Strijkatelier Bijloke
Herent/Keerbergen

Doltcini sportswear

Verbieren Rudy
graniet/natuursteen
    
ST Bikes

Café onder de Toren
       Wilsele

SVB Janssen print/copy/fax/PC

RP 'T Kaffeeke

De Fietsgarage     Holsbeek

Lion Recyclage

        


Foto
Archief per jaar
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
    Inhoud blog
  • bertem
  • Leopoldsburg
  • lommel
  • TT Hasselt
  • TT Beringen
  • houthalen -helchteren
  • Weerde
  • VRAAGJE
  • scherpenheuvel
  • rotselaar
    Toertochten - activiteiten van de Klievers

    Zoeken in blog

    MTB-TEAM DE KLIEVERS - WILSELE

    25-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Zemst
    Klievers Jakke en Schilder aan de start te Zemst voor de wekelijkse tt. Kliever Yoko moest weeral van de fritpataten puree gaan maken, werken dus. Jakke ging voor de 35km, want moest op tijd thuis zijn op pre-examen af te nemen. Schilder ging normaal voor de lange afstand, maar had last van ne zere rug. Eenmaal vertrokken ging de tocht over veldwegen en asfalt, veel anders gingen we hier niet vinden en van hoogtemeters was ook geen sprake. Bevoorrading in den hangar was in orde en zo verder over de puttekes veldwegen. Bij het crossparcour nog efkes ne molshoop of 2, hier haalden we toch nog 140 hm! Al een geluk dat het voor een goed doel is, want veel plezier bied deze tocht niet. Mannekes tot de volgende.

    25-06-2018 om 21:55 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Diest
    Met 2 klievers van start , Schilder en Yoko. Meester Jakke moest de examen vragen thuis opstellen. Wij weg voor de 45 km en na 5 km al sap in den helm. De meeste straffe stukken zaten ook hier in deel 1. Bij 3 venijnige korte klimmen moest Yoko even op de tandjes bijten en zag alleen Schilder ze ne rug wat verder. Verzamelen deden we bij de b.v op zo n 20 km. Via airport Schaffen nu naar de stadwallen in Diest. Afdaling aan station even onze handfrei moeten gebruiken. Embarassed   Hier even halt aan lichten waar Yoko direkt ne kameraad maakte. Deze begon over den trein naar Antwerpen, ik naar Bokrijk. Dan over den tram Rolling EyesRolling Eyes . Kort samengevat E SCHA MAN op nen electrieke bike. Bergaf stond em stil, vlak en bergop een raket. Onze maat ( tram 7 ) zagen we daar meer dan ene keer. Deel 2 was het meer van vals plat en de grote molen. Op het einde nog een verrassing, naast parking door ( iedereen YES binnen ) stond er e plakske. Blijven gaan. Hierna nog een lus en vals plat om zo naar den arrivee te gaan. Het was goe en werm.  Tot de volgende. !!!!!!!

    10-06-2018 om 19:33 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT mazy
    Omdat er niks in de gebeuren was wij naar Namur. Wij zijn Schilder ,Jakke en Yoko. Daar ingeschreven weg voor een onbekende tt, Na 500 meter den bos in en ne klim om wakker te worden. Bij 1 ste splitsing ging Jakke de 35 de andere de 45 km. Hier nog echte ferme stukken voor te rijden en geen wille gasten die u van de velo af rijden. Na 17 boeiende km eerste b,v. De supermarche had alles in huis , van neukkes tot gesneden sorsis, cake, haribo beertjes ,fruit en nog e bekke van alles. Den drank was hier munt of grenadine met water.Wij voets langs geweldige stukken tot b,v 2 na zo n 29 km. hier ook alles ok. Hierna was den toer nog knapper en nog iet zwaarder.en was Schilder er van tussen. Yoko reed op zen tempo verder uit om wat later de kantinne te bereiken . Jakke kreeg achteraf wa spijt om ni mee me ons te gaan. Ni erg Jakke wa gaan nog wel ne keer naar Namur. Dees was top. Moe maar voldaan  Tot de volgende.

    08-06-2018 om 17:31 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mol
    met 2 klievers naar mol voor een tourke te doen deze waren schilder en jakke , yoko kon niet mee om dat hij foto's moest gaan nemen met de dochter !!
    een maal aan gekomen 5 euro betaald en we warn weg voor de 40 km ! schilder op kop en jakke volgen maar , het tempo laag hoog om dat er niet te veel berg in zat !!
    op 18 km eten en drinken waar niet veel te zien was buiten groen bananen en een wafel !! den drank was ook meer water dan iets anders !!!
    wij terug weg zo dat we 39 km hadden op 1u42 min goed voor en gemiddelden van 22.48 per uur !!!
    nog ne cola gedronken en naar huis terug !!!
    tot de volgende !! VOLGENDE WEEK DIEST !!!!

    03-06-2018 om 16:43 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Wezemaal
    Met 3 klievers vroeg e weg , hier voor de 60 km. Schilder ,Jakke en Yoko. De eerst 10 km vlak om op temperatuur te komen, tot we aan de zagerij begonnen om zo verder te gaan naar de zounk. We waren vlug onder stoom. Nu richting bed v/n waar Jakke verder ging op de 50 km. Schilder en Yoko  namen de bergop van de boerderij en de hondeclub er met plezier mee Rolling Eyes. Hier en daar wel een nieuw stuk leren kennen , zoals het stuk omhoog van aan parking Dries richting Jagershuis. Nu naar b.v  aan de winge op zo n 30 km, dik in orde .Terug weg nu alles cotee Gelrode en Wezemaal . Joepie bergop EmbarassedEmbarassed het begon van tijd als is te pikken. De laaste splitsing ging nog naar sol e vita ( hier moeten we iet gemist emmen denk ik)  en nog vele. Nu begon het nog te zeveren ook  maar we waren zo goe als binnen. Onze teller stopte op 55 km met veeeeel hoogtemeters.  Tot de volgende !!!!!!!!

    15-05-2018 om 15:34 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Mechelen
    Met 3 klievers van start, aanwezig Jakke , Schilder en Yoko. Dit is een TT voor het goede doel. Omdat het een vlakke rit is hier gingen we voor de 70 km. Veel veld en weinig bos met tussendoor stukken over akkers waar den boer de moeite ni doet om zen ploeg omhoog te halen . Onderweg 2 b.v s , vooral den eerste op ongeveer 34 km viel in de smaak , niet den drank maar wel de ingepakte soorten koeken RazzRazzRazz. Terug weg op groot verzet bolde we van t ene stuk naar het andere. Even Jakke mee getrokken na splitsing om zo na 54 km nog eens even op adem te komen bij b.v 2. Toch wee geen koeken zeker RazzRazzRazz.. Deel 3 was zoals 1&2 met de laatste km langs het water en afsluitend het gekende trialparcour met stukje bos. De tent was nu in zicht waar we na 3 u 17 min afklokte. Zo een tt als deze mag er zeker eens tussen.  Tot de volgende!!!!!!!!

    15-05-2018 om 15:07 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.haacht
    met 3 klievers naar haacht voor en tocht van 42 km ! deze waren schilder sparro en jakke ! vertrokken met schilder op kop en sparro en jakke er achter tot aan de splitsing even overleg wie wat doet en we gingen same voor de 42 km gaan !al snel ging het tempo omhoog met veel singel tracks er in en toch hier en daar wat berg op !!bijna aan de bevorading regen op ons dak daar aan gekomen overleg wat we doen en schilder zij ik rij binnen waar op jakke zij wij rijden mee binnen ! zo dat we bij het binnen komen toch nog 33 km hadden gereden !!!

    30-04-2018 om 12:20 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Deurne Diest
    Omdat het zou gaan regenen niet naar de roc  ( naar het schijnt was het daar wel goe weer Evil or Very MadEvil or Very MadEvil or Very Mad ) Dan maar naar Diest. Thuis vertrokken met wa gedrup om daar te starten onder redelijk wa regen. De 3 klievers Jakke, Schilder en Yoko na 500 m al me e nat gat. Na 11 km voelde Jakke nattigheid, achteraan nen leegloper. Even halt om te zien wat er mis was. Ne nagel langs boven erin die juist boven de velgrand er terug uit stak. De melk was op dan maar nen binneband gestoken en voets. We reden nu naar de stadswallen van Diest waar de klimmekes iets technischer waren. Hier over was het tijd voor de b.v . Deze was ok. Minder in orde Jakke zen derrie, kon ni meer omhoog schakelen en het beste moest nog komen. We maakte de oversteek langs het vliegplein van schaffen en wat later begon het echte klimmen.Tijd voor Schilder om te vertrekken. Yoko bleef in de geburen van onze vloekende Jakke die zen bovenbenen zo zag bijkomen LaughingLaughing . hier zullen nog menige bikers ten onder gaan. Eenmaal hier voorbij waren de laaste km vlak en stonden we snel bij Schilder aan de afspuit. Nog rap een sjat caffee en naar huis . Tot de volgende !!!!!

    30-04-2018 om 09:19 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Rillaar
    Met 4 klievers van start Jakke; Schilder, Sparro en Yoko. Na wat meters viel het op dat Sparro zen machien ergens aan het slepen was. Even langs de kant en probleem met achterwiel. Sparro en Jakke voets voor de 25 km, Yoko en Schilder de 42. Deze toer zat zeer goe in elkaar met het nodige klimwerk in en rond Rillaar. Na 24 km was er b.v , ook hier alles top . Jakke hier met Sparro even langs de technieker van dienst. Het goede nies was dat de billekes in frut waren. Dan maar op kousevoeten naar binnen. Schilder zen nief machine bolde vanzelf zonder te stoempen en nam zo wat afstand van Yoko. Deze zag Schilder terug aan de afspuitstand na een zeer mooie in elkaar gestoken tocht. Nog even iet gedronken op Jakke ze ne B - Day en naar huis . Tot de volgende !!!!!

    23-04-2018 om 14:31 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Thuis e toerke
    Met 3 klievers vertrokken, Schilder , Jakke en Yoko. Via de trappen in Wezemaal ,wiijngaardberg zo andere kant ottoroute. We dachten dan via Holsbeek den oversteek te maken , maar Schilder ze ne FREI dacht er anders over. Eerst constant geschuur om zo over te gaan to no FREI. Schilder ni happy SadSadSad Dan maar via blaumolen naar kortrijk dutsel en dan langs veld richting Dietsestw om zo Schilder thuis af te droppen. Dees week normaal ne vlo zonder stukken RazzRazz . Yoko en Jakke  via den berg terug om zo aan den toog bij seppe te belanden.  Tot de volgende !!!!

    09-04-2018 om 13:59 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Olmen
    Met 2 klievers vroeg e weg . Gestart om 8 wat voor sommige nog half nacht is . Ingeschreven in de tent en wij weg . Jakke en yoko. Omdat we snel moesten thuis zijn de 32 km gedaan. Ondanks de regen dat er snacht s gevallen was overal zeer goe te doen . De vitesse lag snor en het bolde overal zeer goed . Na 22 km b.v dit was pover maar geen erg we gingen snoenes wokken .RazzRazzRazz Onderweg nog ene mee in ons wiel tot aan de b.v.  Yoko hier en daar een tussenversnelling maar altijd voor de rest bij elkaar gebleven. Mooie kotee ,goe toerke , fiets afgesproten een sjat caffee en naar huis.  Tot de volgende !!!!!!!.

    09-04-2018 om 13:44 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Kortrijk-Dutsel






    28-03-2018 om 17:51 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT oud- Heverlee SVK
    Met 4 klievers van start te Oud heverlee . Deze waren Schilder , Leugge , Jakke en Yoko . Het weer zat volledig meeRolling EyesRolling Eyes. Het was maar - 2 en de wind snee pe kan als e mes. Er moet wel iet anders in de weg staan om ons tegen te haven ze ne !! Eenmaal weg langs het zoet woter daar wa oep en af om zo richting de kluis te gaan. Alles zeer goed onder de wielen bleven we in de gebeuren van elkaar tot we na ongeveer 16 km de b;v kregen .Nu zaten we in Huldenberg.Drank en eten a volenté. Na de pauze vertrok Schilder oep kousevoeten wa later kwam Yoko gevolgd door Leugge en Jakke sloot de rij. Er zaten wel voldoende stijgende stukken in . Via Neerijse , Korbeek -Dijle ( Hier kwam het spook van Bertem even terug zien ) terug naar Don -Bosco om zo langs de spoorweg de aankomst te bereiken. We hadden allen gekozen voor de 32 km.Nog even iet gedronken oep Schilder zen ne B.DAY en de 2 van de Vunt met de velo terug naar huis. Tot de volgende !!!!!!

    19-03-2018 om 17:12 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Bertem
    Met 4 klievers vertrokken in Bertem , Schilder, Sparro, Jakke en Yoko. De 3 leste al goe nat me naar daar te biken. Parcour in omgekeerde richting zowat met hier en daar wa andere stukken. Nu na de start e stuk omhoog waar het meer ploeteren was dan rijden EmbarassedEmbarassed. Zo n stukken kregen we spijtig genoeg meermaals. Het was ons allen dan ook rap geklonken om de 27 km te doen. Just voor de b.v nog e luske , wa was da. B.v ok, al had men de tafel met sportdrank iet eerder onder de brug mogen zetten. Teveel (regen) water in ons sjat. Tweede deel gelukkig gestopt met regenen, maar de omloop bleef langs alle kanten plekken. Schilder e viteske lager en weg , Yoko wa later en dan Jakke en Sparro. Zelfs het laatste stuk BERGAF in het veld moest men blijven stoempen. Deze keer was er veel water nodig om alles terug wa kleur te geven. Nog even iet gedronken en terug met de velo naar huis.  Tot de volgende!!!!!!

    11-03-2018 om 19:13 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Leopoldsburg
    Met 4 klievers aan de start , deze waren Jakke , Schilder , Leugge en Yoko. Ingeschreven en klaar om op maneuvers te vertrekken . De 1 ste km s wat tussen de oude kazerne en stukjes bos om zo voor echt te vertrekken . Alles samen tot aan de 1 ste splitsing , hier kozen Jakke en Leugge de 30 km  ( Leugge pas terug van hoogtestage en Jakke in opbouw ) . Schilder en Yoko de 40 km. Zoals bekend blijven alle afstanden op het militaire domein.( imense speeltuin ) Zeer goed berijdbare stukken met wel hier en daar waar geen zon komt toch opletten voor bevrozen sporen. Na 20 km onder een vlot tempo stonden we aan de b.v. Dit was ook top met zeer lekkere sportdrank. Terug weg nu meer zand waar men kon kiezen tussen moeilijk en makkelijk en op en af. Zelfs de echte geverfde mannen waren hier aan t spelen Rolling EyesRolling Eyes  Er vormde zich e groepje en Schilder en Yoko waren mee voor toch wa kilometers. Maar dan hedde van die kiekens die aansluiten en door willen ook waar het ni kan. Met als gevolg t was bekan OORLOG. De laatste 2 km op de baan nog eens flink doorgegeven , en zo waren we binnen van een super tocht. Bike proper en naar de mess .!!!! Tot de volgende.

    06-03-2018 om 21:44 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Mol
    Klievers Jakke en Schilder afgesproken voor de wekelijkse tt te Mol. Al zo goed als bevrozen van just maar naar de inschrijvingen te rijden!Shocked  Ingeschreven en wij weg. na. Na 836m was Schilder zo goed als helemaal bevrozen nu en besloot van de 26km te doen. Jakke ging zonder discussieren akkoord!Very Happy  Toch wel prachtige streek weer om te rijden. Schilder had op de site gelezen "Bv na 11km", maar na 14km klopte hier iet ni. Jakke zijn drinkbidon ondertussen ook bevrozen en na 17km nog altijd niks Bv! Efkes overleg en waarschijnlijk door de felle laagstaande zon splitsing niet gezien. Na 20km dan maar besloten om binnen te rijden. Terug aan de inschrijvingen toch nog 24 zeer koude km's op den teller. Tot de volgende.

    04-03-2018 om 07:07 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichtaart deel 2
    Klievers Yoko en Schilder gingen normaal voor de 46km, maar dan moesten Jakke en Sparro te lang wachten(26km), dus gekozen voor de 36km. De eerste paar km's de vingertoppen bevrozen, ondanks dikke wanten! Prachtige streek hier met veel singletracks en hier en daar klimmeke. Eenmaal opgewarmt en de pollen ontdooit, ging de snelheid wat de hoogte in. Zo aan de Bv die in orde was(zeker de franchipaneLaughing) en nog klapke gedaan met Moosduvels Tom en Jimmy. Terug weg voor de resterende km's onder een stralend zonneke. Aan den arrivee zatten de 2 klievers warm te wachten in de kantine. Tot de volgende.

    24-02-2018 om 10:23 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichtaart deel 1
    Met 4 klievers naar lichtaard deze waren schilder , yoko , sparro en jakke !! daar aangekomen was schilder al aan het wachten met zijn nieuwe mtb Rolling Eyes die weer DIK in orde was !!!! start geld betaald en we waren weg !!Schilder en yoko gingen de 35 km doen en sparro de 25 dus jakke mee met sparro om dat het toch weer lang geleden was dat sparro nog op en fiets gereden had in den bos !!!Dus sparro en jakke op weg voor de 25 km !! jakke in stijn zijn wiel voor te zien of alles nog werkte ! Tot op en 18 km lus tussen de bomen jakke zal even op kop rijden !!! Even achteruit gekeken  en geen sparro meer te zien !! jakke stuk terug gereden en geen sparro te vinden dan maar verder gereden tot aankomst !! Daar stond sparro stuk verkeerd gereden en dus 3 km minder gedaan ! De rest komt wel van yoko of schilder !! tot de volgende 

    19-02-2018 om 00:00 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Bonheiden
    Kliever Yoko alleen met de velo op pad naar Bonheiden. Jakke zen machine oep onderhoud en Schilder te vroeg wakker en toen nog volle bak aan t gieten. Eenmaal ingeschreven ( 9 u gepasseerd) vertrokken voor de 30 km. Ni al te veel volk tegengekomen , maar als ik dan in de geburen was teen en t ander gezien. Van uitschuivers ( 70 meters na vertrek) tot en met ne ferme koprol . Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes   Gelukkig zonder erg.Op sommige stukken bovenlaag toch vettig en wa schuifwerk. Heel de tocht vlak met toch wel redelijk wa baan in. Bevoorrading was ok. Naar het einde toe nog wat lussen in bos dat we kennen van de nachttocht. Voorbij aan afspuitstand ( te druk ) en in 1 moeite terug huiswaarts. Aangekomen had ik er toch 70 oep ten teller.  Tot de volgende!!!!!!.

    12-02-2018 om 16:16 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Tessenderlo
    Met 3 klievers van start . Deze waren Yoko , Jakke , Schilder en zen ne nieve maat, met name NINER CARBON .... Eenmaal het tuig goedgekeurd vertrokken met ne goeie sjal en dikke wanten. Na wat kilometers doken we het bos in waar het al iet vettiger begon te worden. Hier de 1 ste splitsing en de niner broeders  de 40 km , even de remmen dicht om te zien wa Jakke ging doen . Deze had een ander wiel gevonden en ging voor de 30. Nu kwamen er veel lussen met kort en krachtig bergop . In dit stuk bos ging het tempo dan ook flink naar beneden.Embarassed Embarassed Gelukkig wat later hier en daar stukken die goe te rijden waren. Op ongeveer 22 km b.v   alles ok . Menige bikers schakelde hier over naar de 30 km, de meeste hadden al goe moeten stoempen. Omdat het al vrij laat was ook wij naar de 30 km die na de b.v  een stuk vlakker was. Nu meer overgang met weg en bos tot aan arrivee. Alle moos eraf en naar huis.  Tot de volgende !!!!!!

    06-02-2018 om 20:14 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Dakwerken Meeus - Lejeune   / Wilsele         

    Hotel Le central  /   Han sur Lesse

    Delta Lloyd / Danny Mees   /   Wilsele

    Brouwerij "De Vlier" Holsbeek 

    Renov Design / Herent 


        
              


    Foto

    Ledenlijst
    Naam             Alias          
     Lejeune   wim  leugge
     Meeus  nick  fick
     Lejeune   marc  yoko
     Vanhove  tom  schilder
     Robberechts  jean  jakke
     Robberechts  stijn  sparro
     Lion  pascal  de lange
     Lion  kevin  kevei
     Toujour  erwin  swinne
     Arnoets  guido  bontempi
     Arnoets  yoran  junior bontempi
     Lejeune Giel  Mini-Leugge
    IN MEMORIAN
     Carriére  danny  dolf
     Hensmans  steve  henne


    Championschip
      2018 - 2019
     01   JAKKE 36
     02 SCHILDER 27
     03  YOKO 30
    04  Sparro    0
     05  Leugge      0
     06  Mini leugge       0
     07  Junior  0
     08  Bontempi  0 
     09  Kevei  0
     10  De lange  0
     11  Fick  0
     12  Swinne  0
    21


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Links
  • 12 go Biking
  • Chain reaction cycles
  • vwb
  • Vaste MTB-routes
  • Mtb-you
  • Rose versand mtb
  • Futurumshop mtb
  • Hopmans Bergen o. Z.

    Links (2)
  • Barracuda Waver
  • MTB-gigant
  • Biqq
  • O2 Bikers
  • MOOZES
  • Fietssportief
  • Bikediscount
  • bike 24
  • bike-components

  • Suggeties/tips dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.






     



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs