Inhoud blog
 • Programma
 • Visé, 29 januari 2019
 • Etentje Bevershof
 • Hoei-Andenne
 • Engis
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Wielertoeristen uit Diepenbeek
  Fiets je mee ???
  21-07-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag rit zaterdag 20 juli 2013: Andenne
  met dank aan Yvan voor dit leuke verslagje

  Verslag rit zaterdag 20 juli 2013 : Andenne

   

  Omwille van diverse redenen (vakantie – te warm ?) een aantal afwezigen deze morgen, zodat er slechts  5 dapperen  aan de start verschenen voor een leuke rit naar Andenne : Valère B, Valère P, Marcel, Roger D en Yvan.

   

  We reden richting Kortessem – Printhagen – Wellen – Hoepertingen – Rijkel – Engelmanshoven – Mielen-Boven-Aalst – Jeuk – Rosoux – Vorsen – Crenwick – Boëlhe – Geer – Lens-Saint-Servais – Lens-Saint-Rémy – Avennes – Braives – Oteppe – Lavoir – Héron – Couthuin – Seilles – Andenne.

   

  Hier genoten we van de gebruikelijke koffie/frisdrank met rijsttaart.

   

  Voor onze terugweg verkozen we om niet de grote weg naar Hoei te nemen maar een wat rustiger weg .

   

  We reden via Seilles – Java – Bas-Oha – Hoei – Villers-le-Bouillet – Chapon-Seraing – Seraing-le-Château – Haneffe – Donceel – Limont – Remicourt – Lamine – Hodeige – Bergilers – Oreye – Vechmaal – Bommershoven – Haren – Jesseren – Guigoven – Kortessem – Diepenbeek.

   

   

  Hier genoten we op het terras van onze welverdiende drankjes na een heel leuke en rustige rit.

   

  Ritgegevens : Aanwezigen : Valère B, Valère P, Marcel, Roger D en Yvan.

                            Afstand : 140 km, gemidd 29,2 km, hoogtemeters: 800 m

  21-07-2013 om 16:49 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  17-07-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag rit dinsdag 16 juli 2013: Eupen

  Met dank aan Yvan voor het schrijven van dit mooie verslag !

  Verslag rit dinsdag 16 juli 2013 : EUPEN


  Met de voorspelde zomerse temperaturen kregen we 11 man aan de start : Valère, Omer, Peter, Kwinten, Marcel, Leon, Paul, Roger J, Jos B , Jan en Yvan.

   

  Onder aanvoering van Valère en Omer ging het aan een rustig tempo richting Schoonbeek – Munsterbilzen – Eigenbilzen – Mopertingen – Hees – Kesselt – Vroenhoven – Kanne – Eben-Emael – Hallembaye – Lixhe – Moelingen – ’s Gravenvoeren – Sint-Martens-Voeren – Sint-Pieters-Voeren – Veurs – Hagelstein – Henri-Chapelle – Welkenraedt – Baelen – Membach – Eupen.

   

  Hier genoten we in café “Zum Treffpunkt” van koffie/frisdrank  met lekkere taart.

   

  Na wat overleg werd besloten om de terugweg te nemen via Bilstain en de beklimming van La Gileppe een volgende keer voor onze rekening te nemen.

   

  Bij de afdaling vanuit het centrum in Eupen ging Leon echter ongelukkig onderuit.  Gelukkig bleef alles beperkt tot schaafwonden die professioneel werden verzorgd door een apothekeres in de buurt.  Ze gaf ook enkele pijnstillers voor op de terugweg.

   

  De terugtocht ging onder leiding van Roger en Yvan via Dolhain – Limbourg – Bilstain – Thimister-Clermont -  Froidthier – Val-Dieu – Mortroux – Dalhem – Visé waar we de weg langs het kanaal namen.  Zo reden we via Lixhe – Kanne – Vroenhoven – Kesselt – Hees – Mopertingen – Eigenbilzen – Munsterbilzen – Schoonbeek – Diepenbeek.

   

  Hier genoten we op het terras van onze welverdiende (ijzerhoudende) dranken na een heel leuke rit met de ganse dag mooie zomertemperatuuren.

   

  Ritgegevens : Aanwezigen : Valère, Omer, Peter, Kwinten, Marcel, Leon, Paul, Roger J, Jos B, Jan, en

                            Yvan.

