Foto

mijn beste prestaties:


-marathon 2 u 48' 23"
-halve mar  1u 14'56"
-hastings    1u 15' 50"
-winnaar crosscriterium
vrije sporters 2007
- prov. kamp. cross
vrije sporters
-tiegem 5e in 29'44"
- grijsloke 7km 6e in
22' 23"
- bédoin - mont ventoux 1 u 53' 05 "
- grijsloke 10 miles 9e in 1u 00' 37"

Foto
Foto
Foto
Mijn favorieten
 • dimitri
 • hans
 • joost
 • michael
 • bart
 • vacbl
 • wedstrijduitslagen
 • johan descheemaeker
 • lies deruddere
 • ludovic vanlede
 • fabrice
 • natalie
 • Foto
  persistence
  het relaas van een sportfamilie
  26-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een zomer maand leute
  hallo ,
  t'is reeds een tijdje geleden dat ik nog wat geblogd heb .
  De gehele zomerperiode was dan ook redelijk druk en we waren niet veel thuis .
  Op het eind van juli liep ik een wedstrijd in Huissegnies . Ik liep er voor de eerste keer terug echt goed ! ik behaalde er de 4e plaats na dimi en joost . De 1e werd pierre denays . Het was een echte opsteker om er terug keihard voor te gaan .
  Een week daarna vertrokken we op vakantie dicht bij Barcelona . We verbleven in een hotel in het kuststadje Vilanova i la geltru .
  Het was een fantastische 14 - daagse . We lagen uren opt strand of langs de zwemkom , we bezochten een paar keer Barcelona , we bezochten ook montserrat , gingen naar een waterpark ( aqualeon ) en bezochten sitges .
  Van het lopen kwam er niet veel , chillen deden we wel hard ....

  Na onze vakantie was het terug "normal life " . Meestre ging gaan werken , annick ook en de kids gingen naar de speeltuin opvang .
  De normale looptrainingen werden ook terug aangevat . Bij mezelf ging dit niet goed , ik had de gehele week zeer zware benen ( van de warmte in spanje ? ) . Het liep voor geen meter . Al snel besliste ik om Grijsloke niet te lopen .
  De kids daarintegen zagen het wel zitten en trainden nog wat bij . 
  Annick moest werken op zaterdag en liep dus vrijdag in stasegem . Haar heroptreden was super want ze won ( nipt ) van sophie tuttens  en werd dus mooi de eerste dame . Proficiat !!
  Zaterdag was het toen DWARS DOOR GRIJSLOKE . De klassieker !!
  Mijn 2 zonen deden het terug super .
  Kevin werd 1e en Robin 4e ( tss al die grote ) , we zitten met talent aan boord !
  na hun race supporterden we nog voor de mannen op de 7 km . Daar was de man van de dag : Joost dewaele . Hij werd zeer mooi 2e na Francies Vansteenbrugge en voor stephen soetaert ( 3e ) , voor Fabrice Laga ( 4e ) en ook voor pedro Dujardin ( 5e ) .
  Iedereen gaf het beste van zichzelf en het werd terug een zeer mooie race . Proficiat aan alle maten !!
  Niet vergeten ook de vrouwkes te feliciteren : ulrike Debie werk mooi 2e net na sylvie verthe .
  Daarna was er ook de 10 miles waar Nico serroen een harde strijd aanging met Stijn vandevelde . Nipt verloor hij en werd dus 2e . Ook een super proficiat !  

  26-08-2012 om 15:02 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  13-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.relaas van een paar weken
  hallo ,
  De vorige 2 weken hebben we met ons gezin terug niet stil gezeten . Door Annick en mezelf werden verschillende wedstrijden gelopen . Dit met wisselend succes !

  De 1e wedstrijd was er een van meestre . Ik liep op vrijdag 29 juni de kapelle run . Ik werd er mooi 4e .Ik was zeer tevreden over die wedstrijd , zeker omdat ik tacktisch perfect had gelopen . Vraag het maar aan frederick ...
  Ik liep er rond de 17 km / uur , dus ook dit opende perspectieven ....
  De dag erna was het aan Annick haar beurt , ze liep in Izegem de 7,4 km . Ze deed het voortreffelijk en werd mooi 1e dame . proficiat schat !
  Annick was nog niet opt einde van haar krachten en zo liep ze de maandagavond NOG een wedstrijd .Ook daar liep ze met de bloemen weg ! Het was de avondmarktloop in Kruishoutem ( 9 km ) .

  Ondertss werd het Vakantie , de kids hadden het goed gedaan op school .....

  Dan moest Kevin beginnen aan een 2 weken stage ( zwemmen ) . Dit in voorbereiding voor het zomercriterium .

  Op vrijdag 6 juli liep meestre de vlerke jogging . Ik had er goeie hoop op en zag me niet kansloos tegen een paar vedetten . Maar owé , Ik deed het niet goed . Na de 1e ronde liep ik mee met frederick en steven hocedez , ik had wel mijn jojo meegebracht En ja , int begin van de 2e ronde brak het koordje ervan . Ik liep uit maar niet vanharte dus . Mijn snelheid was zowat 16.5 km / uur .

  De zaterdag ging Annick lopen in de Haviksrun . Ik liep als gevolge van straftraining ook mee .
  Annick won terug .... en meestre zag terug af en liep niet goed . Twas niet omdat het de 2e wedstrijd was , fredje liep ook . Ik zit gewoon in een terugval denk ik . Allé hoop ik , want ik zou graag terug een niveau- tje hoger geraken . 
  Ik beloof allesinds er alles aan te doen . 
  Wat ik deze week ook deed , maar de tijden van mijn snelheidstrainingen waren ook gene vetten ...  
  We zien wel volgende week .

