Inhoud blog
 • De trein is vertrokken.
 • We're Baaaaack!
 • Openingsspeech
 • Wat een sukkelaar lijden kan.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Onnozelheden
  Zoals ik al zei onnozelheden
  17-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De trein is vertrokken.
  De trein is vertrokken, het startschot gegeven, de bal aan het rollen en nog een pak andere clichés om aan te geven dat uw favoriete toneelvereniging zich weer in het zweet werkt om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Zoals u als trouwe fan hoogstwaarschijnlijk weet brengen wij elk jaar twee voorstellingen op de planken. Eentje in november wanneer het buiten koud is en waait en u bij ons in een gezellige warmte uw hartje kan ophalen en één in april wanneer de lente in het land is, de vogeltjes fluiten maar het weer nog te grillig is om buiten te zitten. Het stuk voor de eerste voorsteling is al gekend. Dit jaar wordt het ' De Rumba van Lamoemba' het vervolg op het vorig jaar zo succesvolle 'Paprika uit Afrika'. De repetities zijn weer begonnen en nu na ongeveer een maand repeteren durven wij zeggen dat we u opnieuw een dolkomische avond gaan bezorgen.

  Nasat deze belofte willen wij u ook vertellen dat u ons eindelijk op de kniëen gekregen heeft en dat we onder de druk van het overweldigende succes van onze vorige stukken besloten hebben om het aantal voorstellingen op te trekken van drie naar vier. Heeft u dus nog vrienden, lieven, ex-lieven, oma's, opa's, tantes, nonkels, buren of verre kennissen die vorig jaar niet meer in ons zaaltje pasten maar die u bij u vorige bezoek toch gemist heeft, aarzel dan niet om ook hen dit jaar mee te brengen naar één van onze voorstellingen van de 'Rumba van Lamoemba' in OC Het Atrium in Meerbeek op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 november telkens om 20u en op zondag 28 november om 15u .

  Nu we het over onze eerste voorstelling hebben gehad denkt de trouwe Komedieverslaafde vast: "Wanneer is de voorstelling in april dan?"
  Wel daarop moeten we u voorlopig het antwoord schuldig blijven. Ook de naam van het stuk is nog niet bekend maar ik kan u verzekeren dat er een paar pareltjes op tafel liggen die onder de de deskundige leiding van onze trouwe regisseur Ronny Waterschoot zullen zorgen voor menig lachkramp. 

  Zo dit was het hopelijk gauw tot de volgende voor meer nieuws.

  Uw trouwe dienaar,

  J. Dezwart  

  17-09-2010 om 14:57 geschreven door J. Dezwart  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 13/09-19/09 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 03/05-09/05 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!