Strijkatelier Bijloke
Herent/Keerbergen

Doltcini sportswear

Verbieren Rudy
graniet/natuursteen
    
ST Bikes

Café onder de Toren
       Wilsele

SVB Janssen print/copy/fax/PC

RP 'T Kaffeeke

De Fietsgarage     Holsbeek

Lion Recyclage

        


Foto
Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
  Inhoud blog
 • TT Hasselt
 • TT herenthout
 • TT Halen
 • Weerde
 • scherpenheuvel
 • TT rotselaar
 • TT Tesenderlo
 • TT Aarschot
 • TT Halloween Bonheiden
 • TT bierbeek
  Toertochten - activiteiten van de Klievers

  Januari 2019

  20 januari - Zondag
  Lommel kattebos - Puurs

  27 januari - Zondag
  Wechelderzande & Houthalen - Helchteren

  Februari 2019

  3 februari - Zondag
  Dessel & Naninne ( Namen)

  10 februari - Zondag
  Westerlo & Bonheiden & Linkhout

  17 februari - Zondag
  Huizingen

  24 februari - Zondag
  Wemmel

  Maart 2019

  10 maart - Zondag
  Bertem

  Zoeken in blog

  MTB-TEAM DE KLIEVERS - WILSELE

  15-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Hasselt
  Met 2 klievers van start  voor onze wekelijkse tocht. Deze waren Jakke en Yoko. Eenmaal daar vertrokken was het zo een beetje aan het miezeren,hopelijk zou het zo blijven of stoppen.De tocht reden we deze keer andersom wat deze zeker niet slechter maakt. Veel bos op tijd draaien en keren , wa wilt ge nog meer. Bij de eerste splitsing gingen we beiden voor de 30 km . Hier was het 30 of 50km. Maar door de vele regen was dit goed. Overal zeer goe te doen , hier en daar nen plas maar zeker geen geploeter. Na ongeveer 15 km waren we aan b.v . alles ok met zeer lekkere drank. dit hebben we nog eens geproefd met name AMAX van bij duursport nl. Jakke heeft hiervan een bestelling gedaan . Deel 2 ging dan langs de gekende put in Zonhoven met ongeveer het zelfde onder de wielen als voor de b.v. Na 34 km nog wat rond de sporthal om zo over de streep te bollen.Dit blijft toch een mooie tocht zelfs bij veel regen. De bikes proper gemaakt nog ne caffee en naar huis. Tot de volgende !!!!!

  15-01-2019 om 15:36 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT herenthout
  Met 2 klievers e weg deze waren Jakke en Yoko. Ingeschreven aan sporthal voor ons een onbekende tocht. Na 500 m terug voor band van yoko, deze stond voor hem nie normaal plat. Even wa locht bij en o.k. Wat er dan volgde was zeer fijn om te rijden , veel bos en mooie stukken tot aan b.v.  Deze was redelijk laat na 26km van de 40. Terug nog eens leppin voor te drinken en voor te knabbelen keuze genoeg.Ook na de b.v mooie tocht met hier en daar en vettig bovenlaagje maar nergens geen blubber. Zo kwamen we dan samen aan na oep de kop 40 km. Zeker een toer voor te onthouden. Tot de volgende !!!!!!

  07-01-2019 om 14:42 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Halen
  Omdat er in Vossem te veel moos zal aanwezig zijn wij naar Halen. Jakke , Schilder en Yoko. Ook hier bij het uitladen de eerste druppels SurprisedSurprised Weinig volk bij inschrijving en wij er vandoor.. In het begin weg en dan als we het veld indoken al 1 ste plakske ook weg. Zeer veel wind op kop en meer regen. Den toer ging langs veel holle wegen op en af met hier en daar toch een glibberige boel.Bij 1 van de splitsingen koos Jakke de 32 , Yoko en Schilder mee om wa verder een lus te pakken van de 36 km. Bij de b.v rap iet eten en drinken ( nu was het echt aan t regenen ) en voets. Hierna was er ook minder op en af en wa meer straat onder de wielen. Onder droge omstandigheden de tocht kunnen uitrijden. Niet de mooiste tocht maar ca va.  De velo kon nu wel water gebruiken , Even Jakke ( in gezelschap van B Longin) uit kantine geplukt en naar huis. Tot de volgende !!!!!!!!!!

