Inhoud blog
 • H.Beniest, L.Jonckheer, Marleen Zegers Medische Corruptie binnen Justitie.Collusie verzekeraars & deskundigen, justitie.
 • VRT PANORAMA
  Zoeken in blog

  Gastenboek
 • JR, defensive Kevin Durant appear superfluous action KD feet apart from sprained my ankle
 • Kevin Durant many rebounds in the playoffs to record 64th
 • Database: defeat Owen with Kevin Durant and James broke through nine
 • Real-World Solutions For employment Simplified
 • Effortless Advice Of employment - An Intro

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Archief per maand
 • 12-2017
 • 05-2015
  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

   
  Rechter Marleen Zegers & Ludo Jonckheer Medische Corruptie binnen Justitie.
  ALS HET OVER GELD GAAT....
  02-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.H.Beniest, L.Jonckheer, Marleen Zegers Medische Corruptie binnen Justitie.Collusie verzekeraars & deskundigen, justitie.
  DIT RELAAS IS GESCHREVEN DOOR ONOMKOOPBAAR

  Iedereen zou dit relaas moeten lezen. Een arbeidsongeval is snel gebeurd en de BELGISCHE RECHTBANK bij medische kwesties is compleet verzadigd van de corruptie. 
  Het is een vast kinderachtig stramien dat door de Rechtbank wordt toegepast waarbij ook de Rechters betrokken zijn. Samen genieten ze van de miserie van het slachtoffer. Niets is laffer dan iemand de grond in boren die al neerligt, maar je hebt dan ook niet te maken met eerbare mensen.
  Lees wat mij is overkomen: bij medische kwesties is voor de Rechtbank niets zo winstgevend als een werkongevallenslachtoffer met zware restletsels die voor hun Rechtbank komt.. k-tjing k-tjing ... de Rechtbank houdt zich aan deze zaken "RECHT".

  hoe gaat men te werk: Meestal wordt door de Belgische Rechtbank een Gerechtsdeskundige aangesteld die ook al eerder voor verzekeringsbelangen optrad en dan ben je pas een vogel voor de kat. Na een ongeval kom je in het ziekenhuis terecht en zoals in mijn geval was DOKTER MATTON het van dag één al likkebaardend eens met de dokter van de verzekering. In het ziekenhuis sprak men algauw over de 'dikke enveloppen (ASSUBEL - JOCKHEER) voor dokter Matton (?)
  Ik bevond mij plots, en ik spreek niet over mijn bijna dodelijk ongeval, in een levensgevaarlijke situatie maar ik was toen nog naïef. hierbij hun tacktiek:
  1) De geplande operatie ging ineens niet meer door want dan zou er al een bepaalde graad invaliditeit zijn en dat was voor de verzekering uitgesloten.
  2) Mijn letsel "epidurale bloeding" en "één van de scherven zit in de epidurale ruimte" werd niet vermeld bij de opgelopen letsels want dat kon de verzekering niet toelaten. 
  3) Mogelijks liet ik het leven door deze mishandeling maar dat is voor de verzekering niet erg want dat is immers de goedkoopste oplossing.
  4) Indien er zich bij overleven dan zware restletsels voordoen dan ontkennen ze die door te verwijzen naar de valse documenten van hun gabber DOKTER MATTON
  4) Er werden ook meerdere versies van hetzelfde document opgesteld op vraag van het Gerechtsdeskundige vriendje van de verzekering.
  5) Naar de Rechtbank gaan? SLUITEND BEWIJS-GERECHTIGHEID-RECHTSPRAAK ? Deze Rechters behartigen enkel de verzekeringsbelangen.

  18 jaar procederen en ik wou al niet overdrijven:
  Bij medische kwesties moet er toch ook één RECHT-sprekende Rechter of in het slechtste geval één SEMI-RECHT-sprekende Rechter te vinden zijn ? noppes !

  DE COLLUSIE tussen RECHTER MARLEEN ZEGERS en DOKTER JONCKHEER VERZEKERING in 5 eenvoudige stappen

  1) Rechter Marleen Zegers en dokter Jonckheer verzekering hebben samen meegewerkt aan een boek wat resulteerde in een uiterst "vruchtbare" samenwerking. 

  2) Rechter Marleen Zegers had een cruciaal document van vastgestelde schriftvervalsing van dokter Matton in haar dossier zitten.

  3) Dokter Jonckheer verzekering en dokter Matton hebben samen de vervalsing vanaf dag één opgestart en zijn vriendjes.

  4) Rechter Marleen Zegers dekt dokter Matton de verzekeringsgabber in door zijn schriftvervalsing weg te moffelen en de verzekering zelf moet ook 0% betalen.
     
  5) de BELANGENVERMENGING tussen RECHTER MARLEEN ZEGERS en JONCKHEER VERZEKERING is onomstotelijk aan te tonen.

  CRUCIAAL: waar baseerde Rechter Marleen Zegers eigenlijk haar vonnis op ?

  De 'GEVOELENS' die DOKTER JONCKHEER van de verzekering had betreffende mijn letsels was voor deze Rechter DOORSLAGGEVEND bewijs.
  Zij had helemaal geen op academisch niveau opgestelde documenten nodig van integere specialisten als bijvoorbeeld Prof Dr Zegers de Beyl van de ULB in Brussel.
  Ze heeft gewoon netjes als een kontlikker haar verzekeringsvriendje dokter Jonckheer en zijn vriendjes naar de mond gepraat. 

  hoe noemt men eigenlijk iemand die zichzelf voor commerciële doeleinden verkoopt ?
   
  Bepaal zelf: een Rechter die 0% invaliditeit uitspreekt voor letsels als een gebroken nek C2 met scherf in de epidurale ruimte (epidurale bloeding)- myoclonieën - nog steeds een plaat met bouten in de voorarm- een knie waarvan de knieschijf bloot lag- een enkel operatie- gebroken tenen die nooit meer plooien
  en daarbovenop: ik moet de verzekeraar ook alles terugbetalen wat ze ooit in een ver verleden hebben betaald.
  denkt u dat deze Rechter van de dankbare verzekering enkel een schouderklopje kreeg ? ze hebben samen lekker winst gemaakt aan mijn bijna dodelijk ongeval.

  RECHTER MARLEEN ZEGERS: full length (hahaha)
  zij zei op de dag van de pleidooien:
  IN MIJN RECHTBANK PASSEERT GEEN CORRUPTIE DAT KAN IK U VERZEKEREN !
  IK DRAAI EEN CORRUPTIEDOSSIER ER NIET SNEL EVEN DOOR OM DAARNA OP HET INTERNET TE GAAN STAAN ALS CORRUPTE RECHTER
  Om het in de sfeer van het cadeau-seizoen te zeggen : amai die was snel ingepakt

  De slogan: 'DURF GERUST MET ALLIANCE AAN JE ZIJ' is alvast duidelijk haar levensmotto

  Met de nodige bravoure stond ze erop mij zélf de doodsteek te geven, toch betwijfel ik sterk of iedereen bij Justitie dit zal toejuichen, volgens mij benadrukt ze met haar 'ongeloofwaardige- fysiek onmogelijke- overkill - uitspraak' nu juist de corruptie binnen Justitie.

  Er staat haar ongetwijfeld een uiterst prettige kerst te wachten maar de euforie van lekker trots zijn op haar eigen gebrek aan integriteit en haar ontbreken van enig normbesef zal snel leiden tot geforceerde onderdanigheid aan de betrokken verzekeraar. ze heeft haar zwakte om "mensen te ruïneren en zelf de dankbaarheid te incasseren" getoond en deze verzekeraar zal vanaf nu van haar smullen. MARIONET MARLEEN.                                                    

  Het is schrijnend maar ook een beetje lachwekkend als ik me voor ogen probeer te halen hoe ze wel niet om dit mogelijk te maken met opengehouden handjes en plat op de buik de bff van de verzekeraar wou worden. 
  OEI, haar vriendje de overjaarse paradeknol van de verzekeraar: DOKTER JONCKHEER heeft concurrentie, zijn vriendin Marleen Zegers heeft hem overtroeft, ze gaat nog lager dan zijn beste vriend de corrupte GERECHTSDESKUNDIGE LIESSENS en diens papegaai Gerechtspsychiater Chris Dillen. 
  Amai, een echt killerkwartet.

  Om dit te ondersteunen: deze Rechter doet mij zelfs heel sterk denken aan GERECHTSPSYCHIATER CHRIS DILLEN: hij besprak als psychiater ook met de natte vinger vanachter zijn bureau de complexe materie van het ontstaan van myocloniën terwijl dit nu, ook bij hem, net zijn incompetentie en boerenmanieren extra in de verf zette
  Herinner u de uitzending van PANORAMA van mei 2016.
  grappig toch hoe DILLEN van arrogant afgleed naar verward om daarna in een narcistische woedeaanval te belanden.

  mijn Gerechtelijk avontuur was soms ook een beetje als naar de zoo gaan: hoogst opmerkelijk hoe een corrupt iemand met armen en benen begint te zwaaien wanneer hun ware aard met sluitend bewijs wordt blootgelegd. Ik verwijs hierbij graag naar A. RISKE. straf toch, dan doen ze net of ze gekrenkt zijn in hun "eer" ?? 
    
  Wat deze Rechter wel op haar palmares kan zetten is het feit dat er voor deze verzekeraar nu geen grenzen meer zijn om te doen wat ze willen met slachtoffers waarvan zware blijvende letsels niet te ontkennen zijn. Niet alleen de verzekeraar maar ook JUSTITIE heeft immers een zware imago opdoffer gehad met het op onnozele manier moeten indekken en wegmoffelen van mijn sluitend bewijs en ook daarbij, toekomstige slachtoffers zijn nu gewaarschuwd en mondiger
  Hoe graag ook de verzekeraar, zoals ze in de volksmond zeggen, over lijken gaat, toekomstige slachtoffers moeten niet direct vrezen om 'oeps' plots op de operatietafel te sterven zodat ze geen keet kunnen gaan schoppen als hun dossier (gegarandeerd) vervalst wordt want er moeten natuurlijk ook nog veel patiëntjes (lees dealtjes) bij de Rechtbank passeren, ah ja.

  maar allee, RECHTER MARLEEN ZEGERS is nu de evenknie van RECHTER BENIEST, dat ze er maar trots op is

  de mand met rotte appels moet nu toch stilaan overlopen, is het voor de verzekeraar echt nog goedkoper om deze hele mand in dienst te houden in plaats van de slachtoffers te vergoeden ?

  als klein voorbeeld verwijs ik hier graag naar de immer gewillige PROCUREUR C. ROOSEN die als een pitbull DOKTER MATTON verdedigde. 
  zij dekte de vastgestelde schriftvervalsing van dokter Matton in met de stelling dat hij 'PER ONGELUK' schriftvervalsing had gepleegd. 
  Ze zei dat hij het zo verschrikkelijk druk had maar toch anno 21ste eeuw niet een kopie van het bestaande document van 1998 wou nemen maar er expliciet voor koos het bestaande document met de hand over te schrijven en dit speciaal voor gebruik in de medicolegale expertise bij GERECHTSDESKUNDIGE RISKE en verdorie, had hij er nu net niet een fictieve zin bijgezet waarmee de verzekeraar in een later stadium mogelijks aan hun aansprakelijkheid zouden kunnen ontsnappen.

  het vervalste document hoefde voor deze PROCUREUR helemaal NIET uit de expertise gehaald te worden want anders zou de verzekeraar haar medewerking natuurlijk ook niet gewaardeerd hebben. 

  de hele opzet is in feite lachwekkend kinderachtig: ik kom later nog terug op alle weggemoffelde - verdwenen - verdraaide documenten -documenten waarvan meerdere versies bestaan al naargelang waarvoor ze moesten dienen- verhoren die nooit hebben plaatsgevonden - een verhoor zonder pv nummer - mijn verdwenen medisch dossier- een document dat bevestigd dat in clubs als de ROTARY beslist wordt welke patiënt naar wie gestuurd word en wat er moet vermeld of gemanipuleerd worden, en nog veel meer. ook voeg ik een vermelding toe over de persoon die de Belgische Staat verdedigde bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, ik weet wel dat laster en prietpraat het enige is dat de Belgische Staat kon aanwenden ter verdediging, nergens dus ook maar één vermelding van een officieel document,want tja die beantwoorden niet aan de verzekeringsversie: dat was dus Belgiës beste ? zwak - heel zwak.

  wordt vervolgd

  02-12-2017 om 00:00 geschreven door ALAIN HEYRMAN  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  Tags:Marleen Zegers, H.Beniest, Ludo Jonckheer, Corruptie, medische corruptie,justitie,
  >> Reageer (0)
  12-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT PANORAMA
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  UITZENDING PANORAMA OP DONDERDAG 21 MEI 2015 om 21:30 CANVAS
  Een reportage van Wim van den Eynde en Alina Kneepkens, eindredactie Pascal Seynhaeve.

  Herhaling op vrijdag 22 mei om 18:40 en op zondag 24 mei om 19:05

  Bedankt!

  Bijlagen:
  http://www.canvas.be/video/2015/onpartijdigheid-verzekerd   

  12-05-2015 om 00:00 geschreven door ALAIN HEYRMAN  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (22 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  T -->

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!