Inhoud blog
 • Programma
 • Visé, 29 januari 2019
 • Etentje Bevershof
 • Hoei-Andenne
 • Engis
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Wielertoeristen uit Diepenbeek
  Fiets je mee ???
  10-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag zaterdag 9 oktober 2010: Xhoris

  Verslag zaterdag 9 oktober 2010: Xhoris

  Het mooie weer blijft maar aanhouden, ons hoor je daar echt niet over klagen. De opkomst was talrijk, welliefst 11 gegadigden. Toch ontbrak er één van onze vaste mannen: Yvan die tijdelijk naar ziekenboeg verhuisd is. Bij deze wens ik in naam van de groep Yvan een spoedig herstel, we hopen dat je er snel terug bij kan zijn !  “ Pluk de dag “ riep Leon, waarom zouden we niet naar Xhoris rijden ? Tja, waarom niet hé. ’t Is misschien wel de laatste mooie dag van het jaar, maar dat lopen we al een maand te roepen.
  Het startsein wordt door Remi gegeven, maar die reed naar links, terwijl de rest van de groep naar rechts reed. “Dat begint weer goed “ dacht ik nog.

  Kopmannen van dienst Valère Ph en Leon loodsen ons, licht klimmend, via Guigoven, Gors op Leeuw en Jesseren door de intussen geoogste fruitstreek. Haren, Bommershoven, ’t moet hier geweest zijn waar Leon naar achter schuift en plaats maakt voor een nieuwe kopman. Remi neemt over, want hij heeft “goei benen “ vandaag, of heeft ie te veel biefstuk gegeten ?

  Na Vechmaal verlaten we Limburg, de benen zijn nu goed opgewarmd, de mouwkes kunnen worden afgestroopt. Nog steeds in stijgende lijn passeren we Otrange, we steken de Geer ( Jeker )over, Thys, Fize-le Marsal, langs de watertoren door. We nemen de brug over de E40 en komen door Momalle. µ

  En dan een heerlijke afdaling tot in Engis. We klauteren uit de Maasvallei via de Rue des 36 tournants. Her en der stoppen de mannelijke collega’s om te plassen, maar goed dat Sabine en ik een grotere blaas hebben. Peddelend geniet ik van de zonnestralen die zich een weg banen door het uitgedunde bladerdek. Valère Ph helpt me naar boven doordat ik in z’n wiel mag hangen. Ik rij vandaag op een koffiemolen, blijkbaar heb ik m’n ketting iets té overijverig gepoetst.

  Flor komt naast Valère op kop. Het peloton hergroepeert zich, plots zien we dat we met twaalf zijn. “Pinawarior is toch gekomen, want hij had een berichtje achter gelaten op de blog “ denkt Remi. Maar als Remi een praatje met hem wil slaan blijkt dat het een of andere Waal is die we opgescharreld hebben. Peter komt langs me hangen en zegt dat ie op de blog getekend heeft onder z’n WT-nickname Pinawarior.

  We dalen en rijden een stuk langs de kronkelende Ourthe. Comblain-au-Pont, Comblain-au-Tour. We stoppen aan de bakker maar die is gesloten. In ‘t café verwijzen ze me naar de Spar, iets verder. Leon en ik gaan op zoek naar taart. Omdat er die niet is kiezen we voor frangipannen en gevulde fruitwafels.
  Na de koffie klimmen we tot in Xhoris, het keerpunt voor vandaag.

  We komen door het bruisende Awayaille, aan Flor z’n strand ( Florzé ), Sprimont, dalend tot in Chaudfontaine, langs de wc van Remi door. De hoogtemeters zijn me intussen goed in m’n benen geschoten, ik blijf veel drinken ( neem zelfs een gelleke ) maar de vermoeidheid slaat toe. De klim naar Romsee is Peter er gelukkig om me bij te staan, merci !
  In Oupey tanken we even bij.  Eens de Maas over komen we op Remi z’n terrein. Hij neemt ongevraagd de kop van Flor over, om de ketting goed stijf te houden. Maar Valère Ph trapt hier niet in en laat Remi alleen met z’n neus in de wind rijden. Remi zakt dan ook braafjes terug af. Ik vraag trager te rijden waar het klimmend is.

  In Tongeren aan ’t rood licht zie ik een bordje “ station “ staan, ik bedenk dat ik van hier uit beter de trein kan nemen. Pfff. Maar op karakter haal ik toch den Alver waar Mieke al een uur het terras vrij aan ’t houden is voor ons. Bedankt Mieke !

  Wat mij betreft was dit een zware rit, zelfs een zwaar tweede seizoen. Maar toch mag ik trots zijn op wat ik op anderhalf jaar fietsen al bereikt heb. Dankzij de toffe compagnie slaag ik er toch maar iedere keer in “ progressie “ te maken !

