Inhoud blog
 • Programma
 • Visé, 29 januari 2019
 • Etentje Bevershof
 • Hoei-Andenne
 • Engis
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Wielertoeristen uit Diepenbeek
  Fiets je mee ???
  29-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag zaterdag 28 april 2012: Gemmenich
  Een verslag binnen gestuurd door Flor, geïllustreerd met de foto's die Peter getrokken heeft, merci mannen !

  Verslag rit zaterdag 28 april 2012: Gemmenich

  Met negen stonden we aan de start. Remi kwam ons uitwuiven, hij kon niet mee rijden.
        
  Peter en Quinten namen het kopwerk tot Gemmenich voor hun rekening. Angst voor
  slecht weer was totaal overbodig want de ganse heen rit reden onder een stralende zon.

  We reden langs Schoonbeek,Munster,Eigenbilzen,Mopertingen,Vroenhoven,Kanne, Mesch,Geertruiden,Margraten,Gulpen,Mechele,Vijlen en Gemmenich. 

      
        

  Van de vele hellingen en  kuitenbijters hadden we grote honger gekregen. Peteren Quinten zorgden voor de taart die met de nodige koffie en choco vlot naar binnen ging. 

  Toen werd het tijd voor de terugrit en eer dat die oude mannen terug op de fiets zaten met gezucht en geklaag,amaai.

  Valere en David zetten zich op kop met tegenwind en nu was de zon verdwenen maar het bleef droog tot Diepenbeek.
        
  We reden via Homburg,Remersdaal,St Gravens-Voeren,Lixche en hier reed Marcel met zijn oud ijzer plat en omdat het een brug over het Albertkanaal was,was het Flor zijn fout omdat de mannen van de Scheepvaart de brug niet zuiver gemaakt hadden,de uitleg is alles he.  Toen ging het verder de via Houtain. Tijdens de afdaling van de Houtain moesten we ons inhouden voor een collega van Marcel met een pick-up oud ijzer aan het ophalen was. In Valmeer kreeg David een spaak over in zijn achterwiel, Omer Chavanel nam zijn kopwerk over.

  Rijkhoven,Bilzen,Eik,Schoonbeek en zo kwamen we aan in het Paenhuys waar Wivine en Roger ons opwachten.

  Vriendelijke Jan trakteerde op lekkere wafels,bedankt Jan ! Met ijzerhoudende dranken werd nagebabbeld over de fijne rit die we gereden hadden.

  Aan de prestatie van Peter,Valere Ph en Quinten was te zien dat ze goed getraind hadden in L-B-L.

  Roger had in zijn eentje 65km gereden en gaat woensdag terug mee met de groep.

  Bedankt mannen voor de fijne sfeer en de vriendschap.
        
  De deelnemers waren: David, Quinten, Valere Ph, Omer, Yvan, Marcel, Leon, PETER ( Voor Gina: hij was er wel degelijk bij was in Amay ) en Flor.
        
  148km  27,5gem   1600hm


  29-04-2012 om 07:36 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  24-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag rit dinsdag 24 april 2012: Amay
  Klik op de afbeelding om de link te volgen In afwachting van het verslag over de trail in Bouillon, wat leesvoer doorgestuurd door Flor , waarvoor m'n oprechte dank

  Met negen stonden we aan het bushokje en wie hoorden we al van ver?  REMI: dus de ambiance was verzekerd.
  We vertrokken onder een donkere hemel richting Amay, het bleef droog tot in Kortessem daar begon het te druppelen
  en dat zou zo een twintig kilometers blijven. Na de regenbui bleef het droog tot in Amay.
   
  Onderweg reden we Jurgen Slegers voorbij en hij sloot aan om de rit mee te rijden. In Amay aangekomen gingen Yvan, Leon en Peter taart en wafels halen die met koffie en choco vlot naar binnen gingen.

  Toen we buiten kwamen begon het te druppelen en even later werden de regen jasjes aan gedaan en kregen we regen tot in Tongeren. Naarmate we dichter bij huis kwamen werd het wegdek droger en droger: in Diepenbeek bleek het zelfs niet geregend te hebben. 

  In het Paenhuys trakteerde Miet op lekkere wafels, waarvoor dank ! 

  Marcel ging zijn handschoenen uit China wassen ze waren geel van de leem ;-) 

  Routebeschrijving:
  de heenweg ging langs Troot,Vechmaal,Haneffe,Donceel,Verlaine,Jehay,Bodegney en Amay.
  de terugweg via Engis, Fooz, Herstappe, Tongeren,Henis, Schalkhoven,Vliermaal en Diepenbeek.
   