                            Afstand : 150 km, gemidd 28,2 km

  17-07-2013 om 06:59 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  15-07-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag marathon Waldniel 14 juli 2013

  Verslag marathon Waldniel 14 juli 2013

  Vandaag zou het een speciale dag voor coach Jacques worden. Hij zou immers z’n 300e marathon/ultra lopen. En dan zeggen dat ie pas op 40 jarige leeftijd is beginnen te lopen, na een Bourgondisch leven waarin ook menig pakje sigaretten soldaat gemaakt werd.

  Om 7 uur belde ik aan bij Jacques in Dilsen om m’n pakje af te geven. Saint Emilion, want Jacques is een liefhebber van rode wijn. Toen loopmaatje Els even later ook present tekende vertrokken we naar Waldniel.

  Vooraf hadden verschillende loopvrienden al beloofd om ook af te zakken naar het Duitse Swalmtal. Een uur voor de start waren we al ter plaatse. Het afhalen van de startnummers ging bijzonder vlot waardoor we nog ruim de tijd hadden om een babbeltje te slaan met de voor Jacques afgezakte loopvrienden en andere bekenden.

  Een kleine, gezellige marathon met amper 140 deelnemers. Vlak voor de start werd afgeroepen dat Jacques z’n 300e zou lopen. Een beleefd applaus van de andere lopers, natuurlijk veel Duitsers maar ook wel best veel Nederlanders en Vlamingen.

  Enkele weken geleden hadden we afgesproken om deze marathon echt als een gezellige Long Slow Distance te beschouwen. We zouden ons tempo aanpassen aan de langzaamste lopers. Ons groepje bestond uit feestvarken Jacques, Els, Run&Fun-boegbeeld Micha ( die enkele weken geleden z’n 250e liep ), Mottige Bever ( die gisteren nog een marathon liep en ’s avonds VIP was op de nacht van Heusden ) en ikzelf.


  Praatje slaan met de 74-jarige Hans ...


  Cadeautjes  In ’t begin liep de 74-jarige Nederlandse Hans mee, die drie weken geleden nog in ’t ziekenhuis lag omwille van een klein herseninfarct. Hij zou het uiteindelijk nog rustiger aanpakken dan ons en werd knap tweede in de categorie 70+ .

  De marathon zelf was een semi-verhard, opgebouwd uit één rondje op de atletiekpiste, 4 rondes van een dikke 10 kms en terug een rondje op de piste.

  Een mooi parcours, maar tussen de velden van prei, wortelen en koren was het in de volle zon toch bij momenten snakken naar de volgende bevoorrading. Die bevoorradingen waren er trouwens meer dan genoeg: drie stuks per ronde. Vriendelijke mensen overigens ook, ik heb er vooral van onthouden dat ze “Gib Gaz” riepen, en dat terwijl we het vandaag juist rustig aan zouden doen.

  Om mezelf een beetje in toom te houden was ik gisteren al met de fiets naar Aubel geweest, maar toch voelde ik dat ik af en toe een beetje te hard aan ons groepje trok. Subtiel werd ik dan terug “gefloten”. Vooral de stukken waar ik al babbelend met Micha de kop trok ging het soms toch ietsje té vlot voor de anderen vooruit. Bij momenten verplichtte ik mezelf dan ook achter de tragere lopers te lopen, wat op zich ook niet zo gemakkelijk was.

  Maar deze Long Slow Distance zou me toch een idee moeten geven voor binnen twee weken, als ik voor ’t eerst in m’n korte loopcarrière een dubbeldekker zal lopen: twee dagen achter elkaar 45 kms lopen. Het spreekt voor zich dat zo’n onderneming rustig aangepakt moet worden.

  Na de zonnige stukken langs de groentevelden was het zo aangenaam om door het bos te lopen, een ware verfrissing door de schaduw maar ook deugddoend voor de gewrichten omdat we dan het asfalt in ruilden voor bospaden.

  Door ons langzame lopen werden we op km 8 al ingehaald door de lopers van de halve marathon, die een half uurtje later dan ons vertrokken waren. De eerste twee waren, aan het shirtje te zien, Nederlanders die we dan ook maar “succes” toeriepen.

