Startpagina !

Freelance Belgie &Nederland



Freelance.nl is de grootste marktplaats voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden.
Plaats gratis uw profiel /bedrijf

Blog als favoriet !
Inhoud blog
  • Recept geheim van de dag
  • smitten kitchen tips
  • Koken nieuwsjournaal
  • #cafe #vacatures #France
  • #koffie #vacatures Belgie
  • #Koffie #Vacatures Nederland
  • #Horeca #Vacatures Belgie Nederland
  • Koffie recepten
  • #Kok #Horecapersoneel Gezocht
  • 10 Euro COUPON #CADEAU bij #Dokter online.com
  • #Diabetes Twitter Wereldnieuws
  • Warning signs of #diabetes #IDF
  • Diabetes Voorpagina Nieuws
  • Dieet Voorpagina Nieuws
  • Gezond Recept Nieuws
  • Brussels spruiten supreme
  • Bloemkoolsoep Meastro
  • Champignonsoep met garnaaltjes
  • Brunch met primeurgroenten en fruit
  • Aperitiefhapjes
  • Flandria op z’n zuiders in wintermaanden
  • Aardbeienbavarois en aardbeien met asperges
  • Aubergine speciaal recepten
  • Asperges
  • Ovenschotel met aardappeltjes, champignons, tomaten en chili
  • Perzik - Braam Compote met Basilicum Siroop
  • Aardbeien
  • Aardbeientaart
  • Rabarberaardbeienjam
  • Aardbeiensalade met ontbijtspek en halloumi
  • Smoothie aardbei en banaan
  • Aardbeiengranita
  • Zoete uien met quichevulling
  • Gekruide biefburger met boontjes, peterselie & zilveruitjes en roomsaus met nootmuskaat
  • Griekse Souvlaki om je vingers bij af te likken door meester Oresta Hillas
  • Marokkaanse chocolade paaseieren
  • Chocolade gerechten video coocking with alia
  • Lamfilet met groenten
  • Brusselse - Luikse wafels
  • Frambozen met vanillecustard
  • Leptine Weight Loss pruimen is de meest eenvoudige, natuurlijke voeding die men na het avondeten inneemt. Deze natuurlijke biologische pruimen zijn geheel zonder chemicaliën en vol van voeding bovendien.
  • De shop met alle Cadac Skottelbraais!
  • VillaVino wijnaanbiedingen
  • Gevulde Komkommer
  • Frisse Banaan Sinaasappel Smoothie
  • Twitter Cullinair Updates Recepten nieuws wijn journaal kooktips video instructies en nog veel meer tips en trucs voor de echte keukenprinsen en keukenprinsessen
  • Gordon Ramsay Linguine Video Instructie
  • Gordon Ramsey - Poached Egg Video Instruction
  • Gordon Ramsay Fast Food Video Makkelijke groentecurry
  • Gordon Ramsay Fast Food Citroenkip met puree video
  • Wijn Start Portaal
  • Wijn Blog Nieuws
  • Wijn bewaren Criteria voor het bewaren van wijn.
  • Tips
  • Soesjes van zongedroogde tomaat met kaas
  • In de webwinkel van Barbecueswinkel.nl kunnen klanten onder andere terecht voor gasbarbecues, rookovens, accessoires en onderdelen voor de barbeque.
  • Woon accessoires
  • Bent u op zoek naar goede espresso apparaten, piston machines, espresso koffiemachines, koffiemolens of echte Italiaanse koffie?
  • Wat is Zelfkaasmaken.nl?
  • Warme appels met koude vanillevla voor 2 personen en appelflappen
    Categorieën
  • Champignonrecepten (0)
  • #cafe #vacatures #France (1)
  • #Diabetes Twitter Wereldnieuws (1)
  • #Horeca #Vacatures Belgie Nederland (1)
  • #koffie #vacatures Belgie (1)
  • #Koffie #Vacatures Nederland (1)
  • #Kok #Horecapersoneel Gezocht (1)
  • 10 Euro COUPON #CADEAU bij #Dokter online.com (1)
  • Aardappelrecepten (3)
  • Aardbei (1)
  • Aardbeien (6)
  • AARDBEIEN MILKSHAKE (1)
  • Afrikaanse Recepten (1)
  • Afvallen (1)
  • Aperitiefhapjes (1)
  • Appelgebak (1)
  • Asperges (1)
  • Aubergine (1)
  • Barbecueswinkel.nl (1)
  • Barbeque Recepten (1)
  • BBC Food Blog News (10)
  • Belgische Recepten (33)
  • Belgische tapas (1)
  • Bloemkoolsoep Meastro (1)
  • Boeken Bestseller (1)
  • Brunch (1)
  • Brussels spruiten supreme (1)
  • Brusselse - Luikse wafels (1)
  • Cadac Skottelbraais (1)
  • Cakes (2)
  • Champagne (1)
  • Champignonrecepten (1)
  • Chinese Recepten (1)
  • Chocolade gerechten coocking with alia Videos (2)
  • Cookstore Be (1)
  • Culinaire Sites (1)
  • CulinairNieuws.nl! (1)
  • De Plant van Onsterfelijkheid. (1)
  • Diabetes Voorpagina Nieuws (1)
  • Dieet Voorpagina Nieuws (1)
  • Diverse Landen Recepten (1)
  • Franse Recepten (1)
  • Gastronomie Evenementen (1)
  • Gezond Recept Nieuws (1)
  • Gezonde Recepten (1)
  • Goedkope en Lekkere Recepten (2)
  • Gordon Ramsay (4)
  • Green Coffee 800 + Slimming Green Tea Elite (1)
  • Griekse Recepten (2)
  • Groenten Recepten (1)
  • Ierse Recepten (1)
  • IJs (1)
  • Italiaanse Recepten (1)
  • Japans (1)
  • Joodse Recepten (1)
  • Kaas (2)
  • Kaas Maken (1)
  • Koffie Internet Shops (1)
  • Koffie recepten (1)
  • Koffievergelijking (1)
  • Koken Nieuws Nu NL (1)
  • Koken op Tv (1)
  • Koks (1)
  • Kookboeken (1)
  • Kookcursussen (1)
  • Kool Kalkoen Knoflook (1)
  • Lamfilet met groenten (1)
  • Libelle.nl Recepten (1)
  • Marokko (1)
  • Medisch Nieuws (1)
  • Mijn Receptenboek.nl (1)
  • Nederlandse Recepten (1)
  • NU NL Recept Nieuws (1)
  • Ovenschotel (1)
  • Overgewicht (1)
  • Parool eten en drinken (1)
  • Parool Wijnen (1)
  • Productschappen (1)
  • Recept van de dag (2)
  • Recepten Zoekmachine (1)
  • Restaurantgids nl (1)
  • Restaurants Belgie (1)
  • Smoothie (1)
  • Smulweb Nl (3)
  • Snelle Recepten (1)
  • Spaanse Recepten (1)
  • Traiteurs (1)
  • Twitter Cullinair Nieuws (1)
  • Video recept (0)
  • Vis Recepten (1)
  • Visgerechten (1)
  • Voeding (1)
  • Voedingscentrum - Recept van de dag (1)
  • Warning signs of diabetes IDF (1)
  • Wijn (8)
  • Wok (1)
  • Wok Recepten (1)
  • Woon accessoires (1)
  • Archief per week
  • 08/07-14/07 2013
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 07/11-13/11 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
    Zoeken in blog

    Laatste commentaren
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto

    Kok Vacatures Nl

    Welkom bij Dokter Dieet Advies



    Steun het IDF Support IDF
    Steun het Diabetesfonds
    Check for Obesitas and Diabetes!
    Word bewust van Obesitas & Diabetes!


    About: Dokter on line


    · Snel
    · Voordelig
    · Discrete verzending
    . Erkende Artsen
    · Authentieke medicijnen
    · De grootste online -apotheek
    · Geen afspraak nodig
    · Vertrouwelijk en veilig
    · Geen wachtkamer
    · Bestel thuis of op het werk
    · 20% korting op sommige kosten voor trouwe klanten!

    * Extra*

     

    ACTIE 

    10 E COUPON op alle producten

    alleen en exclusief via deze blog.


