenbeek tegen motregen).

  Oreye-Remicourt-Donceel-Haneffe-Bodegnee-Jehaye,langs het kasteel rechts afdraaiend,wat lichtjes berop,en dan maar dalen tot in Amay.

  Marcel zorgde voor de lekkere fruitwafels en die werden opgegeten met de lekkere koffie in ons vast kroegje tegenover het station.

  De terugweg werd aangevat met Pauleke en Rudy op kop richting Engis-St george-Fooz-Villers L'êveque-Othee-Hamal (waar we toch effen moesten schuilen voor de regen)-Tongeren-Henis-Schalkoven-romershoven-Diepenbeek.

  Bij het indraaien van de Molenstraat richting Demerstrand schoof ik voor en achter onderuit en pardoes,daar lag ik op de grond.

  Ik naar de dokter ,en de 4 anderen gezellig op het terras.

  Tenslotte hou ik er een open wenkbrauw en schaafwonden op arm en benen, en een paar gekneusde ribben aan over.
   
  Aanwezigen: Valere P, Pauleke, Rudi, Marcel en Omer
   
  Afstand:105km 
  Gemid.:28.2
   

  31-08-2013 om 00:00 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  27-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag rit dinsdag 27 augustus 2013: Namen
  Een ferm verslag ingestuurd door Sabine, ne dikke merci hiervoor ! Heerlijke leesvoer ;-)

  Verslag: Namen/Jambes dinsdag 27 augustus 2013

   

  's Morgens bij het ontwaken voel ik me gelukkig want heb een mooie dag voor de boeg: een fietsrit met mijn toffe maten van de 3*20. Het is lang geleden – op vorige week na – dat ik nog met deze groep heb meegereden. De vorige maanden heb ik me vooral gefocust op het verzamelen van zoveel mogelijk hoogtemeters op een zo kort mogelijke afstand. Eigenlijk ben ik niet zo’n fan van heel lange duurritten en heb er dus ook weinig voor getraind. Maar ach, ik heb gewoon zin om veel te lachen en in groep is het toch altijd makkelijker en vooral plezanter om een hoop kilometers onder de wielen te krijgen.

   

  Na een stevig ontbijt vertrek ik goed op tijd naar het bushokje, want wil er nog snel wat koolhydraten verorberen. Het eindpunt ligt immers niet bij de deur ;-). Ook ben ik niet zo handig op mijn fiets in tegenstelling tot mijn maten. Mijn truitje goed volgestopt met koekjes waarvan de verpakking al half open is gemaakt zodat ik af en toe eens kan grabbelen voor een hapje. Ik zou best om het uur een portie koolhydraten eten om met een goed gevoel de rit uit te rijden.

   

  Ik arriveer dus als eerste en na een aantal minuutjes zie ik onze Marcel om de hoek komen. Die is al warm getrapt want heeft al wat kilometers in de benen. Ik bewonder Marcel hier enorm in. Een lange duur voor ons, is uiteraard voor hem een ‘extra’ lange duur. Dan komt Roger afgepeddeld. Ook hij was zich al wat gaan warm rijden ;-). Natuurlijk ontbreken onze twee sterke kopmannen Valère en Paul niet. Ben blij dat ze er zijn, met hen erbij wordt de ketting altijd goed stijf gehouden! Ik tel altijd met hoeveel man we de rit gaan rijden. Joepie, “onpaar”..nu kan ik mijn wagonnetje fijn achteraan hangen, me goed verstoppen en toch een mooi overzicht houden. Fiets graag achteraan, dan voel ik me veilig omdat ik alle hobbels en bobbels goed kan zien J. Moet zeggen: iedereen van de groep houdt het wel veilig en dat apprecieer ik enorm. De kopman Valère is top ! Hij waakt erover dat al zijn schaapjes veilig terug in hun wei geraken. Ook wordt elke hindernis telkens tijdig aangewezen want de snelheden die we halen vergen echt wel een grote voorzichtigheid.

   

  Het startschot is dus gegeven. Het is nog wat fris (8uur) en het zonnetje laat zich niet zien, maar het is nog vroeg. We fietsen rustig en al snel wordt het tempo wat opgedreven. Valère kijkt regelmatig eens om en merkt dat iedereen het tempo goed aankan, dus er kan nog een tandje bij J. “Hangt Sabine er nog aan?” wordt al eens geroepen ;-). Omdat ik achteraan het pelotonnetje fiets, ben ik wel al eens een elastiekje maar trap de gaten wel dicht. Ik probeer me wat toe te leggen op het maken van meerdere omwentelingen om wat op souplesse te fietsen. Hiermee train ik ook een beetje mijn explosiviteit want dit is niet mijn sterkste kant. Het wordt warmer en warmer. Marcel haalt gekke toeren uit, zo schiet het eventjes door mijn hoofd. Het beroemde C&A zakje trekt hij al fietsend over zijn helm. “Amai die durft en is technisch”: speelt in mijn gedachten.

