Foto

mijn beste prestaties:


-marathon 2 u 48' 23"
-halve mar  1u 14'56"
-hastings    1u 15' 50"
-winnaar crosscriterium
vrije sporters 2007
- prov. kamp. cross
vrije sporters
-tiegem 5e in 29'44"
- grijsloke 7km 6e in
22' 23"
- bédoin - mont ventoux 1 u 53' 05 "
- grijsloke 10 miles 9e in 1u 00' 37"

Foto
Foto
Foto
Mijn favorieten
 • dimitri
 • hans
 • joost
 • michael
 • bart
 • vacbl
 • wedstrijduitslagen
 • johan descheemaeker
 • lies deruddere
 • ludovic vanlede
 • fabrice
 • natalie
 • Foto
  persistence
  het relaas van een sportfamilie
  21-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerstcorrida deerlijk
   eindelijk was het weer zover ,
   de kerstcorrida van deerlijk !
   een klassieker bij uitstek ! maar ja , het moest nog doorgaan . het sneeuwde vorige week zeer veel en het vroor dat het kraakte ! maar de organisatoren maakten het onmogelijke mogelijk en zondag rond 13 u stonden we aan deerlijk plaatse .
  HIERBIJ EEN GROTE PROFICIAT AAN DE ORGANISATOREN VAN DE CORRIDA !!!!!!!!!
  de kinderwedstrijden begonnen om 13u15 en ja !!! het begon met bakken te sneeuwen !
  doch nu konden we niet meer terug . alle mensen waren reeds aanwezig en lopen gingen we , met prachtige taferelen tot gevolg .

  mijn zus haar dochtertje yana liep bij de min 6jarigen en 3e plaats
  robin liep een 6e plaats bij de 8-9 jarigen ( 0,8 km ) , allebei proficiat !!

  kevin was een ander verhaal ! deze beseft al heel goed dat de corrida een klassieker is !! als vader moest ik hem niet motiveren , het was eerder intomen !!
  toen ik mijn oudsten zag lopen (na zowat halfweg op de 1,4 km ) was hij aan de leiding van het gehele  pak !! mijn adrenaline schokte omhoog !
  hij kreeg een voorsprong maar keek heel veel achter hem , daardoor kwam de 2e jongen meer en meer terug . in de laatste tientallen meters ging het een sprint worden . kevin was gewonnen , hij draaide eerst langs het hekken naar de finish . maar dan gebeurde het ! hij viel !!!
  consternatie alom ,hij kwam terug recht maar de eerste plaats was verloren .............
  hij kwam als 2e aan met wenend gezicht , ik was er zelf het hart van in . hij smeet met muts en handschoenen, twas erg . tesamen met mijn pa troosten we onze "kampioen " . we vertelden hem dat het belangrijkste was dat hij bewezen had dat hij meekon met de besten die dag en het nu nog nie belangrijk was !!!
  tkind wast vlug vergeten !!

  even later was het aan mijn beurt . ik startte de 5km in tempo en liep hem in tempo ! versnellingen als vanouds zaten er nog niet in . maar het tempo was goed genoeg om toch 13e te eindigen . de tijd was zeker van ondergeschikt belang ( nog altijd zware sneeuwval) . tevreden was ik niet echt, verbetering van de algemene conditie zag ik wel !! 

  verder supporterde ik nog hevig voor de maats op de 15km .
  erna werden de dorstigen gelaafd !!!  
  21-12-2010 om 15:56 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  13-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerstloop waregem en 9 km te bredene

  hallo ,
  vorige week zondag was er de kerstloop te waregem . we gingen er met ons geheel gezin naartoe .
  robin beslechtte de 250 m en werd er 4e , 2e jongen .
  kevin liep de 500m en werd er 2e , goed begonnen dus .
  even later was het de beurt aan mezelf . ik zag veel concurrenten en wilde die bekampen ( ik was moedig na het redelijk goed resultaat in herseaux ) en er misschien van winnen . k' hoopte niet op een stunt maar wel op een opsteker !!
  wel , die kwam er niet , integendeel het ging slecht . na 1 km liep ik reeds zwaar achter de feiten aan . ik vond daarna een enigzins aanvaardbaar tempo en liep zo verder de race met smetje . ik zag enorm af !!! k' dacht da smetje me ging verpulveren .....
  maar de laatste km ging  ik na aanmoedigingen van pa , ma , annick , j-p , en de kids nog eens diep . ik liet zo nog onverhoopt smetje achter en kon nog wat oprukken om zo ( toch ontgoocheld ) 11e te worden in een tijd van 14'57" op de 4,5 km dus .
  terug naar af dus wat ik hieraan moest doen wist ik nog niet ?

  dan kwam het klapstuk de 10km . Vele vrienden deden mee en veel goeie lopers ook . het was zoals ieder jaar een wedstrijd om naar uit te kijken !! ook voor annick was de concurrentie zeer sterk .maar ze vertrok onversaagd en liep een 10de plaats in een tijd van 39' 13" . haar opdracht was beter doen dan 2008 en dit lukte , in dit jaar liep ze een tijd van 39' 42" . proficiat snoepie !! goe bezig .

  deze week stond er weer veel opt programma . de zaterdag gingen we naar bredene om er de 9 km te lopen . na een appelflauwte midden de week besloot ik het weekend blauwblauw te laten . een beetje rust dus voor de zekerheid !
  annick zag het wel zitten en had  hoop op een top 3 plaats bij de vrouwen .
  ze vertrok gematigd en probeerde niet te ver na de eerste dame te blijven ( heidi hertveld ) . heidi was iets te hoog gegrepen en annick zocht haar tempo  .annelies demuynck liep ons verpleegsterke nog voorbij maar ze deed het verder door de duinen heel goed en toch kon  nog een sterke tijd neerzetten . ze liep een tijd van 35' 21" ( op de 9 km dus ) . dit was 35" na heidi en 23" na annelies . nog eens proficiat dus .

  de zondag was het zwemwedstrijd voor de kids in veurne . ze deden het heel goed !!
  robin =  100 m  vrije slag       :      4e 
               100m  schoolslag      :       2e
  kevin =  100m  wisselslag ( 25m vlinderslag , 25m rugslag , 25m schoolslag , 25m crawl )     2e plaats
                100m  schoolslag      1e !!!!! 
  verder deden ze allebei nog een estafette .
  de tijden moeten nog komen op de zijkant van den blog .
    tesamen met de familie deblock maakten we er een toffe namiddag van .
  de kids gingen opper gelukkig huiswaarts toe .
  weeral een geslaagd weekend dus , alleen de kers voor meestre ontbreekt nog .

  hi-di-hi  13-12-2010 om 19:07 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de jogging saint nicolas
  hallo , we zijn zaterdag naar herseaux geweest . aangezien er geen kinderloop was liepen dus enkel annick en mezelf  , de kids hadden rust .

  direct toen we toekwamen zag ik de bui al hangen !! ik had direct door dat dit wel eens een heel gevaarlijke tocht zou kunnen worden .
  buiten vele andere westvlamingen en een paar maten van een te hoge categorie ( bert ,dimi en ludovic ) waren  er verschillende vrienden die ik ( als ik op niveau ben ) normaal moet kunnen kloppen présent .dit wilde natuurlijk zeggen dat ik nu op dit moment gemakkelijk van ieder van hun kan geklopt worden ( ja, het zelfvertrouwen kreeg in die 11 voorbije maanden een serieuze deuk ) om daarna erg ontgoocheld huiswaarts te gaan ik vertrouwde dit m'n pa toe en onzen bert . die 2 vertelden me er gewoon voor te gaan . ..

  annick was ook niet 100 % overtuigd van haar kwaliteiten van de dag : het was voor de 1e maal  koud  en twas reeds een tijd geleden dat ze nog een 10 km deed , maar ze besloot .............. er voor te gaan !

  de start werd gegeven iet over 15 uur . de eerste km verliep goed ( 3' 12" ) , dit was al vlugger dan op training ! 
  nadat steven hocedez en christoph fieuw me overstaken viel alles een beetje in zijn plooi . de anderen waarvan ik bang voor was kwamen niet . 
  ik kon een goed tempo aanhouden en zowaar na een paar km enen  ludovic passeren ( die had dus een mindere dag ) . toch had ik een heel klein succes momentje en ik kon zo  mijn tempo verder aanhouden en kwam na een paar anderen gepasseerd te hebben ook terug bij christoph . zo liepen we tot km 7 , ik had ook de gehele tijd den dimi int vizier maar dichterbij kwamen we niet . ik denk dat den dimi ( ondanks hij een mindere dag had ) ging lopen tot hij erbij neerviel voordat ik hem zou kunnen kloppen die dag !!  even na de 7 km trok er enen van ons klein goepje door en ik moest lossen .... geen paniek dacht ik , kwas al redelijk tevreden met mijn huidige plaats . ik kwam nog even voor de laatsten km terug maar even verder moest ik ze toch laten gaan .ik zou rustig uitlopen ..... toen ik achteloos omkeek dacht ik NEEN daar was het fenomeen bjorn eeckhout . fuck , dacht ik . nu alles geven om ervoor te blijven .... ik liep me volledig kapot en kwam net voor den bjorn aan , oef .
  dit op een 13e plaats in een tijd van net 37 ' . ik ben daar redelijk tevreden mee moet ik zeggen , "the disastre" was dus uitgebleven , gelukkig maar ! 
  ik draaide me om en liep wat terug om de aankomst van annick te zien . ze kwam iet later dan verwacht toe , ook zij had dus een mindere dag !
  ze liep uit in een tijd van 42' 32" . niet getreurd , ik ben er zeker van dat ze in form zit , we zullen wel zien 
  later hoorde ik ook dat ze wel heel vlug was vertrokken . tja , het wordt dus weer wennen een 10 te lopen ......

  enfin even daarna werd alles lekker doorgespoeld en konden we reeds uitkijken naar de kerstloop te waregem

  be there !! 

  29-11-2010 om 20:43 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  22-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cross ingelmunster
  de laatste cross vant seizoen is deze in ingelmunster ..
  het is tevens ook de laatste keer om met die gezellige groep veldlopers echt tesamen te zijn.    
  telkens worden in ingelmunster de laatste vetes en onderlinge duels uitgevochten .wat natuurlijk wel tof is !
  voor de eerste die deze namiddag in aktie ging komen , ROBIN , telde dit allemaal nog niet mee !
  den kleine deed gewoon zijn best . bij de start zette hij zijn oorlogsgezichtje op en startte goed , liet zich in het sprintend gewoel wat achteruit gaan en maakte eventjes verder een geweldige remonte waardoor hij toch weer mooi op de 6 e plaats eindigde !! mooi mooi
  den KEVIN daarintegen wou ( na een ZIEKelijk jaar ) nog eens iets tonen !! hij wou er nog  eens een paar  kloppen .
  hij zette mooi aan en kwam de eerste gevaarlijke bocht ook mooi door . hij liep in zowat 6e positie en dit in een 2e groepje .
  de eerste 4 vertrokken en onze kevin moest dus tegen zijn concurrenten kunnen winnen !
  hij versnelde opt punt waar de meestre aanmoedigingen kwamen en kon zo de primus zijn van zijn groepje . hij werd dus 5e en hij was er zeer tevreden mee , ik dus ook .
  opt laatst moest ik aan de slag ...
  mijn bedoeling was op te schuiven na telkens op de zelfde plaats te zijn geeindigd in de vorige crossen .
  ik zag het wel zitten al had ik reeds het gehele weekend last van een pijne voet . niets ernstig maar die verdomde pijn <=> jeuk vond ik wel erg vervelend ent speelt in je hoofd .
  enfin naar de startlijn maar . we stonden allen klaar en toen het startschot weerklonk waren er reeds een aantal al 3 meters weg !!!!!!
  tja er was geen melding van valse start dus ..... gas geven hé !
  een paar concurrenten zaten direct terug vanvoor .
  ik had die kunde nog niet en liep zo de gehele wedstrijd achter de feiten aan . de moed zakte me in de schoenen en de snelheid verminderde altijdvoort . tja , tging dus voor geen meter .
  en dan aankomen .... geen podium .... geen verbetering kwa plaats..... t'is moeilijk .
  ik moet dus van ver terug komen en tgaat eigenlijk nie vooruit ! maar persistence is de titel van mijn blog dus zal ik er blijven voor gaan .
  ooit komt de kentering en dan is spartacus erweer ( hoop ik  ) .

