Het dagboek van een loper
Foto
Mijn favorieten
 • Joost Dewaele
 • Ludovic Vanlede
 • Hans Detavernier
 • Loopcriterium wallonië (Acrho)
 • Dieter Van Lierde
 • Johan Descheemacker
 • Steven Hocedez
 • Lieven Demeestere
 • Bart Verkaemer
 • Natalie Tijtgat
 • Bjorn Desmet
 • Fabrice Laga
 • Carlos Timperman
 • Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  29-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Course de Saint-Nicolas Herseaux (10,4km)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vandaag stond er de laatste wedstrijd op het programma van het Achro-criterium en 'k moet zeggen dak blij ben dat het voorbij is. Zo'n criterium die start begin februari en eindigt begin december valt toch niet te onderschatten. Zoals jullie waarschijnlijk reeds weten zal ik daar 4de eindigen in het algemeen klassement en ben ik 2de in mijn leeftijdscategorie.

  Misschien kon ik vandaag nog 3de worden maar dan moest ik wel mijn beste wedstrijd van het jaar lopen en met de rugperikkelen van de voorbije week zat dit er bij voorbaat niet in. Al wou ik wel eens testen bij aanvang van de wedstrijd of ik volluit kon doorgaan kwestie om zeker te zijn of alles achter de rug is. (vind ikzelf persoonlijk een leuke woordspeling).

  Gelukkig was het vandaag minder koud dan vorige week in Orroir. Als ik daaraan terug denk voel ik spontaan koude rillingen over mijn rug. (Sorry, kon het niet laten ). Omstreeks 15u werd het startschot gegeven en weg waren we. Ik had vandaag toch niets meer te winnen of te verliezen dus besloot ik onmiddellijk er serieus de beuk in te gooien. De chrono bevestigde dit aangezien ik bij passage van de eerste km doorkwam in een tijd van 3.00 sec/km. Veel te rap natuurlijk zodat den dezen zijn wedstrijd reeds bij voorbaat verkloot had.

  Rond km 2 kreeg ik het reeds moeilijk,  maar vooral het mentale aspect kreeg een flinke knauw. Ik begon tegen mezelf te zagen waarmee ik eigenlijk bezig was en dat ik geen goesting meer had om hier af te zien als de beesten voor pietsnot. En mezelf kennende weet ik dat ik dan alles laat schieten. Ik kende wel nog enige opflakkering toen een zekere Carlo Verleyen me inhaalde. Naar het einde van de wedstrijd toe zag ik me vlug naderen op hem maar heb het dan maar opgegeven toen ik zag dat ik hem niet meer ging pakken. Normaalgezien werd ik dus 15de vandaag. Aangezien ik onmiddellijk naar huis moest (verjaardagsfeestje) ken ik absoluut de definitieve resultaten nog niet.

  Jullie denken nu waarschijnlijk dat Delombaerde in een dipje zit maar ik moet jullie ontgoochelen. Wees maar gerust dat ik er volgende week in Waregem zal staan. (hoop ik) Normaalgezien een wedstrijd die me wel ligt en met alle rechtstreekse concurrenten aan de start is de motivatie om nog eens serieus diep te gaan toch een stuk groter dan vandaag.

  Om het officieel te maken wil ik jullie ook nog meegeven dat ik tijdens mijnen eindejaarscongé een serieuze poging ga ondernemen om te stoppen met roken. Ik weet dat ik dat al veel gezegd heb, maar van deze keer is het bittere ernst. Daarom ook dat ik het via mijnen blog meegeef want iedereen mag het weten. Kwestie om mij dan nen stamp onder mijn kloten te geven als er mij volgend jaar iemand zie roken. De nicotinepleisters zijn reeds aangekocht en vele informatie en tips doorgenomen. Ik wil namelijk eens weten of stoppen met roken wel degelijk effect zou hebben op mijn prestaties. Enfin, genoeg geluld. De resultaten van vandaag worden meegegeven van zodra ik ze in mijn bezit heb. (Alhoewel die me gestolen kunnen worden. ). Bij leven en welzijn een goeieavond gewenst. Greets Delombaerde.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  29-11-2008, 21:52 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (11)
  25-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaarlijks akkefietje
  Gisteren tijdens het werk had ik het weereens aan mijn kloten. 'k Was bezig met wat profielen te versleuren toen plotseling... knak... mijn onderste ruggenwervel geblokkeerd geraakte. Direct grote paniek want vorig jaar tijdens deze periode zat ik 3 dagen thuis met een acute lumbago. Van lopen is er toen heel die week niet veel van in huis gekomen.

