Foto

mijn beste prestaties:


-marathon 2 u 48' 23"
-halve mar  1u 14'56"
-hastings    1u 15' 50"
-winnaar crosscriterium
vrije sporters 2007
- prov. kamp. cross
vrije sporters
-tiegem 5e in 29'44"
- grijsloke 7km 6e in
22' 23"
- bédoin - mont ventoux 1 u 53' 05 "
- grijsloke 10 miles 9e in 1u 00' 37"

Foto
Foto
Foto
Mijn favorieten
 • dimitri
 • hans
 • joost
 • michael
 • bart
 • vacbl
 • wedstrijduitslagen
 • johan descheemaeker
 • lies deruddere
 • ludovic vanlede
 • fabrice
 • natalie
 • Foto
  persistence
  het relaas van een sportfamilie
  07-06-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In form komen
  hallo , 

  De afgelopen periode werd er terug veel gesport door ons gezin ! De zonen liepen op de piste en Annick deed haar best op de weg . Ikzelf deed vele kine oefeningen , zwom en fietste . 

  Op 1 mei liep Robin een 1000m in Izegem .Na een mindere periode van onze jongste was dit een heroptreden op niveau . Zijn voornaamste tegenstander was er Robbe Depotter . Robbe liep de gehele wedstrijd op kop . Robin deed er alles aan om over Robbe te geraken maar dit lukte niet . Robin finishte dan als 2e in 3' 08 " . Zeer goed als binnenkomer zou ik zo zeggen Exclamation 
  Die zondag liep ook Kevin een meeting . De beker van Vlaanderen ( een interclub dus ) . Kevin mocht voor zijn club de 1500 m beslechten . Bij aanvang werd er zeer traag gelopen ( mooie tijd weg dus ) . Kevin besloot na 1 ronde om op kop te sleuren ! Tactisch was dit niet slecht omdat hij een breuk in het peleton veroorzaakte en zich zo verzekerde van een podium plaats Wink( wat bij een massasprint normaal moeilijker zou lukken ) . 
  Kevin kwam mooi als 3e over de meet ( tijd 4' 50" ) . 

  Op 10 mei liep Annick Dwars door Brugge . Ze gebruikte dit massa event om in form te geraken . Annick werd 2e in de 15 km bij de 40+ in een tijd van 1u 04' . Ik vond dit een mooi begin . 

  Het hemelvaartweekend erna werd er geen wedstrijd gelopen daar we op " stage " waren met pepe en meme naar shönberg . 

  Vrijdag 22 mei liep Annick in haar opmars de Sinksen jogging . Annick liep er al weer wat beter . Ze werd er 3e na clubgenote Audrey en Isabel Vermeulen . Haar tijd over de 5,25 km was 21' 48" . mooi dus . Robin wou ook verder in form komen en liep er de jeugd afstand ( 2,62 km ) . Hij werd 3e na Jordi Penninck en Emile Vervaeke ( iets ouder natuurlijk ) in een tijd van 9' 17" wat resulteert in een zowat 17 km per uur . 
  Zondag 24 mei mocht Robin bovenop de super goeie trainingen van Marc Desmet meedoen aan de prov. trainingen te Aalst . Robin doet daar heel graag aan mee omdat hij er vele leeftijdsgenoten leert kennen en hij kan trainen met toppers . 
  Leuk was dat na 2 uur training er 3x 1000 m werd gelopen . De 1e werd aan 16 km per uur gelopen , de 2e aan 17 en de 3e voluit . Robin won die laatste in een tijd van 3' 07" . De maats , papa en Robin concludeerden hetzelfde : Robins superform is aant komen Idea

  Op 29 mei was er nog een meeting in Zwevegem . Kevin liep er zijn 1e 1000m . Bij de start liep clubgenoot Michiel op kop , Kevin volgde op kleine afstand . Bij het ingang van de laatste ronde zag het er even slecht uit Shocked. Nadat hij lang alleen op de 2e plaats liep kwam er een hele groep aansluiten in zijn zog . Ik dacht dat hij 4e of zo ging werden maar Kevin verraste . Na een sterk gevecht en een harde eindsprint liep hij toch naar de 2e plaats !  Evil or Very Mad Zijn tijd 3' 00" , zeer goed voor zijn prille piste werk . 
  Die zondag had Robin dan weer een prov. training . De vriendjes ( concurrenten ) spraken daar af om tegen elkaar  te lopen in Lebbeke . Zo waren ze zeker van een mooie tijd . Robin vond dit super en kon niet wachten ..... 

  Deze week was er een lactaat test voor onze kids . Het is tof om alles eens te weten te komen over hun conditie en potentieel en tevens een zeer goeie training ! De resultaten verrasten me wel . Robin zijn overslag ligt op hartslag 200 en aan 15,8 km per uur . Die van Kevin is 198 slagen en aan 16, 3 km per uur !! Ik vind dit hoog . Die resultaten kan Marc gebruiken om onze zonen perfect te begeleiden . Waarvoor een grote merci  Wink . 
  Vrijdag liep Annick de KBO run te Oudenaarde . Annick was in form en won daar bij de vrouwen na een beklijvende sprint de 6 km ( 24' 41" ) . 
  Annick was zeer tevreden over deze wedstrijd en loopt zo de zomer rooskleurig tegemoet !! 
  Gisteren was er dan de meeting in Lebbeke . Zoals eerder vermeld was er genoeg concurrentie . De 1000 m wedstrijd zou bikkelhard worden Confused.
  Van bij de start " spurte " Siebe Van Campenhout weg . De toon was direct gezet voor een speciale race . Robin , Kasper Van Dycke en Brent Soetens konden aansluiten . De 1e 400m werd gelopen in 1' 04" Shocked euh ja ,  Shocked . Aan 300 m liep Siebe zo hard dat enkel Kasper en Robin ( op 3 meter ) konden volgen . Aan 500 m besloot Robin om dat gat toe te lopen . Bij de 600m voelde Robin Siebe wat stilvallen ( wat een understatemend ) . Onze jongsten twijfelde niet en nam keihard over en sloeg direct een gat ! Hij liep een echt fenomenale laatste ronde . Bij de laatste 100 m kon ik hem toeroepen 2' 40 " . Ikzelf en hij dachten : dat zal onder de 3' zijn !!! 
  Hij finishte dan ook als 1e in deze prachtige ( nog nooit meegemaakt ) race in een tijd van 2' 55" , 10 . Alsjeblieft , "BAM" en nog zoveel euforisch meer . De eerste 4 eindigden onder de 3' 03" ( voor kinderen van 12 jaar ) en toch was Robin de 2e Siebe 5" voor . Annick en ikzelf zijn natuurlijk apetrots . Dit is tevens een 22 jarig clubrekord van AZW dat verbroken isCool .   
  Super aan die uitslag is dat Robin in een hele sterke lichting zit . Die maatjes kunnen elkaar nog vele jaren hoger en hoger brengen en elk op toer eens de betere zijn .

  Ikzelf ben ook hard aant proberen om terug goed te komen . Ik ben dagelijks bezig met sport . 
  Bv. deze week deed ik alle dagen iets . maandag kine ( 1u30 ) , dinsdag zwemmen ( 80 x 25 meter crawl ) , woensdag 20' gelopen en training gegeven , donderdag terug kine ( nu 2 u 15 ) , vrijdag 25' gelopen en gezwommen ( 80 x 25 m ) , gisteren gefietst met kevin ( 2u 20 ' ) en vandaag terug kine oefeningen en 30' gelopen . Meestre zit niet stil . Waar dit alles naar toe gaat weet ik nog niet ! We zullen wel zien zei den blinden ....Rolling Eyes

  voila , ik heb mijn blog terug aangevuld . Hopelijk zijn we vertrokken voor een sublieme zomer !! 
  07-06-2015 om 14:03 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  27-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de piste
  hallo , 

  Met de lente int land kwam inderdaad beterschap ... 

  Ikzelf begon de laatste 2 weken fel aan kine te doen . Om de 2 dagen ging ik er 1u 30 a 2 uur oefeningen gaan doen . Zeer lastig moet ik zeggen , maar mijne knie is aant beteren . Ik ben ook reeds begonnen met fietsen en zwemmen . Het lopen komt later wel ... Wink

  Mijn gemoed werd deze 2 weken ook opgefleurd door het weeral fantastisch weekend op het Bloso terrein van Hofstade dat we met ons gezin mochten beleven met VACBL . 
  Ons weekendje was echt perfect . Dankzij de super organisator Bert en ons voorzitterskoppel Sammy en Fabienne ( en natuurlijk tal van vrijwilligers zoals oa. koen  ) deden we weer tal van activiteiten . Ze verliepen allemaal in een zeer goeie sfeer als onder de beste maten . 
  we deden een " wormen " toernooi ( nee , ik leg het niet uit ) , een KUBB toernooi ( dat meestre natuurlijk won ), een loopwedstrijd van 5 km en 10 km in Mechelen , gingen uit gaan eten bij de wok , deden een quiz als de besten ,gingen wandelen met z'n allen en mochten aanschuiven aan een zomers buffet . 
  Ik en mijn gezin hebben terug een paar nieuwe vrienden erbij !! 
  Voor Annick en de kids was die wedstrijd goed om er terug aan te beginnen . Annick was 4e vrouw op de 10km , Kevin was 8e op de 5 km en zijn broertje de 9e ( welleswaar een 30" later ) . T'is weer begonnen hé ! Very Happy

  Afgelopen weekend was er op Zondag het PK piste voor Kevin . Het was zijn 1e wedstrijd op de piste ooit . Hij liep er de 1500 m en hij deed het zeer goed . 
  De wedstrijd startte zeer traag en ontplofte de laatste ronde . Kevin kon zich na de kopgroep plaatsen . Hij passeerde er nog enen de laatste 200m en kon zo z"n 1e piste wedstrijd eindigen met een bronzen plak op het PK . Exclamation super toch Cool 

  Zo , nu dit weekend staat weer vanalles gepland voor mijn gezin en ikzelf zal hard blijven werken aan de terugkeer met vele kine en zwemmen en fietsen . 
  Hopelijk zie ik jullie rap terug in Beveren Leie , Grijsloke of gewoon in Waregem rond de voetbalpleinen . 

  U hoort nog van ons ........................

  meestre 


  27-04-2015 om 19:23 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.diep
  hallo , 

  Het is nu begin April . Ik heb dus een dikke 2 maand niets vermeld op mijn blog . Er waren genoeg redenen om geen goesting te hebben daarvoor .... 

  Na het pk te Jabbeke waar mijn zonen het supergoed deden was er de voorbereiding op het Bk cross . 

  Robin beleefde die voorbereiding super slecht . Eerst kreeg hij te kampen met de griep ( 2 weken ) . Toen hij juist op tijd hersteld was liep hij de cross in Lebbeke ( als cross om in form te komen ) . Daar sloeg het noodlot terug toe ( beetje overdreven ) . Robin startte zeer goed maar werd een spike afgelopen . Zijn reactie : ipv hem terug aan te trekken , die schoen volledig afstampen !! En zo liep hij door Rolling Eyes . Wij natuurlijk , gaat het ? Hij , jaja . Hij liep zo de rest van de cross op 1 schoen , het kon hem niet deren .... Hij behield mooi de 3e plaats en in de eindsprint ( over dolomiet) verloor hij die opt laatst nog het podium wegens de kiezels . Niet getreurd , twas voorbereiding . Tot ik naar de finish liep Exclamation Een grote man droeg Robin in zijn armen !! Groot was mijn verbazing toen bleek dat hij een spike ( naald )  IN Shocked zijn voet had gekregen toen iemand zijn schoen afliep . Veel bloed en naar de spoed .... genaaid en rusten . Ja , dat hadden we niet gezien in de race en robin voelde het zelf niet ..
  Hij herstelde echter spoedig de volgende week maar kreeg ondertussen wel een keelonsteking en twas bijna BK !! Hij herstelde nogmaals .
  Het jong startte nog ( aan de critici , hij wilde dit zelf omdat hij zich goe voelde )  int BK maar dan als meeloper . Jammer . Hij weende na de finish doch hij had zich niets te verwijten , het was enkel een slechte speling van het lot zei ik nog .... Sad

  Kevin daarintegen deed een zeer goeie voorbereiding . Zijn trainingen verliepen in een steeds betere conditie . In Lebbeke haalde hij zijn beste resultaat ooit : 2e . Maar opt BK verliep het niet goed . Hij dacht teveel aan wat kon mislopen en wilde te direct presteren . STRESS . 
  Ook geen goed resultaat dus.. Na de race vertelde ik hem dat hij nog maar 14 jaar is en enkel 9 maanden aant lopen is !En dat zijn niveau zeer hoog is maar niets moet nu al . 
  Hopelijk trekt hij dit mee naar de piste . 

  Annick hield na de sterke winter een rust periode . Die rust periode werd dan verlengd door problemen met haar papa . 
  Maurits De Laere stierf jammer genoeg eind vorige maand . Dit bracht natuurlijk veel pijn en nog meer moeilijkheden met zich mee ........ 

  Met mezelf ging het ook helemaal niet goed . Mijn Patella pees blessure bleek erg genoeg voor een operatie ! Embarassed 
  Het verlies van mijn schoonpapa viel me ook zwaar .
  Op 27 / 03 werd ik door Dr Michels geopereerd . Daarna startte de revalidatie .  

  Nu :  

  Robin is terug in form aant komen voor het piste seizoen net als zijn broer Kevin . 
  Dit door de trainingen van Marc desmet  ( ja dit is een speciale vermelding ) en ons gezinsleven .
  Annick traint terug hard . 
  Ikzelf ben begonnen met de kine . Nee , ik geef het nog niet op ...... PERSISTENCE , weet je nog 

  We zullen ons erdoor trekken en hard terugkomen , wij vier .Zoals we altijd al hebben gedaan . 


  ( graag eens een reaktie )

  10-04-2015 om 14:56 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het jaar goed ingezet !!
  hallo , 
  Ons gezin heeft het een zeer mooie januarie maand achter de rug . We hadden vele toffe momenten en successen . 
  We zetten het nieuwe sportieve jaar op 4 jan.  in te Zottegem , een mooie zware cross . 
  Robin behaalde daar direct z'n 1e overwinning van het jaar . Hij kon mooi Kobe Vanrie achter zich laten door hard te gaan op de hellende stroken . 
  Kevin presenteert zich ook meer en meer als een modderduivel . Hij behaalde namelijk een eerste podium plaats bij de VAL . Kevin liep na eveneens bergop een steengoeie finale te hebben gelopen een mooie 3e plaats . 
  Annick werd bij de master vrouwen 4e . Ze kon haar goed resultaat van de kerst corrida bevestigen dus !
  een dikke proficiat gastjes ! Razz

  Op 16 jan. mochten we naar de sportlaureaten van Anzegem gaan . Daar werden Annick en Robin in de kijker gezet met hun mooie prestaties van 2014 !! Altijd een eer voor ons gezin ! 

  Op 18 jan. dan gingen we naar Ieper gaan crossen . Het werd terug een superdag ! 
  Robin behaalde terug een mooie overwinning  bij de miniemen en bij de cadetten kon Kevin beslag leggen op de 4e plaats , zeer kort na de top 3 . 
  Annick had terug een superdag en kon als 5e eindigen bij de masters . 1 plaats beter dan Lies Deruddere en na 2 plaatsen na Hilde Vanhessche . Annick was natuurlijk super tevreden en wij ook dus ... 

  Verleden Zaterdag avond gingen we dan met onze VACBL kliek gaan eten en gaan dansen in de RIPASSO . Het werd een toffe avond en iedereen was in form ( vooral Filip Vwb ) . 

  Nu Zondag was er dan het PK cross te Jabbeke . 
  Daar liepen enkel Robin en Kevin . Ik ben bijzonder trots om te mogen vermelden dat mijn beide zonen opt podium mochten komen . 
  Robin werd met groot overschot 1e en kevin behaalde , ondanks de gehele week geveld te zijn door de griep , een verrassende 3e plaats !!! 

  Zo we hebben het nieuwe jaar dus supergoed ingezet ! Ikzelf was de enige valse noot Embarassed ! Mijn patella pees van mijn rechterknie is ontstoken en ik ben daarvan aant revalideren . Hopelijk kan ik vlug terug hard trainen , t'is reeds aant beteren toch .

  allé tot het volgende relaas . 
  02-02-2015 om 20:59 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.december 2014 en de start van het nieuwe jaar 2015
  Hallo , 

  Vooraleerst wens ik iedereen een voorspoedig nieuwjaar en vele successen in hun sportieve bezigheden .Wink
  hopelijk wordt het voor iedereen hoogstaand !! 

  Daar ik sedert eind november mijn blog niet had aangevuld volgt hier een relaas van december . Very Happy

  Robin liep nog op 30 nov de crosscup te Roeselare . Hij liep terug op het podium . Nadat hij in de spurt geklopt werd eindigde hij toch mooi 3e . 
  Zondag 7 dec. was er dan de cross te Oudenaarde . 
  Dit was de 1e cross van Kevin bij de VAL . Robin startte wel nog eerst in de miniemen reeks en werd er 2e , net na de BK Roggeman . 
  Kevin liep even daarna . Hij liep een zeer goeie 1e race want hij werd 6e niet ver na de kopgroep . 
  Annick liep ook in Oudenaarde . In de veteranen reeks werd ze 7e , ze was in form dus ... proficiat !!

  Op 20 dec was er de slotavond van het crosscriterium van de vrije sporters . Daar behaalden zowel Kevin als mezelf een 1e plaats . Prachtig succes zou ik zo zeggen . Lang geleden dat ik nog eens in een criterium mocht schitteren . 

  Op Zondag 21 dec was er dan de kerstcorrida . Ik liep er niet maar verder was het een triomf voor ons gezin dat zich toespitste op de 5km . 
  Kevin eindigde eerst van ons gezin als 28ste in een tijd van 17' 49" super ! Hij werd direct erna gevolgd door zijn broer Robin !!!!!!! 
  Annick was de 3e vrouw . Ze had behouden begonnen en krachtig geeindigd . Zo finishte ze voor zowel de jongere Axana als Audrey . Annick was hiermee natuurlijk uitermate tevreden . Een dikke proficiat gezin !!Wink

  Als afsluiter van het jaar liep Kevin nog een 5 km te Wielsbeke op 28 dec . Hij werd er 6e . 

  Zo , op naar nieuwe successen dus Cool . 

  01-01-2015 om 11:00 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.crossen waregem en marke
  hallo , 
  Zondag 2 november was er de jongerencross te Waregem . Met ons gehele gezin waren we terug ter plaatse . 
  Kevin was de 1e die van start ging . Hij startte goed en liep algauw aan de leiding . De andere lopers lieten het commando aan Kevin . Hij maakte er dan maar een afvallingsrace van . Hij trok de hele wedstrijd door en versnelde nog eens opt laatst en won zo zeer mooi !! proficiat . Wink
  Daarna ging Annick van start . Annick liep tesamen met Audrey ook al vlug aan kop . In de korte race versnelde Audrey gevoelig . Annick bood hard weerstand en moest slechts in de laatste lijn de duimen leggen voor Audrey . 2e en ook proficiat !! 
  Rond 12 u 30 was het aan mijnen toer . Het gevoel was niet al te fris ( zware week in de Ardennen met de familie genoten ) ! 
  Bij de start ging ik toch mooi aan de leiding met Gino Bonte . We versnelden nog niet in liepen een gestaag tempo . 
  Aan het eind van de 1e ronde maakte ( good old ) Patrick Soetaert een deftige versnelling . Daardoor kwamen gino , ik en christ aan kop . 
  Het was terug hetzelfde als de andere crossen . Er waren constant demarrages van zowel ik als christ . Mijn bobijn geraakte in de laatste ronde iets te vlug op !  Crying or Very sad  Een naderende Christof deed Gino aanvallen , en zo moest ik eraf ( voorlaatste bocht ) . Christof ging redelijk vlug over mij en liep mooi naar de 3e plaats . In de kopsprint won Christ het van Gino , proficiat mannen ! Ik werd 4e . 
  Als laatste ( bij de aangeslotenen ) ging Robin van start bij de miniemen . Hij had zware tegenstand , een 4 - tal anderen hadden tijden van onder de 3'08" op de 1km piste . Na de 1e ronde versnelde Robin en zo maakte hij een mooi gat . Hij bleef zo voor en won zijn 1e jongerencross bij de VAL . Een super proficiat jongen . 

  Zaterdag 8 nov liep Annick de feesteloop te Avelgem . Na een felle start en een sterke laatste ronde kwam Annick als 4e vrouw  ( 1e master ) over de finish in een tijd van 19' 15" . Zeer goed schat . Laughing
  Dinsdag 11 nov was er niet alleen wapenstilstand maar ook de cross te Marke ! Robin deed daar uiteraard niet mee maar de rest wel . 
  Kevin liep bij de kadetten een ambetante race . Niemand wilde overnemen van hem en ze probeerden zoveel mogelijk te profiteren . 
  Als jonge snaak en geen al te goeie sprinter was het dan ook moeilijk voor onze oudste . Hij besloot dezelfde tactiek toe te passen als de vorige keer maar dit resulteerde in een eindsprint tussen 4 man waarvan Kevin finaal de minste was . Jammer , een lesje verder geleerd hé !! Idea
  Annick liep bij de dames senoiren een vlakke tempo race en werd 3e dame na Joke Coysman en Audrey . 
  Ikzelf had een offday ! Ik kon zo goed en vooral zo kwaad mogelijk nog finaal als 5e finishen . En daarmee was ook alles gezegd ! Of nee , Zowel Kevin als ik hadden dan het cross criterium gewonnen . Een prijs voor de regelmaat is altijd super ! Exclamation

  Zondag 16 nov was er de grote prijs stad Deinze . Robin liep daar zijn 2e cross van het seizoen . Zijn start was slecht ( ronde de 40ste ) . Hij liep gestaag naar voren en kwam zo bij Kobe Vanrie die 2e liep . Daarna probeerden ze tesamen de kloof nog te dichten op Sam Vancauwenbergh . Sam was echter te sterk en won ! Robin kon na een versnelling nog mooi 2e worden . Als een beetje chauvinistische papa vond ik dat onze Robin de beste man in koers was !! Maar ja , close but no sigar !! 

  Zaterdag 22 nov liep Annick de Milcobelrun te Langemark . Annick finishte als 8e dame in een tijd van 27'19" ( 15,3 km/uur ) Annick was daarmee tevreden en terecht ook . 

  Voila ! Het was terug een drukke maand hé . Nu morgen loopt Robin de crosscup te Roeselare . Ik hoop dat hij wint . Dat zou terug een mijlpaal zijn !! 

  salut ! 

  29-11-2014 om 14:15 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.crossen Ingelmunster en Dapalo
  Hallo , 

  Zondag 19 Oktober stond voor de mannen van ons gezin de cross in Ingelmunster opt progamma . 
  Robin liep de volkscross als training , hij mocht snel lopen want ook Nadir kwam er trainen . Dit is een tegenstander voor Kevin in de VAL - crossen , zodus ... 
  Robin liet het niet aan zijn hart komen en finishte als 2e niet ver van Nadir . Goeie training Wink . 
  Daarna liep onze oudste een heel spannende race . Kevin durfde vele aanvallen te plaatsen en zo de cross hard te maken . 
  Hij kreeg enkel Dries Spillebeen er niet af . In de sprint moest Kevin het onderspit delven en werd zo 2e , zeer degelijk dus . 