  13-07-2012 om 15:48 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dwars door sint pieter
  Hallo , twas weer een geslaagd weekend ! De vrijdag begon al goe met een loopwedstrijdje voor Meestre .
  Ik liep er de 5 km . Ik moest 1 grote ronde afleggen en de rest van mijn maten deden de 15 km en moesten zo 3 grote rondes afleggen . Welnu , al mijn maten liepen zelfs op die eerste ronde iets sneller dan mezelf . Ik moet duidelijk nog wat wedstrijdritme opdoen .
  Toch ben ik verre van ontgoocheld in het resultaat want ik was toch mooi 2e in een tijd van 16' 50 " .
  Ik vind het een goed resultaat om verder op te bouwen .
  De zaterdag gingen Annick en ik naar graspop waar we alestorm , death angel , thin lizzy , trivium , megadeth , twisted sister en limp bizkit  aan het werk zagen . Ik moet u niet vertellen dat ik er vollop van genoten heb.
  De zondagvoormiddag ging ik dan naar Grijsloke om er een lange duurloop te presteren . In de namiddag dan was er een zwemmeeting voor Kevin . Hij deed het voortreffelijk . Op de 50 m vrije slag haalde hij 34" 68 ( -1 " )  en op de 100 m wissel 1' 26 " 08 ( - 2" )  .  27-06-2012 om 16:52 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weekend zeilen

  Hallo landrotten ,

  Dit weekend ging ik met maten van de zwemclub van Zwevegem gaan zeilen op zee .
  Onze boot was een professionele zeiljacht die reeds vele wedstrijden heeft gevaren int verleden . DE OXIGENE .
  We vaarden van Nieuwpoort naar Breskens en terug . Het was een mega toffe ervaring .
  De eerste dag hadden we wind mee en verliep alles in een relax sfeertje , een muziekje , een pintje en wat helpen op de boot .
  De 2e dag was met een heel hard begin van 7 beaufort . Ik was er echt niet goed van , zoals een paar van mijn maats ook .
  Twas hard werken en afzien gelijk de beesten . Na 4 uur varen maakten we een pitstop . Dit was een goeie beslissing want daarna was de wind gaan liggen en was het terug veel relaxer , joepie !!
  Het zeilavontuur werd rond 20 uur zondagavond afgesloten met een kuisbeurt van de Oxigene .
      De Oxigene !

  De crew en de kapitein .
  Meestre aant roer .
  19-06-2012 om 20:09 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hulste en ogy

  Hallo ,

  Vrijdagmorgent stond ik om 6 uur en ging ik naar Antwerpen om daar een machine te gaan opstarten . Niets speciaals moest ik niet s'avonds een wedstrijd lopen De gehele dag moest ik mezelf opjagen en vlug vlug en geconcentreerd doorwerken . Om dan rond 17 uur me op te jagen in de file aan de Kennedy - tunnel en dan aan te komen thuis , me rap te wassen en om 18 u 15 om den kleinsten te gaan .
  Robin dan snel naar Hulste te voeren en hem daar laten meedoen aan de kids run .
  Da manneke deed het nog redelijk goed en werd zo 4e ....
  Daarna had ik eindelijk wat rust . Zo opgefokt van me de hele dag op te jagen dacht ik niet een perfecte wedstrijd te lopen .
  De deelnemers waren terug van een hoog niveau ! Dimi , Pedro , Yves , Michael , bert , Steven en Frederick Creupeland , t'ging stuiven ( en't waaide al zo hard ) .
  Bij de start ging iedereen er vliegensvlug van door , ik kon niet direct volgen . Na 1 toer beuken tegen die felle wind en over het crossparkoers haalde ik den steven en frederick bij . Oef , nie gemakkelijk . Ik liep niet echt soepel , dit mede door het opgefokte dagverloop.Een paar honderden meters verder passeerden we dimi , kompleet omploft . Hij had terug z'n dagje niet ! Allé man als ge dit leest t'is nu  1 - 0 voor Meestre doe er wat aan Let the old times re - start !!
  Ik kon die 2 mannen nog een eind volgen maar overnemen zat er niet in ....
  Na enige tijd kwamen we wel bij Michael . Maar de 3e ronde kreeg ik een zeer slecht gevoel . Ik kreeg buikkrampen met als gevolg dat ik bang was dat ik ging moeten stoppen om naar de wc te gaan met een grote boodschap ! Even later moest ik dan ook het trio lossen , en vechtend tegen mijn hol de aankomst zo vlug mogelijk te bereiken !
  Gelukkig kon ik nog redelijk normaal de aankomst bereiken als 7e , weliswaar achter mijn maten .Vlug zocht ik daarna de wc op ( Als ge moet kakken dan moet ge kakken ) en liet de rest niet aan mijn hart komen . 
  De conditie  is er , de juiste omstandigheden waren er niet ! 
  Na een uitloper en een douche was ik terug de man 

  De zaterdag ging ik dan met Kevin en Robin naar de zwemclub , meestre ging een 1 u 30 gaan lopen in de gavers . Weeral een tegenvaller mede omdat ik vrijdagavond niets gegeten had . Het was slenteren om terug aan het zwembad te geraken . 
  De zaterdagnamiddag ging Annick gaan lopen naar Ogy " La Ronde Des Moulins " , 11,6 km . 
  Annick startte op dit heuvelachtig parkoers fris en liep zo een mooie koers . Een 1' 30 nadat de eveneens goed lopende Claude Putman geeindigd was kwam ze als 45e van de zowat 500 lopers over de streep ! Haar tijd was 49' 04 " , zeer goed . Dit is 50 " beter dan in 2009 ! 
  Ze was er dan ook zelf reuze tevreden over en kreeg  nog een paar mooie prijzen erbij ook . Allé dag geslaagd ! 

