Het dagboek van een loper
Foto
Mijn favorieten
 • Joost Dewaele
 • Ludovic Vanlede
 • Hans Detavernier
 • Loopcriterium wallonië (Acrho)
 • Dieter Van Lierde
 • Johan Descheemacker
 • Steven Hocedez
 • Lieven Demeestere
 • Bart Verkaemer
 • Natalie Tijtgat
 • Bjorn Desmet
 • Fabrice Laga
 • Carlos Timperman
 • Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  27-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'automnale - Bléharies (13,450km)
  Zaterdagnamiddag stond weereens een belangrijke wedstrijd van het Achro-criterium op het programma. Een wedstrijd over 13,450km waarbij men de nodige punten kon sprokkelen voor het eindklassement. Voor mij belangrijk, want met de huidige form moet nu toch wel de nodige punten gesprokkeld worden om een goed eindklassement te ambiëren. Het was wel een nieuwe wedstrijd dus was het voor iedereen uitkijken hoe zwaar die zou worden.

  Wat we wel wisten op voorhand was dat 65% van het parcours bestond uit kasseistroken, bospaadjes en off-road toestanden. Het huidige weer was ronduit herfstachtig te noemen. Een pittige wind en af en toe een fikse najaarsbui zorgden voor dat extraatje om de wedstrijd aan te vatten. Samen met 470 andere gegadigden begaven we ons tussen de buien door richting start.

  Voor mij was het vooral uitkijken vandaag naar Lelong maar vooral Vanlede die nu meer dan ooit mijn rechtstreekse concurrent wordt voor de 2de plaats in de algemene rangschikking. Aangezien hij momenteel over een uitstekende form beschikt is het geen sinecure om hem te volgen, laat staan om hem te verslaan. Niettegenstaande wist ik van mezelf dat ik ook wel goed bezig was, en volluit in mijn kansen moest geloven. Wat me enigszins wat afschrikte was het parcours...

  Om 15u werd gestart en algauw vormde zich een kopgroepje met 4 grote kleppers waaronder, Hernould, D'Harveng, Loquet en Domina. Daarachter volgde ikzelf samen met Vanlede, Lelong, Boesmans en Descamps. In het begin van de wedstrijd trachtte ik me toch wat weg te steken achter Lelong en Boesmans want er stond serieus wat tegenwind. Tot zo'n goeie 5 km was het steeds tegen wind en wijselijk trachtte ik me wat schuil te houden. Het was wel uitkijken om de voeten niet om te slaan want bij passagevan verschillende grasstroken en bospaadjes was het toch wel gevaarlijk.

  Omstreeks de 7de kilometer stond er een pittige kasseistrook op de menu van zowat anderhalve kilometer. Aangezien de wind nu in ons voordeel blies besloot ik het commando over te nemen en het gaspedaal eens in te drukken. Dit zorgde ervoor dat na die kasseistrook Vanlede en ikzelf nog alleen overbleven van het achtervolgende groepje. Voor ons zagen we dat Domina gelost was van de kopgroep en nu heel snel moest lossen. Hierdoor nam Vanlede nu de kop over en plaatste een pittige versnelling. Het kwam er nu op aan om zo lang mogelijk mee te gaan desnoods tot aan de aankomst.

  Rond km 10 en enkele versnellingen verder kwamen we aansluiten bij Domina die blijkbaar helemaal kapot zat. Vanlede daarentegen vlamde er vrolijk op los zodoende ik omstreeks de 11de kilometer het serieus lastig begon te krijgen. De éne versnelling rond km 11 was er duidelijk teveel aan en moest noodgedwongen mijn karretje afhaken. Toen moest ik nog 2,5km alleen opboksen tegen de wind en daar had ik het best moeilijk mee. Toch kon ik standhouden en werd ik 5de in een tijd van 47min07sec. Eigenlijk best tevreden.

  Achteraf kon ik gewoon tevreden zijn over mijn wedstrijd. Mijn felicitaties aan Ludovic Vanlede uiteraard want hij heeft mij echt wel op mijn waarde geklopt. Hopelijk kan ik hem volgende week in Beloeuil eens het nakijken geven. 't Zal in ieder geval niet gemakkelijk worden. Met de huidige regen die reeds gevallen is belooft de 20 km van Stambruges een zware wedstrijd te worden. The game is on.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  27-09-2010, 20:45 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (1)
  20-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's dwars door de kazerne (merci Joost Dewaele)  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  20-09-2010, 20:40 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (0)
  19-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2de Dwars door de kazerne - Vichte (8km)
  Daags na de wedstrijd in Harelbeke was het terug in eigen Vichte te doen met de 2de editie van "Dwars door de kazerne". Een loopwedstrijd over 8km die georganiseerd werd door de brandweerlui van Vichte. Vorig jaar kon Joost Dewaele de eerste editie op zijn naam schrijven. Aangezien eerstgenoemde niet deelnam wegens een noodgedwongen rustperiode zag ik eigenlijk mijn kans schoon om dit jaar de overwinning aan mezelf te schenken. Aangezien ik niet direct rechtstreekse concurrenten aan de start verwachtte schatte ik dus mijn kansen ook vrij hoog in.

  Werd ik vlug met beide voetjes op de grond gezet toen ik aankwam aan de inschrijvingspost. Niemand minder dan Carlos Timperman kwam me vriendelijk goeiedag zeggen en even later kon ik ook al Garry Van de Walle begroeten. Consternatie alom toen ik ook nog Kristof Vandewalle tegenkwam. Mijn plannetje om vandaag zomaar een overwinningske mee te pikken kwam serieus bedrogen uit. Met de wedsrtrijd van daags ervoor nog in de benen begon de moed me in de schoenen te zakken.

  Tijdens de opwarming besloot ik me te herpakken en toch in mijn kansen te geloven. Er moesten 2 rondes afgelegd worden van 4 km met een passage door het arsenaal van de brandweerkazerne. Om 15u werd gestart en meteen vlamden we ervandoor. Vlammen was de juiste term want Carlos legde meteen een pittig tempo op en na enkele honderden meter waren we er al alleen vandoor. De doortocht van de eerste kilometer klokten we af in 3min8sec. wat best wel pittig te noemen was. Ook tijdens de 2de kilometer beukte Carlos Timperman aan kop maar toch voelde ik dat het tempo ietwat getemperd werd. Ik voelde me best wel goed en besloot over te nemen.

  Ondertussen hadden we reeds een ruime voorsprong op onze achtervolgers. Bij passage na de eerste 4 km (12min50sec.) zou het tussen Carlos en ik gaan voor de overwinning. Tijdens de 2de ronde voelde ik wel aan dat ik de betere was van ons beiden want af en toe geraakte Carlos even in de problemen op enkele technische stroken. Ikzelf wou hem halverwege de 2de ronde wel afschudden maar daarvoor waren de beentjes toch een ietsje té verzuurd geraakt. Een 400-tal meter voor aankomst plaatste ik een versnelling waardoor uiteindelijk toch winnaar werd van deze 2de editie. Opdracht volbracht en zeer tevreden uiteraard omdat ik kon terugblikken op een uitstekende wedstrijd.

  Uiteindelijk heeft deze overwinning mij meer voldoening gebracht omdat ik er wel degelijk heb moeten voor strijden. Het wedstrijdrecord staat nu voorlopig op mijn naam (20sec. sneller dan meneer Dewaele in 2009).(lol) De form is nu degelijk aanwezig en hopelijk kan ik er dit jaar nog een stevig gevolg aan breien want 'k heb al teveel geslabakt dit jaar.

