Inhoud blog
 • Programma
 • Visé, 29 januari 2019
 • Etentje Bevershof
 • Hoei-Andenne
 • Engis
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Wielertoeristen uit Diepenbeek
  Fiets je mee ???
  18-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag rit zaterdag 17 juli 2010: Route des Chateaux

  Verslag rit zaterdag 17 juli 2010: Route des Chateaux

  We hadden gisteren wel wat gevierd maar toch stonden we met 10 man aan de start.  Vandaag stond de burgenroute op het programma, maar daarvoor moesten we eerst naar Sippenaken rijden. We reden over Eigenbilzen, Hees, Vroenhoven. Daar reden we over de verplaatste brug richting kanaal, waar het toch wat frisser aanvoelde dan vorige week.  In Lixhe verlieten we het kanaal en fietsten we over  Eijsden en Mesch de Voerstreek in. De eerste helling kondigde zich aan: de Plank. Boven werd netjes op me gewacht, m’n compagnons hadden daar ook m’n vader gesignaleerd maar die verkoos liever alleen te rijden, op eigen tempo.

  Na de volgende helling, tussen Teuven en Beusdael, stootten we op het Draadmonument dat de Voerense en Limburgse slachtoffers van de draadoorlog herdenkt.

  Na 63 km bereiken we het eerste kasteel, dat van Beusdael . Dit indrukwekkende kasteel dateert uit de veertiende eeuw. Meer info ? zie: http://www.trois-frontieres.be/N/chat_beusdael.php

  We klimmen verder richting Gemmenich, waar Leon onderweg lekke band krijgt. Remi en ik nemen wat voorsprong in het klimwerk. We komen onderweg zingende padvinders tegen en genieten van de prachtige vergezichten.

  En dan komen we aan in Kelmis, la Calamine. Leon en Yvan gaan taart halen, die getrakteerd wordt door Yvan vanwege z’n brugpensioen, merci Yvan. Marcel kan dankzij z’n Kurings perfect communiceren met de plaatselijke klanten, die vandaag blijkbaar allemaal met hun hond op café gingen.  Na onze rust klimmen we verder tot in Raeren waar we ons hoogste punt op 340 meter bereikten.

  Door de westenwind, hadden we de wind op kop en opzij, wat de rit niet gemakkelijk maakte. Korte venijnige klimmetjes die toch in de benen bleven hangen …. Hier en daar werd ik een beetje bijgeduwd, waarvoor dank.

  Toch hadden nog maar één kasteel gezien. Na 103 km zagen we ons tweede kasteel, eindelijk ! Het 13e eeuws kasteel van Lontzen prijkte boven de bomen uit. Meer info vind je op http://www.trois-frontieres.be/N/chat_lontzen.php  In Hombourg kozen we ervoor om de weg naar huis via een stop in Aubel in te zetten. En voor mij was die rust welkom. Na een paar cola’s, energierepen en een banaan kon ik er weer even tegen. We reden over Mortroux, Dalhem en beklommen de Richelle. In de afdaling van de Richelle zaten  mensen aan de kant van de weg in klapstoelen, wachtend op een koers.

  Oupey, Heurle le Romain, Bassenge … het einde nadert … maar goed. Dan die ellendige klim in Valmeer … Plots verschijnt Remi aan de kop, naast Paul, Valère schuift naast me op de tweede plaats. De ketting wordt strak gehouden: Herderen, Grote Spouwen, Kleine Spouwen, en dan (neen niet Kotshoven Remi maar) Martenslinde. Een hele rits dames op de vespa staan klaar om een groepsfoto te trekken, net op ’t wegje waar we in moesten … maar ze hadden er duidelijk pret in !

  Hier is Remi op gekend terrein, 't is z’n weg terug van ’t werk .. hij is niet meer te houden. Zonder we het beseffen wordt Flor er van af gereden, we laten hem bijkomen maar z’n cartouchen zijn op. Misschien had Leon hem toch maar beter een “chocolat chaud” moeten laten drinken ipv fruitsap.

  En wie zat er op ons te wachten in ’t Paenhuys ? Jawel, Jos Put die uiteindelijk op eigen tempo ook de route des chateaux gedaan had, met één stop minder, en één kortere stop waardoor ie ocharme al aan z’n vierde Hoegaarden Rosé zat toen wij arriveerden.

  ’t Was vandaag een mooie rit, prachtige landschappen heb ik gezien maar dit maal was het niet de warmte maar zeker de straffe wind die de rit nog wat zwaarder maakte.

  Een dankjewel aan de kopmannen: Valère, Paul, Jean-Pierre en voor ’t eerst ook Remi. Merci voor de duwtjes in m’n rug waar dit nodig was, maar bovenal: bedankt voor ’t gezelschap ! Aan Jan van ’t Paenhuys: merci voor de bananen ( dan hadden we nog eens reden om de aap uit te hangen ! )

  Ritgegevens: 174 kms, 1691 hms, mijn gemiddelde ( het laagste van iedereen ) was 28,5

  Reden mee: Valère Ph, Valère B, Leon, Marcel, Paul, Jean-Pierre, Remi, Yvan, Flor, Vanessa

  Link naar de rit: http://connect.garmin.com/player/40715668  18-07-2010 om 09:33 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  17-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yvan met pensioen

  Yvan met brugpensioen


  De voorbereidingen

   

  Enkele weken geleden ving ik tijdens één van onze fietstochten op dat Yvan binnenkort ’s dinsdags wel mee kon fietsen want hij zou met brugpensioen gaan. Dit konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan, ik deed een oproep met de vraag wie wist wanneer hij z’n laatste dag zou maken en wie ideeën had om er een onvergetelijke dag van te maken.

   

  Jos Bollen sprong snel op de kar en bood direct z’n hulp aan, waarvoor dank. Het idee om Yvan van ’t werk af te halen met de fiets leek zo vanzelfsprekend. Maar ’t mocht natuurlijk niet zomaar met de fiets zijn …. De minifiets van Jos zou nog eens van stal gehaald worden. En ’t is net op zulke fietsen dat Yvan het niet zo begrepen heeft, maar voor één keer zal ie wel een uitzondering maken zeker ?

   

  Tja, afhalen met de fiets. En dan ? Allen naar huis ? Niks van, gezellig blijven hangen … dat zagen we meer zitten. Dus werd beslist er een kleine receptie van te maken. Het geheel moest ingekleed worden, we wilden Yvan letterlijk in de bloemetjes zetten. Dus moesten er bloemen gemaakt worden. In ’t Paenhuys spraken we af om met z’n allen bloemen te maken. De vrouwen hielpen gelukkig ook mee … Zelfs de mannen die op driedaagse geweest waren hebben, nog in koerstenue gekleed, meegeholpen. Er werd natuurlijk nog wat nagekaart met een goei pint.

   

  Ikzelf wilde Yvan nog een blijvend aandenken schenken in de vorm van een gedicht. Om wat meer informatie te bekomen, sprak ik af met Godelieve, de vrouw van Yvan. Het werd een gezellige namiddag, en het belangrijkste: ik kreeg stof genoeg om m’n gedicht te spijzen.

   

  Donderdag 15 juli: paniek ! Yvan wilde om 12u00 stoppen met werken ipv om 15u30 … Maar Tine, Liesbeth en Godelieve hebben hem toch kunnen overhalen te blijven tot 15u30.

   
  Yvan ’s laatste dag

   

  Om 13u00 spraken we af bij Yvan z’n thuis. De camionette van Jos werd leeggehaald en dankzij de deskundige aanwijzingen van Edgard stond de partytent in een mum van tijd recht. De bloemen en foto’s werden opgehangen, tafels en stoelen werden aangerukt, het zag er mooi uit.

   

  Om 14u45 vertrokken we met de fiets naar Jos. Daar werd de“Colnago “ mini-fiets opgepikt, Leon bracht hem naar Polyvision, het bedrijf waar Yvan werkt.

   

  En dan maar wachten … en wachten .. Maar om 15u45 kwam ie toch afwandeld… Godelieve en de dochters namen z’n boekentas over. Groot was z’n verbazing met wat voor ’n fiets hij naar huis zou moeten rijden. Meteen begon ie te sleutelen: de zadel werd op z’n hoogste gezet zodat ie niet met z’n knieën tegen het stuur zou komen.

   

  Keuvelend reden we naar z’n thuis waar intussen nog wat feestvierders verzameld hadden. Godelieve had hapjes voorzien, en drank was er in overvloed. Ik las het gedicht voor waarvan ie toch wel even stil werd. Als herinnering kreeg ie het gedicht mooi ingekaderd als cadeau, ik ben er zeker van dat dit een speciaal plaatsje zal krijgen.

   

  Yvan, nogmaals van harte gefeliciteerd !


  Yvan is met brugpensioen

  Ocharme, en hij heeft de poen zo vandoen

  In de plaats krijgt hij een zee van tijd

  Waarin hij hopelijk vele kilometers rijdt

  Want zijn geliefkoosde tijdverdrijf is fietsen  

  Yvan is geen mens om te “nietsen”

   

  Wij fietsvrienden vinden deze dag voor jou heel speciaal

  En daarom staan we hier ook allemaal

  In een gedicht

  Wordt nu toegelicht

  Wat we allemaal van je weten

  Maar geloof ons … ’t was zwoegen en zweten

  Maar… we hebben hulp gekregen van je dochters lief

  En van je vrouwtje Godelieve

   

  In je jeugd ging je voetballen:

  Lekker tegen de bal knallen

  Eerst in Alken, je geboorteplek

  Nadien in Gellik en Waltwilder na je vertrek

  Bevordering was je hoogste niveau

  Daartegen hadden de Veteranen van Rozendaal maar een pover tempo

   

  Na het voetballen koos je voor lopen

  Maar na wat knie-blessures kwam je naar huis gekropen

  Wist je dat Yvan zelfs ooit deelnam

  Aan de marathon van Rotterdam ?

   

  Dan maar fietsen, dat was minder zwaar

  Dat dacht je toen…maar wat gebeurde was onvoorspelbaar

  15 jaar geleden strandde je bij Vet Te Veel

  Daar reed iedereen netjes z’n deel

  Maar toen Valère er de brui aan gaf

  Belandde jij aan kop, en was je na iedere rit bekaf

  Maar je hield vol en werd alleen maar sterk

  Vandaar dat je altijd spreekt van “ het grote werk”

   

  Eén van die grote werken is de beklimming van de Mont Ventoux

  En daar ga je naar samen met Valère en de vrouwen in september naar toe

  Zo’n dingen doen is puur genieten

  Als de krampen ten minste niet in je kuiten schieten

  Maar ’t fietsen liep niet altijd van een leien dak

  Denk maar aan hoe je je sleutelbeen brak

  En enkele jaren geleden kwam je in Herstappe lelijk ten val

  Een gesplinsterde schouder en pijn overal

   

  Als geen ander weet jij de beste bakkers te vinden

  Zodat we met z’n allen massa’s rijsttaarten kunnen verslinden

  Overtijd ging je alleen met Paul naar Aubel

  Allebei een halve vlaai, zo ging het wel !

  Je bent ook een kei in het wijzen van de weg

  En heel belangrijk… een helpende hand in geval van pech

   

  In ’t Paenhuys zitten we na onze ritten

  En drinken we wat Westmalles tegen het verhitten

  Er wordt dan gelachen en gepraat

  En voor we ’t weten wordt het dan snel laat

  Tijd om weer op te stappen,

  Op de fiets te springen en naar moeder de vrouw te trappen

   

  Maar buiten het fietsen kan jij ook genieten

  Van een vidée in de Zjat, al dan niet met frieten

  Of wat dacht je van een Rochefort, een Kasteelbier of een Chimay blauw ?

  Gewoon bier smaakt je wat flauw

   

  Maar jij hebt ook je ruige kant

  Zo heb je een concertje van U2 gepland

  Of op muziek van de Stones luchtgitaar spelen….

  Dat boekhouders saaie mensen zijn, zijn alleen maar vooroordelen

   

  En zoals van een nieuwe man wordt verwacht

  Weet je dat je vrouwtje glimlacht

  Als haar helpt in het huishouden

  Da’s wat andere koek dan balansen en belastingsfraude

   

  En plots valt er ineens zoveel over je te schrijven

  Maar we gaan nu ook weer niet overdrijven

  We zijn hier samen komen sieren

  In de hoop nog verder te kunnen vieren

   

  Een dikke proficiat vanwege

  Je fietsvrienden

  17-07-2010 om 19:17 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  14-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag rit woensdag 14 juli 2010: Huy

  Deze week was er geen rit op dinsdag maar op woensdag, Leon moest gisteren oppassen op z’n kleinzoon.  Ik vroeg Jean-Pierre een verslagje te maken en wat foto’s te trekken om de blog op te fleuren, waarvoor dank.

  " Met zeven man vertrokken we voor de rit naar Hannut. Voor ’t eerst zag ik Marc T, die er net een nachtshift had opzitten en dan nog eens van Stevoort was afgekomen. Buiten een “klein klopke” tijdens het oprijden ondervond hij geen hinder van zo’n nachtje door doen … gene gewone dus !

  Ook nieuw aan de start was Erik, nieuw voor de groep maar voor mij al ruim 30 jaar een collega op de Ford. Het was hem heel goed meegevallen, hij bood zich zelfs spontaan aan om kopwerk te verrichten tijdens de terugrit.

  Via Kortessem, Borgloon en Waremme ging de rit naar Huy ipv naarHhannut, wegkapitein Leon had een afslag gemist. De taart die hij ons in Huy serveerde was lekker genoeg om daar niet over te zeuren.  Wel een grappig voorval: toen nieuweling Erik z’n helm en bril af deed werd ie plots herkend door Leon en Paul … de kleren maken de man ?!

  Op de terugweg over Amay, en een klim naar Stockay ging het met de wind vol in de rug via een rits mooie dorpjes die Edgard op z’n ‘harde schijf ‘ heeft staan naar den Alver.

  Aan de Alver werden volop plannen gesmeed voor de volgende weken. Marcel wil de Sean Kelly wel meerijden maar vraagt zich af of z’n auto wel tot boven op de Baraque de Fraiture geraakt ! In noodgeval moet ie z’n fiets maar uit de auto halen en naar boven fietsen.

  Gereden door Marcel, Paul, Leon, Edgard, Jean-Pierre, Erik, Marc T

  Een leuk ritje van 114 km met een gemiddelde van 28,9"  Link naar de rit, gegevens van Marc T (merciekes ! ):
  http://connect.garmin.com/activity/40433566

  Voor degenen die voorstelden bij mij  te komen ontbijten …. Hier het recept uit het Wielerkookboek ( echt een aanrader !):

  Wafel van melkbrood met banaan en hazelnoot/chocopasta

  Voor 4 personen: 16 sneetjes toastbrood, 4 bananen, 8 eetlepels chocopasta, magere melk

  -          Smeer de chocopasta op de sneetjes brood

  -          Snij de banaan in schijfjes en beleg er de sneetjes brood mee

  -          Smeer de boterhammen in  met melk en plaats in een heet wafelijzer ( zeker 4 minuten )

  Voedingswaarde pp: 566 kcal, 103 g Koolhydraten, 14 g Eiwitten, 11 g Vet

  Smakelijk !

  14-07-2010 om 23:04 geschreven door eaglevanessa  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Gastenboek
 • zggkeqhu52gf
 • dinsdagrit
 • 0xonzh
 • Zaterdagrit naar Aubel 31/10/15
 • cafe den engel tongeren

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Mijn favorieten
 • wielertoerist.be
 • buienradar
 • VWB
 • Climby Bike
 • weersvoorspelling volgende week
 • Waarnemingen Diepenbeek
 • Fiets en wetenschap
 • Trapfrequentie
 • http://www.fons-mtb.be/

 • Archief per week
 • 18/02-24/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 03/12-09/12 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 06/11-12/11 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 26/09-02/10 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!