  Ik voelde wel dat het minder pijnlijk was dan vorige editie maar besloot toch onmiddellijk te bellen naar kinesist Clarisse om dat vervelend wervelke een wrongske te geven. Tevredenheid allom toen ik hoorde dat ik na het werk onmiddellijk mocht langskomen want lopen zat er gisteren hoegenaamd toch niet in. Ik had al moeite om normaal te wandelen.

  Na enkele acrobatische trukjes bij Clarisse trok ik huiswaarts. Op dat moment voelde ik totaal geen beterschap en mijn humeur daalde vlug onder het vriespunt. Ik zou afwachten tot deze ochtend om een arts te raadplegen. Gelukkig voelde de rug reeds een stuk beter aan en besloot ik om toch te gaan werken. Ik heb de dag tamelijk goed doorgebracht al had ik wel nog last van spierpijn en stijfheid. Aangezien het is aangewezen om in beweging te blijven binnen de pijngrens heb ik deze avond toch besloten om een trainingske te doen. Gelukkig kon ik zonder pijn 1u15min. op het gemakske rondbollen in het Beukenhof. Hopelijk blijft het bij dat akkefietje en kan ik morgenavond er terug vol tegenaan.

  Zo zie je maar dat kleine ongemakken zomaar ineens kunnen opsteken. Hopelijk blijft het hierbij voor de rest van het jaar want 'k heb geen goesting om mijn ambities voor de eindejaarsperiode in de vuilbak te gooien. Groetjes Delombaerde.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  25-11-2008, 20:10 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (4)
  23-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Beste bloggers. Mijn excuses voor mijn late verslag maar na de wedstrijd van vandaag ben ik onmiddellijk vertrokken met broerlief richting Anderlecht om de wedstrijd Rsca-Westerlo bij te wonen. Zoals jullie reeds ondervonden heeft koning winter zijn eerste winterprik uitgedeeld en het moet gezegd... dat is me niet zo goed bevallen.

  Nochthans was het na de winterse ochtendperikkelen redelijk opgeklaard maar dat veranderde vlug kort na de middag toen de ene na de andere sneeuwbui ons kikkerlandje teisterde. Eigenlijk kan ikzelf wel van sneeuw genieten maar dan vooral achter glas. Hoedanook ging ik me niet laten afschrikken door de weergoden zodat ik vol goeie moed richtng Orroir afzakte.

  Zoals iedereen reeds weet (of niet) is de wedstrijd in Orroir zo'n wedstrijdje waar de jongens echte mannen worden. Zeer zwaar parcours waar niet mee te spotten valt. Kwam er vandaag nog eens bij dat de weersomstandigheden dwars lagen, zodoende dat het woordje "afzien" voor iedere deelnemer geen utopie was. Tijdens de opwarming met Meesterke en Vanlede (de berggeiten van dienst ) voelde ik me goed. Het was de bedoeling die mannen dus ook te volgen tijdens de beklimmingen.

  Enfin al vlug werd het 15u wat meteen het sein was om aan ons huzarenstukje te beginnen. Tijdens de eerste honderden meter voelde ik dat de beentjes tamelijk goed waren dus ik had ergens goeie hoop op een goede prestatie. Dit veranderde vlug toen een plotselinge felle sneeuwbui serieus roet in het eten kwam gooien. Nog voor we de eerste beklimming moesten beginnen moesten we ongeveer een km tegen ijzige wind en striemende hagel en sneeuw inbeuken. In een mum van tijd veranderden mijn handen in ijsklompen (had nochthans fijne handschoentjes aan) en mijn gezicht verkrampte helemaal.

