Strijkatelier Bijloke
Herent/Keerbergen

Doltcini sportswear

Verbieren Rudy
graniet/natuursteen
    
ST Bikes

Café onder de Toren
       Wilsele

SVB Janssen print/copy/fax/PC

RP 'T Kaffeeke

De Fietsgarage     Holsbeek

Lion Recyclage

        


Foto
Archief per jaar
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
  Inhoud blog
 • wijgmaal
 • TT Molenbeek - Wersbeek
 • TT Lummen
 • TT Zemst
 • TT Mol
 • TT Virginal
 • TT WERCHTER
 • Londerzeel
 • langdorp
  Toertochten - activiteiten van de Klievers

  Juli 2017

  23 juli - Zondag
  geen op kalender ---

  30 juli - Zondag
  Lichtaart

  Augustus 2017

  6 augustus - Zondag
  Heusden - Zolder

  12 augustus - Zaterdag
  Kasterlee

  13 augustus - Zondag
  Grobbendonk

  20 augustus - Zondag
  Aarschot

  27 augustus - Zondag
  Tielt Winge T Solveld

  September 2017

  3 september - Zondag
  Haasrode

  Zoeken in blog

  MTB-TEAM DE KLIEVERS - WILSELE

  17-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wijgmaal
  1 kliever naar wijgmaal gaan fietsen !!! yoko moest werken en leugge moest met de zoon naar de koers in wilsele ! Om dat het en thuis rit was heb ik de 30 gedaan dat toch nog 35 was met 12 km asfalt, En zo kon ik ook nog giel zien rijden die zeker zijn best heeft gedaan met en 1 eerste en 2 plekShocked  !!! De rit was ok met veel berg op en af buiten de asfalt van start tot we tussen het groen mochten rijden was 9 km ! dat is toch iets te veel  Sad ,!!! Maar de drank en eten was zeker in orde Very Happy.

  17-07-2017 om 18:59 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Molenbeek - Wersbeek
  Met 2 klievers van start. Jakke en Yoko. Veel volk aan t vertrek en wij weg. De eerste 5 km veel bikers gespot met platte tube. De tocht verliep langs het gekende parcour tussen de fruitbomen en het glooiende landschap. Bij de eerste splitsing gekozen voor de 40 km. Onderweg Jonneke opgeraapt ( 70 km ) en zo samen verder tot aan b.v.  Alles ok , maar vwb  zou nu een andere sportdrank hemmen. Wij dronken daar iet met ne smaak van appels . Terug weg nu naar tienbunder waar meer klimwerk onder de wielen kwam. Vandaar naar ijzeren trap om zo de laatste heuvelrug te nemen naar aankomst. Goeie tocht , prima bepijling en veel stof.  Tot de volgende !!!!!

  11-07-2017 om 08:54 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Lummen
  Met 2 klievers iet na 8 den bos in . Jakke en Yoko. Hier geen holder de bolder maar wel veel bos met het nodige draai en keer werk . Even terug moeten wennen aan de kleine plakskes die van tijd redelijk verstopt zaten. 1 keer mis en nog ne keer moeten stoppen met den handfrei,  maar over de 45 km viel dit best mee. De wegskes waren keihard , de vitesse soms ook RazzRazz  Na  een goei 20 km was het dan tijd voor een knabbel. Dit was o.k  just den drank vonden we minder. Na de break reden we het gekende parcour in andere richting , maar ook hier zeer  veel afwisseling. Dit bleef zo doorgaan tot aan den arrivee. Sproeien was verboden dus gene afspuit. Ook  hier een foodtruck , hamburgers en Jack Daniels saus.  Bijna stond Jakke  mee te bakken.    Tot de volgende . !!!!!

  26-06-2017 om 14:44 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Zemst
  Vroeg vertrokken naar Zemst voor de wermte. Hier aan start Jakke en Yoko. Ingeshreven voor de 35 km zodat we rap thuis zouden zijn en mee konden blokken. Dachten in feite dat het de tt was just voorbij Hofstade , maar bleek niet die van Weerde te zijn . Eenmaal weg kregen we stukken die in het parcour van Mechelen zaten. Veld en vlak met nen oversteek aan t kanaal. Hier even de brug omhoog voor 2 bootjes van zo n 130 meter lang.Rolling Eyes Rolling Eyes Direct nen hele hoop bikers voor den bareel die als eerste weg wilde. Wat file in den eerst bos maar we konden vlot doorschuiven. Tempo zat er vlug terug goe in. Zo deden we afwisselend kopwerk en stonden dan na 24 km aan de b.v. Hier terug meer keuze en een wat te platte maar lekkere sportdrank. Na de b.v waren er nog zo n 10 km te gaan . Tempo bleef zeer strak met hier en daar van die ambetante veldstukken. Jakke koos ook eens te rijden met vaste vering en het was toch even iet anders zo te horen. Ja , ja af en toe is het dan beter het stuur goe vast te pakken LaughingLaughing. Al bij al toch voor die streek alles gedaan en zo stonden we op tijd terug aan den arrivee. Rap iet gedronken en naar huis.  Tot de volgende.!!!!!

  12-06-2017 om 17:02 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Mol
  Maandag met 2 klievers naar Mol . Jakke en Yoko hier vertrokken voor de 40 km. Vanaf meter 1 de gaas open , we zouden wel zien of de benen al ok waren na Virginal. Na wat kilometers de schone bossen in van Mol met het nodige draai en keerwerk. Hier en daar door het lange droge weer stukken zand en ook veel denneappels in den bos. Ni veu oep te eten maar we hebben er wel zien oep uitschuiven  De vitesse bleef constant hoog en vonden mekaar terug voor wa kopwerk. Just dat verstond er ene ni , Nen local bleef iet te lang in ons wiel plekken, en overpakken verstond em ook ni Twisted Evil Twisted Evil . Dan maar meegepakt tot aan de b.v. Deze was op 20 meter van start . Hier zeer weinig te rapen. Schotel 1  Stuk banaan ,  Schotel 2  Wafel.  ook den drank smaakte speciaal.  Terug weg ( oef zonder onze plekker ) voor deel 2 . Constant de bossen in waar we samenkwamen met anderen en vershillende km s aan een zeer hoog tempo de bossen onveilig maakte. Even langs het nucleaire deel in mol om zo na 1 uur 43 min af te klokken aan den arrivee. Nog iet gedronken de spruit erop en naar huis. Tot de volgende!!!!!!

  05-06-2017 om 16:06 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Virginal
  Omdat er niks opstond in de geburen met 3 klievers afgezakt naar Virginal. Is achter Waterloo, Ittre , Tubize . Sparro , Jakke en Yoko ingeschreven aan plaatselijke voetbalkantinne. We wisten niet wat ons hier te wachten stond. Eenmaal weg wisten we wel dat het hier constant oep en af was .aan de eerste splitsing kozen we de 36 km. Onze (  Pluim ) Sparro was in zen nopjes , hij ging duidelijk voor het bergklassement. Na een kleine 20 km b.v , iet anders dan bij ons, maar ok. Just den sportdrank was hier water met grenadinne of wel met munt. Na de b.v was het parcour ook beter met mooie stukken bos en afgelegen wegskes. Zelfs nen klim met halfweg wat tappen erin. Sparro  RazzRazzRazz  zweefde nog steeds over alle klimmen , en wij maar stoempen   Embarassed Embarassed        Na 38 km stonden we terug aan de kantinne van verbroedering . Achteraf gezien was de 45km ook zeker te doen geweest.  Nog iet gedronken en naar huis.  Tot de volgende

  05-06-2017 om 15:24 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  03-06-2017 om 12:26 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT WERCHTER
  Met 4 klievers  Mini Leugge , Jakke , Leugge , Yoko  en gastrijder Olli van start gegaan . Omdat we met de velo naar daar gingen en Olli nog niet had gereden gekozen voor 27 km. Eenmaal weg redelijk donker en een lek , wat snel overging in regen. VOOR  1 ne keer wel gezond verstand gebruikt en gelukkig kunnen schuilen onder afdak van lokale boer. Na 10 min voets met als gevolg veel water op het parcour. en allemaal een natte broek. Mini Leugge niet happy, waar is de moos.!! Enkele km 's  verder straalde hij een crossboske en de moos er verniet bij. Even de demerkant op en wat lussen in de boskes ernaast. Zo reden we verder (Heikant ) onder een goed tempo naar b.v. . B.v in orde met wel een speciaal drankske. Terug vertrokken voor de laatste 7 km , met soms een demmarage. Mini Leugge had alles onder controle en was klaar voor de sprint.  Je mag zelf raden wie er won  RazzRazz. Fiets nog afgesproten en naar huis . Zelfs bij het wachten aan rood licht begint hij de dansen met zen ne velo .Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes      Tot de volgende !!!!

  29-05-2017 om 09:34 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Londerzeel
  Met 2 klievers van start gegaan Sparro en Yoko. Onder een ferm zonneke gekozen voor de 54 km . Veel veldwegen en hier en daar een stuk bos. Na ongeveer 21 km b.v , deze was o.k.  Na de break een lus erbij richting Meise met wat meer hoogtemeters. ( Sparro kontent ) Onderweg wel veel oversteken gedaan maar zeer weinig verkeer op de baan. Bij aankomst de velo stofvrij gemaakt , ene gedronken en naar huis.  Nog nooit zoveel politie gezien Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes ( TRUMP affaire ) .EN waarom zat Sparro zo gebukt in den OTTO QuestionQuestion    Wink

  29-05-2017 om 08:40 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.langdorp
  1 kliever naar langdorp om dat de rest moest werken of met de zoon weg !  Daar aangekomen  gekozen voor de 45 km te doen , de toch was anders als ander jaren waar er de eerste 15 km geen klim werk aan te pas kwam ,Een keer de drank en het eten gevonden te hebben werd het anders .En paar zware klimmen voor de wielen en prive stukken die er zeker mochten zijn .Voor de rest was alles dik in orde ! Zo dat ik na 2u38 min rijden en niet te veel slaap toch terug aan kwamLaughing !!! tot de volgende 

  22-05-2017 om 11:42 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Wezemaal
  Met 3 klievers en 1 gastrijder vertrokken naar Wezemaal .  Sparro , Jakke , Yoko  en Arne.  Arne is nen maat van Sparro . Onder een stralende zon de eerste  km ' s  vlak met aan de vijvers in Holsbeek veel moos. Omhoog aan de zagerij waar de 1 st splitsing was en Yoko koos voor de 45 km . Jakke met de jongsters voets veu de 27 km. Op de 45 , zounk , naar bed van Napoleon, klim hondeclub, chartreuse en zo naar b.v . De 27 ongeveer zelfde maar zonder de zware klimmen. Hier en daar prive met wel echt ni gekende stukken. B.v . dik in orde met zelfs pepmiddel in fleske. Had veel weg van buske rood ( van als ge vroeger oep u smoel ging) daar op promostand. Terug weg nu de kant uit van Gelrode met een zeer mooi stuk prive achter den bos kerkhof (6 km) . Eenmaal daar passee langs achterkant tettenbarak nu via moedermolen naar den bos in Wezemaal. Onderweg pittig stukje klim waar we verplicht werden naast het paadje te rijden ( bizar )  Boven in het gekende bos van Wezemaal vele lussen met alles erop en er aan. Voor vele zeer mooi , voor sommige iet te veel van het goede. Zo te lezen op forum zal dit misschien wel eens de laatste keer hier geweest kunnen zijn . Uit het bos de grote baan over naar aankomst aan de voetbalplein.  Yoko klokte af op 45 , Sparro, Jakke en Arne hadden er 30.  Arne weet nu ook dat er oep nen mtb minder ottomatic staat den oep een vislien !Very HappyVery HappyWinkWink . Tot de volgende.!!!

  16-05-2017 om 20:04 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Mechelen
  Omdat zot zijn niet veel zeer doet gingen we vandaag voor de langste afstand , Dat was 70 km. Vroeger ook al eens hier geweest en daarmee wisten we dat alles plat is. Men kon ook kiezen voor koersvlo , vespa  of motseklet allemaal voor het goede doel. Met 2 klievers aan de start, Jakke en Yoko die al vroeg thuis was vertrokken met de velo.  Hier veel goed lopende stukken maar eenmaal de kleinere wegskes was het toch minder aangenaam ,Grond was kei hard en veel gedokker. Jakke had er duidelijk zin in en deed 3/4 van het kopwerk. Onze 1 ste b,v kregen we op een kleine 30 km. Deze was heel gewoon met veel te slappe drank (Just nu had Yoko meer poeier nodig). Na onze stop terug voets naar b .v. nummer 2 . Kwa parcour ni veel verandering maar toch continu onverhard .  Ook nu was Jakke den brommer van dienst. Bevoorrading 2 na dik 50 km , ook hier ni veel te rapen maar Yoko zeer blij met de paar minuten stop. De benen deden zelfs pijn met daar rond te lopen. Jakke geen honger of dorst Rolling Eyes . Eenmaal terug weg nog een kleine 20 te gaan zei ik Jakke gerust door te rijden , maar gaf aan  pas de laatste 10 km door te rijden. Na het bord nog 10 te gaan was ik dan ook mijn haas kwijt Wink. Nog even het jaagpad op om zo langs andere kant terug te keren richting aankomst . Hier nog leuke lussen met fotograaf  om zo op het trialparcour uit te komen. Hierna kon men een lus nemen van 2 km om dit stuk terug een 2 de maal te doen. Aan tent dik 68 km iet gedronken en onze welverdiende hamburger gegeten.  Nog onze goodiebag afhalen en naar huis , Yoko nog even doorgebeten en met de velo terug goed voor 115 km. !! Tot de volgende in Wezemaal !!!!!

  09-05-2017 om 10:31 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.diest deurne
  Met 3 klievers naar diest deurne waaronder leugge-mini leugge en jakke !
  gekozen voor de 26 km om dat mini leugge nog moe was en dus al te laat aan de start ! een wij weg mini leugge op kop voor het tempo te regelen . de tocht viel toch zwaar uit voor mini en had honger en dorst om dat hij thuis geen tijd had om te eten Embarassed Rolling Eyes!
  we kregen wel en paar bergen voor onze neus en singletracks ,op 14 km bevoorrading in zicht mini nee lach tot achter zijn oren en hem goed voldaanShocked de bevoorrading was zeker in orde zelfs de sport drank was goe !!en wij terug weg maar op 21 km was het vat terug af van mini leugge dan maar even stoppen om wat suikers bij te geven en zo verder te rijden met hier en daar en duw in mini zijn rug !!! maar toch goed gereden van mini leugge mag zeker nog mee Razz

  tot de volgende 

  30-04-2017 om 14:12 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.haacht
  Normaal met 2 klievers naar haacht maar schilder afgebeld moest weg met zijn madam !Sad dan maar 1 kliever naar haacht daar aangekomen gekozen voor de 33 km die er dan toch nog 35 was ! de toch was zeker ook ok met veel singletracks en hier en daar en bergje leuk om te doen !
  eenmaal aan de bevoorrading aan gekomen die dik in orde wasLaughing maar iets vroeger mocht zijn ( op 26 km )! Na de bv ongeveer het zelfde onder de wielen !zo dat ik vroeg terug thuis was .Laughing
  tot de volgende !!!!
  Wie zien heeft Zondag 30 april in Diest ExclamationExclamationQuestion

  24-04-2017 om 18:37 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Olmen
  Jakke en Yoko vertrokken van aan feesttent oep de met. Gekozen voor de 46 km. Na een paar km wisten we al dat er hier geen binneblad aan te pas zou komen. Alles vlak met wel mooie stukken bos voor door te vlammen. Jakke zat met zeer goei benen , denk dat hem al zaterdagavond is begonnen me repen te eten LaughingLaughing  We stonden dan ook rap aan de b.v , deze was ( mager ) maar oke.  ( 21 km ) Na de break terug de gaas open met afwisselend kopwerk zodat we al snel de kerk van Olmen in zicht kregen. Na 2 uur en 7 min zat de rit erop , Goe gedaan van de mannen die samen toch meer dan 100 jaar oud zijn.  Tot de volgende !!!

  17-04-2017 om 09:07 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Rillaar
  Drie klievers van start , Sparro , Jakke en Yoko. Gekozen voor de kleine toer omdat het koers op t v was. Yoko was naar daar met de velo. Ook Bontempi had dit zat reeds gedaan. Eenmaal weg de baan over en wat op en af.  Hier 1 spoor waar sparro even de controle kwijt was en we in de remmen moesten. Jakke vrenneerde zo hard dat zen ne achterste gein los schoot uit remgreep Exclamation. Even opzij voor de schade op te meten en na overleg voets met alleen nen vrein van voor. Aan b.v stonden de mannen van swooth , maar spijtig genoeg konden deze de rem ni herstellen. het juiste gerief en geen vat olie bij. Dan maar eten en drinken. Sparro in zen nopjes , Had stillekes gehoopt dat we hier bleven om te brunchen RazzRazz. tip top met zelfs  warme pannekoeken. Verder uitgereden met nog wa stevig klimwerk naar het einde toe. Bike afgesproten iet gedronken en naar huis.  Tot de volgende.

  10-04-2017 om 17:32 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tt In de streek
  Onder een stralend zonneke vertrokken met 4 klievers  Mini Leugge , Leugge  , Jakke en Yoko. Via dellestraat  overal  wat op en af tot in de gebeuren van ST bikes. Korte b.v  genomen aan kerk K - D. Hier en daar nief stukje gedaan en regelmatig andere rijrichting. gekozen.  Korte apres bike bij Yoko zodat Mini Leugge bij thuiskomst er zo n 35 km oep den teller had.   Deze had ook nog eens tussensprint gewonnen over de autoroute RazzRazzRazz .. Goe bezig maat.  Tot de volgende !!!!

  02-04-2017 om 22:12 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 2/4
  Omdat het zondag De Koers van het jaar is gaan we toerke in de streek doen. Vertrekken tussen half  - kwart voor negen aan Fick. Laat maar iet weten als de goesting er is.  

  30-03-2017 om 07:30 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIETSTOCHT KORTRIJK DUTSEL
  Met3 klievers naar kortrijk dutsel . 2 klievers van start om 8u15 waren schilder en jakke , leugge iets later vertrokken met gastrijder billy !!!
  we hadden gekozen voor de 23 km zo dat we zeker op tijd terug thuis waren zo dat jakke zijn zoon kon weg brengen !  éénmaal weg kregen we al de bergen voor ons wielen hier en daar een plasje waar we rond konden rijden en zo verder voor en hapje en drankje dat niet zo goed was , en wij verder terug bij aankomst al 29 km op teller en terug naar huis zo dat we 36 km hadden tegen dat we thuis waren maar goe op tijd thuis dat wel !!!! tot de volgende 

  26-03-2017 om 21:35 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Oud Heverlee
  Met 3 klievers van start. Leugge , Mini - leugge en Yoko . Mini - Leugge met nen bike om jaloers op te zijn stond te blinken voor het grote avontuur.  Wij weg voor 32 km Rolling EyesRolling Eyes !!!   Heel straf  voor ne gast van 8 jaar.   De eerste km s moesten we dan ook proberen te vertellen dat het geen koers was , sprong op alles wat bewoog. Bergop en afdalingen met nen jump hier en daar , alles met ne velo is voor Mini -leugge heel gewoon. RazzRazz . Kreeg dan ook geregeld applaus van andere bikers.Via zoet water naar kluis om zo naar frans gedeelte te gaan.  Parcour overal goed berijdbaar, soms een plas en af en toe e vettig stuk . Iet over den helft even op adem komen met ne koek en wa drank. Met wat extra in de zak vertrokken we dan voor deel 2 , hier genoeg hoogtemeters ( kotéé  Huldenberg ) . Even tijdens zware klim  een kleine stop om bij te tanken en een extra reep , Langs het water naar Korbeek - Dijle en nu kwam aankomst kwam in zicht. Nog 1 maal langs spoorweg omhoog , kleine afdaling om zo via oplopend stuk naar sprint te gaan . Mini -Leugge  nam hier de leiding en schudde iedereen uit zen wiel. Yoko er naar toe EmbarassedEmbarassed maar dan kwam nog de sprint. Mini - Leugge trok nog eens flink door en mocht weer al eens beide armen in de lucht steken.  STERK ,  STRAF  EN  ZEER KNAP .WinkWink Tot de volgende !!!!

  21-03-2017 om 14:28 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Dakwerken Meeus - Lejeune   / Wilsele         

  Hotel Le central  /   Han sur Lesse

  Delta Lloyd / Danny Mees   /   Wilsele

  Peintural schilder-decoratie-afwerkingsbedrijf    

  Brouwerij "De Vlier" Holsbeek 

  Renov Design / Herent 


      
            


  Foto

  Ledenlijst
  Naam             Alias          
   Lejeune   wim  leugge
   Meeus  nick  fick
   Lejeune   marc  yoko
   Vanhove  tom  schilder
   Robberechts  jean  jakke
   Robberechts  stijn  sparro
   Lion  pascal  de lange
   Lion  kevin  kevei
   Toujour  erwin  swinne
   Arnoets  guido  bontempi
   Arnoets  yoran  junior bontempi
   Lejeune Giel  Mini-Leugge
  IN MEMORIAN
   Carriére  danny  dolf
   Hensmans  steve  henne


  Championschip
    2016 - 2017
   01   Jakke     126
   02  Yoko  99
   03  Schilder  27
   04  Leugge  27
   05  Bontempi  21
   06  Junior  18
   07  Mini-leugge  18
   08  Sparro  21
   09  Kevei  3
   10  De lange  3
   11  Fick  0
   12  Swinne  0


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Links
 • Klievers Teambikes
 • foto's toertocht
 • 12 go Biking
 • Chain reaction cycles
 • vwb
 • Vaste MTB-routes
 • Mtb-you
 • Rose versand mtb
 • Futurumshop mtb
 • Hopmans Bergen o. Z.

  Links (2)
 • Barracuda Waver
 • MTB-gigant
 • Biqq
 • O2 Bikers
 • MOOZES
 • Fietssportief
 • Bikediscount
 • bike 24
 • bike-components

  Suggeties/tips dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


     Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!