Inhoud blog
 • Programma
 • 26 FEBRUARI 2019 Maaseik
 • Visé, 29 januari 2019
 • Etentje Bevershof
 • Hoei-Andenne
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Wielertoeristen uit Diepenbeek
  Fiets je mee ???
  20-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag rit zaterdag 19 november 2011: Gemmenich

  3x20: Herfst/Winterritje

  Gemmenich 19 november 2011

  Bij mooi ochtendgloren, vertrok ik om 8u alleen richting Diepenbeek.  Niet echt fris aan de vis, dus de lange vingers vlogen al vrij snel uit.  Te Diepenbeek was ik eens een keer niet van de eerste en was het al goed gevuld in het kotteke.

  Met 13 trappers vertrokken we “misschien” wel voor de laatste keer dit jaar richting Gemmenich.  Valère Ph & JP namen ons op sleeptouw via de FN-schietbarak van Zutendaal tot in Stein.  Dan verder via Valkenburg tot in Schin op Geul.  Hier draaide Jean af direction Djopenbeek, daar hij op tijd thuis moest zijn.  Wij uiteraard, gezwind verder trappend richting Wijlre. 

  De Keutenberg lieten we rechts (en niet links) liggen, want het is winter hé xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /> .

  Mechelen, Vijlen, Holset en zo waren de laatste hm’s naar Gemmenich een feit.  JP reed direct huiswaarts om op tijd aan de stoof te zitten. 

  De rest plofte zich neer  in de stoelen van ons ondertussen Gemmenich’s stamcafeeke.

  Mijn bestelde/gereserveerde drie rijstvlaaien kwamen mooi gesneden aan tafel.  Allez mijn?

  Ik was loopjongen.  Cafébazin Marie-Josée trakteerde ons op vlaai, omdat we dit jaar heel braaf waren geweest en eigenlijk heel trouwe klanten zijn geworden. 

  Wie braaf is krijgt lekkers, wie stout is de roe.  Als da geen commerce-vrouw is.  Chapeau en merci.

  Gelijk vorige dinsdag beloofd had Didi ’n Specialleke meegenomen.  Ja,ja, hij had de ganse heenweg een gevuld rugzakske mee.  Met wat? 

  De aap kwam in Gemmenich uit de mouw/zak.  DidiPiet opende het zakje en er kwamen toch zeker niet zelfgemaakte Speculaaskes uit.  Allez zelfgemaakt… Els (van Didi) had deze gemaakt.  Hij had zijn voorzorgen genomen qua hoeveelheid met als gevolg dat er nog een paar over waren om  Marie-Josée’ke (?) te overhandigen als blijk van appreciatie .  Zeker tot volgende keer. 

  Maagjes goed gevuld trokken Valère Ph.  en Peter de karavaan weer op gang richting Paenhuys van Djopenbeek. 

  De zweep werd er serieus opgelegd wat te merken viel aan het wintertempo-snelheidsgemiddelde van de dag .  Uiteraard via de welgekende weg: Hombourg – Aubel - Val Dieu – Mortroux – Dalhem –Richelle -Hermalle-Haccourt - Heure-le-Romain – Houtain-St-Siméon.  Hier verliet Martin ons om via Tongeren naar zijn thuisbasis Borgloon te fietsen.  Wij weer gezwind verder trappend direction Djopenbeek.  Val-Meer – Herderen – Grote en Kleine Spouwmuur – Martenslinde – Bilzen tot in Schoonbeek, waar eventuele liefhebbers aan de tweede ronde konden beginnen.  In ‘t Paenhuys werden we door Jan weer mooi getrakteerd op lekkers en dit bij een welverdiend drankje.  Ons Vanessa’ke kwam ons ook nog goedendag zeggen en wist ons te vertellen dat ze vandaag

  de Roche-aux-Fauçons was “op”gelopen ipv gelijk wij opgefietst.  Respect!  Maar wij willen….

  foto’s zien, wij willen foto’s zien.

  Voldaan & Tevree.  Tot dinsdag voor weer 3x20-fietsplezier.

  Kiekjes met de nodige commentaar v/d dag:

  https://picasaweb.google.com/101051041367179904571/Gemmenich20111119

  Gereden km’s v/d dag: 137km vanuit Dpb – gemid. 30km/u (wintertempo dus ) – 1003hm http://connect.garmin.com/activity/129593908

   

  3x20’s v/d dag: Jean, Martin, Valère Ph., Jean-Pierre, Valère B., Leon, Yvan, Marcel, Willy, Peter, Roger, Edgard & vandaag DidiSpeculaas of Gele Piet.

