Dagboek van een golden retriever
De wereld gezien door de ogen van een hond
31-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie of Wat is Baziel?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Als Golden Retriever werd ik geboren om op te groeien als een lieve zachte mensvriendelijke hond. Dat ik geen gewone hond zou worden kon ik niet weten. Ik kon zeker niet voorzien dat ik ooit schrijver zou worden.

Hoe en waarom ik leerde met mijn pootjes (!) over het klavier begon te wandelen ga je in mijn dagboek lezen…

Het begon allemaal door mijn baasje…

Een goede vijf jaar geleden verloor mijn baas op zeer korte tijd nagenoeg zijn volledig zicht. Volgens de artsen in het ziekenhuis zou een gans andere wereld voor hem opengaan. Nog steeds zoekt mijn baas naar wat die arts bedoelde; hij heeft nog niet door dat ik die nieuwe wereld voor hem werd.

De bedoeling was dat ik een opleiding als blindgeleide hond zou volgen zodat ik mijn baas zijn ogen een beetje kon vervangen. Het ging niet door met die opleiding en dus zocht ik een alternatief. Ik werd hond/schrijver!

Een Hendrik Conscience zal ik nooit worden maar dat moet ook niet want dan zou ik die man oneer aandoen.

Jongeren zullen met mijn dagboek niets educatief leren maar misschien ook een dagboek beginnen met hun belevenissen.

Ouders en grootouders zullen bij het voorlezen niet in slaap vallen. Wie weet of ze niet op zoek gaan naar een echte hond in plaats van dat pluchen ‘knuffeltje’!

Baziel

31-12-2012 om 00:00 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (43 Stemmen)
>> Reageer (0)
25-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zielig…

De hoop op een toffe match TUSSEN ANDERLECHT EN Club Brugge in de play offs was een zielige triestige bedoening. Gewoon schandalig hoe de spelers van Club Brugge een loopje namen met hun supporters. Mensen die een te duur abonnement kopen moeten zich bezinnen want wat ze reeds enkele wedstrijden meemaken is schandalig. De houding van hun idolen is ronduit verwerpelijk.

Het ontbreekt de spelers aan inzet en beroepsfierheid.
Het is ook zielig van de groep om hun trainer met een blamage te laten vertrekken. Analisten verwijten de trainer zijn inzicht en toewijding.

Allemaal relatief want als speler op het niveau van  Club Brugge moet men aannemen dat men voetbaltechnisch een goed niveau heeft. De uitleg van Herman en raad kan dan wel kloppen voor wat betreft spelers die aan niks anders denken dan aan hun transfert maar de oudste speler van de wereld als mede zondebok bestempelen is onfair. Als er één oude rakker op het plein nog loopt en zich inzet dan is dit toch Timi. Dat zijn snelheid en wendbaarheid door ouderdom hebben ingeboet klopt maar geef het volk toch maar iemand met inzet in plaats van spelers die tegen hun zin hun job doen.
Het klopt dus dat veel voetballers dom zijn en buiten shotten niet kunnen nadenken. Wie denkt als speler nu echt dat hij de kans zal krijgen om een ‘vedette’ te worden in het buitenland als ze tijdens de play offs te lui zijn om zich in te zetten.

Spijtig dat mensen vlug vergeten want in plaats van hun abonnement te vernieuwen zouden ze beter supporter worden van een caféploeg. Leuker om spelers bezig te zien die zich amuseren dan zich te moeten opwinden over spelers die met hun voeten rammelen. De malaise zit niet enkel bij de spelers, maar ook bij het bestuur want zijn kat sturen tijdens en na de wedstrijd is niet enkel oneerbiedig tegenover de supporters maar ook een gebrek aan betrokkenheid met de club.

Zoals met het huidig weertje is het bij blauwzwart zielig.

25-04-2017 om 16:25 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straffetoebak!