  Ik mocht dan bij de veteranen reeks starten .. 
  Door een slimme impuls van Filip Vwberghe kwam ik aan de leiding met de bedoeling van met een hoog tempo het iedereen moeilijk te maken . 
  Wat ik ook deed ( met de nodige tempoversnellingen incluus ) . Makkelijk was het natuurlijk niet maar na half koers kwam ik toch alleen voorop . 
  Dan was het nog kwestie van te doseren en vol te houden , wat me lukte . Zo kon ik mijn 3e cross van het jaar winnen ! Very Happy

  Op 26 Okt. was het dan de DAPALO - cross . Daar deed geheel ons gezin aan mee . 
  Robin mocht de kop afbijten . Hij liep terug de volkscross . Hij won deze gemakkelijk daar er geen echte tegenstanders waren . Hij probeerde er wel een goeie training van te maken . 
  Kevin liep dan bij de Kadetten . Kevin liep met dezelfde tactiek  als zijn papa vorige week . Dit loonde want Kevin kon mooi en afgetekend winnen . Super proficiat jongen ! Wink
  Even daarna liep Annick bij de dames seniores . Dat Annick de oudste van het pak ging je niet zeggen want ook zij liep direct een hoog tempo en zo kon ook Annick dan  afgetekend winnen !! eveneens proficiat aan Annick dus Wink . 
  Iedereen van ons gezin had dus al gewonnen en dus moest ook den papa winnen ( kwam iedereen zeggen ) ! Gemakkelijker gezegd dan gedaan hé . 
  Bij de veteranen - reeks waren alle " kleppers " terug aanwezig . Bij de start plaatste ik direct een versnelling om daarna Gino Bonte en Christ Vdbroucke bij mij te laten komen . We waren reeds weg met 3 . Onder versnellingen van Christ en mezelf bleef dat tempo ook hoog genoeg om Filip Vwberghe en de andere op korte afstand te houden ( hij wordt wel iedere week beter ) . 
  Als het bergop was versnelde Christ . Ik koos alle stukken voor een scherpe bocht uit als versnelling . Zo ging het zowat 3 rondes ( van de 5 ) door . Bij ingaan van de 4e ronde rustte ik wat in Christ zijn zog . Maar op de moeilijkste strook ( aan de heuvel ) plaatste ik mijn ultieme demarrage . 
  Ik geraakte weg van mijn 2 kompanen en kon mijn voorsprong daarna nog een beetje uitbouwen . Zeer gelukkig kon ik als eerste over de meet lopen met even daarna Christ als 2e en Gino als 3e .

  Iedereen van ons gezin heeft dus gewonnen die dag !! Als papa en mama zijn wij daar natuurlijk zeer trots over Very Happy . 
  s'Avonds smaakten de frieten supergoed !!   01-11-2014 om 19:03 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cross brugge
  hallo , 

  Vorig weekend was terug een goed bezet weekend . Annick liep  Zaterdag in Tiegem . Annick liep de korte afstand ,  namelijk 4 km . 
  Ze werd mooi  de 4e vrouw . Sophie Christiaens  won voor Axana en Veerle Dendoncker . Mooie bezetting dus .  
  Op Zondag 12 okt. gingen we met ons gezin naar de cross in Brugge . 
  Kevin was niet in zijn dagje ( verwijderde wrat )  en werd 3e bij de kadetten . 
  Ik zou dus de veteranen wedstrijd beslechten .. 
  Rond 14 u 30 vroegen filip Vwberghe en ik ons af of er maar zoveel concurrenten zouden komen . Dit was wat te vroeg gedacht want even daarna kwamen ze allen toe ! Gino bonte , christophe Colpaert , Pascal Deb. en Christ Vdbroucke kwamen  er een wel zeer sterk bezette reeks van maken .
  Ik hoopte voor de start op een top 3 . 
  Bij de start hadden Gino , Christophe en ik de leiding . Een niet bekende van Sodibrug versnelde zo'n 3 x na elkaar om daarna af te zakken . Daardoor lag het tempo wel zeer hoog . 
  Na 1 ronde lagen Gino , Christophe ,ik en Christ aan de leiding . Toen begon een steekspel tussen Bonte en mezelf van overnemen EN versnelllen . 
  Het was terug een ouderwetse wedstrijd . Christ moest soms lossen door die vele aanvallen . Christophe loste net voor de laatste ronde .
  Int het begin van de 3e ( laatste ) ronde kwam Christ Vdbroucke  terug aanpikken . Het signaal voor mij om nog eens aan te vallen ! 
  Gino loste echter niet ! Een paar honderd meter verder zag ik Christ terug aansluiten en toen viel ik zo hard ik kon NOG eens aan . 
  Ik geraakte los van Gino en Christ ! Ik kreeg zo'n 10m voorsprong en hield die de laatste 500m vast . Ook Christ deed nog een move en probeerde me in te halen .De laatste 150 m waren mijn  benen  totaal kapot .  Daar loop je dan ... totaal verzuurd met een tempobeul 10 m na je !Ik zag nog zwaar af op die  lange meters maar ik kon deze mooie wedstrijd toch winnen ! 
  Natuurlijk ben ik uiterst tevreden over deze  overwinning . Zeker over het karakter en de aanvalslust die terug is ( zonder die vervelende blessures ) .
  Na deze dag ben ik ook zeer blij dat ik die 4 jaar kommer en kwel nu echt wel overwonnen heb !! 
  De aanhouder wint dus toch ! 

  meestre 

  15-10-2014 om 17:20 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.terug naar school !!
  Hallo , 
  Na een degelijke aanloop was er op 30 aug. een 1e apotheose namelijk " dwars door Grijsloke" . Ons gehele gezin stond paraat . Bij de kinderlopen presteerde onze Robin het om terug de 1e te zijn !! Een mooi begin van deze belangrijke klassieker ! Wink
  Daarna liepen Kevin en ik de 6.7 km . Ik liep een goeie wedstrijd en werd mooi 13e , net voor Fabrice Laga ( ook aant terugkomen ) .Mijn tijd ? 24'03" . Ik begin terug mijn plaats te vinden in het loopcircuit . 
  Onze Kevin werd zeer mooi 25e in 25' 23" . super ! 
  Als laatste mocht dan Annick starten op de 19 km . Annick had een goeie dag en liep zo naar de 6e plaats bij de vrouwen in een tijd van 1u 21' 14 " . 
  Proficiat !!!


  Robin in action !   en opt podium  Meestre aan de finish .   Kevin topper in wording ?   Klassevrouwke Annick Cool  Na Grijsloke stonden we natuurlijk niet meer stil . De goeie resultaten inspireerden ons om verder wedstrijden te lopen . 
  Het weekend erop liepen Kevin en ik de schaliënhofloop . Het werd een super dag want  Kevin ( 2.5 km ) won zijn 1e wedstrijd tussen de grote mensen . Even daarna liep ook meestre als 1e over de meet op de 5 km . Super ! Lang geleden dat ik nog eens won .
  De dag erna ( zondag 7 sept ) liep Robin nog een 300m op piste , tijd 48" 60 . Gewoon goe bezig hé .   Op zat 13 Sept was er dan de Zwalmjogging . Een wedstrijd die we graag aandoen , door de gezellige sfeer . 
  Ik liep er de 4.1 km en werd 5e in een tijd van 14'20" . De rappe start nekte me wat . Maar het was wel een mooie training voor de crossen . 
  Annick liep daarna de 10.6 km . Na Grijsloke had ze een mindere dag ....Embarassed

  Vrijdag 19 Sept werd het pk op de weg voor vrije sporters beslist . Kevin deed er mee en won de kadetten reeks ! Proficiat ! Wink  De Zaterdag was er dan een meeting in Ninove voor Robin . Robin deed het supergoed . Hij werd tussen hele grote miniemen mooi 3e op de 1000m in een nieuwe toptijd van jewelste van 3' 02" ,35 ( vorige 3'08" ) . Kijk op de foto maar eens naar het hoogteverschil !!   Op 27 Sept mocht Robin dan meedoen aan het BK voor miniemen . Hij werd er na een zeer moeilijke start ( tussen vele groten terug ) toch nog mooi 12e van de 18 . Zijn tijd was 3' 06 " , iets trager dus maar een goeie leerschool .Wink  De dag erna was het dan victory voor mezelf en Kevin . We wonnen allebei onze wedstrijd op de cross in Menen !! 
  En we waren superblij natuurlijk .Razz Ikzelf had hierop al het hele jaar gehoopt ( als terugkeer in het peleton ) .   02-10-2014 om 20:47 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  20-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nazomer
  hallo , 


  Na een prettige vakantie in Venetie zijn we met ons gezin terug in " the real life " beland . 
  Op vakantie trainden we reeds een 4 - maal per week .
  We deden dit allen tesamen ( Kevin , Robin , Annick en mezelf ) . Ik ben er redelijk fier over dat ik mijn 2 zonen kon motiveren om s'morgens om 7 uur op te staan om  tesamen met ma en pa een toerke te gaan lopen .Wink 
  Het waren loopjes om te koesteren als gezin . 

  Na de vakantie konden we terug met een fris gemoed aan de wedstrijden beginnen . 
  Op 09/08 ( zaterdag ) liepen we tesamen in Torhout . 
  Annick en Kevin liepen de 5.7 km . Kevin was er 6e in een tijd van 21' 17" . zeer goed voor z'n 1e loop . 
  Annick werd 8e dame en 3e vet , in een tijd 22 ' 54 . Ook terug goed gestart dus . 
  Ik liep de 11.5 km . Ik startte rustig , viel wat terug na 3 km en kon dan de laatste 3 km terug oprukken met een mooie laatste km als afsluiter . 
  Ik werd 21e in een tijd van 42' 34" . redelijk tevreden . 

  Vrijdag 15/ 08 liepen  we ook in torhout . Robin liep er de 800m . Hij won in een tijd van 2' 35 " . 
  Kevin liep de 5.3 km . hij finishte 18 e in een tijd van 19'34" . hij was super tevreden . 
  Ik liep eveneens de 5.3 km en kwam binnen als 6 e ( tijd 18'28" ) . 1e vet !!!!! 
  Annick liep de 10, 2 km . ze werd 3e dame ( 42 ' 15 " ) . ze was ook zeer tevreden !! 
  Robin liep de zondag dan nog het PK - aflossing . Op de 3 x 600 m werd hij met z'n ploeg mooi 3e . Brons dus . 

  Je ziet , we zitten niet stil hé . We zitten in een fantastische periode waar alle 4 gezinsleden goed presteren . Ik hoop dat dit nog lang kan duren !! 

  tot loops 

  meestre
  20-08-2014 om 17:36 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tous ensemble!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  hallo ,
  Deze week hield ik een korte rustpauze . Ik leefde rustig toe naar het weekend dat moest komen ......................................
  Het voorbije weekend begon de Donderdag . De proefjes van onze Robin waren goed tot zeer goed . Dit was dus de eerste opsteker ! Very Happy
  Dit was super want ook onze jongste zet volgend jaar de grote stap naar Waregem . Hij volgt er in Hemelvaart ook ( net als zijn broer ) moderne .
  De dag erna kregen we de uitslagen van Kevin binnen ( 2e moderne ). Deze waren simpelweg super . Hij had er erg veel voor gedaan ( doorzetting en maturiteit ) en verwierf zo 75 % . Ik moet niet vertellen dat dit me supertrots maakte !!
  s'Avonds was het dus feest bij ons . CoolLaughing
  De Zaterdag werd er gewerkt en getraind en De zondagmorgen liep ik een training bij Grijsloke . De zondagnamiddag was er het prov. kamp. te Nieuwpoort voor Robin . Hij beslechtte er enkel de 1000m ( wat al genoeg is trouwens ) .
  Wel , het was terug een voltreffer . De start was zeer goed van onze jongste , hij liep even int het spoor van de 1e drie ( wat perfect is ) . Die iets oudere gastjes ( 2001 ) liepen even erna wel weg . Geen paniek , Robin liep wat later terug naar de 3e die wat te vlug was vertrokken ..... Rolling Eyes
  Ik liep vlug naar het juiste moment om Robin toe te roepen om erover te gaan , wat ie daarna vlot deed . de 2 eerste waren weg maar de 3e plaats kon . Maar daarvoor moest Robin een supersprint tegen matthis lopen die Robin opt eind won ( met een paar tienden ) ! 3e en brons dus ! terug supertrots en zijn tijd .............3'08.08 .
  Terug feest dus .
  De maandag liep Annick tot slot in Kruishoutem de Avondmarktloop . Ik kon niet meegaan maar ik hoorde dat ze het super deed en mooi 1e werd op de 9 km in een tijd van 35' 21 .
  Ons gezin geniet met volle teugen , tous ensemble !!!

  01-07-2014 om 22:23 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.studeren en voetbal
  hallo , 

  Na het 1e weekend van Juni was het voor ons 2 zonen tijd om te gaan studeren . Dit is altijd een tijd van rust in ons gezin Rolling Eyes . 
  Maar ja , lang duurde dit liedje niet . 
  Het weekend erna was het 2 dagen feest . De zaterdag gingen we met VACBL naar het kot van Steven Dhont . Daar in Herent verrasten we de nieuwe 40 jarige . Het werd een mooi feestje , de drank werd in de mond gegoten en het water op de vrouwen !! Twisted Evil
  Hoe zou je zelf zijn , t'was mooi weer . 
  De dag erna moesten we naar Bert en Audrey hun stulp . Daar konden we vooral genieten van zijn mooi geschoren haag en natuurlijk ook van een droogje en een natje ... Er was even opschudding toen Kevin voor de 50e keer zijn voetbal over de haag Exclamation naar de gebeurs schotte . 
  Enfin mooi weekend . Het spreekt voor zich dat er enkel getraind werd hé . 

  De vrijdag erop ( 13/06 ) liep ik dan mijn 3e wedstrijd en dit te Hulste . In de 1e ronde ( van 4 ) verliep het voor de 1e keer zoals voorheen . 
  Ik kon easy mee met pascal debers. en we liepen zeer dicht bij dimi . super . Wink
  De 2e ronde liep ik mee met pascal tot aan het eind daarvan . Toen moest ik mijn eigen tempo gaan zoeken . Dit lukte goed en zo werd ik toch mooi 6e . De tijd was wederom niet veel soeps , het was een zware race over gras en met wat tegenwind . 
  Maar ja , ik mocht niet klagen , t'was goed . Nog 1 voetnoot die avond : de fantastische goal van Van Persie en de voorzet van Blind !!!!!!!!!

  De dag erna relaxen op de st - Bernardusloop te Waregem . 
  Ondertss liep Annick dan een wedstrijd in Ruiselede . Annick liep er een mooie wedstrijd en werd er 2e master net na Katrijn van Hulle . proficiat schat !                  En de kids studeerden .... 

  Die week , alleen maar examens . Met een kort intermezzo dinsdag toen we de Algerijnen erop legden .

  Tot vrijdag , explosie van fun en terug veel lawaai bij ons thuis . 
  En zaterdag : DWARS DOOR ANZEGEM . 
  Ik moet alleen optreden , de zonen hadden de dag erop wat te doen en Annick was geveld door een klemspuit . 
  Het was veeeeeeeeeel te warm . Ik startte met carlo , overliep hem aant voetbalplein en daarna ..... Crying or Very sad Tempo lopen en nie puppen . 
  Gewoon volhouden tot het eind , Carlo liep zowat 20 m voor mij maar ik kon niets doen . Mad
  Ik had een offday en liep gewoon uit , ver na Carlo , maar toch een beetje tevreden . Ik had de top 10 gehaald op een slechte dag . 
  Het zegt op zich niets maar mijn overleef tempo liet me niet in de steek . 
  Zondag was er dan terug een super tof trainingske te Grijsloke . Ik blijf het zeggen : een megatoffe club . 
  Die namiddag was het aan de zonen . Kevin zwom een meeting . Annick vergezelde hem naar Menen . 
  Hij verslond zijn tijd op de 50 m  vrije slag met 2sec (31" ) . Dit na GEEN training . Zijn 2e afstand was 100 m wissel ,daar haalde hij 1' 17 " . 
  proficiat kerel . 
  We gingen ( pa , ma , robin en  meestre ) ook die namiddag naar Ninove waar Robin een voorbereiding liep op het pk van volgende week . 
  Hij liep er dus een 1000m . De kleine had er goesting in , maar we hadden al gezien dat de top van belgie er aanwezig was ( via de starttijden  ) .
  Bij de start moest ie wel naast een veel te grote jongen staan en daardoor mistte hij z'n start . En ge weet , tegen den top is iedere meter cruciaal . 
  Hij zat niet in de voorste linies . Ik riep dat hij moest opschuiven en dat deed hij ook ( waarschijnlijk aan 20 km/uur Rolling Eyes ) . Maar ja , dat gaat zomaar niet . Hij moest zijn positie erna behouden en zette opt eind ( voor zijn tijd ) een weergaloze sprint in . hij passeerde er nog 1 en liep zo 3' 11' 41 , een pr dat kan tellen !! allen content ! We hebben een super atleet !! hij werd mooi 6 e tegen iets ouderen en mannen die 3 rond liepen .
  Daarna  vlug naar huis en twas tijd voor .........................DE DUIVELS 

  24-06-2014 om 19:59 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mei , het nieuwe begin
  hallo , 

  De Mei maand was terug een drukke maand . Annick liep een paar wedstrijden , kevin zwom er een paar en Robin liep op de piste . Er was natuurlijk ook de terugkeer van good old meestre in het weg loopcircuit !! eindelijk ! Rolling Eyes

  OP 10/05 moest Kevin  aantreden te Zwevegem voor het Gold - lentecriterium . Hij deed het goed met 3 pr 's . 

  200m wisselslag = 2' 51 " ( - 4")
  400 m vs = 5' 15 ",22 
  200m vs   = 2' 30", 50 ( -6") 

  De dag erna liep Annick op de pius x - run ( 10,5 ) . Ze werd er 3e in een tijd van 42' 40" . Ze had ook reeds geruime tijd geen weg wedstrijden gelopen , dus het was een goed herbegin . 

  Op 24/5 liep Annick haar 2e ws te Wervik . Ook Robin deed daarmee . Hij liep de 1000m op de piste en won er gemakkelijk . Hij keek wel wat erg veel achter hem , kwestie van winnen zonder steendood te zitten Wink . 
  Annick liep al sterker dan de vorige week . Ze liep de 7 km in een tijd van 28' 48" en werd daarmee 8e , na Sylvie Verthé .
  Daarna was het richting Bavikhove . Want daar liep ik mijn 1e weg wedstrijd ! Ik liep de Petrus - run ( 11 km ) . Van bij de start was het aanklampen . Dimitri en Joost deden mee dus het tempo lag meteen hoog ! Voor de wedstrijd had ik nog gezegd dat ik hoopte om bij frederick creupelandt te blijven . Wel , het lukte nog ook Razz . Na de 2e ronde ( van 3 ) was ik op sterven na dood maar met een beetje karakter kwam ik net na hem binnen , oef !! Ik was 13e in een tijd van 40' 48" dwz 16.1 km/uur , nog gene vette gé . Sad
  Op de verbroedering na de wedstrijd moest ik eerst andy vanhaelewijn feliciteren , hij had mijn 2 maten er verrassend opgelegd . Bij een pot bier werd iet later mijn terugkeer dan  gevierd . 

  Op 25/5 had Kevin dan weer een zwemmeeting . Hij zwom in Tielt een 200 m schoolslag in een tijd van 3' 08", 89 ( - 1 " )  en een 200 m rug in een tijd van 2' 42 " , 15 ( - 2.3 " ) . mooie uitslagen .

  OP 29/05 liep en sprong Robin in Tielt voor de Rubenscup . 
  80 m horden = 17",95 
  hoog = 1 m 20 
  300m = 49",09       alle zijn 1e keer .... 

  Vorige Zondag liep ik dan mijn 2e wedstrijd te ... Tielt ( ja , we moesten veel naar die stad ) . De Watewy - run ging van start om 16 u 30 . 
  Ik liep int begin mee met de eerste groep . Na een km moest ik wijselijk afhaken , het tempo was te hoog . 
  Na mijn zaten op zo'n 200 m dirk lanoo , hans tavernier en patriek soetaert . Die oude bekenden mocht ik niet dichter laten komen wilde ik het resultaat goed houden . Ik liep een mooi vlak tempo en dit gemakkelijker dan vorige week volhouden . Ze bleven na mij en zo werd ik nog mooi 3e vet en 7e algemeen . goed , vind ik . Mijn tijd = 37' op 10 km . Terug niet veel soeps maar we liepen per ronde wel 700 m over schors . 

  Zo , sportief hé . 

  02-06-2014 om 20:18 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de april maand
  hallo , 

  Daar Annick en ik niet echt wedstrijden gelopen hebben deze maand komt de nieuwe blog wat later . De weekends zaten echt overvol en we moesten ook veel werken ... 

  Het was dus terug aan de kids om uit te blinken .Wink

  Op 13/04 zwom Kevin een meeting te Veurne . Hij zwom een 200 m schoolslag in 3'09".66 . dit was er terug 5.6 sec er vanaf !! 
  Op diezelfde meeting zwom hij ook een 100 m vs in een tijd van 1'10".86 .weeral - 2.1 " . 
  Kevin was zeer tevreden over zijn resultaten .Cool

  Op 20/04 was er de 1e pistemeeting voor Robin . Hij liep in Tielt een kwalificatie wedstrijd voor de beker van Vlaanderen . 
  Zijn uitslagen :  80m sprint = 12", 91 ( geen sprinter voorlopig ) . 
                         verspringen = 3m 93 ( ik denk dat dit zeer goed is voor zijn 1e keer ) .
                         1000 m = 3' 16",00 ( supertijd voor de 1e keer en zijn reeks gewonnen door stelselmatig op te schuiven en te demareren op 150m van  de aankomst ) .

  De dag erna was er dan ook nog een paasmeeting voor Kevin . Hij zwom een 100 m vs in 1'09", 03 . Dat is er terug 1,8 " vanaf !! 

