Foto

mijn beste prestaties:


-marathon 2 u 48' 23"
-halve mar  1u 14'56"
-hastings    1u 15' 50"
-winnaar crosscriterium
vrije sporters 2007
- prov. kamp. cross
vrije sporters
-tiegem 5e in 29'44"
- grijsloke 7km 6e in
22' 23"
- bédoin - mont ventoux 1 u 53' 05 "
- grijsloke 10 miles 9e in 1u 00' 37"

Foto
Foto
Foto
Mijn favorieten
 • dimitri
 • hans
 • joost
 • michael
 • bart
 • vacbl
 • wedstrijduitslagen
 • johan descheemaeker
 • lies deruddere
 • ludovic vanlede
 • fabrice
 • natalie
 • Foto
  persistence
  het relaas van een sportfamilie
  20-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerst en sneeuw te deerlijk
  hallo beste makkers ,

  tja hier loop je dan met superbenen ......
  de weergoden hebben dus beslist dat de corrida niet kan doorgaan . jammer voor ons maar zeer jammer voor de organisatoren
  die mannen hebben waarschijnlijk de hele nacht geen oog dicht gedaan . ze zagen dat het erger en erger werd ,het moet verschrikkelijk geweest zijn ze mogen de moed niet laten zakken t' zal volgend jaar wel terug een knaller worden ik zal er zeker bij zijn .
  hopelijk voor hen komt er niet teveel gezaag over dat inschrijvingsgeld en kunnen ze ermee doen wat ze zelf willen ,ik moet niets terug alleen al uit repect voor de manschappen .

  toen ik opstond vanmorgen zag ik direct dat " onder de 16' " niet ging  lukken , ik had wel goesting om te lopen maar vreesde dus de aflasting .
  toen ik de aflasting vernam via sammy op de website van "de kim " belde ik naar den joost om het te vertellen . wat nu ? vroegen we ons af .
  we zouden doortrainen tot st eloois winkel . toen s'middags de vrouw thuis kwam ( ze moest werken in dit hondeweer ) had ik reeds beslist voor mezelf dat ik ging rusten en dit voor 2 weken .... ik had ook reeds gehoord dat het maandagnamiddag , dinsdag en donderdag nog ging sneeuwen !!! als je niet kan DOORtrainen dan loop je beter geen wedstrijd en bereid je je voor op het komende seizoen hé .
  ik was blijkbaar te zenuwachtig in huis en annick gebood me te gaan lopen ik ging een 40 tal minuutjes gaan lopen . het was wel eens wat anders , ik vond het zalig
  toen ik thuis kwam moest annick al terug gaan werken ....

  nuja een zondag namiddag in de zetel met de cross op en een koffie bij de hand is ook niet slecht .
  ik zal het vanavond eens feestelijk maken voor het vrouwke zodat ze die moeilijke dag goed kan afsluiten .


  er was toch veel sneeuwpret .....

  papa ging loslopen en moest zelfs zijn zonnebril aandoen ,hoe ironisch .

  20-12-2009 om 17:36 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  14-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.corrida langemark
  hallo iedereen ,
  zondag zijn we naar de corrida in langemark geweest . ik liep er de korte afstand ter voorbereiding van de 5 km van deerlijk , annick liep er de 10,8 km  .
  bij het opwarmen keek ik rond naar de eventuele tegenstanders ... ik kende bijna niemand . jammer dacht ik want ik had graag veel tegenstand om goed af te zien en zo progressie te maken voor volgende week .
  enfin , mijn benen waren goed , ik zou mezelf wel doen afzien hé !
  bij de start moest ik toch even slikken , ik liep pas 7e . er was dus tegenstand genoeg .....
  ik volgde en schoof langzaam op . enen van die rappe starters was wel vooruit gebleven : benjamin demarcke .
  ik bleef volgen tot op 10m en liet hem zo lopen tot zowat halfweg . daarna kwam ik bij hem en probeerde hem er direct af te lopen , wat niet lukte . we bleven dan maar elkaar aflossen , hij pakte telkens redelijk stevig over . ik zag af maar hield nog wat over voor een ultime jump .
  die kwam er dan zowat 400m voor de aankomst . het bleek de goeie want benjamin brak . daar krijg je vleugels van hé en de overwinning was een feit . wel zwaar afgezien wat ook de bedoeling was infeite ...
  zo , voor mij was de dag geslaagd . volgens de uitslag had ik toch de 3,6 km in 11' 23" afgelegd wat zowat 18,97 km per uur is ! tja we zullen daar maar geen al te grote conclusies uit trekken zeker ? het gevoel was goed dus meestre zal wel goed bezig zijn .

  daarna was annick aan de beurt . ik stond tesamen met audrey ( die had bij de vrouwen de korte afstand gewonnen ) de meute op te wachten .
  charline passerde als 1e en kort erna gwendolyn de deyne en als 3e annick . dat was wel heel kort na gwendolyn . nog even daarna heidi ameloot .de 2e ronde passeerden de vrouwen in dezelfde volgorde alleen was het verschil tss 1 en 2 groter geworden en tss 3 en 4 kleiner .
  dat was niet zo goed voor annick . we moedigden haar stevig aan .
  ze deed al wat ze kon maar kon het niet houden tegen heidi en zo werd mijn strijdende vrouw 4e , tochwel eerste veterane . dus weeral een succes voor annick . zeliep de 10,8 in 41' 16" en dat is dus aan 15,7 km per uur . dat is bijna 2 ' beter dan 2007 zeer goed dus .

  het weekend was terug een meevaller , het jaar ondertss ook !

  14-12-2009 om 19:22 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (5)
  07-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerstloop ( sinterklaasloop) waregem
  hoi iedereen !
  dit weekend was het iets kalmer ten huize meestre .
  de vrijdagavond was het tv tijd , dit was reeds een tijdje geleden .
  de zaterdag morgend ben ik met de kids naar zwevegem geweest naar hun training bij de zwemclub "uzkz" . ik liep ondertss 25' los met 5 sprintjes en keek dan naar mijn kleine kapoenen int zwembad .
  de zaterdag namiddag eerst wat relaxen en daarna naar de babyborrel van mijn nichtje haar first born . lekker leffe's ......
  natuuuuuurlijk nie teveel gedronken want de zondag was het tijd voor de loop van vincent beart . 
  we kwamen er ruimschoots op tijd toe en schreven ons dus heel vroeg in . de kids liepen er dus ook . robin liep gewoon fantastisch zijn 250m .
  hij was gewoon  2e tegen 1 jaar oudere kinderen , ik was wat fier . 
  daarna liep kevin zelfs tegen 2 jaar oudere kids en werd  2e jongen eveneens . al moet ik zeggen dat er  wel 4 meisjes voor mijne " first born " waren . ze waren natuurlijk ouder .... 
  daarna de 5 km waar meestre en zijn prinsesje aan meededen . ..
  ik startte zoals gewoonlijk behoudend en liep net achter frederick en smetje . ik volgde  michael vnhuyze maar die liep eigenlijk altijd 30m voor ons uit . smetje moest lossen en frederick en mezelf  losten af om een concurrent los te lopen . het einde kwam in zicht en meestre begon meer en meer op karakter te lopen , wat terug resulteerde in een paar plaatsen winst .
  ik liep eigenlijk de gehele  wedstrijd op karakter en bijna niets op souplesse en dat moet nog beter ....
  ik werd 5 e , voor mijn mede loper en vacbl vriend frederick en voor smetje ..... die had mij klop gegeven in herseaux ( met een x ) .
  nog een vacbl -er dieter colle , een aankomend supertalent......, werd 7e .
  ik was behoorlijk content . twas wel na oppervriend michael vnhuyze maar toch , terug bij het normale niveau .
  annick had het niet gemakkelijk op haar race .
  ze had te maken met een trio beteren en voor haar dus niet verslaanbaren . ze liep gewoon alles uit de kast ( ik heb ze wel niet zien staan ( die kast hé )) en finischte toch als 4e ,  en dit met sophie degroote als 3e en v. coene als 2e en  als laureaat niemand minder dan ann parmentier . 
  enfin annick had weer gepresteerd , zoals al veel meer dan meestre ......

  we verlieten algauw het spectakel want we moesten nog naar papa waar de sint op bezoek kwam met wel drie pieten . 
  ze dronken alledrie leffe's ..

  het weekend werd dus goed afgesloten want het prinsesje had nog een boontje voor meesterke .
    