   

  DidiDuvel/DidiSpeculaas/Gele DidiPiet

  20-11-2011 om 08:47 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  19-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag trail training zaterdag 19 nov 2011

  Verslag Trail-training 19 november 2011: Angleur-Esneux

  ’t Is niet dat ik niet graag fiets, en ik ben zeker graag bij de compagnie van de 3x20 maar de drukke loop-voorjaarsplanning deed me beslissen het lopen terug op te bouwen, en het fietsen een beetje af te bouwen. Geen lange ritten meer, maar wel langere looptrainingen. Liefst dan nog trail-trainingen omdat we er volgend jaar toch een aantal op het programma hebben staan:

   5/2: Les 10 miles de Beaufayard ( in de buurt van Les Forges ),

  3/3 Le Trail de l’Ourte 30 kms (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nfLBDMh8I0c )

  21/4: La Bouillonnante: 25 kms (http://www.youtube.com/watch?v=AugR0dDCb10 )

  Na het zien van de beelden merk je dat een goede voorbereiding noodzakelijk is. Ideale trail-trainingen is het volgen van de GR-paden, de wandelaars onder jullie wel bekend. De meest populaire is de GR 57 ( van Barchon tot Diekirch ), omdat deze vele treinstations aan doet.

  Gislain, Marc T en ik parkeerden de auto aan het station van Esneux en namen de trein tot in Angleur.


  Even zoeken naar de rood-witte tekens, en weg zijn we. Na 1,5 km merken Gislain en Marc op dat we richting Luik aan ’t lopen zijn. Blijkbaar is de GR langs twee kanten gepijld, hoewel ik nergens verslagen ben tegen gekomen van mensen die noordwaarts gewandeld hebben. Niks aan te doen, da’s gewoon drie km extra op de teller. Ergens presteer ik het blijkbaar om iedere loop wat meer kilometers te doen dan initieel gepland.
  Sorry Gislain, dat zijn dan 3 kms extra


  Ik lees m’n tekst, Marc checkt z’n ingeladen traject op z’n garmin: tweede start, goede start.

  We lopen naast het kasteel Nagelmackers ( 1720 ), en de kapel Notre-Dame de Bonsecours. Een steil klimmend pad brengt ons op het domein van Sart-Tilman. Vanaf hier loopt het GR pad samen met de schelpjes van de weg naar Compostella.
  We lopen door de  heide van Streupas, bereiken het Bois de St Jacques  en de universiteit van Luik. Die universiteit ligt sinds 1959 in de laatste groene long in de Luikse agglomeratie. Heel wat sportende mensen ( lopers, wandelaars en ruiters ) komen ons tegemoet.
  Ter hoogte van de studentenkoten kunnen we genieten van beeldende kunst in open lucht. Even wat foto’ s schieten. En even een sanitaire stop. Het openluchtmuseum van beeldende kunst telt meer dan 100 beelden vind ik op internet.


  Het bos is volledig bedekt met een bladertapijt: boomwortels en stenen zijn nauwelijks te zien en het duurt dan ook niet lang voor we met een valpartij te maken krijgen: slachtoffer is Gislain, die z’n pijn verbijt en verder loopt.

  Een beetje verder gaat de GR57 door een arboretum, waar Noord-Amerikaanse bomen te bewonderen zijn. Onze ogen staan meer gericht op de moeilijk te belopen stukken, terwijl we ook nog eens de GR-tekens moeten ontdekken.

  De groene zone loopt tussen het universitair ziekenhuis van Luik en het golfterrein Royal Golf Club du Sart Tilman. Na het golfterrein kunnen we ( enkel in noodgevallen ! ) een verbinding nemen naar het station van Tilff. De knie van Gislain houdt stand, we moeten hem niet op de trein zetten .

  We voelen de hoogtemeters stilletjes aan bijtikken op de teller. We nemen een kampad dat hoog boven de Ourthe uitsteekt. De Roche Aux  Faucons  die we enkele weken geleden met de fiets opreden, wordt nu in detail bekeken. Veiligheidshalve worden sommige stukken hier gewandeld omdat lopen hier té gevaarlijk is. Vallen over een steen kan je in de afgrond doen belanden. De beloning boven is groot: we bereiken één van de mooiste uitzichtpunten over de Ourthe. Niet voor niets is deze Valkenrots door het Waals gewest geklasseerd als buitengewoon erfgoed. Een adembenemend zicht op de lus van Fêchereux, waar de Ourthe enkele honderden meters lager meandert.  We laten de universiteit van Luik achter ons  Oppassen voor de stenen !


  Op deze Roche aux faucons hebben we zojuist nog gelopen.

  We zien van hier zelfs Esneux liggen en bedenken dat we heel wat meters moeten dalen. Het dalen over de stenen is nog gevaarlijker dan het stijgen maar toch bereiken we zonder kleerscheuren de Ourthe die we een aantal kilometers volgen vooraleer we Esneux bereiken.

  Missie geslaagd, meer van dat !

  Vandaag heb ik geleerd dat Luik veel meer is dan een verloederde industriële stad !