De aanhangers van de soap ‘thuis’ mogen niet teveel nadenken bij het volgen van hun serie want wat ze voorgeschoteld krijgen is zware Wervikse tabak.
Na een periode van grote kwebbelen tussen de kabouters is het weer koek en ei. Zelf ben ik nog steeds op zoek naar een bedrijf die dergelijke stielmannen heeft. Ze zijn ook betaalbaar want na één dagje werken, met pauzes om te eten, soms een pintje te drinken en soms nog om een ‘vluggertje’ te doen, is de taak steeds na één dag af. Gaat het nu om het plaatsen van een tuinhuis, het aanleggen van een zwembad, plaatsen van leidingen voor de verplichte splitsing van afval en regenwater, het is op één dagje gefikst. De bedrijven die ik contacteer doen er minstens een week over en dan heb ik het niet over een zwembad maar om de splitsing van mijn regen- en afvalwater…

Dan is er nog iets zeer opvallend aan de serie. Als vurige fan van natuurdocumentaires bestaat er geen enkele diersoort met driften zoals in de serie thuis.

Zowel de mannen als de vrouwen denken om de 10 seconden aan seks. De vrije liefde uit de jaren 79 was klein bier met wat ze in thuis kunnen. Beseffen die scenarioschrijvers wat ze de verzorgenden aandoen in RVT’s? Al die bewoners volgen thuis op de voet en na de aflevering gaan ze slapen. Of beter proberen de slaap te vatten want zoals de ene het met de andere doet en wisselt van partner in bed is het voor ouderen volgen met een home trainer in de buurt.
Die bewoners kijken na hun middagmaal naar de herhaling maar zelfs die heruitzending maakt het voor die mensen niet simpeler. De namen van de acteurs onthouden is al moeilijk en dan nog onthouden wie nu met wie onder de lakens duikt vraagt nog meer inspanningen dan spelen met ‘blokken’.

Niet moeilijk dat de verzorgenden constant op zoek moeten gaan waar Alida met haar roulaterke in welke kamer sloop. Ligt ze haar middagdutje te doen bij Louis of Walter?
Positief is dat er geen onderscheid is en klassenverschil. Zowel dokters, advocaten als bouwvakkers, taxichauffeurs, studenten, ze bespringen elkaar om de haverklap. Enkel de beelden van de ‘daad’ ontbreekt of we konden van een porno soap spreken…
Zou thuis aangekocht worden door Amerikaanse zenders? Nu Tom ook met zo’n hoed zoals J.R. Ewing rondloopt, moet dit toch mogelijk zijn om Amerika te veroveren…·Enkel Trump kan dwars liggen want die man ziet niks meer zitten dat niet in zijn land werd gemaakt.
Gelukkig is er tijdens het weekend ‘echte’ sport op TV.

24-04-2017 om 14:49 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
21-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophokplicht!

Vrezen voor vogelgriep moeten we niet meer en dus verviel de ophokplicht. Spijtig dat we de leden van onze regering niet kunnen ophokken. We mogen eigenlijk toch stilaan die mannen en vrouwen van in de Wetstraat gaan vergelijken met een bende scharrelkiekens.

Geen kippen van een legbatterij want er zitten er daar die amper één ei per jaar leggen en het blijkt dan nog een ‘gestoken’ ei te zijn dat men onmiddellijk afvoert! We kunnen meer over een vergelijking spreken met scharrelkippen Ze scharrelen rond, pikken hier een graantje mee en iets later wat verder een ander graantje. Michel, de hoofdhaan, probeert zijn kiekens in toom te houden maar je mag stellen dat dit een serieuze opgave is. Naast de hoofdhaan lopen er nog meerdere van die kleine Engelse sierhaantjes
rond. Siervee is een toepasselijke naam voor die luxe haantjes. Ze proberen zich te tonen om mee te kunnen dingen op bijeenkomsten voor verkiezing op tentoonstellingen voor het mooiste pluimvee.
Bovenstaande kan aanzien worden als gebrek aan respect maar we kunnen er niet onderuit dat wat we dagelijks horen in de media toch moeilijk voor respect kan zorgen.
Een ‘troep’ mannen en vrouwen die elkaar om de haverklap beschimpen, elkaar het licht in de ogen niet van zijn opponent niet willen zien schijnen. De verkiezingskoorts van oktober 2018 zorgt nu reeds voor uitlatingen die voor mensen die geacht worden intelligent te zijn, niet door de beugel kan.

Wellicht een poging om in de dikke Van Dale te komen met een nieuw woordje: ‘moslimvee’!
Akkoord, moslims houden van kippen op hun bord maar ook van schapenvlees…
Michel kan sedert zijn aantreden zeker naar de toekomst werk vinden in een strijkcentrale. Hij mag dagelijks plooien glad strijken. Dankzij Peeters zal hij dat jobke in een flexi-job kunnen doen.
Na de discussie over de uitlatingen over het kiesvee voor de katholieken mocht Michel de volgende dag weeral aan zijn strijkplank staan. Open VLD was de boosdoener van de dag. Nu de Moniteur belge digitaal verschijnt kan men stilaan aan een soort ‘druivelaar’ beginnen met spreuken over de regering!
Dat de oppositie dwars ligt is hun taak maar de coalitie zou een geheel moeten vormen en zich houden aan gemaakte afspraken. In tegenstelling tot de beloften aan de hun kiezers blijven die kippen maar scharrelen en hun hok bevuilen. Het is de kiezer die hun uitwerpselen mag opkuisen maar vroeg of laat zal die kiezer emmer en borstel aan de kant zetten, het ophokkot met slaande deur achter zich laten liggen.

Voor mij geen kip, geen schapenkoteletje maar een echte ouderwetse mergpijp.

 

21-04-2017 om 12:07 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
20-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongewoon?

Om de zoveel jaar gaan mensen eens rommelen op hun zolder. Ook de BRT doet dat en in aansluiting op een oud programma ‘schatten op zolder’ vonden ze een ongewoon element…

Ongewoon is het minst wat men kan zeggen over Kurt Vaneeghem. We herinneren hem voornamelijk als presentator van ‘de drie wijzen’. Een indertijd druk bekeken programma omdat naast Kurt het bekketrekken van Jacques Vermeire, het leven van een Walter Grootaers met zijn twaalf jobs en dertien ongelukken, de spraakwaterval van Gerty Christoffels, niet kenden.

Kurt was toen reeds een druk doende man met een overdreven theatraal optreden.

Diezelfde Kurt haalt men tegenwoordig om de haverklap van zolder naar beneden en gooit men opnieuw voor het publiek.

Tegenwoordig zou men een jongentje als Kurt onmiddellijk een ‘relatine’ pilletje geven maar vroeger had men nog geen oog voor drukdoende mensen.

De presentator van vroeger heeft nog steeds relatine nodig. Hij kan nog even theatraal doen en gelukkig is zijn drukdoenerij geen microbe want als lesgever in het conservatorium zou hij studenten kunnen ‘bederven’.

Elke week komt Kurt de massa ‘schoon Vlaams’ leren. Daar is niks mis mee Want naast het Antwerps bestaat er ook nog een Nederlands voor gans Vlaanderen.

Kurt komt uit een gewoon arbeidersgezin en hij mag gerust de stempel ongewoon op zijn voorhoofd plaatsen. Toen geaardheid nog een groot taboe was, kwam hij voor zijn geaardheid uit. Hij brengt op ongewone manier zijn gevoelens voor kunst, eten en drinken naar buiten. Ongewoon is dat men niet kan horen dat hij oorspronkelijk van het zeetje komt. Hij komt ongewoon over en dit niettegenstaande hij een gewoon is…

20-04-2017 om 18:21 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemdelingenlegioen…

Hij stond erbij, keek ernaar en kreeg een raar gevoel! Zo kwam Jeroen over tijdens zijn ‘Goe volk’.

Goedaardige en zachte Jeroen had moeite met het kunnen plaatsen van de opleiding van het legioen d’Honneur. Een te harde en onrealistische wereld voor de kok van het volk.