  07-12-2009 om 20:24 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  30-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jogging de saint nicolas
  deze week was een erg zware week voor mij .
  de gehele week moest ik leren voor het eerste examen van de cursus atletiek initiator .
  de hele week van rond 17 u 30 tot zowat 21 u 45 , gemakkelijk is anders .... ik had ook wat troubles met een onsteking  op een spier net boven mijn knie . het was vorige vrijdag (de 20'ste )  reeds begonnen en verergerd met lopen int weekend . de beslissing viel : "rusten " en onstekkingsremmers nemen . ik wist wel dat het niet lang zou duren , ik had het al eens gehad . t' is een gevolg van een aangeboren overstrekking van de knieén , eens per jaar heb ik het zitten voor een dag of 2 of 3 ....
  enfin dus meer tijd om te leren ...tegen donderdagavond was het ergste leed verdwenen en kon ik weer een 35 tal min. lopen ( rennen ) !!
  wat er ook gepland stond was een optreden van " biohazard "( voor de liefhebbers zie you tube )  in torhout. dit op vrijdag ( de 27e ) en meegeflankeerd in de strijd door mayko .
  hoe zag mijn weekend er dus uit ?
  de vrijdag eerst gewoon werken , om 15uur stoppen en een half uurtje voorb. lopen voor de zaterdag ,erna vlug om de kids en nog een 1 u 30 leren voor de toets van morgent , rond 18uur dan om mayko en richting torhout .. even erna stonden we te headbangen en "pogo" te dansen .
  het was 2u  "kicken" en hevig moe worden , maar twas wel fantastisch maf .  ik was wel bob  van dienst ( taktisch voor het examen ) dus drinken deed ik niet . gelukkig want we waren rond 1 u 15 thuis en om 6u 15 was ik weeral op om nog wat te studeren .
  de zaterdag was begonnen . rond 9 uur kreeg ik dan een examen voorgeschoteld van  3 uur lang . slopend terug ....
  daarna vlug tsoe hause en me gereed maken voor herseau . tesamen met mijn allerliefste schat vertrokken we eerst richting zwevegem om papa te halen en de kids daar te laten ( slecht weer ) .eens we in herseau aankwamen zagen we al vlug den bert deschodt en natuurlijk ook joost en meneer vanlede en meneer desmet . ikzelf begon de opwarming ( al geeuwend ) met de intentie er een goeie training van te maken .
  de anderen zagen het allen erg zitten , behalve ook ludovic die het zelfde plan als dendezen had .
  bij de start vlogen bert en joost als een pijl uit een boog weg . ik liep gewoon een deftig tempo en liet ook smetje gaan . achter mij startte annick zeer vlug ( 1e km in 3' 30" ) en bouwde een kleine voorsprong uit op de 2e dame ( jasmine lefebre ) . ik  liep mijn tempo gewoon door , veel vlugger ging toch niet lukken . rond de laatste km zag ik nog opa ignace me voorbijsteken met in zijn zog wouter . het werd nog een felle strijd en jahoor ignace won , proficiat  nog verre van versleten veteraan .aan de aankomst hoorde ik dat bert gewonnen had met een handvol seconden van joost , ook proficiat bertje . tzal je deugd doen hé .
  ik draaide me om en ietsje later was daar mijn vrouwtje als ... eerste . weeral een overwinning op zak . mijn eega doet gewoon verder met het succes , het is reeds een pracht jaar voor haar . ze won met net geen minuut voorsprong , super .
  verder werd ze in de wedstrijd nog geflankeerd door ludovic die liever met een mooie vrouw liep en ze kon helpen dan alleen een tochtje te lopen . het is hem gegund .
  later was het eindelijk nog eens leffe tijd , al dronk ik "een trol " .
  de zondagmorgent vroeg op en met de hele familie een pittig trainingske afgewerkt met de loopclub grijsloke , altijd leuk .
  de zondag namiddag zijn we dan na het middagmaal naar zwevegem gereist om er het sinterklaas feest te vieren van de zwemclub uzkz .
  het weekend werd nog later afgesloten in de zetel en niet veel later in bed , al ronkend .
  oef .

  30-11-2009 om 22:08 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  16-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  hallo , hier ben ik weer . het is al een tijdje geleden .... wegens veel werk bij rogiers en de trainerscursus de zaterdag kon ik een tijdje geen wedstrijden doen . annick vond vlugger een gaatje om terug een wedstrijdje te lopen dan ik .
  ze nam op 11 november deel aan de corrida cross van ronse . een goed bezette wedstrijd altijd . annick liep er de 4,8 km , ze moest het opnemen tegen grotere namen ....
  daar haar vertouwen groot is na het reeds fantastische seizoen startte ze snel en probeerde zo vol tehouden  . de eerste dame werd marlene vdbroeck , de 2e nathalie van royen , de 3e inge adam . alledrie kleppers . daarna liep de hele wedstrijd annick maar ze werd nog opt laatst gecouterd door veerle vdkerkhove die dus 4e werd . annick werd dus met een redelijk goede prestatie 5e in een tijd van 19' 15" . en ja hoor die tijd was 39" beter dan vorig jaar . een heeel pak beter dus . proficiat meiske !!


  de zondag was het dan eindelijk nog eens aan het gehele gezin om te lopen !! inclusief meestre zelf .
  het was de cross van ingelmuster .. tevens het provenciaal kampioenschap van de vrije sporters !!!!
  dit had reeds aan een zijden draadje gehangen omdat ik in de voormiddag moest helpen een beurs af te breken en niet zeker wist of ik snoens zou mogen vertrekken . doch ik vond een mogelijkheid en weg was ik !! maar ramp o' ramp mijn camionet had pech !!
  met veel zweten raakte ik aan de garage en kroop zo ( totaal overhit en opgewonden ) in mijn eigen auto .
  mijn vrouw annick en mijn kids waren me komen halen tesamen met mijn ouders en mijn zus en haar oudste dochter yana .
  het voorspel was voor mij dus allesbehalve oké . 
  eenmaal in ingelmunster aangekomen zag ik direct mijn vacbl- vrienden en kon ik tot rust komen ......
  dit tot de meisjes eendjes  startten . yana deed mee en werd lachend 15 e , goed zo  !
  daarna liep robin . die liep terug megagoed hij finischte 5e na een zwaar gevecht ( ook letterlijk)  met de 6e
  na de meisjes benjamins was het aan de jongens en daar liep mijn oudste : kevin . na de start liep hij knap 4e en bleef daar ook lopen .de afstand op de eerste 3 was te groot en de 5e liep ook te ver achter . hier weinig gevecht enkel tempo ! een dikke proficiat zoontjes !

  na een aantal reeksen was het aan annick haar beurt . ze liep tegen charline vanneste en audrey goesaert . mijn zus wendy deed voort eerst mee aan een wedstrijd en dit zonder training !! een zotsspel .
  bij de start liep charline reeds op kop om hem niet meer af te staan .
  annick liep 2e en er direct na audrey . de overigen liepen wel iets verder . annick liep zeer verbeten en realiseerde beetje bij beetje een voorsprong op audrey , het bleef wel spannend dicht . tot in de finale annick toch een voorsprong kon behouden en zo mooi 2e werd . miss annick was tevreden en dus meestre ook .   audrey werd dus 3e en knap erna laura van troys . deze jonge dame behaalde de overwinning zo bij de scholieren en werd dus mooi prov. kampioen net als charline bij de senoirs .mijn zus wendy werd in haar eerste wedstrijd 26e vande 32 .
  een goed resultaat zonder training , er zit meer in

  even daarna zag ik de senoirs 1 lopen . daar liep als eerste de internationale triatleet topper frederick vanlierde . de 2e en eerste vrije sporter en dus ook prov. kampioen bij de vrije sporters was mijn grote vriend bert deschot . een hele dikke proficiat voor hem . hij staat erweer ondanks alles . hij is werkelijk een toonbeeld van positief karakter .
  verder ik kon nog zien dat michael vnhuyze en stijn vermeulen een mindere dag hadden . jammer , volgende keer zeker beter

  den vacbl deed het nog met een paar kampioenen namelijk filip vanwijnsberge en mia frére . de 2 onverslijtbaren  deden het weer !!

  de laatste reeks was deze van mij dus . ik moest het opnemen tegen garry vdwalle , andy vhalewyn en vdbrouck christ . na mijn voormiddag voelde ik me niet goed . twas gelijk ik juist opstond en met nog slaap tekort .
  maar je kent me hé , we gingen er toch voor gaan ( voor een podiumplaats ) .
  bij de start liepen de 3 bovengenoemden direct weg van mij ( 10m ) . ik dacht bij mezelf : is het niveau- verschil zo groot na een 3tal weken geen wedsstrijd ? ik liep de eerste ronde al diep ademend achter het trio . bij het begin van de 2e ronde naderde ik omdat ze vooraan vertraagden .
  andy had tevlug gestart en viel daarna terug . oef , podium !!! ik was al content . ik liep daarna de 3e en de 4e ronde werkelijk al jojo- ent en zwalpend achter harry en christ . ik werd wel FANTASTISCH aangemoedigd door geheel vacbl en nog andere supporters . ik moest gewoon naar de topduo lopen , maar ik was reeds zo afgemat ...
  maar mijn topcoach filip vwijnsberge riep" er nu naar toe" en alle andere riepen me vooruit . ik moest soms echt door een muur van geluid , werkelijk onvoorstelbaar !!! bij de aanvang van de laatste ronde sleepte ik mijn lichaam naar het kop duo . ik zag dat christ na een demarage van harry moest lossen . toen klikte het eventjes in mijn hoofd ! ik dacht : met al die supporters hier ik ga gewoon over de rooie . ik geef me volledig en daarna ook nog . met een lactaat van ik weet niet hoeveel passeerde ik christ . and the crowd loved it nog meer aangemoedigd liep ik ook naar harry en pakte direct de leiding . ik dacht : zijn taktiek is me laten afkomen en zelf uitrusten en dan me eraf spurten . wat te doen ? maar toen ik door terug een muur van luid roepende supporters moest viel ik zelf aan . ik kreeg 1m en die meter scheelde zeer veel . ik kreeg vleugels , ongelooflijk ik was reeds vele malen dood gegaan . ik pakte nog een 10tal meters en werd zo prov. kampioen !!!!!!
  het was nog niet gedaan . ik zette me neer waar ik kon ( op het podium ) en wilde uitrusten maar algauw stonden zo'n 20 mensen rond me om me te feliciteren . ik was er werkelijk enorm van gepakt . DIT IS WAARVOOR EEN MENS ZOVEEL TRAINT , dit is een enorme machtige herinnering die ik zal koesteren . dank u iedereen van beveren leie , dank u ouders en zus en dank u vele anderen .
  ik heb nog jaren goesting om door te gaan en in na mijn cursus atletiek gebruik ik zo'n ervaring om de kids te motiveren .


  de harry werd dus 2e , hij staat er zeker op de corrida's .
  christ vandenbroucke werd 3e en won zo het cross criterium , tis hem gehund .
  daarna heb ik me in de kantine een aantal duvels soldaat gemaakt , en ze smaakten!!! 
  mijn zusje ziet af

  filip , geen woorden nodig

  in werkelijkheid was het nog slechter !  maar ik was er rap over ...

  16-11-2009 om 23:36 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (13)
  03-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een weekendje met de familie
  een wandeling tussen de bossen van malmédy  pa en ma en de kindjes  de sloebers int kot  halloweenparty ma en papa verkleed  meestre en zijn gezin  nog meer meestres en één lema  the chemical brothers  veeeeeeeeeel eten ( sikons in hespe )

  03-11-2009 om 19:23 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  26-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het hol van de leeuw
  zoals joost al eerder aankondigde moesten de meestres naar het hol van de leeuw zondag ,  namelijk naar de cross van de dapalo .
  eerst was het de beurt aan robin die als beste uit de startblokken liep , en zo verder streed tot hij finaal 4e was . proficiat kleine .
  daarna was het de beurt aan kevin . ik had hem al vele keren gezegd dat hij wat harder moest zijn in de koers en durven duwen in de bochten .
  de kleine luisterde want reeds bij de start liet hij zich niet doen en  de bochten nam hij zonder veel tijdverlies zodat hij met de kopgroep tot in zijn finale kon lopen . de laatste 200 m streed hij voor de 4e plaats en kon die dan ook behalen , een opmerkelijke uitslag voor kevin.  
  dus kon ik ook over mijn oudste zoon uiterst tevreden zijn .
  annick moest werken , die was dus niet aanwezig .
  ik had reeds een druk weekend achter de rug . de zaterdag de hele dag les atletiek initiator waaronder vele uren psygologie en ook hoe ik mijn trainingen zou moeten organiseren . ook de vrijdag en de andere uurtjes van de zaterdag waren goed druk .
  de zondag kon ik in de voormiddag wat kalme werkjes doen zodat ik opt gemak kon toeleven naar de cross .
  de concurrenten waren er allesinds . harry vandewalle , sabbe ,christ vandenbroucke , nico algoed ....
  100m na de start wist ik al dat het niet voor vandaag zou zijn , de beentjes wilden niet vandaag . ik liep int begin rond de 5e positie en maakte er dan een lange karakter loop van . na zeer veel aftezien kon ik oprukken naar de 3e plaats . na mij kwam harry mij hevig opjagen zodat ik in de laatste ronde bijna doodviel . ik kon mijn 3e positie nog net opt eind aanhouden . de harry was nog voorbijgestoken door een hevig sprintende eric denyft . den tweeden was christ vandenbroucke die vandaag dus meestre de loef had afgestoken , hij verdiend het ..
  de eerste was wederom nico algoed , te sterk voor ons . we zullen wat rapper moeten lopen willen we die eens verslaan....
  geen overwinning dus voor den dezen maar toch een podium .
  jammer maar helaas maar zaterdag kan ik niet meedoen aan de jongerencross in waregem .ik ben op weekend met de hele familie ergens rond malmédy , waarschijnlijk aant apperitieven als jullie lopen . proost !!!!!!!!!

  26-10-2009 om 20:40 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zwevegem en brugge
  hallo beste loopvriendjes ,
  dit weekend begon weeral tof . de vrijdag ging ik met mijn vacbl vrienden weer eens kwissen ( tword een gewoonte ) . we deden het weerom goed en behaalden de 2 e plaats van ( niet zeker ) 37 ploegen . deze keer waren we allen in form , vooral bert zette zijn beste hersencel voor . de eerste verdienden wel de overwinning daar ze overal een beetje slimmer dan ons werden maar geen gemor , we konden de clubkas weer wat spijzen . alles voor den vacbl hé
  de zaterdag geen les voor meestre en annickske moest niet werken . een gezellige voormiddag en daarna de wedstrijd in zwevegem .
  Annick begon zeer goed aan de 12,5km . ze liep even na marléne vandenbroeck de eerste ronde . deze klassevrouw was echter nog te sterk voor mijn lieve schat en ze liet ze meter voor meter gaan . ze vervolgde haar weg met haar beste loopvriend , johan rijsman .
  allebei deden ze het voortrefffelijk en zo finischte annick in 48' 51". dat was een verpulvering van haar beste tijd 1' 40" , dat kan tellen.
  na marlene en annick kwam carline dessein nog het podium versterken  .
  daarna nog een goeie prijsuitreiking gehad waar we leute hadden met onze joost !! hij werd trouwens 3e na filip vanwijnsberghe en luc vanasbroeck . proficiat alledrie !!
  de zondag wast het dan crosstijd . we reden reeds vroeg naar brugge ( land rijden toch ) . de kids mochten de spits afbijten en deden dit voorteffelijk met  beiden een 5e plaats . de ouders konden terug fier zijn .
  na overwinningen van " ik verpulver iedereen " charline en haar teddybeer bert( je ) kon het voor beveren al niet meer stuk . maar ik moest nog optreden ! ik moest het opnemen tegen nico algoed en christ vandenbroecke . bij de start ging ik direct door . ik wou niet opgeven omdat nico op papier veel beter is dan mij, je weet nooit . na 2 ronden aan de leiding gebeukt te hebben zag ik dat we nog met 3 waren .
  nico en christ waren nog bij mij , ik besloot dat het welletjes was en liet de leiding aan nico . die versnelde furieus en liet onstweeén achter . niet erg , geprobeerd maar geen chance ... in de derde ronde versnelde christ slim want ik moest nog recupereren van de eerste 2 voluit . ik had het moeilijk maar hield toch stand . in de vierde en laatste ronde voelde ik me terug " normaal " . ik liet nog eventjes het tempo door christ bepalen en besloot om op 600 m voor het eind een scheinaanval te plaatsen . deze had zijn effect want christ antwoorde met een splijtende demarage . hij was direct z'n 4 meter voor , ik sprintte er op mijn beurt terug naar toe . twas nog niet gedaan want na een paar seconden erbij trok ik weer door en we hadden dus een zeeer lange sprint . ik gaf gewoon alles en finaal kraakte den christ . oef .....
  de eerste werd dus oververdiend nico algoed en tweede mezelf en christ vervolledigde het podium .
  na de koers keken christ en ik naar elkaar en hadden allebei leute . het was een toffe wedstrijd geworden , hopelijk wordt het volgende keer weer zo spannend  !
  oja , voor ik het vergeet !! we mochten er het wederoptreden  vieren van het supertallent sam verschelde , ik zag het graag gebeuren .

  weekend geslaagd !
     19-10-2009 om 20:31 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (5)
  11-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bergkermis tiegem
  Klik op de afbeelding om de link te volgen hallo ,
  dit weekend kon ik wedstrijd lopen omdat ik naar de les atletiektrainer moest . deze keer ging het over de ontwikkeling van de vormspanning
  dit is zijn andere woorden de turnvaardigheden om een goede rompstabilitiet te verkrijgen , dit mede door gymnastiek gekruid met buikspier en rugspieroefeningen . geen kattepis dus.... na de theorie deden we 2 uur pracktijk , ik voel het nog overal .
  daarna reed ik naar tiegem om er de uitslag te weten van mijn vrouwtje en van mijn maten .
  op de korte afstanden was frederick de vuyst de grote triomfator met als prijs 2 hespen !!!
  fabrice laga was 2 e en onze michael 3e , allen een dikke proficiat .
  bij de vrouwen op de 6 km won mijn annickske . ik kan terug fier zijn op haar prestatie . ze liep de afstand in 23 ' 11" , zeer goed en jammer voor clode putman want hij was net na haar hij zal het mogen uitleggen in het beukenhof , héhé .
  op de 9 km won frederick vandenheede , hij had reeds tegen mij gezegd vrijdag dat hij op een overwinning hoopte . awel zo geschiede , t' is hem vanharte gegund . ook onze bert deed het fantastisch met een derde plaats juist na steven callens .
  oh ja ! ik zou het bijna vergeten bij de vrouwen liep mijn grote viendin charline " I WIN IT ALL " vanneste . ze verpulverde , verpletterde kortom vermorzelde de tegenstand en triomfeerde als ware het de godin van de overwinning niké . proficiat meiske .

  de zondag voormiddag ging ik gaan trainen met de kids in grijsloke waar dimitri NIET aanwezig was . hij lag nog te stinken in zijn bed .
  deze namiddag is het feest bij ons thuis terwille van robin zijn verjaardag . hij wordt 7 jaar op 14 okt. ook een proficiat  kleine sloeber .

