Inhoud blog
  • ''Reacties na Quarabagh - Club Brugge''
  • Quarabagh - Club Brugge
  • ''Doelpunt belangerijk voor vertrouwen''
  • Coach Qarabag: "Club heeft klasse getoond''
  • ''Club Brugge klaart klus in heenwedstrijd''
    Mailinglijst

    Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.


    Rondvraag / Poll
    Wat vind jij van dit blog?
    Zéér goed
    Goed
    Voldoende
    Slecht
    Zéér slecht
    Ik ben geen Club Supporter!
    Bekijk resultaat

    Club Brugge Online

    21-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlag Genk - Club Brugge

    Logo Racing Genk3-1Logo Club Brugge
    Einde

    20/04/2011 | 20:30 | scheidsrechter: Peter Vervecken | Cristal Arena | toeschouwers: 21032

    Verslag:

    Het duurde zijn tijd voor de wedstrijd openbrak, de grote belangen die op het spel stonden waren daar de hoofdreden  van. Genk probeerde de match in handen te nemen, maar liep halfweg de eerste helft in het mes. Dirar bracht de bal centraal voor doel, waar Akpala zwevend met zijn hoofd Courtois te grazen nam.
    De reactie van de thuisploeg bleef niet lang uit. Acht minuten later ging Anele op wandel aan zijn rechterkant, Ogunjimi liep een strakke cross in doel: 1-1.

    In de tweede helft stond met RC Genk aanvankelijk nog maar één ploeg op het veld, bij Club Brugge bleven te veel spelers al te lang onder hun niveau.

    Genk drong aan, maar Barda verkwanselde twee uitstekende kansen. Bij de eerste gooide Coosemans zich in de baan van de bal, bij de tweede ging een opwippertje voorlangs. Voor Brugge was het uitstel van executie: Simaeys ging in de 16 aan de schouder van Barda hangen, vanaf de penaltystip lukte het de Israëliër wel.

    In de laatste tien minuten kon Club nog een vuist maken, maar Genk-keeper Courtois liet zich niet meer verschalken. Uiteindelijk werd het zelfs nog 3-1, invaller Vossen ramde de bal met zijn eerste baltoets heerlijk binnen.

    Het was de achttiende goal van Vossen in de competitie, daarmee is hij nu alleen topschutter met één doelpunt meer dan Club Brugge-aanvaller Perisic, die bij de rust geblesseerd gewisseld werd.

    Tekst Bron: Sporza

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.''Spelers komen aan op training''

    ''Vers van onze pers''
    ''Spelers komen aan op training''

    Enkele punten dat we gezien hebben:
    - Perisic is nog zéér moe en zou veel liever nog een beetje slapen!
    - Geert De Vlieger speelt vandaag met zijn auto rijdende disco!
    - Odjidja had ook niet veel hoesting!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.''Ik wil minstens één keer de titel halen met Club''

    ''Ik wil minstens één keer de titel halen met Club''

    Club Brugge presenteerde gisteren Vladan Kujovic als nieuwe doelman. De 32-jarige Serviër met een Belgisch paspoort heeft een duidelijke missie. Hij moet de jonge Colin Coosemans beter maken.

    Het rugnummer één is na het vertrek van Stijnen vrij. Maar Club koos ervoor om de van Willem II overgenomen keeper het cijfer 33 op het shirt te spelden: zijn aanstaande leeftijd. Een ervaren sluitstuk, dat was het profiel dat blauw-zwart voor ogen had.

    'Ongelooflijk, wat ben ik gelukkig', zo straalde de aanwinst van de Bruggelingen gisteren zo mogelijk nog harder dan de zon. 'Zondag huilde ik nog om al die tegentreffers in de Hollandse Kuip, ondertussen ben ik al van Club.'

    'Rond nieuwjaar waren er al voorzichtige contacten, maar nu spraken we pas echt', aldus Kujovic. 'Bij de eerste gesprekken was ik meteen enorm onder de indruk van het project van Club. Ik ben enorm optimistisch. Wat het Belgische niveau betreft, is dit absolute top. Tijdens die twee jaar moet ik minstens één keer kampioen worden. Ik denk dat die ambitie strookt met de verwachtingen van de club.'

    Kujovic beseft waarom ze hem haalden. 'Ik moet de jonge keepers steunen', weet hij. Coosemans en Dhoest hebben aan de Serviër geen concurrent die zal balen als hij niet onder de lat staat. 'Ik zal hen niet afbreken, in een poging zelf in het doel te staan. Ik ken trouwens alle Belgische keepers. Trainer Dany Verlinden niet in het minst, we hebben ontelbare keren tegen elkaar gevoetbald.'

    Tekst Bron: Het Nieuwsblad

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.''Reacties na Genk - Club Brugge''


    ''Reacties na Genk - Club Brugge''

    Simaeys: “Contact met Barda niet voldoende om zich zo te laten vallen”

    Door de blessure van Daan Van Gijseghem speelde Jeroen Simaeys centraal achterin naast Ryan Donk. De Brabander kon echter niet verhinderen dat Genk drie keer kon scoren. “Bij momenten waren we beter, maar ook Genk heeft zijn momenten gehad. Bovendien hebben zij die beter uitgebuit. Spijtig genoeg werd de wedstrijd beslist door een dubieuze penalty. Er was een heel licht contact met Barda, maar zeker niet voldoende om zich zo te laten vallen. Iedereen weet intussen dat hij zich vaak laat vallen, maar toch liet de scheidsrechter zich vangen.”