  Deze zondagmorgend ging ik dan met Robin gaan lopen te Grijsloke , Kevin moest studeren en Annick ging commisies doen . 
  Ik liep tesamen met Mayko een  2tal toeren op het parkoers vna grijsloke . Deze keer liep ik echt gemakkelijk . Oef !
  Annick liep deze namiddag als duurloop de Koeketieneloop te Meulebeke , kwestie van wat bier in te slaan voor thuis 

  Ik denk dat ons gezin terug vertrokken is .
    

  10-06-2012 om 14:50 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  05-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de watewy loop in tielt
  Eindelijk t'is ne keer zo verre !Van ons gezin ist weer ne keer aan  Meestre alleen . Ik maakt me nog ne keer gereed voor ne 10 km .
  Dat het al zeer lang geleden was weet iedereen . Na een voorbereiding van 6 mnd was het zondag eindelijk zo ver .
  Ik moet zeggen , zeker was is er niet van . Na een deftig trainingske woensdag had ik de rest van de week last van een stijve onderkuit .
  Insmeren en ijs op , dag in dag uit Jongens toch Maar 1 lichtpunt : vrijdag ging ik om nieuwe steunzolen . Vanaf dan begon het toch te verbeteren . Zaterdag liep ik los ent t'viel nog mee .
  Zondag dan in Tielt . Ge komt daar toe en ge doet uw zak naar de kleedkamers en wie zie je daar : 3 fel getrainde donkere mannen . Ik begroet ze als " les hommes rapide " . Ze lachen ne keer en wensen me een goed resultaat .
  Ge gaat terug naar buiten en daar ziet ge Woldu , Stieperaere , Van Asbroeck en den Pedro Dujardin .
  Oké , da wordt hier een rap koerske ! Ik laat het niet aan mijn hart komen en maak me met wat sprintjes gereed voor het grote werk .
  Bij de start doe ik het rustig aan . Ik volg eerst wat Dirk Lanoo , ga eventjes later over naar Alexander Eggerick en Ifiss . De 1e ronde verloopt spoedig , goeie benen . De 2e ronde zet ik een serieus tandje bij . Ik verlaat zo het duo Alex - Ifiss en kom tot op 30 m van het groepje met Pedro aan het eind van die ronde . Dan krijg ik het de 3e ronde wel wat moeilijk . Ik was dan wat bang om mijn kleine voorsprong te verliezen , op de tanden bijten hé . Nu en dan kijk ik wat om en zie de voorsprong op mijn achtervolgers gelijk  
  blijven . De groep voor mij is vertrokken ( nog te vroeg voor meestre dus ) maar opt eind van de 3e ronde zie ik dat Ifiss op de piste alleen achter komt en zijn achterstand zelfs iet verder is !
  Dat heeft me een boost en direct kan ik terug een rap soepel tempo ten tonele brengen . Die 4e ronde verloopt heel goed en daardoor kan ik eindigen als 7e
  Ik moet u niet vertellen dat ik daarover heel tevreden ben .
  Een geslaagd debut , zegt ook mijn vader . Na wat uit lopen met de maats ging ik me blij gaan wassen . Daar zag ik die rappe mannen terug !Ze hadden direct leute : Meestre had er 2 van de 3 geklopt !!!
  Hopelijk ben ik nu vertrokken !

  05-06-2012 om 19:31 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.roeselare en rollegem - kapelle

  Een heerlijk lang weekend , lekker rusten ...
  Nee niet voor ons gezin . Wij hadden terug een overvolle agenda .

  Donderdag liep Annick de Krottegemse corrida te Roeselare . Ze liep er de korte afstand omdat ze zich niet al te best voelde .
  Toch deed ze het uitstekend en kon van start tot finish als eerste dame lopen . Met een gem. van 15,4 over 5,2 km was dit goed voor Annick ondanks het verkoudheidje .
  Zaterdag gingen de kids in de voormiddag gaan zwemmen . Ik ben ook om ruben geweest zodat ie kon trainen op de piste .
  In de namiddag ging kevin naar een verjaardagsfeest en robin naar de ksa . Ik werd door vrouwlief gevoerd naar rollegem -  kapelle .
  T' was weer puzzelen maar het heeft ons toch gelukt ..
  Meestre ging terug een wedstrijd lopen !!!! Eindelijk , zou men zeggen .Het werd de memorial rudy bekaert dus .
  Daar toegekomen zag ik Michael vnh en Frederik De Backer . Aangezien ik de korte afstand ging beslechten  waren dit zware concurrenten ! Ipv rustig een inloopwedstrijdje zou het terug hevig worden .
  Enfin , we begonnen eraan  . Smetje startte veel te snel en daardoor kwam het gehele pak vlug op speed . Voor Meestre was het dus harken .
  De  eerste km zal niet ver van de 3 ' geweest zijn .. . Na de eerste ( aanloop) km'ers was lepoutre sam ervan door . Op een afstand volgden dan frederik en michael , daarna Meestre en Lode Schamelhout . Doordat ik na de startfase redelijk vlug terug op mijn effen kwam kon ik met Lode een strak tempo ontwikkelen . Lode bleef maar hangen in m'n wiel , ik kreeg hem er niet direct af dus . Meer nog , toen michael rond km 3 Frederik eraf kreeg en wij reeds goed genaderd waren op hem liep Lode het laatste gat dicht . Lode is duidelijk zeer goed bezig ! Daardoor kon ik wat uitrusten . Toen we bij Frederik kwamen kreeg ik terug dat aanvallersgevoel !
  Ik zocht mijn herkenningspunt dat ik in de verkenning had gezien als ingang van de finale en .... ik versnelde .
  Achter mij voelde ik dat het alle hens aan dek werd . Ik gaf nog meer en kreeg wat meters . Michael was nog iets te sterk voor mij  maar de laatste meters kon ik vervolmaken met een voldaan gevoel .Ik liep op mijn eerste wedstrijd de 3e plaats !!
  Voor de 4,4 km deed ik zowat 14 ' 41" , bijna 18 per uur . Meestre content .
  Daarna supportterde ik hevig voor de vele maats die de lange afstand deden . Ik zag en hele goeie Guy Deblander en Stijn vermeulen en Yves d'halluin . Tesamen hebben we dan iets later de dorstigen gelaafd .
  De zondag voormiddag ging ik met de kids naar Grijsloke en s'namiddags werd er gekoffiekletst met de buren . Moe maar voldaan kropen meestre en zijn vrouwke niet veel later in hun liefdesnest