  Je kan nu wel zeggen : "Delombaerde, ge hebt toch uwe smoel niet nodig om te lopen?". Wel beste lezers, toen ik rond km3 bovenaan de Kluisberg aankwam had ikzelfs geen controle meer over mijn oogleden. Ik had ontzettend veel moeite om met mijn linkeroog te knipperen. Ondertussen was ik dan ook gelost van het duo Vanlede-Demeestere zodat ik moederziel alleen de wedstrijd kon uitmaken. Nochthans ondervond ik aan de beentjes dat ik helemaal geen slechte dag had maar op dat moment was ik teveel bezig met andere dingen zoals handen verwarmen, brilleke kuisen, af en toe eens op mijn bakkes slaan want daar zat al helemaal geen beweging meer in.

  Tijdens de 2de helft van de wedstrijd was het opgehouden met sneeuwen en dan heb ik min of meer de schade trachten te beperken. Verkleumd kwam ik dus als vijde over de eindstreep. Zelf kon ik mijn borstnummer niet afdoen want daar waren mijn vingers op dat eigenste moment niet toe in staat. Onmiddellijk na aankomst heb ik me binnen gaan opwarmen door een halfuur voor een warme blazer te gaan staan. Daar heb ik dan ook aan de levende lijve ondervonden dat mijn jongeheer (om het mooi uit te drukken) ook de ijzige koude niet goed heeft verdragen. En ik kan jullie verzekeren dat alles wat ontdooit moet worden geen pretje is om mee te maken.

  Had ik vandaag op voorhand geweten dat ik het zo koud ging hebben wel dan zou ik de eer aan mezelf gehouden hebben en mooi in mijn kot gebleven zijn. Anderzijds was het de laatste maal dat deze wedstrijd in Orroir doorging dus was ik wel blij dat ik erbij was.
  De komende vier weken staan telkens vlakke wedstrijden op het programma en dat is meer spek voor mijnen bek. En om dit te bewijzen zult ge volgende week mijn verslag moeten lezen want dan zakken we af richting Herseaux. Vanaf dan is geen enkel excuus meer geldig. Salut.

  Résultats de "7ème JOGGING DU MONT DE L ENCLUS"
  Date 22/11/2008
  Lieu ORROIR
  Nombre de km 10.3
  Nombre de participants 377
  Type de course P
  Format PDF
  Place Nom Prenom Catégorie Pos. Cat. Club Temps Moyenne Vitesse Points
  1 Parmentier Alban SE 1 AC VILLENEUVE D ASCQ 00:36:26 00:03:32 16.96 897
  2 Gilmet Julien EH 1 BECLERS JC 00:36:39 00:03:33 16.86 893
  3 Demeestere Lieven SE 2 VACBL 00:37:46 00:03:40 16.36 878
  4 Vanlede Ludovic SE 3 JCSA 00:37:56 00:03:40 16.29 875
  5 Delombaerde Dimitri SE 4 JCSA 00:38:51 00:03:46 15.9 863
  6 Vangrootenbruel Ludovic SE 5 POPUELLES DREAM TEAM 00:39:13 00:03:48 15.75 858
  7 Desmet Bjorn SE 6 JCSA 00:39:16 00:03:48 15.73 856
  8 Billet Gregory SE 7 POPUELLES DREAM TEAM 00:39:34 00:03:50 15.61 852
  9 Demaret Grégory SE 8 ATHLETIC TIME 00:39:52 00:03:52 15.5 848
  10 Mas Bruno V1 1 PIPAIX 00:39:53 00:03:52 15.49 846

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  23-11-2008, 01:22 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (4)
  16-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Rumoise (9.250 km) Rumes
  Deze voormiddag richting Rumes getrokken nabij de Franse grens. Vandaag waren er weer punten te verdienen voor het eindklassement. Aangezien mijn slechte wedstrijd op de halve marathon van Hérinnes sta ik momenteel 4de in het eindklassement. Moest ik op die halve naar vermogen gepresteerd hebben dan zou die 3de plaats een zeer haalbare kaart geweest zijn.

  Vandaag was het dus ook mijn bedoeling om mijn grootste concurrent Danny Duvivier (hij staat nu 3de in de algemene stand) nog eens een veeg uit de pan te geven. Na een bevredigend resultaat vorige zondag in Kain was ik gebrand om te bevestigen. Tijdens de opwarming voelden de beentjes goed aan en met een tamelijk vlak parcour voor de neus geschoteld zag ik het wel zitten.

  Vandaag stonden we weereens met zowaar 690 deelnemers aan de start. Enkele bekende vlaamse atleten die ook op de afspraak waren, waren Steven Hocedez en Frederic Van Den Heede die beiden terug de compititie hervatten. Den Steven met een neusoperatie achter de rug en Fredje die last had aan de knie. Hoedanook om 10u werd het startschot gegeven om vervolgens de eerste kilometer er loeiendhard tegen aan te gaan. Dit moest wel want na enkele honderden meter moesten we door een aardewegje die veel te weinig breed was om zo'n peleton ruimte te geven. Daarom was het ook zeer belangrijk goed van voren te zitten want het risico om ingesloten te geraken was bijzonder groot.

  Enfin, voor ons geen probleem natuurlijk want na 1 km klokte ik samen met Fredje en Ludo af op 3min.04sec. Ondertussen was (winnaar vd dag) Thomas Loquet reeds enkele tientallen meter voor ons met Domina er enkele meter achter. Onze groep liep dus voor een derde plaats. In de beginfase van de wedstrijd was het eigenlijk nog een omvangrijke kopgroep met mezelf, Duvivier, Istace, Fredje Vandenheede, Descamps en Vanlede. Ikzelf voelde me goed en begon na een 2-tal km aan kop te sleuren omdat ik den Duvivier er zo vlug mogelijk wilde afkrijgen.

  Ik had trouwens een goeie bondgenoot in Marc Descamps gevonden want hij bepaalde mee het tempo. Zo gebeurde het dan ook dat na 3,5 km de boel uiteenviel zodat ikzelf en Descamps overbleven. Dit gaf natuurlijk vleugels mede ook omdat Duvivier er onherroeppelijk af moest. Maar wat ik toen op dat eigenste moment niet doorhad was dat den Dany er meer dan een goeie bondgenoot bij had in de naam van Istace José. Aangezien die 2 goed overeenkomen en Istace toch het eindklassement reeds gewonnen heeft kon hij zijn vriend Dany helpen om hem op sleeptouw te nemen zodoende de kloof op Delombaerde niet te groot werd. Het is hun goed recht natuurlijk want eigenlijk kan ik over die 2 goeie peren nieks verkeerd vertellen. Het zijn toffe mannen en in het heets van de strijd is zoiets toegelaten. Ikzelf zou het ook niet laten.

  Ondertussen waren we reeds half wedstrijd en alles ging nog vlotjes. Het tempo lag hoog genoeg om zeker niet meer ingehaald te worden maar ik wou meer. Ik zag dat het kloofje op het duo Istace-Duvivier steeds wat ruimer werd alhoewel die mannen serieus tegengas gaven. Rond km 8 besefte ik dan ook dat mijn achtervolgers het boeltje perfect onder controle hadden want mijn voorsprong bleef nu gelijk. Ondertussen moest ik wel nog een ander katje geselen want ik kon vandaag hier wel 3de eindigen. In de plaats van zelf te geselen was ik de gegeselde want 200 meter voor aankomst zette mijn kompaan een lange eindsprint in die ik niet meer kon beantwoorden.

  Toch werd ik zeer tevreden 4de en op de 5de stek monsieur Duvivier Dany die in de laatste meters een vrijgeleide kreeg van den Istace. Toch ben ik 7 punten genaderd in het algemene klassement maar met nog 1 wedstrijd in Herseaux lijkt dit wellicht onvoldoende. Hoedanook was ik zeer tevreden over mijn prestatie achteraf. Het blijkt nu wel dat Delombaerde stillaan onder stoom begint te komen. Hieronder geef ik jullie nog de top 10 mee en als de officiële uitslag op het net staat plaats ik hem zo vlug mogelijk. Greets Delombaerde

