De Lotus
E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Mailinglijst

Wil je op de hoogte blijven van onze bezigheden, schrijf je dan hier in!



agenda

Belangrijke data in mijn agenda


Alternatief onthaasten
15-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.speciale openingsakties
Bij de voorziene opening in december zullen er akties lopen die U kunnen laten kennis maken met onze behandelingen. Omdat december ook de geschenkenmaand is kan U tijdens die periode ook een cadeaubon aankopen en zo iemand een welverdiende ontspanningsbehandeling schenken. Zo is er oa onze herbal pads face behandeling die niet alleen ontspannend werkt maar tergelijk ook een schoonheidsbehandeling is... Of een oorkaarsenbehandeling die niet alleen ontspannend maar ook reinigend werkt...

15-10-2010, 12:24 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
02-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.antwoord op Uw vragen
Wij kregen de laatste dagen wel eens mailtjes van mensen die wel interesse hebben, maar niet goed weten wat te verwachten...
Sommigen hebben een "hocus pocus" gevoel,  anderen denken dat wij een nieuwe dokters- of kiné praktijk zijn, dit is niét het geval.

Wij werken met wat de natuur ons biedt... en dat is eigenlijk heel wat.

Even ter verduidelijking, wij bieden géén medische oplossing, maar wel een aanvullende methode om je leven en gezondheid beter te maken, mét natuurlijke middelen.

Ook is het belangrijk om mee te geven dat men hier terecht kan van klein tot groot, stress is zoals iedereen weet niet leeftijdsgebonden.
Baby's die steeds huilen, peuters en kleuters die vaak onrustig zijn, het zijn maar enkele voorbeelden. 

Heb ook jij een vraag, over onze bezigheden of wens je graag meer algemene informatie over alternatieve relaxatietherapie, mail ons gerust!
relaxatiepraktijk.delotus@gmail.com

02-10-2010, 21:44 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.er wordt gewerkt...
Momenteel wordt er hard gewerkt, de schilderwerken zo zo goed als klaar. Volgende stap is de aankoop van meubilair en materialen.
De relaxatieruimte straalt nu al warmte en rust uit, precies wat we ook willen bereiken in onze bezigheden. Het is de bedoeling dat wanneer je hier binnen stapt, je onmiddellijk een gevoel van "thuiskomen" hebt. We zullen werken met een persoonlijke aanpak, want ontspanning begint met vertrouwen... in jezelf en in diegene die je daarbij zal helpen.

02-10-2010, 21:32 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
21-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opening uitgesteld
Door de drukte in onze andere zaak is de opening van de Lotus helaas verschoven. Opening wordt nu voorzien voor begin december. u kan uiteraard nu al bij ons terecht voor meer info of het vastleggen van een afspraak:  relaxatiepraktijk.delotus@gmail.com

Er staan al enkele afspraken op de agenda, maar er kunnen er nog steeds bij

Ontspannen?? dat doe je bij De Lotus natuurlijk!

21-09-2010, 00:00 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
29-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.betekenis van de lotusbloem
De roze lotusbloem
De roze lotusbloem is symboliek voor de ware ziel van een individu en staat voor puurheid. De Lotus groeit met zijn wortels in de modder via een lange steel door het water naar het licht. Deze wordt ook gezien als de menselijke groei. De mens groeit vanuit een onbewust leven (wortels in de modder) via zijn levenspad (de lange steel) naar het bewustzijn (de geopende lotusbloem).

In haar hoogste bloei vertegenwoordigt de Lotus het zuiver spirituele. Het is tevens symbool van schepping, aangezien god Brahmaa (de schepper) uit de lotusbloem verscheen die van de navel van god Vishnu ontsproot.

Witte lotusbloem
Dit symboliseert de staat van totale geestelijke zuiverheid en geestelijke perfectie, en pacificatie van onze aard.

Rode lotusbloem
Dit symboliseert de originele aard van het hart (Hrieday). Het is de lotusbloem van liefde, medeleven, hartstocht, activiteit en alle kwaliteiten van het hart.