  21-05-2012 om 20:37 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.moederdag
  hallo , dit weekend was er de zaterdag een zwemmeeting te zwevegem .
  kevin moest in het eigen bad presteren . hij deed het dan ook heel behoorlijk .
  hij was 3 e op de 400m vrije slag in een tijd van 5' 41" , 74
  Voor de 2e afstand was hij 1e en dit op de 200 m vrije slag , in een tijd van 2' 43" , 81
  terug een dikke proficiat oor kevin dus .

  Na de zwemmeeting gingen de 2 kids en meestre naar de gavers . het was er immers de 1e allaert alu. loop .
  annick liep er de vrouwenafstand . ze werd er geklopt op de 6 km door inge coeck . Annick liep de 6 km in een tijd van 24' 28" .
  hierbij ook een dikke proficiat voor mijn vrouwke want ze stond terug opt podium en kreeg nog een mooie prijs ook
  langs deze weg moet ik ook het team van clive en alleart al. feliciteren met de goeie organisatie .

  ikzelf liep het gehele weekend niet .ik ruste omdat ik reeds verschillende weken redelijk getraint had en het rechterbeen erook om vroeg !

  de zaterdag avond en zondag namiddag was het tijd voor moederdag . de zondag namiddag gingen we ook nog naar de canteclaer stoet in deinze . een AANRADER .

  hopelijk volgt spoedig wedstrijd nieuws van den meestre !
  15-05-2012 om 19:19 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het relaas van een mooie maand
  hallo , na een maand ben ik nog eens op mijn blog geraakt . t'heeft wat lang geduurd maar dit is enkel omdat andere zaken in onze drukke agenda belangrijker waren ( en moest ik zelf uitslagen lopen zou't ook vlugger gebeuren ... ) .

  in de week van  9 - 15 april werd er degelijk getraind en die week werd afgesloten met een bezoek aan de paasfoor ! leuk voor de kids .

  de week erna trainde ik terug redelijk goed en dit met enkele sessies met een aantal minuten op overslag .
  annick liep de rembert corrida en deed dit toch goed . ze werd 6 e in een tijd van 39'59" . proficiat !
  voor kevin vond op zat . 21 april zijn plechtige communie plaats . we maakten er een fantastisch feest van .. in de ripasso .

  de week van 23 - 28 april deed meestre voor de 1e keer terug mee met de snelheidstraining bij de vacbl ! afzien en volharden tegen bert en de rest .
  annick van haar kant werkte voort op haar elan en liep zo op zat een wedstrijd in de walen . ze werd in Ath de 1e dame ( 11,5 km ) super meiske .
  de zondag zijn we met z'n allen naar de cinema geweest . we bekeken de film " the avengers " . een toffe grappige film voor geheel het gezin .
  de maandag hadden we allevier congé en daar genoten we van ...
  de dinsdag gingen we terug allen tesamen naar het 1 mei festival in kortrijk . door de goeie optredens van" customs " en de " the hickey underworld " werd dit een voltreffer . een aanrader voor volgend jaar , ook voor de kids !

  dit weekend werd tenslotte mega goed .
  vrijdag in de namiddag deed ik een hele goeie training in de hellinck ! 
  s'avonds  liep annick in harelbeke en werd er 2e dame . terug proficiat !!!
  ikzelf ging naar de sportquiz in waregem . tesamen met bert , claude en johan demeyere wonnen we magistraal . we lieten zowel de "b- ploeg " van vacbl en de rest mijlen ver achter ons . wij waren simpelweg TE slim voor de rest .
  gelukkig en voldaan gingen we met z'n vieren met champagne naar huis .
  zaterdag voerden we reeds vroeg onze jongste soldaat naar het station . hij ging de hele dag met de ksa naar het boudewijnpark .
  die zouden we pas terug zien als ie afgemat en vuil is .
  Met kevin gingen we  iets daarna naar de opendeurdag van de olv hemelvaart school ,waar we een lange rondleiding kregen en onze kevin inschreven in de richting moderne ! een uitdaging erbij !
  s'namiddags ging ik met kevin naar tielt . daar zwom hij een zwemmeeting . zijn eerste afstand was 200m wisselslag . In deze afstand werd hij door een technische fout  gediskwalificeerd ( dit gebeurd wel vaker bij meetings ) . na een traantje vermande hij zich en zo zwom hij z'n 2e afstand zeer goed . de 200m vrije slag werd afgehaspeld in een tijd van 2' 38" ( rekord verbetering van 6" ) . een dikke proficiat dus .
  zondag namiddag was het dan desselgem .
  annick moest werken en meestre liep niet mee , dus moesten de kids het doen !
  ewel , ze deden het super ! zowel robin als kevin wonnen hun wedstrijd ! ik mag blij zijn met 2 zo'n kids .
  ik supporterde ook hevig voor ruben tavernier , een jongen die ik  coach . hij deed het super en werd 1e . zou meestre een goeie trainer zijn ????
  Verder zag ik een sterke joost op de 5 km en een sterke dimi , steffen en pedro . den bert was voor een keer iets minder , volgende keer beter manneke .
  de volgende dagen borduur ik verder aan mijn conditie en hoop ik dat mijn "kuit" probleem eens helemaal gedaan is , zodat ik eindelijk eens een wedstrijd kan lopen .....


