Inhoud blog
 • missie en visie
 • mijn doel
 • origineel idee
 • droom en passie
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Van droom naar een orgineel idee
  mijn droom en passie
  12-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.missie en visie

  Mijn missie is dat klanten zich thuis voelen en een leuke tijd beleven in de concept store. Ik vind het belangrijk dat kanten zich goed voelen en dat ze zich niet koop verplicht voelen.  belevenis is ook heel belangrijk dit doen wij door het licht wat donkerder te maken en wat sfeerverlichting bij de belangrijkste artikelen te plaatsen. Ik zal ook geurkaarsen in de winkel zetten en natuurlijk passende muziek in de winkel afspelen. En mijn visie is zorg dat je anders bent een zaak openen waarvan er al 10 bestaan is geen slim idee want dan komt de vraag waarom moeten ze naar mij komen? Ik wilde graag een volledig nieuw concept. Dus ben ik naar verschillende steden gegaan en er viel mij 1 iets op, concept stores. In veel grote steden waren er hippe concept stores. En toen kwam het idee een leuke concept store naar Roeselare brengen. Als je een zaak wil openen zorg dan dat je een uniek idee hebt dat je niet veel ziet.

   

   

  12-02-2019 om 12:29 geschreven door dreamy girl  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mijn doel

  Mijn grote doel is anders zijn en je goed kunnen onderscheiden van de concurrentie. Dus ging ik opstap naar alle winkels die dicht in de buurt van mijn pand stonden. Ik zag nergens een concept store op de manier dat ik het ging uitwerken. Concept stores worden ontwikkeld rond elk denkbaar thema, rondom een merk of zelfs een beroemdheid. Het thema waarrond bij Mélua gewerkt wordt, is een botanisch, tropisch gevoel. Het is een breed assortiment we verkopen voeding maar dan ook modeartikelen. Al deze artikelen verwerken we in één huisstijl waar de kleuren roze, groen, hout en geel vaak terugkomen. Dit concept heb ik zelf nog niet gezien en dit is precies wat ik wilde. Er bestaan al wat concept stores maar wat mijn concept store origineel en uniek maakt zijn de combinaties van de artikelen en de kleuren van onze huisstijl. Roze is een kleur dat veel zelfstandigen niet durven nemen omdat het vaak te kinderachtig overkomt.

  12-02-2019 om 12:28 geschreven door dreamy girl  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.origineel idee
  Klik op de afbeelding om de link te volgen


  Als je een winkel binnen stapt is het bijna overal precies het zelfde en dat is juist wat ik niet wil. Ik wil klanten laten zien dat het niet enkel een winkel is om te shoppen ik wil hun een andere ervaring meegeven bij het shoppen. Ik wil een winkel waar klanten zich thuis voelen. En dit zal ik doen door zetels in de winkel te plaatsen in de winkel dit geeft een andere sfeer en gevoel. Zodat klanten  op een rustige manier de artikelen kunnen bekijken. Ik vindt het dan ook heel belangrijk dat klanten zich relaxt voelen met deze reden zal ik op het einde van de winkel een speciale hoek maken waar klanten rustig een drankje kunnen drinken.

  28-01-2019 om 15:15 geschreven door dreamy girl  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.droom en passie

   

  Ik zal wat meer vertellen over mijn persoonlijke droom en passie. Mijn droom is om later zelfstandig een winkel te openen. Ik ben nu 19 jaar en ik hoop dat ik zelfstandig kan beginnen als ik 25 jaar ben.  Ik zou graag een mode winkel openen met verschillende accessoires zoals sjaals, handtassen en kleine juwelen. Dit is echt mijn passie waar ik van hou de mode wereld.  Ik ben graag bezig met de mode en ik deel graag deze passie met de particulieren. Ik ben  al ben al van jonge leeftijd bezig met de nieuwste mode trends. Deze informatie vond ik online en in de modeboekjes. De verkoop lijkt voor mij een ideale job ik ben heel sociaal dus elke dag in contact komen met mensen is voor mij een droom. ik hoop dat ik deze droom op een dag werkelijkheid wordt. 

  28-01-2019 om 15:10 geschreven door dreamy girl  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 11/02-17/02 2019
 • 28/01-03/02 2019

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!