Het dagboek van een loper
Foto
Mijn favorieten
 • Joost Dewaele
 • Ludovic Vanlede
 • Hans Detavernier
 • Loopcriterium wallonië (Acrho)
 • Dieter Van Lierde
 • Johan Descheemacker
 • Steven Hocedez
 • Lieven Demeestere
 • Bart Verkaemer
 • Natalie Tijtgat
 • Bjorn Desmet
 • Fabrice Laga
 • Carlos Timperman
 • Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  09-10-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rust roest!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Goeienavond iedereen. Deze week staat er eigenlijk niets op het programma aangezien ik bezig ben aan een "intensieve rustperiode" voor 8 dagen. Het is de bedoeling dat ik volgende week maandag het lopen terug hervat om dan nog een weekje of 8 er de pees op te leggen. Ik moet zeggen dat het wel eens deugd doet om eens een weekje de riem af te leggen.

  Het was wel eens nodig want van rust is er dit jaar nog niet veel van in huis gekomen. Wat betreft wedstrijden schat ik dat ik er toch een 35-tal gelopen heb sinds half januari, waarvan ik er 6 gewonnen heb. Persoonlijk mag ik tevreden zijn op hetgeen ik dit jaar reeds gepresteerd heb maar ik wil nog een kers op de taart. In ieder geval ben ik nu bezig mijn ijzerreserve aan het bijvullen zodat ik toch geen tekorten heb zoals vorig jaar tijdens de kerstcorrida in Deerlijk. Ik weet nog goed vorig jaar, daags na de wedstrijd, ik bij Termote ging om mijn bloed te controleren omdat ik wist dat er iets met me scheelde. Een serieus ijzertekort was zijn verdict. Dit jaar zal me dit niet overkomen want een ezel stoot zich geen 2x aan dezelfde steen hé.

  Enfin, tijdens dit moment van schrijven heb ik reeds mijn 5de looploze dag erop zitten en ik moet zeggen: "het went wel". Maandag en dinsdag had ik het wel moeilijk en moest ik vooral dinsdag op mijn tanden bijten om niet naar het Beukenhof te trekken voor een "Bekaerttrainingske". Ik heb nu nog 3 dagen te gaan en dan zijn we terug vertrokken op zoek naar mijn superform. Hopelijk vind ik ze dit jaar nog éénmaal terug.

  Groetjes en aan allen die in Geluwe of Tiegem lopen alvast veel succes. Ik denk wel dat ik eens richting Tiegem trek om te komen supporteren. Hopelijk is Bjorn Eeckhout erook zodat hij mij de kneepjes van het vak kan leren (wat supporteren betreft). Aan allen die Tiegem lopen laat me alvast iets weten hé want den dezen heeft geen goesting om te supporteren voor mannen en vrouwen die ik niet ken. Dan hou ik liever de eer aan mezelf en blijf ik in mijn kot alwaar ik de perfecte echtgenoot kan uithangen voor mijn echtgenote en "lieftallige" dochter.

  Dimitri Delombaerde

  PS: Sommige stukken in dit bericht  zijn ludiek bedoeld en is het geenszins mijn bedoeling om mensen te kwetsen. Dit "post-scriptum" is bedoeld als waarschuwing voor mensen die me niet goed kennen. Anderen die me wel kennen weten er wel raad mee. Don't forget: Delombaerde is en blijft zoals hij is: "een raar manneke".


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  09-10-2008, 20:25 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (1)
  04-10-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 km van Beloeil (Stambruges)

  Alvorens een weekje verplichte rust te nemen moest er vandaag nog een belangrijke wedstrijd gelopen worden van het Acrho-criterium. De bestemming vandaag lag in het verre Stambruges alwaar we 20 km door een enorm bosgebied moesten lopen. Eerst en vooral werd er vandaag een parcourwijzing doorgevoerd zodat de afstand 350m verder was dan vorige edities. Zo kwamen we bijna correct uit voor een volle 20km wedstrijdje (19,950m om precies te zijn. ).

  Bij aankomst in Stambruges werd ons reeds verteld dat het parcour er heel zwaar bijlag door de aanhoudende regen van de voorbije dagen. Het was soms zo erg dat bepaalde stukkken volledig overstroomd waren door het overtollige regenwater. De conclusie was dus dat we vandaag gingen lopen in ordinaire cross-omstandigheden en dat zo maar eventjes voor een 20-tal km.

  Uit ervaring weet ik dat ik geen echte crosser ben en dus hou ik me eigenlijk bewust uit dit circuit. Vandaag kon ik niet anders dan deelnemen want ik had geen zin om menig concurrent een cadeautje te gunnen. Want voor de start voelde ik me tamelijk goed. De vorige week had ik lekker getraind en alles leek weer beter te gaan. Dus volle moed begaf ik me omstreeks 15u richting startlijn met de intentie om er nog eens vol voor te gaan.

  Bij het begin van de wedstrijd trachtte ik me enigszins wat koest te houden door niet te snel van start te gaan. Daar dachten Vanlede,Domina, Emere en Daye anders over want zij hadden blijkbaar andere intenties en gooiden er al van bij het begin stevig de beuk in. Ikzelf volgde met Duvivier, jong talent Denays en nog een atleet in een achtervolgend groepje. Reeds na een 2-tal km zag ik de kopgroep met toch wel weer een sterke Vanlede zowaar reeds een 25-tal sec. voor ons uitlopen. Ik panikkeerde nog niet want inmiddels had ik al door dat ik goeie benen had. Samen met Denays namen we onze groep op sleeptouw om toch de kloof op de kopgroep niet groter te laten worden.

  Rond een 6-tal km en reeds een paar smerige stukken achter de kiezen zagen we dat de kopgroep in 2 stukken viel onder impuls van Domina en Daye. Zij hadden het hazepad gekozen waardoor Vanlede en zijn aartsrivaal Emere met 2 achterbleven. Op dat moment besloot Denays de kloof tussen laatstgenoemde dicht te lopen en plaatste een versnelling. Dit vond ik een uitgelezen kans om een cartouche te verschieten en besloot hem te volgen. De anderen van ons groepje waarbij mijn rivaal Duvivier zat moest op dat moment passen.

  En zo gebeurde het dat ik rond km 8 of 9 terug aansluiting vond bij de Ludo en Elmere. Op dat moment moest ik effkes bekomen van mijn inspanning en besloot om rustig in het groepje te blijven zitten. Mijn kompaan Denays moest daar niet van weten en zette onmiddellijk de achtervolging in op Daye en Antonino. Na een 11-tal km voelde dat ik bekomen was van mijn inspanning en besloot om de kop over te nemen van Vanlede en Emere. Ik weet echter niet wanneer het gebeurde maar plotseling zag ik dat Vanlede en Emere moesten lossen. Dat ik dit jullie moet schuldig blijven heeft alleen te maken dat ik uiterst geconcentreerd moest zijn om niet te vallen wegens slecht beloopbare paadjes en van die lekkere glij-modder.

  Wat ik wel nog weet is dat ik me goed voelde en dat ik naderde op Daye en Domina. Blijkbaar hadden die 2 zich stukgelopen op Denays die er als een sneltrein vandoor ging en dus ook verdiende winnaar werd. Ongelooflijk maar waar moet ik jullie meedelen dat ik rond km16 de aansluiting kreeg op Daye en Domina. Op dat eigenste moment waren we dus met zen 3 die moesten strijden voor een 2de plaats. Rond km 17 liep ikzelfs eventjes in een 2de positie omdat Domina en Daye een 10-tal meter op mezelf moesten prijsgeven.

  Jammergenoeg kreeg ik een halve km later het toch wel erg lastig op een zeer zware strook. De 2 kwamen weer aansluiten waarbij Domina zelfs onmiddellijk weer ging versnellen. Dat was er voor mij en Daye teveel aan zodat Domina op weg was voor een 2de stek. Uiteindelijk gingen Daye en ikzelf tesamen naar de eindmeet waarbij ik de sprint van hem verloor. Zeer tevreden en voldaan eindigde ik dus als 4de in totaal. Vanlede werd knap 6de en Duvivier 8ste. 

  Na afloop was ik uiteraard supertevreden over mijn prestatie omdat ik de concurrentie nog eens kon laten voelen dat er met Delombaerde steeds rekening moet gehouden worden. Ik kan nu echt van mijn weekje rust genieten aangezien het vertrouwen toch weer een boost gekregen heeft. Dit was de vorige weken wel anders toen ik telkens een pak slaag kreeg.

  Om af te sluiten kan ik jullie meedelen dat vrouwtjelief nu mijn loopkledij aan het wassen is. Ook hierin heb ik een goeie prestatie geleverd want mijn vrouwtje vertelde mij dat ze nog nooit zo smerig en vuil geweest zijn, om dan nog maar van mijn schoenen te zwijgen.

  Groetjes en tot gauw. Zie hieronder de top 10 van vandaag. Als je op mijn naam klikt zie je meteen ook alle resultaten die ik dit jaar in het Acrho-criterium gelopen heb, alsook de stand in het algemene klassement.

  1 Denays Pierre EH 1 LESDAIN D LA MER 01:11:20 00:03:34 16.78 965
  2 Domina Antonino SE 1 ECLATES PERUWELZ 01:11:54 00:03:36 16.64 960
  3 Daye Stéphane césar EH 2 LESDAIN D LA MER 01:12:16 00:03:37 16.56 957
  4 Delombaerde Dimitri SE 2 JCSA 01:12:21 00:03:37 16.54 956
  5 Meunier Gerard V2 1 DS 01:12:27 00:03:37 16.52 955
  6 Vanlede Ludovic SE 3 JCSA 01:12:40 00:03:38 16.47 952
  7 Emere Benjamin SE 4 SPHO 01:12:49 00:03:38 16.43 951
  8 Duvivier Dany V1 1 BAC 01:12:59 00:03:39 16.4 949
  9 Van malleghem Bernard V1 2 PRFM 01:14:28 00:03:43 16.07 939
  10 Richez Gregory SE 5 OXY 2000 01:15:50 00:03:48 15


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  04-10-2008, 00:00 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (5)
  03-10-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing 19,6 km Stambruges

  Hallo luitjes. Voor velen staat vanavond de halve marathon van Kuurne op het programma maar voor den dezen is't morgen in Stambruges te doen. Mijn deelname aan vorige edities waren niet om over naar huis te schrijven. Vorige jaar was ik dusdanig slecht dat mijn grootouders dachten dat ik ergens in de bossen van Stambruges misgelopen was.

  Maar het verleden is geweest en dus zie ik de toekomst voor morgen door een roze bril. Deze week ben ik immers een paar keer samen met Joost Dewaele weest trainen en ik moet zeggen dat mijn benen tamelijk goed waren. Hopelijk kan ik morgen nog eens menig concurrent pijn doen. En na morgen is het dan een weekje "fuck off" wat het lopen betreft. Rust zal een welgekomen afwisselling zijn.

  Wat het parcours betreft voor morgen vrees ik dat het een echte modderpoel wordt. Er moet immers zo'n goeie 15km gelopen worden over bospaadjes in de bossen van Stambruges. We zullen wel zien maar ik ben alvast gemotiveerd om er nog eens een laatste snok aan te geven.

  Groetjes en aan alle mannen die vanavond in Kuurne moeten presteren alvast veel succes gewenst van mijnentwege.

  Delombaerde


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  03-10-2008, 14:53 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (0)
  29-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verschil tussen een superdag en een slechte dag.
  Foto 1: Superdag!!! Na 9km nog steeds mee met Istace José (rijmt nog ook).
  Foto 2: Slechte dag!!! Niet mee kunnen, mentale opdoffer, hopen dat we er vlug vanaf zijn.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  29-09-2008, 20:51 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (2)
  28-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Traversée de la ville (12,050km) Ath

  Na mijn zwakke prestatie op de halve van Hérinnes zat ik erdoor, maar daags nadien kon ik me weer oppeppen om deze morgen toch aan de start te staan in Ath. Nochthans ben ik reeds een 10-tal dagen verkouden maar ik heb al nog goeie wedstrijden gelopen met een snotneus. Dus deze morgen in de vroege uurtjes met vaderlief en grootvader richting Ath vertrokken alwaar ik mijn prestatie van laatstlede uit mijn geheugen kon wissen. Maar dan moest er wel gepresteerd worden natuurlijk.

  Dus heeft Delombaerde bij aankomst zich zo maar eventjes 30min. gaan opwarmen om toch zeker niets aan het toeval over te laten. Om 10 u werd het startschot gegeven waarbij we 2 rondes moesten afleggen van 6km. Alle concurrenten waren zoals verwacht op het appel dus wist ik wat er me te doen stond. Vanbij de start werd er reeds een groepje gevormd door mezelf, Daye, Vanlede en Duvivier. Ik moet er waarschijnlijk niet bij vertellen dat snelle mannen zoals Istace, Domina en Loquet voor ons uitliepen.

  Tijdens de eerste ronde voelde ik me maar zus en zo. Ik kon het groepje waar ik in zat wel volgen maar dit ging allemaal zo moeizaam. De beentjes draaiden niet echt rond, problemen met de ademhaling enfin om kort te zijn: het goeie gevoel was er niet. Ik had wel in mijn koppeke geprent dat ik vandaag toch zeker 1 volle ronde bij Vanlede en co moest aanpikken om niet weer hetzelfde scenario van vorige week tegen te komen. Wel, ik kan jullie meedelen dat ik in mijn missie geslaagd ben want bij passage van de 1ste ronde hing ik er nog steeds aan. Aanhangen was wel het juiste woord want 500 meter later moest ik onherroeppelijk lossen.

  Tussen km7 en km8 heb ik sterretjes gezien waardoor Emere Benjamin me dan ook inhaalde. Gelukkig kon ik me min of meer herpakken zodat ik mijn 8ste positie waarin ik me in dat moment bevond kon vasthouden. Moegestreden haalde ik na 42min.12sec. de eindmeet op een 8ste stek. Al bij al viel het nog mee en kon ik een blammage van vorige week vermijden.

  Na de wedstrijd van vandaag heb ik nu wel de zekerheid gekregen dat ik terug in een mindere periode zit. Uit ervaring heb ik reeds vrede genomen dat dit me jaarlijks 2x overkomt. Normaalgezien ben ik toppie zowat het hele voorjaar (zie voorbije jaren). Dan heb ik een mindere periode in juni om vervolgens tijdens de zomermaanden weer te knallen. Oktober is dan ook terug een mindere periode (zie voorbije jaren behalve Tiegem).

  Volgende week is er nog de 20km van Beloeil en daarna ben ik vastbesloten er een 10-tal dagen er de brui aan te geven. Voor de mannen die dachten dat ik ging deelnemen in Tiegem moet ik dus ook ontgoochelen wan ik zal er niet bij zijn tenzij om te supporteren. Ik wil echt in december voor de corrida's nog eens scherp staan. Dus lijkt dit me de beste periode om "gedwongen" rustpauze in te lassen.

  Ik moet mezelf ertoe verplichten, want als ik deelneem in Tiegem ga ik de week erna terug een wedstrijd lopen mezelf kennende en op den duur razen we richting december en heeft den dezen non-stop van begin februari tot het einde van het jaar wekelijks een koerske gelopen. Ik zal het er hier maar bij houden vandaag en aan allen nog een prettige werkweek toewensen.

  Top 10 van de dag (12,050km):

  1ste: Istace José: 39min06sec (3.15/km)  (was vandaag wel rapper dan hem op de autosnelweg).
  2de: Loquet Thomas: 39min46sec. (3.18/km)
  3de: Domina Antonino: 40min28sec. (3.21/km) (vorig jaar liep ik bijna dezelfde tijd in 40min31sec. nadien was't bobijntje ook af)
  4de: Daye Stéphane: 41min14sec. (3.25/km)
  5de: Duvivier Dany: 41min.15sec. (3.25/km)
  6de: Vanlede Ludovic: 41min.19sec. (3.26/km) (man in bloedform. Proficiat Ludo, you're the best)
  7de: Emere Benjamin: 41min51sec. (3.28/km)
  8ste: Delombaerde Dimi: 42min12sec. (3.30/km) (zeer sympathiek man , altijd in voor een grapje)
  9de: Bauw Bruno: 42min26sec. (3.31/km)
  10de: Depraetere Didier: 42min34sec. (3.32/km)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  28-09-2008, 20:06 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (4)
  21-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wispelturig en verslaafd

  Gisterenavond na het schrijven van mijn verslag in Hérinnes was ik zwaar ontgoocheld en toch wel wat teneergeslagen over mijn cutprestatie in Hérinnes maar na een nachtje slapen ben ik tot de conclusie gekomen dat ik mijn rustperiode zal inbouwen na de 20km van Beloeil of volgende week na de wedstrijd zondagvoormiddag in Ath. Het zit namelijk zo dat dit (voorlopig) mijn laatste jaar is dat ik het Acrho-criterium meedoe en ben ik dus niet van plan mij zomaar te laten doen.

  Aangezien volgende week in Ath en de week daarop in Beloeil belangrijke wedstrijden zijn mag ik die toch niet zomaar laten schieten. Als het volgende week goed gaat, dan train ik nog een week verder naar Beloeil toe zoniet dan rust ik volgende week. Ik ben ten stelligste ervan overtuigd dat een weekje rust mij goed zal dan maar vandaag heeft de teneergeslagenheid van gisteren plaats gemaakt voor strijdlust.

  Bedankt voor de reakties op mijn vorig bericht maar aangezien den dezen een eigen willetje heeft zal ik morgenavond in Waregem aanwezig zijn al is het maar om Fredje te feliciteren. Dus aan al mijn Waalse concurrenten die dezen blog lezen (ik schat circa. 0,0 personen) den dezen heeft gisteren nen serieuzen veldslag verloren maar bijlange niet de oorlog.

  Aan iedereen nog een fijne zondag gewenst en excuses voor mijn wispelturigheid (wel lopen, rust, niet lopen, wel lopen....). Vandaag heb ik mezelf een dagje rust verplicht want ik was vanzinnens om vanmorgen toch naar Grijsloke te gaan om te gaan trainen. Gelukkig ben ik in het bedje gebleven en heb ik op een andere manier getraind.

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
  21-09-2008, 12:34 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (6)
  20-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halve marathon Hérinnes (21,1 km)

  Hallo. Kwestie om onmiddellijk de spanning van een verslag de verkloten kan ik jullie reeds meegeven dat ik vandaag ferm op mijn muil ben gegaan. . Nochthans begon de middag in perfecte omstandigheden. Geen stress, een hemel vol zonneschijn, en een toch wel matig briesje uit het Oosten waarbij de temperaturen deze namiddag rond +18°c stagneerden. Ook had ik al een reeks fijne herrinneringen opgebouwd in Hérinnes omdat ik daar al 2x gewonnen heb (zij het dan op de korte afstand), en ik op de halve marathon mijn besttijd heb neergepoot in 2005 met een tijd van 1u13min.10sec.

  Alle concurrenten voor het eindklassement waren natuurlijk aanwezig want vandaag kon men serieus wat punten sprokkelen. Tijdens de opwarming kwam ik ook Dieter Vandewalle tegen die speciaal afgekomen was om vandaag tijdens de wedstrijd een duurloopje af te werken van rond de 1u30min. Blijkbaar heeft hij toch ook de smaak gepakken gekregen om af en toe een wedstrijdje mee te pikken bij onze Waalse vrienden.

  Om 15u werd er gestart om deze belangrijke wedstrijd aan te vatten. Niemand anders dan Istace José zette er van bij het begin stevig de beuk in en wij lieten maar begaan wetende dat meegaan met hem toch pure zelfmoord is. Na den Istace was er een kopgroep met alle concurrenten aanwezig zoals Vanlede, Rasschaert, Domino, ikzelf, Duvivier en Elmère. Deze groep zou uitmaken wie 2de mocht worden want met een Istace José aan de start weet je op voorhand dat er om een 2de plaats zal gestreden worden. De eerste 5 km bleef alles tesamen en gangmaker van ons groepje was een behoorlijk indrukwekkende Vanlede die steevast op kop liep. Ikzelf had me verscholen in het midden omdat ik toen al voelde dat het niet echt lekker draaide. Ik ben namelijk steeds van principe dat ik tijdens het lopen van een halve marathon de eerste 10 km lekker gezwind moet meelopen met die mannen wil ik een goeie prestatie neerzetten.

  Vandaag ondervond ik dat ik moeite had met het tempo en dat het plotseling met mij gedaan zou zijn. Zo geschiedde het ook dat ik vandaag na een goeie 10km moest lossen van de concurrentie. Achteraf gezien was het wel grappig omdat Ludovic Vanlede, juist voor ik moest lossen, vroeg hoe het met me ging. Ik antwoorde hem met een schuchterig neen-knikje en luttele seconden erna kreeg ik een enorme mokerslag van de man met de hamer. Wedstrijd gedaan voor mij, maar dan moest ik wel nog 11km lopen. Lopen is misschien een groot woord alhoewel ik nog steeds rond een 10de of 11de positie liep rond km 15. Die laatste 6km waren echter een ware helletocht. Ik zag de ene na de andere voorbijflitsen en mijn mentale weerbaarheid was vanaf dan volledig zoek. Het werd zelfs zo erg dat ik mijn laatste 2km zelfs met moeite een snelheid van 12km/u haalde.

  Uiteindelijk haalde ik na 1u23min. en ??? sec. de eindmeet met een ontgoochelende 28ste plaats. Moegestreden en kappot wandelde ik ontgoocheld naar de kleedkamers om mij te verfrissen. Vanlede eindigde knap 3de in een tijd van 1u15min.??? sec. Ik moet jullie voorlopig de correcte tijden nog schuldig blijven aangezien op dit moment van schrijven de uitslag nog niet vermeld staat op de Acrho-site).

  Vandaag is dus overduidelijk gebleken dat ik aan rust toe ben. En die rustperiode is ingegaan vanaf het moment dat ik vandaag over de aankomstlijn gestrompeld ben. Ik heb me dus voorgenomen om een volledige week geen 100meter te lopen. Volgende week zondag trek ik waarschijnlijk naar Ath maar dat zal dan zeer op het gemakjes zijn met vaderlief aan mijn zij. Nochthans zijn het belangrijke weken van het Acrho-criterium met over 2 weken nog de 20km van Beloeil, maar op dit eigenste moment kan me dit geen fuck meer schelen. Rusten is de boodschap, en rusten zal ik.

  We zien wel waar het schip strand in de algemene rangschikking van het criterium. Als ik terug de goede form te pakken heb in november kan ik daar nog eventueel wat punten sprokkelen. Het feit is dat het nu geen zin heeft om nog geforceerd en tegen mijn goesting te trainen want ik weet als ik geen goesting meer heb om te trainen dat den dezen moet rusten of anders gaat het van kwaad naar erger. Tevens heb ik ook mijn zinnen gezet op de kerstcorrida in Deerlijk waar ik in december in topform wil zijn, want ik heb daar nog wat recht te zetten ten opzichte van vorig jaar. Groetjes en ik houd jullie wel op de hoogte hoe het rusten verloopt.

  Uitslag van vandaag kan ik jullie nog niet meegeven aangezien de resultaten op dit eigenste moment nog niet op de site vermeld stonden. Saluutjes aan allen want ik ga nu rusten 't is immers bijna middernacht.

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  20-09-2008, 23:58 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (4)
  19-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing halve marathon Hérinnes
  Goeienavond mannekes. Morgen staat de halve marathon op het programma van Hérinnes. Morgen wordt dit mijn 4de deelname aan deze wedstrijd. Tevens hou ik er goeie herrinneringen aan over want 3 jaar geleden liep ik daar mijn besttijd op 21,1 km in een tijd van 1u13min.10sec. Ik moet jullie er waarschijnlijk niet bij vertellen dat den dezen hier toen een superdag had. Nochthans had ik de avond ervoor nog een wedstrijd gelopen van 6 km in Melsene waar ik toen 2de werd na Frederick De Backer.

  Deze week heb ik het kalmpjes aan gedaan. Vorige zondag nog een lange duurloop gedaan van 1u45min. en maandag een rustdag genomen. Dinsdag dan nog een pittige training met Bekaert en Johan Santens om vervolgens woensdag nog een 50-tal minuten los te lopen langs Anzegemse wegen. Donderdag heb ik er ook mijn kloten aan gevaagd en vandaag ben ik nog een 35-tal minuutjes gaan loslopen met enkele versnellingen in verwerkt. Hopelijk volstaat dit om er morgen een goeie wedstrijd van te maken.

  Vervolgens wil ik langs deze weg "Fredje Raketje" feliciteren met zijn prachtprestatie op de marathon in Peking. Een marathon afleggen in zware klimatologische omstandigheden en 7de eindigen plus dan nog een supertijd van 2u37min. daar bestaat maar 1 woord voor: RESPECT!!!

  Hopelijk kan ik na de wedstrijd van morgen ook enigszins respect afdwingen van mijn concurrenten. Maar ja, met den dezen hier kan het alle kanten op, zowel de hemel als de hel. We zien wel hoe het afloopt. Groetjes Delombaerde.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  19-09-2008, 21:39 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (1)
  14-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daags na de wedstrijd in Péronnes
  Hallo. Deze morgen opgestaan met "zware" benen maar ik was toch van plan om deze morgen een lange duurloop te doen met het oog op komende halve marathon aanstaande zaterdag. Ben dan maar rond 9u naar het Beukenhof geweest omdat ik wist dat de bekende beukenhofjoggers er ook aanwezig zouden zijn. Kwestie om niet alleen te moeten lopen. Het is me dan ook gelukt om vandaag 1u45min. af te bollen zonder problemen. Deze namiddag ben ik dan richting Doornik getrokken alwaar de jaarlijkse barbeque doorging van loopclub JCSA. De barbeque was om te smullen en het weer was schitterend. Wat moet een mens nog meer hebben nietwaar.

  Om af te sluiten heb ik nog een paar foto's doorgestuurd gekregen van Eddy De Ketele (waarvoor dank) van de schaliënhofloop die vorige week zaterdag doorging in Vichte. Zie hieronder het resultaat. Groetjes en een fijne werkweek gewenst aan iedereen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  14-09-2008, 18:35 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (3)
  13-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.l'Automnale (Péronnes-lez-Antoing) 13,4 km

  Vandaag stond er weer een belangrijke wedstrijd op het programma van het Acrho-criterium in Péronnes. Deze middag met de staart tussen mijn benen er naar toe getrokken aangezien mijn 2 vorige deelnames een catastrofe waren. Vorig jaar eindigde ik daar op een 81ste plaats in een tijd van 55min.25sec. en in 2006 (toen was Joost Dewaele er ook bij) eindigde ik op een 46ste plaats in een tijd van 54min.59sec. Ik hoopte vandaag vooral beter te doen dan de vorige edities om mijn "zwart beest" te overwinnen.

  Daar aangekomen ben ik onmiddellijk een 20-tal minuten gaan opwarmen kwestie om mijn benen te verwittigen dat ze mij vandaag niet in de steek mochten laten. Ondertussen had ik al heel wat concurrenten zien passeren dus ik wist wat er mij vandaag te doen stond en dat was heel simpel, namelijk het mietje niet uithangen en er volledig voor gaan.

  Om 15u werd de start gegeven en weg waren we. Ik besloot onmiddellijk mee te gaan met Duvivier en Rasschaert Eddy omdat ik wist als ik bij hen zou kunnen blijven ik een goeie wedstrijd zou lopen. Ondertussen waren Loquet Thomas en Istace José al gaan vliegen. Domina liep ook nog voor ons uit en dan was het Delombaerde, Duvivier, Rasschaert en Ludovic Vanlede die een tof groepje vormden.

  In het begin van de wedstrijd werd er reeds serieus doorgevlamd want de eerste km passeerden we in 3min.07sec., de tweed km in 3min.12sec. en de derde km klokten we af in 3min.22sec. Maar desondanks voelde ik me tamelijk goed vandaag zodat het vertrouwen stillaan terug in het koppie kwam. Rasschaert Eddy was de ideale gangmaker van ons groepje want hij liep steeds op kop. Nochthans wilden we wel de kop overnemen maar toen we dit deden versnelde hij steeds. Ik heb het 1x geprobeerd om de kop over te nemen alsook Duvvier maar telkens versnelde hij. Aangezien ik op dat gebied genen onozelaar ben heb ik mij dan maar steevast in zijn zog gezet.

  Na een 5-tal km begon Ludovic het moeilijk te krijgen en moest een gaatje laten. We waren nu nog met z'n drieën die gingen strijden voor een 4de of een eventuele 3de plaats want we naderden op Domina Antonino. Alles ging zeer vlotjes bij mij tot aan km 7. Vanaf die zevende km stond er een potje ouderwetse cross op het programma. Door de overvloedige regen van de voorbije dagen was die aardeweg bezaaid met modder en serieuze plassen. Kwam er ook nog eens bij dat ge serieus moest uitkijken om uw poten niet om te slaan want met die puntige stenen en kiezel maakte alles nog gevaarlijker. Tussen km 7 en km10 heb ik serieus op mijn tanden moeten bijten om niet te lossen want lopen in modder, plassen, oneffenheden, stenen dat is nu iets waar ik geen kaas van gegeten heb.

  Enfin, gelukkig heb ik moedig stand gehouden en was ik na 10 km nog steeds mee met het paterke en Duvivier. Ondertussen waren we van dat vervelende aardewegje verlost zodat ik terug effkes op mijn adem kon komen. Lang heeft dit echter niet geduurd aangezien Eddy Rasschaert nu stelselmatig begon te versnellen. Toen was het weer alle hens aan dek maar ik plooide niet zodoende we met drie richting aankomstlijn trokken voor weereens een sprintje.   Voor de aankomst was er nog een brug die we overmoesten en ik wist dat het daar ging moeten gebeuren aangezien de aankomst slechts 200m verderop lag.

  Ik plaatste mij in 2de stelling om mijn allelaatste cartouche te verschieten tot Duvivier plotseling langs mij als een pijl weg schoot. Eddy Rasschaert trachtte nog enigszins terug te komen op Duvivier maar hij blokkeerde. Dat was mijn uitgelezen kans om te versnellen. Mijn tactiek loonde want hij reageerde zelfs niet meer. Toen heb ik nog alles uit de kast gehaald om Dany Duvivier nog bij te benen maar kwam net iets tekort alhoewel hij de beste van ons 3 was. Ik eindigde vandaag dus als 5de in een tijd van 45min.46sec. waar ik uiteraard superblij mee was.

  Er staan nu nog enkele zware weken voor mij op het programma met 2 halve marathons en nog een 12km wedstrijd in Ath. Na deze 3 wedstrijden zullen de meeste kaarten geschud zijn van het Achro-criterium wat het algemeen klassement betreft. Na vandaag sta ik nu op de 4de plaats in het algemene klassement. Mijn doel is 2de worden aangezien den Istace José onaantastbaar is. Daarna volgt in oktober ergens een dag of 10 complete rust zodat ik op het einde van het jaar met de kerstcorrida's wat meer tegenstand kan geven dan vorig jaar.

  Hieronder nog de top 10 van vandaag en salut.

  L'AUTOMNALE (13,4 km):
  1ste: Thomas Loquet: 42min.31sec. (18,91 km/u)
  2de: Istace José: 43min.20sec. (18,55 km/u)
  3de: Domina Antonino: 45min.25sec. (17,7 km/u)
  4de: Duvivier Dany: 45min.41sec. (17,59 km/u)
  5de: Dimitri Delombaerde: 45min.46sec. (17,56 km/u)
  6de: Eddy Rasschaert: 45min.51sec. (17,53 km/u)
  7de: Vanlede Ludovic: 46min.30sec. (17,29 km/u)
  8ste: Daye Stéphane César: 46min.48sec. (17,17 km/u)
  9de: Van Malleghem Bernard: 46min.58sec. (17,11 km/u)
  10de: Bougenies Eddy: 47min.07 sec. (17,06 km/u)

  26ste: Bjorn Desmet: 49min.11sec. (16,34 km/u)

   

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-09-2008, 22:00 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (2)
  07-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fète à la vie (Templeuve) 9,350 km

  Hier zijn we terug met reeds een nieuwe update aangezien ik deze morgen richting Templeuve getrokken ben om er een wedstrijdje te lopen over 9,350km. Deze morgen opgestaan met een zwaar gevoel in de benen van daags ervoor in Vichte. Toch was ik niet van plan om er vandaag een trainingske van te maken. Ik had vandaag toch niets te verliezen dus was het mijn bedoeling van bij de start vol gas te geven. Zo kon ik mezelf niets verwijten dat ik het tenminste niet geprobeerd had.

  Omstreeks 9u aangekomen in Templeuve waarbij de plaatselijke fanfare reeds van zich liet horen. Hun ritmisch gebonk en gekletter zorgde ervoor dat den dezen hier nu daadwerkelijk "echt" wakker werd. Ik was van zinnens om vandaag zeker een 20-tal minuten los te lopen zodat de beentjes zeker en vast opgewarmd waren. Opwarming was er inderdaad wel nodig want de regen viel met bakken naar beneden. Ook de wind eiste vandaag weer een hoofdrol op zodat er vandaag in herfstige omstandigheden zou gelopen worden.

  Ikzelf had reeds 4x deelgenomen in Templeuve maar vandaag stond er een volledig nieuw parcours op het programma die in vergelijking met vorige edities 3 km verkort werd. Enkele minuten voor 10 begaf ik mij naar de startlijn. Die enkele minuten waren reeds voldoende om als een echt waterkieken van start te gaan.

  Eens vertrokken nam Ludovic Vanlede het peleton op sleeptouw en ik volgde in zijn voetsporen. Na de 1ste km was er reeds een kopgroepje ontstaan van een 5-tal man. De benen voelden goed aan en na een 2-tal km begon ik aan kop te lopen. Nochthans was er bij momenten een vervelende tegenwind maar dat kon me op dat eigenste moment niet deren. Tot mijn verbazing zag ik dat bij doorkomst van km 4 den dezen er alleen vandoor was met Pierre Denays in zijn zog.

  Pierre Denays is een stuk sterker dan ik maar ik wist dat als ik zolang mogelijk bij hem kon blijven ik de kloof op menig concurrent kon vergroten, om zo mijn 2de plaats veilig te stellen. Zo gezegd zo gedaan, alhoewel ik erbij moet vermelden dat ik steevast op kop liep tot rond km6. Na 6 km stond er een stevig potje kasseiwerk op het programma en daar had ik het toch wel moeilijk mee. Dit was een uitgelezen kans voor Pierre om zijn versnellingske te plaatsen. Ikzelf keek toe en liet begaan. Ondertussen had ik wel al door dat Delombaerde door zijn beste krachten heen zat. Gelukkig was er achter mij een ruime kloof zodat ik na 32min.06sec. als tweede over de finish holde.

  Ik was dik tevreden over mijn prestatie vandaag aangezien de benen na gisteren toch goed waren. Ik heb het al eens anders meegemaakt. Aangezien den Pierre nog steeds junior is was ik wel 1ste uit mijn categorie. Helaas ben ik niet gebleven tot de prijsuitreiking aangezien ik een gratis dineetje met mijn ouders niet links mocht laten liggen. Groetjes, see you.

  Klassement Templeuve (9,350km)

  1ste: Denays Pierre: 31min.12sec. (17,980km/u)
  2de: Delombaerde Dimitri: 32min.06sec. (17,470km/u)
  3de: Ludovic Vanlede: 33min.18sec. (16,840km/u)
  4de: Bauw Bruno: 33min.51sec. (16,570km/u)
  5de: Denil Bernard: 33min.57sec. (16,520km/u)
  10de: Bjorn Desmet: 34min.32sec. (16,240km/u)

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  07-09-2008, 22:01 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (3)
  06-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1ste Schaliënhofloop (10 km) Vichte 06/09/08

  Reeds enkele weken werd in onze streken reclame gemaakt over een loopwedstrijd die zou doorgaan in Vichte. Aangezien de wedstrijd een steenworp van mijn nederig stulpje doorging was de keuze eigenlijk vlug gemaakt. Waarom ergens anders lopen terwijl er aan je voordeur een loopwedstrijd plaats vindt. De Schaliënhofloop was een wedstrijd waarbij men kon kiezen tussen de 5 oftewel 10 km hard labeur.

  Er moesten 4 rondes afgelegd worden van 2430 meter om precies te zijn (9,720 km). Daar aangekomen waren reeds trouwe gezichten op het appel. Menig Vichtenaar die enigszins sportief aangelegd was, waren allen aanwezig. Hopelijk kon ik vandaag meedoen voor de overwinning want in eigen gemeente winnen is toch altijd meegnomen. De concurrentie die mij het leven zuur konden maken bleef enigszins beperkt. Johan Santens liep de 5km dus met hem moest ik gelukkig geen rekening houden. Wel waren er nog mannen als een Carlo Verleyen en een Bjorn Desmet waar je nooit klaar mee bent. Bij een mindere dag van mezelf wordt ik zonder pardon geklopt door die 2.

  Eigenlijk had ik gehoopt dat ik tegen goede vriend Joost Dewaele "de slag om Vichte" zou bekampen maar door een lichte blessure heeft hij wijselijk beslist om vandaag kalm aan te doen en vrouwlief te steunen als perfecte "haas-oppepper". Om 17u werd gezamelijk de start gegeven van beide wedstrijden, en met een 80-tal deelnemers waren we vertrokken.

  Van bij het begin legde Johan Santens er al de pees op. Ik besloot om hem te volgen waardoor we algauw er met 2 vandoor waren. Carlo Verleyen en Bjorn Desmet volgden op enkele seconden. Tijdens de wedstrijd ondervond ik al gauw dat mijn grootste concurrent van de dag de wind zou zijn. Eigenlijk kon me dat niet echt schelen. Na die helletocht van vorige zaterdag in Grijsloke was dit slechts een akkefietje.

  Tijdens de tweede ronde besloten Johan en ik het gaspedaal wat minder in te duwen om zo Carlo Verleyen en/of Bjorn Desmet terug te laten komen. Aangezien het Johan zijn laatste ronde was (5km) en ik nadien nog 2 rondes moest afleggen leek het me geen slecht idee om samen eventueel een groepje te vormen. Bij aanvang van de 2de ronde zagen we Carlo nog naderen, maar op het einde zag ik dat de kloof terug groter werd. Dit was voor mij het moment om tijdens de 3de ronde de gaskraan eens deftig open te draaien.

  Bij het ingaan van de laatste ronde had ik reeds een ruime voorsprong op menig concurrent zodat ik de laatste kilometers niet meer hoefde te forceren. Na 33min.20sec. (denk ik) mocht ik mijn zesde seizoenszege op zak steken. Carlo Verleyen werd 2de en Bjorn Desmet verdienstelijk 3de. Johan Santens werd oververdiend winnaar van de 5km.

  Bij de vrouwen ging de zege naar Mia Frère en "streekpoesjes" Ulrike Debie en Nancy Hoste bezetten het podium met een respectievelijke 2de en 3de plaats. Proficiat aan beiden trouwens. Normaalgezien is mij beloofd geweest dat ik de uitslag via mail zou binnenkrijgen. Zodra ik deze in mijn bezit heb zal ik die hier onmiddellijk plaatsen.

  Morgenvoormiddag ga ik naar Templeuve een koerske gaan lopen. Of ik zal doorgaan op die wedstrijd of gewoon meepikken als training, daar zullen mijn benen over beslissen. Je leest het wel op mijn blog hoe het gelopen is.

  Groetjes en dank aan familie Dewaele voor de foto's (weeral)

   
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  06-09-2008, 22:49 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (2)
  01-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele foto's van min muile tijdens Grijsloke (dank aan fam. Dewaele)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  01-09-2008, 18:07 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (1)
  31-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dwars door Grijsloke (10 mijl) 30/08/2008

  Hallo sportfanaten. Gisteren was het dus zover. Met Dwars door Grijsloke op het programma speelden de zenuwen reeds vanbij het opstaan mij parten. Voor veel streekgenoten wordt Grijsloke welleens de wedstrijd van het jaar genoemd omdat vele concurrenten aanwezig zijn en de supporters in grote getalle langs het parcour je vooruit schreeuwen. Een slechte prestatie leveren op een dag als vandaag kan iedereen missen als de pest.

  Reeds een 10-tal dagen geleden (zie vorige artikels) had ik reeds in de smiezen dat Dwars door Grijsloke welleens in warme omstandigheden zou kunnen gelopen worden. Mijn amateuristische weersvoorspelling klopte jammergenoeg als een bus. Reeds in de vroege ochtenduurtjes kwam een stralende zon boven de horizon uit om ons vaderlandje nog eens een echte zomerse dag te schenken. In de namiddag kwam de temperatuur uit op ca. +27°c en met een droge zuidoostenwind beloofde de 10 mijl van Grijsloke een echte slijtageslag te worden.

  Omstreeks 13u45 kwam ik op de heuvels van Grijsloke aan omdat om 14u de start werd gegeven over de 7km. Verdiende winnaar werd Caby Dimitri gevolgd door een meer dan verdienstelijke Dieter Vandewalle op een 2de plaats. Garry Vandewalle werd 3de, en een zeer sterk lopende Steven Hocedez legde beslag op de 4de plaats. Proficiat aan allen.

  Rond 15u30 was het aan onzen toer. Aangezien er op de 10 mijl geldprijzen uitgedeeld werden moet ik er waarschijnlijk niet bij vertellen dat er heel wat kleppers aan de start stonden. Een kwartier voor de start ging ik wandelend naar de startlijn omdat ik geen goesting had om wat los te lopen. Blijkbaar vond meneer dit niet nodig, maar vond toch nog de nodige motivatie om enkele versnellingskes te plaatsen alvorens het startschot werd gegeven. En daar stonden we dan aan die verdomde startlijn uitkijkend op één van die verschrikkelijke heuvels die Grijsloke ons te bieden heeft. Ik had mezelf voorgenomen om zeker niet snel te starten want dan had je reeds bij voorbaat je doodsvonnis getekend.

  Uiteindelijk konden we van start gaan, en weg waren we voor de lastigste wedstrijd van het jaar. Onmiddellijk bij het beklimmen van de eerste heuvel voelde ik al dat het tempo van meneer Dewaele, Dujardin en Van Lede voor mij te hoog lag. Nochthans waren die mannen ook niet vlug gestart maar ik kwam totaal niet op gang. Bij aanvang van de beruchte "Pikkelstraat" moest ik echt noodgedwongen lossen van mijn rechtstreekse concurrenten. Ik besloot dan maar bij een volgend groepje te blijven waar Marc Waelkens het tempo bepaalde. Ondertussen moest ik wel toezien hoe Joost Dewaele met zijn metgezellen steeds verder van mij wegliepen.

  Die eerste kleine ronde heb ik echt afgezien als een beest. Toen we voor de 2de maal de Pikkelstraat beklommen moest ik zelfs lossen van het groepje Waelkens zodat ik misschien op dat moment rond de 25ste positie liep. Toen ik bijna boven was op de Pikkelstraat zag ik reeds in de verte meneer Dewaele gezwind  richting de kerk van Grijsloke lopen en toen kwam zelfs de gedachte in mij naar boven om volledig de boel te laten schieten en gewoon op te geven.

  En toen kwam er een kentering! Rond halfweg de eerste grote ronde ondervond ik dat mijn benen beter begonnen te draaien. Was het dan toch van de stress of door mijn opwarming voor de wedstrijd waar ik mijn kloten aan gevaagd heb, je ne sais pas. Wat ik wel weet is naarmate de wedstrijd vorderde ik me beter en beter in mijn vel begon te voelen. Ik begon de ene na de andere in te halen zodat mijn motivatie om nog een en ander recht te zetten een serieuze boost kreeg. Liep ik bij aanvang van de eerste grote ronde nog rond 25ste positie dan liep ik reeds bij het ingaan van de laatste ronde rond plaats 15. Aan de voet van de Pikkelstraat kwam ik dan ook bij Joost Dewaele die blijkbaar zijn beste pijlen verschoten had. Vol goeie moed ben ik die laatste ronde blijven doorgaan om toch nog zo dicht mogelijk te eindigen.

  Toen ik eindelijk aan de laatste rechte lijn kwam richting aankomst zag ik nog een beresterke Van Lede in mijn vizier alsook Pedro Dujardin maar om die mannen nog in te halen kwam ik nog ruimschoots tekort. Na mijn desastreuse start eindigde ik toch nog tevreden op een 12 de stek in een tijd van 1u02min.32sec.

  Achteraf vertelden velen mij dat ik de perfecte koers gelopen had maar mannen die mij beter kennen wisten algauw dat ik in de beginfase van de wedstrijd gene stamp tegen mijn kloten waard was. Dat ik mannen zoals Joost Dewaele en Ludovic Van Lede zover voor mij uit zou laten lopen in het begin van de wedstrijd om zogezegd tactische redenen hebben het mis voor. Ik kon op dat moment gewoonweg niet volgen, zo simpel zijn de regels in de loopsport. Kan je niet volgen, dan wordt je onherroepelijk gelost.

  Gelukkig zijn we er terug van af voor een jaartje want Grijsloke is nu niet bepaald mijn paradepaardje. Maar toch slaag ik er telkens in om jaarlijks terug aan die startlijn te gaan staan wetende op voorhand dat het terug keihard afzien wordt. Blijkbaar moet er toch een sm-er in mij verscholen zijn.   Groetjes en hieronder nog eens de top 15.

  10 mijl Grijsloke:

  1ste: El Hachimi Abdelhadi: 54min.14sec.
  2de: Gemeda Aman: 54min.56sec.
  3de: Vandevelde Stijn: 55min.35sec.
  4de: Brouckaert Dieter: 56min.34sec.
  5de: Colpaert Frederick: 57min.08sec.
  6de: Tesfaye Qonfa: 58min.39sec.
  7de: De Caluwé Cédric: 59min.27sec.
  8ste: Goddéeris Geert: 1u00min.11sec.
  9de: Tedros He bede Tuzu: 1u01min.23sec.
  10de: Vanlede Ludovic: 1u01min.33sec. (Respect, dikke klasse
  11de: Dujardin Pedro: 1u01min.55sec.
  12de: Delombaerde Dimitri: 1u02min.32sec.
  13de: Taelman Lucien: 1u03min.14sec.
  14de: Timperman Carlos: 1u03min.28sec.
  15de: Dewaele Joost: 1u03min.40sec.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (10 Stemmen)
  31-08-2008, 20:59 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (5)
  28-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing Dwars door Grijsloke

  Nog 2 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan staat immers de klassieker van het jaar op het programma van Dwars door Grijsloke. Voor veel atleten de ultieme wedstrijd om eens mee te maken. Je mag in superform verkeren, maar met zo'n zware omloop is dit echter nooit op voorhand een garrantie voor succes.  Het is een wedstrijd waarbij je 2 mogelijkheden hebt. Ofwel loop je er de pannen van het dak ofwel kom je stikkappot over de meet.

  Het is ook zo'n klassieker waarbij de weersomstandigheden een enorme rol spelen. In feite is het simpel. Hoe warmer het weer, hoe zwaarder de wedstrijd. Ikzelf heb reeds meerdere deelnames op mijn palmares staan en het moet gezegd, het is telkens enorm afzien.

  Het rare ervan is dat je tijdens de wedstrijd kan vloeken bij jezelf met de gedachte dat je nooit meer zal deelnemen maar door zijn aantrekkingskracht sta ik daar toch telkens weer aan die startlijn.
  Voor komende zaterdag staat er stralend warm weer op het programma, en dit schrikt me toch enigszins af. Normaalgezien kan ik redelijk wat warmte hebben maar dan moet ik er wel eerst wat aan gewend zijn.

  Aangezien we deze zomer nog niet veel verwend geweest zijn op dit gebied zou deze plotselinge warmte welleens serieus parten kunnen spelen. Niettegenstaande het voor mij zweten en puffen zal zijn is het voor anderen evenzeer kommer en kwel. (Behalve voor den Pedro Dujardin natuurlijk ). Aan allen nog een fijne vrijdag gewenst, en vergeet niet vroeg in het bedje te kruipen vrijdagavond want 't zal verdomme nodig zijn. Groetjes, Delombaerde.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  28-08-2008, 22:09 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (1)
  23-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jogging Saint-Antoine (12,160 km) Doornik

  Vandaag zijn we richting Doornik getrokken om de eerste maal deel te nemen aan de jogging van Saint-Antoine. De vorige jaren was het er niet van gekomen omdat deze wedstrijd steeds op dezelfde dag viel dan Dwars door Grijsloke. Er moesten 2 rondes afgelegd worden van een zestal km. Aangezien ik geen parcourkennis had heb ik deze morgen nog vlug eens gekeken naar de uitslagen van vorige edities. Tijdens het uitpluizen van de resultaten kreeg ik al vlug in de gaten dat het geenszins een snelheidskoerske zou zijn.

  Voor de wedstrijd heb ik nog vlug de eerste km verkend en het moet gezegd, er stond weereens menig klimwerk op het programma. Ik was van plan om de eerste ronde niet het volle pond te geven kwestie om de man met de hamer niet tegen te komen. Omstreeks 15u werd het startschot gegeven waarbij een zekere Dimitri Caby er als een raket vandoor ging. Den Istace ging vandaag mogen zijn tenen uitkuisen om aanspraak te maken op de overwinning.

  Na Caby volgde een groepje met Domina, Istace, Rasschaert en Choteau Alexis. Nadien was ik aan de beurt met Duvivier, Daye en jawel Desmet Bjorn die gezwind de eerste kilometers van de wedstrijd met ons meeliep. Eerlijkgezegd had ik het vrij moeilijk in het begin van de koers en dacht bij mezelf dat dit hier vandaag welleens verkeerd kon uitdraaien. Een slechte prestatie kon ik missen als de pest met het oog op Dwars door Grijsloke. Mijn vertrouwen zou hierdoor welleens een flinke deuk te verwerken krijgen.

  Niettegenstaande begonnen de beentjes naarmate de wedstrijd vorderde toch beter te draaien. Na 3km loste Bjorn Desmet zodat ik met Daye en Duvivier over bleef. Rond 5km zagen we dat Rasschaert en Choteau moesten lossen van het duo Domina-Istace wat bij mij voor een kentering zorgde. Bij aanvang van de 2de ronde nam ik de kop over waardoor Daye het moeilijk kreeg en ik vlug naderde op Choteau. Ik haalde hem dan ook rond km 7 in. Ik besloot eventjes te bekomen van mijn inspanning door in zijn zog te lopen, maar algauw voelde ik dat het te traag ging.

  Dus ging den dezen op achtervolging naar 't paterke (Rasschaert). De laatste 3 km heb ik alles uit de kast gehaald waarbij Duvivier loste en ik stelselmatig naderde op den Eddy. Jammergenoeg had hij toch nog genoeg jus in de benen over om mij van hem af te houden. Ik eindigde dus 5de in een tijd van 43min.05sec. Op zich helemaal geen supertijd maar door de lastigheidsgraad van het parcour was ik toch tevreden. Je moet namelijk weten dat we 4 serieuze hellingen alsook een zeer slecht beloopbare kasseistrook voor de kiezen geschoteld kregen. Kwam er ook nog eens bij dat er veel stukken waren waar we op het trottoir moesten lopen en dan weet je het wel.

  Overwinnaar van de dag was Dimitri Caby die het wedstrijdrecord verbrak met 3 luttele seconden in een tijd van 39min.56sec. Ook hij zei me achteraf dat het een moeilijk te belopen parcour was. Enfin, na de wedstrijd was ik vrij tevreden en ga ik met opgeheven hoofd naar de wedstrijd van volgende week, namelijk Dwars door Grijsloke. Hopelijk wordt het niet te warm die dag. Ik hoop op het beste maar vrees voor het ergste. Groetjes, Delombaerde.

  Top 10 Jogging Saint-Antoine (12,160km):

  1ste: Dimitri Caby: 39min.56sec. (18,27 km/u)
  2de: Istace José: 41min.11sec. (17,76 km/u)
  3de: Domina Antonino: 41min.44sec. (17,48 km/u)
  4de: Rasschaert Eddy: 42min.51sec. (17,02 km/u)
  5de: Delombaerde Dimitri: 43min.05sec. (16,93 km/u)
  6de: Duvivier Dany: 43min.21sec. (16,83 km/u)
  7de: Choteau Alexis: 44min.09sec. (16,52 km/u)
  8ste: Daye Stéphane César: 44min.11sec. (16,51 km/u)
  9de: Van Malleghem Bernard: 44min.43sec. (16,31 km/u)
  10de: Denil Bernard: 44min.45sec. (16,30 km/u)
  11de: Bjorn Desmet: 44min.56sec. (16,23 km/u)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  23-08-2008, 00:00 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (2)
  20-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoekje bij dr. Termote

  Hallo waarde loopfanaten. Ik had vandaag om 16u30 een afspraak met dr. Termote omdat ik reeds enkele weken sukkel met zeurende pijn in de linkerschouderstreek. Eerst en vooral erbij zeggen dat ik totaal geen hinder heb tijdens het lopen maar wel tijdens de werkuren. 's Morgens is alles ok en is er geen enkel probleem. Maar naarmate de dag vordert krijg ik steeds een stijf gevoel in mijn linkerschouder waarbij mijn rugspieren beginnen tegen te pruttelen. Niet dat het echt pijn doet maar op den duur begint dit toch serieus tegen te steken.

  Ik ben om 15u gestopt met werken om eerst nog een 50-tal minuutjes te lopen alvorens richting Zulte te trekken alwaar dr. Termote gevestigd is. Tijdens mijn verblijf in de wachtzaal kreeg ik het moeilijk om mijn ogen open te houden. Gelukkig mocht ik vlug binnen in zijn bureau of ik was waarschijnlijk pardoes in slaap gevallen.

  Na enige onderzoeken bleek dat ik met een geblokkeerde rib zat. (Ge moet er maar opkomen ). Mijn verbazing was dus ook groot dat tijdens de manipulatiesessie een dof krakkend geluid hoorde die van de desbetreffende rib afkomstig was. Ik die dacht dat ik ervan af was had het mis voor. Ik moest plots mee met hem in een andere kamer waar ik abdrubt leerde kennis maken met een portie laser-acupunctuur. Niet dat het echt pijn deed maar de gedachte dat hij bezig was met naalden in mijn rug te ploffen deed me enigszins sidderen.

  Hopelijk is mijn probleem nu verholpen al vertelde hij me dat het wel een paar dagen kan duren alvorens ik beterschap merk. Door al die zever ben ik natuurlijk weer niet in Zwevegem op de piste geraakt zoals ik me had voorgenomen. Nog een dag of 10 te gaan en 't is weer Dwars door Grijsloke. Aangezien ik ook weerliefhebber ben in hart en nieren volg ik de kaarten nauwlettend in het oog voor volgende week zaterdag. Zoals het er nu naar uitziet zou Dwars door Grijsloke welleens in warme en zonnige omstandigheden kunnen doorgaan. Ikzelf hoop alleszins van niet. Groetjes en tot later.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  20-08-2008, 20:21 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (1)
  16-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Corrida des Collines 12,550 km (Wodecq)

  Hallo luitjes. Vandaag vond de Corrida des Collines plaats in Wodecq, en het moet gezegd, het is een tamelijk zwaar parcours. Vorig jaar liep ik er een mooie 2de plaats in een tijd van 44min.18sec. over een afstand van 12,550 km correct gemeten. Vandaag stond ik er wat twijfelend tegenover want deze week ging het tijdens de trainingen niet echt bijster goed. Waarschijnlijk te wijten dat ik weer moest werken en dat den dezen iedere keer te laat in zijnen nest lag. Naarmate de week dan ook vorderde werd het trainen moeilijker en moeilijker omwille van vermoeidheid en/of geen goesting door slaapgebrek.

  Enfin, gisteren niet gelopen en vandaag voelden de beentjes tijdens de opwarming tamelijk goed aan. De warmte daarentegen was een ander verhaal. Het zonnetje scheen lekker door en er was amper een zuchtje wind. (We hebben het dezer dagen al anders geweten, nietwaar?)
  Alle concurrentie was aanwezig omdat er vandaag punten te sprokkelen waren. Een tweede plaats als vorig jaar zat er waarschijnlijk niet in. Maar t' is niet omdat ik misschien geen 2de word dak daarvoor mijnen tijd niet kan scherper stellen hé. Met deze gedachte trok ik dan ook volle moed richting startlijn.

  De 1st km was lichtjes naar benenden zodat we bij passage van de 1ste km afklokten op 3min.00sec. Je zou dan misschien denken dat ik toen eerste liep met zo'n vlugge start maar ik moet jullie ontgoochelen. Den Istace, Antonino, 't paterke (Rasschaert), Bracke hadden al een kloofje. Ikzelf volgde luttele seconden later met Duvivier, Emere en Egyptenaar Ludovic Van Lede in mijn zog. Dit was de laatste keer dat ik de Ludo gezien heb want hij moest jammergenoeg lossen, waarschijnlijk te wijten aan teveel woestijnzand in de longen.

  Zo rond halverwege de wedstrijd waren de kaarten eigenlijk al geschud. Ik wist dat Duvivier, Emere en ikzelf voor een 5de plaats zouden moeten strijden want we kwamen niet echt dichter op de mannen die voor ons liepen. Het golvende parcours kende zijn klimax tussen km 8 en 9 met de pittigste helling van de dag. Ik voelde me tamelijk goed zodat ik het voortouw nam op de helling. Toen ik bovenkwam was ik verrast doordat Duvivier moest lossen. Dit was dan ook het teken om samen met Emere het tempo hoog genoeg te houden zodat niemand meer zou terugkomen. Onze tactiek werkte want we zagen dat de kloof op Duvivier (vorige week 4de in Pipaix) stelselmatig groter werd. 

  We bleven dus ook tesamen tot km 12. De laatste 600m naar de finish was terug een potje stevig klimwerk zodat den dezen hier weeral aan het kortste eind mocht trekken richting aankomst. Het verdict bij aankomst was dus een 6de plaats met een tijd van 43min.30sec. In feite was ik dik tevreden met mijn tijd die ik met 48sec. verbeterde ten opzichte van vorig jaar. Hierbij wordt nogmaals het bewijs geleverd dat ge niet meer naar de Walen moet komen om eens een koerske te winnen. De concurrentie wordt ieder jaar sterker en sterker wat ikzelf persoonlijk helemaal niet erg vind. Wat ik wel erg vind is dat ik een echt kneusje geworden ben bij het inzetten van de laatste honderden meter richting aankomst. Ik denk dat ik dringend terug moet gaan intervallen met Johan Santens en zijn mannen. (wat ik dus ook de komende weken van plan ben).

  Winnaar van de dag was weereens den Istace (sympathieke man). Na de wedstrijd heeft hij mij verteld dat hij waarschijnlijk zal deelnemen op de 10 mijl van Dwars door Grijsloke. Jullie kunnen hem dan eens zelf aan het werk zien, en ik kan jullie verzekeren, 't is gene gewone. Genoeg gezeverd voor vandaag. Hieronder volgt nog de top 10. Groetjes.

  La Course des Collines (12,550km):
  1ste: Istace José: 40min.52sec.(18,42km/u)
  2de: Bracke Pieter: 42min.25sec. (17,75km/u)
  3de: Domina Antonino: 42min.36sec. (17,67km/u)
  4de: Rasschaert Eddy: 42min.48sec. (17,59km/u)
  5de: Emère Benjamin: 43min.18sec. (17,39km/u)
  6de: Delombaerde Dimitri: 43min.30sec. (17,31km/u)
  7de: Duvivier Dany: 44min.07sec.(17,06km/u)
  8ste: Recour Laurent: 44min.23sec. (16,96km/u)
  9de: Desmet Bjorn: 45min.15sec. (16,64km/u)
  Smetse in de form van zijn leven.
  10de: Wauquiez Xavier: 45min.36sec. (16,51km/u)
  ...
  12de: Bekaert Ignace: 45min.57sec. (16,38 km/u)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  16-08-2008, 22:59 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (2)
  10-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corrida Pipaisienne (10,3 km) Pipaix
  Deze morgen werd er van start gegaan met het tweede deel van het Achro-criterium in Pipaix. Voor mij is dit een wedstrijd waar ik toch wel wil presteren aangezien ik veel familie in Pipaix wonen heb. Deze wedstrijd is ook een goeie waardemeter om te zien hoe de form is en ook om mijn rechtstreekse concurrenten te kunnen aanschouwen na de verlofperiode.

  Wat het weer betreft om deze wedstrijd aan te vatten kon ik enigszins niet klagen. Er viel af en toe wat lichte regen en de wind was eerder matig. Tijdens de opwarming zag ik reeds dat alle concurrenten van het Achro-criterium aanwezig waren dus een makkelijk wedstrijdje zoals vorige week in Blandain ging het zeker niet worden. Kwam er ook nog eens bij dat er concurrentie was afgereisd van mijn streek onder de naam Lieven Demeestere, wat voor mij nog meer druk op de ketel zette.

  Om 10u15 werd er gestart tesamen met nog 549 andere deelnemers om met z'n allen deze 10,3 km durende wedstrijd zo goed of zo kwaad mogelijk af te leggen. t' Begon eigenlijk al in mineur van bij de start. Ik stond in de 2de rij nog wat te keuvelen met Eddy Rasschaert toen men onverwachts (voor mij toch) de start werd gegeven. Enigszins geschrokken vlamde ik weg. Vlammen was wel het juiste woord want bij passage van de 1ste km klokte ik af op 3min.03sec. Ondertussen was reeds een kopgroepje ontstaan van 3 man waaronder Istace José, een imponerende Domina Antonino en koerspaard Cédric Cannoot. Ikzelf volgde op luttele seconden met Duvivier, Rasschaert, Emère en Lieven Demeestere in een achtervolgend groepje. Na een 2-tal km haakte Lieven (blessure) af zodat we met 4 man op achtervolgen aangewezen waren.

  Rond km 7 zagen we dat Cédric Cannoot moest afhaken van de kopgroep zodoende we toch stelselmatig op hem  naderden. We moeten vandaag blijkbaar allemaal aan elkaar gewaagd geweest zijn want ons groepje bleef tesamen tot een halve km voor de eindstreep. Zelfs tijdens de wedstrijd werd er af en toe eens versneld maar niemand van onze 4 kwam in de problemen. Integendeel was het ikzelf die moest afhaken bij het inzetten van de eindspurt. Cédric Cannoot bleef echter juist buiten schot zodoende hij toch derde werd. Er moest dus onder elkaar uitgemaakt worden wie vandaag 4de zou worden. Zoals reeds vermeld heb ik aan het kortste eind getrokken. Normaalgezien kan ik die mannen aan in de sprint maar er bleef jammergenoeg geen jus meer in de benen over zodat ik 7de eindigde.

  Al bij al was ik vandaag tevreden behalve voor de laatste 500m van de wedstrijd. In plaats van nog eens echt diep te gaan en mee te sprinten met die mannen heb ik blijkbaar weer (onbewust) voor de gemakkelijkste oplossing gekozen. Wat me wel opviel is dat mijn rechtstreekse concurrenten zeer sterk voor de dag gekomen zijn. Vooral van Antonino Domina en Duvivier Dany was ik zeer onder de indruk. We zullen wel zien wat de toekomst brengt want volgende zaterdag staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma meerbepaald in Wodecq (zware paté). Ik ga nu abdrubt afronden want morgen moet ik weer "arbeiten". Salut.

  Top 10 Corrida Pipaisienne 10,3 km:
  1ste: Istace José: 33min29sec. (18,45km/u)
  2de: Domina Antonino: 33min41sec. (18,34km/u)
  3de: Cannoot Cédric: 34min21sec. (17,99km/u)
  4de: Duvivier Dany: 34min34sec. (17,87km/u)
  5de: Emère Benjamin: 34min.35sec. (17,86km/u)
  6de: Rasschaert Eddy: 34min41sec. (17,81km/u)
  7de: Delombaerde Dimitri: 34min45sec. (17,78km/u)
  8ste: Lebrun Jean Claude: 35min53sec. (17,22km/u)
  9de: Van Malleghem Bernard: 36min04sec. (17,13km/u)
  10de: Delangue Ludovic: 36min17sec. (17,03km/u)

  13de: Desmet Bjorn: 36min34sec. (16,90km/u)
  25ste: Ignace Bekaert: 37min31sec. (16,47km/u)

  PS: De foto's geplaatst zijn gemaakt door goeie vriend Joost Dewaele waarvoor mijn dank.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  10-08-2008, 21:06 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (4)
  03-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Blandinoise 9,1km (Blandain)
  Ik had afgesproken met Bekaert en Bjorn Desmet om deze voormiddag deel te nemen aan "La Blandinoise", een loopwedstrijd waaraan ik reeds 3x deelgenomen heb. Gisterenavond was er echter het doopfeest van mijn petekindje zodoende ik tamelijk laat in mijnen nest lag. Kwam er nog eens bij dat ik de slaap niet direct kon vatten zodat mijn nachtrust in mineur is verlopen. Hoedanook deze morgen rond 8u opgestaan met spierballen onder de ogen en reeds 3 kwartier later stond ik met de wagen ten huize Bekaert.

  Bij aankomst in Blandain begon ik stillaan wakker te worden en algauw was ik vertrokken om het parcours te verkennen. Er dienden vandaag 2 rondes afgelegd te worden van telkens 4,550 km. Samen met Bekaert en Smetse hadden we er reeds 1 ronde opzitten alvorens we ons naar de startlijn begaven. Ondertussen had ik al menig concurrentie gezien onder de namen Denays Pierre, Duvivier Dany en Bonnier Vincent (winnaar vorige editie). Enfin, ik zou wel zien wat het ging geven.

  Om 10u30 werd het startschot gegeven en de wedstrijd kon beginnen. In de aanvangsfase van de wedstrijd liep er een grote compacte groep tesamen van zo'n 15 man schat ik. Aangezien niemand van mijn concurrenten blijkbaar goesting had om er van in het begin stevig in te vliegen bleef ik dus ook wijselijk in de buik van de grote kopgroep zitten. Ongelooflijk maar waar, de 1ste km werd afgelegd in een "moordend" tempo van 3min.50sec. Het was wel lichtjes bergop maar toch schrok ik mij een hoedje van die tijd. Enfin, dit kon me eigenlijk geen fluit schelen aangezien we toch nog allemaal bij elkaar zaten. Bij passage van de 1ste ronde na 4,550 km was er nog steeds een ruime kopgroep van een man of 10. Dit had ik nog maar weinig meegemaakt. We modderden wat maar aan en nog steeds had niemand goesting om den boel uiteen te rijten. Blijkbaar waren er veel bij deze morgen die te weinig geslapen hadden.

  Na een 5-tal km begon het tempo toch stilletkes de hoogte in te gaan waardoor we nog met een goeie 5 man overschoten. Ik wist dat ik Pierrre Denays in de gaten moest houden maar aangezien hij nog steeds naast mij liep was er nog geen probleem.

  Uiteindelijk na  6 km begon de wedstrijd uit zijn voegen te barsten. Mede door mezelf, Duvivier en Denays Pierre duwden we de gaspedaal in. Werd er rond km 5 aan een tempo van 3min35sec. gelopen, dan werd er tussen km6 en 7km 3min12sec. afgeklokt. Dit was reeds voldoende om Duvivier, een ijzersterke Bjorn Desmet en anderen achter te laten. Het ging dus nog tussen mij en Pierre Denays. Aangezien den Pierre vorige week een tijd gelopen heeft van 8min.40 sec. op 3000m. piste kan ik je verzekeren dat in de laatste 2 km het tempo moordend hoog lag.

  Ik trachtte om hem zolang mogelijk te volgen maar in de laatste km moest ik de rol lossen. Ik eindigde 2de in een tijd van 31min.34sec.
  Op zich niet zo spectaculair, maar aangezien men maar de laatste 3 km van een "echte" wedstrijd kon spreken was ik toch tevreden. Achteraf gezien was het misschien wel in mijn voordeel dat het geen vlugge wedstrijd was (behalve op het einde) of ik was er misschien niet zo goed uitgekomen. Na de koers hebben we dan nog eens een rondje afgelegd om los te lopen zodat ik vandaag toch maar lekker 20 km in de benen had. Deze namiddag heb ik wel 2 uur gemafd om wat verloren nachtrust in te halen. Groetjes, en hieronder volgt nog de top 7 aangezien Bekaert toch nog 7de werd.

  La Blandinoise 9,1 km:

  1ste: Denays Pierre: 31min.14sec.  (17,5km/u)
  2de: Delombaerde Dimitri: 31min.34sec. (17,4km/u)
  3de: Duvivier Dany: 31min.57sec. (17,2km/u)
  4de: Van Malleghem Bernard: 32min.15sec. (16,9km/u)
  5de: Desmet Bjorn: 32min.35sec. (16,8km/u) PROFICIAT SMETSE!!!
  6de: Leclercq Eddy: 32min.48sec. (16,7km/u)
  7de: Bekaert Ignace: 33min.27sec. (16,4km/u)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  03-08-2008, 21:51 geschreven door Delombaerde Dimitri  
  Reacties (3)
  PERSOONLIJKE BESTTIJDEN:

  21 km: 1u13min.12 sec.
  15 km: 51 min. 34 sec.
  10 km: 32 min 42 sec.

  Archief per maand
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 06-2007
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!