    Coosemans: “We zouden wat vaker een hold-up moeten plegen”

    Colin Coosemans stond opnieuw sterk te keepen, maar ook de jonge doelman kon niet verhinderen dat Club onderuit ging. “Als je alleen de kansen bekijkt, kun je stellen dat Genk beter was dan ons. Ze waren veel doelgerichter en zorgden via enkele gevaarlijke voorzetten voor gevaar. Maar anderzijds hadden wij wel veldoverwicht. Jammer genoeg konden we dat amper omzetten in doelrijpe kansen. Op dat vlak moeten we meer efficiëntie tonen. Eigenlijk zouden we bij zo’n matchen een hold-up moeten plegen. Ik wil immers graag ons goede voetbal inruilen voor de drie punten.”

    Hoefkens: “Denk niet dat Genk zoveel beter was dan ons”

    Carl Hoefkens gaf naar goede gewoonte een nuchtere analyse. “Voor de neutrale toeschouwer was het wellicht een leuke match, maar zelf vind ik het bijzonder spijtig dat we hier drie punten verliezen. Ik denk namelijk niet dat Genk zoveel beter was dan ons. Jammer genoeg konden we die 0-1 niet lang vasthouden. Na die 1-1 deed Genk er alles aan om op voorsprong te komen en toen viel die twijfelachtige penalty die uiteindelijk de wedstrijd besliste. Of de titel nog mogelijk is? Het is nog niet voorbij natuurlijk, maar we zullen nu wel veel matchen op rij moeten winnen. We waren aan een goede reeks bezig, want het was geleden van de competitiematch hier in Genk dat we nog verloren hadden. Het doel van deze play-offs was om op verplaatsing niet te verliezen en thuis zoveel mogelijk te winnen. Spijtig genoeg liep dat vorige week al fout. Gelukkig speelden Gent en Anderlecht gelijk, waardoor geen van beide een goede zaak doet. Het komt er nu op aan om maandag tegen Standard alles uit de kast te halen en de drie punten te pakken.”

    Odjidja: “Na die zege tegen Anderlecht droomde iedereen al over de titel”

    Ook Vadis Odjidja betreurde de gefloten strafschop. “De scheidsrechter weet dat Barda zich makkelijk laat vallen en toch trapt hij erin. Ook tijdens de eerste helft ondervond ik het zelf al. We gingen samen naar de bal, maar van zodra er licht contact was, liet hij zich vallen. We wisten dat dit geen makkelijke match zou worden, maar die lichte penalty maakt het dubbel zo zuur. Tot aan de zestien meter konden we vlot voetballen, maar de laatste pass ontbrak meestal. Bovendien moesten we na de rust verder zonder Ivan Perisic en dat is toch een extra troef die wegvalt. Na de zege tegen Anderlecht begon iedereen al over de titel te spreken, maar die is nu weer verder weg. Het komt er nu op aan om wedstrijd per wedstrijd te bekijken en niet te beginnen dromen over de titel nadat we eens gewonnen hebben.”


    Van Der Heyden: “Met een gelijkspel hadden we misschien vrede kunnen nemen”

    Peter Van der Heyden stak achteraf zijn ontgoocheling niet onder stoelen of banken. “Dit is niet waarvoor we naar hier gekomen zijn. Met een gelijkspel hadden we misschien nog vrede kunnen nemen, maar een nederlaag is in elk geval pijnlijk. Die penaltyfase bepaalt bovendien de uitslag. Ik wil de beelden eerst nog eens terugzien, maar iedereen weet dat Barda de vallende ziekte heeft. Daarna hadden we het moeilijk om er door te geraken. We kregen wel een paar kleine kansjes, maar ook niet meer dan dat. Toch had ik het gevoel dat de 2-2 erin zat, maar spijtig genoeg liepen we in de slotfase nog op een counter. Nu moeten we in elk geval maandag winnen van Standard.”


    Koster: “We hebben alles geprobeerd”

    We kregen uiteraard geen blije Adrie Koster te zien na de wedstrijd. “Ik vind dat we redelijk goed aan de wedstrijd begonnen zijn, ook al begingen we té veel overtredingen. Laat dat nu net datgene zijn waar ik voor aanvang voor gewaarschuwd had, want Genk is levensgevaarlijk op vrije trappen. Eigenlijk hadden we ook in het middenveld de macht meer moeten grijpen, al liep dat na verloop van tijd wat beter. Met een schitterend doelpunt van Joseph Akpala komen we dan op voorsprong en dan ga je hopen dat tot de rust te kunnen vasthouden. De gelijkmaker kwam er echter veel te gemakkelijk en daar moeten we alleen naar onszelf kijken. Na de pauze was alles nog mogelijk, maar dan krijg je met die penaltyfase hét kantelmoment in de match. Het was geen zware overtreding, maar in de zestien moet je je handen thuis houden. Er zullen scheidsrechters zijn die hier niet voor fluiten, maar de ref vanavond deed het dus wel. Nadien gingen we te gretig op zoek naar de gelijkmaker. Ik had liever gezien dat we dat vanuit de organisatie hadden gedaan. We hebben alles geprobeerd: een extra middenvelder, een extra aanvaller, maar het mocht niet meer baten. Elke match wordt nu uiteraard cruciaal en het is jammer dat we hier niet minstens een punt konden rapen. We zullen er wel alles proberen aan te doen om er tegen Standard weer te staan.” Of de blessure van Perisic ernstig is, wilde men nog weten. “Ivan had last van de enkel en het had geen zin hem nog op het veld te laten staan. Daarom hebben we hem ook gewisseld.”
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GESPOT DOOR ONZE PERS: ''Vargas fietst rond stadion''

    GESPOT DOOR ONZE PERS: ''Vargas fietst rond stadion''

    De Venezuelase middenvelder Ronald Vargas wil wellicht zo rap mogelijk terug op het veld van Club Brugge spelen. Daar doet hij ook alle moeite voor want met de fietsen dat Walter Godefroot, voormalig wielrenner en teamleider, geschonken heeft aan het medisch revalidatieteam is Vargas deze namiddag weer gaan fietsen met zijn vriend rond het Jan Breydelstadion.

