Dagboek van een golden retriever
De wereld gezien door de ogen van een hond
31-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie of Wat is Baziel?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Als Golden Retriever werd ik geboren om op te groeien als een lieve zachte mensvriendelijke hond. Dat ik geen gewone hond zou worden kon ik niet weten. Ik kon zeker niet voorzien dat ik ooit schrijver zou worden.

Hoe en waarom ik leerde met mijn pootjes (!) over het klavier begon te wandelen ga je in mijn dagboek lezen…

Het begon allemaal door mijn baasje…

Een goede vijf jaar geleden verloor mijn baas op zeer korte tijd nagenoeg zijn volledig zicht. Volgens de artsen in het ziekenhuis zou een gans andere wereld voor hem opengaan. Nog steeds zoekt mijn baas naar wat die arts bedoelde; hij heeft nog niet door dat ik die nieuwe wereld voor hem werd.

De bedoeling was dat ik een opleiding als blindgeleide hond zou volgen zodat ik mijn baas zijn ogen een beetje kon vervangen. Het ging niet door met die opleiding en dus zocht ik een alternatief. Ik werd hond/schrijver!

Een Hendrik Conscience zal ik nooit worden maar dat moet ook niet want dan zou ik die man oneer aandoen.

Jongeren zullen met mijn dagboek niets educatief leren maar misschien ook een dagboek beginnen met hun belevenissen.

Ouders en grootouders zullen bij het voorlezen niet in slaap vallen. Wie weet of ze niet op zoek gaan naar een echte hond in plaats van dat pluchen ‘knuffeltje’!

Baziel

31-12-2012 om 00:00 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (63 Stemmen)
>> Reageer (0)
21-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergelijkbaar of niet?

Er zou een film in de maak zijn over Lernout & Hauspie.

Zal de film zoiets worden als die Amerikaanse films over hun grote criminelen? Zijn die twee spraaktechnologie kleine Al Capones of zal men effectief uit de doeken doen hoe die twee ‘uitvinders’ van de spraaktechnologie voor de pc werden gebruikt en misbruikt?

Er zijn nogal wat harde werkers in West-Vlaanderen, net zoals er nogal wat vooruitstrevende mensen in de Westhoek formidabele gedachten hebben.

In alles kan je niet goed zijn en ofwel waren ze superieur op het gebied van technologie ofwel waren het gewiekste fraudeurs. Echt bewezen dat ze oplichters waren heb ik nooit kunnen lezen in de media. Wel las ik het ophemelen van hun vooruitstrevende ideetjes over spraaktechnologie met de computer. Niet enkel de media was vol lof over de uitvinding en het was niet enkel de kleine man die aandelen kocht van het bedrijf. Politiek Vlaanderen prees Flanders Valley aan en zelfs wijlen Dehaene investeerde als Eerste Minister en loodgieter in bijberoep in het bedrijf. Al wie relaties had zoals parlementairen met de vele lekkages kon hun aandelen tijdig van de hand doen. Het kleine Ieperse boerke had geen weet wat er achter zijn rug en met zijn centjes gebeurde en werd uiteindelijk de klos.

Het is zoals heden dat die regeringsleiders hun kiezers fabeltjes wijsmaken en als het kalf is verdronken de schuld in de schoenen steken van de andere partijen. Dus niks nieuws onder de zon.

Een film met moorden, schieten, drugs, seks en rock en roll zal het niet worden want tot het moment dat de politiek zich niet bemoeide met L&H kenden die twee technologen wellicht de smaak nog niet eens van een glas bubbels.


21-05-2019 om 13:12 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amazing day!

Amazing kunnen we de dag wel noemen. Het afscheid van Julie met een ingetogen begrafenis.Geen plaats voor politiekers die op een dag dat een jong meisje familie, vrienden en kennissen achterliet met een immens verdriet.

De woorden van de bisschop mogen dan al dan niet doordringen door de vele luisteraars voor de kerk want wie geen persoonlijk contact had met Julie kan de juistheid van zijn woorden niet schatten.

