Strijkatelier Bijloke
Herent/Keerbergen

Doltcini sportswear

Verbieren Rudy
graniet/natuursteen
    
ST Bikes

Café onder de Toren
       Wilsele

SVB Janssen print/copy/fax/PC

RP 'T Kaffeeke

De Fietsgarage     Holsbeek

Lion Recyclage

        


Foto
Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
  Inhoud blog
 • lichtaart
 • TT NANINNE _ NAMEN
 • TT Wijgmaal
 • bekkevoort
 • TT Oud -Heverlee
 • TT Lummen
 • TT Zemst
 • TT Diest
 • TT mazy
 • mol
  Toertochten - activiteiten van de Klievers

  Augustus 2018

  19 augustus - Zondag
  Aarschot

  26 augustus - Zondag
  Tielt Winge T Solveld

  September 2018

  2 september - Zondag
  Haasrode

  9 september - Zondag
  Overpelt

  16 september - Zondag
  Gelrode

  23 september - Zondag
  Zelem

  30 september - Zondag
  Werchter

  Zoeken in blog

  MTB-TEAM DE KLIEVERS - WILSELE

  01-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lichtaart
  Zondag met 2 klievers naar lichtaart gaan fietsen , Deze waren yoko en jakke schilder ging naar zee met zijn madam !Daar gekomen en vertrokken voor de 60 km te doe op bevel van yoko die kop nam !! op 18 km de eerste keer dan maar eten en drinken zo dat we verder konden voor de volgende 20 km te doen !! bij de tweede bv vertrokken voor de rest maar daar kregen we veel stukken met losse zand en niet te rijden waren en dan zeker niet als yoko stukken maakt ! YOKO stukken aan zijn fiets en gedaan met rijden ! Dan maar de weg gezocht en van daar nog 2km te doen voor we binnen waren , Dus jakke yoko verder getrokken tot we terug aan de start stonden goed voor 49 km met 517hm en een gemiddelde van 20.56km/u !!!tot de volgende zondag in Heusden !!! en YOKO TIJD VOOR 1X12 TE ZETTEN HE !!!!!

  01-08-2018 om 15:09 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT NANINNE _ NAMEN
  Met twee klievers vroeg uit de veren , deze waren Schilder en Yoko. Omdat er bij ons in de geburen niks op stond wij naar Namen. Buske geparkeerd en ingeschreven voor de 40 km. Na 120 meter aan het dorpspleinke geen plakske meer iedereen aan het zoeken. Toch een geverfde pijl op de grond en wij weg. Dit zou zo den hele toer blijven en waar men niet kon verven ging men kalken. Wij vonden dit straf , de lokals vonden dit heel gewoon .Dit is Wallonie. De veldwegen waren bikkelhard en zeer veel stenen. Hier zoals verwacht veel langere klimmen maar met gezond verstand goe te doen. Na ongeveer 18 km waren we aan b.v.. A ha grenadine of munt aangevuld met al het lekkers vanuit de kast. Nu was het constant op en af tot we opeens na 29 km aan b.v 2 waren. Met dit warme weer goe meegenomen.Nu direct na 10 meter den bos in voor een klim van 1.2 km op het kleinste verzet slalommend tussen de stenenEmbarassedEmbarassedEmbarassed. Na deze lastige een afdaling en ja het leuke hier is dat je niet weet wat er gaat komen . We mochten terug klimmen en eenmaal daarboven zagen we in de verte de kantinne. Nu nog een lus van een paar km. Hier lag er zelfs nog ene te slapen in de kant me nen dikke frak in de volle zon Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes. De lus was nog een stuk bos en veld eindigend met meer dan vals plat om zo naar de kantinne te gaan  Na 41.6 km en 846 hoogtemeters alles in den bus en naar huis. Tot de volgende!!!!!!!!!

  23-07-2018 om 13:39 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Wijgmaal
  Een zo goed als thuisrit voor de klievers, dus met de vlo naar de start. Voor Schilder al iet verder dan voor Jakke. Yoko alweer werken. Ingeschreven voor voor de 30km(Jakke moest nog voor pendeldienst spelen) en wij weg. Door den dreef rchting Vaart, Herent, bos Mollekescross en zo op naar bv te Bertem. Hier nog efkes geposeerd voor ne foto en terug weg. Schilder onderweg nog pelleke gemist, maar Jakke goe wakker en had het gezien. Af en toe nog serieus berop, maar de klievers bleven schoon bijeen. Tempo lag ondanks de warmte redelijk hoog, nog geen 10u en de klievers stonden terug aan den arrivee. Colake gedronken en huiswaarts. Schilder had toch nog 57km opt tellerke. Tot volgende week