    Wij namen enkele foto's!

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.''AA Gent woedend na schorsing Coulibaly''

    ''AA Gent woedend na schorsing Coulibaly''

    Elimane Coulibaly werd gisteren, op basis van tv-beelden, door het Sportcomité voor drie speeldagen geschorst. Aangezien hij ook nog een voorwaardelijke straf achter zijn naam had staan, betekent dit dat hij vijf wedstrijden aan de kant moet blijven. AA Gent gaat echter in beroep, zodat hij vanavond tegen Anderlecht mag aantreden.

    De sanctie voor de blauw-witte spits kwam in het Jules Ottenstadion als een donderslag bij heldere hemel aan. AA Gent had alle zeilen bijgezet om zijn targetman te verdedigen. Johnny Maeschalck hield een overtuigend pleidooi, met een hele rits aan argumenten om de Belgische Senegalees vrij te pleiten.

    Meester Maeschalck noemde de klacht van het bondsparket onontvankelijk. 'Het reglement zegt dat in een eindronde de speler voor 12 uur van de eerste werkdag na de wedstrijd moet worden aangeklaagd', zei hij. 'Dit is volledig in de geest van een eindronde. Het gewicht van de wedstrijden in de play-offs is enorm.'

    Wat die feiten betreft was Maeschalck van oordeel dat de aanvaller niets te verwijten viel. 'Coulibaly zet een dribbel in en komt Hoefkens als laatste op zijn weg tegen. Hij heeft alleen oog voor de bal en zijn been is niet gestrekt. Hij heeft geen intentie om een overtreding te begaan, maar Hoefkens schuift onder zijn voet. Een ongelukkig contact, meer niet.'

    Vanavond mag hij in ieder geval nog tegen Anderlecht spelen. AA Gent gaat immers in beroep. 'Daar bestaat niet de minste twijfel over', fulmineerde manager Michel Louwagie. 'Het Sportcomité legt het eigen reglement naast zich neer. De klacht was niet ontvankelijk. Op basis van het reglement is daar geen speld tussen te krijgen. Dit is willekeur.'

    'Er wordt gestraft à la tête du client', vervolgde hij. 'Coulibaly moest en zou gestraft worden. We dreigen hem de vier laatste speeldagen van het seizoen te moeten missen. Dit is onaanvaardbaar en kan enorme economische gevolgen hebben voor de club. Als het beroepscomité deze sanctie handhaaft, zullen wij de gevolgen dan ook op de bond verhalen.'

    Tekst Bron: Het Nieuwsblad

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.''Kujovic tekent een contract van 2 jaar''

    ''Kujovic tekent een contract van 2 jaar''

    De 32-jarige Servische doelman met Belgisch paspoort Vladan Kujovic (32) heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend bij Club Brugge. De gesprekken werden vorige week opgestart en gisteren kwam het tot een akkoord. Hij werkt het seizoen af bij Willem II alvorens naar Club te verkassen.

    Aanvankelijk bood Club Brugge een contract van één seizoen met optie, maar dat zag Kujovic niet zitten. Ook financieel gaapte er nog een kloofje, maar dat werd gisteren allemaal weggewerkt. 'Ik ben zeer gelukkig', aldus Kujovic, ex-Lierse, Levante, Roda en Aalst. 'Op mijn transfer naar Levante na is dit de grootste stap in mijn carrière. Ik wil met Club Brugge kampioen worden.'

    Club Brugge zocht een ervaren doelman naast huidig nummer één Colin Coosemans (18). Eerder kwam het niet tot een akkoord met Yves De Winter en Jean-François Gillet. 'Het is niet duidelijk gezegd of ik nummer één, twee of drie ben, maar ik ken de situatie', aldus Kujovic. 'Club heeft met Colin Coosemans een jonge talentvolle doelman. Ik zal niet over lijken gaan om in doel te staan. Maar als we volgend seizoen Europees spelen, dan is dat voor één doelman moeilijk bol te werken. Ik ben fysiek op mijn top en loop over van ambitie. Voor het overige ga ik proberen om Colin en de hele groep te helpen met mijn ervaring en mijn karakter. Ik woon in Genk, maar zal een appartement hebben in Brugge.'

    Ook Timothy Derijck is in beeld bij Club Brugge. De 23-jarige Belgische verdediger heeft een contract bij het Nederlandse ADO Den Haag tot juni 2012, maar kwam niet tot een overeenkomst voor verlenging. Daarom wil ADO de ex-speler van Anderlecht en Feyenoord deze zomer verkopen. Bij Club Brugge is er al over Derijck gesproken, maar concreet is de interesse voorlopig nog niet.

    Ook Jonas Ivens (Groningen) werd al genoemd bij Club Brugge.

    Tekst Bron: Het Nieuwsblad

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.''Dat is normaal''

    Club zonder Geraerts naar Gent
    ''Dat is normaal''

    Enkele maanden voor Bart Verhaeghe voorzitter werd van Club Brugge startte hij het Uplace Pro Triathlon Team op. De door sport gefascineerde zakenman likkebaardt als hij de gedrevenheid en beroepsernst van zijn triatleten Sofie Goos, Bruno Clerbout, Rutger Beke, Tine Deckers, Bert Jammaer, Axel Zeebroek en Bart Aernouts aanschouwt.

    Verhaeghe wil eenzelfde professionele en enthousiaste houding van zijn spelers bij Club Brugge zien. Samen met Vincent Mannaert en Henk Mariman stippelde hij een lijn uit die door zijn voetballers moet worden gevolgd. Ook Verhaeghe stelde vast dat de zelfdiscipline en focus die bij triatleten en andere sportlui uit de nevensporten aangeboren lijken, bij sommige van zijn voetballers ver te zoeken zijn. De strapatsen van enkele Club-spelers dit seizoen zetten die mentaliteit nog in de verf.

    Er wordt nu gefocust op de 'kooklessen' voor de spelersvrouwen en het Engels als voertaal op de trainingen. Voor het eerste valt in het kader van gezonde sportvoeding iets te zeggen, het tweede is een merkwaardige ingreep. Het kind met het badwater weggooien, is echter fout. Bij Club werden lijnen uitgetekend die in buitenlandse topclubs de normaalste zaak van de wereld zijn.

    Welke ambitieuze voetballer kan iets hebben tegen een extra individuele training? Waarom zouden de spelers geen acht uur op de club blijven en voldoende rust nemen? Dient de wanverhouding arbeidsuren/salaris in ons voetbal niet eindelijk te worden rechtgetrokken? Baat het niet, schaden doet het ook niet.

    Karel Geraerts gaf met zijn uitlatingen Club de perfecte reden om een contractverlenging af te houden. Dat was voordien al de bedoeling want de in 2007 transfervrij binnengehaalde Limburger weegt met zijn riant loon zwaar op het budget. Mogelijk voelde Geraerts nattigheid en wilde hij op deze manier de breuk, naar analogie met het lucratieve ontslag van zijn vriend Stijn Stijnen, forceren.

    In elk ander geval is het onverstandig wat Geraerts deed. Het zet hem neer als een speler met gelimiteerde ambitie die zich wentelt in kneuterigheid, precies eigenschappen die we de 29-jarige middenvelder niet toedichten.

    Tekst Bron: Het Nieuwsblad

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.''Koster neemt Geraerts mee naar Genk''

    ''Koster neemt Geraerts mee naar Genk''

    RC Genk, dat in Anderlecht de kop verloor, krijgt met Club Brugge niet bepaald een hapje voorgeschoteld. "Na twee nederlagen zal Genk iets willen rechtzetten", zegt Club Brugge-coach Adrie Koster.

    Bij Club is Karel Geraerts ondanks zijn vete met het bestuur (zie lees ook) opgenomen in de selectie. Of hij zal spelen, is nog een andere zaak. Koster moet wel de geblesseerde Daan Van Gijseghem missen.

    De Nederlander lichtte dinsdag alvast een tipje van de sluier over zijn speelwijze: "We zullen voor Van Gijseghem een oplossing moeten zoeken. Omdat Daan tegen Lokeren bij de rust in de kleedkamer moest blijven, heb ik Simaeys een rijtje achteruitgezet en Odjidja in het midden gezet."

    "Genk wordt een zware kluif, maar dat is de charme van de play-offs: het zijn allemaal pittige duels. Genk beschikt over een goeie selectie met vooral voorin veel mogelijkheden, maar zoals in elke wedstrijd zijn er voor ons ook mogelijkheden."

    "We weten dat Genk graag snel het initiatief naar zich toe wil trekken, het zal zaak zijn om daar proberen uit te komen. De drive bij ons zit goed. De prestatie zondagavond tegen Lokeren was goed, enkel het resultaat viel tegen. Iedereen is gebrand op een goeie prestatie, de groep kijkt ernaar uit."

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GESPOT DOOR ONZE PERS: ''Dortmund komt wellicht onderhandelen over Perisic''

    GESPOT DOOR ONZE PERS: ''Dortmund komt wellicht onderhandelen over Perisic''

    Onze pers passeerde zojuist bij de Clubshop bij het stadion van Club en Cercle. Tot mijn verbazing zag ik een auto van Dortmund staan op de parking voor de Clubshop. Ik heb van deze wagen een paar foto's genomen (zie foto's bovenaan).  5 minuten later kwam de baas van Club Brugge aangelopen met mappen en papieren en ging binnen naast de Clubshop. Ik was foto's van de auto aan het trekken en ik zei dat de wagen van Dortmund daar stond. Hij gebaarde van niets maar aan zijn gezicht was wel te zien dat ze wellicht aan het onderhandelen waren op Perisic te kopen. (zie foto's). Blue Army liet ons wel weten dat deze auto daar al enkele dagen stond en dat het wellich van een medewerker was! We zullen afwachten.

    Wij weten natuurlijk ook niet dat de auto van de baas was van dortmund en dat de baas van Club komt voor persic!
    Maar wel toevallig auto uit dortmund, baas club brugge met das en mooie tas en papieren...
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    ''Coulibaly vijf duels schorsing''

    Het Sportcomité van de voetbalbond heeft Elimane Coulibaly een schorsing van vijf duels gegeven na zijn tackle op Carl Hoefkens in Gent-Club Brugge op de eerste speeldag in Play-off I. Een bittere pil voor AA Gent, maar er is wel nog beroep mogelijk.