  13-12-2018 om 07:03 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weerde
  Zondag 2 december 1kliever Crying or Very sadnaar weerde ! Om dat yoko moest werken en schilder rond 7u30 belde dat zijn madam ziek was en niet mee kon gaan !Normaal gingen we naar diest gaan maar om dat jakke allen dan ging fietsen toch naat Weerde geweest om  de 30 km te doen ! Bij aankomst al veel volk op loop daar .een maal betaald voor vertrek ik weg zo plaat als en biljart en veel stukken op gewone weg ! tot we Hofstade binnen moesten zand en nog is zand onder de benen Embarassed ! en zo terug naar  de aankomst was is leuk en iets anders !tot de volgende !!!!

  03-12-2018 om 16:19 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.scherpenheuvel
  Met 3 klievers naar scherpenheuvel ! Deze waren schilder , yoko en jakke ! Yoko en jakke goed op tijd daar en even wachten tot schilder daar was ! ingeschreven voor vertrek en wij weg ! yoko op kop met en goed tempo ! De toch was goed te berijden en geen water te zien Razz.  schilder ging voor de 38 km om dat hij op tijd moest thuis zijn en jakke me de 38 km op ! Yoko zag het goed zitten en ging voor de 49kmExclamation En op de splitsing yoko weg voor zijn 49 km te doen  !OP 20km aan gekomen om iets te eten en drinken dat was ok! schilder en jakke terug weg voor de rest van de rit  ! Jakke zij tegen schilder rij maar door zo dat je op tijd thuis bent ! zo gezegd zo gedaan jakke had toch nog tijd om dat yoko 10km meer ging doen ! bij het binnen komen fiets nog wat gekuist en even wachten op yoko die zijn fiets niet kon kuisen te veel volk  bezig ! nog iets gedronken en naar huis ! tot de volgende 

  28-11-2018 om 10:53 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT rotselaar
  Met 3 klievers Yoko Jakke en Schilder met gastrijder Billy. Schilder bijna ni mee , s nachts 2 maal uit den nest en alles redelijk plattekes SurprisedSurprised. Zo ook na 20 meter terug naar start omdat banden ook plattekes waren. Even de pomp erop en nu echt weg. De rit was op vele plaatsen gedraaid met hier en daar andere lussen er in. Bij de 1 ste splitsing koos Schilder en Jakke voor de 30 km , Billy en Yoko de 44 km.Deze waren zeer goed ingevuld met geregeld de nodige hoogtemeters. Na ongeveer 21 km 1ste b.v waar den drank ni lekker was , hier Billy even aan t dromen zag op de barak reclame staan van Broeder jacob. Helaas den brouwer was er ni bij.RazzRazz We zaten nu aan het klokhuis, vandaar richting kraaikant om zo naar cotee moedermeule te rijden. Hier mooie lus gedaan.Dan eerst het nodige klimwerk in bos met afdaling tot de gekende b.v  . Even halt en wij terug weg nu naar sol e vita. Hier over ging Billy verder langs straat omdat batterij stillaan ni veel meer op zat. Via Wezemaal nu terug naar de plas voor arrivee. Alles afgespoten en iet gaan drinken waar opeens Billy terug opdook. Had dan toch terug later ingepikt op parcour. Tot de volgende !!!!!

  18-11-2018 om 17:54 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Tesenderlo
  Met 3 klievers van start voor de wekelijkse mtb tocht. Schilder , Jakke en Yoko present. We kozen voor de 45 km. Bij de start even overleg tussen Schilder en Steven van TOP BIKE. ( wie weet ) Na wa km s doken we daar de bossen in die er zeer goe bij lagen ondanks de regenval. Zeer mooie stukken bos zonder hoogtemeters. Na een goei 20 km waren we dan rap aan de b,v. Hier alles ok met wel zeer lekkere drank, en natuurlijk de nodige frangipannekes.RazzRazz Hier terug weg weerom mooie stukken bos. Dan een trapje met boomwortels waar Yoko  even den boom tikte met zen stuur en slagzij ging. E geluk we moesten den compresseur ni starten. Hierna kregen we een lus waar wel oep en af moest gereden worden. Hier verdween Schilder met de noorderzon. Nu nog wat bos om zo stilaan naar aankomst te rijden . De laatste km s kon men nog eens planchee gaan op straat. Aangekomen redelijk veel volk voor te spuiten, dan maar alles ingepakt en naar huis.  Tot de volgende.!!!!