  11-10-2009 om 14:35 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  06-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de foto's van de cross in menen
  dank aan mijn pa voor de foto's                 

  06-10-2009 om 20:52 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een druk weekend

  hallo sportmakkers,
  ik heb weer een goed volzet weekend achter de rug , zo heb ik ze graag !!
  de vrijdag begon het al, na mijn huishoudelijke taken ben ik vlug naar kuurne geweest om er de halve marathon te bezien .
  ik supporterde er vooral voor joost dewaele , pedro dujardin en michael vannieuwenhuyze . de eerste 2 deden het super de laatste had buikkrampen en da ga nie op een halve hé !
  enfin twas een leuke bedoening en bijna alle aangekomen maats waren tevreden , zoveel te beter .
  de zaterdag was er reeds om 9uur de start van de cursus die ik volg van atletiek initiator .
  niet om te lachen , ze smeten er direct met universitaire termen naar ons hoofd en alles werd vliegensvlug doorgemaald . jongens we zijn weer in wat beland . we kregen er ook wat praktijk : balvaardigheid ik heb mezelf nog nooit weten met een bal een 10 km zien lopen maar volgens die leraren kunnen we  "balvaardigheid " verder in de cursus goe bezigen . de balsessie duurde 1 uur .
  s'middags moesten we LOPEN naar een broodjeszaak om in een half uur gegeten te hebben en in de namiddag kregen we les psychologie .
  juist ja
  erna was de kous nog niet af , toen ben ik me rond de piste gaan voorbereiden voor de cross van morgen .
  eenmaal dit gedaan mocht ik eindelijk naar huis rijden en er een verkwikkende douche pakken . om dan te eten en direct aan te zetten naar menen waar ik tesamen met bert , michael en steven d'hont meedeed aan een quiz . het werd een leuke avond en we werden 6 e van 19 ploegen .
  niet slecht hé , meer nog we versloegen op de valreep nog den dapalo en werden zo de eerste loopgroep !! bij de dapalo zat ook éne gino bonte , zogezecht een alwetende leraar.wel we hebben ze eens goed afgedroogd . VACBL boven .
  als prijs kregen we een grote mand vol overheerlijke bieren . ik kreeg het meeste bier mee omdat ik natuurlijk de slimste van de groep was ( t'zal wel ).   daarna vlug naar huis twas al 1 uur .
  de zondag kon ik goed uitslapen tot 9 uur . gelukkig maar , ik ben ook maar een ( slimme ) mens hé . die ochtend heb ik me bezig gehouden met de ploegen in te geven voor den cross , hopelijk win ik er de grote pot !!!
  rond 12 uur stond mijne papa voor de deur . hij kwam de kids en ik halen om naar menen te trekken .annick bleef achter zij zou lopen in deerlijk .
  eenmaal in menen en ingeschreven warmde ik de kids op . even later was er de start voor de eendjes , onze robin werd terug knap 6e . wat later werd ook onze kevin knap 4e bij de benjamins .
  bij de vrouwen was charline vanneste de grote triomfator het is ze van harte gegund , ze is zeer sterk .
  ik had mijn goeie vriendin wel door een vennijnig leugentje aan den bert de zenuwen op het lijf gejaagd . ze moest voor de koers net geen 10 keer naar het toilet , klootzakkerij geslaagd . enfin die hou je mij nog tegoed charline !
  nog erbij zeggen dat de hele vrouwencourse gedomineerd werd door vacbl , audry goesaert was 2e en laura vantroys 3e , méga !!
  even erna kon mijn grootste vriend bert net niet winnen bij de seniors 1 . stijn vermeulen klopte hem in de sprint , het zij ook hem gehund , hij liep ijzersterk
  toen was het mijn beurt . ik ging vliegensvlug van start en had direct een kloof . toen ik zag dat ik weg was ben ik een race tegen mezelf begonnen , kwestie van het vertrouwen wat aan te vullen . ik kwam aan met zowat 40 " voorsprong .ik was tevreden mijn 5e overwinning van dit jaar  was een feit .
  juist na de aankomst kreeg ik  via mijn pa de gsm door : annick had ook gewonnen in deerlijk !! het succes was kompleet .
  na het uitlopen zijn we vlug richting deerlijk gereisd en daar vernomen we wat annick gepresteerd had . reeds bij de start ging het zeer vlug vertelde ze me ... valerie steen gaf gewoon alles , ik bleef er 3 meter achter en liet ze begaan . zo kon ik lies deruddere en sophie tuttens een eind achter mij laten . bij het ingaan van de laatste ronde spurtte ik ( het was toen tegen wind ) naar de rug van valerie en bleef er de tegenwindstrook even uitrusten om dan op mijn hardste te demarreren en alles te geven tot de finish . waar ik dus als eerste aankwam en totaal uitgeput was . 
  toen ik naar dit relaas luisterde had ik reeds in de gaten dat ze subliem gepresteerd had . een hele grote proficiat .
  haar tijd was 18 ' 17 " op 5,120 km , ze was finaal 23" voor valerie steen en juist geen miuut op lies deruddere en 1' 32 op sophie tuttens , dit had ze nog nooit gekunnen , integendeel die 3 dames kunnen annick soms de baas !! maar niet in deerlijk !!
  de tijd van sylvie verthé was vorig jaar 17' 58" , 2e an parmentier 18' 21"  . de prestatie van het jaar voor annick dus !!
  het was tijd voor een drankje , ik kwam den dimitri ook tegen in de hal . hij had meegedaan aan de 13 km en was 2e geworden achter dieter vandewalle . toen ik hem opmerkte dat hij aan 18,2 had gelopen antwoorde hij dat het maar gewoontjes was !!!!
  de nek begint blijbaar enige vormen aan te nemen , hopelijk geraak hij nog binnen thuis !   tzal wel koelen als hij weer eens een mindere dag heeft . enfin nog wat verder zeveren en napraten en dan vlug naar het frietkot  om er de belgische specialiteit te proeven . den dimi was dit ook van plan ( moch ? ) .
  dus zogezegd : een overdruk weekend maar megagoed . dankt u !
  en tot in de oorlog .

  05-10-2009 om 21:42 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (9)
  27-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zandloperloop harelbeke
  ja, ik had de laatste weken dus zeer goed getraind en de snelheid aangescherpt . dit wetende zou ik eens in harelbeke gaan lopen en mijn grootste concurrent dimitri eens verpulveren . ik zag het zitten .
  de vrouw moest werken en de kids waren naar de KSA dus meestre stond er alleen voor .
  ik voelde me in form en in de auto naar harelbeke lag ACDC op met THUNDERSTRUCK . het kon niet meer mislopen !!
  eenmaal daar aangekomen begroette ik dimi en john en nog wat anderen . vele bekende lopers en vele supporters , ideaal om eens uit te pakken . 
  ik kreeg ook nog nr 32 en dat is mijn geluksnummer , ik was al gewonnen !!
  eenmaal de start gegeven werd nam onze hans de leiding , ik kort erna tesamen met dimi en  john . na een toer moest hans afhaken en meestre duwde al eens wat door . toen dimi overnam voelde ik al iets maar volgen was geen probleem . de 2e ronde liep dimi zeer soepel en ik liep hem al met meer moeite achterna . ik was blij toen john ook moest afhaken , zeker 2e . maar ik wou dus winnen ....
  ik had wel al door dat den dimi heel gemakkelijk liep , het gemoed veranderde .. 
  in de derde ronde kreeg ik de leiding van dimi , maar blijkbaar liep ik te traag en hij nam even daarna over . dit tempo dat hij toen aanhield was voor mij teveel , ik moest lossen . SHIT,SHIT,SHIT dit was niet volgens plan .
  erdoor aangedaan stokte het tempo meer en meer en liepen ook de anderen even later me voorbij . ik kreeg het .
  finaal eindigde ik VIJFDE !!!! den dimi was natuurlijk eerste en john 2e . ik was" pissed off " . ik had er alles voor gedaan en het was een komplete mislukking . na de cooling-down ben ik gewoon naar huis gereden .
  hiermee was geen rekening gehouden . ik had zelfvertrouwen en conditie maar mijn niveau was telaag en dit dwaald rond in mijn hoofd .
  ik zal proberen mijn bek te houden en voluit verder te trainen en zo toch nog eens van mij doen spreken .
  dit lijkt mij het beste en anders heb ik ook nog mijn vrouw en kids om me uit te pakken .
  PERSISTANCE , zeker ??? 
    

