Duiveltjes -8 A
Welkom bij de duiveltjes -8 A
Volgende wedstrijd: Tornooi op KFC Herzele op zondag 18 mei 2008, eerste wedstrijd om 09.30u
    19-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Herzele : 1ste plaats
    Op het laatste tornooi van dit seizoen mochten onze jongens de eerste wedstrijd spelen tegen de organiserende ploeg Herzele. Trainer Dany Weiker had zijn jongens gewaarschuwd voor onderschatting, maar onze jongens waren attent en zochten onmiddellijk de openingstreffer. In de 3’ kon Michiel Van Cauwenberghe op aangeven van Dario Ven Hecke de score openen. Enkele minuten later bracht Jasper Diependaele de bal tot bij Michiel die trefzeker was en nogmaals kon scoren. In de 6’ mocht Lauren Smetrijns na een verre uittrap van Casper De Schampheleere de 3-0 scoren. KSVS wilde meer, maar het was Herzele dat nog voor de rust kon milderen tot 3-2. Na de rust mocht Dario op aangeven van Noa Galle direct scoren. In de 2’ mocht Noa dan scoren. In de 5’ was er Maxime Van Poucke die de score mocht opdrijven. KSVS bleef mooi voetbal op de mat leggen en in de 7’ zette Alechandro Van de Kerckhove zich door. Hij bracht de bal voor doel waar Dario klaarstond om keihard binnen te duwen. Net voor affluiten bracht Maxime de eindstand op 8-2. De 2de tegenstander was Idegem. Michiel was de eerste die een kans kreeg, maar zijn bal spatte uiteen op de deklat. De rebound van Lauren ging net naast. Aan de overzijde kon Idegem Casper wel verslaan. Trainer Dany bleef rustig en riep zijn jongens op te voetballen. Op aangeven van Michiel kon Lauren gelijkstellen. KSVS bleef de bal rondtikken en in de 10’ bracht Alechandro op aangeven van Dario KSVS verdiend op een 2-1-voorsprong. Na de rust, na 35”, mocht Dario een voorzet van Alechandro in doel werken en 40” later was het Noa die een pass van Alechandro ingooide. KSVS nam even gas terug, maar in de 5’ bracht Dario het doelpuntensaldo iets hoger. In de 7’ bracht Maxime de bal voor. Michiel kon afwerken. Idegem kon nog even komen, maar Casper bracht redding. KSVS won verdiend met 6-1. De laatste tegenstander was Gentbrugge en die jongen wisten snel wie ze tegen zich hadden. Na 20” kon Dario scoren en na 55” stond het al 2-0 dankzij Jasper. Alechandro had 4 kansen nodig, maar dan vond ook hij de goede weg naar doel. Hij scoorde dan direct 2 keer. In de 6’ liet Noa nog eens een kunstje zien. Vanop rechts haalde ze keihard uit en scoorde. Nog hadden we niet alles gezien want in de volgende minuut mocht Michiel met een achterwaarts hakje een voorzet van Maxime binnentrappen. In de 8’ duwde Michiel een inworp van Noa binnen en 55” later duwde Noa een voorzet van Michiel in doel. Na de rust verscheen Dario in doel. KSVS bleef rustig en wachtte iets langer om te scoren. Het was Lauren die als eerst zijn naam als doelpuntenmaker liet optekenen. In de 3’ mocht Casper de score opdrijven. KSVs bleef mooi combineren en aanvallen. Alechandro mocht een voorzet van Casper binnentikken. Met een verre uittrap kon Gentbrugge de eer redden. Aan de overzijde was er nog een doelpunt van Noa en Casper. Daardoor won KSVS met duidelijke 13-1-cijfers. Trainer Dany en zijn jongens mochten het seizoen afsluiten met een tornooiwinst zonder nederlaag. Proficiat jongens en trainer voor het voorbije seizoen en de getoonde prestaties! Supporters hartelijk dank voor de vele aanmoedigingen en leuke momenten! Tot volgend seizoen! Voor KSVS speelden Casper De Schampheleere, Jasper Diependaele, Noa Galle, Lauren Smetrijns, Michiel Van Cauwenberghe, Alechandro Van de Kerckhove, Dario Van Hecke en Maxime Van Poucke

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (3 Stemmen)
    19-05-2008, 17:47 geschreven door Dany
    12-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi SK Munkzwalm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De eerste tegenstander was de organiserende ploeg. Zij zorgden voor het eerste gevaar, maar Casper De Schampheleere kon redding brengen. Aan de overzijde kon Mats Van den Borre een inworp van Lauren Smetrijns tegen de netten tikken. Met een harde knal kon Munkzwalm de bordjes in evenwicht brengen. In de 4’ bediende Dario Van Hecke Robin De Nutte, maar zijn poging werd in corner gewerkt. De corner van Lauren werd door Mats binnengeduwd. Het spel ging goed over en weer. In de 11’ kon Zwalm gelijkstellen. Net voor rusten zetten Noa Galle en Maxime Van Poucke een ééntwee op, maar de bal belande in de armen van de keeper. Na de rust duwde KSVS het gaspedaal in. Eerst was er Noa die de paal trof en in de volgende minuut schoot Jasper Diependaele op de keeper. In de 3’ kon Noa op aangeven van Dario dan toch scoren en nog geen minuut later knalde Maxime een inworp van Dario binnen. Aan de overzijde moest Maxime een vrije trap van Zwalm op de lijn keren. Trainer Dany vroeg zijn jongens om de opgekomen supporters mooi voetbal te laten zien en dat deden ze. Na enkele mooie acties konden Noa en Dario de score opdrijven. Even kwam Munkzwalm nog opzetten maar Dario mocht op aangeven van Robin de 7-3-eindstand vastleggen. De 2de tegenstander was Sint-Denijs. Ook zij konden voor het eerste gevaar zorgen, maar Casper was attent. Op aangeven van Jasper mocht Dario eens uithalen, maar de bal ging naast. Ook Maxime en Noa mochten het eens proberen, maar zonder geluk. In de 7’ week een schot van Dario af op een Sint-Denijs-speler en verdween zo in doel. Ook Lauren, Robin en Jasper mochten het nog eens proberen, maar zonder succes. Na de rust kreeg Sint-Denijs meteen een vrije trap cadeau en kon zo gelijkstellen. KSVS even aangedaan mocht meteen een 2de tegengoal incasseren. Trainer Dany stuurde bij en KSVS ging opnieuw aanvallen. Maar het zat KSVS niet mee. Lauren, Robin, Noa en Maxime konden niet scoren. In de 9’ kreeg KSVS dan waar het recht op had. Jasper stuurde Dario diep die de verdiende 2-2 tegen de netten schoot. Toen in de laatste minuut een Sint-Denijs-speler over de bal viel kregen ze opnieuw een vrije trap. Casper deed al het mogelijke maar de bal verdween in doel. Zo verloor KSVS onverdiend met 2-3 tegen de latere winnaar. KSVS eindigde in zijn reeks op een 2de plaats en mocht daarom spelen voor de 3de of 4de plaats. De laatste tegenstander van de dag was Moortsele. KSVS nog geprikkeld door de onterechte nederlaag schoot direct uit de startblokken. Dario kon reeds na 10” op aangeven van Mats de 1-0 tegen de netten trappen. KSVS bleef mooi samenspelen. Maxime op aangeven van Mats, Mats op aangeven van Lauren, Jasper op aangeven van Noa en Robin na een verre uitworp van Casper kregen wel kansen, maar konden de score niet verder uitdiepen. Aan de overzijde bleven Casper en Dario rustig om alle tegenprikken te neutraliseren. Zo bleef het aan de rust 1-0. Na de rust was het Moortsele die direct in de aanval trok. Casper bleef attent en kon redding brengen. Aan de overzijde mocht Lauren een ééntwee met Mats afronden. In de volgende minuut werd een poging van Noa in corner geduwd. Lauren trapte de corner die via een Moortseels been in doel verdween. KSVS werd iets te rustig en Moortsele kon in de 6’ de 3-1 scoren. Casper was kansloos. KSVS direct gewaarschuwd begon opnieuw knappe acties op het plein te leggen. Dario op aangeven van Robin en Maxime na een inworp van Dario plaatsten op het scorebord een 5-1-eindstand. Zo werd KSVS 3de op 6 deelnemers. Een dikke proficiat aan de spelers en trainer Dany voor hun geleverde prestatie in het warme weer! Ook de talrijke supporters worden bedankt voor hun aanmoedigingen en zeker de mama’s die voor hun moederdag toch maar weer eens een half dagje voetbal moesten inpassen! Speelden voor KSVS Jasper Diependaele, Dario Van Hecke, Mats Van den Borre, Casper De Schampheleere Noa Galle, Lauren Smetrijns, Maxime Van Poucke en Robin De Nutte
