Forever Clean 9 Kopen

28-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Forever Clean 9 Kopen
Het Clean 9 programma is de eerste stap van een afslank programma dat uit 3 delen bestaat. Met deze eerste stap gaan we eerst het lichaam reinigen. Ook al verlies met Clean 9 tussen 2 en 10 kg in 9 dagen, is de eerste bedoeling je lichaam te ontslakken en het geheugen van uw cellen te wissen. Spectaculair zijn wel de centimeters die je verliest rond je biceps, heupen, billen en borst ook al is het gewichtsverlies niet denderend.

Door de jaren heen kreeg uw lichaam zeer veel te verduren zoals het innemen van geneesmiddelen, ongezonde voeding, vrije radicalen, slechte eetgewoontes. Al deze handelingen werden opgeslagen in het geheugen van uw cellen en deze gedragen zich aan de hand van uw gewoontes.

Indien u dus met een gewoon dieet start en een ander eetpatroon volgt, zijn uw cellen uit hun lood geslagen. Voor uw cellen is er iets ongewoon aan de hand en ze zetten zich in een verdedigingssituatie.

Omdat de meeste dieten niet evenwichtig zijn, gaan uw cellen een tekort opslagen in hun geheugen. Dit tekort hangt af van het soort afslankprogramma dat u volgt. Dit kunnen eiwitten, vetten of koolhydraten zijn. Van zodra u weer normaal gaat eten, uw vroegere eetgewoonten dus, gaan je cellen de tekorten tijdens uw vermageringskuur terug opslaan, en meestal nog wat extra erbij.

Het resultaat is het beroemde YoYo effect. Na elke mislukte afslank methode komt u meer gewicht bij dan voor uw dieet. Door de jaren heen kan dit oplopen tot tientallen kilo's voor de ergere gevallen.

Door de Clean 9 te kopen bent u zeker dat dit yoyo effect geen pak heeft op uw lichaam. De eerste 2 dagen gaat uw lichaam ontslakken, en veel afvalstoffen uit uw lichaam verwijderen. Vanaf de derde dag mag u terug 1 maaltijd per dag nuttigen terwijl uw lichaam verder blijft ontslakken.

Het uitzonderlijke van de Clean 9 is dat u zeker bent alle essentiŽle voedingsmiddelen dat een lichaam dagelijks nodig heeft gaat opnemen. Er is dus geen sprake van onevenwichtige voedselopname. Na uw 9 dagen van ontslakken voelt u zich in uitstekende conditie, uw zin naar suikers of vetten is enorm verminderd en als kers op de taart bent u ongeveer 7 to 8 procent van uw lichaamsgewicht kwijt.

Opmerkelijk is ook dat mensen die niet speciaal veel gewicht kwijtspelen toch lokaal uitstekende resultaten boeken, zoals de omtrek van hun billen, armen, heupen en borst. Veel mensen vertellen dat hun kledij veel te groot is na het Clean 9 detox programma.

Clean 9 kopen is dus een uitstekend idee om mee van start te gaan indien u beslist hebt om eens en voor altijd uw overtollige kilo's kwijt te spelen door een verantwoordelijk afslank programma te volgen.

Een bijkomend belangrijk criterium is dat je steeds bijgestaan wordt door een coach via telefoon in geval van vragen en twijfels.

Verschillende facebook groepen zagen ook reeds het licht waar Clean 9 gebruikers samenkomen om ervaringen en tips te delen.

Heeft u nog vragen ? Als voedingsconsulent sta ik vrijblijvend ter uwer beschikking op het nummer 0475/49.17.37.

U kan Clean 9 kopen op de beveiligde webshop van Forever Living door hieronder op de vlag van uw land te klikken.

                                                                                                           
                                                                                                                      Forever Clean 9 kopen in BelgiŽ       Forever Clean 9 kopen in Nederland

Clean 9 Kopen


Archief per week
 • 25/05-31/05 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!