  21-07-2018 om 07:31 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bekkevoort
  Met 2 klievers naar bekkevoort  voor en tourtocht te doen !Deze waren schilder en jakke , yoko kon niet mee die laag in de zetel met en dik hand ! Maar wies niet van watCrying or Very sad !!Een maal ingeschreven kozen we voor de 43 km te doen ! Na al en paar bergen gedaan te hebben ging schilder kop trekken tot de volgende berg op zoon 14 km , en schilder weg jakke kon niet volgen op dat moment Embarassed !Dan jakke maar verder op eigen tempo en zou schilder wel zien bevoorrading maar daar ook geen schilder meer te zien !!Jakke verder tot hij en bericht van schilder kreeg dat hij al verder was om dat hij gebeld was van thuis met en noodgevalleke Sad!!Geen probleem zij jakke en hij verder !!Na de 43km gedaan te hebben met de nodige hoogte meters was ik bij dat ik binnen was !!!! weet nu niet wat schilder gedaan had van km !!Nog iets gedronken met den danny die daar zat met stukken en naar huis !!! TOT DE VOLGENDE !ZONDAG WIJGMAAL NORMAAL !!!

  09-07-2018 om 15:23 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Oud -Heverlee
  Met 4 klievers van start. Deze waren Jakke , Schilder , Yoko en Mini-Leugge. Omdat Giel mobiel mee ging starten kozen we voor de 30 km. DE grote met de velo naar daar , de jongste koos voor een taxi. Eenmaal weg weer supersnelle toer door het warme weer. En als dan ook nog Mini leugge vanvoor komt weet ge direkt wa uur het is.Na 18 snelle km b.v. Mini - Leugge begon direkt te hamsteren. Na de b.v kregen we ook meer hoogtemeters maar het ging nog bijzonder goed vooe Mini - leugge. Er werden zelfs al plannen gemaakt voor de laatste rechte lijn. Met nog een paar km te gaan gooide Yoko en Mini - leugge e bommeke . Deze werd zorgvuldig opgevangen door Schilder en Jakke , zodat we samen terug aan kantinne stonden. Nog iet gedronken en alle 4 met de velo terug. We gingen onderweg naar de maskes kijken RazzRazzRazz Bij onze jongste stonden er ook 46 km oep den teller. Proficiat Mini -Leugge.  Tot de volgende

  05-07-2018 om 15:57 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Lummen
  Met 3 klievers van start te Lummen. Yoko, Jakke en Schilder.Zeer snelle rit door het droge weer. Zo snel zodat Schilder die na b.v voor het hazepad koos e plakske moet gemist emmen. Met die extra 700 meter moest hij toekijken hoe Jakke en Yoko voor hem den arrivee haalde .  Tot de volgende !!!

  05-07-2018 om 15:35 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Zemst
  Klievers Jakke en Schilder aan de start te Zemst voor de wekelijkse tt. Kliever Yoko moest weeral van de fritpataten puree gaan maken, werken dus. Jakke ging voor de 35km, want moest op tijd thuis zijn op pre-examen af te nemen. Schilder ging normaal voor de lange afstand, maar had last van ne zere rug. Eenmaal vertrokken ging de tocht over veldwegen en asfalt, veel anders gingen we hier niet vinden en van hoogtemeters was ook geen sprake. Bevoorrading in den hangar was in orde en zo verder over de puttekes veldwegen. Bij het crossparcour nog efkes ne molshoop of 2, hier haalden we toch nog 140 hm! Al een geluk dat het voor een goed doel is, want veel plezier bied deze tocht niet. Mannekes tot de volgende.

  25-06-2018 om 21:55 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Diest
  Met 2 klievers van start , Schilder en Yoko. Meester Jakke moest de examen vragen thuis opstellen. Wij weg voor de 45 km en na 5 km al sap in den helm. De meeste straffe stukken zaten ook hier in deel 1. Bij 3 venijnige korte klimmen moest Yoko even op de tandjes bijten en zag alleen Schilder ze ne rug wat verder. Verzamelen deden we bij de b.v op zo n 20 km. Via airport Schaffen nu naar de stadwallen in Diest. Afdaling aan station even onze handfrei moeten gebruiken. Embarassed   Hier even halt aan lichten waar Yoko direkt ne kameraad maakte. Deze begon over den trein naar Antwerpen, ik naar Bokrijk. Dan over den tram Rolling EyesRolling Eyes . Kort samengevat E SCHA MAN op nen electrieke bike. Bergaf stond em stil, vlak en bergop een raket. Onze maat ( tram 7 ) zagen we daar meer dan ene keer. Deel 2 was het meer van vals plat en de grote molen. Op het einde nog een verrassing, naast parking door ( iedereen YES binnen ) stond er e plakske. Blijven gaan. Hierna nog een lus en vals plat om zo naar den arrivee te gaan. Het was goe en werm.  Tot de volgende. !!!!!!!

  10-06-2018 om 19:33 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT mazy
  Omdat er niks in de gebeuren was wij naar Namur. Wij zijn Schilder ,Jakke en Yoko. Daar ingeschreven weg voor een onbekende tt, Na 500 meter den bos in en ne klim om wakker te worden. Bij 1 ste splitsing ging Jakke de 35 de andere de 45 km. Hier nog echte ferme stukken voor te rijden en geen wille gasten die u van de velo af rijden. Na 17 boeiende km eerste b,v. De supermarche had alles in huis , van neukkes tot gesneden sorsis, cake, haribo beertjes ,fruit en nog e bekke van alles. Den drank was hier munt of grenadine met water.Wij voets langs geweldige stukken tot b,v 2 na zo n 29 km. hier ook alles ok. Hierna was den toer nog knapper en nog iet zwaarder.en was Schilder er van tussen. Yoko reed op zen tempo verder uit om wat later de kantinne te bereiken . Jakke kreeg achteraf wa spijt om ni mee me ons te gaan. Ni erg Jakke wa gaan nog wel ne keer naar Namur. Dees was top. Moe maar voldaan  Tot de volgende.

  08-06-2018 om 17:31 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mol
  met 2 klievers naar mol voor een tourke te doen deze waren schilder en jakke , yoko kon niet mee om dat hij foto's moest gaan nemen met de dochter !!
  een maal aan gekomen 5 euro betaald en we warn weg voor de 40 km ! schilder op kop en jakke volgen maar , het tempo laag hoog om dat er niet te veel berg in zat !!
  op 18 km eten en drinken waar niet veel te zien was buiten groen bananen en een wafel !! den drank was ook meer water dan iets anders !!!
  wij terug weg zo dat we 39 km hadden op 1u42 min goed voor en gemiddelden van 22.48 per uur !!!
  nog ne cola gedronken en naar huis terug !!!
  tot de volgende !! VOLGENDE WEEK DIEST !!!!

  03-06-2018 om 16:43 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Wezemaal
  Met 3 klievers vroeg e weg , hier voor de 60 km. Schilder ,Jakke en Yoko. De eerst 10 km vlak om op temperatuur te komen, tot we aan de zagerij begonnen om zo verder te gaan naar de zounk. We waren vlug onder stoom. Nu richting bed v/n waar Jakke verder ging op de 50 km. Schilder en Yoko  namen de bergop van de boerderij en de hondeclub er met plezier mee Rolling Eyes. Hier en daar wel een nieuw stuk leren kennen , zoals het stuk omhoog van aan parking Dries richting Jagershuis. Nu naar b.v  aan de winge op zo n 30 km, dik in orde .Terug weg nu alles cotee Gelrode en Wezemaal . Joepie bergop EmbarassedEmbarassed het begon van tijd als is te pikken. De laaste splitsing ging nog naar sol e vita ( hier moeten we iet gemist emmen denk ik)  en nog vele. Nu begon het nog te zeveren ook  maar we waren zo goe als binnen. Onze teller stopte op 55 km met veeeeel hoogtemeters.  Tot de volgende !!!!!!!!

  15-05-2018 om 15:34 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Mechelen
  Met 3 klievers van start, aanwezig Jakke , Schilder en Yoko. Dit is een TT voor het goede doel. Omdat het een vlakke rit is hier gingen we voor de 70 km. Veel veld en weinig bos met tussendoor stukken over akkers waar den boer de moeite ni doet om zen ploeg omhoog te halen . Onderweg 2 b.v s , vooral den eerste op ongeveer 34 km viel in de smaak , niet den drank maar wel de ingepakte soorten koeken RazzRazzRazz. Terug weg op groot verzet bolde we van t ene stuk naar het andere. Even Jakke mee getrokken na splitsing om zo na 54 km nog eens even op adem te komen bij b.v 2. Toch wee geen koeken zeker RazzRazzRazz.. Deel 3 was zoals 1&2 met de laatste km langs het water en afsluitend het gekende trialparcour met stukje bos. De tent was nu in zicht waar we na 3 u 17 min afklokte. Zo een tt als deze mag er zeker eens tussen.  Tot de volgende!!!!!!!!

  15-05-2018 om 15:07 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.haacht
  met 3 klievers naar haacht voor en tocht van 42 km ! deze waren schilder sparro en jakke ! vertrokken met schilder op kop en sparro en jakke er achter tot aan de splitsing even overleg wie wat doet en we gingen same voor de 42 km gaan !al snel ging het tempo omhoog met veel singel tracks er in en toch hier en daar wat berg op !!bijna aan de bevorading regen op ons dak daar aan gekomen overleg wat we doen en schilder zij ik rij binnen waar op jakke zij wij rijden mee binnen ! zo dat we bij het binnen komen toch nog 33 km hadden gereden !!!

  30-04-2018 om 12:20 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Deurne Diest
  Omdat het zou gaan regenen niet naar de roc  ( naar het schijnt was het daar wel goe weer Evil or Very MadEvil or Very MadEvil or Very Mad ) Dan maar naar Diest. Thuis vertrokken met wa gedrup om daar te starten onder redelijk wa regen. De 3 klievers Jakke, Schilder en Yoko na 500 m al me e nat gat. Na 11 km voelde Jakke nattigheid, achteraan nen leegloper. Even halt om te zien wat er mis was. Ne nagel langs boven erin die juist boven de velgrand er terug uit stak. De melk was op dan maar nen binneband gestoken en voets. We reden nu naar de stadswallen van Diest waar de klimmekes iets technischer waren. Hier over was het tijd voor de b.v . Deze was ok. Minder in orde Jakke zen derrie, kon ni meer omhoog schakelen en het beste moest nog komen. We maakte de oversteek langs het vliegplein van schaffen en wat later begon het echte klimmen.Tijd voor Schilder om te vertrekken. Yoko bleef in de geburen van onze vloekende Jakke die zen bovenbenen zo zag bijkomen LaughingLaughing . hier zullen nog menige bikers ten onder gaan. Eenmaal hier voorbij waren de laaste km vlak en stonden we snel bij Schilder aan de afspuit. Nog rap een sjat caffee en naar huis . Tot de volgende !!!!!

  30-04-2018 om 09:19 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Rillaar
  Met 4 klievers van start Jakke; Schilder, Sparro en Yoko. Na wat meters viel het op dat Sparro zen machien ergens aan het slepen was. Even langs de kant en probleem met achterwiel. Sparro en Jakke voets voor de 25 km, Yoko en Schilder de 42. Deze toer zat zeer goe in elkaar met het nodige klimwerk in en rond Rillaar. Na 24 km was er b.v , ook hier alles top . Jakke hier met Sparro even langs de technieker van dienst. Het goede nies was dat de billekes in frut waren. Dan maar op kousevoeten naar binnen. Schilder zen nief machine bolde vanzelf zonder te stoempen en nam zo wat afstand van Yoko. Deze zag Schilder terug aan de afspuitstand na een zeer mooie in elkaar gestoken tocht. Nog even iet gedronken op Jakke ze ne B - Day en naar huis . Tot de volgende !!!!!

  23-04-2018 om 14:31 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Thuis e toerke
  Met 3 klievers vertrokken, Schilder , Jakke en Yoko. Via de trappen in Wezemaal ,wiijngaardberg zo andere kant ottoroute. We dachten dan via Holsbeek den oversteek te maken , maar Schilder ze ne FREI dacht er anders over. Eerst constant geschuur om zo over te gaan to no FREI. Schilder ni happy SadSadSad Dan maar via blaumolen naar kortrijk dutsel en dan langs veld richting Dietsestw om zo Schilder thuis af te droppen. Dees week normaal ne vlo zonder stukken RazzRazz . Yoko en Jakke  via den berg terug om zo aan den toog bij seppe te belanden.  Tot de volgende !!!!

  09-04-2018 om 13:59 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Olmen
  Met 2 klievers vroeg e weg . Gestart om 8 wat voor sommige nog half nacht is . Ingeschreven in de tent en wij weg . Jakke en yoko. Omdat we snel moesten thuis zijn de 32 km gedaan. Ondanks de regen dat er snacht s gevallen was overal zeer goe te doen . De vitesse lag snor en het bolde overal zeer goed . Na 22 km b.v dit was pover maar geen erg we gingen snoenes wokken .RazzRazzRazz Onderweg nog ene mee in ons wiel tot aan de b.v.  Yoko hier en daar een tussenversnelling maar altijd voor de rest bij elkaar gebleven. Mooie kotee ,goe toerke , fiets afgesproten een sjat caffee en naar huis.  Tot de volgende !!!!!!!.

  09-04-2018 om 13:44 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Kortrijk-Dutsel






  28-03-2018 om 17:51 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT oud- Heverlee SVK
  Met 4 klievers van start te Oud heverlee . Deze waren Schilder , Leugge , Jakke en Yoko . Het weer zat volledig meeRolling EyesRolling Eyes. Het was maar - 2 en de wind snee pe kan als e mes. Er moet wel iet anders in de weg staan om ons tegen te haven ze ne !! Eenmaal weg langs het zoet woter daar wa oep en af om zo richting de kluis te gaan. Alles zeer goed onder de wielen bleven we in de gebeuren van elkaar tot we na ongeveer 16 km de b;v kregen .Nu zaten we in Huldenberg.Drank en eten a volenté. Na de pauze vertrok Schilder oep kousevoeten wa later kwam Yoko gevolgd door Leugge en Jakke sloot de rij. Er zaten wel voldoende stijgende stukken in . Via Neerijse , Korbeek -Dijle ( Hier kwam het spook van Bertem even terug zien ) terug naar Don -Bosco om zo langs de spoorweg de aankomst te bereiken. We hadden allen gekozen voor de 32 km.Nog even iet gedronken oep Schilder zen ne B.DAY en de 2 van de Vunt met de velo terug naar huis. Tot de volgende !!!!!!

  19-03-2018 om 17:12 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Bertem
  Met 4 klievers vertrokken in Bertem , Schilder, Sparro, Jakke en Yoko. De 3 leste al goe nat me naar daar te biken. Parcour in omgekeerde richting zowat met hier en daar wa andere stukken. Nu na de start e stuk omhoog waar het meer ploeteren was dan rijden EmbarassedEmbarassed. Zo n stukken kregen we spijtig genoeg meermaals. Het was ons allen dan ook rap geklonken om de 27 km te doen. Just voor de b.v nog e luske , wa was da. B.v ok, al had men de tafel met sportdrank iet eerder onder de brug mogen zetten. Teveel (regen) water in ons sjat. Tweede deel gelukkig gestopt met regenen, maar de omloop bleef langs alle kanten plekken. Schilder e viteske lager en weg , Yoko wa later en dan Jakke en Sparro. Zelfs het laatste stuk BERGAF in het veld moest men blijven stoempen. Deze keer was er veel water nodig om alles terug wa kleur te geven. Nog even iet gedronken en terug met de velo naar huis.  Tot de volgende!!!!!!

  11-03-2018 om 19:13 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Dakwerken Meeus - Lejeune   / Wilsele         

  Hotel Le central  /   Han sur Lesse

  Delta Lloyd / Danny Mees   /   Wilsele

  Peintural schilder-decoratie-afwerkingsbedrijf    

  Brouwerij "De Vlier" Holsbeek 

  Renov Design / Herent 


      
            


  Foto

  Ledenlijst
  Naam             Alias          
   Lejeune   wim  leugge
   Meeus  nick  fick
   Lejeune   marc  yoko
   Vanhove  tom  schilder
   Robberechts  jean  jakke
   Robberechts  stijn  sparro
   Lion  pascal  de lange
   Lion  kevin  kevei
   Toujour  erwin  swinne
   Arnoets  guido  bontempi
   Arnoets  yoran  junior bontempi
   Lejeune Giel  Mini-Leugge
  IN MEMORIAN
   Carriére  danny  dolf
   Hensmans  steve  henne


  Championschip
    2017 - 2018
   01   Schilder  114
   02  Jakke  102
   03  Yoko  84
   04  Leugge  15
   05  Sparro        12 
   06  Mini leugge        6
   07  Junior    3
   08  Bontempi  0 
   09  Kevei  0
   10  De lange  0
   11  Fick  0
   12  Swinne  0


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Links
 • Klievers Teambikes
 • foto's toertocht
 • 12 go Biking
 • Chain reaction cycles
 • vwb
 • Vaste MTB-routes
 • Mtb-you
 • Rose versand mtb
 • Futurumshop mtb
 • Hopmans Bergen o. Z.

  Links (2)
 • Barracuda Waver
 • MTB-gigant
 • Biqq
 • O2 Bikers
 • MOOZES
 • Fietssportief
 • Bikediscount
 • bike 24
 • bike-components

 • Suggeties/tips dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.






   



  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!