  annickske daarintegen loopt als nooit tevoren en omdat ze dit weekend moest werken deed ze het wat kalmer aan kwa training .
  ze zal er ongetwijfeld wel staan in herseaux !!

  meesterke
     

  22-11-2010 om 20:49 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  15-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weekend ardennen
  hallo , we zijn dit weekend naar de ardennen geweest .
  er werd veel gewandeld , veel gedronken maar bovenal hebben annick en ik zeer hard getraint !!
  nu maar hopen dat het loont hé  !!

  en zoals gewoonlijk werd er ook verkleed en gefeest !!!


  mijn nonkel j- p alias kabouter klus

  15-11-2010 om 00:00 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  09-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.feesteloop te avelgem en cross te waregem
  dit weekend werd er terug goed gesport bij ons gezinnetje !!
  de zaterdag morgent gingen kevin en robin naar de zwemclub . daarna nog wat commisies doen en annick moest al meteen vertrekken naar avelgem . meestre kon niet mee, ik moest naar een vergadering van de vacbl en nam ook de kids mee .

  in avelgem deed annick het terug zeer goed . ze won haar 5 km wedstrijd in een tijd van 18' 09" (  christof fieuw zend me eens de correcte afstand door aub? ) ze was er merkelijk heel blij mee . dat zag ik toen ik natuurlijk net toekwam toen ze al gearriveerd was !!
  oké , annick deed het weer nu wij nog ?

  de zondag voormiddag ging ik met de kids ( annick moest werken ) naar de paardenbaan te waregem waar we de jongerencross deden .
  voor robin was de start te vlug maar hij remonteerde zeer veel kids en werd na 750m mooi 5e .
  voor kevin eigenlijk het zelfde verhaal , hij remonteerde in de finale sprint nog 2 kids en werd zo 6e .
  voor mezelf , ik kom ieder weekend een heeeeeel klein beetje dichter . al ist nie veel .
  ik werd uiteindelijk 9 overal en 5 e in mijn categorie .

  zo op naar de volgende !!

  09-11-2010 om 16:38 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  01-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beachy head marathon , halloween run en cross dapalo
  halllo ,
  vorige week had ik een terug een specialeke voor de boeg . ik had het namelijk in mijn hoofd gehaald om terug een marathon te lopen !!
  niet voor tijd natuurlijk , daarvoor wast nog veeeel te vroeg maar gewoon voor de fun
  we gingen tesamen met maten van loopclub grijsloke nog eens voor de zoveelste keer naar onze verbroederstad in engeland namelijk " HASTINGS" . daar gingen j-m  , wim , stefaan , andrew en ik een uitdaginkje aangaan .
  de marathon van beachy head, en hij is er een om van te snoepen .
  nadat we in hastings toegekomen waren werden we naar ons gastgezin geleid , waar we een treffelijke maaltijd kregen . na wat socializen kropen we vroeg in onzen tram .de dag erna wast dan ook vroeg opstaan , om te zien dat het zeer slecht weer was . dit was eventjes schrikken maar er waren opklaringen voorspelt . oké , niet puppen dus en ontbijten , gereed maken en ernaartoe !!
  eens aan de start was het weer al heel wat beter , oef ! want 42 km in de regen berg op berg af , dat zag ik niet zitten .
  enfin we startten bergop en bergaf en bergop en bergaf .... maar twas fantastisch , de mooiste ( en langste ) duurloop uit mijn hele leven .
  we genoten van de mooie vergezichten en vant prachtige landschap !!
  soms moesten we zelfs bergop wandelen omdat het gewoon te steil was om te lopen ..
  maar dit kon ons niet deren we kwamen na zowat 4 u 19' allen zeer blij en voldaan over de finish !
   een voltreffer !!!
  daarna zijn we ons gaan douchen en nog eens daarna konden we ook gebruik maken van het zwembad , ZALIG .
  s'avonds zijn we ons avontuur dan gaan vieren in een local pub en dit maakte het weekend echt perfect !

  HALLOWEEN RUN :

  deze voorbije zaterdag was het terug wedstrijd voor annick . ze had haar ogen laten vallen op die 8 km aan de kust in de haan .
  oké , wij daarheen . we vertrokken vroeg want eenmaal daar deden we nog een mooie strandwandeling langs onze kust . de drie mannen van ons gezin proefden er ook nog een pannekoek onderweg , zo waren we klaar om te supporteren voor de mama !! . lies deruddere was erook , het zou misschien een mooie strijd worden ? aan de start zag ik dat lies en haar verloofde davy beiden verkleed waren ter gelegenheid van halloween !! mooi natuurlijk , maar of je daarmee snel loopt ?
  de start werd gegeven en toch was stiepie er als eerste vandoor ( toch sterk ) .
  annick en lies volgden even erna . aan de 1e doortocht had davy reeds een mooie voorsprong . ondanks het pak was hij toch te sterk voor de tegenstand , waar ook vb wim cousement toe behoorde .
  een tijdje erna volgde annick als eerste vrouw en niet zover erachter lies , die ondanks dat ze het heel heet had van het pak toch vlug genoeg kon lopen . aant eind van de 2e ronde kwam annick dan aan als 1e vrouw op de 8 km  . een dikke proficiat snoepie .
  de 12 km  werd wat later gewonnen door davy en daar werd de 1e vrouw ..... lies deruddere , chapeau gasten .
  wim cousement werd 3e in zijn  heroptreden , ook mooi hé

  CROSS DAPALO :

  de zondag was het dan te moorslede te doen , op een prachtige dag zouden de kids en papa er terug hun best doen .
  robin mocht de spits afbijten . hij viel  in de 1e bocht maar deed dan een prachtige remonte en kon dan toch nog mooi finishen rond de zowat 7e plek , mooi .
  kevin had een wat mindere dag en liep zwaar afziend uit . de betere dagen komen nog zoontje !
  bij de vrouwen was er een mooie overwinning voor audrey in de sprint tegen ..... lies deruddere !
  later bij de gehele meute jongens dan moest ik dan mijn beste doen .
  ik vertrok goed en liep zowat rond de 14e plek int totaal , ik kon nog een aantal plaatsen opschuiven  en kwam zo terug "tussen de mensen".
   de hoeveelste ik was int totaal weet ik nog niet , bert deschodt won en ik was 4e in mijn reeks !
  nog genen bof erop maart gevoel is wel terug aant komen .nu nog de speed , zekers ?
  running in the country  samen uit samen thuis                                  prachtige landschappen langs een ruige kust  01-11-2010 om 18:49 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  18-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cross brugge
  hallo,
  deze week gingen we met ons gezinnetje naar brugge om er de 2e cross van het najaar te beslechten .
  het was terug mooi weer , en we zagen het allen zitten ...