  27-09-2009 om 14:10 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  23-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de foto's van waregem


  23-09-2009 om 17:13 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  22-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.meulebeke en waregem
  deze week zijn we de zaterdag naar meulebeke geweest . annick zou er de 10km beslechten . de concurrenten waren ook aanwezig . namelijk : sophie tuttens , charline vanneste en sophie christiaens .
  het zou niet gemakelijk worden , mijn wederhelft was nerveus . maar bij de start ging ze er wel vlug vandoor en kon zo'n gat op S. tuttens maken .
  dit was natuurlijk zeer goed want sophie kan vlug starten . annick vervolgde haar weg tesamen met sophie christiaens , charline was reeds ver vooruit !! in de 2e ronde kon annick ook sophie afschudden en haar tempo aanhouden .ze haf verder alles om s.tuttens zeker af te houden . deze dame is ook zeer goed bezig dus was annick nie zeker van haar zaak .  daardoor bleef ze ook ( eindelijk ) johan rijsman voor .
  ik moet wel zeggen dat johan reeds eerder op de dag zijn pensioen ingezet had .maar kom , in de laatste ronde ( 4e ) kon ze zelfs nog iets versnellen en zo als 2e vrouw over de streep komen . ze had het uitstekend gedaan , we gingen met een mooie voldoening huiswaards !!!

  de dag erna gingen we met ons gezinnetje naar waregem om er de stadsloop te beslechten . eerst wast de toer aan robin en die werd mooi derde !! weeral podium !!
  de 2e reeks was voor kevin. die liep , na een verbeten sprint , een derde plaats . ook  podium en een dikke proficiat aan alletwee de kids !

  daarna volgde de 5 km , daar deed ik aan mee , met fabrice laga , bjorn desmet , frederick debacker en de winnaar van vorig jaar davy degroote.
  bjorn startte het snelst , met fabrice en mezelf . na 1 km gaf fabrice het volle pont en besloot ik even te passen . frederick daarintegen schoot mij voorbij . no panic , even wachten , dacht ik .
  de frederick kon het hels tempo van fabrice nie volhouden en verachterde . dit was mijn sein om er voor te gaan . nog voor de 2e km kwam ik bij hem en liep vlug door om hem achter mij te laten . dat dit krachten kostte moet ik u niet vertellen , maar doorgaan deed ik en ik zag de voorsprong van fabrice niet meer vergroten . dit was oké want ik wist dat hij alles gaf om volgende week goed te zijn op de ekiden .de 4e km voelde ik me zelfs goed maar de laatste was dan weer zwaar . dit kwam door het park , de bochten , de heuvel en de kasseien opt laatst . ik kwam als 2e aan in een tijd van 16' 39 " wat ik goed vond aangezien het veeleisende parkours .frederick  was dus 3e en fabrice natuurlijk de verdiende overwinnaar.waarbij proficiat nog eens .
  na de wedstrijd keken we nog naar de 10km waar ik een uitstekende pedro zag . mayko deed het ook goed net als yves en kurt ( eerste wedstrijd sedert.... ) .daarna wast leffe tijd en na de podiums ( we stonden dus van het weekend allevier op het podium en dat is een unicum ) gingen we naar de braderie in harelbeke daar zagen we de andere vrienden van vacbl . na veel pinten en veel gelach kwamen we omstreeks 22 uur thuis en direct bedje in....

  normaal ging ik dus de maandag avond mijn blog invullen maar aangezien we na het werk en de training nog naar de cinema gingen kon ook dit niet . een druk maar fantastisch leuk leven . oh ja de film was " inglourious bastards " een zeer goeie nieuwe "tarantino " .
  tot in de oorlog ! 

  22-09-2009 om 19:35 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zwalmjogging
  hallo ,
  zaterdag zijn we naar de zwalmstreek geweest. ik liep er de 5 km mee en annick de 10 km .
  het was goed weer en de benen waren van beiden goed . mijn pa was er niet ( die zit in spanje ) dus moesten we de kids voor een keer bij schoonpa thuis laten . die konden alvast eens goed uitrusten voor de komende crossen .
  wij daarintegen gingen er hard tegenaan.
  de 5 , 10 en 21,1 km startte allemaal tegelijk . ik liep na 1 km op de 2e plaats ( van de deelnemers vd 5 km ) . na 2 km keek ik even op de timer , die klokte 6 ' 05 " dat zou me nog spijten dacht ik direct . na 2,5 km liep ik zowat 15 m achter de eerste en 20m na mij liep een jonge neger . ik probeerde mijn tempo even hoog te houden wat me redelijk lukte .op km 3,5 kwam ik bij de eerste . ik nam direct over want die derde kwam geleidelijk dichter . die jongen die ik ingehaald had (lailace duchan) had het even moeilijk. al was dit maar schijn want hij bleef toch volgen . ik bleef toch tempo houden tot die neger ( azombo riche) bij ons kwam ( toeme niet gelukt ) . daarna ( laatste 800 m ) zette ik me op de 2e plaats . ik zag dat lailace te sterk was voor de sprint ( je zag dat het een pistié was ) maar gaf het nog niet op . er riep iemand :"t'is nog 300m ".
  jammer dat ik hem geloofde , want ik wachtte tot azombo naast mij kwam lopen en zette dan mijn jump in . met succes want ik kwam naast lailace en kreeg azombo los ( jongens wat een namen ) . maar  ipv 300m was het nog 500m !! dit was echter jammer voor mij want de laatste 100m viel ik stil , benen ontploft . door het bochtige einde wist ik niet meer precies waar we waren , anders was ik 2e ....denk ik .

  1) lailace duchan  16 : 40
  2) azombo riche   16 : 43
  3) lieven demeestere  16 : 50
  over mijn tijd kan ik niets zeggen , goed of slecht , was de afstand langer ???? we zien wel in waregem . het gevoel was rap en goed , dus dat is al iets .

  annick domineerde de vrouwen 10 km en liep op eind net niet de hielen van johan rijsman af . goed voor johan .
  weeral een overwinning voor mijn schat . dat het moge blijven duren !!!

  we gingen er naar huis met 2 torens bier van brouwerij " de graal " smakelijk !!
   