  De natte deelnemers waren: Jos B,Stephane,Omer,Yvan,Remi,Leon,Luc, Marcel en Flor.
   
  Ritgegevens: 115km 27,5gem 850hm
    
     24-04-2012 om 22:06 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag trail zaterdag 21 april 2012 : la bouillonnante
   

  Van in december waren we al ingeschreven voor deze veelbelovende trail. Filmpjes op youtube deden ons aanvankelijk watertanden, maar naarmate de datum naderde deed het ons ook wel afvragen hoe een mens op een afstand van 24 km in godsnaam aan 1250 hoogtemeters kon geraken.

  Met vier gezinnen zakten we ’ s vrijdags af naar Bouillon waar we een weekendje zouden logeren in Relais de Godfroid, een aanrader ! Op vrijdagavond was de enige Italiaan The Place To Be, sporters hebben nu eenmaal koolhydraten en dus pasta nodig.

  Het wemelde er van (Nederlandse ) trailrunners. De startnummers werden ’s avonds nog afgehaald, om ons deze stress op zaterdagochtend te besparen. Leuk detail: op onze startnummer staat onze voornaam vermeld, zo leer je meteen wat mensen kennen.

  Ook aan het ontbijt ’s anderdaags om 6u30 werd duidelijk hoeveel volk zo’n trail mobiliseerde. De hoteleigenaar had zelfs “ pâtes chauds “ op het menu staan, maar dat leek me nu toch wel een beetje overdreven. Ik hield het aan m’n dagelijks ontbijt: muesli met veel havermout en sojamelk. Na m’n buikgriep van vorig weekend was ik al blij dat ik mee kon lopen.

  Door het koude en vooral natte weer van de laatste weken werd het doorwaden van de Semois gelukkig uit het parcours gehaald. Het zou zo al wel zwaar genoeg worden. Tijdens de briefing werd meegegeven dat “ La Bouillonnante “ een mooie speeltuin was, maar dit jaar vooral een gevaarlijke speeltuin. Oppassen werd ons echt wel op het hart gedrukt. Eén liter water, een noodfluitje en een nooddeken ( folie ) waren verplicht, én we kregen een plannetje en gsm nummer mee voor in noodgevallen.

  Op het binnenplein van het fort werd het startsein gegeven. Op de tonen van Carmina Burana vertrok de massa ( 750 deelnemers op onze afstand ). Applaus van de talrijke supporters die de regen trotseerden. Alleen daarvan ging m’n hartslag de hoogte in

  Na 2,5 kilometer voorspelde de file niet veel goeds: door het bos moest er uit de vallei van de Semois geklommen worden. Lopen ging hier absoluut niet, wandelend was het best wel te doen. Tijdens het dalen werd pas duidelijk hoe gevaarlijk het parcours er bij lag. Je laten vallen van boom tot boom was wellicht de beste methode. Toch waren er een aantal waaghalzen die absoluut voor een goede tijd wilden lopen ? Instinctief voelde ik op een bepaald moment iemand in de afdaling op me afstormen, hij sleurde me mee, gelukkig kon ik me aan de volgende boom vastgrijpen en konden we tot stilstand komen. Pfff, dat was op het nippertje.

  Na de eerste, welgekomen, bevoorrading mogen we “ the wall “ op. Op een afstand van 600 meter, 150 hoogtemeters bijeensprokkelen. Lopen is uit den boze, wandelen ging zelfs niet. Hier hebben we stukken op handen en voeten gekropen, ons vastklampend aan de wortels van de bomen.

  Het dalend gedeelte bestond uit de bekende “ promenade des échelles “ in Rochehaut ( what’s in a name ? ). Dit wandelpad is opgenomen in het GR Ardennen-Eifel pad, maar het nemen van de ijzeren ladders wordt tegenwoordig afgeraden wegens te gevaarlijk. Aan de ladders weer een file: een half uur staan we hier stil, tijd genoeg om wat te eten en te drinken. Maar ook tijd om te verbroederen met enkele grappige Nederlanders die zich afvragen of ze stroom opwaarts of stroomafwaarts moeten zwemmen om de camping te bereiken.

  Alsof het nog niet gevaarlijk genoeg is zijn er toch waaghalzen die de ladders niet nemen, maar gewoon hun afdaling door het bos verder zetten. Wonder boven wonder raakt iedereen heelhuids beneden.


  Na de ladders blijven we dalen en daar ga ik ook een keertje onderuit, zonder veel erg, maar het doet me toch wel wat voorzichtiger te zijn. Hulp krijgen van medelopers, die je al dan niet kent, is hier een must.  Spontaan krijg je een hand aangereikt en geef je er met plezier één terug. Dat is trailrunnen ! Marc, die dit voor de eerste keer doet, geniet en bedankt Tina en mij om hem hiervoor warm gemaakt te hebben.

  Vlak voor de tweede bevoorrading krijgen we, na regen, nog wat hagel te verwerken, maar gelukkig kunnen we dan even schuilen in de chalet waar aquarius en bouillon wordt aangeboden. Onze medelopers zien er even gehavend uit als onszelf, een dame uit Bree heeft zelfs twee tanden over gevallen, maar kan er nog mee lachen.

  We klauteren verder naar de brandtoren die we vanuit ons hotel hebben zien liggen. Het einde is in zicht, nog één afdaling maar dat was dan ook wel de ergste: glijdend, schuivend van boom naar boom. In de verte horen we regelmatig luid gesupporter: er zijn al lopers van de 50 km binnen aan ’t komen ! Laatste helling: de trappen naar het fort van Bouillon, waar een massa mensen bijeen gekomen is. Einde van een mooie maar gevaarlijke trail. Mijn schade blijft beperkt tot een schaafwonde aan het scheenbeen, een blauwe bovenarm en twee gebroken nagels ( de spierpijn ’s anderdaags niet meegerekend ! ).

  Een goede tijd hebben we niet gehaald, maar wel beleefd ! En dat is voor ons wat telt !

  Volgend jaar staan we hier zeker opnieuw !

  Groetjes,

  Marc, Tina en Vanessa


  Videoverslag van Marc --> http://youtu.be/vl7nAoiabKo

  Link naar de trail: http://connect.garmin.com/player/170775104#

  Links naar filmpjes op youtube:

  http://www.youtube.com/watch?v=mh1WY4CN4SI

  http://www.youtube.com/watch?v=z0R_IGMaZt4

  http://www.youtube.com/watch?v=oJCbOdJrQh4&feature=endscreen&NR=1

  http://www.youtube.com/watch?v=qX5gUzqwKdA

  http://www.youtube.com/watch?v=MPv8O2k2ZRU&feature=related

  24-04-2012 om 00:00 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (7)
  23-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag rit zaterdag 21 april 2012 : Hannut Blés d'Or

  Ingestuurd door onze klassebak Didi"Duvel" -> waar voor dank en veel leesplezier !!!

  Ergens op een mooie regenachtige dag ....
  begon het allemaal met een Slecht Weer-gedicht .... en eindigde met .....

  Waar is die regen?
  Niet hier, maar daar is die regen !


  Maar over de wind hadden we niet gedicht. Achteraf bekeken hadden we dit  misschien beter gedaan.

   

  Onze drie grote Herders die normaal nooit hun schaapjes in de steek/achter laten, gaven vandaag verstek aan 3x20.

  Als echte Gladiatoren/Gladde Iolen trokken zij ten strijde tegen de boze Ardense heuvels/regenwolken/hagel,… .  Ze gingen namelijk Luik-Bastenaken-Luik rijden. Er werd voor de 155km gekozen met 2631hm, wat niet van de poes is uiteraard. (http://sport.be.msn.com/lblcyclo/2012/nl/parcours/
  Deze Gladiatoren hadden toch maar weer een gemiddelde van 26.5km/u bijeen-gefietst over 157km en dit met al die hm’s.

  Terwijl zij al aan het afzien waren, kwamen wij ook samen aan het buskotteke van 3x20. David kwam ons nog uitwuiven, wat hij had ’s namiddags nog ’n koerske. 

  Het ritje naar Gemmenich werd omgetoverd in een ritje naar Hannut via Het Gouden Koren (Blés d’Or)-parcours daar de weergoden daar “normaal” beter gezind zouden zijn.  (http://www.klimroutes.nl/PC8BLES.html)

   

   

   Met 7 man trokken we dan ook ten strijde tegen het Kwade dat (hopelijk) niet zou komen. 

  Omer & Flor trokken ons op gang met een aardig briesje pal op de neus.  Allez, die van Omer en Flor dan toch.  Ik vroeg op zeker moment zelfs “heel” beleefd aan Flor: “Flor, gaat het nog?  Anders dan…roep ik wel iemand om u te vervangen daar zo aan de kop van het peloton.” (graptsche).

  Neen, neen, ik wilde hem ten alle tijde wel aflossen, maar onze Flor is als cederhout.  Zie de vergelijkenissen maar eens met onze houthakker Flor.


  Cederhout is natuurproduct, duurzaam en volledig onderhoudsvrij.