  Résultats de "10ème LA RUMOISE"
  Date 16/11/2008
  Lieu RUMES
  Nombre de km 9.25
  Nombre de participants 690
  Type de course C
  Format PDF
  Place Nom Prenom Catégorie Pos. Cat. Club Temps Moyenne Vitesse Points
  1 Loquet Thomas SE 1 ET CHIEVRES 00:30:07 00:03:15 18.42 933
  2 Domina Antonino SE 2 ECLATES PERUWELZ 00:30:36 00:03:18 18.13 924
  3 Descamps Marc SE 3 PRFM 00:31:01 00:03:21 17.89 917
  4 Delombaerde Dimitri SE 4 JCSA 00:31:13 00:03:22 17.77 913
  5 Duvivier Dany V1 1 BAC 00:31:34 00:03:24 17.58 907
  6 Istace José V1 2 SANS 00:31:40 00:03:25 17.52 905
  7 Van den heede Frederic SE 5 SANS 00:31:58 00:03:27 17.36 900
  8 Delangue Ludovic SE 6 AS ANZIN 00:32:02 00:03:27 17.32 898
  9 Flamme Kevin EH 1 POPUELLES DREAM TEAM 00:32:07 00:03:28 17.28 896
  10 Vanlede Ludovic SE 7 JCSA 00:32:10 00:03:28 17.25 895

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  16-11-2008, 21:29 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (5)
  09-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mont de la Trinité (Kain) 12,7 km
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Deze voormiddag stond er weereens een pittig wedstrijdje op het programma met de fameuze beklimming van de Mont. St.-Aubert. Een 2 km lange beklimming die alsmaar stijler wordt naarmate je de top nadert. Het zou voor mij dan ook een serieuze test blijken of ik wel of niet goed zou presteren. De laatste weken was het maar pover gesteld wat mijn wedstrijden betreft. Het vertrouwen voor aanvang van de wedstrijd was dus ook niet om naar huis te schrijven.

  Komt er ook nog eens bij dat ik deze week serieus wat overuren gepresteerd heb op het werk, (men moet toch ergens goed presteren ) zodat ik vreesde dat door slaapgebrek mijn wedstrijd van vandaag weer een tweederangsrolletje zou worden. Ondanks de overuren op het werk heb ik deze week toch mijn trainingen goed kunnen afwerken dus daaraan zou het vandaag geenszins liggen.

  Enfin genoeg geluld, terug over naar de orde van de dag. Omstreeks 10 u begaf ik me naar de voorste gelederen van het peleton want 'twas niet de bedoeling dat ik er een schoonheidsloopje ging van maken. Zeker niet met een Ignace Bekaert aan de start.   Klokslag 10 u werd het startschot gegeven en weg waren we met de moed der wanhoop.

  Tijdens de eerste km ondervond ik dat ik reeds moeite had om het snelle tempo te volgen. "Miljaardenondegodverd..., dacht ik bij mezelf: "het zal toch niet waar zijn zekers" . Toch hield ik stand omdat het tempo na die eerste km toch wat vertraagde. Voor mij liepen Istace, Domina gevolgd door Emere en Vanlede Ludo. Ikzelf volgde met een groepje met Duvivier en Descamps. En dan begon na 2 km reeds het spektakelstuk van de dag. Ik besloot om die 2km durende klim op eigen tempo naar omhoog te lopen zonder te kijken naar de concurrentie.

  Het was keihard afzien maar wonder boven wonder kon ik Duvivier gemakkelijk volgen tijdens de klim. Eens de top bereikt waren Duvivier en ik nog steeds samen met als referentiepunt Ludo Vanlede die reeds een hondertal meter voor ons uitliep. Ik voelde me reeds veel beter dan vorige weken en besloot wat kopwerk te doen om het gaatje op Ludo te dichten.

  De kilometers volgden elkaar vlug op en algauw ondervond ik dat mijn 2 kompanen die nog steeds mee waren niet echt in staat meer waren om de kop over te nemen.  Ik voelde me zeker de sterkste van de 3 maar blijkbaar was ik toch niet goed genoeg om de kloof met Vanlede te dichten. Zo kwam het dus ook dat ik bij het ingaan van de laatste kilometer nog steeds concurrent Duvivier aan mijn been had. En aangezien hij die laatste km ook iemand is die je moeilijk kunt lossen wist ik dat het terug op een spurt zou uitdraaien.