Ieder verlies is hard en zwaar om dragen maar in het geval van Julie Van Espen zal het blijven nazinderen of haar dood had vermeden kunnen worden.

Amazing dat de wereld blijft doordraaien want met een minuutje stilte en een klein woordje over Julie blijven politiekers doorstromen naar komende week.

Voor de ene partij een familiedag in een pretpark en voor anderen handjes schudden en foldertjes uitdelen op allerlei evenementen of leuren van deur tot deur om stemmen te ronselen.

Het woord amazing was ’s avonds aan het weergalmen in het songfestival van het jaar. Tel Aviv stond op zijn kop en of de deelnemers nu al dan niet het beste van zichzelf gaven zagen wellicht velen zoals mezelf niet. Het festival is zijn oude flair kwijt. Het is een show met veel glitter en glamour maar de kwaliteit van de muziek ging er niet op vooruit. De klemtoon ligt niet meer op de song maar om allerhande effecten die weinigen nog kunnen bekoren.

Nieuwsgierig blijft men echter naar het uitreiken van de punten. Het verdelen van puntjes voor het land waar men affectie voor heeft. Niet de kwaliteit van de deelnemer of de presentatie is belangrijk maar de politieke achtergrond.

Mogelijks was het verschil tussen de vakjury en de gewone man nog nooit zo groot. Voor Duitsland een catastrofe met het televoting want nul punten krijgen is affrontelijk.

Dat is pas amazing en oh my God en zelfs fuck om het met de woorden van deze tijd te zeggen.

Nederland kan weer een dagje oranjegekte voorbereiden en hopelijk is er volgend jaar een uitzending net over de grens. Sluis, Maastricht ofzo. Dan maken we er een fietstochtje vanuit Vlaanderen ervan, niet om te gaan kijken maar om een pintje te gaan drinken in de buurt en de sfeer van die gekke oranje man op te snuiven….


21-05-2019 om 13:12 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spijtig maar terecht!

De voetbalcompetitie zit erop. Een terechte kampioen Dat zullen ook supporters van Brugge moeten toegeven. Genk verzorgde de competitie nagenoeg het ganse seizoen. Ze waren de meest attractieve ploeg en er zat regelmaat in hun spel.

Voor supporters die van voetbal in het algemeen houden is het spijtig dat er voor de laatste wedstrijd geen spanning meer is tussen de nummers 1 en 2.

Indien er geen halvering van de punten zou zijn dan was de spanning reeds van vorige week weg want dan was Genk al kampioen geweest en zat half Vlaanderen niet op een vrijdag met een slapende kop op het werk.

In tegenstelling tot die garde analisten die beweren dat Genk geen druk op zich voelde, speelde naar mijn indruk Genk wel degelijk de laatste wedstrijden onder druk. Gelukkig scoorden ze steeds in het begin van de wedstrijd maar vanaf hun voorsprong liep het allemaal wat stroefjes. Brugge daarentegen speelde enkel de wedstrijd tegen Genk onder druk. De wedstrijd die uiteindelijk de beslissing gaf tegen Standaard was een toonbeeld hoe spelen is met een gevoel van zekerheid. Anderhalve wedstrijd met één man meer en niks dat lukte. Wie aandachtig keek weet de reden dat Club het deksel op de neus kreeg. De spelers van Club Brugge stonden letterlijk op het veld en keken ernaar. Er werd amper gelopen en spijts de man meer liep geen enkele speler zich vrij. Te mak en te tam door een gevoel van superioriteit was de indruk die we kregen.

Terecht mag Genk vieren maar hun trainer moet bij zijn vak blijven. Zangtalent heeft hij niet en zelfs met een individuele opleiding zal het hem niet lukken om een Helmut Lotti te worden, laat staan een Bart Kaëll.

Laat hem bij zijn leest blijven en hoop erop dat hij met hetzelfde materiaal verder kan werken…


21-05-2019 om 13:11 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
15-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aftellen…
Men moet al een fanaat zijn om nog niet af te tellen naar 26mei. Vermoedelijk zijn veel mensen dat geleuter omtrent de verkiezingen kotsbeu.