  zo, nu genoeg getypt ,ik moet nog eten !

  tot in de oorlog .........................  08-05-2012 om 20:11 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  11-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.meeting waregem
  beste sportvrienden ,
  deze week werd er door meester terug voor de eerste maal " normaal " getraint , alhoewel alles is nog opbouw . ik doe nog geen snelheid maar wel al soms bergop in de duurlopen . de blessure is verleden tijd , dat is het belangrijkste feit !!
  ik forceer niets , tegen eind mei moet ik terug wedstrijden lopen .
  terug een woordje tom boonen in m'n blog want zondag deed ie het terug super , ons gezin supporterde voor fel voor hem .
  kevin is een hevige supporter ! hij nam de prestatie van onze tom mee naar de maandag .

  de maandag had kevin een zwemmeeting in waregem .
  hij deed het schitterend met 3 persoonlijke rekords .
  100 m vrije slag  = 1' 14 " , 40   ( was 1' 20 " )
  100m schoolslag  = 1' 40" , 85  ( was 1' 42 " )
  100m rugslag =  1' 25" , 61  ( was 1' 29 " )

  hij maakte deze progressie sedert februarie , super dus .

  annick  traint goed voort en zal hopelijk komende weken haar goeie conditie bewijzen .


  11-04-2012 om 19:23 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weekend vacbl
  hallo iedereen ,
  na een maand ben ik erweer . na de crossen was het wat stil rond het lopen . ik begon opt gemak duurlopen te doen en annick bereidde zich na wat rust voor op de rest vant seizoen . kevin en robin hadden toetsen en deden hun gewone trainingen .

  tot dit weekend ....

  vrijdag was het begin van het vacbl weekendje ! Rond 17u30 vertrokken we naar Zoersel , waar we na een kleine file rond 18 u 30 toekwamen . we deden direct een mooi wandelingetje met de gehele groep , kwestie van opstarten . s'avonds werd na het uitpakken en een klein diner een gezamelijk gezelschapspel gespeeld : " wormen " . een leuk spel , googel eens om te weten wat dit is !!
  de zaterdagochtend  dan werd na het ontbijt nog een gezamelijk buitenspel gespeeld : kubb ( zoek het zelf op ) een zeer tof spel !!
  die namiddag gingen we dan met z'n allen naar REET ( tof hé  ) . daar liep zowat iedereen een wedstrijd !
  voor ons gezin kwam robin en kevin als eerst in aktie(1200m) . kevin werd 1e en robin op een paar meters 2 e : succes !!
  daarna was het tijd aan annick en mezelf . annick liep na zowat 8 km over de meet als eerste vrouw : weeral succes !!
  toen was er nog meestre zelf om te winnen , maar ja ik ben nog niet echt in form hé . ik deed toch mee en deed mijn best . ik liep mee met koen dendoncker . we vormden een mooi duo dat goed oprukte in de wedstrijd . opt eind kon ik dan nog iet meer ( crazy ) en zo werd ik geheel uitgeput 5e . een tevreden resutaat . ik ben terug een loper .
  daarna gingen we met z'n allen naar de parochiezaal waar we wat dronken ons gezin had wat geluk want we wonnen zowat 6 flessen drank .
  s'avonds gingen we met z'n allen naar een leuk restaurant en erna bekeken we terug in onze jeugdherberg de video's van onze voorbije cross van vacbl ( veel gelachen met sommige bloobers ) .
  de zondag morgent om 7 u terug op om tesamen gaan lopen
  en na het ontbijt ( met strondjes vanuit reet ) zijn we iet verderop gaan wandelen in het grote bos van zoersel . sommigen hadden hun echte wandelkledij aan .
  rond de middag gingen we dan terug op restaurant . enkele cpu - specialisten zetten dan een groot scherm op en zo keken we dan naar koers . dit was één van de klappers van het weekend en zeer int bijzonder omdat den tom won .
  daarna moesten we afscheid nemen en huiswaarts keren waar we na het uitpakken al vlug in ons bedje lagen .....

  super weekend .

  02-04-2012 om 21:40 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cross vacbl
  hallo ,

  zondag was het terug zover , onze eigen cross van beveren leie .
  de kids en annick deden het terug zeer goed .
  robin mocht al eerste van ons gezin beginnen en deed dat voortreffelijk : hij werd mooi 3e !  proficiat !
  kevin deed bijna even goed met een 5e plaats . ook proficiat .
  annick deed het nog beter met een eerste plaats bij de meisjes algemeen . ze heeft terug de form te pakken . een dikke proficiat schat !!

  ik hielp waar nodig ( ook kuisen ) om de organisatie mogelijk te maken  en de terug geslaagde cross werd met een pintje afgesloten . 

  zo, volgende week ist weer cross hé , hopelijk even goed .

  29-02-2012 om 19:09 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cross ingelmunster en meeting tielt
  Klik op de afbeelding om de link te volgen dit weekend was er weer eentje om in te kaderen !
  de zaterdagmorgent gingen onze kids zwemmen naar zwevegem . s'namiddags kwamen onze beste vrienden op bezoek om er eentje te drinken . we vergastten ze op taart , bier en iet later op soep met pistolets . de kids konden zich buiten lekker vuil maken .
  we maakten er allen een superleuke namiddag van , waarvoor dank !!

  de zondag was het natuurlijk dan muisstil ten huize meestre ...
  nee, om 10u moest ik al op een vergadering zijn van den vacbl voor de aankomende cross die we organiseren .
  ik zou zeggen allen daarheen ! t'is volgende zondag ...

  In de namiddag moest ik veel rondrijden . eerst voerde ik kevin naar tielt ( zwemmeeting ) . daarna ging ik met annick en robin naar ingelmunster( coss aviflora ) om dan terug naar tielt te keren en te supporteren voor onzen oudsten .
  Ewel hij deed het terug super . hij zwom een 200m rug in een tijd van 3' 00 . wat een 5e plaats opleverde .
  daarna deed hij nog een 100 m wisselslag ( tijd 1' 28" ) en werd daarmee ook 5e . proficiat kevin .
  maar de namiddag was nog nie gedaan !! annick belde me op om te vertellen dat robin super gelopen had . hij was er 2e geworden , nog een stek beter dan vorige week . Annick zelf was 1e geworden bij de vrouwen .super proficiat alletwee !!
  Maar het beste moest nog komen . mijn pa ( 64 jaar ) had eens besloten om ook wat te lopen .....
  In de aviflora cross werd hij 2e , de meestres hé
  we zorgden dat we allebei vlug in ingelmunster waren om ons familie succes te vieren .

  zo , tot volgende week allemaal op de cross van beveren leie.

  20-02-2012 om 18:18 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zwemmen en crossen
  hallo ,

  vorig weekend ging onze kevin fier als een gieter naar de vlaamse jeugd kampioenschappen ! in antwerpen !
  wij gingen natuurlijk mee om te supporteren ( ook op hotel ). het was een 2 daagse waar kevin het zeer goed deed !
   hij behaalde de eerste dag een mooie ereplaats op de 400m vrije slag in een tijd van 5' 49" , 60 . dit was trouwens een besttijd ( - 3',30" ).
  volgens de trainers had ie een mooie stijl blijven zwemmen .
  zo gemakkelijk was dit niet omdat het om een 50m bad ging .dat is lastiger dan een 25m bad waar ze normaal in zwemmen ( geen keerpunt en rustpauze ) .
  zijn 2e ws die dag was de 100m rug .kevin deed het ook daar goed = 1' 30" , 30 . zijn comment erna , die laatste 50 m bleven maar duren !!
  de zondag dan deed hij nog een 200 m vrije slag . dit was zijn beste resultaat . hij zwom deze in een best tijd terug van 2' 44" , 90 ( - 5',6 ) .
  meer dan 5 sec eraf in een 50m bad = super jongen !

  trouwens dat weekend sliep hij  op hotel met zijn beste zwemvrienden zonder de papa en de mama . een superweekend voor onze kevin dus die stilaan groot wordt

  dit weekend was er de zaterdag een meeting voor robin in ons eigen bad van zwevegem .
  hij zwom er een 50m schoolslag in 57 " ( ook een besttijd ) en een sprintje 25m vrije slag  in 22" . op de 50m vs werd hij trouwens mooi 5e . hij is dus ook goe bezig .

  de zondag ging ik met de kids dan richting dadizele ( annick moest centjes verdienen ) .
  robin liep er een zeer mooie 3e plaats .
  kevin behaalde ( zonder loop training ) een al even mooie 5e plaats .

  ik supporterde voor iedereen ...

  ps woensdag ga ik naar de dokter en weet ik meer , hopelijk redelijk goe nieuws hé ?


  13-02-2012 om 20:28 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.over en out ?
  hallo ,

  jammer genoeg moet ik terug zeer slecht nieuws melden !

  ik ben terug gekwetst . deze keer is het de rechterknie . vroeger speelde die mij al eens parten maar dan was ie na een dag of drie terug oké .
  dit kwam altijd omdat ik van nature mijn knie wat overstrek naar achteren toe .
  nu is het andere koek....
  door die overstrekking zijn mijn gewrichtsbanden uitgerokken , daardoor mijn miniscus gezwollen , daardoor vocht in de knie , dat naar achteren uitkomt en een " bakers cyste " veroorzaakt !
  er is niets ernstig aan de knie ( geen miniscus probleem kwa kijkoperatie ofzo ) maar ik moet lang rusten !!
  ondertss moet ik specifieke oef . doen om die overstrekking te voorkomen in de toekomst .

  ik rust dus ..( al 3 weken )  maar beteren doet het nog niet direct . het gemoed gaat soms van " ik stop ermee " naar " ik zal terug vechten " .
   wat ik ook vaak denk is : zouden ze het wel juist gezien hebben op die mri , is er toch niets aan de miniscus ? de overheersende gedachte is toch dat ik heel graag loop en bij de maten ben en dus wel zal terugvechten , waarschijnlijk .
  maar ik kreeg nu toch een serieuze tik !
  ik had terug "de conditie " te pakken , echtwaar zonder snelheids training ging ik al supergoed in lombardsijde . ik wist dat er nog veel niveau moest bijkomen door die trainingen  ... dan rust je wat na die voorb. weken en dan krijg je dit . om zot te worden hé .
  het doet me veel pijn om terug af te haken naar de onderlinge duels met de maats ..

  enfin , verder meldt ik graag dat het met de rest van het gezin super loopt .

  kevin gaat is voor dit weekend geselecteerd voor de vlaamse zwem jeugdkampioenschappen ( een hele eer ) . hij doet mee aan de 400m vrije slag , de 100 m rug en de 200 vrije slag . het gehele gezin duimt voor kevin .
  robin is goe bezig om in kevin zijn voetsporen te treden al traint ie nu vooral voor de aankomende crossen .
  annick volgt ondertss haar opbouw programma en doet het supergoed . ze zal er terug " staan " in het voorjaar !!

  zo , na het weekend volgt een relaas van de prestaties van onze kevin !

  03-02-2012 om 18:40 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  15-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.snelheid
  hallo,

  deze week werd wat aan snelheid gedaan op training . ik ging bij de 400' s voor het eerst terug naar een gem. van 1' 13 " dat was al lang geleden . op 't eind van deze week begon ik moe te worden . daarom las ik nu een zeer rustige komende week in , met veel rustdagen om dan de week van eind jan. terug aan te knopen en tegen middden febr . top te zijn .
  we zullen zien .
  annick is reeds actief aant trainen . ze is duidelijk gemotiveerd daar ze alle dagen opt net achter wedstrijden zit te kijken .
  robin en kevin trainden bij de zwemclub en bij grijsloke .

  tot later .

  15-01-2012 om 10:03 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lombartsijde 10 km

  enfin ! eindelijk ! endlich ! meestre heeft terug een wedstrijd gelopen !
  de zaterdag gingen we met ons gezin naar lombardsijde .
  na mij 2 ,5 maand "in den duik " te hebben voorbereid moest het er toch eens van komen . gedaan met dat klef gedoe over pijnlijke buik en allehande andere pijntjes , ik wilde nu eens terug komen op mijn normale "oude" niveau !!
  ik moet zeggen van uw maten moet het hebben . de echte aanstoot tot deze 2,5 maand hard labeur was 1 zin van de joost !
  DOE EENS GELIJK VROEGER EN TRAIN TERUG MET ZEER LANGE DUURLOPEN !
  ewel ik heb het gedaan

  rond 14 u 30 werd de start gegeven . ik kon mee in de start met jongens van mijn niveau ( eerste succusje) !
  ik spitste mijn taktiek op kobe witdouck . een jongen waar we nog veel van zullen horen , en reeds top is in onze crossen .
  op en af de eerste duinen was ik mooi mee en eenmaal we gekeerd waren en hard tegen wind moesten lopen  waren we met een 4 - tal .
  we werkten mooi tesamen . op de duinen strook was ik van dat 4 -tal de betere . daar was ik heel blij over ( alhoewel ik toch door mijn enthousiasme eventjes op mijn muil lag in het zand ) . toen we die mooie rouchbaan verlieten was kobe echter te rap voor meesterke .
  ik was daar maar de 3e van de groep . nog werk aan de snelheid hé .de laatste 2 km kon ik toch nog met een redelijke snelheid beeindigen .
  zo werd ik ( mooi ? ) 12 e in een tijd van 37' rond .
  ik was eigelijk zeer tevreden . kobe was een 20-tal sec voor mij .
  hiermee kan ik m'n zelfvertrouwen opkrikken en zo de crossen aanvangen en ook de andere maats terug bekampen . hopelijk wordt het mega tof !!!

  09-01-2012 om 20:50 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een gelukkig nieuwjaar iedereen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen aan al onze familieleden en vrienden , een voorspoedig en sportief nieuwjaar !!

  Wat deden we ondertss ?
  week 19 - 25 / 12 :

  dit was een rustige week , annick rustte , de kids rusten ook en meestre had een rustige week ( circa 72 km ) .
  Wel trainde ik 1 maal in de hellinck . ik deed 4 x 1350 m ( die toer met 3 x de heuvel ) en het ging reeds goed .
  mijn tijden waren 4'55,4'55,4'50,4'45  negatieve split dus .

  de vorige week ( 26 / 12 - 1 /  01 ) was voor annick nog een rustige week , voor robin ook . kevin ging op kerststage met uzkz naar ieper .
  er werd zeer veel getraind .
  ikzelf trainde in die week zeer hard .

  ma ldl 1 u 30
  di am = 20' in 6x 4' + 20' uit ( gemid. aan 3' 35 " de km ) pm = 30' uitlopen
  woe ldl 1 u30
  do am = 20' in 4x pikkel omhoog en verder tot 4' + 20' uit  , tijden start kidsrun - withuis ( witte driehoekjes ) 4' - 3' 54" - 3' 46" - 3'43" .
        pm = 30' uitlopen
  vr  dl 1 uur
  zat am= 20' 9x 400m + 20 ' uit , tijden gem. 1' 13"   daar was ik zeer tevreden over . pm = 30' uitlopen
  zon niet gelopen , nieuwjaar en terug app.

  het oudejaar werd fantastisch uitgefeest in de ripasso tesamen met annick , bert , audrey , michael en valentine .
  we hebben zeer goed gegeten en uiteraard zeer veel gedanst .

  de hoop van het nieuwe jaar is uiteraard presteren ! hopelijk onbolsteren de kids verder en blijven de papa en de mama verder presteren hé .

  zo ! let the games begin !


  03-01-2012 om 17:38 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  20-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.we zaten niet stil
  hallo ,
  na een paar weken druk druk druk vond ik terug een gaatje om m'n blog in te vullen .
  k'zal beginnen waar ik gestopt was .

  de week van 21 nov - 27 nov  trainde ik zowat 100 km .
  de zat ( 27/11) moest kevin een belangrijke meeting zwemmen in zwevegem .
  hij deed het onwaarschijnlijk goed . hij zwom 2 limieten voor de vlaamse jeugd kampioenschappen !!
  hij zwom de 200 m vrije slag in een tijd van 2' 50" 54
  en de 100m rug in een tijd van 1' 29" 82 . een mega proficiat jongen

  de week erna ( 28 nov - 4 dec ) trainde ik terug iet meer dan 100 km .
  int weekend deden mijn gezinsgenoten het echter voortreffelijk .
  zondag was de superdag : robin liep op de kerstloop te waregem een mooie 2e plaats . Annick deed minstes even super door op de 4,5 km als 2e dame te finishen in een tijd van 16' 35 " , zeer vlug voor haar . een dikke proficiat
  De prestatie kwam echter van onze Kevin . Die presteerde het om zijn limiet te zwemmen van A- zwemmer !!
  Daarvoor zwom ie een 400 m vrije slag in een tijd van 5' 52 " 91 , zowat 3" beter dan een paar maand geleden .
  Nu hij A-zwemmer is mag hij zeker naar de vlaamse kampioenschappen met dus zijn 3 afstanden . Wel moet ie nog een soort "bij - label " halen en dit is een uitslag  op een 800 m !! Daar er dit jaar geen meer zijn zal het een 1500 m moeten zijn , iets langer dus
  alvast feest die avond bij ons

  de week van 5 dec - 11 dec trainde ik terug heel hard .

  ma ldl 1 u 30
  di  ldl 1 u 30
  woe vacbl 20' in 3x ( 100, 200, 300 , 400 ) + 20' uit
  don ldl 1u 30 toer zwev.
  vrij ldl 1u 30 toer zwev.
  zat piste 20' in  5x 1000m bollen + 20' uit   tijden = gem 3' 30"
  zon grijsloke op en neer 1u 30          tesamen is dit zowat 125 km

  annick deed het vanaf die week rustiger aan  , mooi seizoen gehad .
  de zaterdag hadden we dan een schitterend clubfeest van de vacbl . we dronken leffes , aten goed , zagen een goochelaar aant werk en bert en mezelf organiseerden een quiz ( die gewonnen werd door zijn lief , audrey ....)
  robin deed de zondag een spash feest ( lees : zwemwedstrijd voor kinderen ) . hij deed het terug uitstekend . op de 100m vrije slag zwom ie 2' 01" 75 en op de 100m schoolslag deed ie 2' 01" 71 en daarmee had hij de 2e plaats ! zeer goed dus .

  vorige week ( 12 dec - 18 dec ) trainde ik terug 100 km .

  ma ldl 1 u30
  di 20' in 8x 3 ' + 20' uit
  woe 50'
  don ldl 1 u30 '
  vrij rust 
  zat 20 ' in 6 x 4 ' + 20 ' uit 
  zon grijsloke 3 tr met uitlopen 

  Voor de zoveelste keer dit eindjaar kwamen de prestaties van onze kids .
  Robin won zijn wedstrijd in deerlijk . hij won dus zijn kerstcorrida van deerlijk .
  Last but not least zwom Kevin zijn 1500 m . hij deed het super . zijn tijd over 60 x 25 m was 23' 04" .
  terug feest bij ons s'avonds !!

  zo ! Het waren drukke maar prachtige weken ! annick en ik zullen ze nog lang onthouden . Ik moet u niet vertellen dat we bijzonder trots op onze kinderen zijn .
  20-12-2011 om 20:23 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  21-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de kids
  deze week trainden annick en ik goed . er waren geen wedstrijden voor ons dus .
  ik deed zowat 104 km

  ma ldl 1 u30
  di ldl 1u 35
  woe vacbl 12 x 250 m
  do ldl 1 u 30
  vrij rust
  zat ldl met fartlek bergop 1 u 35
  zon grijsloke 1 u 30 met snelle fazen in de hellinck .
  de benen zijn zeer goed maar ik sukkel nog altijd met mijn luchtwegen , ik vind wel een oplossing .

  de kids deden wel wedstrijden .
  robin zwom in ieper .
  hij deed mee aan een 100m vrije slag , zijn tijd was 1'53",43 . zijn 2e wedstrijd was 100 schoolslag in 2' 03"46
  onze jongsten deed goed zijn best . en hij vond het superleuk .
  kevin ging in ingelmunster crossen . hij behaalde er een mooie 4e plaats .

  21-11-2011 om 20:28 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)  annicks beste
  -2x winnaar mls-criterium
  -halve mar. 1u30' 15"( lille 2009 )
  -1ste omloop kluis-
  bergen.
  2004 pk cross vrije sp.
  - 1ste wingene 2006
  2009 hasting 1/2 marathon
  in 1u 35'
   - 1ste schalienloop vichte


  Foto

  Foto

  kevin's beste:
  25m schoolslag in 37"
  50m schoolslag in 1'03"
  (2e in zwevegem)
  100m schoolslag in 1'48"
  (3e in ieper)
  400m lopen in 1' 27"
  1ste eurojogging har.2007
  1ste eurojogging har.2008
  1ste overmere  2008
  1ste overmere 2009
  2e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross avifrora 2010
  2e deerlijk kerstcor.2010
  robin's beste:
  100m schoolslag in 2' 16"
  100m vrije slag in 2'13"
  2e grijsloke 2008
  1e zwevegem 2008
  25m zwemmen in 40'
  400m lopen in 1' 43"
  6e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross dadizele 2010

  Foto

  Foto

  Archief per week
 • 01/06-07/06 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 24/11-30/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!