  Maar dit keer trok ik aan het laatste eind want een hondertal meter voor de finish sprong ik uit zijn rug weg en de klus was geklaard. Een 5de plaats waar ik toch, gezien de voorbije weken, tamelijk tevreden mee was. Hopelijk gaat het nu elke wedstrijd steeds beter en beter zodat den dezen hier tiptop is voor de maand december. Hoedanook heeft het vertrouwen vandaag toch wel een opkikkertje gehad. Volgende week zondag staan de 9 km van Rumes op het programma. Hopelijk dan terug iets beter nog dan vandaag. Hoedanook ben ik er daar van plan eens serieus in te vliegen van in het begin. Kwestie om de concurrentie eens schrik aan te jagen . Ga ik op mijn bekje dan hoef ik mezelf niet te verwijten dat ik het niet geprobeerd heb. Groetjes Delombaerde

  Résultats de "MONT DE LA TRINITE"
  Date 9/11/2008
  Lieu KAIN
  Nombre de km 12.73
  Nombre de participants 690
  Type de course C
  Format PDF
  Place Nom Prenom Catégorie Pos. Cat. Club Temps Moyenne Vitesse Points
  1 Istace José V1 1 SANS 00:42:39 00:03:21 17.9 937
  2 Domina Antonino SE 1 ECLATES PERUWELZ 00:42:58 00:03:22 17.77 933
  3 Emere Benjamin SE 2 SPHO 00:44:08 00:03:28 17.3 920
  4 Vanlede Ludovic SE 3 JCSA 00:44:31 00:03:29 17.15 915
  5 Delombaerde Dimitri SE 4 JCSA 00:44:53 00:03:31 17.01 910
  6 Duvivier Dany V1 2 BAC 00:44:58 00:03:31 16.98 909
  7 Descamps Marc SE 5 PRFM 00:45:17 00:03:33 16.86 905
  8 Flamme Kevin EH 1 POPUELLES DREAM TEAM 00:45:35 00:03:34 16.75 901
  9 Campener Aurélien SE 6 BAC 00:46:17 00:03:38 16.5 894
  10 Timperman Carlos SE 7 SANS 00:46:35 00:03:39 16.39 890
  11 Potier Ludovic SE 8 OSM LOMME 00:46:44 00:03:40 16.34 888
  12 Mas Bruno V1 3 PIPAIX 00:47:00 00:03:41 16.25 885
  13 Billet Gregory SE 9 POPUELLES DREAM TEAM 00:47:07 00:03:42 16.21 883
  14 Denil Bernard V1 4 MMM 00:47:10 00:03:42 16.19 882
  15 Depraetere Didier SE 10 JC HERINNES 00:47:14 00:03:42 16.17 881
  16 Bekaert Ignace V2 1 JCSA 00:47:17 00:03:42 16.15 880


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  09-11-2008, 00:00 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (8)
  02-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeie trainingsweek achter de rug
  Dit weekend stond er voor mij geen wedstrijd op het programma dus was deze week een uitgelezen kans om wat kilometerkes af te malen. Ik wou er zo'n 100 afhaspelen deze week maar ben maar tot 95 km geraakt. Dit kwam echter omdat ik zaterdagvoormiddag te lang in mijnen nest heb gelegen. Kwam er nog eens bij dat in de namiddag het jaarlijkse veldrijden doorging op de Koppenberg zodat ik zaterdag dus niet getraind heb.

  Alhoewel het ploeteren langs de flanken van de Koppenberg kan men enigszins als een lichte training aanschouwen. Het was daar vooral uitkijken om niet letterlijk op je bekje te gaan want het lag er allemaal zeer drassig en glibberig bij. (Mijn broer kan daar enigszins over meespreken ). Rond 15u was het dan uitkijken naar de echte toppers die er een mooi spektakel van maakten. Sven Nys werd verdiend winnaar alhoewel hij toch zijn teentjes heeft mogen uitkuisen om Lars Boom op afstand te houden.

  Volgende week zondag staat voor mij dan de "Mont de la Trinité" op het programma. Deze wedstrijd heeft jaarlijks zo'n 700 à 800 deelnemers aan de start. Dit jaar worden het er misschien nog meer aangezien deze wedstrijd nu eens niet samenvalt met Ploegsteert. Hopelijk beginnen de beentjes vanaf daar beter te draaien want het mag stilletjesaan beginnen komen. We zien wel wat het wordt.

  Hieronder nog enkele sfeerfoto's van de koppenbercross. See you.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  02-11-2008, 19:11 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (5)
  PERSOONLIJKE BESTTIJDEN:

  21 km: 1u13min.12 sec.
  15 km: 51 min. 34 sec.
  10 km: 32 min 42 sec.

  Archief per maand
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 06-2007
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!