    DOKTERONLINE 10 EURO COUPON

     

    Populair Top 10 Medicijn

    Categorieën
  • Champignonrecepten (0)
  • #cafe #vacatures #France (1)
  • #Diabetes Twitter Wereldnieuws (1)
  • #Horeca #Vacatures Belgie Nederland (1)
  • #koffie #vacatures Belgie (1)
  • #Koffie #Vacatures Nederland (1)
  • #Kok #Horecapersoneel Gezocht (1)
  • 10 Euro COUPON #CADEAU bij #Dokter online.com (1)
  • Aardappelrecepten (3)
  • Aardbei (1)
  • Aardbeien (6)
  • AARDBEIEN MILKSHAKE (1)
  • Afrikaanse Recepten (1)
  • Afvallen (1)
  • Aperitiefhapjes (1)
  • Appelgebak (1)
  • Asperges (1)
  • Aubergine (1)
  • Barbecueswinkel.nl (1)
  • Barbeque Recepten (1)
  • BBC Food Blog News (10)
  • Belgische Recepten (33)
  • Belgische tapas (1)
  • Bloemkoolsoep Meastro (1)
  • Boeken Bestseller (1)
  • Brunch (1)
  • Brussels spruiten supreme (1)
  • Brusselse - Luikse wafels (1)
  • Cadac Skottelbraais (1)
  • Cakes (2)
  • Champagne (1)
  • Champignonrecepten (1)
  • Chinese Recepten (1)
  • Chocolade gerechten coocking with alia Videos (2)
  • Cookstore Be (1)
  • Culinaire Sites (1)
  • CulinairNieuws.nl! (1)
  • De Plant van Onsterfelijkheid. (1)
  • Diabetes Voorpagina Nieuws (1)
  • Dieet Voorpagina Nieuws (1)
  • Diverse Landen Recepten (1)
  • Franse Recepten (1)
  • Gastronomie Evenementen (1)
  • Gezond Recept Nieuws (1)
  • Gezonde Recepten (1)
  • Goedkope en Lekkere Recepten (2)
  • Gordon Ramsay (4)
  • Green Coffee 800 + Slimming Green Tea Elite (1)
  • Griekse Recepten (2)
  • Groenten Recepten (1)
  • Ierse Recepten (1)
  • IJs (1)
  • Italiaanse Recepten (1)
  • Japans (1)
  • Joodse Recepten (1)
  • Kaas (2)
  • Kaas Maken (1)
  • Koffie Internet Shops (1)
  • Koffie recepten (1)
  • Koffievergelijking (1)
  • Koken Nieuws Nu NL (1)
  • Koken op Tv (1)
  • Koks (1)
  • Kookboeken (1)
  • Kookcursussen (1)
  • Kool Kalkoen Knoflook (1)
  • Lamfilet met groenten (1)
  • Libelle.nl Recepten (1)
  • Marokko (1)
  • Medisch Nieuws (1)
  • Mijn Receptenboek.nl (1)
  • Nederlandse Recepten (1)
  • NU NL Recept Nieuws (1)
  • Ovenschotel (1)
  • Overgewicht (1)
  • Parool eten en drinken (1)
  • Parool Wijnen (1)
  • Productschappen (1)
  • Recept van de dag (2)
  • Recepten Zoekmachine (1)
  • Restaurantgids nl (1)
  • Restaurants Belgie (1)
  • Smoothie (1)
  • Smulweb Nl (3)
  • Snelle Recepten (1)
  • Spaanse Recepten (1)
  • Traiteurs (1)
  • Twitter Cullinair Nieuws (1)
  • Video recept (0)
  • Vis Recepten (1)
  • Visgerechten (1)
  • Voeding (1)
  • Voedingscentrum - Recept van de dag (1)
  • Warning signs of diabetes IDF (1)
  • Wijn (8)
  • Wok (1)
  • Wok Recepten (1)
  • Woon accessoires (1)
  • DOL

    http://b.ds1.nl/167/10826/?wi=6766&ws=

    Dokteronline biedt een service tussen arts, apotheek en u als klant. Na goedkeuring schrijft één van de onafhankelijk aangesloten artsen een recept voor uw medicijn of geneesmiddel, dat vervolgens door een Europese online apotheek wordt uitgeleverd en via de post bij u thuis wordt bezorgd.

    Dokteronline offers an intermediary service of a doctor and pharmacy in one, also called an internet pharmacy or online pharmacy. You can request a medical consultation for a certain treatment, if this request is granted by the doctor then a prescription is issued, which will be sent to you by a European online pharmacy, in a discreet package. So at Dokter online you can order your medicine online, so that you will receive your medication conveniently at home.

     

     

    Bookmark and Share

    Kok Vacatures Nl

    AlLes met 10 EURO EXTRA COUPON Korting

    Hoofdpunten blog bankzaken
  • Freelance Nederland
  • Alerpay Making and receiving online payments couldn’t be easier! There are only three simple steps:
  • 500Affiliates trading software offers great commission plans. It is considered as one of the most profitable programs on the net.
  • Handel in aandelen, indices, grondstoffen en valuta
  • Banken Boeken Bestsellers
    Hoofdpunten blog wetenschapnieuws
  • Wetenschap Nieuws Start Links
  • Ondernemen Links Zelfstandigen
  • Multimedia Nieuws
  • Planet watch
  • Labyrint nieuws wetenschap
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    astralis
    www.bloggen.be/astrali
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    frankloopt
    www.bloggen.be/franklo
    Blog als favoriet !
    Startpagina !
    Zoeken in blog

    Een interessant adres?

    Voor mousserende wijnen ga ik naar mijnslijter.nl Voor mousserende wijnen ga ik naar mijnslijter.nl

    Mijn favorieten
  • la bonne cuisine .be
  • Een interessant adres?

    Labels

    Cullinair Speciaal

    11-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieet Voorpagina Nieuws

    Uitgelicht

    Dat blijkt uit statistieken van de Wereldgezondheidsorganisatie. Jaarlijks krijgen 43.000 vrouwen in Nederland de diagnose kanker. Dit terwijl de kans op kanker verkleind kan worden door gezonde voeding en leefstijl.

    Dieet Voorpagina Yahoo Nieuws

    Obesitas

    Obesitas Yahoo Voorpagina

    Tags Actueel Voorpagina Nieuws Over Dieet en Uw Gezondheid  Obesitas nieuws IDF Alarm &  Diabetes Fonds Alarm Nieuwsberichten>>   Rond 2030 zullen 300 miljoen mensen, ina lle lagen van de bevolking , zijn komen te overlijden aan de gevolgen van Obesitas en Diabetes, steun daarom het IDF en het Diabetesfonds zodat zij sneller een medicijn kunnen vinden tegen de pandemische ziektes Diabetes en Obesitas en de doodsoorzaak nummer 1 van de wereld.

    11-11-2011 om 00:19 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Dieet Voorpagina Nieuws
    Tags:dieet voorpagina obesitas diabetes nieuws
    10-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezond Recept Nieuws

    Gezonde recvpeten Nieuws YH Kok

    10-11-2011 om 23:58 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gezond Recept Nieuws
    Tags:Gezond Recept Nieuws
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels spruiten supreme

     

    Geniet van dit speciaal lekker gerecht met spruiten.

    Brussels spruitenpotje

    Ingrediënten voor 4 personen:

    • 750 g spruiten,
    • 800 g vastkokende aardappelen,
    • 2 tomaten,
    • 300 g mager rundergehakt,
    • 1 ei, ½ liter magere runderbouillon,
    • 2 eetlepels gehakte peterselie,
    • 1 theelepel kerriepoeder,
    • peper en zout.

    Brussels spruitenpotjeBereiding:
    Snijd een dun plakje aan het voetje van de spruiten weg en was ze. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Dompel de tomaten 30 seconden in kokend heet water om ze gemakkelijk te kunnen pellen. Snijd ze in vieren en verwijder de pitjes.
    Doe de groenten en de aardappelen in een pan met een dikke bodem, kruid ze met peper en zout en roer er het kerriepoeder onder. Overgiet alles met de bouillon. Breng aan de kook en laat 15 minuten zachtjes koken met het deksel op de pan.
    Meng ondertussen het gehakt met het ei, de peterselie, peper en zout. Rol van het mengsel middelgrote balletjes.
    Voeg de balletjes bij de spruitjes en laat nog 15 minuten zachtjes koken.

    Kwaliteitskenmerken voor spruiten:

    • Vaste, gesloten structuur
    • Groene kleur
    • Perfecte presentatie
    • Geschoond
    • Vrij van vorstschade en fysiologische gebreken

    Houdbaarheid:

    Spruiten worden het best bewaard bij 0-1 °C. Dek af om uitdroging te voorkomen. Bewaar ze niet samen met ethyleenproducerende vruchten (tomaten, appelen, bananen, citrusvruchten, ...).

    Sorteringen:

    - 27 mm
    - 35 mm
    + 33 mm
    + 40 mm

    10-11-2011 om 23:44 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Brussels spruiten supreme
    Tags:Brussels spruiten supreme
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemkoolsoep Meastro


    Bloemkool

    Bloemkolen hebben een gelijkmatige witte of lichte crème kleur en het blad oogt frisgroen.

     

    De bloem is gelijkmatig van vorm over de ganse oppervlakte en heeft een vaste korrelstructuur.

    Verwijder de bladeren en de meest harde gedeelten van de stronk. Was de bloemkool onder stromend water. Om insecten te verwijderen de bloemkool met de stronk naar boven 10 minuten in gezouten water leggen.

    Bloemkolen zijn verkrijgbaar van april tot december. Het hoofdseizoen valt in de maanden mei tot oktober.
    De sortering gebeurt op basis van de omtrek van de bloem en de kwaliteit. Standaard worden bloemkolen in blauwe EPS-kisten verpakt. Andere verpakkingen worden geleverd op aanvraag van de handel.

    Bloemkolen worden het best bewaard bij een temperatuur van 1 °C (min 0 - max 5 °C) met een relatieve vochtigheid van 95 à 100%. Bewaar de kool in een open zak of in papier gewikkeld om uitdrogen te voorkomen. Liefst in een koele berging of beter nog in de koelkast.
    Bloemkool bevat gezondheidsbevorderende stoffen (glucosinolaten) die bepaalde vormen van kanker zouden helpen te voorkomen. Bloemkook is ook rijk aan vitamine C.