Blauwe lotusbloem
Dit is het symbool van de overwinning van de geest over intelligentie, wijsheid en van kennis. Het wordt altijd afgebeeld als gedeeltelijk geopende knop (in tegenstelling tot de rode lotusbloem); zijn middengedeelte wordt nooit getoond.

29-07-2010, 23:12 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
17-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.update
Het is weer een tijdje stil geweest. De verhuis is ondertussen een feit en de werken aan de praktijkruimte kunnen bijna van start gaan... eindelijk!
Nu kunnen we verder aan de slag... maar eerst en vooral zelf even tot rust komen. dat deed ik afgelopen week op een voordracht over reiki door Ronald Van De Peppel. Het was een zeer interessante uiteenzetting over het begrip reiki, hoe is het ontstaan en hoe wenden we het aan om onszelf en anderen beter te maken... Wat me nog het meest plezier deed was de talrijke opkomst die avond, wat aanwijst dat dit punt toch stillaan uit de taboesfeer is aan het komen... en zo wil ik het zien! 

Bijlagen:
http://www.ronaldvandepeppel.com/   

17-07-2010, 11:31 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
30-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onze 2link pagina's
Bekijk misschien ook eens even onze 2 link pagina's: onthaasten en bachbloesem remedies:

http://onthaasten.2link.be/

http://bachbloesem-remedies.2link.be/

30-04-2010, 22:26 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bach bloesems bestellen

Relaxatiepraktijk De Lotus opent dan wel pas in het najaar de deuren, toch kan U nu reeds bij ons terecht.
Dit voor bachbloesemadvies en bestellingen.

Hebt U vragen of twijfelt U dat Uw gemoedstoestand wel in aanmerking komt voor bach bloesem remedies, stuur ons dan gerust een mailtje waarin u uitlegt hoe U zich voelt. Dit kan angstig, eenzaam, overbezorgd,... zijn.
Op basis daarvan kunnen wij U dan bijkomende vragen stellen en hiervoor een bachbloesem voorstellen of samenstellen.

Ook met andere vragen ivm ons (toekomstig) aanbod kan U ons uiteraard contacteren.


relaxatiepraktijk.delotus@gmail.com

30-04-2010, 22:21 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.krantenartikel : 1 op 3 kinderen kampt met stress en angst
Klik op de afbeelding om de link te volgen 32% van de Vlaamse kinderen tussen 10 en 14 jaar lijdt onder stress en angst. Dat blijkt uit een grootschalige pilootstudie van stress-specialist dokter Luc Swinnen bij 1.377 kinderen uit 18 scholen.

"Kinderen zijn een vergeten groep in het onderzoek naar stress, terwijl het net bij hen vaak voorkomt", aldus Swinnen. "Net als bij volwassenen manifesteert stress bij kinderen zich in verschillende gradaties. De lichtere komen even op en verdwijnen weer. Dat zijn reacties op een plotse verandering."

"In andere gevallen is er sprake van langdurige stress die niet vanzelf overgaat. In de ergste vorm leidt het tot gedragsveranderingen en schoolverzuim. Maar aangepaste hulp blijft dan vaak uit, omdat het stressprobleem niet als dusdanig erkend wordt."

Uit het onderzoek blijkt ook dat meisjes stressgevoeliger zijn dan jongens. Er is ook een verband tussen het stressniveau en de gezinssituatie waarin kinderen opgroeien. "Kinderen uit eenoudergezinnen hebben er meer mee af te rekenen", aldus Swinnen. De stressonderzoeker pleit voor gerichte acties bij zowel kinderen, ouders als leerkrachten om het fenomeen ook preventief aan te pakken.