De manier waarop die politiekers zonder blozen al volop bezig zijn met de verdeling van de postjes is meer dan bedenkelijk. Om het dan niet te hebben over het elkaar beschimpen en het kinderachtig geruzie. Indien het kleine kinderen zouden zijn dan vlogen ze in de oude tijd zonder eten naar bed. Zet Francken en De Block tegenover elkaar en je hebt een soap.

Beseffen die politiekers dan echt niet dat het percentage van blanco-kiezers alsmaar groter aan het worden is. Putten graven voor de komende generaties, geld beloven aan wie er nood aan heeft maar over geen geld maar over schulden beschikken.

Drastische en doeltreffende maatregelen komen er niet.

Mensen onthouden dat we kandidaten zat hebben om te regeren maar dat de periode voor de verkiezingen een periode is van fake nieuws.

Niet te verwonderen dat hoe langer hoe meer mensen blanco of niet gaan stemmen. Al wie op één of andere wachtlijst hangt ziet er met recht en reden geen noodzaak in om zijn tijd en moeite te verprutsen in dat hokje. Gezondheid is belangrijk en in West-Vlaanderen is er zelfs eentje die met zijn veloke, tentje en blauw boekje voor nota’s zo’n duizend km zal rondtoeren. We zullen het maar van de nood een deugd maken noemen! Het is inderdaad gezonder en leuker dan oeverloos debatteren of van deur tot deur te gaan leuren met een folderke loze beloften.

 


15-05-2019 om 21:48 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
11-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het verdriet van België!

Hugo Claus had een bestseller met zijn boek over het verdriet van België. Claus is niet meer maar het verdriet bleef.

De ouders van Julie Van Espen hebben volkomen gelijk om niet in te gaan tegen het getik-tak tussen Justitie en de Rechterlijke macht.

Het verdriet van de nabestaanden is groot en zal jaren of zoniet voor altijd hun leven bepalen.

Het had kunnen voorkomen worden maar we leven in een land waar men zich blijft verstoppen in wetten van vorige eeuw. Sexueel misbruik heeft altijd bestaan maar de evolutie en mogelijkheden van de mens zorgen ervoor dat het vaker en veelvuldiger voorkomt. De sociale media, het internet zijn een ideale voedingsbodem voor de alsmaar lugubere misbruiken.

Wanneer we in de krant het profiel lezen van Steve Bakelmans dan moet men geen expert zijn om vast te stellen dat de man een gevaar is voor de maatschappij.

Het wegduwen en wegtrekken van zowel de rechters als van Justitie is een voorbeeld hoe het niet moet. Het personeelstekort in de rechtbanken en de besparingen in het departement Justitie zijn voorwendsels om het echte probleem te verdoezelen. Het probleem zit hem veel dieper. Gebrek aan competentie van rechters. Vakidioten die recht spreken in wat in wetten van weleer is gegoten. Zich indekken dat er geen procedures kunnen gestart worden voor procedurefouten.

Ook de verdedigers van die zware criminelen misbruiken de bestaande wetten. Ook de advocaat die Bakelmans in beroep liet gaan maakte meer dan een blunder of is danig dom dat hij niet inzag dat zijn klant iemand is die op zijn minst tijdens de periode van zijn uitspraak in hoger beroep ter beschikking had moeten gaan. Dus hij had in een gespecialiseerde instelling moeten opgesloten worden en tijdens die begeleiding was het dan reeds duidelijk geworden dat de man meer dan één probleem had.

Dit zou voor de rechter in beroep een extra bewijs zijn geweest dat het hoger beroep een ‘kwakkel’ was.

Naast het vreselijke voor Julie Van Espen is het zo dat er heel veel mensen ervaring hebben met al wat het gerecht betreft. Negatieve ervaringen omdat het niet de zin van de wet maar de letter van de wet is waar zowel onderzoekers, het parket en de rechters zich achter verstoppen.