  14-09-2009 om 19:45 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  06-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de zon
  hallo beste sportvrienden  ,
  ik heb dit weekend de zon gezien , de zon boven een ander en die kon ik heel goed verdragen .
  het begon allemaal vrijdag toen annick en mezelf besloten hadden om kevin en robin te laten lopen in hulste .
  de kids vonden dat ok dus wij daargeen . ze liepen goed . het was een zeer korte wedstrijd , dus een sprint. ik dacht dat is niets voor mijn gasten maar toch .... tegen de sterke tegenstand kwamen ze toch als 4e en 5e uit de bus , meestre content.
  enfin  daarna wast de tijd aan de grote . den dimi was present , dat vond ik ok . t'is altijd toffer om naar een wedstrijd te kijken als er goeie vrienden meedoen . maar er waren ook ludovic vanlede , john vanneste , steven callens en dries lernout en ook glenn vermandere .
  mijne maat zou het moeilijk hebben dacht ik ...
  maar na de 2e ronde van de 4 versnelde de frietliefhebber en liet iedereen op een bijna spelende manier achter .
  bijzonder indrukwekkend , hij finischte uiteraard als 1e , ik filiciteerde hem uitgebreid met z'n opmerkelijke prestatie .
  ok , wij naar huis , mooie avond . maar het beste moest nog komen ...
  de zaterdag morgent maakte mijn minzame wederhelft zich gereed om er de schalienloop ( sorry ik vind de gestipte e niet) te gaan beslechten .
  de kids wilden terug meedoen , dat vond ik superleuk , ze hadden kans om te winnen .
  daar aangekomen , ingeschreven en opgewarmd zag ik de zon boven mijn jongste . hij liep ( 3 ronden ) de eerste ronde afwachtend en de 2e aanvallend en de derde ronde overwinnend . ik kreeg er kippevel van ....
  de kous was nog niet af ! iets daarna zag ik de zon boven onze kevin . hij starte( 4 ronden ) behoudend om even later verschroeiend hard te demarreren en eveneens als eerste te triomferen . eigenlijk kon mijn weekend al niet meer stuk .
  maar het klapstuk moest nog komen .
  de hoofdrace was onderverdeeld in 3 races . 2,5km ; 5 km en 10 km . de 2,5 interseerde me niet maar in de 5 deed michael vannieuwenhuyze mee . hij deed het voortreffelijk en won autoritair . hij bleef ook de eerste 2 van de 10km vooruit en dat is een goeie referentie .
  aan de 10 km deden zoals mijn vrouw annick ook nog mayko , terug dimitri en (te) zware concurrent pedro dujardin mee . er deden nog vele andere toffe gasten mee maar dedie waren voor mij de belangrijkste .
  ik schrijf schema's voor mijn vrouw en ook voor mayko , als die goed lopen is dit voor mij ook een overwinning . dat dimi terug meedeed wist ik al van gisteren .
  enfin ... start !! ze waren weg . tot mijn grote vreugde zag ik annick zeer goed lopen , geflankeerd door vacbl-atleet claude liep ze als eerste over de eindmeet voor de vrouwen( snelheid boven de 15 km per uur ). weet je wat dat wilt zeggen ???
  de kids en de vrouw hadden alledrie gewonnen ! een unicum , en reden tot champagne . ik moet blij zijn met zo'n gezin .
  wat ik ook niet mag vergeten was dat mayko het ook megagoed deed , hij arriveerde juist na de derde , niet spectaculair al ware het niet dat hij zijn 10 km aan 17 km per uur had gelopen . het was meneer zijn doel dit jaar ewel ik ben blij dat ik hem kon helpen het te verwezelijken .
  proficiat mayko .laat de zon schijnen .
  de verrassing moest nog komen en ik overdrijf niet .
  ik had dimi al de hele wedstrijd naast pedro dujardin zien lopen maar naar de finisch toe had deze cola-zuipende , frietmonsterende  smoorder wel pedro afgeschut zeker !!! aan een snelheid van 18,1 km per uur kwam m'n vriend over de finisch . terug als eerste . ik deed vorige week al mijn pet af maar hiervoor heb ik ontzag .
  dat kieken loopt gewoon fantastisch . ik had hem gezegd een ode aan hem te brengen ,ewel je leest het .
  t'is niet omdat hij alles vergeet en nooit zijn gsm oppakt en zeer ongezond eet dat je niet kan lopen .
  een attypische man ist wel , maar op iedere regel is er een uitzondering . wel dat kieken van vichte is er één .
  ik zag de zon stralen boven zijn hoofd dit weekend en ik kon het godverdomme goed verdragen .


  ikzelf stond deze week in de schaduw vanwege een verkoudheid maar dat kon me geen barst schelen . die zon komt nog wel .............

  06-09-2009 om 14:28 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  30-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dwars door grijsloke
  ja , gisteren was het zover , dwars door grijsloke . ieder jaar keert deze megaklassieker terug en ieder jaar staan de zenuwen enorm gespannen om de clash met de heuvels en met de concurrenten aan te gaan . daarbij komt nog eens het gejuig van de vele vele supporters , mensen die me allemaal goed kennen .
  de zaterdagmorgent was ik dus zeer gespannen . ik voelde me niet al te bièn ( licht grieperig ) , mijn neus liep wat over en door de zenuwen heb ik toch tot 4 maal de grote boodschap gedaan .
  het was afwachten tot 12 uur 15 .toen we vertrokken was het zeer stil in de auto . kevin was ook nerveus , hij besefte zeer goed dat GRIJSLOKE was vandaag . ik probeerde nog de boel wat op te vrolijken en te ontstressen door " bonkers" op te leggen maar meezingen ging niet vandaag .
  na een parkeerplaats te hebben gevonden , de inschrijving afgewerkt konden onze kids de opwarming beginnen.
  iets later weerklonk het startschot van de 1 km ( 2000-2002) . kevin was goed vertrokken en deed de eerste maal de heuvel rond de 4e plaats maar mee in de kopgroep . robin ietsje daarachter . de 2e maal draaide kevin op als 2e achter een engelse jongen . hij had zijn race goed ingedeeld en begon nu aan de eindsprint . die 2 jongens sprinten dus de gehele heuvel zij aan zij omhoog . ik kreeg het bijna , je kind zo zien sprinten doet toch was met je . die engelse jongen liep even rap maar zag minder af en kwam opt allerlaatst iets vroeger over de streep . jammer voor de kevin . toen hij aankwam was hij werkelijk helemaal op , jongens kan die kerel diep gaan . ik draaide me vlug om om robin te zien . die kwam er niet ver achter gelopen . een opmerkelijke prestatie voor de 6 jarige . ik wist dat hij redelijk bergop kon lopen maar dat hij als 6e over de streep zou lopen had ik niet verwacht. met nog 2 jaar in de zelfde reeks tegaan opent dit overwinningsperspectieven ( wat een woord) .
  enfin ik was weeral eens een fiere papa .
  even daarna supporterde ik op de 7 km voor dimitri en joost en mayko en yves en smetje en , ....
  ik zag een prachtige prestatie van joost ( 3e net na een sublieme frederick vandenheede) , wat een benen heeft die de laatste tijd . mijn hoed af en een enorme buiging !! 
  mijn maat dimitri deed het eveneens schitterend . hij finischte 4e in een supertijd . mijn hoed af en een enorme buiging !!
  nadat filip iets later toekwam zag ik ook mayko toekomen in een rekordtijd . missie geslaagd .hij was vergezeld door smetje die het maar beter en beter doet . de maten bleven maar binnenkomen en deden het allemaal voortreffelijk .
  ik begon me langzaam maar zeker op te warmen , dit zonder vrouwlief want die moest werken . dan maar met de concurrenten van de dag, namelijk kristof huyghe en frederick keersebilck en natuurlijk ook de klinkende naam garry vandewalle . we liepen wat langzaam heen en weer . de schrik zat er bij iedereen in , er was ook veel wind en het was toch redelijk warm .men vroeg mij wat is je doel en ik antwoorde :" binnen de top 10 en iets boven het uur " . aangezien het mijn eerste keer was en ik niet goed wist hoe traag ik int begin moest lopen was dit een goed perspectief .
  rond 15u 25 ging naar de start en plaatste me tussen de menigte . iets later weerklonk het startschot .
  ik was goed vertrokken ( in 3e positie ) , het tempo was traag . al vlug overstoken de toppers mij , ik liep in circa 11e positie .
  we moesten nu voor de eerste maal de pikkel omhoog . ik liep uiterst behouden , niemand kwam nog over me dus dat was de perfecte kadans .
  naar de kerk toe vormde ik een kwartet met kristof , garry en frederick . wat verder moesten we voor de eerste maal dalen en we verloren zo direct onze kristof !! een opsteker want hij is altijd een te duchten concurrent . wij dus verder de tweede ronde in ....
  weeral de pikkel omhoog , ik was nog zeer fris . wat ik wel zag is dat garry ook moest lossen , frederick en ik liepen nu in 9e en 10e positie .
  ik had wel vrees dat garry nog ging komen opzetten . we liepen naar kerk en zo naar de boskant . die passerde iets moeilijker aangezien erop de verradelijke uitloper veel wind stond . de krachten verminderden .
  naar beneden toe kregen we alfons deneef in  de gaten . we liepen er behouden naar toe en in de laatste ronde op de derde keer pikkelstraat kwamen we erbij en erover . nu begon de finale . naar de kerk toe kreeg ik in de gaten dat die alfons toch sterk was en aant terugkeren .
  voor de boskant kwam hij weer bij ons . fré en ik keken even naar elkaar zovan...t'is toch geen waar hé . op de boskant gaven we alles en daarna in de afdaling nog eens , moordend . pas op het laatste plooide alfons , oef want mijn krachten waren bijna uitgeput . fré kwam 2 meter voor mij aan de bocht richting streep . we moesten nu sprinten maar dat ging niet meer , we bleven op de zelfde afstand van elkaar . moest ik er in een ultime jump naartoe springen dan zou ik zeker stilstaan wist ik . dus kwam ik iets later dat hij over de streep . ik werd 9e in een tijd van 1u
   en 37sec. ik was zeer tevreden met deze prestatie . ik was wel uitgeput , jongens toch hoe zwaar . 
  ik ruste content uit met een icetea aan de tafel bij mijn ouders . iets later ging ik nog 15' gaan uitlopen , nie gemakkelijk .
  nadit mocht ik nog mijn prijs ontvangen en dan gingen de drie meestres blij naar huis . " bonkers " werd nu luidkeels meegezongen ..............

   

  30-08-2009 om 09:14 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (8)
  24-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dwars door keiem

  dit weekend ging annick eens een wedstrijd in het houtland gaan beslechten . dit kwam ideaal uit want onze vrienden bert , charline , filip en veerle waren ook van de partij . ikzelf liep niet net als mijn 2 andere vrienden michael en valentine . wij waren "de spionkop " .
  bij de start wisten we direct wie zou winnen .... tom vanslambrouck . als een pijl uit een boog schoot hij weg .
  filip was niet zo denderend gestart , bert redelijk ondanks zijn "kleine"  verrekking.  charline daarintegen was mee met ria thienpont , haar rivale int houtland . annick liep tesamen met sophie tuttens en nog  wat andere loopsters , even daarna kwam ook veerle .na 1ronde was annick wat gelost van sophie!! sophie was sterk vertrokken , ze bewees het goeie dat we al reeds gehoord hadden . de anderen bleven in positie .
  na de 2 e ronde ( start van de laatste ronde ) zag ik eerst filip passeren . ik moedigde hem heel hard aan . ik riep "dat hij er moest aan beginnen " .
  didier verstaete kon er niet mee lachen . hij liep 20 m voor filip maar niet voor lang meer .
  de volgende was den bert , die bleef het goed doen . charline was gelost van ria , ik probeerde ze zoveel mogelijk op te peppen .
  annick was in dezelfde positie gebleven ( nu 60m na sophie ) , ik riep haar moed in om te versnellen , evenals veerle even daarna .
  ongeveer 800 m voor de aankomst zagen we ze nog eens ,onze vedetten . filip was er terug in geslaagd om in de laatste ronde zijn megatempo te plaatsen en schoof gevoelig op in de race . de andere posities bleven gelijk , alleen annick was op geschoven. blijkbaar was ze aant bewijzen dat ze wel degelijk een schitterende laatste ronde kon lopen ,wat int verleden soms minder lukte .
  aan de aankomst was annick 8e vrouw ( zeer sterke bezetting) juist na sophie ( 10" ) .goed geeindigd .
  ik probeerde ook eventjes ervoor nog charline over ria te schreeuwen maar onze vriendin was ten einde haar superpowers . 
  we lieten het evenwel niet aan ons hart komen , de balans van den vacbl was positief .

    

  1 503 VANSLAMBROUCK TOM * M ST ANDRIES 1985 Man.Sen 1 00:33:33 19.314

  2 493 STEKIC ALEKSANDAR * M GENTBRUGGE 1978 Man.Sen 2 00:34:03 19.031

  3 525 TOURLOUSE JOCHEN * M DIKSMUIDE 1979 Man.Sen 3 00:34:07 18.994

  4 488 SERROEN NICO M WEVELGEM 1978 Man.Sen 4 00:34:17 18.901

  5 548 VAN NIEUWENHOVE STEVEN M AALST 1979 Man.Sen 5 00:34:33 18.755

  6 517 VANWIJNSBERGHE FILIP * M HARELBEKE 1964 Man.Vet1 1 00:35:09 18.435

  7 467 MOERMAN KAREL * M KEIEM 1985 Man.Sen 6 00:35:31 18.245

  8 498 VERSTRAETE DIDIER * M LANGEMARK 1967 Man.Vet1 2 00:35:38 18.185

  9 446 VIEREN HANS * M VEURNE 1967 Man.Vet1 3 00:35:56 18.033

  10 458 OLIVIER JOHAN * M KOEKELARE 1968 Man.Vet1 4 00:36:06 17.950

  11 430 DEWULF THOMAS * M AARTRIJKE 1991 Man.Jun 1 00:36:16 17.868

  12 505 DESCHODT BERT * M HARELBEKE 1981 Man.Sen 7 00:36:17 17.859

  31 504 VANNESTE CHARLINE * V HARELBEKE 1983 Dam.Sen 2 00:39:40 16.336


  56 531 TUTTENS SOPHIE * V MEULEBEKE 1972 Dam.Vet1 3 00:42:45 15.158

  57 598 SYS KRISTOF M KEIEM 1986 Man.Sen 17 00:42:47 15.146

  58 532 DE LAERE ANNICK V ANZEGEM 1974 Dam.Vet1 4 00:42:55 15.099

  146 516 DEBAETS VEERLE * V HARELBEKE 1966 Dam.Vet1 11 00:54:08 11.970

  na de proclamatie  zijn we met het team naar middelkerke geweest ,  waar we op restaurant en later in de coctailbar een fantastische avond beleefden .  hoe zou het nu met meestre zelf gaan   
  wel na overmere van de  zaterdag ervoor ist alleen maar beter gegaan . ik heb zeer hard getraint en de benen en de moraal werden als maar beter . ik deed donderdag een test in grijsloke , die was zeer goed . mijn tijd over een volledige juiste toer was 22' 58" . ik heb dit nog nooit op training kunnen lopen . fier en volvertrouwen ging ik het weekend in ......... tot ik den blog van joost las.
  die man ging vliegensvlug in wingene . een dikke proficiat jongen .
  dus ja , meegaan met hem wordt geen optie ,al weet je natuurlijk nooit .
  als ik zaterdag goed ben zullen er nog genoeg concurrenten zijn om te kloppen , hé dimi????!!!!!


  hieronder nog wat foto's van keiem

  24-08-2009 om 20:41 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  18-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17e smouterie - jogging in overmere
  hallo , zaterdag middag maakte ons gehele gezin zich klaar om er een lap op te geven in overmere .
  het was wel bloedheet aan het komen maar daar stoorden we ons eigenlijk niet aan , t'zou wel gaan .
  we kwamen rond 14u toe ter plaatse waar de foorkramers reeds druk in de weer waren . tesamen met de jogging is er altijd een rommelmarkt en kermis , ideaal voor de kinderen dus . maar op de eerste plaats telde toch de wedstrijd . we konden vandaag allevier op't podium staan !!!! dit zou een unicum zijn . het kon want ik had er reeds de 9 km gewonnen ( nu liep ik ook de 9km dus ) , annick had vorig jaar de 11,5km gewonnen en zaterdag ging ze ook die wedstrijd beslechten . de kevin startte op de 750m tesamen met zijn 22 mndn jongere broertje robin .
  de robin is nooit meer erg ver van kevin af op zo'n races dus als kevin goed liep kon de derde plaats ?!
  tegen 14u30 was het al ongeveer 30 graden , mijn lichaam kreeg het ondertss zeer warm.
  rond die tijd startten onze kids . bij de start had onze kevin besloten om in het zog van de 1e te blijven , dit lukte gemakkelijk en de laatste 250m stond papa zijn zoon op te wachten . ik moest maar 1 keer roepen : " allé kevin nu moet je sprinten " en de kerel nam direct 5m .
  hij diepte de voorsprong nog enkele meters uit en kwam als verdiende winnaar toe . hij had het afgelegd in 2' 44 " , zeer goed .
  toen ik zag dat hij ging winnen draaide ik me vlug om om mijn andere zoon te bespeuren die liep 5e , 3 meter na de 4 e . de 3e was te ver . ik moedigde mijn kleinsten aan en mijn vader deed dit ook . mijn pa die er natuurlijk ook was tesamen met mijn mama en mijn zus wendy , christof en yana en kato hun kindjes  .onze robin versnelde en liep de laatste 200m ongeveer even rap als de jamaicaan bolt , die andere jongen had geen schijn van kans .hij finishte in een tijd van 3' 02" . ik was terug fier op mijn kids . de 4 podium plaatsen konden na de 4e plaats van de kleinste niet meer . dit was wat jammer maar er komen nog kansen . 
  rond 15 u  waren annick en mezelf ons aant opwarmen , het was reeds 32 graden tof om te zwemmen maar niet om te lopen . rond 15u 30 begonnen we der aan .
  er liepen dus 2 koersen door elkaar : 1 van 4 rondes ( 11,5 km ) en 1 van 3 rondes ( 9 km ) . ik liep bij de eerste km 's bij de kop van de wedstrijd . na 2 km versnelde de topper koen van avermaet . ik kon niet volgen en kreeg het heel warm . na de eerste ronde liep ik in zowat 5e positie algemeen . ik had reeds gezien dat er enen van de 9 km voor mij was ! hij liep gevoelig sneller dan ik dus winnen zat er niet meer in , helaas. . de 2e ronde verliep slecht : ik had het te warm en kon geen vuist maken . er kwam iemand uit de achtergrond om me gemakkelijk achter te laten . ik liep 2 e in mijn wedsrtijd dacht ik dus dit was ook niet slecht . de laatste ronde wou ik niet opgeven en ik versnelde gevoelig . ik kon zowaar iemand terug in lopen die toch redelijk ver voor me uitliep . door deze aktie kwam ik zelfs terug op 20m van 2 andere voorgangers . toch kwam ik niet voldaan over de finish . mijn 2 de ronde was ondermaats . ik moet nog veel beter kunnen dan dit !!
  jammer genoeg was ik in mijn wedstrijd slechts 3e , 1 van die 2 voorgangers was peter geerts en die liep de 9 km , shit , niet gezien .
  na een vlugge verfrissing ging ik op zoek naar annick , ik  zag ze  aant begin van haar 4e ronde . ze liep op kop van de meisjes met 2 sponsen in haar handen , die was duidelijk ook aant sjoferen . haar dichtste concurrente liep 4 meter na haar . ik riep nog dat ze die sponsen moest loslaten dat ze zo geen foulé kon draaien maar wist wel dat het kalf verdronken was . toen ik ze de volgende keer zag liet ik ze gerust en gaf ze vlug wat water .de 2e plaats zou ook goed zijn die dag ( haar eerste wedstrijd sedert een lange tijd ) . de eerste dame was reeds 1 ' voor haar en voorgoed weg .
  na de wedstrijd liepen we  niet lang los en toch waren we reeds bijna te laat voor het podium . kevin stond met de handen omhoog om zijn overwinning te vieren .
  wij waren allang content dat we ook opt podium mochten en een mooi prijsje kregen .
  na een drankje gingen we nog wandelen rond het donkmeer ( prachtig ) , nog daarna gingen naar het ouderlijk huis om er worsten te eten op den bbq . het gespreks onderwerp ging allang niet meer over lopen maar over koekjes en kalfjes tussen pot en pint .

  uitslag jongens 750m

  1 638 DEMEESTERE KEVIN VACBL 2000  0:02:44 16,46

  2 631 PEETERS VICTOR VITA 2000  0:02:50 15,88

  3 641 VAN WALLE JASPER AVLO 2001  0:03:00 15,00

  4 639 DEMEESTERE ROBIN VACBL 2002  0:03:02 14,84

  5 632 LEYS MAARTEN VITA 2001  0:03:02 14,84

  17e Smouteriejogging Overmere - 15 augustus 2009

  9 KM

  PL NR Naam Club GBJ CAT P/CAT Tijd GEM

  1 17 VAN PETEGHEM GEERT VITA 1977 MSEN 1 0:31:30 17,14

  2 63 GEERTS PETER VITA 1968 MMAS 1 0:32:32 16,60

  3 20 DE MEESTER LIEVEN VACBA 1972 MMAS 2 0:32:40 16,53

  4 55 SAMSON RONNY 1964 MMAS 3 0:35:30

  11,5 KM

  1 418 VAN HAVERMAET KOEN AVLO 1984 MSEN 1 0:41:15 16,73

  2 430 VAN HOEBROECK ALI AVLO 1971 MMAS 1 0:43:25 15,89

  3 442 VAN ACKER JOHNY 1980 MSEN 2 0:43:55 15,71

  4 426 PRIMO GINO KAAG 1966 MMAS 2 0:44:33 15,49

  5 419 D'HEER HANNES ZELE 1988 MSEN 3 0:45:05 15,30

  19 423 SEY MARLEEN RCG 1982 VSEN 1 0:52:06 13,24

  22 413 DE LAERE ANNICK VACBL 1974 VSEN 2 0:53:04 13,00


  18-08-2009 om 20:12 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  11-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pelikanenrun ename 11,7 km
  nadat we terug kwamen van reis ( de hele nacht door gereden ) ging ik de zaterdag eens een uurtje gaan lopen .....
  na 40' was ik echter totaal uitgeput . na mijn escapade van op de mont ventoux en de trip naar huis en alles uitladen en op zijn plek terug steken was dit er teveel aan .
  ik liep het uurtje nog uit en legde me dan ( na een douche uiteraard ) in de zetel en kwam er niet meer uit ....
  ook de zondag hield ik het bijzonder kalm .
  de maandag probeerde ik nog eens een uurtje te lopen , dit viel al veel beter mee . er zat weer leven in mijn lijf .
  de dinsdag deed ik wat interval , kwestie van de benen te strekken en terug wat snelheid te kweken . dit viel kwa snelheid wel mee maar kwa afzien natuurlijk niet .
  woensdag ging ik naar beveren leie om er een kleine duurloop af te werken met de maats . het ging terug van langs geen kanten ( was het te warm ? ) de donderdag zijn we dan met het hele gezin naar oostende geweest . zonnen aant strand , kuieren op de promenade , ijsje eten , mojito drinken en natuurlijk mosselen fretten met frieten . de dag was geslaagd
  vrijdag deed ik dan voorbereiding op zaterdag .
  zaterdag gingen we naar ename om er de pelikanenrun te beslechten ( 11,7 km ) . de concurrenten van de dag waren nico serroen ( buiten categorie ) , patriek soetaert en carlo verleyen mijn directe uitdagers , en nog wat andere .annick van haar kant liep niet vanwege een keelontsteking .
  ik was verre van zeker van mezelf , ik had wel goed getraint deze vakantie maar de ventoux had me zwaar verzwakt . na de opwarming stond ik met knikkende knieen aan de start . , ik was bang voor de conditie maar toch strijdvaardig omdat de goesting er wel was .
  ik begon de eerste km met patriek en carlo aan mijn zijde . carlo versnelde na een km , ik hield me voorlopig afzijdig en was op mijn goede .
  nadat carlo wat aan kop liep voelde ik me goed genoeg om dit ook eens te doen . ik liep er zowaar carlo af . oef, dacht ik , we zijn al zover .
  dit haf me terug wat vertrouwen aangezien onze taaie toch sterk loopt den laatste tijd .
  tesamen met patriek kwamen wij in 6e en 7e stelling door na de eerste van de 5 ronden . de 2e en de 3e waren een verschrikking voor mij .
  ik zag enorm af en patriek genoot er enorm van . hij sleepte me mee in die 2 rondes , hij moest soms wachten op mij , vooral in de draaien .
  midden de 3e ronde vroeg ik hem of ie er van genoot nu ik zo afzag . hij antwoorde : " ik jeune mi gelijk een zwin " ,allé toch 1 gelukkige .
  naar het einde van de 3e ronde konden we iemand inhalen . bij die versnelling zag ik dus nog meer af . maar in de 4e ronde begon ik af en toe beter te lopen . dit kwam vermoedelijk omdat we traag liepen !!! de patriek moet me heel graag zien want hij hielp me nog altijd voort .
  naar het einde van de 4e ronde zag ik iemand ( wie ? ) terugkeren uit de achtergrond . ik riep tegen patriek : " ga maar , anders heb je nog miséré tegen die man ". de pat vertrok en had direct 50m . raar maar waar , de 5e ronde begon ik beter te lopen , en nog beter te lopen , en nog beter te lopen . . de man uit de achtergrond was terug weg en op 30 m zag ik patriek terug lopen . de laatste 500m versnelde ik nog meer en kwam ik zowaar terug bij patriek de laatste 50m . . toen trok ik mijn rem toe , en liet de eer aan patriek . hij verdiende tien keer meer de 5e plaats dan mezelf . ik werd dus 6 e in een tijd van 41' rond . dit is aan 17,1 km per uur gelopen . toch nog goed terug begonnen .alles is wel te danken aan patriek soetaert ,ging hij in de 2e ronde dan was ik waarschijnlijk aangekomen na 43' of zo . nu liep ik de laatste ronde 35" vlugger dan de 3e en de 4e , wat een verschil .
  voila , meestre is er terug aan begonnen . de goesting is er , de conditie zit gereed , de rest komt wel .

   

  UITSLAG PELIKANENRUN Heren

   

  1 SERROEN Nico  00:38:29

  2 PLUME Christian  00:39:54

  3 GRULOOS Nico  00:40:00

  4 UYTTERHAEGEN Toon  00:40:18

  5 SOETAERT Patrick 00:41:00

  6 DEMEESTERE  00:41:01

  7 DEGROOTE Wouter  00:41:42

  8 VERLEYEN carlo  00:41:56

  9 DE SMIJTERE Johan  00:43:51

  10 DE SMET Wouter 00:44:11

  11 BECAUS Samy  00:44:30

  12 VDBERGHE M 00:44:39

  13 CNUDDE Wouter  00:45:23

  14 ROMAN pascal  00:45:52

  15 DE GROOTE Dominique  00:45:57

  voor de start lacht iedereen nog .
  serroen al mooi op kop


  het trio dat elkaar goed kent .

  carlo lacht al iets minder , maar gaat goed vooruit !!


  voor ingewijden : de absinth en de champagneliefhebber

  11-08-2009 om 00:00 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)  annicks beste
  -2x winnaar mls-criterium
  -halve mar. 1u30' 15"( lille 2009 )
  -1ste omloop kluis-
  bergen.
  2004 pk cross vrije sp.
  - 1ste wingene 2006
  2009 hasting 1/2 marathon
  in 1u 35'
   - 1ste schalienloop vichte


  Foto

  Foto

  kevin's beste:
  25m schoolslag in 37"
  50m schoolslag in 1'03"
  (2e in zwevegem)
  100m schoolslag in 1'48"
  (3e in ieper)
  400m lopen in 1' 27"
  1ste eurojogging har.2007
  1ste eurojogging har.2008
  1ste overmere  2008
  1ste overmere 2009
  2e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross avifrora 2010
  2e deerlijk kerstcor.2010
  robin's beste:
  100m schoolslag in 2' 16"
  100m vrije slag in 2'13"
  2e grijsloke 2008
  1e zwevegem 2008
  25m zwemmen in 40'
  400m lopen in 1' 43"
  6e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross dadizele 2010

  Foto

  Foto

  Archief per week
 • 01/06-07/06 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 24/11-30/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!