    Tip

     

    Bereid bloemkool naar keuze in zijn geheel of in niet te kleine roosjes. Door met de vork in de kool te prikken kan men nagaan of de kool voldoende gaar is. Gebruik het kookvocht bij voorkeur als basis voor de saus. Bloemkool is onmisbaar in een groentekrans. Verwerk de kern en de stelen van de bloemkool tot soep of puree. Bloemkool kan niet alleen gekookt verbruikt worden maar is ook lekker in koude bereidingen en in kleine stronkjes bij het aperitief met een lekkere dipsaus.

    Soorten bloemkolen:

    • witte bloemkool
    • groene bloemkool
    • torentjesbloemkool of Romanesco

    witte bloemkool groene bloemkool torentjesbloemkool of Romanesco

    Bloemkoolsoep
    De bloemkool reinigen, wassen en in roosjes verdelen. De prei reinigen, wassen en in zeer fijne ringen snijden.
    De helft van de boter verwarmen en hierin de bloemkoolroosjes en driekwart van de prei bakken gedurende 3 minuten. De bouillon toevoegen en op een zacht vuurtje laten sudderen tot de groenten gaar zijn.
    De soep doorsteken en op smaak brengen met zout en peper.
    De korsten van het brood snijden en de broodsneetjes in driehoekjes verdelen.
    De rest van de vetstof heet laten worden in een braadpan, het kerriepoeder toevoegen, goed mengen en hierin de stukjes brood bakken.
    De soep afwerken met de room en de rest van de preiringen. De croûtons apart opdienen zodat ze knapperig blijven.

    Ingrediënten voor 4 personen:

    • 1 bloemkool
    • 1 preiwit
    • 20 g boter (bakboter)
    • 1.25 dl bouillon
    • peper
    • zout
    • 4 sneetjes wit brood
    • 1 theelepel kerriepoeder
    • 1 dl room

    Bloemkoolsoep met grijze garnalen
    Alle groenten klein snijden en aanstoven in boter. Overgieten met de kippenbouillon en kruiden naar smaak met peper en zout.
    De soep pureren met de staafmixer en ze door een zeef gieten.
    De verse room en de garnalen erdoor roeren en kort laten doorwarmen zonder te koken.
    Bestrooien met gehakte peterselie en meteen serveren.

    Ingrediënten voor 4 personen:

    • 1 bloemkool
    • 3 aardappelen (Bintje)
    • 2 uien
    • 2 preiwitten
    • 1 stengelbleekselderij
    • peper en zout
    • 15 dl kippenbouillon
    • 1 dl room
    • 250 g noordzeegarnalen (gepeld)
    • 50 g bakboter
    • 1 eetlepel peterselie (fijngehakt)

    10-11-2011 om 23:41 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Bloemkoolsoep Meastro
    Tags:Bloemkoolsoep Meastro
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Champignonsoep met garnaaltjes

    Champignonsoep met garnaaltjes

    Champignonrecepten

    Een verse paddenstoel herken je aan de stevigheid en droogheid van het product en de afwezigheid van bruine vlekjes. De champignon is vrij van abnormale vochtigheid en is niet gevliesd of geschubd.

    Champignons worden best koel bewaard (tussen 0 en 4°C) met een hoge luchtvochtigheidsgraad (95%). Thuis hou je ze best in de groentelade van de koelkast voor maximaal 2 dagen.

    Paddenstoelen maak je met een borstel of droog keukenpapier schoon. Er komt geen water aan de pas. Een gouden regel overigens bij het prepareren van veel groenten: een teveel aan water zorgt voor een concentratieverlaging van de aanwezige vitamines, net als een te lange kooktijd of een veelvuldig heropwarmen.

    Rauwe paddenstoelen zijn heerlijk in een lenteslaatje: een spatje citroensap zorgt er voor dat ze hun mooie witte kleur behouden.
    Evengoed dienen paddenstoelen als warme groentebasis bij ons dagelijks menu of kunnen soepjes een net andere toets geven. Ook in combinatie met ei-gerechten laat de champignon zich smaken.

    Bak een champignon niet te lang, anders worden ze taai.

    Champignonsoep met garnaaltjes
    Champignonsoep met garnaaltjes

    Champignonsoep met garnaaltjes

    Ingrediënten voor 1,5 l champignonsoep:

    • 400 g champignons
    • ¼ Chinese kool
    • 1,5 l magere kippenbouillon
    • 100 g vermicelli
    • 1 eetlepel sojasaus
    • 150 g grijze garnaaltjes
    • peper en zout

    Soep van champignons en garnaaltjes

    Hoe maak je de champignonsoep:

    • Borstel de champignons schoon en snijd ze in gelijke plakjes.
    • Was het stuk Chinese kool en haal de bladeren uit elkaar. Snijd elk blad in stukjes.
    • Breng de kippenbouillon aan de kook en voeg de champignons en de Chinese kool toe.
    • Laat 20 minuten koken op een zacht vuurtje.
    • Voeg de vermicelli toe en laat nog 5 minuten koken.
    • Voeg de sojasaus, de garnaaltjes, peper en zout toe en laat nog even doorwarmen.

    10-11-2011 om 23:38 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Champignonrecepten
    Tags: Champignonrecepten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brunch met primeurgroenten en fruit


    Gasten ontvangen is één ding. Gasten ontvangen met alle tijd voor de gasten zelf, vraagt wat nadenken en voorbereiden. Primeurgroenten geven een buffet zowel kleur als smaak.

    Tips om je buffet persoonlijkheid te geven:

    1. Tijdstip
      Soms ligt de datum al lang vast, maar dat kan je niet beletten om het beginmoment van je feest ‘apart’ te maken. Uiteraard kan een feest beginnen omstreeks de middag met het traditioneel aperitief uitlopend op een mooi buffet. Maar evengoed kun je starten om 15u met een leuke fruittoets of -taart, perfect in harmonie met een stille opener als een fruitthee, een zachte koffie of een fruitbier zoals de Henegouwse Saison of Grisette. Nadat iedereen een natje en vooral gezond droogje kreeg, kan het buffet volmondig beginnen.
      Evengoed kun je een feest om 17u beginnen, een lichte fruit- en groentetoets gecombineerd met een sprankelend glaasje, een zeer droge maar smaakvolle witte wijn of dito bier.
       
    2. Een must:
      Zorg op elk moment van je feest voor water. Veel merken bieden intussen een leuke look voor plat, minder bruisend of bruisend water, en dat in halve liter- of literflessen. Water is noodzakelijk en moet op elk moment van je feest in handbereik zijn!
       
    3. Indeling:
      Maak van je buffet geen eenrichtingsverkeer self-service. Voorkom dat je gasten na één rondgang ‘alles’ gezien hebben, keuzes gemaakt hebben en bij hun ‘tradities’ blijven. Verrassen is altijd een leuke feestelijke boodschap!
      Flandria-groenten en Flandria-fruit vormen een ideale basis en zijn een perfecte vormgever.
      Deel een buffet in zoals een maaltijd in gangen: drie of vier gangen bieden een totaliteit aan visuele smaakvariatie. Bovendien blijven je gasten op die manier wat meer in beweging, wat ook het contact en de gezelligheid bevordert.

      => Start met superlicht, in kleur en smaak (Asperges, een lichte komkommersla of -pesto, waterkers, zeevruchten, lichtgerookte vis en dito vleeswaren… ), combineer met een droge witte wijn of voor de liefhebbers een gekoelde wijn van de Pinot Noir druif, een aperitiefbier (geuze of een champagnebier), een sprankelende cava, prosecco of champagne. Ideaal is een combinatie met oesters, grijze garnalen of zeer droog gerookte vleeswaren. Hou het licht maar smaakvol, de start is een belofte voor straks!

      => De tweede tafel mag iets steviger qua kleur, qua smaak, qua inhoud. Maar ook hier mag verrassing troef zijn: in boter gesmolten asperges, een opgevulde aubergine met lamsgehakt en volle rijst, … . Laat de kleuren van deze tafel iets dieper worden, naar warmrood, aubergine, olijfgroen. De wijnen hier mogen ook wat steviger smaken. Een goede vuistregel: kies de wijnen volgens het gerecht dat je aanbiedt. Een Mediterraans gerecht bijvoorbeeld vraagt een erg Zuiderse wijn, goed gerijpt door de zon. Ook bier kan een uitstekende begeleider zijn: veel Belgische abdijbieren hebben een smaakpalet dat tegen een stootje kan.

      => De derde tafel mag aanvangen met het hartige, gecombineerd met fruitige. Hier kan Flandria-fruit een geweldig mooie rol spelen. Zelfgemaakte sorbet, een heerlijke coulis, of een heerlijk gevarieerde fruitsalade met een toefje slagroom… Het kan!

      => Een koffietafel mag nooit ontbreken. Wist je dat een aantal Belgische chocolatiers zelfs pralines met een groentevulling maken? Zeer speciaal, zeer exquis en zeker een verrassing!
       
    4. Smaken uit elkaar houden:
      Een vaak geziene fout tijdens een buffetschikking, is de grote schotel waar werkelijk ‘alles’ op ligt: vlees, vis, groenten, citroen, fruit… Als die schotel het een paar uur moet uithouden, dan krijg je een vrij onaangename smaakvermenging. Een beter idee is het om de diverse elementen van de maaltijd apart te serveren en iedere gast toe te staan naar eigen smaak en ‘capaciteit’ het bord te vullen.

    10-11-2011 om 23:35 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Brunch
    Tags:Brunch
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aperitiefhapjes


    Hazenpaté met uienconfituur

    Snij plakjes paté en leg deze op een bordje.
    Vervolgens kan je die instrijken met uienconfituur om het geheel wat zoeter te maken.

    Garnalencocktail


    Pel de garnalen en meng deze om met cocktailsaus , garneer vervolgens met tomaatjes.

    Een terrine van zalm

    Snij plakjes van gekookte zalm en vul op met een zalmmousse.
    Maak kleine bordjes op met sla en leg er de zalm op.
    Op smaak brengen met peper en zout.

    Om alles één geheel te maken kan je een bordje maken met alle gerechtjes samen,...

    Een neutrale of ietwat zuurdere aperitief past hier pefect bij.

    10-11-2011 om 23:33 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:Aperitiefhapjes
    Tags:Aperitiefhapjes
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flandria op z’n zuiders in wintermaanden

    Flandria op z’n zuiders in wintermaanden

    Voor wie alle costa’s kent en regelmatig afschuimt, klinkt het idee van Belgische tapas op z’n minst vreemd. Een beetje ongepast zelfs. Waar is die zuiderse zon, dat heerlijke nietsdoen, de onthaastende mix van eten met een goede sherry of cava (of vice versa)?

    Tapas vormen een typisch trekje van de Andalusische keuken. Oorspronkelijk was het niet meer dan een plak worst die als afdekking op een glas wijn werd gelegd. Later werd dit in een schoteltje geserveerd en zo wordt het soms nog opgediend. Met de tijd groeide de variatie: olijven, amandelen, kwarteleitjes, Serranoham, chorizo, garnalen… maken de tapasbar tot een gegeerde plaats. Tapas worden in Spanje graag geserveerd in de vooravond in afwachting van het avondmaal dat traditioneel wat later dan hier genomen wordt.

    Toegegeven. Onze buitentemperaturen in december zijn niet te vergelijken met de warme, zwoele Spaanse zomeravond in een lucht vol cicaden.
    Maar onze gezelligheidstemperatuur haalt hoge pieken en moet niet onderdoen voor de Spaanse gloed: een haardvuur, een sprankelend glas cava, een Flamenco-cd om het juiste ritme aan te geven, een resem kleine hapjes die toen toetasten en naar meer smaken…
    Fantasie brengt je overal. Groenten versieren een tapasbar met verbazend gemak. Foodpairing op z’n best.
    Naast een mooie pata negra of een jamon de Iberico, wat chorizo, een gegrilde sardine… wordt zonder moeite een tomaat of tomatenpesto, een witlooftextuur, een auberginemousse, een kalkwitte champignon gecombineerd.
    Maar ook de pintxos is een leuke invalshoek: belegde sneetjes stokbrood voorzien van een grondig laagje pittige Flandria-groenten? Wij zeggen alvast geen nee. Schenk daarbij nog een goed glas cava uit Penedès of een txakoli van een bekend huis en je bent zeker van een goed begin!

    Spaans? Belgisch? Flandria? Flamenco? Fantasie?
    Alles ineens en zo graag beetje per beetje… Dat maakt de tongen los en de harten warm!

    Gevulde witloofblaadjes met scampi’s en een kruidige saus

    Ingrediënten voor 4 personen: 2 stronkjes witloof, 12 scampi’s, 1 sjalot, 4 ansjovisreepjes, 50 g kappertjes, 4 eetlepels lightmayonaise, 3 eetlepels versgehakte peterselie, 1 koffielepel gedroogde dragon, 4 takjes dille, peper van de molen.

    Snijd met een mesje de bittere kern uit de stronkjes witloof en maak de blaadjes dan los van elkaar.
    Pel de scampi (dat gaat gemakkelijk als ze half ontdooid zijn) en blancheer ze 1 minuut in gezouten water. Snijd ze in de lengte in tweeën.
    Snipper de sjalot heel fijn. Stamp in een vijzel de ansjovisreepjes met de kappertjes tot een puree.
    Meng de mayonaise met de sjalot, de ansjovispuree, de peterselie en de dragon. Proef en breng verder op smaak met peper.
    Vul de witloofblaadjes met de saus en leg er telkens een halve scampi in.
    Verdeel ze over borden en versier met een takje dille.


    Witloofblaadjes met mousse van gerookte forel

    Ingrediënten voor 4 personen: 2 stronken witloof, 1 kleine wortel, 250 g gerookte forelfilets, 130 g magere verse kaas, 2 eetlepels lightroom, 1 citroen + 1 eetlepel citroensap, 1 eiwit, 4 sneetjes bruin- of volkorenbrood, peper en zout

    Snijd met een scherp mesje de bittere kern uit de witloofstronken. Haal de blaadjes voorzichtig van elkaar. Schil de wortel en rasp hem.
    Mix de forelfilets met de verse kaas, de room en het citroensap tot een gladde puree. Proef en breng op smaak met peper en zout.
    Klop het eiwit tot sneeuw en spatel het voorzichtig onder het forelmengsel.
    Vul de witloofblaadjes met een laagje van de mousse. Strooi er geraspte wortel bovenop en versier met een plakje citroen.
    Rooster de sneetjes brood en snijd ze in driehoekjes.
    Schik de gevulde witloofblaadjes en de brooddriehoekjes op de borden.

    Nog meer tips: gevulde champignons, minibrochettes van groenten en fruit, glaasjes met groentenmousses, gevulde minitomaten. Iets moeilijker, maar heel origineel zijn beignets van prei of selder en wraps van sla of groenekoolbladeren. Kies steeds voor een lichte saus bij deze hapjes: een sausje van verse tomaten, coulis van prei of een yoghurtsausje.

    Smakelijk.

    De lekkerste groenten en fruit herkent u aan het keurmerk Flandria. Keuze genoeg om heerlijke maaltijden klaar te maken. U bent altijd zeker van kwaliteit, smaak en versheid.

    10-11-2011 om 23:30 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Belgische tapas
    Tags:Belgische tapas
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardbeienbavarois en aardbeien met asperges

    Aardbeienbavarois en aardbeien met asperges

    Aardbeienbavarois
    De eierdooiers met de suiker opkloppen tot een schuimig mengsel.
    De gelatineblaadjes laten weken in koud water.
    De melk koken en ze vervolgens geleidelijk bij het eierdooiermengsel voegen. De geweekte en uitgeknepen gelatine toevoegen en roeren tot deze helemaal is opgelost.
    De bereiding laten afkoelen en af en toe even roeren.
    De aardbeien wassen, de kroontjes verwijderen en door een zeef duwen. De gepureerde aardbeien door het afgekoelde eiermengsel roeren.
    De room opkloppen met een weinig suiker en bij het mengsel voegen.
    In een met olie ingevette vorm gieten en 24 uur in de koelkast zetten.
    De bavarois ontvormen op een serveerschaal en versieren met kleine aardbeien en toefjes slagroom.

    Ingrediënten
    Voor 4 personen:

    • 4 eierdooiers
    • 180 g suiker
    • 4 blaadjes gelatine (van 3 g)
    • 5 dl melk (halfvol)
    • 250 g aardbeien
    • 2.5 dl room
    • 15 g suiker

     

    Aardbeien met asperges:
    Pocheer de geschilde en kleingesneden asperges 5 minuten in kokend gezouten water en zorg dat ze beetgaar blijven. Giet af, laat uitlekken en afkoelen. Verdeel met de schoongemaakte en gewassen aardbeien over schaaltjes of dessertborden. Bereid een vinaigrette met de opgegeven ingrediënten en bedruip daarmee de bereiding. Garneer met plukjes verse kervel en serveer als voorgerecht.

    Ingrediënten voor 4 personen:

    • 500 g aardbeien
    • 500 g witte asperges
    • een handje verse kervel

    Voor de vinaigrette:

    • 6 eetlepels druivenpitolie
    • 3 eetlepels sherryazijn
    • 1 eetlepel vloeibare acaciahoning
    • zout
    • vers gemalen zwarte peper

    Tips
    Asperges: Aankopen en bewaren
    Er bestaat een goede truc om de versheid van asperges na te gaan: als u twee stengels tegen elkaar wrijft moet u een tsjirpend geluid kennen. Voel ook even aan het harde uiteinde: dat mag niet houterig, hol of droog zijn. Bij verse asperges zijn de topjes helemaal gesloten. Let ook op de gaafheid van de stengels en de kleur. De stengels mogen geen beschadigingen vertonen en de kleur moet egaal wit (of groen) zijn, zonder vlekken.

    Na de aankoop wikkelt u de asperges thuis zo snel mogelijk in een vochtige doek, waarna u ze in de koelkast legt. Bewaar ze liefst niet langer dan twee dagen. Verse asperges zijn immers broos en gevoelig voor uitdroging.

    De vraag naar asperges is meestal het grootst in de periode van Hemelvaartsdag en Pinksteren. In de week na Pinksteren zijn ze vaak iets goedkoper.

    Hoe asperges bereiden
    Het is gemakkelijk bij het koken de asperges in een bijeengebonden bussel te laten. Bindt losse asperges samen in bundeltjes met een keukentouw en bind dat vast aan een oor van de kookpan. De kooktijd is afhankelijk van de kwaliteit en de dikte. Zorg ervoor dat de aspergetoppen boven het kookwater uitsteken. Laat de bundel ongeveer 15 minuten in een pan met licht gezouten kokend water liggen. De kopjes garen in de stoom, zo koken ze niet tot moes. Ideaal is een speciale hoge, smalle aspergepan, maar een gewone kookpan met een klein grondoppervlak bewijst ook goede diensten. Laat de gare asperges op een keukendoek uitlekken.
    U kan asperges ook in de microgolf bereiden. Leg ze dan met de punten in dezelfde richting naast elkaar. Leg ze nooit op elkaar. Overgiet ze zuinig met water. Laat ze afgedekt 8 tot 10 minuten garen, naargelang de dikte van de stengels, en laat ze daarna nog enkele minuten rusten.

    De befaamde asperges op z'n Vlaams worden opgediend met verkruimeld, hard gekookt ei, gesmolten boter en fijn gesneden peterselie.
    U rekent best ongeveer 300 tot 350 gram asperges per persoon.

    Asperges kunnen zowel koud als warm geserveerd worden. Wikkel enkele asperges in ham of gerookte zalm. Durf hierbij witte en groene asperges te combineren. Snij eens asperges in schuine stukken en stoof ze zonder kleuren en vetstof met een weinig water of witte wijn. Kook de pellen van de asperges in water en gebruik dit als basis voor aspergesoep of saus.

    10-11-2011 om 23:28 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Aardbei
    Tags:Aardbeienbavarois en aardbeien met asperges
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aubergine speciaal recepten

    Recepten met de aubergine of eierplant

    Geroosterde aubergine met een kaassalade

    aubergine receptenBenodigdheden

    • 6 à 7 aubergines
    • Olijfolie
    • Boter
    • Balsamico-azijn
    • Diverse soorten noten
    • Fijn geraspte kaas
    • Basilicum
    • Zout
    • Peper
    • Kruiden

    Bereiding
    Verhit een pan met wat boter en snij vervolgens de aubergines in schijfjes.
    Leg de schijfjes ondertussen in de warme pan en laat alles gedurende 3 à 4 minuten per kant grillen.
    Begiet de aubergines ondertussen met wat olijfolie zodat de smaak ten volle wordt benut.
    Hierna kun je een bord garneren met de stukjes aubergine…
    Voeg nu de basilicum (blaadjes niet snijden met een mes, doe dit met de hand) toe aan het gerecht met vervolgens wat geraspte kaas over de schijfjes. Het gerecht is warm en de kaas dus zal smelten.
    Breng op smaak met zout en peper en voor een extra toets in het gerecht kan je wat balsamico-azijn* toevoegen.
    Smakelijk!

    * : Balsamico-azijn is een azijnsoort die niet op basis van alcohol wordt gemaakt en dat met Trebbiano-druiven uit het noorden van Italië.


    Gegrilde aubergine opgevuld met romige kaas afgewerkt met tomatensaus

    Benodigdheden

    • 4 aubergines
    • Basilicum
    • Tomaten
    • Romige kaas
    • Peper
    • Zout

    Bereiding
    Snij de aubergine in fijne, maar stevige schijfjes.
    Verhit ondertussen de pan met olijfolie en voeg er de aubergines aan toe.
    Laat alles zo’n 5 minuten per kant grillen zodanig dat de aubergine knapperig wordt, maar toch nog bewerkt kan worden.
    Rol vervolgens de aubergines met de romige kaas binnenin.
    Ondertussen wordt de tomatensaus gemaakt met 7 à 8 tomaten die even op het vuur moeten.
    Voeg wat peper en zout toe en meng alles goed.
    Bestrooi nu de aubergine met de tomatensaus en voeg wat basilicum toe voor de smaak.
    Breng op smaak met peper en zout en het gerecht is klaar om opgediend te worden.
    Aan tafel!

    Aubergines bevatten heel wat vitaminen en voorzien ons dus van de nodige energie per dag...

    Kaviaar van aubergines

    Benodigdheden

    • 4 rijpe aubergines
    • 4 tomaten
    • 4 el olijfolie
    • 2 knoflook teentjes(plat drukken met een groot mes)
    • 1 bouquet garni ( 1 laurierblaadje, een takje tijm,enkel takjes peterselie)
    • grof zeezout en peper uit de molen.

    Bereiding
    De aubergines wassen, afdrogen en in vier stukken snijden.
    In een pan 3 el olijfolie doen en verhitten. De stukken aubergine erin leggen en zeer heet laten bakken. Afdippen met keukenpapier.
    De tomaten ontvellen en ontpitten en in vieren snijden.
    De tomaten samen met 1 lepel olijfolie, de look en het bouquet garni in een pan doen en zachtjes laten stoven gedurende een tiental min.
    Goed kruiden met peper en zout.
    De aubergines toevoegen en het geheel op een heel klein vuurtje gedurende een half uurtje laten stoven.
    Het bouquet garni eruit halen.
    De groenten gaan nu in een mixer om een purée te bekomen.
    In de frigo plaatsen.
    Koud opdienen.
    Boerenbrood onder de grill plaatsen en dan serveren met de gekoelde kaviaar van aubergines.

    10-11-2011 om 23:25 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Aubergine
    Tags:aubergine
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asperges

    Asperges kan je zowel koken, stomen, bakken, wokken en frituren.

    Schil witte asperges eerst met een dunschiller en zorg ervoor dat je 3 cm van de kopjes af blijft. Breek of snijd het harde uiteinde af. Leg de asperges in een ruime pan met gezouten water. Breng het water aan de kook. Laat ze 4 minuten koken. Neem de pan van het vuur en laat ze, met het deksel op de pan, nog zo’n 15 tot 20 minuten garen. Als je met een vork door het midden van de asperge kan prikken, dan zijn ze gaar.

    Als je ze wil bakken moeten ze maar een vijftal minuten koken. Laat ze dan afkoelen, snijd ze in stukken en bak of grill ze met wat olie of boter. In de wok gaat het sneller. Daarvoor moet je de asperges schillen en in stukken van 2 tot 3 cm snijden. Koken is niet nodig. Wok ze in de hete olie tot ze knapperig gaar zijn.

    Asperges kan je ook frituren. Daarvoor moet je ze een vijftal minuten koken en vervolgens in een beslag dompelen en vervolgens frituren op 180°C in hete olie. Het resulteert in sappige en knapperige asperges in een krokant deegjasje.

    In deze recepten bereiden we asperges telkens anders.
    Elk recept is verrassend en vraagt geen ingewikkelde bereidingen.

    Italiaanse barbecuesalade met witte en groene asperges

    Ingrediënten: 8 witte Flandria-asperges, 8 groene Flandria-asperges, sla naar keuze (lollo bionda Flandria, lollo rossa Flandria ...), 5 gedroogde tomaten, enkele takjes basilicum, 1 theelepel korianderzaadjes, 2 eetlepels pijnappelpitten, 4 sneetjes brood, 1 geperst teentje knoflook, 2 eetlepels olijfolie.
    Voor de vinaigrette: 1 theelepel mosterd, 2 eetlepels ciderazijn, 6 eetlepels room, 30 g versgemalen Parmezaanse kaas, 1 eetlepel fijngehakte bieslook, 4 eetlepels van het kookvocht van de asperges.

    Bereiding:

    • Haal de blaadjes van de verschillende slasoorten uit elkaar.
      Snij indien nodig de wortelkluit weg. Spoel ze in ijskoud water en sla ze droog. Meng de slasoorten onder elkaar.
    • Schil de witte en groene asperges. Laat ze 20 minuten koken en daarna goed uitlekken en afkoelen. Snij de punten van de asperges en hou ze opzij. Versnijd de stengels in stukjes.
    • Snij de gedroogde tomaten in stukjes. Snij de basilicum fijn. Kneus de korianderzaadjes met een vijzel of een keukenhamertje. Bak de pijnappelpitten droog in een roosterpan tot ze goudbruin zijn. Wrijf de sneetjes brood in met de geperste knoflook, bak ze knapperig in de olijfolie en snij in stukjes.
    • Doe de gemengde slasoorten met de stukjes asperge en gedroogde tomaat, de basilicum, koriander en pijnappelpitten in een decoratieve slakom. Meng goed.
    • Garneer de salade met de aspergepunten, enkele opzij gehouden slablaadjes, een takje basilicum, een gedroogde tomaatje en de broodcroûtons.
    • Meng alle ingrediënten van de vinaigrette tot een glad mengsel er serveer ze apart bij de salade.

    Frittata van asperges
    Voor 2 personen

    Ingrediënten: 4 eieren, lichtjes opgeklopt, 45 cl melk, 2 eetlepels fijngehakte bieslook, 8 Flandria-asperges, 8 sneetjes gedroogde ham, 100 g parmezaan, geraspt, 4 sneetjes volkorenbrood of speltbrood, de korst verwijderd

    • Boter een middelgrote ovenschotel (voor 2 personen) in met olie.
    • Meng de eieren, melk en bieslook in een kom. Kruid met peper en zout.
    • Snijd de asperges in de lengte middendoor. Leg 8 doormidden gesneden asperges op de bodem van de ovenschotel. Leg er 4 sneetjes ham op, de helft van de kaas en 2 sneetjes brood. Giet er de helft van het ei/melkmengsel over. Leg er de resterende 8 doormidden gesneden asperges en 4 sneetjes ham op. Giet er de rest van het ei/melkmengsel over. En strooi er de resterende kaas over. Laat een half uurtje rusten.
    • Verwarm ondertussen de oven voor op 180°C. Schuif de schotel in de hete oven en laat 25 tot 30 minuten bakken.

    Tip: Voor een eenpersoonsmaaltijd mag de hoeveelheid ingrediënten met de helft worden verminderd.

    Groene asperges met sla, tomaat en gerookte zalm

    Ingrediënten: 12 groene Flandria-asperges, 4 witte Flandria-asperges (enkel de punten), sla naar keuze (Flandria-veldsla, Flandria-eikenbladsla ...), 1/2 Flandria-courgette, 1 Flandria-wortel, 1/2 Flandria-komkommer, 5 Flandria-tomaten, 1/2 gele Flandria-paprika, 1/2 groene Flandria-paprika, 8 roosjes van een Flandria-bloemkool, 8 roosjes van Flandria-broccoli, wat luzernescheutjes, 8 plakken gerookte zalm.
    Voor de saus: 8 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel rode port, 2 eetlepels ketchup, 1 koffielepel witte azijn, peper en zout.

    Bereiding:

    • Haal de blaadjes van de verschillende slasoorten uit elkaar. Snij indien nodig de wortelkluit weg. Spoel ze in ijskoud water en sla ze droog.
    • Schil de groene asperges met een dunschiller. Snij de halve courgette in vieren, verwijder de zaadjes, snij de courgettes verder in schuine reepjes. Snij de geschraapte wortel en het stuk komkommer met een dunschiller in flinterdunne brede repen. Pel de 5 tomaten. Hol 4 tomaten zorgvuldig uit, snij de resterende tomaat in partjes. Snij de twee halve paprika’s in dunne schijfjes.
    • Pocheer de groene asperges gedurende 15 minuten, de broccoli en bloemkool 8 minuten, de courgette en wortel 4 minuten.
      Laat alles afkoelen.
    • Meng alle ingrediënten van de saus.
    • Leg 4 keer de slablaadjes op elkaar en rol ze op. Steek deze boeketjes in de uitgeholde tomaten. Stop er ook nog een aspergepunt bij en versier met de luzernescheutjes.
    • Leg op elk bord een gevulde tomaat en schik de repen komkommer en wortel tegen de tomaat aan. Rondom de tomaat legt u royale porties veldsla, partjes tomaat, reepjes courgette, schijfjes paprika,
      roosjes bloemkool en broccoli, en groene asperges.
    • Vlij twee plakken gerookte zalm over de asperges. Zorg dat de punten nog uitsteken. Schep een lepel cocktailsaus over het bord.

    10-11-2011 om 23:21 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Asperges
    Tags:ASperges
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ovenschotel met aardappeltjes, champignons, tomaten en chili

    Ovenschotel met aardappeltjes, champignons, tomaten en chili

    Hoofdgerecht - Bereidingstijd 35 minuten.

    Ingrediënten:

    • 500 gram vastkokende aardappelen
    • 2 grote rode uien
    • 2 trostomaten
    • 1 tl komijn
    • Platte peterselie
    • 1 dl groentenbouillon
    • 250 gram champignons
    • 2 lange rode chilipepers
    • 2 teentjes knoflook
    • 1 takje tijm
    • 5 gram boter
    • Peter en zout

    Ovenschotel met aardappeltjes, champignons, tomaten en chili
    Ovenschotel met aardappeltjes, champignons, tomaten en chili

    Bereidingswijze

    Was de aardappelen en gaar ze gedurende 5 minuten in de microgolfoven.  Snijd de uien, chilipepers, champignons en tomaten in grove stukken.  Doe alles in een bakblik en doe er de aardappelen, in partjes gesneden, bij.
    Plet de look en verdeel samen met de tijm en komijn over de bereiding.  Kruid met peper en zout.  Overgiet met de bouillon en voeg de boter toe.
    Zet het bakblik in een voorverwarmde oven op 220°C. Bak gedurende 25 minuten.  Roer regelmatig om.  Serveer met een plukje platte peterselie.
    Tip: Een lepeltje zure room zorgt voor een heerlijke frisse toets.

     

    Aardappelpartjes met pittige tandoorikruiden

    Bijgerecht - Bereidingswijs 35 minuten.

    Ingrediënten:

    • 600 gram vastkokende aardappelen
    • 3 el olijfolie
    • 2 el tandoorikruiden
    • Zout

    Aardappelpartjes met pittige tandoorikruiden
    Aardappelpartjes met pittige tandoorikruiden

    Bereidingswijze:

    Was de aardappelen en droog ze af. Snijd ze overlangs in halve maantjes.  Bestrijk ze met olijfolie en leg in een bakblik.  Bak de aardappelen gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven op 220°C.  Bestrooi de aardappelen met de tandoorikruiden en bak nog 10 minuten.  Voeg zout toe.
    Tip: Een stukje gegrilde kip is het perfecte gezelschap voor dit pittige gerecht.

    10-11-2011 om 23:18 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Ovenschotel
    Tags:Ovenschotel met aardappeltjes, champignons, tomaten en chili
    19-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Perzik - Braam Compote met Basilicum Siroop

    DS4304 

    Totale bereidingstijd: 45 minuten

    Benodigheden:

    • pan
    • kleine schaal
    • zeef

    Ingredienten:

    • 1/4 kop suiker
    • 3 eetlepels droge witte wijn
    • 3 takjes verse basilicum (voor de siroop, maar ook voor de garnering)
    • sinaasappelschil in reepjes
    • 3 kopjes perzik (geschild en pitloos)
    • 1 kop bramen
    • 1 eetlepel citroensap

    Voorbereiding:

     

    1. Doe de suiker en de wijn in een pan, aan de kook brengen totdat alle suiker opgelost is en de alcohol verdampt. Haal van het vuur. Doe de sinaasappelschillen en de takjes basilicum (houd een paar blaadjes apart) in de pan. Laten staan (intrekken) voor 30 minuten
    2. Zeef de siroop in een kleine schaal. Druk zoveel mogelijk sap uit de sinaasappelschillen en de basilicum.
    3. Meng de perzik en bramen kort voor het serveren door de siroop. Laat even staan zodat de smaken goed mengen.
    4. Garneer met de achtergehouden blaadjes basilicum

    19-08-2011 om 21:53 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Goedkope en Lekkere Recepten
    Tags:Perzik - Braam Compote met Basilicum Siroop
    19-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardbeien

    Aardbeien

    Aardbeien

     


    Wanneer de zomer aanbreekt, wordt het echt wel weer tijd om aardbeien te plukken en te eten. Niet alleen omdat ze zo lekker zijn, maar ze zijn ook nog eens gezond. Uit onderzoek blijkt dat aardbeien het verouderingsproces vertragen. Daarnaast bestaan aardbeien voor 90 procent uit water en bevatten ze veel vitamine C.


    Weetjes…
    - Wist je dat je aardbeien de zonverbrande huid verzachten? Het enige wat je hoeft te doen is de aardbeien in plakjes te snijden of te pletten. Leg de aardbeien dan 10 minuten op de huid.

    - Aardbeien hebben een reinigende werking op het gebit. Daarnaast kan het rode fruit zorgen voor veel wittere tanden.

    - De aardbei is familie van de klaproos.

    - Aardbeien worden zomerkoninkjes genoemd. In de zomer zijn aardbeien namelijk het lekkerst door de vele zon, waardoor ze die zoete smaak krijgen.

    Recepten
    Aardbeiengranita
    Deze overheerlijke aardbeiengranita is de ultieme traktatie voor de zomerse dagen. Ook erg handig dat je maar tien minuutjes in de keuken hoeft te staan om de granita te bereiden.

    Aardbeiensalade
    Wist je dat aardbeien ook erg lekker zijn in een salade? De ontbijtspek zorgt voor de verrassende combinatie die naar meer smaakt.

    Smoothie
    Als je zin hebt om van de aardbeien een smoothie te maken, doe er dan ook een paar appels, sinaasappels en een banaan bij.

    Rabarberaardbeienjam
    Voor het maken van rabarberaardbeienjam moet je er wel op tijd bij zijn, want rabarber is verkrijgbaar van half april tot eind juni.

    Aardbeientaart
    Maak op verjaardagen een aardbeientaart. Natuurlijk is deze aardbeientaart ook erg lekker met andere fruitsoorten als kersen.

    Eet ook eens aardbeien op de boterham met wat suiker. Ook erg lekker zijn de aardbeien in yoghurt of aardbeien met ijs en slagroom.

     

     

    19-06-2011 om 03:38 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Aardbeien
    Tags:Aardbeien
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardbeientaart

    Aardbeientaart

    Ingrediënten deeg

    300 g bloem, plus extra voor het bestuiven
    150 g zachte boter
    115 g fijne kristalsuiker
    1 ei
    3 eidooiers
    geraspte schil van 1 onbespoten citroen

    Ingrediënten vulling en garnering

    257 g aardbeienjam van goede kwaliteit
    450 g aardbeien
    poedersuiker, om te bestuiven


    Print dit recept

    Deze typisch Italiaanse taart is in de meeste pasticcerie te vinden. Experimenteer afhankelijk van het seizoen eens met verschillende fruitsoorten. Mijn vader vindt deze taart het lekkerst met kersen en kersenjam.

    Voorbereiding: 45 min
    Bereidingstijd: 30 min
    Aantal porties: 8

    bereidingswijze:

    1. Voor het deeg: doe de bloem en het zout in een kom met de boter, de suiker, het ei, de eidooiers en de citroenrasp. Wrijf alles met uw vingertoppen door elkaar tot het mengsel een soepel deeg vormt. Wikkel het in vetvrij papier en leg het 30 minuten in de koelkast.
    2. Verwarm de oven voor op 190 ºC.
    3. Rol twee derde van het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak en bekleed een ingevette vlaaivorm van ca. 24 cm met losse bodem ermee. Ga met de deegroller over de randen van de vorm om overtollig deeg te verwijderen. Verdeel de aardbeienjam over de bodem.
    4. Rol het resterende deeg uit, snijd het in repen en maak daarmee een raster over de jam.
    5. Bak de taart in 20-25 minuten goudbruin. Laat hem afkoelen in de vorm. Garneer de taart met de hele aardbeien en strooi er wat poedersuiker over.

     

    Tips!

    Probeer dezelfde taart ook eens te maken met andere vruchten.

    19-06-2011 om 03:35 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Aardbeien
    Tags:Aardbeientaart
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rabarberaardbeienjam

    Rabarberaardbeienjam

    Ingrediënten

    6 grote stengels rabarber, in stukken
    1 kg aardbeien
    1 vanillestokje, in de lengte gehalveerd
    150 g kristalsuiker
    beboterd stokbrood, voor het opdienen
    gezeefd sap van 1 citroen



    Rabarber is heel seizoensgebonden: het is verkrijgbaar van half april tot het einde van juni.

    Voorbereiding: 5 min
    Bereidingstijd: 1 uur 30 min
    Aantal porties: 0

    bereidingswijze:

    1. Kook de rabarber met de aardbeien, het citroensap, het vanillestokje en de kristalsuiker 90 minuten op middelhoog vuur of tot de vruchten ingekookt en dik worden.
    2. Controleer of de jam goed is door een paar druppels op een schoteltje te doen en dat 5 minuten in de koelkast te zetten. Steriliseer intussen de jampotten in kokend heet water en soda en spoel ze goed af.
    3. Doe de jam in de schone potten en laat hem afgedekt afkoelen.
    4. Serveer de jam met beboterd stokbrood.

     

    Tips!

    • Rabarber is heel seizoensgebonden: het is verkrijgbaar van half april tot het einde van juni. Rabarber is van zichzelf vrij zuur, voeg hierom flink wat suiker toe.
    • Het fruit voor de jam koop je het goedkoopst op de markt, op zaterdag aan het einde van de middag. Verwijder voor het gebruik de bladeren van de rabarber, want deze zijn giftig.

    19-06-2011 om 03:34 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Aardbeien
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardbeiensalade met ontbijtspek en halloumi

    Aardbeiensalade met ontbijtspek en halloumi

    ingrediënten

    300 g aardbeien, ontdaan van de kroontjes en in plakjes van 0,5 cm dik gesneden
    balsamicoazijn van goede kwaliteit
    het sap van een halve citroen
    extra vierge olijfolie
    zeezout en zwarte peper uit de molen
    olijfolie
    een paar takjes vers basilicum, alleen de blaadjes
    250 g halloumi, in 8 dunne plakken gesneden
    een paar takjes verse munt, alleen de blaadjes
    een hand gemengde slablaadjes, gewassen en droog geslingerd
    8 plakjes ontbijtspek



    De meeste mensen zien aardbeien als vruchten die je alleen als dessert eet, maar ze zijn ook erg lekker in salades.

    Voorbereiding: 15 min
    Bereidingstijd:
    Aantal porties: 4

    bereidingswijze:

    Vooral in combinatie met halloumi vind ik ze erg lekker. Halloumi is een Cypriotische kaas, gemaakt van geiten- of schapenmelk, en is bij de meeste goede supermarkten verkrijgbaar. Het lijkt een beetje op taaie feta, maar dan eentje waar je mee kunt koken. Gebakken of gegrild krijgt de kaas een heerlijk krokant korstje, terwijl hij vanbinnen lekker zacht en iets taai blijft. Een briljante hap!

    1. Doe de plakjes aardbei in een kom en giet er een flinke scheut balsamicoazijn, het citroensap en wat extra vierge olijfolie bij.
    2. Strooi er wat zout en peper over. Het sap dat de aardbeien loslaten, krijgt op deze manier een extra lekkere smaak.
    3. Zet een koekenpan met antiaanbaklaag op het vuur en giet er een scheut olijfolie in.
    4. Druk een basilicumblaadje op elk plakje halloumi.
    5. Leg de plakjes kaas met het blaadje naar onderen in de koekenpan en laat ze een minuut bakken.
    6. Keer de plakjes voorzichtig om en bak ze nog eens een minuut, tot ze licht goudbruin en krokant zijn.
    7. Zet vier borden klaar en leg op elk een paar stukjes van de krokante halloumi.
    8. Doe de munt, de rest van de basilicumblaadjes en de slablaadjes met de aardbeien in een kom en hussel alles om.
    9. Leg een hoopje van de aardbeiensalade midden op elk bord en drapeer er 2 plakken ontbijtspek over.
    10. Garneer de borden met een paar extra slablaadjes. Besprenkel de salade vlak voor het serveren met nog een klein beetje balsamicoazijn en extra vierge olijfolie.

    19-06-2011 om 03:32 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Aardbeien
    Tags:Aardbeiensalade met ontbijtspek en halloumi
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smoothie aardbei en banaan

    Smoothie aardbei en banaan

    ingrediënten

    2,5 appel
    0,5 sinaasappel
    7 aardbeien
    0,5 banaan



    Deze smoothie is de ultieme klassieker.

    Voorbereiding: 10 min
    Bereidingstijd:
    Aantal porties: 0

    bereidingswijze:

    Onze familiefavoriet, een tijdloos recept uit een verleden waarin alles nog onschuldig en puur leek. Dit is het recept van onze eigen smoothie, zoals je hem ook in de winkel kunt vinden. Mocht het je bekend voorkomen.

    1. Snij de appel in stukjes en stop ze in de sapcentrifuge.
    2. Pers de halve sinaasappel uit. Giet het sinaasappelsap en appelsap in de blender.
    3. Voeg de aardbeien en de halve banaan toe en blenden maar. 

    Genoeg voor een flink glas vol.

    19-06-2011 om 03:30 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Aardbeien
    Tags:Smoothie aardbei en banaan
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardbeiengranita

    Aardbeiengranita

    Ingrediënten

    125 g fijne kristalsuiker
    2,5 dl water
    375 g aardbeien
    citroensap
    scheutje room


    Een heerlijk zomerse traktatie!



    Voorbereiding: 5 min (+2 uur wachttijd)

    Bereidingstijd: 10 min
    Aantal porties: 6

    bereidingswijze:

    1. Breng voor de suikerstroop de suiker en het water in een steelplan op halfhoog vuur aan de kook en laat zachtjes koken tot de suiker is opgelost. Breng de vloeistof aan de kook, draai het vuur laag en laat hem een paar minuten koken. Neem de pan van het vuur en zet opzij tot de suikerstroop koud is.
    2. Ontdoe de aardbeien van de kroontjes en pureer ze met het citroensap in een foodprocessor of blender. Giet de puree door een zeef in een schone kom. Roer de koude suikerstroop door de puree.
    3. Giet het mengsel in een ondiepe diepvriesbak en laat hem in de vriezer 2 uur invriezen.
    4. Neem de bak uit de vriezer en roer het mengsel met een vork door; haal de bevroren rand los en meng hem door het geheel. Klop niet zoals bij een sorbet - de textuur van een granita is anders, hij moet schilferig en knapperig zijn. Zet de granita weer in de vriezer tot hij stevig is.
    5. Schep de granita in serveerglazen. Voeg als u erg genotzuchtig bent een scheut room toe.

    19-06-2011 om 03:29 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Aardbeien
    Tags:Aardbeiengranita
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoete uien met quichevulling

    Zoete uien met quichevulling

    Ingrediënten

    4 grote zoete uien
    10 g boter
    100 g gerookt ontbijtspek in plakjes
    2 eieren
    100 ml creme fraiche
    50 g geraspte belegen kaas


    Print dit recept

    Helemaal niet moeilijk en succes verzekerd! Lunch voor 4 of hoofdgerecht voor 2.



    Bereidingstijd: 40 min

    Aantal porties: 4

    bereidingswijze:

    1. Verwarm de oven voor op 18O°C
    2. Hol de uien uit volgens het basisrecept en bewaar de helft van de uitgeschepte ui
    3. Smelt de boter in een koekenpan en bak de spekplakjes uit. Verbrokkel het spek
    4. Hak de uitgeholde ui fijn en bak dit goudbruin in het overgebleven spekvet
    5. Roer de eieren los met de crème fraiche en 2/3 van de kaas. Verdeel de gebakken ui en het spek over de 4 lege uien en schenk het ei/kaas mengsel erover tot 1 cm onder de rand van de uien
    6. Bestrooi met de overgebleven kaas en schik de uien in een lage oven schaal
    7. Bak de uien in 25 minuten gaar totdat het ei mengsel is gestold.

    19-06-2011 om 03:24 geschreven door meesterchef  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:BBC Food Blog News
    Tags:Zoete uien met quichevulling


    Kok Vacatures Internationaal

    Kok Vacatures Internationaal

    RSS Kok Vacatures

    RSS Kok Vacatures Amsterdam
    RSS Kok vacatures Rotterdam
    RSS Kok Vacatures Den Haag

    RSS Kok Vacatures Limburg

    RSS Kok Vacatures Noord Holland
    Rss Kok Vacatures Zuid Holland
    RSS Kok Vacatures Brabant
    RSS Kok Vacatures Groningen
    RSS Kok Vacatures Friesland
    RSS Kok Vacatures Utrecht
    RSS Kok Vacatures Zeeland
    RSS Kok Vacatures Gelderland
    RSS Kok Vacatures Drenthe
    RSS Kok Vacatures Overijssel
    RSS Kok Vacatures Flevoland



    RSS Kok Vacatures Belgie

    RSS Kok Vacatures Frankrijk

    RSS Kok Vacatures Duitsland

    RSS Kok Vacatures Engeland

    RSS Kok Vacatures Zweden

    RSS Kok Vacatures Noord Amerika


    RSS Kok Vacatures Japan

    RSS Kok Vacatures China


    Follow wijnjournaal on Twitter



    Follow kaasinfo on Twitter


    Dieet Gezond



    Labels


     

    Foto

    Populair Top 10 Medicijn


    Tip van de Dag


    Order On Line



    Foto

    Anti Conceptie on line met 10 EURO COUPON CADEAU

     



    Cerazette
    Diane - 35
    Evra pleisters
    Femodeen
    Lovette

    Marvelon

    Mercilon
    Microgynon 20

    Microgynon 30

    Microgynon 50
    Minulet
    Mirena


    Nuvaring
    Stediril-30


    Yasmin
    Yaz 24 4

    Labels


    Hoofdpunten blog boekenparadijs
  • #thriller and #fantasy #news
  • #thriller # nieuws
  • #poezie #nieuws #marathon
  • #roman #nieuws #voorpagina
  • #Harry #Potter Nieuws Journaal
  • #vlaamse#literatuur
  • #bestseller #nieuws
  • .Nu #domeinnamen voor een euro bij mijndomein.nl #hosting actie
  • Dit Wordt Jouw Jaar #Ben Tiggelaars #bestseller #Dromen #Durven # Doen #Inspirerend #nuchter #praktisch #humoristisch #supermotiverend!
  • #boeken #vacatures #Nederland #Belgie

    Hoofdpunten blog liefdenetwerk
  • Belgie Websites over Gezondheid
  • Belgie Vertalen en Woordenboeken - online woordenboeken
  • Belgie Alles over dieren en huisdieren
  • Belgie Websites speciaal voor jongeren en kinderen
  • Belgie overzicht Naslagwerken Vraag en Antwoord
  • Belgie Media: Televisie & Radio Overzicht
  • Belgie :Opzoeken van adressen, telefoonnummers en bedrijven
  • Provincies, politiek en vakbonden in Belgie
  • Overheidsdiensten in België, Vlaanderen en Brussel
  • NGO Websites Hulporganisaties Goede Doelen Belgie

    Hoofdpunten blog twitter
  • Gratis leuke films
  • Speciale acties en goed doel nieuws
  • Freelance zzp ondernemers nieuws
  • social media vacatures België
  • social media vacatures Nederland
  • freelanceforum be nl nieuws
  • Twitter tips & trics updates
  • 50 Twitter Applicaties
  • Twitter tips for political advertisers
  • #liefde #Relatietips

    Click To Save Lives!





    14 november 2011 Wereld Diabetes Dag


    Diabetes Education Workshop - D-NET 2011


    Hoofdpunten blog medicijnen
  • #Viagra vraag en antwoord #PFIZER
  • Stoppen met roken
  • Het 7 stappen afval plan #dieet #afvallen
  • Vermoeidheid en voorjaarsmoeheid weg met b12
  • Hoger libido meer zin in sex
  • Verbeter uw geheugen met kruiden
  • L-Tryptofaan voor een goede nachtrust
  • #Kwik vergifiging he kom je ervanaf?
  • 2fase is de hype op het gebied van afslanken. Koolhydraten eten en toch afvallen.
  • Medische Apps Medical apps Mobiele apps II

    Hoofdpunten blog fietsplezier
  • Kim
  • Stichting Landelijk Fietsplatform Links
  • Tour de France 2021: Stage 21 Highlights
  • Fietskampioen Kim
  • 2012 Tour de France stage 3 finish crash & interview
  • Fietstochten Actueel Nieuws
  • Fietsen voor een goed doel
  • Fietsroutes Azië
  • Fietsroutes Zuid Amerika
  • Fietsroutes Noord Amerika

    Hoofdpunten blog hooikoortsinfo
  • Wat is Hooikoortsweer
  • tv nieuws teletekst hooikoorts
  • Zorg en welzijn Nieuws Labels
  • Pollen Nieuws Yahoo
  • Hooikoorts Pollen Nieuws
  • specialisme allergologie links
  • paracetamol en astma
  • allergie preventie baby en kind
  • allergievrij beddengoed
  • luchtverversing luchtreinigers

    Hoofdpunten blog menopauze
  • Menopauze test
  • Speciaal voor vrouwen zijn er supplementen en ondersteunende artikelen ontwikkeld voor in de overgang.
  • affiliaties partner worden van dokter on line
  • erectiestoornis bij overgang
  • Farmacodynamische eigenschappen viagra
  • productrie viagra
  • viagra gebruikerservaring
  • viagra nieuws
  • erectieproblemen
  • viagra potentiemiddel

    Hoofdpunten blog bankzaken
  • Freelance Nederland
  • Alerpay Making and receiving online payments couldn’t be easier! There are only three simple steps:
  • 500Affiliates trading software offers great commission plans. It is considered as one of the most profitable programs on the net.
  • Handel in aandelen, indices, grondstoffen en valuta
  • Banken Boeken Bestsellers
  • Beleggen kun je zelf door Patrick Beijersbergen
  • Banken, bubbels en bonussen
  • Pay Pal Gratis
  • Banken en geld Nieuws Dienst
  • Artsen zonder grenzen

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    pieterken
    www.bloggen.be/pieterk
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    ivan1945
    www.bloggen.be/ivan194

    Follow kookbeter on Twitter


     

     

    Kooklinks

    Ook een link bij deze kooklinks? Neem contact met ons op.


    Zoeken in blog



    Zoekmachine Culinair

    Culinaire Zaken
    Duizenden makkelijk toegankelijke recepten van heerlijke gerechten uit vele landen. recepten geordend op soort gerecht, land, indeling, ingredient en ingredientklasse, met veel uitleg en achtergrondinformatie bij ingredienten. bij elk recept een volledige bereidingswijze.
    http://www.xs4all.nl/~rjmmilt/

    Restorant
    Zoek restaurants in belgië, restaurantgids, restaurantengids, uitgebreide en duidelijke informatie over restaurants , per provincie, type keuken, menukaarten, openingsuren, aankondigingen, kortingsbonnen, fotos, …..en ook voor vegetariërs
    http://www.restorant.be


    Hoofdpunten blog twitter
  • Gratis leuke films
  • Speciale acties en goed doel nieuws
  • Freelance zzp ondernemers nieuws
  • social media vacatures België
  • social media vacatures Nederland
  • freelanceforum be nl nieuws
  • Twitter tips & trics updates
  • 50 Twitter Applicaties
  • Twitter tips for political advertisers
  • #liefde #Relatietips

    Hoofdpunten blog weerdienst
  • 10 EURO COUPON CADEAU ACTIE
  • Amazon Tip
  • Weerwoord Be Weerwoord RSS Weerwoord, forum over weer en klimaat
  • The Weather Channel: National Weather Outlook
  • Buienradar Meetstations gegevens
  • Weer Weather Links Start Portaal
  • Weer Nieuws GO Hoofdlijnen Het Weer
  • Public Service Announcements for Hurricanes
  • Vacatures
  • Openbaar Ministerie Verkeer Actueel

    Hoofdpunten blog carnaval
  • #liefde en #relatietips
  • Pins Medailles Belgie
  • Wagenbouwers Belgie
  • Carnavalsverenigigen Belgie Limburg
  • Carnaval in West-Vlaanderen
  • Carnaval in Oost-Vlaanderen
  • Carnavalmuziek Belgie
  • Carnaval in Wallonie
  • Carnavalsverenigingen Brabant
  • Artiesten Carnaval Belgie

    Hoofdpunten blog fietsplezier
  • Kim
  • Stichting Landelijk Fietsplatform Links
  • Tour de France 2021: Stage 21 Highlights
  • Fietskampioen Kim
  • 2012 Tour de France stage 3 finish crash & interview
  • Fietstochten Actueel Nieuws
  • Fietsen voor een goed doel
  • Fietsroutes Azië
  • Fietsroutes Zuid Amerika
  • Fietsroutes Noord Amerika


    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    fernire
    www.bloggen.be/fernire

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs