Strijkatelier Bijloke
Herent/Keerbergen

Doltcini sportswear

Verbieren Rudy
graniet/natuursteen
    
ST Bikes

Café onder de Toren
       Wilsele

SVB Janssen print/copy/fax/PC

RP 'T Kaffeeke

De Fietsgarage     Holsbeek

Lion Recyclage

        


Foto
Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
  Inhoud blog
 • TT Thuis e toerke
 • TT Olmen
 • Foto's Kortrijk-Dutsel
 • TT oud- Heverlee SVK
 • TT Bertem
 • TT Leopoldsburg
 • TT Mol
 • Lichtaart deel 2
 • Lichtaart deel 1
 • TT Bonheiden
  Toertochten - activiteiten van de Klievers

  April 2018

  22 april - Zondag
  Haacht

  29 april - Zondag
  Deurne - Diest & Opwijk

  Mei 2018

  6 mei - Zondag
  Hulshout & Overijse

  10 mei - Donderdag
  Londerzeel

  13 mei - Zondag
  Wezemaal

  Zoeken in blog

  MTB-TEAM DE KLIEVERS - WILSELE

  09-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Thuis e toerke
  Met 3 klievers vertrokken, Schilder , Jakke en Yoko. Via de trappen in Wezemaal ,wiijngaardberg zo andere kant ottoroute. We dachten dan via Holsbeek den oversteek te maken , maar Schilder ze ne FREI dacht er anders over. Eerst constant geschuur om zo over te gaan to no FREI. Schilder ni happy SadSadSad Dan maar via blaumolen naar kortrijk dutsel en dan langs veld richting Dietsestw om zo Schilder thuis af te droppen. Dees week normaal ne vlo zonder stukken RazzRazz . Yoko en Jakke  via den berg terug om zo aan den toog bij seppe te belanden.  Tot de volgende !!!!

  09-04-2018 om 13:59 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Olmen
  Met 2 klievers vroeg e weg . Gestart om 8 wat voor sommige nog half nacht is . Ingeschreven in de tent en wij weg . Jakke en yoko. Omdat we snel moesten thuis zijn de 32 km gedaan. Ondanks de regen dat er snacht s gevallen was overal zeer goe te doen . De vitesse lag snor en het bolde overal zeer goed . Na 22 km b.v dit was pover maar geen erg we gingen snoenes wokken .RazzRazzRazz Onderweg nog ene mee in ons wiel tot aan de b.v.  Yoko hier en daar een tussenversnelling maar altijd voor de rest bij elkaar gebleven. Mooie kotee ,goe toerke , fiets afgesproten een sjat caffee en naar huis.  Tot de volgende !!!!!!!.

  09-04-2018 om 13:44 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Kortrijk-Dutsel


  28-03-2018 om 17:51 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT oud- Heverlee SVK
  Met 4 klievers van start te Oud heverlee . Deze waren Schilder , Leugge , Jakke en Yoko . Het weer zat volledig meeRolling EyesRolling Eyes. Het was maar - 2 en de wind snee pe kan als e mes. Er moet wel iet anders in de weg staan om ons tegen te haven ze ne !! Eenmaal weg langs het zoet woter daar wa oep en af om zo richting de kluis te gaan. Alles zeer goed onder de wielen bleven we in de gebeuren van elkaar tot we na ongeveer 16 km de b;v kregen .Nu zaten we in Huldenberg.Drank en eten a volenté. Na de pauze vertrok Schilder oep kousevoeten wa later kwam Yoko gevolgd door Leugge en Jakke sloot de rij. Er zaten wel voldoende stijgende stukken in . Via Neerijse , Korbeek -Dijle ( Hier kwam het spook van Bertem even terug zien ) terug naar Don -Bosco om zo langs de spoorweg de aankomst te bereiken. We hadden allen gekozen voor de 32 km.Nog even iet gedronken oep Schilder zen ne B.DAY en de 2 van de Vunt met de velo terug naar huis. Tot de volgende !!!!!!

  19-03-2018 om 17:12 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Bertem
  Met 4 klievers vertrokken in Bertem , Schilder, Sparro, Jakke en Yoko. De 3 leste al goe nat me naar daar te biken. Parcour in omgekeerde richting zowat met hier en daar wa andere stukken. Nu na de start e stuk omhoog waar het meer ploeteren was dan rijden EmbarassedEmbarassed. Zo n stukken kregen we spijtig genoeg meermaals. Het was ons allen dan ook rap geklonken om de 27 km te doen. Just voor de b.v nog e luske , wa was da. B.v ok, al had men de tafel met sportdrank iet eerder onder de brug mogen zetten. Teveel (regen) water in ons sjat. Tweede deel gelukkig gestopt met regenen, maar de omloop bleef langs alle kanten plekken. Schilder e viteske lager en weg , Yoko wa later en dan Jakke en Sparro. Zelfs het laatste stuk BERGAF in het veld moest men blijven stoempen. Deze keer was er veel water nodig om alles terug wa kleur te geven. Nog even iet gedronken en terug met de velo naar huis.  Tot de volgende!!!!!!

  11-03-2018 om 19:13 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Leopoldsburg
  Met 4 klievers aan de start , deze waren Jakke , Schilder , Leugge en Yoko. Ingeschreven en klaar om op maneuvers te vertrekken . De 1 ste km s wat tussen de oude kazerne en stukjes bos om zo voor echt te vertrekken . Alles samen tot aan de 1 ste splitsing , hier kozen Jakke en Leugge de 30 km  ( Leugge pas terug van hoogtestage en Jakke in opbouw ) . Schilder en Yoko de 40 km. Zoals bekend blijven alle afstanden op het militaire domein.( imense speeltuin ) Zeer goed berijdbare stukken met wel hier en daar waar geen zon komt toch opletten voor bevrozen sporen. Na 20 km onder een vlot tempo stonden we aan de b.v. Dit was ook top met zeer lekkere sportdrank. Terug weg nu meer zand waar men kon kiezen tussen moeilijk en makkelijk en op en af. Zelfs de echte geverfde mannen waren hier aan t spelen Rolling EyesRolling Eyes  Er vormde zich e groepje en Schilder en Yoko waren mee voor toch wa kilometers. Maar dan hedde van die kiekens die aansluiten en door willen ook waar het ni kan. Met als gevolg t was bekan OORLOG. De laatste 2 km op de baan nog eens flink doorgegeven , en zo waren we binnen van een super tocht. Bike proper en naar de mess .!!!! Tot de volgende.

  06-03-2018 om 21:44 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Mol
  Klievers Jakke en Schilder afgesproken voor de wekelijkse tt te Mol. Al zo goed als bevrozen van just maar naar de inschrijvingen te rijden!Shocked  Ingeschreven en wij weg. na. Na 836m was Schilder zo goed als helemaal bevrozen nu en besloot van de 26km te doen. Jakke ging zonder discussieren akkoord!Very Happy  Toch wel prachtige streek weer om te rijden. Schilder had op de site gelezen "Bv na 11km", maar na 14km klopte hier iet ni. Jakke zijn drinkbidon ondertussen ook bevrozen en na 17km nog altijd niks Bv! Efkes overleg en waarschijnlijk door de felle laagstaande zon splitsing niet gezien. Na 20km dan maar besloten om binnen te rijden. Terug aan de inschrijvingen toch nog 24 zeer koude km's op den teller. Tot de volgende.

  04-03-2018 om 07:07 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichtaart deel 2
  Klievers Yoko en Schilder gingen normaal voor de 46km, maar dan moesten Jakke en Sparro te lang wachten(26km), dus gekozen voor de 36km. De eerste paar km's de vingertoppen bevrozen, ondanks dikke wanten! Prachtige streek hier met veel singletracks en hier en daar klimmeke. Eenmaal opgewarmt en de pollen ontdooit, ging de snelheid wat de hoogte in. Zo aan de Bv die in orde was(zeker de franchipaneLaughing) en nog klapke gedaan met Moosduvels Tom en Jimmy. Terug weg voor de resterende km's onder een stralend zonneke. Aan den arrivee zatten de 2 klievers warm te wachten in de kantine. Tot de volgende.

  24-02-2018 om 10:23 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichtaart deel 1
  Met 4 klievers naar lichtaard deze waren schilder , yoko , sparro en jakke !! daar aangekomen was schilder al aan het wachten met zijn nieuwe mtb Rolling Eyes die weer DIK in orde was !!!! start geld betaald en we waren weg !!Schilder en yoko gingen de 35 km doen en sparro de 25 dus jakke mee met sparro om dat het toch weer lang geleden was dat sparro nog op en fiets gereden had in den bos !!!Dus sparro en jakke op weg voor de 25 km !! jakke in stijn zijn wiel voor te zien of alles nog werkte ! Tot op en 18 km lus tussen de bomen jakke zal even op kop rijden !!! Even achteruit gekeken  en geen sparro meer te zien !! jakke stuk terug gereden en geen sparro te vinden dan maar verder gereden tot aankomst !! Daar stond sparro stuk verkeerd gereden en dus 3 km minder gedaan ! De rest komt wel van yoko of schilder !! tot de volgende 

  19-02-2018 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Bonheiden
  Kliever Yoko alleen met de velo op pad naar Bonheiden. Jakke zen machine oep onderhoud en Schilder te vroeg wakker en toen nog volle bak aan t gieten. Eenmaal ingeschreven ( 9 u gepasseerd) vertrokken voor de 30 km. Ni al te veel volk tegengekomen , maar als ik dan in de geburen was teen en t ander gezien. Van uitschuivers ( 70 meters na vertrek) tot en met ne ferme koprol . Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes   Gelukkig zonder erg.Op sommige stukken bovenlaag toch vettig en wa schuifwerk. Heel de tocht vlak met toch wel redelijk wa baan in. Bevoorrading was ok. Naar het einde toe nog wat lussen in bos dat we kennen van de nachttocht. Voorbij aan afspuitstand ( te druk ) en in 1 moeite terug huiswaarts. Aangekomen had ik er toch 70 oep ten teller.  Tot de volgende!!!!!!.

  12-02-2018 om 16:16 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Tessenderlo
  Met 3 klievers van start . Deze waren Yoko , Jakke , Schilder en zen ne nieve maat, met name NINER CARBON .... Eenmaal het tuig goedgekeurd vertrokken met ne goeie sjal en dikke wanten. Na wat kilometers doken we het bos in waar het al iet vettiger begon te worden. Hier de 1 ste splitsing en de niner broeders  de 40 km , even de remmen dicht om te zien wa Jakke ging doen . Deze had een ander wiel gevonden en ging voor de 30. Nu kwamen er veel lussen met kort en krachtig bergop . In dit stuk bos ging het tempo dan ook flink naar beneden.Embarassed Embarassed Gelukkig wat later hier en daar stukken die goe te rijden waren. Op ongeveer 22 km b.v   alles ok . Menige bikers schakelde hier over naar de 30 km, de meeste hadden al goe moeten stoempen. Omdat het al vrij laat was ook wij naar de 30 km die na de b.v  een stuk vlakker was. Nu meer overgang met weg en bos tot aan arrivee. Alle moos eraf en naar huis.  Tot de volgende !!!!!!

  06-02-2018 om 20:14 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Lommel- kattebos
  Met 3 klievers aanwezig , Schilder , Jakke en Yoko.  Ondanks het vriesweer met wat retaar aan de start. Daarom dank aan Schilder om zen stalen ros nog even aan de lits te houden. Na 20 meter ook nog es de ketting van de niner , Yoko bleef al even kalm als die pro s op t.v LaughingLaughing  Nu waren we echt vertrokken voor weeral een prachtige tocht. Het parcour lag er zeer goed bij, just wa opletten als we ne keer op straat moesten. Voor de rest speelde zich alles af in de Lommelse sahara. Dus zeer veel bos met zanderige ondergrond. Na enkele km s de 1 ste splitsing , even halt en kiezen. Schilder en Yoko zagen wel iets in de 40 , Maar omdat Jakke nog ni tip top is samen uit samen thuis voor de 30 km. ( Wat Yoko te veel heeft is er bij Jakke te kort ) IJZER Exclamation Exclamation Wij voets met Schilder die op zen sokken wa weg reed. Na ongever 14 km b,v  zelfs de helpers stonden lekker warm in zaaltje. Alles ok. Jakke bolde al rustig verder. Schilder en Yoko achter Jakke aan. Na 2 km  was Schilder terug weg en vlamde zo door dat hij Jakke ni had gezien Rolling EyesRolling Eyes .  1 uur rijden was gelijk aan 23 km , ja best snel. Wat later als de wind was gaan liggen ( Schilder ) sloot ook Yoko aan bij Jakke , even erbij en door voor de laatste km s tot aan arrivee.  Alles proper en naar huis. Tot de volgende!!!!!

  22-01-2018 om 16:41 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT hasselt
  Met 3 klievers naar kiewit , voor een onbekende toertocht. Aan start Schilder , Jakke en Yoko. Redelijk wa volk bij inschrijving en wij weg . De eerste meters rond de sporthal wat op en af om zo verder te gaan voor het echte werk. Zeer goed lopende stukken langs veld en door bos kwamen we vrij vlug op de heide van Zonhoven. Ook deze tocht passeert aan de kuil. Eenmaal wat bergop was Schilder ni te houden ondanks de wat zere benen van het fitnessgeweld. Bij de eerste splitsing even halt voor de km s te bepalen. ( 30 - 50 ) Allen de 30. Moesten nog naar den bekker !!. Voets langs een zeer mooi parcour richting b.v. ( 18 à 19 km ), tot grote verbazing geen Schilder aan het aperitief. B.v ni super maar ok. Jakke geen honger en stilaan al door. Yoko  zen brooddoos vol en weg op naar Jakke. Wat later terug samen en  via Bokrijk reden we de laatste km s nog eens een stuk te ver. ( 2 maal e plakske gemist ). Het parcour bleef zeer mooi en afwisselend  tot aan sporthal . Daar aangekomen had Schilder zen tuig al gekuist en deed zen verhaal. Ook plakske gemist en geen b.v. Onze tellers klokte af op 35km. Toch een aanrader.  Tot de volgende!!!!!

  19-01-2018 om 11:51 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Beringen
  2 klievers (Jakke en Schilder) op pad richting de Limburg voor de wekelijkse tt. Redelijk wat volk aan de inschrijvingen en daar gekozen voor de kleine afstand, want we moesten op tijd thuis zijn. Eenmaal vertrokken goe fris door de felle wind. Veel hoogtemeters gingen we hier niet rapen, behalve de Terril en die ook nog links laten liggen. Zo snel aan de bevoorrading,  nog ni veel volk, maar die wel in orde was. Terug vertrokken langs mooie zand-en boswegen, die er zo goed als droog bij lagen, ondanks de regenval van voorbije dagen. Na toch nog ongeveer 2u onderweg geweest te zijn aan de finish, fietskes afgespoten en naar huis. Tot de volgende.

  13-01-2018 om 06:22 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vergadering
  hallo klievers  wanneer  gaan we en vergadering houden zo dat we het vorige jaar kunnen afronden ?

  12-01-2018 om 18:43 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 de KERSTDAG
  OP 2 DE KERSTDAG  GAAN   YOKO , JAKKE , SPARRO , SCHILDER (ovbh) NAAR DE WERELDBEKER IN ZOLDER. ALS WE NEN BUS MOETEN INLEGGEN HOREN OF LEZEN WE HET WEL.   SPORTIEVE GROETJES  !!!!!!!

  18-12-2017 om 17:26 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Thuis e toerke
  Omdat we volledig in de examen zitten vandaag ni oep verplaatsing. Maar wel heel goe op moeten passen op de route , zeer gelettig hier en daar. Afgesproken aan het bed met 3 klievers .Schilder ( bekan e mes ) Jakke en Yoko . Van daar den bos in, goe vettig om zo op en af te toeren afwisselend met stukken baan. Alles speelde zich af in en rond centraal Linden. Op een beperkte afstand toch wat hoogtemeters. De finish lag boven op de MONT HOUWAARTSEBAAN  van uit centrum waar Schilder met VERVE over de streep ging. Iedereen kontent en naar huis. Tot de volgende!!!!

  18-12-2017 om 17:16 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (8)
  17-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Halen
  Door de voorspelde sneeuwbuien pasten de meeste Klievers en daarmee Schilder alleen afgezakt naar Halen voor de "holle wegen" toertocht. Eenmaal ingeschreven voor de 36km, was het toch zeer koud om te vertrekken. Van veel hoogtemeters was hier geen sprake en alles verliep over veldwegen die op de meeste plaatsen door de voorbije regendagen omgetoverd waren tot serieuze baggerstroken. Alsof dit nog niet zwaar genoeg was, begon het na 19km goe te sneeuwen. Iets verder bevoorrading, die in orde was, en dan maar besloten om over te schakelen op de 26km. Het plezier was nu toch wel ver te zoeken. Nog efkes doorbijten en zo doorweekt en half bevrozen aan de finish. Op naar de volgende.

  17-12-2017 om 18:52 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Schaffen-Diest
  Schilder alleen op pad voor de wekelijkse tt en gekozen om wat dichter bij huis te gaan rijden ipv in Weerde volgens de Kliever agenda. Koud, regenen en niet veel volk aan de inschrijvingen. Gekozen voor de 35km en Schilder weg. De eerste 3km asfalt, bergop, tegenwind en regen, al plezanter vertrokken. Eenmaal de bossen in, viel het nog mee. Ook veel open veld met met brede wegen. Al bij al bolde het nog goed en zo snel aan de bv die in orde was. Terug weg en nu werd het toch wat zwaarder met hier en daar ne klim en serieuze modderstroken. Schilder vond ene met ongeveer het zelfde tempo en konden om beurten de kop pakken tegenwind. Aan den arrivé 3 man voor de afspuitstand, vlo rap proper en Schilder koud maar tevreden naar huis.

  09-12-2017 om 16:43 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Scherpenheuvel-Zichem
  Klievers Yoko en Schilder gelukkig niet te voet naar Scherpenheuvel voor de wekelijkse TT. Redelijk vroeg vertrokken(8u) en zeer fris aan de vis. Eenmaal vertrokken en een paar 100de meters gereden viel de kou nog mee. Tocht verliep over brede veld- en boswegen. Beide klievers hielden er een behoorlijk tempo op na en zo snel aan de bevoorrading als 1 van de eerste. Deze was in orde, al kon de sportdrank wat meer poeier gebruiken. Terug weg en zo richting Testelt voor de nu toch wat meer klimmekes en schoon boskes. Klievers hadden voor de 30km gekozen en deze liepen vlotjes onder de wielen door. AAn de afspuitstand geen volk, vlo's proper en nog een goe werme sjat kaffee. Tot de volgende

  02-12-2017 om 14:08 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Dakwerken Meeus - Lejeune   / Wilsele         

  Hotel Le central  /   Han sur Lesse

  Delta Lloyd / Danny Mees   /   Wilsele

  Peintural schilder-decoratie-afwerkingsbedrijf    

  Brouwerij "De Vlier" Holsbeek 

  Renov Design / Herent 


      
            


  Foto

  Ledenlijst
  Naam             Alias          
   Lejeune   wim  leugge
   Meeus  nick  fick
   Lejeune   marc  yoko
   Vanhove  tom  schilder
   Robberechts  jean  jakke
   Robberechts  stijn  sparro
   Lion  pascal  de lange
   Lion  kevin  kevei
   Toujour  erwin  swinne
   Arnoets  guido  bontempi
   Arnoets  yoran  junior bontempi
   Lejeune Giel  Mini-Leugge
  IN MEMORIAN
   Carriére  danny  dolf
   Hensmans  steve  henne


  Championschip
    2017 - 2018
   01   Schilder  66
   02  Jakke  60
   03  Yoko  54
   04  Leugge  15
   05  Sparro          6   
   06  Mini leugge        3
   07  Junior    3
   08  Bontempi  0 
   09  Kevei  0
   10  De lange  0
   11  Fick  0
   12  Swinne  0


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Links
 • Klievers Teambikes
 • foto's toertocht
 • 12 go Biking
 • Chain reaction cycles
 • vwb
 • Vaste MTB-routes
 • Mtb-you
 • Rose versand mtb
 • Futurumshop mtb
 • Hopmans Bergen o. Z.

  Links (2)
 • Barracuda Waver
 • MTB-gigant
 • Biqq
 • O2 Bikers
 • MOOZES
 • Fietssportief
 • Bikediscount
 • bike 24
 • bike-components

 • Suggeties/tips dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


     Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!