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-05-2008, 12:06 geschreven door Dany
    07-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tornooi E. Moortsele
    Onder de eerste lentezon mochten de jongens van trainer Dany Weiker het eerst opnemen tegen Windeke. KSVS startte heel goed en binnen de eerste minuut kon Michiel Van Cauwenberghe de score openen. Windeke probeerde ook aan te vallen, maar KSVS bleef alles goed opvangen. Gelegenheidsdoelman Jochen Goossens en verdediger Noam Somers voetbalden van achteruit goed mee. KSVS ging op zoek naar meer doelpunten. In de 2’ mocht Robin De Nutte op aangeven van Lauren Smetrijns de score verdubbelen, maar de bal ging net naast. KSVS wist het doel goed staan. Michiel 4 keer en tussenin Lauren konden tegen de 9’ de stand op 5-0 brengen. Aan de overzijde kreeg Windeke ook een mooie kans, maar Jochen bleef rustig en nam de bal klemvast. Het was echter KSVS dat opnieuw scoorde. Yannick Van Coster mocht de score opdrijven. Enkele minuten later kon Robin dan toch scoren en in de 14’ scoorde Yannick nog eens. Op het kwartier mochten Noam, Yannick en Lauren het nog eens proberen, maar dat lukte niet. Aan de overzijde kon Windeke dan toch een eerredder scoren. Jochen was kansloos. Meer was het echter niet want aan de overzijde konden Dario, Lauren en Noam de eindstand op 11-1 brengen. De tweede tegenstander was thuisploeg Moortsele. KSVS startte goed, maar kreeg de bal niet tegen de netten. In de 11’ kon Moortsele de score openen. Drie minuten later kwam een inworp van Dario bij Michiel terecht. Hij tikte door tot bij Lauren die de gelijkmaker knap, binnentrapte. KSVS voetbalde mooi samen en op aangeven van Dario kon Lauren de 1-2 scoren. KSVS bleef goed voetballen en kon zo Moortsele verslaan. Door deze overwinning mocht KSVS voor de 1ste en 2de plaats spelen tegen Merelbeke. Merelbeke kreeg in de 4’ de eerste grote kans maar Noam en Robin konden redding brengen. Aan de overzijde kon Michiel op aangeven van Dario de score openen. Vijf minuten later kon Merelbeke de scorebordjes in evenwicht brengen. KSVS probeerde weer op voorsprong te komen, maar Lauren trapte een verre voorzet van Jochen over doel. In de 17’ mocht Michiel een corner van Dario binnentrappen. Merebeke probeerde nog langszij te komen, maar KSVS bleef goed verdedigen. Bijna 3’ in blessuretijd kon Merelbeke dan toch gelijkmaken. Penalty’s moesten een winnaar aanduiden. Jammer voor onze jongens, was het Merelbeke die de eerste plaats veroverde. Toch verdienen onze jongens en trainer Dany en dikke proficiat met hun geleverde prestatie! Ook de supporters worden bedankt voor hun aanwezigheid en hun talrijke aanmoedigingen. Voor KSVS speelden Robin De Nutte, Jochen Goossens, Lauren Smetrijns, Noam Somers, Michiel Van Cauwneberghe, Yannick Van Coster en Dario Van Hecke
    07-05-2008, 08:18 geschreven door Dany
    02-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Grotenberge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Door enkele communiefeesten moest Dany Weiker enkele andere spelers optrommelen, maar iedereen leek gemotiveerd om de 4 wedstrijden van 2 keer 10 minuten aan te vangen. De eerste tegenstander was Voorde en dat is nooit gemakkelijk. KSVS begon fantastisch, maar Mats Van den Borre trof de keeper. Aan de overzijde moest ook onze doelman Casper De Schampheleere attent reageren. In de 3’ schoot Robin De Nutte een voorzet van Robin De Beck op de keeper maar een attent gevolgde Dario Van Hecke tikte binnen. In de volgende minuut kon Robin DN op aangeven van Lauren Smetrijns de 2-0 scoren. KSVS probeerde wel, maar scoren lukte niet meer. Na de rust zorgde Voorde voor het eerste gevaar, maar Casper hield de netten leeg. Aan de overzijde dribbelde Maxime Van Poucke zich vrij en gaf toen de bal aan de alleenstaande Yannick De Lange. Hij haalde uit en scoorde. KSVS kreeg nog enkele kansen, maar scoren lukte niet meer. KSVS won verdiend met 3-0. De tweede tegenstander was Olsa Brakel. KSVS paste zich het best aan aan de regen en het onweer, maar Lauren, Maxime, Dario en Yannick konden niet scoren. Olsa probeerde ook wel, maar Casper speelde goed mee. Tegen het einde van de eerste helft kon Robin DB dan toch de score verdiend openen. Na de rust bleef KSVS drukken. Olsa kon niet echt voor groot gevaar zorgen en vooraan kende KSV geen geluk in de afwerking. Yannick op aangeven van Lauren en Robin DB op aangeven van Mats konden de eindstand op 0-3 brengen. De derde tegenstander was Houtem. KSVS wilde de eindzege en dus deed het wat de trainer vroeg: voetballen. KSVS drukte Houtem tegen het eigen doel. Dario mocht op aangeven van Robin DB de score openen en Robin DN mocht een doorgetikte corner van Lauren binnenduwen. Achteraan voetbalde Casper goed mee. Houtem prikte af en toe tegen, maar de netten van Casper bleven leeg. Na de rust zorgde Houtem voor het eerste gevaar, maar Casper was attent. Lauren, Robin DN, Yannick en Mats kregen kansen, maar scoorden niet. Tegen het einde van de partij de derde 3-0-overwinning op de bordjes nadat Maxime een voorzet van Robin DB binnentikte. De laatste wedstrijd, tegen Oordegem, was op papier de makkelijkste. Toch bleef Trainer Dany voetbal eisen. Na 5 en een halve minuut spelen stond het reeds 0-7 na doelpunten van Lauren (3), Robin DB (2), Mats (1) en Robin DN (1). Na de rust nam Dario plaats in doel en mocht Casper nog een beetje meevoetballen. Dario kon als doelman niet meer scoren, maar Maxime (3), Mats (1) Casper (2) en Lauren (2) dreven de score op tot 0-15. Robin DB, Robin DN en Yannick zorgden mee voor de nodige passes. En het mag gezegd worden. Onze jongens zijn mooi blijven voetballen. Dankzij de 4 zeges met in totaal 24 doelpunten en 0 tegendoelpunten mocht KSVS zich een terechte winnaar noemen! Proficiat aan spelertjes en de begeleiders. Ook de supporters worden bedankt voor hun vele aanmoedigingen en het trotseren van regen, wind, onweer en zonneschijn! Speelden voor KSVS Robin De Beck, Yannick De Lange, Robin De Nutte, Casper De Schampheleere, Lauren Smetrijns, Mats Van den Borre, Dario Van Hecke en Maxime Van Poucke
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    02-05-2008, 15:40 geschreven door Dany
    26-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Munkzwalm - KSVS 2 - 5
    Op deze prachtige lentedag waren de manschappen van trainer Dany Weiker op bezoek bij Munkzwalm. Een niet zo gemakkelijke opdracht zoals bleek uit het verleden. Voor de aftrap werd een minuut stilte gehouden als eerbetoon aan de plots overleden John Roelandt, lid van het jeugdbestuur van KSVS alsook afgevaardigde. In doel konden we voor deze match beroep doen op Manu. Van bij de aftrap nam Munkzwalm KSVS onmiddellijk bij de keel en verzilverde in de eerste 5' onmiddellijk 2 kansen, 2-0. Trainer Dany schudde zijn ploeg wakker en vanaf de zijlijn gaf hij de nodige bijsturingen. KSVS begon nu in de match te komen en het eerste aanvalsgeweld van de thuisploeg ging wat luwen. In de 10' stond de thuisploeg een hoekschop toe. Na wat geharrewar voor doel werd de bal achteruit gespeeld. Een goed meevoetballende Manu gaf er een harde knal op en zo werd de aansluitingstreffer gescoord, 2-1. KSVS ging plots veel beter spelen en het mooie voetbal van de voorbije wedstrijden kwam terug naar boven. In de 13' begint Maxime met een actie op rechts en probeert zo Michiel te bedienen maar