  Hieronder de top 5 van de dag:
  Dimitri  Delombaerde  26min.34sec. (18,07km/u) 
   2 Carlos  Timperman 26min.40sec. (18,00km/u)
   3  Kristof Vandewalle 27min.04sec. (17,73km/u)
   4  Nicolas Gevaert 27min.08sec. (17,69km/u)
   5  Garry Van de Walle  28min.05sec. (17,09km/u)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  19-09-2010, 21:16 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (2)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1ste Symphonie Loop - Harelbeke (10,1km)
  Vrijdagavond besloot ik nog eens een wedstrijdje mee te pikken van het Harelbeeks joggingcriterium. Samen met Ignace Bekaert richting Harelbeke getrokken. Het was de eerste maal dat deze wedstrijd georganiseerd werd dus was het niet meteen duidelijk alwaar moest gelopen worden en hoeveel rondes dienden afgelegd te worden. Na enige uitleg van het organiserend personeel konden we eindelijk aan onze verkenningsronde beginnen.

  Tijdens die verkennende ronde bleek algauw dat het parcours eigenlijk op geen kloten trok. We moesten constant op voetpaden lopen, tussen geparkeerde wagens hollen en daarbij diende nog opgelet te worden aangezien het parcours niet verkeersvrij was. Begrijpen wie begrijpen kan. Enfin, ik liet dit echter niet aan mijn hart komen en wou toch goed presteren. Het zou ook nodig zijn want met Bert Deschodt, Fabrice Laga, Vanlede Ludo en Dieter Colle aan de start was er toch schoon volk aanwezig.

  De start weerklonk omstreeks 20u en er dienden 5 rondes afgelegd te worden. Meteen van bij de start werd er meteen serieus doorgevlamd. Het was Vanlede Ludovic die aan kop sleurde meteen gevolgd door Bert en Fabrice. Het was wel te snel, maar toch besloot ik ook mee te gaan. Algauw waren we met z'n 4ren weg. De eerste 2 rondes kon ik gelijke tred houden met Fabrice en Bert en voelde ik me zelfs tamelijk goed. Dit veranderde halfweg de 3de ronde toen Fabrice een versnelling plaatste. Bert Deschodt kon terug de aansluiting vinden maar ikzelf had het op dat moment moeilijk.

  Ik moest de rol lossen en liep nu alleen 3de. Bij het ingaan van de 4de ronde voelde ik de hete adem van Vanlede in mijn nek en kon de aansluiting vinden. Tijdens die 4de ronde kon ik nog even aanpikken met Vanlede maar voelde dat ik op mijn tandvlees zat. Ook hem moest ik laten gaan en moest nu nog anderhalve ronde alleen zien te redden. Gelukkig kon ik relatief stand houden en eindigde ik toch tevreden 4de met een tijd van 33min.34 sec. Eerst dacht ik dat het geen 10 km was maar na vele garmins geraadpleegd te hebben bleek de afstand zelfs iets meer (10,1km).

  Blijkbaar toch een snel parcours ondanks de vele voetpaden, paaltjes, verkeer en dergelijke toestanden. Hieronder nog de uitslag van de eerste 5.

  1ste: Bert Deschodt: 32min35sec. (18,5 km/u)
  2de: Fabrice Laga:   33min.05sec  (18,3 km/u)
  3de: Ludo Vanlede:  33min.12sec  (18,2 km/u)
  4de: Dimitri Delombaerde: 33min.34sec. (18,0 km/u)
  5de: Dieter Colle: 34min.16sec. (17,6 km/u)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  19-09-2010, 11:03 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (1)
  18-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's halve marathon Hérinnes

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  18-09-2010, 12:45 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (0)
  14-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sémi-marathon d'Hérinnes (21,1km) - Hérinnes
  Eindelijk was het zover! Zaterdagmiddag stond met de halve marathon van Hérinnes één van de belangrijkste wedstrijden van het Acrho-criterium op het programma. Hier moesten er veel punten gescoord worden voor een goeie stand in het algemene klassement. Dus 1 ding was duidelijk vandaag en dat was absoluut geen slechte dag hebben.