  18-11-2018 om 17:27 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Aarschot
  Klievers Jakke en Schilder afgesproken voor de wekelijkse tt. Daar het redelijk fris was, Jakke nog ni op zijne kilo en Schilder nog de halloweentocht in de benen, werd er beslist om te starten op de 35km. Tocht verliep over vlotte veldwegen en de gekende beklimmingen in de bossen. Jakke telkens op eigen ritme naar boven, waar Schilder keurig wachtte. Zo op naar de bv, die in orde was. Tweede deel van hetzelfde, om zo langs de Demer binnen te bollen. Fietske ingeladen en huiswaarts. Tot de volgende.

  14-11-2018 om 20:01 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Halloween Bonheiden
  1 November en Schilder alleen op pad voor de halloweentocht te Bonheiden. Vroeg vertrokken op de 40km, want ook nog familiale verplichtingen. De toch verliep over snelle bos- en veldwegen, dus redelijk rap aan bv. Schilder liet deze links liggen, want was binnen te doen en de Merida werd niet onbewaakt buiten achtergelaten. Geen kans op afkoelen en met de nodige supplementen in de achterzak, zette Schilder zijn tocht verder. Prachtige stukken naaldbossen, met hier en daar ne klim en zo om 10u20 al terug aan den arrivé! Schilder kreeg nog te horen aan de fietsparking "de start is naar links!" Heb dan maar terug geroepen "Em er al 40 gedaan!" Mannekes tot de volgende.

  14-11-2018 om 19:40 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT bierbeek
  Met de vaste klievers en gastrijder Billy van start te Bierbeek. We gingen voor de 48 km. Weerom zeer fris, maar vol goesting wij weg. Het parcour bleef zoals gekend met hier en daar een ander stukje ingestoken. Zeer goed berijdbaar just terug even oppassen voor de bladeren en al wat er onder zit. Na wat km s iedereen onder stoom zodat alles vlot passeerde. Na ongeveer 17 km bv aan de Weerdse dreef , hier alles aanwezig wa ge wilt hebben. Terug weg bij 1 ste splitsing wou Jakke een stuk skippen maar we konden hem overtuigen om door te zetten en mee te gaan met ons. We spraken dan ook af om samen te blijven. Nu gingen we naar de waalse kant met af en toe ne klim maar alles goe te doen. Onderweg na dik 30 km terug een b.v voor even bij te tanken zodat we het laatste deel konden afwerken. Op de lange veldstukken trokken we plezier kop voor onze Jakke.( Deze zal dat voor ons zeker ook nog wel is doen Wink Wink Wink ) Billy had ne maat gevonden met een pil en bolde zo ook just voor ons naar de aankomst. Vlug wa proper maken en naar huis voor een bad zonder koud water. Tot de volgende!!!!!!

  29-10-2018 om 17:01 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Herne
  Met 3 klievers naar Herne omdat we deze nog ni gezien emmen. Aanwezig Schilder , Jakke en Yoko. Ingeschreven weg met den bibber van de kou voor een onbekend parcour. Hier in t pajottenland wel zeer glooiend. Redelijk veel straat met een afwisseling van veldweg en overgang wegskes naar af en toe e stuk bos. Bepijling dikwijls iet te laat of te ver van waar ge moest indraaien . Jakke nog wa last van wa snot koos bij eerste splitsing voor de 30 en Schilder en Yoko voor de 45 km. Bij nemen van deze straat zagen deze dat er ni veel plak hing, dus even terug en ni veel meer te zien. Dan maar over naar plan b en voets op de 30. Gingen dan maar de volgende lus nemen van de 45 km. Wa verder sloten we dan aan bij Jakke. Na ongeveer 16 km tijd voor de b.v. Alles hier prima met zelfs bodding Very HappyVery Happy. E geluk voor de mensen daar was deze ni ingepakt.( Yoko denkt er aan om zilverpapier int vervolg mee te nemen.) Terug weg direkt splitsing waar we een kernuuk wegske induikte en verder door de velden reden . Yoko kreeg nu een voorgevoel dat er iet zat aan te komen en niets was minder waar . We zaten op de flank van de gekende bosberg ( r v v ) , redelijk lange klim met halverwege 4 reen die pe kan over me ne kop sprongen.Rolling EyesRolling Eyes Daarna  mooie tech afdaling gedaan. Op het vlakke soms van velo omdat men hier de paden wel echt dicht maakt om door te komen. Schilder zen tijd was daar om stilaan te vertrekken en dat deed hij. Maar helaas keek hij te veel naar een andere biker en miste zo zen afslag. Yoko nog geroepen maar wie niet horen wil moet maar...Deze nog even alles gegeven de laatste km s om zo over de streep te rijden. Jakke vroeg waar is Schilder waarop Yoko zei me nen smile ER AF. WinkWinkWink  Tot de volgende !!!!

  27-10-2018 om 15:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herne
  Met drie klievers van start van uit Herne waar we nog niet waren gaan fietsen dus en kijkje nemen daar ! En wij samen weg tot aan de splitsing daar ging jakke de 34km doen en schilder en yoko de 45 km ! zo gezegd zo gedaan tot yoko en schilder geen plakjes meer vonden en moesten terug rijden ! En schilder en yoko terug bij jakke tot we eten en drinken kregen dat niet veel was buiten water of cola en koekjes ! zo wij terug weg ,En ging yoko en schilder toch van daar de 45 km volgen en jakke de 34 verder zetten ! jakke aangekomen na 35 km en iets er na yoko met 37km en schilder er af gereden om dat schilder en verkeerd had gereden en zo 39km had ! yoko en jakke maar lachen Razz !! tot de volgende in bierbeek 

  25-10-2018 om 16:49 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT heverlee de zoenk
  Met 3 klievers van start vanuit industriepark haasrode. Schilder en Jakke hadden neves 1 gelegen want alle 2 met snot. Dus kon Yoko hier misschien wel ne slag slaan.Laughing Hierdoor gingen we maar voor de 31 km. Leuke stukken gedaan om aan het bos te geraken om zo de gekende weg verder te zetten. Na ongeveer een kleine 14 km tijd voor de b.v. Alles in orde behalve Yoko zen beker water, daar zat een reukske aan. Bij 2 de pot van zelfde . Even Jakke laten proeven en ja we konden het ni thuis brengen. Water zat in e stella vat met een gaasfles aangekoppelt om zo de bekers te kunnen vullen, denk da er iet mis was met gaas erin. Dus water voor de planten. Terug weg splitsing waar Yoko dan een lus bijnam en verder ging op de 39 km. Nu wel hoogtemeters rond de kluis met een paar keer goe op en af. Dan nog wa nieuwe ferme stukjes gedaan aan rijkswacht om zo via de manege naar andere kant bos te gaan . Van daar nu naar mil domein waar we ons ook mochten uitleven. Via geldenaakse baan achter school richting Tiensestw onder expresweg door naar brabanthal en arrivee..Nog even iet gedronken en yoko terug met velo naar huis. Dit was een tocht door vele gesmaakt omdat we toch wa nieuwe stukken hadden gedaan. Tot de volgende !!!!!!!

  15-10-2018 om 16:49 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Tielen
  Sparro, Jakke, Yoko en Schilder van start in omgeving Kasterlee voor wat een zeer mooie tocht schijnt te zijn. Sparro en Jakke gingen voor de 42km, Yoko en Schilder de 53km. Veel hoogtemeters vielen hier niet te rapen en snelheid ging al van km1 redelijk vlug de hoogte in. Snelle zand-en boswegen, hier en daar een klein klimmeke en leuke singletracks. Vanaf de splitsing Sparro en Jakke op eigen tempo de tt verdergezet. Schilder af en toe een versnelling, maar wachte telkeng keurig op Yoko. Samen naar de bv die dik in orde was. Eten, drinken en terug weg. Rond de 40km, met toestemming van Yoko, Schilder er vandoor. Deze tocht heeft niets dan mooie mtb paden. Schilder op stevig tempo richting aankomst en gemiddeld 21.9km/u op het kilometrikske! Yoko moet ook nog redelijk gaas gegeven hebben, want kwam niet veel later ook binnen. De 4 klievers nog een plaatselijke frisco gegeten en zo naar huis. Tot de volgende.

  22-09-2018 om 21:29 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Schriek
  Klievers Sparro, Jakke en Schilder om 8u ter plaatse om te starten. De pellekes van de parking volgen had niet veel zin en dit was al een slecht voorteken voor den tocht. Ingeschreven en samen starten met een wandelclub! Nog nooit meegemaakt! De eerste 4km de verkeerde pijlen gevolgt, met dank aan madam van de inschrijvingen, en zo een extra lus. Onderweg was het opletten geblazen om de juiste route te volgen. Sommige stukken moesten we delen met de wandelaars. Aangekomen aan de BV, wat gene vette was, stonden er toch al wat mtb'ers te klagen. Op 25km Schilder er vandoor en Jakke en Sparro op eigen tempo verder. Schilder op 35km het bos uitgekomen en nergens meer pijlen te vinden met samen nog 8 man die ook de weg kwijt waren. Dan maar besloten om via de baan binnen te rijden en zo 49km op de teller. Jakke stond al aan de aankomst en was onderweg ook Sparro kwijtgespeeld. Die had onderweg een bekende tegengekomen en zo ook via de baan richting aankomst. Dit moet zo wat de slechtste TT zijn die we ooit gereden hebben! Tot de volgende.

  22-09-2018 om 20:53 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Haasrode
  Met 4 klievers van start, deze waren Sparro, Jakke, Yoko en Schilder. Redelijk aan de frisse kant wij weg. Na wat kilometers mochten Schilder en Yoko verder van de andere omdat ze hun zinne hadden gezet op de 55 km. Sparro en Jakke kozen voor de 35 km. De blauwe A.E had een kleine aanpassing ondergaan en woog nu 300 gram minder. Dit samen met een lichte Schilder is gelijk aan meer snelheid. Bij de eerste stukken omhoog gene kou ni meer. Via Heverlee bos naar het frans sprekende gedeelte. Aangekomen aan b.v 1 kwam ook sparro aan met in zen wiel Jakke. Hier splitste we terug  waar de grote toer ferme stukken onder de wielen kreeg. Ik moedigde Schilder aan om door te rijden maar hij  wou me nog even int oog houden. Tijd voor b.v 2 waar ook Danny en Willy stonden.(Gelrode). Wij voets en Schilder nu op kruissnelheid weg . Yoko met de andere 2 toch ook flink doorgereden en gebeten zodat we niet veel later ook aan de sporthal toekwamen. Jakke had tijdens het wachten op ons Haasrode gaan verkennen en Sparro iet te eten gegeven . Voor te groeien is dit alvast niet meer nodig en FRANK IS EM AL GENOEG !! RazzRazzRazz Nog iet gedronken en naar huis. Tot de volgende!!!! 

  08-09-2018 om 16:08 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Tielt - Winge
  Met 4 klievers van start op deze tocht. Jakke , Sparro , Schilder en Yoko. Vertrokken aan sporthal langs den andere kant. Na wat kilometers kwam de 1 ste splitsing waar Jakke en zoonlief de 35 km aandeden , Schilder en Yoko namen de 50 km. Volgens goe ingelichte bronnen was de 35 mooi met af en toe e plakske te weinig en een goede b.v. langsheen de gekende stroken in en rond Wing. Yoko en Schilder reden via de golf naar roesel en troostenberg dan naar gempemolen. Dit was hier onbekend terrein voor Schilder Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes , hij woont dan ook wel 300 meter verder ze ne. RazzRazz Gelukkig ook een plaats voor te eten en nu ni meer te vergeten!!! Van hier naar het kasteel van de rode ridder waar we onze 1 ste b.v  kregen na 25 km. Een kleine om dat hier alleen nog de grotere afstanden kwamen. Nu een lus via Nieuwrode ( zandgroeve) zo naar kaaskorf en tienbunder. Ook hier de nodige hm maar leuker langs deze rijrichting. Tienbunder uit nu langs overzijde mottoland aan ottostrade omhoog, slecht lopend stuk just voor de algemene b.v. Yoko en Schilder voor de 2 keer met voeten onder tafel . LaughingLaughing. Schilder wa later weg en Yoko op achtervolgen. Met nog 2 km te gaan  in e bos Yoko vriendelijk opzij voor een madam me nen hond. OLa ineens bleef den niner stokstijf staan en Yoko erover, WA WAS DA. Ne slag en ne put in den bos. Even bekomen en stillekes recht. E geluk ze moesten ni met de challemoo komen , alles nog heel en niks geplud  Zag dan een stuk betonpaal uitsteken waar ik 9 op 10 met pedaal achter bleef hangen. Met wa bosgrond de leste km uitgebold om zo deze zeer mooie tocht te eindigen.. Nog e terraske en naar huis. Tot de volgende !!!!!

  29-08-2018 om 16:23 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Holsbeek
  Klievers Jakke, Leugge, Mini Leugge, Schilder en gastrijder Billy afgesproken om half 9 in de tent voor onze plaatselijke en toch nog een beetje eigen Pleinkermis TT. Yoko werken en gastrijder Jokke kwam normaal ook, maar was 's nachts blijven plakken in de tent. Mini met 3 man aan de start vasthouden, want had weer energie teveel! Eenmaal vertrokken, wisten we wat we gingen krijgen, 700m plat en de hoogtemeters begonnen al. Holsbeek bos in met de gekende bergen. Pa moest Mini regelmatig wat intomen! Hier en daar toch een pijltje verkeerd en zo maisveld in waar we niet moesten zijn. Billy had ondertussen den elentrieke knop van eco naar sport gezet, om Schilder bergop te volgen! Toch vrij zware tocht tot aan de bv en daar was mini zijn kaarske zo goed als op. Eten en drinken om nooit meer honger en dorst te hebben en Mini kwam er stillekes terug bovenop. Pa en Mini besloten om binnen te rijden, Jakke en Schilder volgden en Billy reed verder de tocht uit. Onderweg Schilder via Bed van Napoleon naar huis(zo toch nog 42km opt tellerke) en de rest richting de tent. Tot de volgende.

  20-08-2018 om 08:24 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Heusden
  Klievers Jakke, Yoko en Schilder zeer vroeg uit de veren om in  Heusden 8u plaatselijke tijd te starten. Gekozen voor de 35km, door familiale verplichtingen! Veel hoogtemeters gingen we hier niet voor de wielen krijgen, maar toch zeer leuk om in deze streek te rijden. Vlot tempo naar de bv die in orde was. Op de asfalt verbindingstroken 1ne in ons wiel en Schilder wees hem erop dat hij mocht meerijden als em ook is kop pakte! Kon er is goed mee lachen. De laatste 7km hier en daar ne klim, Schilder riebedebie en richting aankomst. Niet veel later Yoko en Jakke ook gearriveerd. Yoko en Jakke doken nog de kantin in en Schilder kon zijn kastrolleke mosselen in Herent al rieken! Toch weer een prima TT hier in de Limburgse bossen.Tot de volgende.

  20-08-2018 om 07:49 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lichtaart
  Zondag met 2 klievers naar lichtaart gaan fietsen , Deze waren yoko en jakke schilder ging naar zee met zijn madam !Daar gekomen en vertrokken voor de 60 km te doe op bevel van yoko die kop nam !! op 18 km de eerste keer dan maar eten en drinken zo dat we verder konden voor de volgende 20 km te doen !! bij de tweede bv vertrokken voor de rest maar daar kregen we veel stukken met losse zand en niet te rijden waren en dan zeker niet als yoko stukken maakt ! YOKO stukken aan zijn fiets en gedaan met rijden ! Dan maar de weg gezocht en van daar nog 2km te doen voor we binnen waren , Dus jakke yoko verder getrokken tot we terug aan de start stonden goed voor 49 km met 517hm en een gemiddelde van 20.56km/u !!!tot de volgende zondag in Heusden !!! en YOKO TIJD VOOR 1X12 TE ZETTEN HE !!!!!

  01-08-2018 om 15:09 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Dakwerken Meeus - Lejeune   / Wilsele         

  Hotel Le central  /   Han sur Lesse

  Delta Lloyd / Danny Mees   /   Wilsele

  Brouwerij "De Vlier" Holsbeek 

  Renov Design / Herent 


      
            


  Foto

  Ledenlijst
  Naam             Alias          
   Lejeune   wim  leugge
   Meeus  nick  fick
   Lejeune   marc  yoko
   Vanhove  tom  schilder
   Robberechts  jean  jakke
   Robberechts  stijn  sparro
   Lion  pascal  de lange
   Lion  kevin  kevei
   Toujour  erwin  swinne
   Arnoets  guido  bontempi
   Arnoets  yoran  junior bontempi
   Lejeune Giel  Mini-Leugge
  IN MEMORIAN
   Carriére  danny  dolf
   Hensmans  steve  henne


  Championschip
    2018 - 2019
   01   JAKKE   33
   02  SCHILDER   27
   03  YOKO   27
   04  Sparro   0
   05  Leugge      0
   06  Mini leugge       0
   07  Junior  0
   08  Bontempi  0 
   09  Kevei  0
   10  De lange  0
   11  Fick  0
   12  Swinne  0
  21


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Links
 • 12 go Biking
 • Chain reaction cycles
 • vwb
 • Vaste MTB-routes
 • Mtb-you
 • Rose versand mtb
 • Futurumshop mtb
 • Hopmans Bergen o. Z.

  Links (2)
 • Barracuda Waver
 • MTB-gigant
 • Biqq
 • O2 Bikers
 • MOOZES
 • Fietssportief
 • Bikediscount
 • bike 24
 • bike-components

 • Suggeties/tips dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


     Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!