Veel slachtoffers van seksueel geweld en geweld in het algemeen leggen nooit klacht neer omdat ze weten dat het geen aarde aan de dijk brengt.

Waarom zou je als vrouw klacht neerleggen tegen je man als je weet dat de politie niet zal optreden omdat het maar over wat duwen en trekken gaat of een blauw oog! Wanneer je als man een pak slaag krijgt van je bazige vrouw of vriendin dan is het nog erger. Je zal het maar moeten aanhoren van die vriend in het blauw dat je maar een mietje bent en je vrouw maar een serieuze koek op haar donder moet geven en niet op het bureau moet komen janken…

Boeken kunnen we schrijven over misbruiken die door de wet geminimaliseerd worden. We denken daarbij aan de nog steeds op vrije voeten lopende geestelijken die dankzij de wet op de verjaring nooit een straf kregen en die nog steeds even gek als ze waren nog alle vrijheid hebben. We denken aan Dutroux zijn gewezen Martine en vele anderen die alles behalve genezen zijn en genieten van een mooie oude dag terwijl de slachtoffers nooit meer kunnen genieten door hun misdaden.

Naast het optimaliseren en aanpassen aan het strafwetboek is het de hoogste tijd dat misdadigers hun straf volledig uitzitten, in de juiste instellingen worden opgesloten en dat men eens te rade gaat niet bij boekenwurmen van universitairen maar bij deskundigen die dag in dag uit werken met die misdadigers in gevangenissen en instellingen.

Het is ook de hoogste tijd dat strafpleiters niet voor hun persoonlijke show hun toneel opvoeren maar voor de veiligheid van de maatschappij zorgen.

We moeten stilstaan bij de moeder van een Dutroux die openlijk verklaarde dat haar zoon nooit nog mag vrijkomen. Als moeder moet je veel moed hebben om dat openlijk te verklaren.

Identiek durven familieleden van Bakelmans thans verklaren dat Steve een vogel voor de kat is en een groot gevaar. Toch bestond de kans voor deze nieuwe feiten op Julie dat de man in zijn hoger beroep strafvermindering had gekregen…

Niet enkel de nabestaanden van Julie mogen rouwen maar ons ganse landje mag rouwen voor het gebrek aan logica in veel rechterlijke beslissingen.

Het Verdriet van België is identiek als het verdriet van nabestaanden. Het verdriet blijft voor altijd….

 

11-05-2019 om 13:28 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het kan ook anders!

We waren getuige dat een debat ook op een geciviliseerde manier kan.

Bart en Hilde zaten samen voor een politiek debat. Het eerste wat opviel was dat beiden elkaar lieten uitpraten, op een menselijke manier hun standpunten naar voor brachten en het wederzijds respect dat bijwijlen op een vorm van knuffelen leek zorgde ervoor dat het debat constructief werd.

Dat respect voor elkaar moeten we met een korreltje zout nemen want de bedoeling van beiden is stemmen ronselen. Geschiedenis en nuchtere West-Vlaamse werkkracht zouden samen resultaten kunnen de politiek wat eerlijker kunnen maken. Minder achterbakse trappen en minder fake.

Met Hilde kan de Christelijke partij haar paters wat doen vergeten. Een loodgieter zoals wijlen Jean-Luc hebben ze al lang niet meer. Leterme, Peeters en consoorten zijn met uitzondering van een Geens mannen die politiek beoefenen voor de macht en hun imago.

Bart kickt ook wel op macht maar die man wil in de geschiedenisboekjes komen en wil dat men hem herinnert als een Romeinse of Griekse heerser.

Beiden hebben niet dezelfde opvattingen over onderwijs maar beiden beseffen heel goed dat we via onze kindjes onze toekomst moeten verzekeren.

Opvallend was dat hun meningsverschillen iets hadden van een gezellig koppel die zoals het moet water in hun wijn kunnen doen.

Beiden hebben diverse problemen met hun partij. Bart heeft zijn Antwerpen waar het allemaal niet vlot zoals hij wil. Op iedere hoek van de straat drugs aan dumpingprijzen. Bendes die op zijn Italiaans elkaar uitmoordden. Regelmatig één of andere gestoorde die een moord pleegt en intussen sta je zowat dag en nacht in de file rond Antwerpen.

Hilde heeft een partij met een voorzitter die rijp is om in het Vaticaan te gaan werken. Een collega uit Aalter die denkt dat hij een soort Poetin is en een Geens die wel wilde maar niet kon.

Geens zal er de brui aan geven want de man heeft na zijn regeringsdeelname al goed begrepen dat die uitvoerende en rechterlijke macht met getrokken messen tegenover elkaar staan.

Het komende debat zal gans anders verlopen want de gebeurtenissen met de gruwelijke moord op een 23-jarige jonge vrouw had nooit mogen gebeuren. Het zal een oeverloos debat worden want zowel de wetgevende als rechterlijke macht hebben beiden ongelijk.

Het andere debat zal wellicht zondag gaan over de Brusselse miserie aan het Noord station. Alles behalve leuk voor die agenten die letterlijk de uitwerpselen mogen opruimen. De kans is groot dat een half politiekorps besmet is met schurft, TBC en andere niet te benijden ziektes want vuiligheid kruipt niet enkel onder de nagels.

Over de mensen die actief op het terrein bezig zijn zal men met geen woord reppen.

Het is nog afwachten of er een deel van de niet-stemmers, blanco stemmers opnieuw hun bolleke zullen gaan kleuren…

 

 

11-05-2019 om 13:26 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inburgering op zijn smalst?

Voor de tweede keer staan wildemannen (en vrouwen) te roepen en te tieren dat een kind werd verkracht, misbruikt in een school.

De eerste keer was Magalie van de blokkendoos het slachtoffer van valse beschuldigingen. Jaren duurde het voor ze eerherstel kreeg en intussen ging ze als onschuldige door een hel.

In Schaarbeek werd opnieuw een nagenoeg identieke oorlog uitgevochten op verdenking van pedofiel gedrag van een onbekende. Deze keer werd en konden de ouders niemand met de vinger wijzen.

Een eigenaardige manier om zich in te burgeren. Het Guinees meisje van vier had na de schooltijd bloed in haar slipje en in een ijltempo gebruikte men de sociale media om een reden tot oorlog te voeden.

Politieke mandatarissen sprongen op de kar en hierbij valt op dat die bepaalde politiekers blijkbaar ook mensen zijn met een niet typische Vlaamse naam! Het ophitsen van de menigte gebeurde niet in één van onze drie landstalen maar in het Arabisch. Als inburgering kan dat tellen want we verstonden er geen woord van.

Het Parket maakte duidelijk dat er volgens de wetsdokter geen sprake was van enig misbruik en uit verder onderzoek van het meisje in het ziekenhuis bleek dat ze een infectie had die eerder zeldzaam is bij kinderen van vier jaar.

Mogen we terloops de opmerking maken dat ik nog nooit hoorde dat Guineese ouders staan te roepen en te tieren als ze hun jongens en meisjes laten besnijden omwille van god weet welke reden…

Dat ouders ongerust mogen zijn wanneer hun kind thuiskomt met een slipje met bloed is begrijpelijk maar dat men dan zijn en andere inwijkelingen oproept om ruiten in te gooien en onschuldigen met de dood te bedreigen zijn geen tekenen van inburgering maar van toepassen van hun eigen leefgewoonten.

Wat hebben we aan het laten ondertekenen van charters voor inburgering als dergelijke mensen dat vodje papier gebruiken om hun … mee af te kuisen?

We hebben het dan nog niet over de hulp dat het meisje krijgt en nog zal krijgen om door onze medische staf te genezen van haar infectie.

Beelden met geroep en getier krijgen we op de sociale media om de oren maar geen woord hoe het met het meisje intussen gaat.

Zijn onze gratis medische zorgen dan wel nodig? Moeten wij dan sociale lasten dragen en betalen voor die gemeenschappen die zonder op onze wettelijke manier hun rechten te laten uitputten?

Geven mensen hun stem aan die bepaalde politiekers om dan een mes in de rug te krijgen?

Het is een onbegrijpelijke manier om ons te bedanken voor onze hulp aan diegenen die een beter leven zoeken!

 

 

11-05-2019 om 13:24 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Druk op de ketel!

Resultaat halen bleek met de druk op de ketel te zwaar voor AA Gent.

Het werd voor de Buffalo’s afdruipen in Brussel. Naast Coucke heeft de voorzitter van Gent ook problemen. Zelfs de extra premie die de spelers zouden krijgen indien ze de Beker wonnen kon niet baten. De Kakkers hadden niks te verliezen en stonden niet onder druk.

We herinneren ons de woorden van beide voorzitters want zowel die van Anderlecht als Gent hadden het bij de aanvang van de play-offs over de tweede plaats. Ze vergaten de spreuk dat je nooit het vel mag verkopen voor de beer is geschoten.

Voor de voetbalbonzen is er nu een groot probleem want kunnen ze nu Mechelen verbieden om Europees te spelen?

Er zal nog veel zeep gebruikt worden vooraleer de handjes proper zullen worden.

1 mei 2019 zal in de geschiedenisboekjes komen als de dag van de zeep.

Naast het voetbal waren er die politiekers die vergaten hun mond te spoelen met zeep. De beloften vlogen ons om de oren. Een minimum pensioen voor iedereen! Terug naar pensioenleeftijd van 65, een 100.000 nieuwe sociale woningen, wegwerken van wachtlijsten, BTW van 21 naar 6%.

We zullen eens afwachten tot na de verkiezingen en wie weet krijgen we dan een enorme zeepbel!

Zeepbelle ontploffen gemakkelijk en meestal in het gezicht van anderen…

 

 

11-05-2019 om 13:23 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pijnlijke bevallingen!

Eindelijk als man het besef gekregen dat negen maanden een lange tijd is om te bevallen.

Het duurde als man effectief negen maanden om op de wachtlijst te staan voor de bevalling van de beslissing of er al dan niet het recht was om een tussenkomst te krijgen voor een hulpmiddel. Niet dat de commissie negen maanden nodig had want ook het multi- disciplinair team kletste me enkele maanden op hun wachtlijst vooraleer mijn aanvraag door te sturen naar de bevoegde instantie.

Het is niet enkel de Welzijnszorg die bevallingen op een wachttijd zet.

Zwangerschapsperioden kunnen voor veel wrevel en ongemakken zorgen en dat ondervinden nu zowel mannen als vrouwen.

Ook discriminatie tegenover de man is plots een heet item.

Slechts of toch een 100 man krijgt borstkanker en wat hoorden we in de media? Dat die sukkelaars geen recht hebben op terugbetaling van de medicatie voor hun borstkanker. Schandalig. De man die dankzij het afgeven van een rib voor het ontstaan van de vrouw zorgde is volgens De Block minder waard dan de vrouw! Pure ongelijkheid. Dat de man minder uitpuilingskes heeft aan de borsten wil niet zeggen dat hij geen borstklieren heeft. Maar omdat de doorsnee man geen cup A, B, C, D, of E heeft moet hij alle kosten uit zijn achterzak betalen.

De vrouw moet evenveel rechten hebben als de man maar omgekeerd is het blijkbaar geen probleem dat de man in de hoek vliegt van De Block. Moet de man ook aan een soort me-too beweging beginnen denken?

Stilaan begin ik Bo (ex Boudewijn) te begrijpen! Om van twee walletjes te kunnen eten volstaat een serie operaties en wat je als man niet kan krijgen, krijg je dan als vrouw of omgekeerd.

Toch ga ik er niet aan beginnen want operaties zonder pijn kunnen enkel de Chinezen!

 

11-05-2019 om 13:23 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)


Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

Gastenboek
 • voyeurisme?
 • Deal!
 • Een donderdag groet
 • Een aangename bewolkte midweek groetje
 • Een aangename midweek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Foto
  Blog als favoriet !

  Startpagina !

  Zoeken in blog  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!