  Sfeerbeelden: http://www.youtube.com/watch?v=EXLsLfzKHU8

  Link naar onze trail: http://connect.garmin.com/activity/129593727

  We liepen ongeveer 20 kms, 383 hms, aan een gemiddelde van 8,1 km/uur

   

  19-11-2011 om 00:00 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  15-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag rit dinsdag 15 november 2011: Aubel  Aubel, niet alleen bekend voor z'n rijstvlaai,
  maar ook voor z'n fijne vleeswaren

  3 x 20: Aubel Reveresed 15 november 2011xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

  Vandaag werd de 1ste winterrit ingezet, dus werd er pas vertrokken om 9u30. 

  Zo kon ik Cisse nog op mijn gemakske naar de Ikea van Schimpen, euh neen het schoolke van Schimpen brengen en nog een ommetje maken om zeker niet te vroeg in Diepenbeek te arriveren.  Stilstaan was niet het moment, dus in beweging blijven bij deze frisse/koude temperatuur in de ochtendstond die goud of beter gezegd mist in de mond had.

  Met twee ganse rijstvlaaien (8 man dus) vertrokken we richting Aubel. 

  Yvan (de voorzitter) en Flor hadden de teugels strak in de hand zodat er zeker aan een wintertempo richting de Saucisse d’Aubel werd gereden.


  Fris aan de Saucisse werd er vandaag eigenlijk in tegenovergestelde richting gereden gelijk we anders gewoon zijn.   Alles werd knus en gezamenlijk omhoog en omlaag gereden aan een gemoedelijk tempo.  Houton geen probleem.  Ter hoogte van Heure le Romain begon het terug een graadje frisser te worden (van 3°C naar 2°C) vanwege de dikke mist die er nog hing.  Dit was heel goed te merken toen we de brug juist voor de Richelle overstaken.  Als je naar links keek zag je enkel een dikke wolk/laag mist over het water hangen. 

  Eigenlijk wel mooi om te zien.  Ik had echter geen tijd om te stoppen om een kiekje te maken, want de beruchte Richelle werd ons nog onder de wielen geschoven en dan kon ik misschien niet meer in het peloton geraken!? (graptsche)

  Van de Richelle ging het direction Val Dieu tot in Aubel.  Hier werd er asap opgewarmd om de terugweg in te zetten via de Voerstreek met Quinten nog steeds Flor aan het roer.  T.h.v. St-Martens-Voeren (aan de Rijkswacht) konden we merken dat er zich reeds rijmplekken op het fietspad bevonden.  Juist de plaatsen waar er schaduw was kon je deze vinden en was het dus extra opgelet geblazen.  Voor de rest v/d rit waren de wegen vrij goed.  Waarom ze al zoveel gestrooid hadden, weet ik nog niet.  Binnenkort is hunne zoutberg  weer al op als het “echt” begint te vriezen.  Dan moeten ze de hopen suikerbieten maar gebruiken die we onderweg zijn tegengekomen.  Wel één biet overlaten voor Marcel zijne Westmalle aub!

  Tegen een mooi winters uur kwamen in ’t Paenhuys aangestoten.  Lampkes, nog juist nie nodig… !?

  Leon kwam ons als echte godfather een hart onder de riem steken na het fris ritje van de dag.

   

  Koekskes, Duvel, Westmalle, koffie, choco, koffie-Strorum, … Miet had het allemaal.

  Marcel heeft nu zeker niets tekort dankzij zijne Westmalle. Ijzer, zink,… het zit er allemaal in.  Van doping gesproken.  We zullen hem toch maar eens een bloedtest moeten laten afnemen.

  Allez,  genoeg gezeverd.  Het was weer plezant vandaag.  

  Komende zaterdag weer  op de zwier tijdens wat fietsplezier.

   

  Kiekjes v/d dag:

  https://picasaweb.google.com/101051041367179904571/Aubel20111115

   

  Km’s v/d dag:

  +/- 110km * +/- avg 27km/u

  http://connect.garmin.com/activity/128884316

   

  Uur vertrek: 9u30

  Uur aankomst: op tijd (dus voor het donker thuis)

   

  3x20’s v/d dag: Yvan, Flor, Quinten, Edgard, Roger, Marcel, Jos P. & DidiDuvel

   

  Sjamayee,

  DidiDuvel

   

   

  15-11-2011 om 22:21 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (3)


  Gastenboek
 • zggkeqhu52gf
 • dinsdagrit
 • 0xonzh
 • Zaterdagrit naar Aubel 31/10/15
 • cafe den engel tongeren

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Mijn favorieten
 • wielertoerist.be
 • buienradar
 • VWB
 • Climby Bike
 • weersvoorspelling volgende week
 • Waarnemingen Diepenbeek
 • Fiets en wetenschap
 • Trapfrequentie
 • http://www.fons-mtb.be/

 • Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 03/12-09/12 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 06/11-12/11 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 26/09-02/10 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!