  Het voordeel van zo rustig te lopen is dat je veel tijd hebt om te babbelen. WillemBever en Els blikken terug op de nacht van Heusden, en het bier dat er geserveerd werd. Jacques echt genietend van de vrienden om hen heen, met het nodige geplaag van Els zoals we dat gewend zijn.  Micha en ik al pratend over de aankomende Coal Mine Trail.

  Bij de eerste passage op de atletiekpiste nog eens een applaus van de toeschouwers voor Jacques. Els snel naar ’t toilet, Willem wisselt z’n gele trui voor een ander kleurtje aangezien hij toch niet meer op kop ligt.

  Willem houdt er een rare manier van lopen op na ( die Micha nadien trouwens overneemt ): een stukje stevig doorlopen, om nadien een stukje te wandelen.

  Tijdens de volgende rondes voelen we de temperatuur alleen maar toenemen, m’n Gula Java Matcha ( natuurlijke sportdrank ) proeft intussen naar lauwe spinaziesoep, maar ik blijf er wel van drinken. Toch kijk ik uit naar de thee op de bevoorrading, en ook naar het water, al was het maar om over me te gieten.

  Kinderen die naast het parcours staan met een tafeltje met bekertjes water, maken we ook gelukkig door wat water aan te nemen, hoewel de bevoorrading net gepasseerd is. Ook in het speeltuintje staan kids klaar om een “high five” te geven. Toch wel een speciaal gevoel.

  Laatste ronde: Willem heeft z’n zweetband vergeten en besluit een badhanddoek rond z’n hoofd te draaien, als één of andere Indische koning loopt ie naast me op. Een gek zicht hoor.

  Tijdens het lopen spreken we af dat we zij aan zij ons laatste rondje op de piste zullen lopen, en dat we Jacques ( zonder dat ie het weet ) over de meet zullen dragen, als een echte kampioen.

  Zo gezegd, zo gedaan: Els veinst een bilkramp, Jacques heel bezorgd naar haar toe en zo hebben we de kans om hem van de grond te tillen. We lopen (!) over met Jacques over de meet, onder een luid applaus.
  De speaker is helemaal onder de indruk en spreekt over zijn 600e marathon . Jacques krijgt de micro onder z’n neus maar wist op dat moment echt “ nicht was sagen”

  Douchen, en gezellig samen iets drinken, met de andere loopvrienden die al een tijdje zijn aangekomen. Heerlijk toch !    Wie me kent weet dat ik ook graag gedichten maak voor feestvarkens … dus ook voor Jacques. Dit is het gedicht dat ik nog hardop door de micro voor hem voordraag voordat we met de cadeaus naar huis gaan:

  Jacques,

  Vorig jaar vroeg ik jouw assistentie op m’n eerste marathon

  Moederdag 2012, da’s de dag waarop ons avontuur begon

  Ik had op ’t werk pas een gedicht voor je 250e geschreven

  Je zou toen zogezegd stoppen, maar ik denk dat ik je zo naar je 300e heb gedreven

  In Visé kreeg ik Leike toegewezen

  Terwijl jij naast Tina zou opsjezen

  Succesvol haalden we onze eerste binnen

  Toen kon voor mij het avontuur beginnen

  De natuurmarathon in La Roche was voor mij nummer twee

  Luisterend naar jouw tips, heel gedwee

  Je riep “ bergop gaan we niet lopen maar stappen”

  Ik begon jouw economische manier van lopen te snappen

  Bergaf haalden we de anderen zo weer in

  Dus bergop lopen heeft totaal geen zin

  Jouw gouden raad had al meteen resultaat

  Voor mij een podiumplaats maar door ’t douchen was ik voor de bloemen te laat

  Door een stomme val moest ik forfait geven voor de 50 van de Fantomes

  Jij deed hem wel en werd Belgisch Kampioen, wat een droom !

  We moesten je op ’t laatst wel uit de Ourthe vissen

  Doodop van de hitte, dat kon echt niet missen

  “Nooit meer “ was het eerste wat je zei

  Maar na wat Choufkes stelde jij je doelstellingen al snel terug bij

  Ook de gratis fles wijn van de Floréal werd lustig leeggedronken

  Hoe jij je bed inkroop, wellicht heel beschonken

  Eén maand later waren Els, jij en ik in Meerssen op de Mergelland present

  Maar lopen in die hitte was ik duidelijk niet gewend

  We geraakten toch vooruit, puffend en hijgend

  Babbelend maar op de moeilijke momenten vooral zwijgend

  Met veel moeite haalden we de eindmeet

  Net binnen de limiet, dus goed gedoseerd

  Je was zo leeg door onderweg nauwelijks te drinken

  Ons ma zag haar pintje in één teug van jou wegslinken

  In september naar Gembloux met Suzanne

  Zij voor één lus, wij voor het hele plan

  Aan de Rursee was het al aan ’t vriezen

  Maar dat kon onze pret aan de start niet doen verliezen

  We wilden absoluut als laatsten vertrekken

  Els, in korte broek, was er nog mee aan ’t gekken

  Snel na de start ging ik er vandoor

  Goede keuze want door de regen waren jullie nat, door en door

  Bibberend met blauwe lippen, helemaal onderkoeld

  Nog nooit had douchen achteraf zo goed gevoeld

  Geldrop, prachtige loop maar wat een storm !

  De wind is onze vriend want hij houdt ons in form ?

  Afzien ja, zelfs ademen ging haast niet

  M’n kodakske kwijt, wat een verdriet

  Maar wandelaars bezorgden hem ons weer

  Dan maar beter opletten, de volgende keer

  Limburgs Zwaarste deel één bij Willem, onze vriend

  Volledig in de modder, waar hadden we dat nu weer aan verdiend ?

  Lopen op GPS of zoals Hans op voetsporen

  Jouw humor kon Wally ook wel bekoren

  Met Theo liepen we deel twee

  Een witte versie, maar dat viel best wel mee

  Van Vijlen naar Heerlen

  Met Carry in de auto kan je je  toch niet vervelen

  Crètes de Spa was mooi maar ook wel zwaar

  Twee skipistes omhoog, je doet het toch maar !

  Bij Willem’s 60 zwaarste was het wonder boven wonder droog

  En dan schiet het goed op, dat hoeft geen betoog

  Eerst met Jacolien en met Heini wat later

  Hij vooral luisterend, want hij was niet zo’n prater

  Hopelijk kan ik hier volgend jaar met jou m’n grens verleggen

  Maar als je ’t niet ziet zitten moet je het me eerlijk zeggen

  Het Belgisch Kampioenschap bij La Grimace deden we rustig aan

  De snelleren lieten we zonder probleem gaan

  Yves van de 80 kwam ons vergezellen

  Hij was écht naar de finish af aan ’t tellen

  De beklimming van de rotspartij was minder moeilijk dan gedacht

  Jij toch wel heel voorzichtig, maar ik had niet anders van je verwacht

  Met Patrick en Marc naar La Roche voor de Marathon Nature

  Eerst zonnig, en nadien een weertje zo zuur !

  Met bakken viel het uit de lucht !

  Nadat je Patrick z’n petje kreeg was je iets meer opgelucht

  De Trail van de Cedrogne was wellicht de meest demotiverende tot nu toe

  Na 300 meter al geen kat meer te zien, wat een gedoe !

  Maar we hebben het niet aan ons hartje laten komen

  De matten aan de finish waren al opgeruimd maar toch zijn we nog in de uitslag gekomen

  Vandaag voor jou weer een mooi moment

  Nummer 300, wees daarmee maar heel content !

  Je was het al, maar nu ben je nog meer een monument

  Overal waar ik met je kom is er wel iemand die jou kent

  Een goeie tijd scheelt jou echt geen bal

  Anderen motiveren is voor jou meer het geval

  Jacques bedankt voor alle mooie lopen

  Er zullen er nog wel volgen, dat mag ik toch hopen !

  Proficiat met je 300e

  Je loopmaatje

   

  15-07-2013 om 18:49 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (2)


  Gastenboek
 • zggkeqhu52gf
 • dinsdagrit
 • 0xonzh
 • Zaterdagrit naar Aubel 31/10/15
 • cafe den engel tongeren

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Mijn favorieten
 • wielertoerist.be
 • buienradar
 • VWB
 • Climby Bike
 • weersvoorspelling volgende week
 • Waarnemingen Diepenbeek
 • Fiets en wetenschap
 • Trapfrequentie
 • http://www.fons-mtb.be/

 • Archief per week
 • 18/02-24/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 03/12-09/12 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 06/11-12/11 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 26/09-02/10 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!