  Eerst en vooral trekt ceder zelden scheef. Het is een lichtgewichthout met ongelooflijke sterkte door zijn vezelstructuur  zodat het neigt om zijn vorm te houden. Voorts barst het niet als veel andere types van hout kan barsten.

  Ceder heeft een goede „thermische coëfficiënt.“  Dat betekent dat het geen hitte opneemt,  eender hoe lang het in de zon op een hete dag heeft gebakken.

  Hoewel het een zachte houtsoort is wordt het geschat om 80 percenten zo te zijn sterk zoals eik.

   

  Bij de Weg; terug over naar de orde van de dag.

  Terwijl we tussen de regenwolken probeerden door te trappen, kon het Kwade toch niet uitblijven en moest er ten strijde getrokken worden. Echter moesten we ons een 1ste maal gewonnen geven door te schuilen voor het vocht op de (klets-)kop.  Om de donkere wolken voor te blijven, werd er toch terug vertrokken.  Uiteraard hadden we mis gegokt en moesten een 2de maal aan de kant. Toen het wat minderden, duwden we de trappers terug rond richting Hannut met Omer aan kop. 

  Natuurlijk eens in de open vlakte kregen we een gratis koude douche tot in het centrum van Hannut. 

  Hier aangekomen, konden wij als natte katers (een beetje) opwarmen/opdrogen(?) om ’s namiddags hopelijk droger tot in Diepenbeek te geraken.

  Terwijl we aan onze koffie of choco slurpten, viel het met bakken uit die vieze lucht.  Welke lucht?  Ja,ja, Die Vieze Lucht!

  Eens gestopt met kledderen, konden we eindelijk heenwaarts trekken. 

  We moesten voor het donker thuis zijn van Moeder de Vrouw hé.

   

  Omer en een herboren Flor trokken ons “droog” tot in Engelmanshoven.

  Hier werd er nog gegrapt of we de handjes ook konden verwarmen bij de plaatselijke Bloesemdames. Ja, ja de Bloesem was in Het Haspengouw-land.  

  Tijdens de terugweg had ik tot driemaal de kans gehad om richting Schimpen af te draaien.  Toch trok mijn stuur telkens weer de andere kant op om toch maar tot in Diepenbeek te geraken.  Ik moet dringend nog eens mijn kopserie controleren (?!)

  In ’t Paenhuys kon er nog wat gelachen en gedronken worden aangevuld met een hapje van Jan waarvoor onze dank. 

  Ondertussen waren de 3 Gladiotoren ons komen vervoegen na hun Ardens Avontuur. 

   

  Roger, die zich zelf een mobilhome-weekje Ardennen-klassiekers had voorgeschreven met na de Waalse Pijl, ook Phill-land/La Redoute als laatste stop

  lag op de loer om de 3 Gladiatoren een potteke rijstpap in de mond te proppen en hen nog wat courage in te schreeuwen/fluisteren voor de nog af te leggen km’s van de dag.

  In naam van Peter, Quinten & Valère:  Merci Roger; ge waardt ne schat.

   

  Helaas (?) begon het tijdens ons verblijf in ’t Paenhuys  toch zeker weer niet te regenen. Voor de laatste maal van de dag moesten we weer wat wachten om de regen te ontfietsen (/ontlopen). 

  Alle pech hé. Maar ja, ik had tot driemaal toe de kans gehad om af te draaien. 

   

  Plicht roept, want ik moest onze Marcel toch nog thuis afzetten hé.


  In Goede en in Slechte Tijden,
  In goede en in Slechte dagen.
  Bij mooi weer en bij slecht weer.
  Tot de wegen ons scheiden
  In Curange-Les-Bains.

   

  Al bij al, weer een leuke dag geweest.  Merci mannen.

   

  3x20-gegevens v/d dag: 125km – gemiddelde 27km/u – 636hm

  Natte katers v/d dag: Omer, Flor, Yvan, Marcel, Leon, Edgard & Didi(Duvel) uw freelance reporter en nog veel meer…

  23-04-2012 om 15:05 geschreven door MarcT  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (4)


  Gastenboek
 • zggkeqhu52gf
 • dinsdagrit
 • 0xonzh
 • Zaterdagrit naar Aubel 31/10/15
 • cafe den engel tongeren

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Mijn favorieten
 • wielertoerist.be
 • buienradar
 • VWB
 • Climby Bike
 • weersvoorspelling volgende week
 • Waarnemingen Diepenbeek
 • Fiets en wetenschap
 • Trapfrequentie
 • http://www.fons-mtb.be/

 • Archief per week
 • 11/02-17/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 03/12-09/12 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 06/11-12/11 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 26/09-02/10 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!