    Coulibaly stapte op 3 april over de bal en op het scheenbeen van Hoefkens, maar de ref had het niet gezien. Op basis van de tv-beelden heeft het Sportcomité de spits voor drie speeldagen geschorst.

    Daar komen echter nog twee speeldagen bij voor een voorwaardelijke schorsing voor een elleboogstoot tegen... Hoefkens in oktober. Die straf had de Senegalese Belg eind oktober gekregen. Hij zat toen ook drie effectieve speeldagen uit.

    De schorsing gaat in op 29 april, na de matchen tegen Anderlecht en Genk. De laatste vijf matchen in Play-off I zou Gent zijn spits dan moeten missen. Coulibaly en Gent kunnen wel tot 28 april in beroep gaan.

    Tekst Bron: Sporza

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.''Club toont interesse in Angalose ster, Anderlecht niet''

    ''Club toont interesse in Angalose ster, Anderlecht niet''

    Onlangs berichtten we u dat de Angolese ster Ricardo Job Estevao werd aangeboden bij Club Brugge en Anderlecht. Blijkbaar tonen enkel de West-Vlamingen interesse.

    Ricardo Job Estevao is de tweevoudig 'Speler van het Jaar' van Angola en is er ook international. Anderlecht heeft het de laatste tijd te druk gehad met de onderhandelingen met het Congolese TP Mazembe om het aanbod te overwegen.

    Maar bij Club Brugge lijkt er wel interesse te zijn. Er werd echter nog niet met de manager of de speler samengezeten.

    Tekst Bron: Het Laatste Nieuws

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.''Lokeren en Club scoutten Ivan Trickoviski''

    ''Lokeren en Club scoutten Ivan Trickoviski'' 

    Niet alleen Lokeren heeft een oogje op Ivan Trickovski, polyvalente aanvaller (24) van Cypriotisch kampioen Apoel Nicosia. Ook Club Brugge scoutte de Macedonische international de voorbije weken. Onder anderen hoofdscout Raymomd Mommens en Henk Houwaart zagen Trickovski aan het werk. Lokeren wilde de speler van het jaar in Cyprus deze winter al naar België halen. Maar omdat Apoel absoluut de titel wilde halen, wimpelde de club het bod van de Waaslanders af. Lokeren en Club zijn wel niet de enige gegadigden. Ook Glasgow Rangers en Dinamo Kiev tonen interesse in de behendige spits (1m82).

    Tekst Bron: Het Laatste Nieuws

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. ''Club Brugge heeft tweede doelman beet''

                   ''Club Brugge heeft tweede doelman beet''

    Club Brugge heeft zijn nieuwe tweede doelman beet: Vladan Kujovic (32) tekent vandaag een contract voor twee jaar. De Serviër, met Belgisch paspoort, komt aan het einde van het seizoen transfervrij over van het Nederlandse Willem II. Kujovic speelde vijf jaar bij Aalst en verhuisde nadien naar Rode JC. Na vijf seizoenen Roda en een kort avontuur bij het Spaanse Levante belandde hij in 2008 bij Lierse. Kujovic hielp Lierse aan de promotie naar eerste, maar mocht deze winter gratis beschikken.  Zo kwam hij bij Willem II terecht. Kujovic zelf is dolblij met de transfer: "Het project Club Brugge spreekt me enorm aan." Voor Kujovic, die al medisch en psychologisch gestest werd, is Club zijn eerste echte topclub. "Vandaag weet ik meer", klinkt het bij de doelman.

    Tekst Bron: Het Laatste Nieuws
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.''Dortmund meldt zich officieel voor Perisic''

    ''Dortmund meldt zich officieel voor Perisic''

    Nu Borussia Dortmund zeker is dat het niet meer naast een rechtstreeks Champions League ticket kan grijpen, begint het werk te maken van versterkingen voor volgend seizoen. Zo werd eind vorige week voor het eerst officieel contact opgenomen met Club Brugge voor Ivan Perisic. Borussia, dat nu verzekerd is van minstens 20 miljoen euro, wil tot 6 miljoen euro neertellen voor de Kroatische topschutter - een som waar blauw-zwart wel eens voor zou kunnen plooien. "Wij willen geen som op het hoofd van Ivan plakken, maar we willen hem wel heel graag houden", aldus general manager Vinenct Mannaert. Al beseffen ze in Brugge wellicht maar al te goed dat het heel moeilijk wordt, zeker omdat Perisic zelf al aangaf dat hij klaar is voor een stap hogerop en hij volgend seizoen heel graag Champions League wil spelen. Concrete onderhandelingen met de Duitse landskampioen in spe heeft Club nog niet opgestart. "Er is voorlopig enkel geïnformeerd door Borussia, net als door andere Duitse en Italiaanse ploegen." Perisic werd eerder ook al genoemd bij Tottenham, Napels, Valencia, Lyon en Monaco.

    Tekst Bron: Het Laatste Nieuws

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.''Kritiek Geraerts ongepast''

    Club zonder Geraerts naar Gent
    ''Kritiek Geraerts ongepast''

    Weer onrust bij Club Brugge. De kritiek van Karel Geraerts op het nieuwe begeleidingsprogramma is in bestuurskringen niet in goede aarde gevallen. General manager Vincent Mannaert stelt zich de vraag of de middenvelder nog wel een toekomst heeft bij Club.

    Alles draait om de Personal Performance Centre, een methode inzake individuele spelersbegeleiding die door de vermaarde inspanningsfysioloog Peter Hespel en de nieuwe fysiektrainer Joost Desender op poten werd gezet.