  Op 26/04 was er dan de plechtige communie van onze Robin .Very Happy

  Tenslotte  was er dit weekend terug een pistemeeting voor Robin . Hij liep er voor de Rubenscup te Izegem . Hij liep enkel een 1000m . 
  Deze keer mocht hij aanzetten in de sterkste reeks . Hij deed het terug super . Ik had hem de opdracht gegeven om Juul vhtg te volgen . Hij deed dit met verve . Na 3/4 van de race moest hij zowat 3 meter lossen en dit is dan zo gebleven tot aan de finish . Hij werd er 3e !! in een tijd van 3' 12",88 . Zeer zeer goed dus ( - 3" na 2 weken ) . Ik durf nu wel te stellen dat onze Robin een talent is . Hoe ver hij zal dragen weet niemand maar we zullen er als gezin alles aan doen om dit in juiste banen te leiden ( misschien ga ik voor trainer b )  . Kevin is evenzeer getalenteerd , dat geloven annick en ik zeker maar door de andere piste die hij bewandeld ( of doorzwemt ) kon hij nog niet zo uitblinken . Maar daar trekken wij ons dus niets van aan ! Zijn tijd zal wel nog komen hé . Wink
   


  03-05-2014 om 13:58 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de lente
  hallo , 

  Na de euforie van het bk cross volgde een week later een anti - climax . Kevin , Robin en mezelf gingen met vele anderen naar de bekerfinale te Brussel . Daar verloor Waregem jammerlijk van Lokeren Mad . 
  Maar niet getreurd , een dag later was er al beter nieuws . Kevin had een zwemmeeting te Zwevegem . Hij pakte daar een bronzen plak op de 200 m wissel . Hij zwom de afstand in 2' 43 " , wat zowat 5 " beter was dan zijn beste tijd . Very Happy

  Met de lente begint ook het wegseizoen . En na vele vele vele maanden begon ikzelf eraan in Ingelmunster . Aangezien Kevin , Robin en Annick er niet bij waren moest ik het direct allen klaren op de Brigandsloop . Ik liep de 6 km in een tijd van 21' juist ( 17 km/uur ) en was daarmee 5e . Mijn 1e wedstrijd is zekers geslaagd . Wink

  Deze week was er dan het clubweekend in Herentals . Het was zeer geslaagd met onder andere super gezellige maaltijden , een paar wandelingen , bikkelharde kwissen , een spannend toernooi kubben en natuurlijk een wegwedstrijdje lopen . Daarvoor gingen we met z'n allen naar Zandhoven . Van ons gezin liep Robin alvast niet want die had last van buikgriep . Crying or Very sad Ikzelf zou normaal de 10 km lopen maar ook dat is niet doorgegaan . Een paar dagen na de wedstrijd in Ingelmunster kreeg ik pijn in mijn rechterkuit onderaan . Uit voorzorg om deze kleine blessure niet erger te maken bleef ik langs de kant . Kevin daarintegen liep een voortreffelijke 3,2 km , hij werd mooi 3e na 2 grotere mannen . 
  Annick liep wel de 10 km en finishte daar als 2e vrouw . proficiat !! 

  Het weekend werd afgesloten door gezamelijk naar de ronde van Vlaanderen te kijken . Mister cancellara won in een spannende eindstrijd .
  Zeer jammer voor ons 3 belgen die niet tesamen maar elkaar tegen werkten . 
  Vandaag is Robin dan vertrokken op loopstage naar Knokke met azw . Over zijn buikgriepje klaagde hij niet meer Cool ....
  Ikzelf liep alweer een halfuurtje zonder pijn . 

  Het leven loop zoals de ronde dus altijd over pieken en dalen , en t'is met volharding dat ge successen kunt behalen . 

  of niet soms ....   07-04-2014 om 17:56 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.iedereen goe bezig
  hallo , 

  Sedert de vorige blog is er reeds veel gebeurt . Eerst was er op 23/02 de cross voor Robin in Lebbeke ( 1550m ) . Robin liep daar als voorbereiding op het BK cross 2 weken later . Waarom daar? Omdat de grootste titelkandidaat daar ook zou zijn : Sieben Roggeman . 
  Het was dus tevens een test . Ik moet zeggen Robin deed het terug zeer goed . Hij viel zowat  800m van het einde aan , de groep ontplofte direct . 
  Robin was alleen weg met Sieben . Sieben was toch een beetje beter dan onze zoon . Hij kon ( toen Robin minder kwam ) nog langer het zelfde tempo aanhouden en won zo mooi 10 m voor onze zoon . 2e , t' blijft fantastisch hé .Een goeie generale maar dan ietsje later proberen , mss met meer snelheid en korter wint ie er wel van ? we zullen zien . 

  Het weekend daarna was er de Zondag 02/03 de vrije sporters cross te Meulebeke . Daar liep Robin de volkscross om even de gaskraan open te draaien ( in voorbereiding van ... ) .Hij werd mooi 2e na een volwassen persoon .
  Kevin liep daar ook mee met de Kadetten . Hij werd er supermooi 2e . Een dikke proficiat . Hij volgde de winnaar van start tot finish en verloor in de sprint , de anderen waren er toen al mooi afgelopen . sterk voor een zwemmer . 
  Annick liep dus bij de dames . Daar waren de rollen omgekeerd ivm Beveren - Leie . Kelly Jaques won terecht én mooi de wedstrijd voor ons Annick . proficiat allebei . 
  Als laatste was Meestre aan de beurt . Ik startte al wat dichter bij de toppers en hield ook langer vol . Ik liep altijd 5e tot Wim Coussement me inhaalde . Tot de laatste 800m bleef dit zo . Maar dan haalde ik terug mijn verbetenheid van de laatste meters boven en kon ik met een mooie eindrush toch voor Wim eindigen . Oke , missie geslaagd . 

  Die week hielden zowel Annick als mezelf een rustperiode .

  Op 09/03 de Zondag erop was er dan het BK - CROSS voor onze Robin . Het evenement op zich was duidelijk niet te vergelijken met al het vorige wat we al gedaan hadden , groots ! 
  Toch bleef Robin gewoon zichzelf . Na een tactische bespreking met papa stond ie "cool" aan de start ( opgewarmd ) . Hij deed het super . Hij volgde mooi mijn visie . Hij startte behouden , liep de eerste 500 m traag maar gestaag naar plek 8 . de volgende 500 m liep hij even kalm naar plek 3 ( hoe moet het wel doen hé , ik zou't nie kunnen ) . Daar , op de brug ( nog 500m ) met het rode tapijt , waar we afgesproken hadden deed hij de demarrage !!
  De groep ontplofte weeral ! Direct was hij zeker van het podium want hij was weg met Sieben en een waal , de anderen met oa. Kobe Vanrie ( al 2 maal van verloren )  waren eraan voor de moeite . Sieben Roggeman had wel een betere eindspurt en werd dus Belgisch kampioen ! proficiat ! 
  Robin moest nog een keiharde sprint doen tegen de Waalse jongen , die hij won !! Mijn zoon werd dus schitterend 2e op't BK . 
  Ik moet u niet vertellen dat ik hiermee supertrots ben . Op de ceremonie moest ik dan ook enkele traantjes wegpinken .....
  Deze week was het aan Robin om te rusten .. en te spelen ... en te genieten van het mooie weer !! 

  Gisteren ( zat- avond ) was er de PK sprint in Brugge voor onze Kevin . Kevin zwom er de 50 m vlinder , rugslag en schoolslag . 
  Zijn mooiste resultaat in snelheid was de rug ( 2" eraf ) , zijn mooiste kwa plaats was schoolslag : 4e . Ook aan Kevin een dikke proficiat ! 
  16-03-2014 om 14:31 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  19-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.op volle toeren
  Oké , ons gezin draait terug op volle toeren .
  Dat kan ik wel zeggen na afgelopen Zondag .
  Toen was er het PK cross te Beveren- Leie . We waren er allevier en we deden het goed !
  Eerst was er de beurt aan Robin . Die liep enkel de volkscross , dit omdat hij als VAL - atleet niet mocht meecrossen bij z'n groep vrije sporters .
  Geen probleem voor onze jongste : Hij maakte er het pk volkscross van !
  Het was een korte race ( te kort voor Robin ) waardoor hij geen demarage kon plaatsen zoals gewoonlijk . Hij moest het doen in de sprint en daarin moest hij de enkel de duimen leggen voor de oudste telg van de Dewulfs , hij werd 2e dus !

  Direct daarna was het de beurt aan Kevin . Die mocht de eerste keer starten bij de kadetten . Hij deed het supergoed en werd mooi 4e . Ook hij moest afhaken in de sprint . Zeer goed als je weet dat hij geen meter traint voor het lopen .

  Annick mocht niet veel later starten bij de meisjes . Na een felle strijd met Kelly Jaques won Annick ! Annick werd dus PROVINCIAAL KAMPIOEN bij de vrije sporters . Nog even dit zeggen ze was ook eerste van de gehele reeks ( schol , jun , sen1 en sen 2 ) , supergoed dus !

  Toen maakte Meestre zijn heroptreden . Ik was redelijk relaxed , Ik had niets te verliezen hé . Dus deed ik een kopstart . Ik liep wat voor pascal om hem te helpen in zijn start ( Pascal is een VACBL-er ) . Daarna zocht ik mijn plaats .Ik kon ook nog een paar plaatsen opschuiven en zelfs totbij Wim Coussement . Onverhoopt goed vond ik . Wim versnelde echter terug ( hij dacht : nie meestre hé ) en zo finishte ik wat na hem op de 7e plaats . Ik moet wel zeggen , onze reeks was felbezet . Dus ben ik superblij met mijn heroptreden .

  Zo , ik zeg het nog eens ons gezin draait weer op volle toeren . Iedereen sport , iedereen helpt mee int huishouden en niemand zaagt !!!
  We zijn vertrokken voor een super 2014 .  19-02-2014 om 17:28 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de superkids !!
  hallo ,

  Sedert de laatste blog is er weer veel goeds gebeurd ! 

  Het 1e opmerkelijke feit kwam vanuit Vichte . Robin mocht naar de viering van de sportlaureaten van Anzegem . 
  Hij werd daar tevens verkozen tot SPORTFIGUUR ( jeugd ) VAN ANZEGEM !!!! 
  Ons gezin is supertrots natuurlijk . 
  De zondag ( 19/01 ) was er een zwemmeeting voor Kevin en een cross voor Robin . Robin ging de cross in Ieper lopen . Hij won daar zijn allereerste cross bij de VAL . Hij finishte na een vroege ontsnapping met circa 50 m voorsprong ( van horen zeggen )  !! Robin is een superheld . 
  Annick liep ook deze cross bij de aangeslotenen en werd er mooi 6e . Na de fikse trainingen staat mijn vrouw terug haar mannetje !! 

  Ondertussen was ik met Kevin naar de zwemmeeting van Veurne waar Kevin de 100m schoolslag eindigde in een tijd van 1' 27 ".81 . Dat is maar liefst 7 sec eraf op een 100 m , ook een super prestatie dus . Annick en ik zijn werkelijk gezegend met zo'n kids . 

  Op 26 / 01 was er dan de leffe-run waar Annick , meestre en Robin wat drank verzamelden . 

  Toen kwam nog zo'n superdag ! Zondag 2 februarie . 

  Ik en mijn pa Luc gingen mee naar Torhout waar het provinciaal kampioenschap bij de VAL plaats vond . Robin liep daar een prachtige race . 
  Na de moeilijke start snelde hij vlug naar de 3e plaats . Toen hij uit het 1e modder gedeelte kwam en me passeerde keek hij met vragende ogen recht in de mijne ( mag ik al gaan ???? ) . Ik riep :" Ga naar de 2e plaats want nu volgt een zeer smalle strook , zo onstaan er geen gaten" . 
  Zo deed hij ook . Toen Robin me nog eens passeerde ( einde 1e ronde ) keek hij nog eens . Daar de 2e modder strook eraan kwam riep ik : " gaan , nu ! " Wat Robin zonder veel problemen dan ook deed ! Al snel had hij een voorsprong , die altijd maar groter werd . Zo finishte hij als 1e met terug 50 m voorsprong . Dus : Robin is nu ook PROVENCIAAL KAMPIOEN !!!!! proficiat Robin . 

  Daarna snelden we vlug naar Zwevegem waar Kevin een zwemmeeting had . 
  Kevin zwom er een 100 m wisselslag in een tijd van 1' 17 ( hij deed er terug 6" van af ) . Hij zwom er ook een 200 m rugslag . Daar zwom hij een tijd van 2' 44" , 46 . Dat maar liefst 9 " beter dan zijn vorig record !! En , Kevin kreeg ZILVER op deze afstand . proficiat Kevin !! 

  Ondertussen won Stybar het wk cross ..... Daarna reden we naar Waregem met ons gezin en daar zagen we essevee 1-1 spelen tegen Lokeren . Niet slecht dus . 

  Tot slot nog 2 dingen . Ten eerste , mijn trainingen verlopen beter en beter en worden langer en zwaarder . ik werk dus traag maar gestaag aan de wederopbouw . Ik doe nog geen wedstrijden . 
  Tot slot wil ik hulde brengen aan Luc Termote ! Hij stierf onlangs verrassend . Omdat hij tot mijn beste vrienden behoorde kwam dit hard aan .
  Ik hoop dat hij het goed mag hebben daarboven ! Hij was een super joviale mens met een zeer goed hart  . Hij was trouwens ook een steengoeie arts die ook nog eens grappig uit de hoek kon komen . Ik zal hem erg missen .   08-02-2014 om 08:49 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.robin demeestere

  Hallo ,
  De afgelopen 2 weken waren een succes .

  Vorige week ( 5/1/14) werd robin op de cross in Zottegem 2e . Dit net na Kobe Van Rie  !
  Dit was een prachtig resultaat. Een bevestiging ook na de 3e plaats ( 1/12/13) te Oudenaarde en de overwinning in de kerstcorrida van deerlijk .

  Annick werd in Zottegem trouwens ook knap 6e . Annick is ook goed begonnen aan 2014 dus .

  Kevin ging na de kerstcorrida te Deerlijk , waar hij 64e was op de 5 km ( tijd = 18'28" ) op stage in Hofstade met de zwemclub .

  Ikzelf begon rustig aan de terugkeer .

  Dit afgelopen weekend waren de kids en ik aanwezig op het bk cyclocross te waregem . Vacbl hielp er mee in de organistie , we moesten het terrein zo proper mogelijk houden . Dit deden we dan ook ! Beloning : Onze club kreeg een mooie beloning en we mochten gratis binnen , konden de cross prachtig volgen en kregen voldoende drank en spijs !! Het was een topweekend met een top winnaar .

  14-01-2014 om 19:23 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2014
  Hallo ,

  Een gelukkig nieuwjaar aan iedereen .

  De afgelopen maanden ben ik mijn blog uit het oog verloren . Dit omdat ikzelf niet liep en zo de motivatie ( om de blog in te vullen )ver weg was .
  Nu , mijn gezin heeft het in die maanden super gedaan . één dezer dagen zet ik hun prestaties er wel eens ( fier ) erop .

  Ik kan over mezelf alvast zeggen dat 2014 niet 2013 wordt !!

  De blog zal weer bijgevuld worden met uitslagen en prestaties van ons gezin . De kinderen komen groter en brengen ook grotere prestaties mee , wat heel leuk is voor Annick en mezelf .
  Annick zal terug aandrukkelijker aanwezig zijn int het loopcircuit en ik , dat zien we nog wel .
  Ik kan alvast beloven dat mijn maats aan de gaverbeek me vlug zullen terugzien

  03-01-2014 om 08:13 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)  annicks beste
  -2x winnaar mls-criterium
  -halve mar. 1u30' 15"( lille 2009 )
  -1ste omloop kluis-
  bergen.
  2004 pk cross vrije sp.
  - 1ste wingene 2006
  2009 hasting 1/2 marathon
  in 1u 35'
   - 1ste schalienloop vichte


  Foto

  Foto

  kevin's beste:
  25m schoolslag in 37"
  50m schoolslag in 1'03"
  (2e in zwevegem)
  100m schoolslag in 1'48"
  (3e in ieper)
  400m lopen in 1' 27"
  1ste eurojogging har.2007
  1ste eurojogging har.2008
  1ste overmere  2008
  1ste overmere 2009
  2e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross avifrora 2010
  2e deerlijk kerstcor.2010
  robin's beste:
  100m schoolslag in 2' 16"
  100m vrije slag in 2'13"
  2e grijsloke 2008
  1e zwevegem 2008
  25m zwemmen in 40'
  400m lopen in 1' 43"
  6e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross dadizele 2010

  Foto

  Foto

  Archief per week
 • 01/06-07/06 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 24/11-30/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!