Het legioen, een allegaartje van vreemde nationaliteiten die vrijwillig kiezen om te gaan vechten. Jeroen en de kijker mochten getuige zijn van een groep die zich inlijfde en na keuring kan toegelaten worden tot de effectieve inlijving.

Voor Jeroen en alle mannen die geen legerdienst meer hoefden te doen een wat onbegrijpelijke toestand met die harde discipline. Een discipline die wij niet kennen en voor niet te vergelijken met wat nog een deel van onze generatie meemaakte in hun legerdienst.

In het leger zal men man worden was het idee toen we nog miliciens hadden. Overdreven want er was discipline maar niet overdreven. Nogal wat sergeanten hadden een dorstige lever en veel miliciens leerden voor het eerst in hun leven dat je van bier moet kotsen als je er teveel dronk. Men leerde absurde, nutteloze taken uitvoeren maar de legerdienst was achteraf bekeken een goede ervaring. Je leerde je plan trekken, voor velen was de legerdienst de eerste keer dat mannen de rok van hun moedertje loslieten.

Om rekruut in het vreemdelingenlegioen te worden hebben de meeste mannen reeds een apart leventje achter de rug. Het is niet meer zoals vroeger dat je als crimineel in het legioen ging om na vijf jaar een nieuwe identiteit te krijgen. Het legioen is geen mogelijkheid meer om op papier van de aardbol te verdwijnen. Wat wel nog klopt is de kameraadschap onder de legionairs.

De meeste oud gedienden kwamen na hun dienstjaren vroeg of laat in de gevangenis want ze hadden wel discipline maar ook losse handjes en velen kwamen in het duistere nachtleven terecht. Velen bleven avonturier.

Jeroen had te weinig achtergrond om de ware ‘soldaat’ aan de tand te voelen. Het was te oppervlakkig en we bleven op onze honger zitten. Het kan niet altijd een drie sterren menu zijn.

 

20-04-2017 om 18:20 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kort door de bocht?

De opvoeding van Hendrik Bogaert zal er wellicht iets mee te maken hebben waardoor de man wreed kort door de bocht giert. Hendrik denkt dat mensen zijn zoals sigaren. Je plakt er een mooi bandje rond en klasseert ze in een sigarendoosje.

Een zeer simplistische gedachte om de dubbele nationaliteit af te schaffen. Als losse flodder heeft die gedachte een basis maar het is geen oplossing. Wanneer je verder denkt dan je neus lang is blijkt het een idiote gedachte. Volgelingen van Hendrik sleuren er dan nog het integratiedebat bij. Over integratie zit het dan helemaal mis want integratie kan een doelstelling zijn maar dan ook niks meer of minder.

Mensen zijn geen sigaren (al zijn we regelmatig de sigaar), het zijn levende wezens. Wat wij in ons denken als integratie, zo zien inwijkelingen dit anders.
Het begrijpen van een taal kan zeker bijdragen tot integratie. Eveneens werk en levensomstandigheden.
Om aan een degelijke integratie te doen moeten we beginnen met te proberen te begrijpen hoe die andere denkt en hoe die andere zijn integratie ziet.
Als eerste moeten we dan vaststellen dat in de nu aan de gang zijnde discussie over Turken die mensen niet zoals wij individueel denken maar meer in groep. Turken hebben groepsgedachten. Ze denken anders. Zelfs turken die hier werden geboren hebben een groepsgevoel over wat in het land van hun voorouders gaande is. die groepsgedachte is geen belemmering om zowel voor- als tegenstander te zijn van de dictator. In één en dezelfde familie hebben ze pro en contra’s. In tegenstelling tot het Westen vertrekken ze met de gedachte wat in hun idee het beste zou kunnen zijn voor diegenen die in hun land van oorsprong leven. Wij denken meestal wat voor ons persoonlijk het beste zou zijn. turken denken wat het beste zou zijn voor de groep. Hendrik kan die sigaren te verplichten te kiezen tussen Belg of ruk zijn maar dat is denken over een ‘voddeke’ papier. Het verandert niets aan de innerlijke gedachte van de persoon in kwestie.