KVHo

30-04-2010, 10:06 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
11-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chakra therapie
Klik op de afbeelding om de link te volgen De chakra’s zijn de energiecentra van het lichaam. Soms worden chakra's als meditatieobject gebruikt in meditaties of visualisaties. Voor de ene persoon zijn chakra meditaties absoluut niet uit zijn meditatiebeleving weg te denken en voor de ander kunnen chakrameditaties totaal niet aanspreken. Zoals bij alle meditatieoefeningen raden we je aan om de verschillende technieken te proberen om uiteindelijke de vorm van meditatie te vinden die bij jou persoonlijk het beste past
Chakra's zien er uit als een soort energetische trechters die als een wiel draaien (chakra betekent wiel in het Sanskriet). Via deze centra absorberen wij energie uit de kosmos en gebruiken dit voor al onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen. De zeven hoofdchakra’s hebben hun plaats in het fysieke lichaam in die gebieden waar de belangrijkste zenuwknooppunten voorkomen. Van hieruit verdelen de chakra’s hun energie. Zo voorziet de hartchakra onder meer het hart en de thymus van energie.
Wanneer je chakra's in balans zijn, voel je jezelf ook in balans, maar wanneer één of meerder chakra's onder- of overactief zijn, betekend dit dat je lichamelijk en emotioneel ook niet in balans bent. Door een chakra behandeling toe te passen wordt aangevoeld waar er zich een probleem bevindt en worden alle chakra's weer in evenwicht gebracht. Aanvullend op de chakra therapie kan je ook de bach bloesem therapie gaan toepassen om zo dagelijks te blijven werken aan het in balans houden van lichaam en geest.

11-04-2010, 13:27 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reiki behandelingen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Reiki is een vorm van werken met universele energie. In deze vorm wordt de energie doorgegeven via de handen. Handoplegging dus. Degene die de hand oplegt, maakt niet iemand beter, maar fungeert alleen als doorgeefluik. Het is de ontvanger van deze energie die, zij het onbewust, het werk verricht. Dit werk houdt in dat lichaam en geest weer voeding krijgen om zichzelf in balans te brengen. De optredende bijwerkingen hiervan zijn dat de kwalen, ontstaan door disharmonie, verminderen of zelfs verdwijnen. Doordat het lichaam lekker in z’n vel gaat zitten zal het emotionele lichaam zich ook beter gaan voelen. Andersom werkt het ook, als je emotionele lichaam zich goed voelt dan zal je lijfelijke lichaam dat ook doen. En zo zitten we weer in een opwaartse spiraal. Hierdoor treedt er een positieve verandering op niet alleen in jezelf, maar ook bij alles wat je doet. En dit heeft weer zijn uitwerking op je hele omgeving.

Ieder mens heeft de kracht in zich deze energie te gebruiken, te geven. Ga maar na waar je handen naar toe gaan als een kleuter gevallen is: naar de pijnlijke plek. Je hoeft hier geen kennis van zaken te hebben, dit is een aangeboren gave, en ieder levend wezen bezit deze gave. Wat je in het liefdegevoel voor de kleuter onbewust doet, doe je bij een behandeling met Reiki bewust.

Het geven van Reiki ontspant lichaam en geest en ondersteunt daarbij het zelfgenezend vermogen van de ontvanger. Reiki geneest niet, ook de behandelaar kan niet beschouwd worden als genezer. De ontvanger van Reiki bepaalt bewust/onbewust wat hij of zij met deze energie doet. Dat wil zeggen, wanneer iemand open staat voor het laten doorstromen van Ki (energie) door het hele wezen (het fysieke, emotionele lichaam), kan dat tot genezing, heling of acceptatie leiden. Er treedt altijd een bepaalde verbetering op en leidt vaak tot een grotere bewustwording en verandering van inzichten, levensstijl en gewoonten.

Velen stappen de weg van Reiki op om eerst lichamelijke en emotionele ongemakken op te lossen. Na behandeling is de kans groot dat er een spontane verandering optreedt, die vaak eerder door de omgeving dan door de persoon zelf opgemerkt wordt. De al besproken ontspanning die bijna altijd optreedt, valt als eerste op. Door die ontspanning is het mogelijk om je eigen situatie, relatie, kortom alle levensomstandigheden en beschouwingen eens rustig te bekijken. Velen beseffen dat ze tot meer in staat zijn, dan werd aangenomen. Alles wat gemakshalve als "paranormaal" betiteld wordt, blijkt binnen ieders bereik te liggen. Het is dus normaler dan we dachten. Het omgaan met Reiki, door jezelf en anderen te behandelen, vergroot je intuïtieve gevoelens. Een ander maakt jou niet gelukkig, dat doe je zelf. Een ander kan wèl deel uitmaken van je geluk.

11-04-2010, 12:53 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oorkaarsen
Klik op de afbeelding om de link te volgen De oorkaarsentherapie, die haar roots heeft bij de steppenvolkeren van Siberië, werd herontdekt door de Hopi-indianen die in het zuiden van Noord-Amerika wonen.
Een oorkaars is gemaakt uit zuiver linnen, gedrenkt in een mengsel van natuurlijke bijenwas met fijngestampte indiaanse kruiden.
Door de warmte en het schoorsteeneffect worden afvalstoffen afgevoerd en wordt het oor gereinigd. De kanaaltjes tussen oor, keel en neus worden op die manier eveneens gezuiverd.

Oorkaarsen werken niet alleen ontspannend, ze verminderen ook de pijn in hoofd- en keelzone waarbij het metabolisme en het lymfesysteem in de hals worden gestimuleerd.

Een oorkaarsensessie wordt altijd aan beide oren uitgevoerd.
Deze therapie kan preventief worden ingezet bij mensen met hooikoorts, om de weerstand te verhogen.
Gekende toepassingsgebieden zijn:
- sinusitis
- griep (preventief)
- hoofdpijn/migraine i.v.m. sinusproblemen
- oorproppen
- gehoorvermindering
- stimuleren van de lymfe (in combinatie met lymfemassage)
- ontspanningstherapie
- neus- en keelklachten
- duizeligheid
- slaapproblemen
- spirituele reiniging (meditatief).

11-04-2010, 12:20 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
09-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moxa therapie (japanse woord Mo cu san= bijvoetkruid)
Klik op de afbeelding om de link te volgen Moxatherapie is zeer populaire Oosterse therapie die energie in de vorm van warmte in het lichaam brengt. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de Moxa of Bijvoetkruid. Dit Bijvoetkruid wordt gedroogd en fijngestampt. Dit gruis wordt los gebruikt of tot een Moxastaaf gerold. Kenmerkend voor dit kruid is de hoge verbrandingstemperatuur waardoor er een diepgaande warmte ontstaat. De Moxastaaf verwarmt de huid en acupuntuurpunten met als doel de bloedcirculatie en Qi (levensenergie) te stimuleren. Moxa heeft de eigenschap om langzaam en heftig te branden terwijl het een weldadige infrarode straling afgeeft.

Tijdens de behandelingen wordt er begonnen met het "Moxeren" van een aantal basispunten in een welbepaalde volgorde. Zo worden de belangrijkste meridianen geharmoniseerd. Dit verhoogt het effect van de behandeling. Nadien wordt er op de pijnpunten of de punten in functie van de klacht gemoxeerd. Een moxabehandeling duurt zo'n 30 minuten. 
De Moxa-behandeling kent heel wat helende effecten. Zo is ze zeer pijnstillend doordat het lichaam van de client edorfines aanmaakt. Er zal ook een verbeterde immuniteit optreden ten gevolge van een toename van de rode en witte bloedcellen. Deze behandeling is ideaal bij rugproblemen (ischias, lumbago, spierpijn,.), Nek- en schouderpijn, whiplash, hoofdpijn, migraine, ,hooikoorts, groeipijnen, ...

Ook bij zwangere vrouwen met de foetus in stuitligging wordt deze techniek vaak toegepast. Bij toepassing van deze therapie tussen de 33ste en 36ste zwangerschapsweek kan de draaikans bij stuitligging aanzienlijk vergroten.
Veilig? Deze therapie is één van de veiligste die er betaan. De behandeling is erg subtiel en ongevaarlijk voor de ongeboren vrucht.

09-04-2010, 00:00 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
04-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babymassage
Klik op de afbeelding om de link te volgen Babymassage heeft vele positieve werkingen. je kan hier dan ook best zo vroeg mogelijk mee starten, vanaf de 2de maand is dit ideaal

Waarom babymassage toepassen?

*ontspannend voor ouder en kind
*helpt bij krampjes, verstopping en andere ongemakken
*verdiept de band tussen ouder & kind
*stimuleert motorische, emotionele en de zintuigelijke ontwikkelingen van je baby'tje
*babymassage kan extra waardevol zijn bij te vroeg geboren of gehandicapte kindjes
*heeft een positieve invloed op het slaapgedrag
*zorgt voor weerstand tegen ziektes

In relaxatiepraktijk De Lotus kan je leren hoe je een ontspannende babymassage moet toepassen (opening voorzien vanaf september)

belangrijk: zorg bij de start dat je baby'tje is uitgerust en laat minstens een half uur tussen de voeding en de aanvang van de massage

04-04-2010, 13:22 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bach bloesems
Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn interesse in het alternatieve bestaat al vele jaren. Dingen zoals reiki, bach bloesems, chakra therapie , ik heb ze allemaal al ondergaan.
Deze dingen maken deel uit van wie ik nu uiteindelijk ben. Vooral de bach bloesems dragen mijn voorkeur uit. Na 2 jaar de bach rescue remedie gebruikt te hebben in tijden van stress begon ik mij af te vragen waar die 38 remedies toch voor staan, en welke weldaden ze kunnen bijbrengen aan ons welzijn.

Vorige maand schreef ik mij in voor een cursus bij Jef Strubbe, een man die al 30 jaar bezig is met de waarden door te geven die dokter Bach ons wilde leren en die de bach bloesems bijgevolg perfect kan toepassen in iedere situatie. De cursus was heel intensief, je komt jezelf meer dan eens tegen, al wil je dat niet graag toegeven. Maar ik wist al snel dat dit me op het lijf geschreven is. Ik behaalde dan ook mijn certificaat niveau 1 van de bachschool. Ondanks dat de voorbereidingen voor de relaxatiepraktijk nog vollop aan de gang zijn, kan men al wel bij mij terecht voor de bach bloesem remedies

Interesse, vragen, of bestellingen? Een mailtje volstaat. U kan contact opnemen via deze blog:

Bach bloesems zijn geschikt voor iedereen, ook voor baby's en oudere mensen
Bach bloesems zijn geen geneeskunde maar wel een complementaire remedie: zij vervangt geenszins de klassieke geneeskunde
Je moet het proberen om overtuigd te raken!

04-04-2010, 09:22 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat kan U allemaal verwachten in mijn praktijk?
 Alle therapieën / behandelingen waarvoor je bij de Lotus zal terecht kunnen heb ik een scholing gevolgd bij erkende instanties die ook een certificaat of diploma uitreiken. Voor mezelf vond ik dit wel belangrijk omdat het bezit hiervan aan toont dat je de nodige kennis bezit om dit uit te oefenen. Nog 2 programma's moet ik afwerken, en dan zijn mijn studies rond.

Wat mag je allemaal verwachten?

*babymassage
*oorkaarsen
*moxa therapie
*originele bach bloesem therapie
*chakratherapie
*reiki
*yoga
*heilzone therapie
*progressieve relaxatie volgens dokter Edmund Jacobson (uiterst geschikt om hyperventilatie te behandelen)
*japanse gezichtsmassage
*chakra edelsteen healing

Verder op deze site vindt U per behandeling meer informatie. Bij vragen kan U uiteraard ook steeds contact opnemen

04-04-2010, 00:00 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
03-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontspannen
Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op de tekst om te vergroten.

03-04-2010, 23:07 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
02-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relaxatiepraktijk?
Waarom een relaxatiepraktijk? Er bestaan honderden sauna's , zonnenbankcentra, schoonheidsinstituten,... allen plaatsen waar je je kan gaan ontspannen. Maar een échte relaxatiepraktijk, zo zijn er niet veel.
Hier kom je wanneer je echt klachten ondervindt van stress, geestelijk of lichamelijk...

Let wel: dit is geen vervangmiddel voor de huisarts, alternatieve therapie is een aanvullende vorm op de klassieke geneeskunde 

Sinds 2007 volg ik bijscholingen in ontspanningstechnieken, maar het idee om daadwerkelijk een praktijk te starten is nog maar sinds begin dit jaar ontstaan. Door omstandigheden heb ik aan de lijve mogen ondervinden wat stress allemaal met een mens kan aanvangen...vermoeidheid, stemmingswisselingen,slaapeloosheid, lage weerstand ... Een combinatie van verschillende (alternatieve) therapieën heeft mij een ander mens gemaakt. Het wérkt, en die kennis en ervaring wil ik graag met andere mensen delen.

Eén probleem: we zijn momenteel nogal klein behuist. Met man en 2 kindjes op een appartement maakt dat er nog weinig plaats overblijft waar ik mijn ding zou kunnen doen. Doordat onze kleinste spruit er begin vorig jaar is bijgekomen wordt ons appartementje toch wat klein.
Zo begon onze zoektocht naar een geschikt huis, voor ons gezinnetje met eventueel een extra plaatsje voor mijn "project".

Vele huizen zijn de revue gepasseerd en toen was het daar: ons ideale huis: groot genoeg, een tuin voor de kindjes, mooie ligging, dichtbij winkels en school... kan het beter?
Toch wel! Het bleek een voormalig dokterswoning, met op het gelijkvloers een wachtzaaltje en een praktijkruimte! 2 vliegen in één klap: plaats voor ons gezin én voor mijn droom...

Nu kunnen we stillaan beginnen om alle hersenspinsels in vorm te gieten. Voor verschillende relaxatietechnieken heb ik mijn diploma reeds behaald, nog enkele te gaan. de opening van de relaxtiepraktijk wordt voorzien in het najaar van 2010.

Hier kan U de aanloop naar de opening en mijn belevinissen en kennis alvast mee volgen, en misschien ontmoeten wij elkaar in de toekomst wel eens in relaxatiepraktijk De Lotus

02-04-2010, 00:00 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Welkom bij De Lotus!

Mijn naam is Kelly en heb sinds een 10 tal jaar reeds interesse in alternatieve therapieën. Zoals vele mensen had en heb ik regelmatig last van stress. Onze maatschappij gaat snel en vele mensen kunnen hier niet meer met mee, met als gevolg burn out, vermoeidhied die vaak blijft duren, last van spieren en gewrichten... allen ten gevolge van stress.

"Stress" een woord dat iedereen wel kent, de ene persoon is al wat gevoeliger dan de andere. Maar toch is dit woord een begrip voor sommige mensen, het gaat hun hele leefwereld bepalen.

Dat je er iets aan moet doen, dat staat vast, maar wat? Wel je kan naar je huisdokter gaan en uitleggen hoe je je voelt, hij is het best geplaatst om je verder te helpen met eventueel een doorverwijzing of medicijnen.
OF je kan een alternatieve manier proberen om je stress onder controle te leren houden.

Massages, yoga, bach bloesem therapie, oorkaarsen, moxa,... allemaal gezonde manieren om weer tot jezelf te komen, vele technieken zijn daarenboven geschikt voor volwassenen en voor kinderen, zélfs voor baby's.

In mijn eigen zoektocht naar een evenwichtiger leven heb ik ervaren dat vele alternatieve therapieën zeker een oplossing kunnen bieden, dus wil ik mijn ervaring delen met andere mensen. In september / oktober open ik mijn eigen relaxatiepraktijk te Lier, in deze blog deel ik dan ook graag mijn ervaringen en voorbereidingen met U.

02-04-2010, 00:00 geschreven door De Lotus

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
Archief per week
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs