Inhoud blog
 • De trein is vertrokken.
 • We're Baaaaack!
 • Openingsspeech
 • Wat een sukkelaar lijden kan.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Onnozelheden
  Zoals ik al zei onnozelheden
  03-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We're Baaaaack!
  Ja dames en heren, jongens en meisjes, honden en katten en alle andere huisdierachtigen,

  na ongeveer anderhalve maand inactiviteit zijn de Komedie Spelers terug. Menig varken werd geroosterd, menig terrasje onveilig gemaakt en menig buurman kreeg het op de heupen van  onze nachtelijke schlagermedley maar nu zijn we dus terug. Wij hebben onze rust gehad en zijn klaar om u tot eind april te voorzien van onnozelheden en nieuws omtrent de twee volgende producties van uw favoriete toneelvereniging. "ahzo" zegt u dan "en wat voor nieuws mag er dan wel wezen op het Komedie Spelers front?". Eerst feliciteer ik u kort met uw opmerkzaamheid en dan wil ik u vertellen dat de eerste bestuursvergadering en de daaropvolgende algemene ledenvergadering reeds hebben plaatsgevonden. U ziet wij hebben reeds enkele zwoele zomernachten voor u gezwoegd maar wij doen dit van harte. 

  Zoals u als trouwe adept van uw favoriete toneelvereniging ongetwijfeld weet, is de naam van het volgende stuk " De Rumba van Lamoemba ". Dit stuk van Kamiel Kemels is het vervolg op "Paprika uit Afrika" dat u vorig jaar bij ons kon bewonderen en dat verrassend genoeg ook van de hand van Kamiel Kemels was. Alvorens de  repetities van start gaan op 15 augustus gaan de hardwerkende leden van uw favoriete toneelvereniging echter op afzondering naar zee. Bovendien nemen wij onze taak, u te entertainen, zeer ernstig en daarom trekken we ook nog eens met zijn allen op hoogtestage. In het zog van onze voorzitter begeven we ons begin oktober naar het pittoreske en heuvelachtig Bokrijk. (Over dat heuvelachtig discussiĆ«ren we nog maar eigenlijk is deze discussie overbodig. Bokrijk ligt tenslotte hoger dan de Vlaamse Kust en is dus uitermate geschikt voor een hoogtestage.)

  Zo voorlopig was dit alles maar blijft u deze blog volgen voor het verslag van onze eerste stage van het jaar aan de Vlaamse Kust.

  Uw nederige dienaar.

  J. Dezwart     

  03-08-2010 om 09:40 geschreven door J. Dezwart  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 13/09-19/09 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 03/05-09/05 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!