De huidige discussie begint eigenlijk over tolerantie, nadien komt integratie om via inburgering samen een manier te vinden om elkaar de ‘duvel’ niet aan te doen.

Bogaert moet eens proberen om een Jood te doen kiezen! Het groepsgevoel van Joden zal hem vlug duidelijk maken dat hij zijn sigaren maar eens moet proberen aan de man te brengen in Cuba! Ze zullen hem met zijn doosje stinkstokjes vierkant uitlachen.

18-04-2017 om 16:53 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opstaan uit de doden…

Belgen zijn katholieke mensen en dat bewezen de vele volwassenen die zich met Pasen lieten dopen. Ook op sportief gebied staan Belgen op uit het graf.

Vijf medailles op de wereldkampioenschappen op de piste. ook stonden Belgische dames op het podium. Dat is reeds jaren geleden dat we het zo goed deden. Hoopgevend daarbij is de jonge Niki uit Varsenare met haar leeftijd van 20.
Tevens beleven we een ‘boerenjaar’ op de weg want in alle klassiekers stond minstens één Belg op het podium. Zowel Van Aevermaet  als Gilbert spannen de kroon. Ook over de grens in de Amstel gold Race bleek Gilbert te sterk voor de concurrentie. We houden wel ons hartje vast want zoals Gilbert twee advundums na elkaar in zijn keelgat goot gaan onze gedachten naar EPO! Van die rommel heb je een enorme dorst. (Dit heb ik van horen zeggen!) Spijtig maar woensdag geen Waals Pijltje voor Gilbert. Door zijn val zit hij met een ‘blauw’ plekje op zijn nier en moet enkele dagen rusten. Zou het echter niet als een echte Belg zijn dat hij teveel heeft ‘gefietst’, zoals ze in gent zeggen?

Stoffel op het racecircuit blijft achter in zijn ‘kist’. Honda is geen Belgisch merk en dat merken we. Stoffel moet met een ‘alaambak’ in zijn bolide stappen want hij heeft de ene panne na de andere. De reclameslogan dat het ‘oké’ is blijkt niet van toepassing op Honda.
Nu ook nog hopen dat onze turners in de prijzen vallen en dan doen we het leven goed als Jezus. Dan stijgen we ook naar de hemel binnen een dag of veertig!

18-04-2017 om 16:49 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen!

Van timing gesproken. Bonk erop moet Gwendoline gedacht hebben. Op het ogenblik dat Jezus alle moeite van de wereld heeft om die arduinen blok van zijn graf te schuiven komt Rutten met het voorstel om te besnoeien in al wat religie is.

Je zou je als God voor minder in je graf omdraaien en al het mogelijke doen om eruit te komen en die vrouw een shot onder haar doos te geven…

Nog veertig dagen heeft de huidige God om het lot van zijn herders te beslechten want dan gaat hij opnieuw ten hemel stijgen.

Zoals ze in de volksmond zeggen, zal het ook gebeuren. ‘Een scheet in een fles’! Niets zal veranderen want eensgezindheid zal er niet komen voor het voorstel van Rutten.

Niet dat het onjuist is dat Kerk en Staat moet gescheiden blijven en misschien ook worden. De basisgedachte dat enkel gelovigen voor de kosten van hun geloof moeten opdraaien is een goed idee. Wanneer de belastingsbetaler hoe langer hoe meer godsdiensten moet ondersteunen dan is dit niet juist.

Ver moeten we niet lopen want in naburige landen moeten herders werken voor de kost en genieten die geen maandelijks loon en later een pensioen.

Rutten heeft wel een zuivere troefkaart achter de hand want geen kat; geloof of ongelovig, zal zijn zegen geven bij wat nu gaande is met de betalingen van lonen en pensioenen aan herders die hun handen en soms nog onderdelen niet onder hun soutane hielden.

Het is als tegenargument zeer zwakjes te stellen dat met het geven van een wedde we inspraak hebben op hun doen en laten. Zou de kans ook niet bestaan dat wanneer men ‘ingang’ moet betalen om te geloven dat er minder criminelen zullen zijn? De tegenstanders zullen deze opmerking omdraaien en roepen dat indien geloof gegeven zal worden in garages en donkere oorden er nog meer criminelen zullen het pad van ‘hun’ God zullen volgen.

Wanneer het over centen gaat dan mogen we niet vergeten dat de belastingsbetaler nu de grootste sponsor is en wanneer enkel gelovigen betalen enkel de ‘echte’ zullen blijven geloven.

Voor een deksel een moeilijk begin van zijn carrière. Zonder enig examen een job uit de duizend krijgen en dan komt er een vrouw roet in je Paasmaal gooien. Niet moeilijk dat religie en vrouwen niet samen gaan. Dat vrouwen geen voet aan de grond krijgen in geen enkel geloof is nogal wiedes want als ze een beetje macht krijgen dan komt Satan vanonder hun nagels…

Rutten gooide een visje en hopt nu dat dit stemmen zal opleveren. Ze zal niet de enige zijn die tot de komende verkiezingen lijntjes zal uitgooien.

Het visseizoen is begonnen en nu we regelmatig verloren walvissen voor onze kust opmerken zal het een boeiende viswedstrijd worden.

Bijten in het aas doe ik niet want aan die lekkere worm zit een verdomd pijnlijke haak!

 

 

 

16-04-2017 om 14:35 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
15-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spits!

Is de uitdrukking ‘het op de spits drijven’ van toepassing?

Trump, sommigen dragen hem op handen en anderen verguizen hem. Een onberekenbare man die zijn uitspraken per dag aanpast. Een man die zichzelf graag hoort praten en die een naaldje heeft dat blijft hangen. In elke toespraak herhaalt hij van woorden of halve zinnen. Tot heden kwam er nog niet veel terecht van zijn boute uitspraken. Het terugschroeven of zelfs afschaffen van Bama-carelukte niet. Zijn muur om Mexicanen tegen te houden staat ook nog geen twee stenen hoog.

De Trumptoren heeft geen spits maar in de voorbije dagen is Trump begonnen met zijn buitenlandse politiek op de spits te voeren.

Hij begon met serieus te bekvechten met de Russen, vervolgde met een oorlogsschip richting Noord Korea te sturen en als laatste liet hij een enorme bom droppen op de tunnels en schuiloorden van terroristen.

Een grote mond opzetten kan wel wrevel en ongenoegen met zich brengen maar daar blijft het dan meestal bij. Anders ligt het wanneer je naast dreigende taal begint met wapens. De Chinees die bondgenoot is van Noord Korea slaapt wellicht slecht want de Noord Koreaan is in staat om Trump het bloed in de keel te jagen. Het Noord Koreaanse volk heeft geen keuze. Ze moeten de leiders volgen en zelfs sterven voor het ideaal en de even waanzinnige gedachten als van een Trump. De Chinees zit dan tussen hamer een aambeeld en moet het Koreaantje steunen en voor we het beseffen is WO III begonnen.

Wij die dachten dat machtwellustigen zoals Hitler dood waren beginnen nu te beseffen dat de geschiedenis zich blijft herhalen. We kunnen nu het rond Pasen loopt denken aan de Romeinse tijd. Dan was ook de halve wereld op de vlucht en thans hebben we nagenoeg een identieke situatie. Honger, dorst, oorlog, allemaal redenen om beterschap te zoeken aan de andere kant van de wereldbol. Dan nog enkele leiders met een ‘plooike’ en we moeten vrezen dat onze kindjes volgend jaar geen eitjes meer zullen kunnen rapen…

 

 

15-04-2017 om 14:44 geschreven door Baziel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)


Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

Gastenboek
 • Een aangename dinsdag
 • Een aangename namiddag en avond
 • urgentie
 • Wit gele kruis
 • de waarheid

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Foto
  Blog als favoriet !

  Startpagina !

  Blog als favoriet !

  Zoeken in blog


  Archief per maand
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 12-2012


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!