  robin en kevin hadden een mindere dag ondanks de goesting , ze werden beiden 8e .
  annick liep terug een fantastische wedstrijd . tesamen met audrey goesaert en laura van troys ging ze er al vlug vandoor . de drie vacbl meisjes waren duidelijk de beste
  na enige tijd moest ook laura lossen , ze deed hard haar best en liet zo de afstand niet te groot komen .
  het was dan verder terug een bikkelharde strijd tss annick en audrey . annick liep zo altijd een meter of 2 voor audrey . toen de laatste ronde begon kwam audrey toch terug , ik vreesde een " erbij en erover " maar ons annick wachtte enkele ogenblikken in de rug van audrey en viel dan terug aan !! ze eindigde prachtig als 1e met een aantal meters voor audrey
  even daarna kwam ook een sterke laura over de meet .
  deze 3 meisjes werden alledrie provinciaal kampioen in hun reeks , waarbij een grote proficiat !! vacbl rules
  verder was ook nog ulrike debie 3e in haar reeks ( ja , een gastoptreden )
  mijn zusje deed ook mee , zij werd 14e in haar reeks .
  nu nog mijn pa laten lopen en de gehele familie is loops !
  mia frere ( nog een vacbler ) werd ook nog prov. kamp.! wat een vrouwen bij den club hé


  even daarna was het de beurt aan de  venten (  sen2 + sen1 + juniors+ scholieren tesamen)  . ik vertrok behouden met de slechte cross van menen int achterhoofd .
  het liep beter . ik liep altijd rond de 7e plaats algemeen . toen we de laatste ronde ingingen kwam nog een jongere bij mij ! ik dacht , ik laat me hier niet doen hé en even daarna trok ik hard van leer, sprintte en kon zo nog mijn plaats behouden . ik kon terug strijden wat al een overwinning zich is .

  den bert werd overduidelijk winnaar , hij werd dus ook pov. kamp. nog een vacbler !!
  proficiat maatje .
  ik werd 2e in mijn reeks en dus algezegd 7e algemeen . dit was inderdaad al veel beter dan in menen !!

  opgetogen dronken we nog een paar leffes tesamen met de clubleden , die hadden we immers verdiend !!

  schol !!

  18-10-2010 om 20:58 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  14-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tiegem 6 km
  hallo iedereen ,
  dat het zolang duurde tegen dat ik mijn blog kon invullen is zeer goed nieuws !! dit wil zeggen dat onze agenda veel helemaal volzit .
  de kids zijn terug op dreef , annick is in topform en meestre traint terug hard . tijdens het weekend is er terug sprake van wedstrijdjes en feestjes allerhande . ZO heb ik het graag .

  toen ik vorige week die verschrikkelijke cross gelopen heb voelde ik me nog heel ver van de goeie form , daarbij kreeg ik ook nog een erg vervelende en erge rugpijn . ik zag het somber in ... ik ben beginnen ebuprofen te nemen om de pijn tegen te gaan . ik wist dat dit echter nefast was voor de trainingen en de wedstrijd !!!

  maandag en dinsdag was het moeilijk lopen maar ik deed het toch , de woensdag ben ik gaan trainen in bev. leie . daar deden we 600's . ik had nog erg last van de rugpijn in de opwarming en vooral bij het inturnen ( ik moest er zelfs mee stoppen ) maar kon toch mijn  snelheidstraining afwerken omdat het minder pijn deed als ik hard liep . gelukkig maar . we deden er 7 rond 1' 55" , de laatste 3 was ik telkens een eindje na bert en dieter colle . dat was redelijk maar ik moest veel te diep gaan

  vrijdag  begon de rugpijn toch te minderen , de zaterdag stond dan de loop te tiegem op het programma ! ik voelde me OK maar met die medicamenten moest ik nog afwachten hoe het zou verlopen .

  robin liep de 200m en won die glorierijk , een dikke proficiat knulletje .
  kevin liep de 1 km , hij had het niet gemakkelijk . halfweg ontsnapte robbe santens uit het pelletonnetje . kevin kent die natuurlijk en perste er alles uit om hem nog te remonteren , dit lukte na veel moeite . doch was er reeds een andere jongen met de bloemen gaan lopen .
  na een spannende wedstrijd werd hij dus 2e

  daarna konden annick en ik loslopen , het voelde bij mij niet goed aan . direct moe en het was veeeel te warm !!
  slechte vooruitzichten dus , waar annick niets van voelde .
  wij gingen dus de 6 km beslechten .
  bij de start liep annick al direct VOOR mij . ik maande haar aan niet zo snel te starten . verder kon ik aansluiten bij fabrice , joost , frederick devuyst , pedro en johan santens . al vlug bleken de eerste 4 te sterk en ervandoor waren ze ....
  ik volgde even erna met johan . op een klein hellinkje moest johan een steekje laten . ik was zo een paar meter voor . zo liepen we de rest van de wedstrijd dan uit . ik was ontzettend diep aant gaan om die paar meter te houden en johan was sterk genoeg om zekers nie af te geven !!
  een ideale training zou je zo zeggen , ik kon de voorsprong houden en kwam total loss aan de aankomst , johan een paar seconden later .
  in principe moeten we hier allebei mee tevreden zijn denk ik .
  de condite is nog niet van dattum maar ik kan terug een redelijke wedstrijd lopen en dat kon ik lange tijd dus niet hé !
  ik werd overigens 5e , fabrice( een dikke proficiat)  won de wedstrijd voor joost en frederick . een  honderd meters voor mij kwam pedro aan , die is al iets verder met zijn comeback , sterkte .
  annick liep een sterke prestatie en verbeterde haar tijd van vorig jaar nog met een paar sec. , ze is in form .ze werd ook 1e , proficiat !!

  daarna moesten we vlug weg want we moesten naart clubfeest van den vacbl .
  daar gaven , na het feestmaal , bert en ik een quiz die tot in de vroege uurtjes duurde . 
  de zondag terug om 8 uur op en gaan lopen in grijsloke , ik liep tesamen met dimitri en carlo zo'n 2 uur . deftige training .
  de maandag liep ik ( mijn rug pijn was over ) terug veel. ik liep 1uur in waregem en daarna nog een 50' thuis .
  de dindsdag wast" low profile "om de woensdag door te geven . ik deed 5 x 1000m op de dolomiet piste in waregem . tijden rond  3' 12 " en de laastste  3' 07 de eerste echt goeie training van 't jaar . joepie dus . t'is veel beter lopen zonder ebuprofen .

  allé tzal tot in brugge zijn gasten waar de gehele familie terug van de partij zal zijn .