     We spreken af via Oteppe te rijden en daar een tussenstopje te houden aan de visvijver om de batterijen weer op te laden. Ik ben hier enorm blij mee ! De kans om weer wat bij te eten J. Nog 30 km tot Jambes, dat moet lukken. Ik vrees eventjes dat Oteppe het eindpunt is maar Roger stelt me gerust dat het een lange fietsdag zal worden. Ja hoor, ik wil nog niet naar huis, bijlange niet;-). Ai, al direct een klimmetje na de pauze ! “Waarom ligt een café toch altijd voor een klim” zegt Roger ;-). Valère en Paul blijven sterk op kop rijden. Op een tiental kilometer van Namen zie ik de Citadel, dus het kan niet ver meer zijn. We krijgen een mooi stuk waarin Valère zich kan uitleven. Hij zit zich vooraan en de rest van de groep blijft met snelheden van meer dan 40km/uur mooi aanklampen. Wauw, hier gaat het vooruit seg, ik leef me enorm uit want het geeft toch zoveel voldoening dat ik de spanning in mijn benen mag voelen. Op exact 90 km arriveren we in Jambes. We treffen een gezellig terras waar we een extra groot stuk taart kunnen smullen. De koffietjes en andere drankjes doen ook enorm deugd. Krijg nog een goede tip van Paul: suikergelletje in bidon met water doen ipv het ineens leeg te drinken zodat ik er langer energie kan uitputten tijdens de rit.
  De terugweg wordt ingezet. Helaas zit de wind pal op kop ! Ik roep (plagend) naar mijn maten: hela denk aan het gemiddelde hé, niet afzwakken ! “Steuk nog maar wat”: zegt Marcel ! Nu neemt Roger samen met Valère de kop voor zijn rekening. Maar het is zwaar, loodzwaar met die wind. Ondertussen laat Valère ons van de mooie plaatjes genieten terwijl Marcel een wijze opmerking geeft: om te genieten van die plaatjes, moeten we wel wat langzamer rijden J. We krijgen een klimmetje onder de pedalen. Ik ga mee met de klimmers Valère en Paul. Had ik beter niet gedaan want hierdoor zat ik plots vooraan met Valère. Man man wat zie ik af, mijn hartslag stijgt de pan uit en ik probeer het een tijdje vol te houden want mijn kopmaat ontziet me niet. Gelukkig komt een tractor uit een zijstraat en hangt een tijdje voor ons waardoor het tempo afzwakt. Hier kan ik mijn positie weer afstaan aan Paul. Roger is slim en neemt mijn lievelingspositie in, de laatste plaats in het peloton. Nu moet ik dicht in het wiel van Paul blijven en volledig op Paul vertrouwen. Hij doet het prima want geeft tijdig de obstakels aan. We boksen en boksen maar tegen die felle wind. Ik bewonder onze kopmannen. Paul krijgt het een beetje moeilijk wat doodnormaal is want heeft ons zeker al 120km mee op sleeptouw genomen. Hij vraagt me of ik nog een beetje fris ben om de rest van de rit naast Valère de kop over te nemen. Ik stem toe! Het worden de laatste loodzware kilometers. Het bordje “Wellen” ziet er zo prachtig uit J! Ik voel dat ik al mijn krachten moet gebruiken om mijn steentje bij te dragen, het is loodzwaar, ik zie af maar geef niet op. Valère en ik zeggen stilletjes tegen elkaar dat ons pijpje nu wel zuiver is : We naderen onze stal “Diepenbeek”. Hier sla ik af richting thuis want heb nog wat karweitjes te doen. De rest van het team fietst verder naar ons stamcafé “Het Demerstrand” waar ze nog gezellig kunnen nababbelen met de oh zo welkome frisse drankjes J.

  Aanwezigen: Valère P, Paul, Marcel, Roger J en Sabine

  Mijn ritgegevens:  175 km – gemiddeld 30,15 – hoogtemeters: 1200

  27-08-2013 om 21:21 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (5)


  Gastenboek
 • zggkeqhu52gf
 • dinsdagrit
 • 0xonzh
 • Zaterdagrit naar Aubel 31/10/15
 • cafe den engel tongeren

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Mijn favorieten
 • wielertoerist.be
 • buienradar
 • VWB
 • Climby Bike
 • weersvoorspelling volgende week
 • Waarnemingen Diepenbeek
 • Fiets en wetenschap
 • Trapfrequentie
 • http://www.fons-mtb.be/

 • Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 03/12-09/12 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 06/11-12/11 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 26/09-02/10 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!