    Het systeem is vrij ingenieus. Als Carl Hoefkens deze ochtend de parking opdraait, zegt één simpele toets op de computer hem meteen wat er die dag op het programma staat. Ontbijt, training en rust uiteraard, maar ook tal van andere dingen. Het centrum voor persoonlijke prestaties behandelt niet alleen het medische, het technische en conditionele, maar ook aspecten van lifestyle, voeding en psychologie. Zo wordt het Engels de voertaal, krijgen de partners van de voetballers in de toekomst adviezen en tips over de samenstelling van een evenwichtige voeding en wordt minutieus voorgeschreven hoe de voetballers van Club best hun recuperatie nemen. Dat Engels kan op het eerste gezicht bizar lijken, maar is het niet. In de praktijk wordt die taal sowieso al veel gebruikt in de spelersgroep, en voor Frans- en Spaanstaligen is het een heus karwei om het Nederlands perfect onder de knie te krijgen.

    Het systeem gaat vrij ver. Nieuwe spelers die uit een andere regio komen aanwaaien, worden wegwijs gemaakt in de plaatselijke wirwar van banken en supermarkten. Maar de aanpak van Hespel is niet nieuw, de professor in de fysiologie heeft in zijn vakgebied al de nodige sporen verdiend. Hespel is al langer actief in het wielrennen (onder meer bij de begeleiding van veldrijder Zdenek Stybar). In 2008 bereidde hij de olympische nationale voetbalploeg voor op de hitte van Peking. Ook bondscoach Georges Leekens maakte al gebruik van zijn diensten, bijvoorbeeld in het kader van de lastige verplaatsing naar Kazachstan.

    Die adelbrieven ten spijt is middenvelder Karel Geraerts niet te spreken over de nieuwe aanpak.

    'Doen we het interview in het Engels of in het Nederlands', zo sneerde hij zondagavond nogal cynisch na de match tegen Lokeren. 'Op de een of andere manier kan het nooit rustig blijven bij ons. Want wat lazen we deze week in de kranten? Dat we Engels moeten spreken, dat onze vrouwen op kookles moeten. Mocht dit van buitenaf komen, ik zou er nog kunnen mee leven. Maar het komt dus niet van buitenaf.'

    Club Brugge tilt zwaar aan de opmerkingen van Geraerts. 'Dit is onbegrijpelijk, ongepast en onprofessioneel', stelt General manager Vincent Mannaert. 'Op maandagochtend heb ik de speler dan ook duidelijk verteld wat ik ervan vond.'

    'Als je luide aanmoedigingen krijgt van 20.000 enthousiaste fans, maar toch 0-0 speelt tegen Lokeren en een unieke kans laat liggen, lijkt het me niet gepast om achteraf naar excuses te zoeken. Ook inhoudelijk heb ik hier zware bedenkingen bij. Als een speler vraagtekens plaatst bij een systeem dat er louter op gericht is om de omkadering en de individuele begeleiding te verbeteren, dan heb ik op mijn beurt vragen bij die speler in kwestie. Veel van onze jongens die al in het buitenland voetbalden, noemen dit juist een heel goed initiatief. Ze vinden het positief op die manier nog een stap verder te kunnen zetten. En dan krijg je plots zo'n reactie!'

    Karel Geraerts wordt gesanctioneerd voor zijn uitlatingen. 'Hij krijgt een boete. Verder kan men zich afvragen of hij nog wel past binnen ons verhaal.'

    Er waren intern al twijfels of men het contract van Geraerts, dat nog doorloopt tot 2012, zou verlengen. Na dit incident lijkt het er sterk op dat de middenvelder zijn eigen ruiten ingooide. Een voetballer wiens overeenkomst nog slechts één seizoen doorloopt, staat in de praktijk heel dicht bij een transfer.

    'Onze communicatie is altijd duidelijk geweest', aldus Mannaert. 'Als je presteert, krijg je de passende honorering. Bij een topclub wordt meer verwacht, in die zin word je ook geëvalueerd. Zo is het gegaan bij Hoefkens (beloond met een contractverlenging, red.) en bij Verbauwhede (keert niet terug naar Club, red.). En zo zal het ook gaan bij de andere spelers. Sommigen geven gewoon zelf het antwoord. Geraerts zegt dat hij rust wil. Door zulke ronkende verklaringen af te leggen de pers, zorgt hij daar allerminst voor. Het is dan ook logisch dat we grote twijfels hebben over zijn toekomst bij Club.'

    Dreigt Geraerts door zijn verklaringen meteen ook buiten de kern te vallen voor de belangrijke match van morgen op Racing Genk te vallen? 'Daar beslissen wij niet over', zegt Mannaert. 'Dit is werk voor de trainer. Hij moet zien hoe hij hiermee omgaat.'

    Mannaert wil naar eigen zeggen de zaak niet uitvergroten. 'De focus ligt in de eerste plaats op Genk. Maar ondertussen moeten we wel de analyses maken die zich opdringen.'

    Tekst Bron: Het Nieuwsblad

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    18-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's training Club Brugge 18/04/11

    ''Vers van onze pers''
    Foto's training Club Brugge 18/04/11


    Op de training moesten de spelers die gisteren tegen Lokeren hebben gespeeld gaan lopen in het bos de spelers die op de bank zatten hebben moeten trainen op het veld van Club Brugge.

    Deze foto's zijn genomen door onze pers en mogen niet gebruikt worden voor uw website.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.''Kujovic nog niet akkoord met Club Brugge''

    ''Kujovic nog niet akkoord met Club Brugge''

    Er is nog geen akkoord tussen Club Brugge en Vladan Kujovic. De doelman is straks einde contract bij Willem II en denkt na over het voorstel van blauw-zwart.

    De komende dagen wordt er mogelijk verder onderhandeld. De 32-jarige Kujovic moet bij Club de doublure worden voor Colin Coosemans. Donderdag legde hij zijn medische en psychologische tests af in Brugge.

    Eerder speelde Kujovic bij onder meer Aalst en Lierse. "Ik zie een transfer naar Club volledig zitten", zei hij eerder al.

    Bron: voetbalkrant.com
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.''Reacties na Club - Lokeren''

    ''Reacties na Club - Lokeren''

    Dirar:"Alles blijft nog mogelijk"

    Voor een kleine 20.000 aanwezigen beet Club de tanden stuk op een taai Lokeren. Dat vond ook Nabil Dirar: "In de pers werd nauwelijks over Lokeren geschreven maar vandaag hebben ze nogmaals bewezen dat ze een moeilijk te ontwrichten blok zijn. Gedurende de volle negentig minuten stonden ze goed in de organisatie maar lieten ze bij momenten ook vlot spel noteren. En met mensen als De Ceulaer en Mokulu beschikken ze voorin over heel wat offensieve kwaliteiten. Uiteindelijk hadden ze misschien zelfs nog de beste kans van de wedstrijd. Maar ook wij hebben tal van kansen gehad. Helaas hebben we nagelaten om te scoren. In de eerste helft kreeg ik een prima kans maar mijn schot ging maar rakelings naast. Bovendien moest de bal altijd op de stip bij die strafschopfase want er was wel degelijk contact. Daar ging de scheidsrechter toch wel de mist in. Ook in de tweede helft was er een betwistbare fase maar daar kan ik de scheidsrechter nog enigszins het voordeel van de twijfel geven. Uiteraard is de ontgoocheling zeer groot, maar uiteindelijk is er nog niks verloren. Het komt er nu op neer om op Genk een goed resultaat neer te zetten en dan blijft alles nog mogelijk."

    Geraerts "Doen vanavond een slechte zaak"

    De kersverse vader van Xem beleefde niet meteen een fijne avond: "In de Play Offs moet je je thuismatchen winnen. Vanavond doen we dit niet, dus doen we een slechte zaak. We pakken 2 punten te weinig. Voor de neutrale fans was het wellicht een leuke match, alleen wilde de bal er niet in. We zijn er blijven voor gaan tot de laatste seconde. De fans kunnen ons dan ook niets verwijten. Het had zelfs nog slechter kunnen aflopen voor ons. Met die bal van Lokeren tegen de paal kwamen we uiteindelijk nog goed weg. Dat counterspel ligt hen wel omdat ze over snelle mensen vooraan beschikken. Jammer dat we de euforie van na Anderlecht niet konden omzetten in een zege. Ik hoop dat we de resterende 7 matchen nu in alle rust kunnen afwerken."

    Donk: "Iedere ploeg zal nog punten laten liggen"

    De Nederlanderse verdediger speelde vanavond een sterke wedstrijd maar helaas liet Blauw-Zwart twee belangrijke punten liggen. "Dit voelt aan als een halve nederlaag want we hadden aansluiting met de top kunnen krijgen. Een punt is weinig en nu moeten we opnieuw omhoog kijken. Maar iedere ploeg heeft goede en minder goede wedstrijden en zal nog punten laten liggen. Het had aan de rust 1-0 kunnen zijn maar we misten scherpte voor doel, want in die eerste helft kregen we toch twee à drie goede kansen. "Op fysiek vlak was het een zware wedstrijd en woensdag moet Club al naar Genk". Kreeg Blauw-Zwart vanavond een tikje? "Het was zeker zwaar. Scoor je in de eerste minuten, krijg je een makkelijkere wedstrijd en hoef je als ploeg minder energie te verbruiken. Een tik hebben we niet gekregen, we zijn gewoon geslagen. Lokeren bracht hier goed voetbal, ze lieten ons het spel maken en vielen terug op hun countervoetbal. Van  achteruit konden ze goed omschakelen en konden ze de bal goed laten rondgaan. Wat woensdag betreft: dat is een wedstrijd die moet gewonnen worden, net zoals die van komende maandag (tegen Standard, nvdr)." Speelde de scheidsrechter een bepalende rol tijdens deze wedstrijd? "In mijn periode bij AZ heb ik hem enkele keren weten fluiten maar vandaag was hij eerder wisselvallig. Ik vond hem ook wat de verkeerde kant op fluiten." Na de rust kwam Vadis in en schoof Simaeys een rijtje naar achter, naast Donk, die een goede match speelde. "Ja, het evenwicht op het middenveld kwam door die wissel wat terug. Voor Jeroen was het een tijdje geleden dat hij centraal achterin speelde en dat was in het begin even zoeken. Wat mezelf betreft, het ging lekker vandaag. Ik train hard, maar we trainen allemaal harder en er zijn weinig blessures. Niemand had gedacht dat we Play Off 1 zouden halen maar we zijn er wel, en proberen er het beste van te maken."