  14-10-2010 om 21:19 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cross menen
  zondag was het mooi weer !!
  twas een ideale gelegenheid om met ons gezinnetje naar menen te trekken . we kropen vol ambitie in de wagen en gingen ze het daar eens gaan geven hé !
  toen we in menen aankwamen vonden we direct een ideale parking , wat soms moeilijk is bij de crossen .
  even daarna deden we een klein verkenningkje opt terrein . het lag er vettig bij maar zoals gezegt het weer was enorm goed .
  we kwamen ook de maats tegen van de crossen ( stijn , sam , ...)dat was een tof weerzien .
  so far so good !!

  eerst waren de kids aan de beurt : zowel kevin als robin liepen een 5e plaats . ik was wel positief verschoten van de oudste , dit terug doen na een zware longonsteking getuigt van karakter !
  bij robin zag ik een felle eindspint in zijn voordeel eindigen , goed zo !

  enkele reeksen erna was het aan de vrouwkes hun beurt : we zagen een beklijvend duel tussen annick en audrey , dit met wisselende kop posities . op het einde kon ( hierdoor was ik geheel verrast ) annick het halen . ik moet zeggen , super bezig snoepie !!

  en ja , toen kwam de reeks met alle venten . nog voor de wedstrijd had ik even gekeken naar het algemene klassement na 4 crossen ( waar ik niet instond dus ...) . ik dacht bij mezelf van rond de 7e plaats te eindigen algemeen ! maar ik hoopte op nog beter .
  maar niets was minder waar ! toen we met z'n allen startten ging ik er als een speer vandoor , om te draaien in zowat 7e positie . om 200m verder een klop van jewelste te krijgen . man man , dat was effen balen ik sleepte me verder en verder . twas gewoon de slechtste cross uit mijn gehele leven . jongens om na 7 maanden terug te keren en zo'n klap te krijgen daar had ik het niet voor gedaan !

  enfin de uitslag was totaal onbelangrijk , ik weet op geen honderd uur de hoeveelste ik was int algemeen ! ik ging nog wat loslopen met de maats en daarna was er een verfrissende KOUDE douche . alles werd verder nog doorgespoeld met wat leffe's

  s'avonds was er toch blijdschap thuis want 3 van de 4 hadden het uitstekend gedaan en dat is toch het belangrijkste .
  04-10-2010 om 20:59 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  26-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.alles komt goed

  hallo ,
  deze week viel alles terug redelijk op zijn pootjes , kevin was terug thuis zondagavond . hij moet nog wat wachten eer hij terug kan sporten .
  annick  kon zo ook terug gaan trainen , robin deed gewoon voort en meestre probeerde zijn 2e doel te bereiken .

  robin deed dinsdag en zaterdag zwemmen , de woensdag werd hij 3e in de schoolcross . proficiat jongen .
  annick trainde redelijk hard .
  ma 1 uur rdl , di 8x 400m( 1' 30" ) , woe rust , do 40' rdl , vrijd 4x 800m ( 3') , zat 50' rdl , zond rust ( ze had het weekend )
  het gaat conditioneel goed met annick , ze gaat ervoor en dat zullen we ook zien aan haar prestaties denk ik .

  ik liep een belangrijke week , ik wou mijn 2e doel bereiken deze keer . dit was 100km in een week . ( kwa duur kan dit al tellen )
  ik deed ma 45' rdl met 10 versn , di 20' in 100-200-400-600-800-600-400-200-100 ( tijden telkens aan 18 km/uur , 1'20" de ronde dus )
   + 20' uit ,woe rust , do  ldl 1 u 30 , vrij ldl 1u30 , zat 20' in 3x ( 400-800) + 20' uit , zond 2u 10 ' ldl .
  het ging int begin van de week moeilijker dan opt eind van de week . dit kwam denk ik door de 1e wedstrijd van zaterdag ervoor . en ook door deze woensdag want dan gingen annick en ik naar U2 gaan kijken . een midweek topper !!!!

  nu, volgende week wordt  terug kalmer ( zo'n 70 km ) met opt eind een wedstrijd : de cross van menen . dit voor annick ook of ze loopt in deerlijk ,dat kan ook . we zullen zien .  26-09-2010 om 18:14 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dwars door de kazerne
  hallo ,

  het was  een turbulente week !!
  onze kevin is het slachtoffer geworden van een virale infectie en moest van woensdag tot zondagmiddag verblijven int ziekenhuis van waregem .
  daardoor lag het schema van ons gezin natuurlijk helemaal dooreen .
  annick kon niet meer trainen , dus geen sportieve hoogtepunten voor haar...jammer
  ik kon nog een paar gaatjes vinden tijdens de zwemlesjes van robin . zo kon ik nog deelnemen aan de wedstrijd te vichte .
  het was mijn heroptreden na een lange tijd in de wedstrijden .
  ik zou de 4 km doen .bij de start gingen de maats , die aan de 8 km meededen , ervan door . ik probeerde te volgen . de eerste km lukte dit nog al waren dimitri en carlos al gaan vliegen . int spoor van kristof vandewalle , nicolas gevaert , garry vandewalle en carlo verleyen maakte ik de 2 e km vol . daarna moest ik ze laten gaan . mijn luchtpijp was al verbrandt ik had een moeilijke 3e km maar de laatste kreeg ik carlo int vizier en ik kwam er terug door . ik kon finishen in een tijd van 13' 40" . een goed begin , ik was tevreden .
  verder moest ik ook nog den dimi gelukwensen met zijn klinkende overwinning .
  ik kreeg na de wedstrijd ook te horen dat bert deschodt gewonnen had den vrijdag in harelbeke , ook een dikke proficiat bert , je won tegen kleppers

  hopelijk is de komende week rustiger ....

  19-09-2010 om 19:45 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  13-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zwalmjogging
  dit weekend trokken we met ons gezinnetje naar de mooie zwalmstreek .
  annick en de kids gingen er proberen  al het goede van de vorige weken nog verder te bewijzen .
  toen we richting koers reden zagen we al dat het een mooi weertje ging worden , WEERAL een mooie zomerse dag . twas toch een mooie zomer hé ( int buitenland) .
  daar aangekomen zagen we terug enkele bekenden . audrey was van de partij en ze was vergezeld van haar liefje thijs
  mia yzerbijt was er ook , zij ging na een bergmarathon en de beklimming van de kilimanjaro nog een halve marathon lopen omt af te leren .
  allé wel op een rustig tempo hé .. wat een sterke vrouw !
  verder zag ik dat ook de twee johan 's van de partij waren , de oude krijgers .
  eerst was er natuurlijk de 800 m voor de kids . kevin werd er geklopt in de sprint en werd zo dus 2e , robin zat iets verder , hij werd 7e of zo .
  ze kregen allebei een grote zak snoep en fruit , ze waren weer gelukkig
  daarna startte de 5 km , de 10,6km en de halve marathon .
  annick startte in het zog van audrey ( ze werd 1e dame op de 5km ) en liep verder een duel met johan rijsman . toen ik ze aan de aankomst zag toesnellen had ze een 50m op johan . ik riep naar johan " allé , je kan ze nog inhalen " en hij begon aan zijn eindrush. ik kon het niet laten om ook annick op te jagen en riep " johan is daar " . voila beiden sprinten nu
  johan was van tever gekomen en moest zo mijn dame voorlaten . annick werd mooi 1e dame . weeral een mooi succesje
  ze deed 44' 09" over de 10,6 km , int totaal was ze de 22 e
  we kregen als prijs een TOREN bier van " de graal " . altijd goed meegenomen hé !
  dat werd na de wedstrijd dan gevierd met een paar duvels , hehe .

  over mezelf :  
  begin de week deed ik 11x 200 m , het ging prima . ik deed ze in 37" gem. . de bedoeling was 40" maar ja..
  daarna ging ik , net als de kids , wat gaan zwemmen . wel dat heeft me een slapeloze nacht gekost . door die "andere" beweging trok mijn operatie wonde terug hevig .ook de woensdag . ik zag het eventjes niet meer zitten , maar al vlug had ik door dat het vant zwemmen was .
  ik rustte dus woensdag en donderdag ent herstelde vlug . de vrijdag liep ik een uur en de zaterdag nog een sessie 200's en 400's terug ietsje te snel ( 38" en 1' 18" ) . veel zag ik niet af , wat zeer positief was . de dag erna ( zondag ) voelde ik me prima .tesamen met wim liep ik rond grijsloke zo'n 1u 50' en verging me goed .
  ik was blij over het einde van de week , een keerpunt ? wat een verschil met dinsdag en woensdag
  vandaag had ik voor de eerste maal geen moeite om het tempo van de groep te waregem te volgen . terug een succes .
  ik begin op de rails te geraken , zaterdag zal ik in vichte eens proberen op de 4 km wedstrijd . we zullen zien .

  verder wil ik nog frederick vandenheede feliciteren met zijn prachtige prestatie !!! een overwinning op een marathon in zo'n tijd is super !!!

   
  kevin gaat ervoor


  flying robin


  de start


  als je deze bezig ziet zou je direct ook lopen hé , en da smoeltje  onderweg vonden we ook een verdwaalde ziel , wijselijk dropten we hem af bij de infermerie


  een taaie oude krijger

  het vrouwtje doet het goed

  13-09-2010 om 20:51 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  06-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.schalienhof loop te vichte
  zaterdag zijn we met ons gezinnetje naar het hol van de leeuw geweest .
  in vichte wonen namelijk den dimi en den joost , maar aangezien ik nog half in de lappenmand lig was er van vechten om dat ene been geen sprake , zelfs joost was er niet ...
  wie er wel was ? den dimi dus en ook michel dagrain , tzou bij de mannen op de 10km misschien een mooie strijd worden .
  maar eerst waren de kleintjes aan de beurt hé . daar wonnen zowel kevin als robin hun reeks succes voor de meesterkes !!
  die 2 jongens maken pa en ma zeer trots .
  even daarna was er dus de 5 km en de 10km .op de 5 km maakte pedro dujardin zijn wederoptreden met een klinkende overwinning
  op de 10 liep ( naast dimi en michel ) dus ook annick mee . annick ging redelijk vlug van start , ik riep of ze het koers verloop van vorige week al vergeten was ze deed het vervolgens iets rustiger aan en kon zo meegaan met marc michels . met hem liep ons ze de gehele koers uit . de laatste toer deden het duo nog wat vlugger om er een perfecte koers van te maken . annick kon terug blinken want er was weer een overwinning bijgekomen . bij de mannen daarintegen kon ik niet juigen . mijn maat dimitri had een slechte dag en kon zijn prestatie van vorig jaar niet herhalen ,jammer michel was hem veel te vlug af .
  maar allé voor ons gezin wast een zeer geslaagde namiddag te vichte .


  06-09-2010 om 20:52 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  01-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.grijsloke 2010
  hallo iedereen , het heeft wat langer geduurd deze week eer ik aan mijn blog kon beginnen . ik was volop bezig met waregem koerse en de eerste zwemlessen van de kids .
  ik was zaterdag redelijk nerveus toen ik mijn kleren aantrok . terug herbeginnen aan wedstrijden .. en dit 1 maand na de start van de comeback .
  de kids kennen ook reeds het classieke gehalte van  deze wedstrijd en waren dus ook zenuwachtig .annick daarintegen was mevrouw zen , zeer tegen haar gewoonte
  na het afhalen van de nummers en het opspelden ervan was het reeds tijd om de kids te laten opwarmen . ze hadden er allebei zin in .
  eerst moest robin starten met 1000m voor de boeg  . hij liep een sterke reeks en werd mooi derde .
  even daarna was kevin aan de beurt met 3 rondes te gaan ( 1500m ) . hij deelde zijn reeks mooi in en werd net als zijn broertje 3 e .
  dit was reeds een succes .
  daarna trok ik naart wit huis boven op den berg om er te supporteren voor mijn maatjes op de 7 km .
  na de eerste passage ( na pikkelstraat ) waren joost , federick en fabrice op kop met even daarna pascal en maiko . mooi zo !
  toen ik ze den 2e maal zag ( na de boskant) was frederick riebedebie en liep joost 2e en fabrice net erna . mayko en pascal vochten en hevig duel uit .
  vlug warmde ik me op door naar de finish te snellen waar ik een schitterende zege van frederick zag en een even mooie 2 e plaats van joost zag . proficiat aan beiden . aan den derden fabrice ook proficiat en de moed om de volgende keren voor winst te gaan , tzal wel lukken klassebak !
  verder zag ik nog pascal voor mayko eindigen , opmerkelijk . let wel : ze liepen allebei  een fantastische tijd . na nog vele felicitaties aan vele andere bekenden was het de beurt aan de 10 miles .
  annick en ik starten behoedzaam . tot aan de 2e maal pikkelstraat heb ik annick moeten in houden en op de eerste maal boskant liet ik ze de eerste maal wat versnellen . met het resultaat dat ze de achtervolgende mannen mooi afschudde . ze was sterk bezig .
  annick liep verder sterk naar beneden en op de laatste maal pikkel kwam ze nog een  volgend groepje tegen . ik liep er naar de leiding en annick volgde . op de beklimming ging annick goed door . verder volgde nog een afdaling met een wedstrijdtempo naar de kerk en even verder laatste maal boskant . daar zei ik tegen annick , nu mag je alles geven tot boven aant wit huis . ze deed het voortreffelijk en schudde zo aan de boom dat ook meestre het moeilijk kreeg
  het groepje was niet meer , annick en lieven liepen terug alleen . zo liepen we verder tot aan de aankomst . moe maar voldaan zagen dat annick 1u 12' had gelopen . ik denk dat dit een hele mooie tij d voor haar was , maar dat ze vooral haar race mooi had ingedeeld .proficiat schat
  wat later zag ik den dimi . die had een supertijd gelopen tesamen met ludovic . ik zal nog veel moeten trainen jongens , alvast proficiat !

  voor mij was het gewoon megatof om er weer bij tezijn en terug een pint te kunnen drinken na een wedstrijd en er gezellig op terug te blikken met de maten .ik was ook blij dat ik reeds meekon met mijn vrouw . mijn peil stijgt beetje bij beetje ,al ist nog een lange weg het heeft me moed .

  allé tot de volgende wedstijd .

  meestre 


  01-09-2010 om 17:25 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  23-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.smouterie jogging in overmere
  hallo,

  de familie demeestere is er terug aan begonnen !
  eindelijk , t'begon tijd te worden !

  zaterdag zijn we met onze gezinnetje afgezakt naar overmere . we doen dit bijna ieder jaar . het is een rustige ideale voorbereiding op de klassieker van grijsloke het weekend erna . wat ook zeer meegenomen is dat is de ommegang en de kermis die erbij hoort .
  de kids verdienen ook hun beloning na de wedstrijd .

  de wedstrijdjes zelf : het begon al meteen mega goed met de 750m voor de kleinsten . robin behaalde een 3e plaats
  even daarna was er de jongeren loop( 1700 m ) . kevin was de jongste van het pak . de andere kindjes waren 1 of 2 jaar ouder . ik hoopte op een verdienstelijke wedstrijd van onze oudsten en gaf hem gewoon de goeie moed mee .
  hij startte mee met de kopgroep en bleef erbij , enkele kinderen vielen af en nog steeds bleef onze kevin erbij . wetende dat hij trager zou zijn in de sprint gaf ik hem de raad eens vroeg te proberen . hij probeerde en kreeg 2 meter maar joran , de nog enige overblijvende tegenstander kon mooi  kevin  passeren en won . kevin werd dus fantastisch 2 e . hij had diep geweest maar was zeer tevreden met zijn prestatie , annick en ik nog veel meer .

  rond 15u15 was het de beurt aan de 11,5 km en de 9 km . annick startte in de lanste afstand . de eerste 2 ronden van de 4 liep ze op "rolantie " .
  er was en meisje voor haar maar deze was van de 9 km . 2 vrouwen volgden redelijk kort na annick en 1 ervan was voor de 11,5 km .
  zou het nog spannen ?
  ik hoopte dat ze , zoals afgesproken , haar nog niet overdaan had . ik riep haar int begin van de derde ronde te versnellen . ze kon dit doen en ze  kon zo ook een paar venten voorbij steken . de achterstand van de vrouwen na haar kwam groter . toen ze haar laatste ronde inging was het plan nog eens goed diep te gaan in voorbereiding op komende week ( wedstrijdfase nagebootst , traag beginnen en hevig eindigen ) .het lukte wonderwel en ons annickske won direct haar eerste koers .

  een prachtige inkomer voort gehele gezin .

  lieven liep natuurlijk nog niet mee ..... ik zit voorlopig aan  4 trainingen per week . de conditie gaat goed omhoog maar ik moet iedere keer wat rust inlassen erna om het " trekken "  onder de operatiewond wat te laten uitdeinen . de lies zelf trekt ook wat overigens volstrekt normaal is na al dat naaien . enfin t'is nu reeds 2 en een halve maand geleden dat ik geopereerd ben en ik kreeg groen licht van de dokter .
  dat ik nog niet op conditie ben krijg ik zo nu en dan eens goed ingepeperd de zondag liep dimitri naast mij en vroeg me of hij een trui mocht gaan aantrekken omdat hij het kou kreeg door mijn te trage tempo . een ideale joke om me te motiveren ......
  vandaag was ik heel gelukkig dat ik terug mocht en kon meelopen met onze groep in waregem . het ging echt goed en we hebben heel veel gelachen . er terug kunnen bij zijn is al een overwinning op zich nu nog die echte overwinning hé !

  allé tot in grijsloke loperkes en sympatisanten .

  23-08-2010 om 20:22 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  09-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.terug lopen

  terug lopen is terug zweten ,
  weer leren afzien en telkens de conditie hermeten .

  terug de tegenwind en het belgisch weer op je kop voelen ,
  om het daarna doodmoe met een lekkere douche te doorspoelen .

  terug pijn in de benen krijgen
  door bergop te lopen en veel te hijgen .

  terug het gewicht van 72 kg naar 65 kg proberen te brengen ,
  door een schema te maken en de duurlopen te verlengen .

  terug in waregem langs de konijntjes passeren ,
  een maandag te vlug lopen en die blijft dan de hele week hangen in je kleren .

  terug de zondag in grijsloke de pikkelstraat bedwingen ,
  en daarna apperitieven tot we bijna zingen .

  terug trainen in't bos , op de piste of gewoon op de baan ,
  en s'morgens moeilijk de trap af gaan .

  terug die blog invullen ,
  andere uitslagen bekijken en daar dan lang over lullen .

  terug zijn tussen de vrienden .............................

  yep, i'm back

  09-08-2010 om 14:27 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (8)
  14-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de operatie
  hallo ,
  vorige woensdag ging ik naar antwerpen om er te geopereerd te worden aan mijn lies hernia ( lies breuk ) .
  het was in antwerpen omdat de dr. die ik leerde kennen in' t UZ zijn practijk heeft aldaar .
  de operatie verliep in orde zonder bijkomstigheden . het werd wel geen kijkoperatie zoals aangekondigd maar een operatie met een snee van zowat 5 cm.
  dit omdat er teveel weefselschade was ....
  enfin , het herstel zal wat traag verlopen , de focus is dus herstellen zonder nog te hervallen . ik zal zeer voorzichtig moeten zijn.
  de dokter door wie ik geopereerd werd was de enige in het gehele resum die het euvel vond EN er iets aan deed !!!
  een grote chapeau dus voor dr . ronald dedeurwaerder .
  tevens een hint voor wanhopigen .

  bay bay en tot loops


  14-06-2010 om 19:17 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  30-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.harelbeke , gent en anvaing
  hallo, vorige week gingen we de vrijdag naar harelbeke met de 2 kids .
  robin liep er een mooie 4e plaats , kevin behaalde met een derde plaats het podium .
  verder keek ik op naar het duel vanwijnsberghe - deschodt in de hoofdwedstrijd . bert ging er direct vandoor en won ( gemakkelijk ) .
  filip eindigde 2e net voor de aanklampende dimitri ( ik vond het een prachtige prestaite van dimi na blessureleed ) .
  ik vond het jammer voor filip dat hij uitendelijk eens door bert werd geklopt .
  voor den bert vond ik het dan weer super .ook de prestatie van hans,steven , stijn vermeulen ,ignace en ludovic volgde ik aandachtig .
  tja t'is moeilijk te supporteren als er veel vrienden aanwezig zijn
     de dag erna was annick aan de beurt . zij ging het doen in gent , meerbepaald de stroppenloop van rc gent .
  eerst wou onze robin toch zichzelf nog eens bewijzen en liep een prachtige 4e plaats op 25 deelnemers , ik vond het redelijk sterk van onze kleinste .
  annick startte in een echte hitte . ze deed het in haar derde wedstrijd toch niet slecht , het wordt beter en beter ...
  ze finishte als 6e dame in deze zwaar bezette wedstijd . opmars
  deze week gingen we met zijn allen naar anvaing om er de "la foulee anvinoise" te zien lopen met annick erbij .. nee meestre deed niet mee
  annick deed het terug nog wat beter en eindigde als 2e dame . deze heuvelachtige loop ( 10,5km ) met veel wind deed ze in 43' 47 " . opmars again .
  de kids deden het kalm ( ) aan .

  meestre wacht af tot de 9 e juni hé

  30-05-2010 om 00:00 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  16-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.witte rook
  na een lange winterslaap ...................

  ons gezin had  de laaste maanden met heel wat pech af te rekenen . allemaal niet megaerg maar zeer vervelend allemaal .we zijn met zijn allen bij heel wat dokters geweest .
  de piekmomenten waren een hoop slechte tanden , kevin 6 dagen hospitaal , robin met de zona , annick  3x keelonsteking  en natuurlijk meestre met zijn lies .

  toen de kids weer ok waren begon annick terug onder stoom te geraken . ze begon terug hard te trainen . dit gevolgd door een eerste wedstrijd vorige week in kain , direct de mont st aubert omhoog . keihard wakkergeschud !!!
  deze week gingen we met ons gezin naar melle . robin liep er 2e en kevin zalig 1e , annick werd op de 10km meer dan tevreden 2e dame na de sterke natalie tijtgat . ons gezin staat er weer

  zie hem weer stralen ......  king of the koekoekstraat in melle  terug waar ze hoort te zijn .  we zaten in het mekka van de delerium stremens en deze jongen moest toch iets drinken van de concurrentie , de snodaard .

  what about meestre zul je zeggen ?
  wel, om een lang verhaal kort te maken . hij ging bij vele dokters , hij vond nergens een oplossing , hij modderde zo maanden aan ....
  tot filip vanwijnsberghe me attend maakte op een dokter in het uz in gent .
  deze man vond wel de oorzaak . het verdikt luidde een hernia aan de lies .
  dit kan enkel operatief hersteld worden . dit zal begin juni gebeuren .
  daarna nog revalidatie en een comeback van je welste .
  tot in de oorlog mannekes

  16-05-2010 om 18:11 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (5)  annicks beste
  -2x winnaar mls-criterium
  -halve mar. 1u30' 15"( lille 2009 )
  -1ste omloop kluis-
  bergen.
  2004 pk cross vrije sp.
  - 1ste wingene 2006
  2009 hasting 1/2 marathon
  in 1u 35'
   - 1ste schalienloop vichte


  Foto

  Foto

  kevin's beste:
  25m schoolslag in 37"
  50m schoolslag in 1'03"
  (2e in zwevegem)
  100m schoolslag in 1'48"
  (3e in ieper)
  400m lopen in 1' 27"
  1ste eurojogging har.2007
  1ste eurojogging har.2008
  1ste overmere  2008
  1ste overmere 2009
  2e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross avifrora 2010
  2e deerlijk kerstcor.2010
  robin's beste:
  100m schoolslag in 2' 16"
  100m vrije slag in 2'13"
  2e grijsloke 2008
  1e zwevegem 2008
  25m zwemmen in 40'
  400m lopen in 1' 43"
  6e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross dadizele 2010

  Foto

  Foto

  Archief per week
 • 01/06-07/06 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 24/11-30/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!