  Nochthans was het zo'n dagje waarvan je dacht: "de die hierboven doen het erom". Al gans de week was het tamelijk slecht weer met frisse temperaturen en zaterdag was het plotseling terug hoogzomer met temperaturen die dicht tegen de 25 graden aanleunden. Op zich niet zo'n drama natuurlijk maar als je het niet gewoon meer bent is het terug behoorlijk zweten.

  Er waren er 2 die ik vandaag in de gaten moest houden en dat waren Lelong en Vanlede. Beiden eveneens zeer gemotiveerd om een mooie prestatie neer te zetten. Ik hoopte met hen mee te kunnen vandaag wat eigenlijk ook mijn tactiek was bij aanvang van de start. Met de aanwezigheid van Loquet was de overwinning reeds gaan lopen maar toch wou ik best wel voor een mooie ereplaats gaan.

  Om 15u stipt begonnen we eraan. Algauw vormde zich een kopgroep met mezelf, Vanlede, Lelong, Loquet, Boesmans en jawel ene zekere Felix Timperman. Na 2km reeds begon Loquet reeds te versnellen waardoor hij reeds gaan vliegen was. Shany Boesmans besloot vollop zijn kans te gaan en besloot om Loquet te volgen. Met z'n 2 waren ze weg.

  Ondertussen liepen we met z'n 4 tesamen onze wedstrijd. Het was vooral onder impuls van Vanlede dat de groep op sleeptouw werd genomen. Zelfs bij de beklimming rond km 8 was het evens alle hens aan dek om Vanlede te blijven volgen. Zelfs Lelong kreeg het af en toe lastig en moest af en toe een gaatje laten. Maar na een beklimming kwam alles telkens weer samen.

  We waren nog steeds met z'n vieren toen rond km 10, meneer Timperman het lastig kreeg en definitief de rol moest lossen. Toch zou hij kranig stand houden en nog mooi 5de worden waarvoor hulde. Rond km 16 en tijdens een afdaling besloot ikzelf eens wat tempo te gaan bepalen maar moest na enige kilometer inzien dat ik de concurrentie er niet af kreeg. Om nog wat jus in de benen over te houden besloot ik het tempo terug te laten bepalen door Vanlede want ik vertrouwde onze Lelong niet meer.

  De laatste kilometers langs de Schelde waren we nog altijd samen en mochten we in de laatste kilometer uitvechten wie 2de werd. Plotseling kwam Lelong nu op kop en begon stelselmatig te versnellen. Vanlede moest passen maar ik vertikte het om af te geven en ging met hem mee. Toen hij even stilviel zo'n 500 meter voor aankomst besloot ikzelf mijn duivels te ontbinden en een tegenaanval te plaatsen. Blijkbaar was deze ene versnelling genoeg om Lelong te doen kraken..

  Moegestreden maar dik tevreden werd ik 2de in 1u16min.48sec. Niet zo'n schitterende tijd maar daar heeft het weer veel mee te maken gehad. Volgende week is er geen wedstrijd van het Acrho-criterium. Maar de week erna in Bléharies alsook de 20km van Beloeuil beloven erg spannende weken te worden tussen de rechtsreekse concurrenten. Ik hou jullie op de hoogte. Groetjes Delombaerde
  Date 11/9/2010
  Lieu HERINNES
  Nombre de km 21.1
  Nombre de participants 405
  Type de course C
  Format PDF
  Place Nom Prenom Catégorie Pos. Cat. Club Temps Moyenne Vitesse Points
  1 Loquet Thomas SE 1 ET CHIEVRES 01:14:50 00:03:32 16.91 980
  2 Delombaerde Dimitri SE 2 JCSA 01:16:45 00:03:38 16.49 968
  3 Lelong Raphaël SE 3 JCB 01:16:51 00:03:38 16.47 966
  4 Vanlede Ludovic SE 4 JCSA 01:17:01 00:03:39 16.43 964
  5 Timperman Félix SE 5 AUR 01:18:44 00:03:43 16.07 953
  6 Duvivier Dany V1 1 BAC 01:18:57 00:03:44 16.03 951
  7 Phelizon Christophe V1 2 MMM 01:19:25 00:03:45 15.94 947
  8 Huyghe Olivier SE 6 TOPPERF 01:20:22 00:03:48 15.75 941
  9 Mas Bruno V1 3 PIPAIX 01:21:20 00:03:51 15.56 935
  10 Boesmans Shany EH 1 ACLE 01:22:13 00:03:53 15.39 929


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  14-09-2010, 19:30 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (3)
  13-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Verslag Hérinnes volgt dinsdagavond!!!
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-09-2010, 21:56 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (0)
  05-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fète à la vie - Templeuve (9,3km)
  Deze morgen omstreeks 8u opgestaan om mij te prepareren voor de 2de wedstrijd in éénzelfde weekend. Na mijn tegenvallende prestatie daags ervoor in Vichte had ik eigenlijk niet veel goesting om richting Templeuve te trekken. Maar ja, er moest toch getraind worden dus konden we even goed richting Wallonië trekken. Het najaarsweer was echt prachtig te noemen want de zon presteerde reeds van 's morgensvroeg overuren.

  Even voor 9 aangekomen in Templeuve alwaar ik algauw Felix Timperman en Ludovic Vanlede tegenkwam. Ook Claude Putman was eveneens van de partij en liep tevens ook zijn 2de wedstrijd dit weekend. Met deze genoemde namen zijn we samen aan een serieuze opwarmingsronde begonnen. De beentjes waren tamelijk alhoewel ik toch ondervond dat ik daags ervoor niet stilgezeten had, ondanks mijn slechte prestatie.

  Onze opwarming was goed voor een 6-tal kilometer wat een goed begin van de dag was. Trok de wedstrijd op geen kloten dan konden we tenminste terugvallen op de kilometers ik vandaag zou getraind hebben. Winnen zou zeer moeilijk worden met een Istace José in de gelederen. Met winnen was ik niet echt bezig maar toch wou ik vandaag een stuk beter doen dan in Vichte. Al was het maar om het vertrouwen terug wat aan te dikken.

  Om 10u stipt werd er gestart en onmiddellijk was het Istace José samen met Shany Boesmans die de koppositie namen. Ikzelf volgde even later samen met Vanlede Ludo. Bij passage van de eerste kilometer klokte ik af in 3min.16sec., wat best wel te doen was. De volgende 2 kilometer bleven lekker gaan want met 6min20sec. na 2km en 10min00sec na de 3de km liep ik een vrij constant tempo. Dit zorgde er zelfs voor dat Vanlede een kloofje moest laten op mezelf.

  Tussen km 3 en km 5 liep ik dus alleen in 3de positie waarbij ik een 10-tal meter vooruit liep op Vanlede. Na een goeie 5km zag ik dat Shany Boesmans moest lossen van Istace José. Aangezien ik toch maar een 10-tal meter voor Vanlede uit liep besloot ik het tempo een ietsiepietsie te laten vieren. Hierdoor kwam Vanlede algauw aansluiten en konden we eventueel nog samen jacht maken op een geloste Boesmans.

  We bleven het tempo mooi onderhouden maar om Shany Boesmans nog te bedreigen was de afstand te kort. Aangezien we beiden tevreden over de geleverde prestatie besloten we om niet te sprinten voor de 3de plaats. Als het nu voor een overwinning was geweest was dit natuurlijk een heel andere zaak geweest. Maar vandaag was ik maar al te blij dat het vrij naar behoren ging. Volgende week met frisse benen voor de start van de halve van Hérinnes want daar wil ik natuurlijk goed zijn. Enfin, dat zien we volgende week wel weer.

  Résultats de "10KMS DE TEMPLEUVE FETE A LA VIE"
  Date 5/9/2010
  Lieu TEMPLEUVE
  Nombre de km 9.3
  Nombre de participants 465
  Type de course P
  Format PDF
  Place Nom Prenom Catégorie Pos. Cat. Club Temps Moyenne Vitesse Points
  1 Istace José V1 1 ATHRUNNERS TEAM 00:30:50 00:03:18 18.09 923
  2 Boesmans Shany EH 1 ACLE 00:31:34 00:03:23 17.67 911
  3 Vanlede Ludovic SE 1 JCSA 00:31:49 00:03:25 17.53 906
  4 Delombaerde Dimitri SE 2 JCSA 00:31:50 00:03:25 17.52 905
  5 Billet Grégory SE 3 POPUELLES DREAM TEAM 00:33:30 00:03:36 16.65 880
  6 Vinchent Olivier SE 4 BAC 00:33:32 00:03:36 16.64 879
  7 Timperman Félix SE 5 AUR 00:33:40 00:03:37 16.57 876
  8 Flamme Kévin SE 6 COACH RUNNING 00:33:50 00:03:38 16.49 873
  9 Denil Bernard V1 2 MMM 00:34:22 00:03:41 16.23 865
  10 Leclercq Eddy V2 1 KAIN B 00:34:34 00:03:43 16.14 861


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  05-09-2010, 21:14 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (2)
  04-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaliënhofloop 10 km - Vichte
  Deze namiddag moest ik het van deze keer niet ver van huis zoeken om een wedstrijd te gaan lopen. Vichte was deze namiddag "the place to be" voor een 10-km loop in de plaatselijke wijk. Vorige 2 edities kon ik telkens mezelf als overwinnaar bestempelen. Vandaag wou ik mijn voorbije prestaties op deze wedstrijd evenaren en dus was de ambitie om volluit voor de overwinning te gaan.

  Grootste concurrent van de dag zou trainingsmakker Michel Dagrain worden die de voorbije weken reeds op piste liet zien dat er wel degelijk rekening met hem moet gehouden worden. Bovendien was hij ook gebrand op een goeie prestatie dus zou ik het vandaag zeker niet op een presenteerblaadje krijgen.

  Er moesten 4 rondes afgelegd worden van telkens 2,5 km. Het was een mooie dag waarbij de najaarszon toch wel nog enige warmte bleek uit te stralen. Om 17u stipt werd er gestart en algauw vlamden Michel en ikzelf ervandoor. In het begin van de eerste ronde verliep echt alles goed en kon ik makkellijk het opgelegde tempo volgen. Maar naar het einde van de eerste ronde voelde ik reeds dat ik hier vandaag geen al te goeie dag zou hebben.

  Noodgedwongen moest ik Michel Dagrain op het einde van de eerste ronde laten gaan waardoor ik nu heel alleen 2de liep. Aangezien het toch al niet te best ging besloot ik maar om niet echt meer te forceren en mijn 2de plaats te behouden. Dit met de bedoeling om mij enigszins wat te sparen voor de wedstrijd in Templeuve, daags nadien. Hopelijk met betere benen dan.

  De algemene uitslag heb ik nog niet in mijn bezit. Wel dat Michel Dagrain verdiend winnaar werd en ik dus 2de op ruime afstand. Hopelijk in Templeuve beter. Maar dat leest u komende dagen wel. Hieronder enkele foto's van de schaliënhofloop met dank aan Tinneke&Smetse.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  04-09-2010, 23:02 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (3)
  PERSOONLIJKE BESTTIJDEN:

  21 km: 1u13min.12 sec.
  15 km: 51 min. 34 sec.
  10 km: 32 min 42 sec.

  Archief per maand
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 06-2007
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!