daringruddervoordeu17

16-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pasdag
    beste,
    Op zaterdag 1 april en zaterdag 22 april 2017 zijn er terug pasdagen, voor het nieuwe seizoen krijgt iedereen een polo, men kan nog andere kledij ook bestellen dit is al te bekijken op de Facebook pagina. De pasdag voor de U17 is op zaterdag 22 april 2017 na de wedstrijd om 11u00. Dus iedereen aanwezig nadien zijn er geen pasdagen meer voorzien.
    Mvg,
    Josiane

16-03-2017 om 17:22 geschreven door josiane.van.eenoo@telenet.be

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalenderwijziging
    Beste ouders en spelers,
    De wedstrijd van 8 april 2017 VVC Beernem - KDC Ruddervoorde wordt verplaatst naar woensdag 19 april 2017 om 19u30.
    Met sportieve groeten,
    Josiane, Jean-Pierre en Frederik

16-03-2017 om 17:14 geschreven door josiane.van.eenoo@telenet.be

06-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC ST. Joris - KDC Ruddervoorde
    De wedstrijd van onze U17 tegen FC ST. Joris eindigde op 6 - 1 voor St Joris, het enige doelpunt voor Ruddervoorde werd gescoord door Yani Wallaert. Normaal moest dit een gemakkelijke wedstrijd worden voor onze scholieren maar blijkbaar waren ze de eerste 40 minuten niet helemaal wakker waardoor het al 5 - 0 was aan de rust voor St Joris. Blijkbaar had het weekendje rust onze U17 geen goed gedaan.
    Zaterdag aanstaande spelen we thuis tegen EXC. Zedelgem.

06-03-2017 om 22:43 geschreven door josiane.van.eenoo@telenet.be