hij kon net niet bij de bal. Enkele minuten later is Michiel bij de pinken in een tegenaanval en kan zo de gelijkmaker binnentikken. Munkzwalm moet het spel van KSVS ondergaan. In de 20' kan Noa zich op kracht doorzetten in het centrum en trapt zo de verdiende voorsprong tegen de netten, 2-3! Even later dribbelt Noam zich voorbij zijn tegenstander om Lauren op links te bedienen, deze gaat zijn lijntje af en zet de bal voor. Aan de tweede paal kwam Maxime net te laat om deze strakke voorzet binnen te glijden. Goalie Manu voetbalt mee en behoudt het overzicht. In de 22' ging de bal goed rond en werd nog eens achteruit gelegd tot bij Manu die zonder aarzelen er nog eens een loeier op gaf. De doelman van Munkzwalm liet zich verrassen en zo dikte KSVS de score aan tot 2-4. Om beurt hielden Robin en Noam de deur op slot gesteund door een sterke Manu in doel. In de tweede helft ging KSVS door op zijn elan. De ploeg bleef druk zetten en probeert voetballend kansen af te dwingen. Iedereen plooit zich dubbel om deze voorsprong niet meer uit handen te geven. In de 13' was dan toch een gevaarlijk schot van Maxime op doel maar ook de rebound van Robin werd weggewerkt. In de 15' speelt Manu de bal door naar Robin. Hij bedient Maxime op rechts die zijn mannetje verschalkt en alleen voor doel komt. Zonder twijfelen knalt hij de bal tegen de netten, 2-5 en zo ook de eindstand. Naar het einde toe kwam Munkzwalm nog een aantal keren dreigen en moest Manu in doel zijn kunnen tonen. Een dikke proficiat aan iedereen voor de inzet en het heerlijke voetbal waarvan trainer én supporters hebben genoten! Voor KSVS speelden Noa Galle, Robin De Nutte, Lauren Smetrijns, Maxime Van Poucke, Noam Somers, Michiel Van Cauwenberghe en Manu De Clercq
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    26-04-2008, 00:00 geschreven door Dany
    19-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Aaigem - KSVS 3 - 13
    Op deze zaterdagochtend bij een rustig en droog weertje waren de duiveltjes van trainer Dany Weiker op bezoek bij Aaigem. Doelman van dienst voor de eerste helft was Bram. Na de overwinning van vorige week tegen Vlierzele was de ploeg in de “winning mood'! En zouden ze er van bij het begin een lap op geven. Van bij de start was de ploeg sterk aan het voetballen. Talrijke combinaties kwamen tot stand en resulteerden in het eerste kwartier in 6 doelpunten op naam van Lauren 2x, Noa 2x, Michiel, Robin. In doel voetbalde Bram goed mee. Maxime en Noam onderschepten elke uitbraak van de thuisploeg om zo weer een aanval te kunnen opzetten. Na het kwartier nam KSVS wat gas terug en zo kreeg de thuisploeg een kans die ze niet onbenut lieten, 1-6. Enkele minuten daarna zette Noa druk op de verdediging van de thuisploeg bij een doeltrap. En dit loonde want de veroverde bal ging droog de winkelhaak binnen. Tussendoor schudde Bram de bal uit zijn doel via een spectaculaire 'safe'. In de laatste minuten van de eerste helft dikte Noa de score aan en net voor affluiten pikte Noam ook nog zijn goal mee. De rust werd ingegaan met een voorsprong van 1-9. Voor de tweede helft nam Lauren plaats in doel. KSVS nam de voet van het gaspedaal en liet de thuisploeg wat begaan. In de 6' knalde Bram vanuit de tweede lijn een terugvallende bal onder de daklat van het doel, 1-10. In de 10' loste Maxime een poeier richting doel van de thuisploeg. De goalie liet zich deze keer niet verrassen en bokste de bal uit zijn doel. De daarop volgende rebound van Robin werd klemvast gepakt. Tussendoor kon Aaigem nog tweemaal tegenscoren, 3-10. Trainer Dany riep de manschappen op om te voetballen zoals in de eerste helft. De uitgeoefende druk brachten drie doelpunten op, via Robin en Bram en ook een owngoal. Eindstand 3-13! Een mooie zege met heerlijk voetbal waarvan de meegereisde supporters hebben genoten. Moge dit voldoende vertrouwen geven voor de volgende wedstrijd. Voor KSVS speelden Noa Galle, Robin De Nutte, Lauren Smetrijns, Maxime Van Poucke, Noam Somers, Michiel Van Cauwenbergheen Bram De Saveur
    19-04-2008, 00:00 geschreven door Dany
    13-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSVS - SK Vlierzele 8 - 4
    Een lentezon, droog weer, droge pleinen, 2 ploegen en een scheidsrechter, wat moet een publiek nog meer hebben! Vlierzele startte het best en kon ook snel de score openen. Gelegenheidsdoelman Michiel Van Cauwenberghe had geen verhaal. Aan de overzijde passte een wederoptredende Dries Uytterhaegen naar Robin De Nutte die de bordjes in de volgende minuut weer in evenwicht zette. Beide ploegen wilden meer doelpunten en trokken in de aanval. KSVS probeerde het wel met combinatievoetbal, maar de afwerking lukte niet zo goed. Aan de overzijde verdedigde Michiel goed mee. In de 6’ legde Noa Galle de bal achteruit tot bij Dries. Hij speelde Robin vrij langs de zijlijn. De poging van Robin verdween net onder de lat in doel! Prachtig doelpunt. KSVS trok de lakens naar zich toe, maar Noa, Dries en Lauren Smetrijns konden niet scoren. Aan de overzijde moest Michiel een save uit zijn armen toveren om de voorsprong te behouden. Op het kwartier besloten Maxime Van Poucke en Noam Somers een één-twee op te zetten. De bal belandde in het zijnet. Een vrije trap van Vlierzele werd door Noa ontzet. Even later was Vlierzele daar opnieuw, maar Michiel bleef attent. Aan de overzijde mocht Noam het op aangeven van Yannick De Lange nog eens proberen, maar zijn bal werd op de lijn gekeerd. De rebound van Maxime ging naast. Trainer Dany riep zijn jongens op te blijven voetballen. In de 23’ speelde Michiel Dries aan die doortikte tot bij Maxime. Hij legde terug tot bij Noam, maar de bal hobbelde voorlangs. Net voor rusten mocht Yannick eens proberen. Zijn poging werd door de keeper met de voeten ontzet en de rebound van Maxime werd weggekopt. Aan de rust werd bij KSVS de doelman gewisseld. Dries nam Michiel zijn plaats in. KSVS creëerde de eerste kans, maar aan de overzijde kon Vlierzele op vrije trap gelijk stellen. KSVS wilde onmiddellijk orde op zaken zetten, maar Michiel vond eerst de keeper op zijn weg en ook Noam en Lauren konden in de rebound niet scoren. Aan de overzijde kon Vlierzele wel afwerken. KSVS bleef rustig en met de steun van het publiek zette het een aanval op. Na een verre inworp van Robin tot bij Lauren kon Michiel de bordjes weer in evenwicht brengen. KSVS bleef combineren, maar Robin en Lauren konden niet scoren. Aan de overzijde kopte Vlierzele een eerste poging naast, maar in de 10’ konden ze Dries wel verslaan met een lobbal. Trainer Dany zette zijn jongens aan tot voetballen. In de 12’ was het Michiel die na slecht uitspelen kon scoren en in de 13’ was het Noa die een slechte uittrap afstrafte. Noa was gelanceerd en scoorde in de volgende minuut de 6-4. Op aangeven van Robin mocht Lauren het nog eens proberen, maar hij slaagde er niet in te scoren. In de 16’ dribbelde Maxime zich voorbij een verdediger. Hij was niet egoïstisch en liet Noa haar hattrick afwerken. Noa bedankte Maxime door hem in de volgende minuut aan te spelen. Maxime liet de bal via de binnenkant van de paal in doel verdwijnen. KSVS liet het gaspedaal even los. Vlierzele mocht nog eens aanvallen, maar Dries was attent. In de laatste 5’ kon KSVS nog enkele kansen bij elkaar spelen. Yannick, Maxime, Noam en Noa kregen nog goede kansen, maar de eindstand bleef op 8-4 steken. Een dikke proficiat aan de spelers, begeleiders en scheidsrechter voor de spannende wedstrijd! Ook de supporters worden bedankt voor hun vele en sportieve aanmoedigingen! KSVS speelde met Yannick De Lange, Robin De Nutte, Noa Galle, Lauren Smetrijns, Noam Somers, Dries Uytterhaegen, Michiel Van Cauwenberghe en Maxime Van Poucke
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    13-04-2008, 13:12 geschreven door Dany
    08-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Mere - KSVS 9-6
    De ploeg van Dany Weiker moest deze keer op verplaatsing naar Mere. Op een zeer drassig en klein voetbalveld gaf de scheidsrechter de aftrap. Ondanks het moeilijk bespeelbare veld tracht KSVS via combinaties de weg naar de overkant te vinden. Eerst via individuele actie van Lauren op links, maar hij besluit op de keeper. Daarna via Noa die de bal aangegeven kreeg van Lauren, maar haar schot wordt in hoekschop gewerkt. Kort daarna moest doelman Robin gepast tussenbeide komen en het is een attente Bram die het gevaar wegwerkt in hoekschop. KSVS heeft zo in het begin van de wedstrijd het overwicht. Maar dan begint de thuisploeg harder in de duels te gaan. De tackles worden grilliger!! En op enkele foutieve onbestrafte tackles op onze jongens laat de scheids begaan. Het daarop geleden balverlies levert open doelkansen op voor de tegenstander en zien we op tegen een achterstand van 2-0! Bij aanmoedigingen van de meegereisde supporters en op aangeven van trainer Dany weet KSVS toch de stand gelijk te brengen, eerst via Noa en vervolgens via Michiel. Kort daarna besluit Noa op de keeper en een goed gevolgde Maxime kan de bal dan toch in doel werken, eerst bracht de doelman nog redding en daarna een verdediger maar uiteindelijk ging de bal erin. KSVS kwam op een welverdiende voorsprong, 2-3. Even later kon de thuisploeg de bordjes terug gelijk zetten. Maar niet voor lang want op een snelle ingooi van Maxime naar Noam kon deze laatste KSVS weer op voorsprong brengen. Diep in blessuretijd en na een dubieuze tackle kon kwam Mere terug langszij. Na de rust bleef Robin in doel. Na slecht verdedigend werk kon Mere tot tweemaal toe op een hoekschop een doelpunt versieren. KSVS keek tegen een achterstand op van 6-4. Het spel werd grimmiger. In de verdediging hadden Bram en Noam het hard te verduren. Onze jongens begonnen dan ook hetzelfde spel van de tegenstander te spelen. Hardere duels en tackles want die bleven toch onbestraft. Maar het was de tegenstander die hiervan kon profiteren want plots begon de scheids nu toch te fluiten weliswaar in ons nadeel want op een vrije trap kon Mere verder uitlopen tot 7-4. Toch gaf KSVS de moed niet op. Voor elke centimeter modder werd er gevochten. Maxime en Lauren hadden het op de flanken niet gemakkelijk. Maar op kracht en karakter kon Michiel zich halfweg de tweede helft nog eens doorzetten en kan milderen tot 7-5. Doelman Robin moet regelmatig zijn kunsten tonen om erger te voorkomen. Kort daarna kon Mere nog eens tegenscoren. In de verdediging onderschept Bram de bal en zwiept die over de verdediging van Mere tot bij spits Michiel die mooi kon afronden en zo de score terugbracht tot 8-6. In de laatste minuut kon Mere dan nog een laatste maal tegenscoren en ook zo de eindstand vastleggen op 9-6. KSVS mag dan wel verloren hebben maar de ploeg heeft bewezen nooit de kopjes te hebben laten hangen en tot de laatste snik te hebben gestreden wat op zich al een dikke proficiat verdient!!!! Voor KSVS speelden Noa Galle, Robin De Nutte, Lauren Smetrijns, Maxime Van Poucke, Noam Somers, Michiel Van Cauwenbergheen Bram De Saveur
    08-04-2008, 18:15 geschreven door Dany
    31-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSVS - Willebroek-Meerhof
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ter gelegenheid van de wedstrijd tussen KSVS en Willebroek-Meerhof mochten onze duiveltjes mee op de foto.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    31-03-2008, 12:23 geschreven door Dany