  Ritgegevens: 163 kms, 1644 hms, 27,5 gemidd

  Link naar de rit: http://connect.garmin.com/activity/52251311

  Zonnekloppers van dienst: Sabine, Flor, Valère Ph, Paul, Leon, Valère B, Edgard, Peter, Marcel, Remi, Vanessa

  10-10-2010 om 14:42 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  06-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag woensdag 6 oktober 2010: Aubel

  Verslag woensdag 6 oktober 2010: Aubel

  Hier volgt een mooi verslag van Marc T, bedankt Marc !

  Woensdagochtend om 7 u maakte mijn wekker aardig wat kabaal om me uit bed te krijgen voor een ritje in Diepenbeek.  Met de kilometers van gisteren (ritje Lutselus) nog in de benen was de goesting toch wat aan de lage kant.  Mijn eerste blik naar buiten zag er minder goed uit.  Toch wat meer overtrokken bewolking dan gisteren.  Ook de buienradar liet een grote witte regenvlek zien in de vroege voormiddag.  Dus ging het regenjasje toch maar in de achterzak maar hopelijk zouden we het
  niet moeten gebruiken.

  Eén maal op de fiets kwam de zin om te fietsen snel terug en vlotjes peddelend ging het richting 3x20.  Volgens de blog zou er vandaag niet te veel volk verwacht moeten worden aan ons befaamd bushokje.  Na mij, kwamen Marcel en Paul aangereden.  Waarschijnlijk zouden we effen op Leon moeten wachten want die had deze morgen nog snel een bezoek aan de tandarts gepland en zou zo snel als het ging toch nog langskomen.  Leon zat nog goed onder de pijnstillers dus hij kon vandaag extra diep gaan owv zijn verhoogde pijngrens

  Omdat het niet al te schitterend weer was, werd er beslist om toch niet al te ver van huis te gaan.  De rit zou richting Blégny gaan en indien het weer het toeliet zouden we nog doorrijden tot in Aubel.

  Met Paul en mezelf op kop, reden we via Beverst, OLV parochie, Hoeselt,  Rijkhoven, Membruggen, Genoelselderen tot in Millen.  Onderweg werd er hier en daar toch een kleine druppel gevoeld.  Volgens Paul zou het misschien al eens rondspattend zweet kunnen zijn ?!?  Tussen Millen en Valmeer werden de borden van de wegwerkzaamheden genegeerd en we zouden proberen ons er wel een weg langs te banen.   Helaas was het niet mogelijk en dus werd er effen wat omgereden en ging het weer verder richting Bassenge, Houtain-Saint-Simeon, Heure le Romain, Oupeye.  De Richelle werd in alle rust opgereden en zo ging het verder tot aan Blegny-mijn.  De wind had ons al heel de tijd al aardig wat tegengewerkt.  Maar het gevolg daarvan was dat we straks met rugwind zouden verwend worden op weg naar huis. 

  Er werd beslist om onze stop in Aubel te nemen.  Leon en ik gingen bij de bakker langs voor de nodige portie rijstvlaai.  Omdat ik onlangs "weer" een jaartje ouder was geworden, was de taart op mijn kosten.  De zin om terug de fiets op te kruipen werd nog effen uitgesteld en dus werden er een paar extra koffie's en cola's aangevoerd.  Ondertussen kwam nonkel Flor samen met andere collega's door Aubel gereden.  Stiekem aan het trainen???

  Via Hombourg en Teuven werd de Planck afgereden (net daarvoor had ik nog plat gereden met dank aan de lokale boer die net zijn doornhaag had gesnoeid en al zijn afval wijd verspreid over de weg had gestrooid).  Vlotjes ging het daarna richting St-Martens-voeren, St-Pieters-voeren en Moelingen.  Sommigen vonden dat we al hoogtemeters genoeg hadden en werd de terugweg maar via het kanaal gekozen tot in Vroenhoven.  Maar ook op de vlakke stroken kan je afzien want het tempo ging aardig de hoogte in.  Vervolgens via Kesselt, Hees, Eigenbilzen, Munsterbilzen en zo verder richting Diepenbeek (met hier en daar weer een kleine regendruppel).  In de Volkstraat staken we een groepje jongeren voorbij die ons nariepen als een bende "patatten-coureurkes". :-   Blijkbaar vonden ze dat ze beter konden fietsen dan ons.  Met 30 km/u kwamen ze losjes zonder handen langs ons rijden.  Marcel stelde ze voor om dat 200 km lang vol te houden    maar nog was hun overmoed niet getemperd en werd er door ons vieren eens lekker gedemarreerd.  Bye bye stoere bikers !!!!

  Om ons tekort aan suikers bij te vullen werd er afgezakt naar De Alver voor een fris pintje en ice tea.

  Conclusie : weer een fijn ritje met fijne fietsvrienden !!!  Hopelijk mogen er nog vele volgen.

  Ritgegevens : 157 km (124 km Diepenbeek-Diepenbeek), 1184 hm, 27.6 km/u gemiddeld

  Link naar de rit: http://connect.garmin.com/activity/52037840

  Aanwezigen : Paul, Marcel, Leon en Marc T

  06-10-2010 om 00:00 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  05-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag rit dinsdag 5 oktober 2010: Haspengouw

  Verslag rit dinsdag 5 oktober 2010: Haspengouw

  Eerst een half dagje werken, dan me snel klaarmaken voor een ritje met de mannen van Lutselus mee. Het prachtige najaarszonnetje had veel volk op de been gebracht. Met welliefst 22 liefhebbers verschenen we aan de start.

  Vandaag stond Haspengouw op ’t programma, met als wegkapitein Flor. Willy T vroeg me nog “ hoe schrijf je dat … met ou of au ? “. Ik antwoordde: hangt er van af hoe snel we rijden !
  Twee aan twee vertrokken we, wind tegen, voorbij ’t Keyselcrèmke en ’t klein cafeeke richting Rapertingen waar we Mon Vdb en z’n madam op de koersfiets voorbijrijden. In Lummertingen krijgen we een eerste kasseistrook te verwerken. Niets voor mij ... maar Edgard B glundert ! De weg Hasselt-Tongeren wordt overgestoken richting Kasteel van Printhagen. Pff, denk ik, weer kasseien, maar gelukkig ligt daar sinds kort een fietspad. De enige die toch de kasseien doet is, jawel… Edgard B. Hij zegt “ als ik op kasseien kan rijden gaat m’n hart open gelijk ne bloemkool ! “.

  Over landbouwwegen en holle wegen rijden we richting Hoepertingen. We klimmen verder over Gotem, Voort, Gutshoven, Veulen en Heers. Opheers en dan de provinciegrens over richting Oleye en Bettincourt om dan weer snel de taalgrens over te steken, ter hoogte van het Kasteel van Hasselbroek. De wind zal ons vanaf dan ook een duwtje in de rug geven.  In Jeuk wordt koffiepauze gehouden  in café “ De Ton “ dat vroeger nog werd uitgebaat door Willy Vannitsen.

  Als iedereen z’n fiets heeft teruggevonden zetten we de terugweg in.

  Voor op de kast hé Cyriel

  Pa, ene fiets is genoeg hé !  Mielen-Boven-Aalst, Aalst. In Brustem zijn er verschillende die een probleem krijgen: een stijve ketting. Snel heb ik de woordspeling door, we bevinden ons aan de talrijke bars waar schaars geklede dames de vitrines vullen.  Ik kan m’n lach niet inhouden als ze gelijk pubers zitten te wuiven naar de dames van lichte zeden. Tja, hebben sportmannen dan toch echt last van te veel testosteron ?

  Over het grondgebied St Truiden laten we ons door de wind meevoeren tussen de boomgaarden. Een eenzame Sikh verzorgt de uitgebloeide aardbeiplanten.

  Op ’t rond punt in Ulbeek kijkt het stalen sculptuur  van de bokkerijder ons toe . Voor een tweede maal passeren we Moke’s Eetcafé Ter Poorte. We rijden in Kortessem voorbij de plaats waar ooit de oudste boom België gestaan heeft, de Onzelieveherenboom die dateerde van omstreeks 800. Een hevige rukwind velde op 18 juli 2009 deze zomereik.  

  We ronden de rit af over ’t Reitje waar er al een deel ons verlaten. Wie we wel nog tegenkomen ter hoogte van het weerstation aan de Tandem zijn terug Mon Vdb en z'n madam!


  Sterk uitgedund bereiken we café Bijnens waar Marc T ons trakteert voor z’n verjaardag. Proficiat !

  Bedankt voor de mooie en gezellige rit !

  Ritgegevens: 97 kms, 468 hms, 27,5 km/u

  Haspengouwers van dienst: Alex, Valère St, Valère B, Marc T, Willy T, Willy W, Jos P, Jos B, Jef B, Jefke B, Noenke Flor, Flor, Harry, Johnny net op tijd of juist te laat, Romain, Ludo A, Ludo B, Edgard Kassei, Rik R, Jean J, Cyriel, Vanessa

  Link naar de rit: http://connect.garmin.com/activity/51813739
  Marc, proficiat met je 10.000 km dit jaar !

  05-10-2010 om 00:00 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Gastenboek
 • zggkeqhu52gf
 • dinsdagrit
 • 0xonzh
 • Zaterdagrit naar Aubel 31/10/15
 • cafe den engel tongeren

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Mijn favorieten
 • wielertoerist.be
 • buienradar
 • VWB
 • Climby Bike
 • weersvoorspelling volgende week
 • Waarnemingen Diepenbeek
 • Fiets en wetenschap
 • Trapfrequentie
 • http://www.fons-mtb.be/

 • Archief per week
 • 18/02-24/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 03/12-09/12 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 06/11-12/11 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 26/09-02/10 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!