    Koster: "We zitten in de achtervolging"

    Is de ontgoocheling groot, Adrie Koster? "Ja, het is natuurlijk doodzonde dat we uit zoveel mogelijkheden niet één keer hebben kunnen scoren. We waren nochtans met goede bedoelingen begonnen. We zetten snel druk, hadden veel balbezit, maar de ‘finishing touch' ontbrak. Bovendien hadden we toch een penalty moeten krijgen na die fout op Nabil Dirar. Het had het keerpunt kunnen zijn in de match. Ik weet natuurlijk ook dat je deze druk moeilijk twee maal vijfenveertig minuten lang kan aanhouden en laten we ook niet vergeten dat ook Lokeren drie tot vier goede mogelijkheden in elkaar knutselde. De punten die we hier laten liggen, zullen we ergens anders moeten halen. Tegen Genk moeten we daarom vol voor de drie punten gaan, want elk puntje dat je onderweg verliest, kom je tekort in de eindfase. Al weet ik ook wel dat elke wedstrijd winnen misschien wel een utopie is. We zitten in de achtervolging en dat zal zo nog wel een tijdje duren", denk ik. Waarom Daan Van Gijseghem gewisseld werd ? "Daan had al na twintig minuten last aan de kuit en ook al gaf hij aan nog verder te willen, toch wilde ik liever geen risico's lopen. Er komen nog voldoende wedstrijden aan."

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Club Brugge Lokeren!
    Logo Club Brugge0-0Logo Lokeren
    Einde

    Jupiler Pro League - play-offs | 17/04/2011 | 20:30 | scheidsrechter: Björn Kuipers | Jan Breydelstadion

    Club Brugge is thuis niet verder geraakt dan 0-0 tegen Lokeren. De thuisploeg was in de eerste helft in elk opzicht de betere van de bezoekers en was vooral gevaarlijk via de flanken, alleen ontbrak het aan scherpte voor doel. In de tweede helft kwam Lokeren veel sterker voor de dag en kregen de toeschouwers een aangenaam en spannend kijkstuk voorgeschoteld, met uitstekende kansen aan beide kanten. Ondanks die kansen werd er niet gescoord en dus bleef de 0-0 op het bord. Club blijft door dat ene puntje vierde met vier punten achterstand op leider Anderlecht. Lokeren is zesde met vier punten achter op AA Gent.

    Adrie Koster moest enkel de geblesseerde Vargas missen en kon dus zijn type-elftal opstellen. Zelfde verhaal voor Peter Maes, die Persoons en Mokulu terug zag keren uit schorsing. Ook Tsimanga keerde terug in de ploeg na een blessure.

    De thuisploeg greep Lokeren meteen bij de keel en dreigde vooral via de flanken. De Lokerse backs hadden de nodige moeite met het duo Hoefkens-Dirar op de rechterflank en Perisic op links, maar kregen hulp van het centrale verdedigingsduo dat de gevaarlijke voorzetten keer op keer onschadelijk maakte. Copa deed zijn duit in het zakje door een schot van Akpala van dichtbij onschadelijk te maken.

    Dirar was de gevaarlijkste man bij Club. Een schot van hem ging maar net naast en even later claimde hij een strafschop, maar de Nederlandse ref Kuipers ging er niet op in. Club domineerde dus, maar morste met de kansen en miste scherpte voor doel.

    Lokeren stelde daar niks tegenover en kwam amper in de buurt van Coosemans. De bezoekers hapten naar adem en mochten van geluk spreken dat Taravel al vroeg aan een tweede gele kaart ontsnapte na een forse tackle op Akpala. Toch was de beste kans in de eerste helft voor Lokeren. De Ceulaer zonderde Mokulu met een schitterende pass alleen af voor doel, maar de Lokerse spits verschoot zelf van zoveel ruimte en besloot op Coosemans.

    Tijdens de rust moest Koster schuiven in zijn elftal. Vangijseghem kon niet verder met een kuitblessure en dus kwam Odjidja in de ploeg. Simaeys schoof een rijtje achteruit. Lokeren kwam met een ander gezicht uit de kleedkamer en speelde nu zelf ook enkele kansen bij elkaar, vooral op de counter. Meer nog, Lokeren had de beste kansen van de wedstrijd. Mokulu verschalkte de buitenspelval en kon alleen op doel af maar mikte op de paal. Ondertussen bleef Club de flanken opzoeken, maar bleef het onmondig voor doel. Odjidja probeerde het een paar keer met schoten uit de tweede lijn, maar Copa stond pal.

    Club domineerde wel, maar de vermoeidheid sloeg uiteindelijk toe bij beide ploegen. Het spel bleef goed op en neer gaan, maar de slordigheden stapelden zich op. Perisic had de 1-0 aan de voet, maar kraakte zijn schot. Weg kans. Aan de overkant deed Persoons zo mogelijk nog beter. Mokulu behield goed het overzicht en legde breed op Persoons die de bal maar in het lege doel hoefde te tikken, maar de middenvelder miste onbegrijpelijk. Het bleef spannend tot de laatste minuut, maar gescoord werd er niet, ondanks het grote aantal kansen.

    De ontgoocheling was groot bij Club, terwijl Lokeren het punt vierde als een overwinning. Club koopt weinig met dat punt. Het blijft vierde op vier punten van Anderlecht en moet woensdag naar RC Genk. Lokeren van zijn kant loopt een puntje in op Gent en telt nu nog vier punten achterstand.

    Tekst bron: Mengeling van Sporza en HLN
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    Volgende Wedstrijd: Oostende - Club Brugge 20h30


    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • cheap-generic-viagra.co.uk
  • can i buy viagra in bangkok
  • cheap viagra england
  • generic viagra erfahrungen
  • br cheap viagra cheap cialis

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Onze Linkpartners
  • Swaiken
  • Wim Vermeer
  • Supclub35
  • Yippens
  • The bluestars
  • Zee-Online
  • Lokaal 74
  • Wilfried1
  • Gebakken Zeelucht
  • Franorama


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs