Inhoud blog
 • thema van 14 tot en met 18 januari 2018
 • week van 7 tot en met 11 januari 2019
 • week van 17 december tot en met 21 december 2018
 • week van 10 tot en met 14 december 2018
 • week van 3 tot en met 7 december 2018
  Foto
  Jarige kleuters van de maand 

  Dinsdag 8 januari 2019: Vince
  Dinsdag 15 januari 2019: Lohan 
  Vrijdag 8 februari 2019: Klaas 
  Dinsdag 12 februari 2019: Jules
  woensdag 13 februari 2019: Gijs   Foto
  Op maandag en dinsdag gaan wij sporten met juf Valerie! 
  Op deze dag trekken we best sportieve kledij en schoenen aan zodat we gemakkelijk kunnen bewegen! 
  Foto
  Woensdag is het fruitdag! 
  Op deze dag blijven koekjes in de boekentas! 
  Welkom in de klas van juf Katrien
  we gaan samen op ontdekking...
  10-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.thema van 14 tot en met 18 januari 2018
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  In onze klas is er door heel wat kleuters interesse in dino's. Daarom leek het mij wel fijn om hier enkele weken rond de werken, zo komen we vast en zeker heel wat te weten over deze gekke beesten. 

  Wat gaan we zoal allemaal doen: 
  - Wanneer we op maandag in onze klas komen ontdekken we grote voetafdrukken en een doos.... Spannend, van wie zou dit kunnen zijn? In de doos zitten enkele eieren, wij moeten voor deze eieren zorgen! Hopelijk krijgen we snel antwoord op onze vragen: Van wie zijn de voetafdrukken? Woont er iemand in de eieren? Hoe moeten we zorgen voor de eieren? 
  - Aan de knutseltafel gaan we aan de slag met ballonnen, krantenpapier en heel veel lijm, want we maken ons eigen dino-ei 
  - onze ontdekbak toveren we om tot een dino-landschap met een vulkaan, water, dino's, keien, planten, dino-eieren, .... hier kunnen we onze fantasie de vrije loop laten. 
  - in onze zandbak vinden we deze week skeletten, die we kunnen opgraven zoals echte archeologen dit doen! 

  Het is deze week een thema dat vanuit de kleuters naar boven is gekomen, ik hoop op deze manier hun nieuwsgierigheid en fantasie naar boven te halen. Heb je thuis nog leuke materialen, dan zijn deze meer dan welkom in onze klas! 


  Wat kunnen we gebruiken: 

  Waar denken we aan: 

  -      heel veel plastieken speelgoeddino‘s (groot en klein) 

  -      prentenboeken en informatieve boeken rond dino’s, vulkanen,… 

  -      skeletten van dino’s  (speelgoed)

  -      zandvormen van dino’s 

  -      gezelschapspelletjes

  -      we zouden ook nog wat keien kunnen gebruiken om ons dino-eiland uit te werken 

  -      dinoverkleedkleren

  -      heel wat dinoknuffels (groot en klein)

  -      speelgoedvulkaan

  -      film rond dino’s 

  -      …. 

   

  Noteer overal goed de naam op, zo kunnen we op het einde van het thema alles terug bezorgen! 

  10-01-2019 om 21:04 geschreven door Juf Katrien  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.week van 7 tot en met 11 januari 2019
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Ik wil jullie allemaal een gelukkig en gezond 2019 wensen! 
  Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van een fijne vakantie en zijn we uitgerust om er samen een leuke tweede trimester van te maken! 
  We starten met een week zonder thema, op deze manier nemen we de tijd om voluit te vertellen over onze vakantie, over de feesten,.... 

  De juf gaat vooral meespelen in de verschillende hoeken, we maken tijd voor gezelschapsspelletjes, luisteren naar verhaaltjes, vrij knutselen,.... 
  En we gaan deze week ook wat verder oefenen met knippen! 

  Als de kleuters thuis een leuk prentenboek hebben of een leuk gezelschapsspelletje dat ze graag eens willen meebrengen, dan is dit deze week zeker welkom in de klas! 
  We maken hier deze week graag tijd voor! 


  Bijlagen:
  49348883_2387027937975276_3758236876675219456_n.jpg (842.2 KB)   

  06-01-2019 om 13:53 geschreven door Juf Katrien  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.week van 17 december tot en met 21 december 2018
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  We gaan de laatste week in voor de vakantie begint. 

  Vorige week hebben we hard gewerkt aan ons geschenkje voor mama en papa, deze week maken we nog een nieuwjaarsbrief met onze wensen voor jullie voor het nieuwe jaar!   


  De kleuters mogen op dinsdag allemaal een grote zak meebrengen om hun werkjes van de afgelopen 2 maanden in te stoppen! Moest je thuis enkele grote zakken op overschot hebben, die je niet meer nodig hebt, dan zijn die ook welkom in ons klasje! Alvast bedankt! 

  We luisteren deze week naar het kerstverhaal en zetten bij onze kerstboom ook een kerststal. We maken kennis met de verschillende personages uit het verhaal: Maria, Jozef, Jezus, de 3 koningen, de herders, de engel,...  We verdelen de rollen van het kerstverhaal en gaan het verhaal ook zelf naspelen. 

  Ik wil jullie alvast bedanken voor de giften die jullie al deden voor de mensen die het niet zo goed hebben als ons. Ook deze woensdag mogen de kleuters nog iets meebrengen. Op donderdag wordt alles opgehaald door de organisatie! DANKJEWEL! 

  Op vrijdag houden we in de voormiddag een kerstfeestje in onze klas met cadeautjes en natuurlijk ook iets lekkers om van te smullen! Gelieve ook deze week allemaal een cadeautje mee te brengen dat we vrijdag aan de hand van een spelletje gaan verloten.  In de namiddag gaan we met de kleuterschool naar de kerstviering in de kapel van het klooster. 

  Er rest mij dan alleen jullie nog een fijn Kerstfeest toe te wensen en alvast een heel gelukkig en gezond 2019! 
  Geniet samen met de mensen die jullie graag zien! 
  Voor mijn kleine schatten een hele dikke dankjewel om er samen al zo een leuke tijd van te maken in de klas, geniet van jullie welverdiende vakantie! 

   
  XXX 

  Juf Katrien 


    Strooi confetti door je hoofd
  en gooi glitters in de lucht
  wens je allermooiste wensen 
  stuur je zorgen op de vlucht
  spaar fijne momenten 
  en schenk bubbels in je glas 
  ik wens je een fijn nieuwjaar 
  nog beter dan het dit jaar was! 

  13-12-2018 om 00:00 geschreven door Juf Katrien  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.week van 10 tot en met 14 december 2018
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Sinterklaas is nog maar net terug vertrokken naar Spanje of het volgende feest staat al voor de deur. 

  - Deze week halen we een dennenboom in onze klas, we ontdekken dat deze boom geen blaadjes heeft maar naalden en dat de stam soms wat kleeft, dit komt door de hars. Natuurlijk is het de bedoeling dat we van deze boom een mooie kerstboom maken. Dit doen we met lichtjes, slingers, kerstballen en natuurlijk een piek
  - Onze winkel wordt een kerstwinkel waar we kerstballen en slingers kunnen kopen, die we in onze poppenhoek kunnen gebruiken om onze kerstboom daar te versieren. Hier schenken we deze week wat extra aandacht aan de begrippen lang-kort, dik-dun, hoog-laag, boven-midden-beneden,... 
  - Met takjes van onze dennenboom gaan we deze week vrij schilderen, maar we knutselen ook aan een pakje voor mama en papa, wat het worden zal blijft nog even ons geheimpje! 
  - Kerstmis staat voor warmte en gezelligheid, daar horen natuurlijk heel veel lichtjes bij en we houden een waarneming van kaarsen. De kleuters mogen allemaal 1 kaars mee naar de klas brengen. Geen gewoon theelichtje, dit hebben we al maar wel graag kaarsen in allerlei vormen en formaten! 
  - Niet iedereen heeft het even goed als ons, ook daar staan we bij Kerstmis graag wat extra rond stil. De kleuters mogen op woensdag allemaal iets meebrengen voor hen. (Verdere info volgt in een brief) 
  - Op vrijdag gaan we met de peuterklas en 1ste kleuterklas naar het theater in Sint-Truiden! (verdere info volgt in een brief) 


  Door onze uitstap van vrijdag zal er die dag ook geen college zijn, de kleuters brengen op deze dag gewoon boterhammen mee. 
  De laatste vrijdag van de vakantie houden we in onze klas steeds een kerstfeestje, we smullen dan van iets lekkers en genieten van het samen zijn en het is dan ook wel altijd fijn dat we klein pakje kunnen geven aan elkaar. Iedereen mag 1 geschenkje meebrengen van max. 2euro, het moet iets zijn waar zowel jongens als meisjes mee kunnen spelen/knutselen. Ze mogen deze pakjes meebrengen in de week van maandag 17 december 2018. 

  08-12-2018 om 00:00 geschreven door Juf Katrien  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.week van 3 tot en met 7 december 2018
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  De kleuters hebben zich vorige week al helemaal ingeleefd in hun rol van zwarte piet en Sinterklaas! 
  We hadden in onze klas ook een probleem, want "slechtweervandaag" was volgens Gijs heel erg ziek! Ze kwamen samen op het idee om met de grote blokken een stal te bouwen waar het paard wat tot rust kon komen, waar hij af en toe een lekker worteltje kreeg en wat water om te drinken! Met de goede zorgen van de kleuters was hij snel weer beter! 
  Voor de rest hebben we enkele leuke spelletjes gespeeld rond de Sint/pieten/speelgoed, cadeautjes ingepakt voor onze pakjes winkel, Sint en piet geschilderd,...

  We starten deze week zeker en vast met een spannend moment! Is die goede lieve Sint en zijn pieten ook langs geweest in onze klas????  

  Deze week staat het nieuwe speelgoed dat we van de Sint gekregen hebben vooral centraal, we gaan het nieuwe speelgoed ontdekken, we leren er mee spelen, hoe moeten we het opruimen en natuurlijk leren we ook om het met elkaar te delen. 

  Het snoepgoed dat we gekregen hebben gaan we eerlijk moeten verdelen, we gaan eens kijken wat het allemaal is en natuurlijk gaan we er ook van proeven! Mmmm lekker! 

  Op onze mat maken we deze week een bewegingshoek waar we zoals echte pieten moeten kruipen door een schoorsteen, ons evenwicht moeten bewaren op een dak (bank), cadeautjes moeten gooien in de juiste schoorsteen,.... 

   

  Op maandag vieren we ook feest voor Nel! Hiep hiep hoera! 
  02-12-2018 om 20:26 geschreven door Juf Katrien  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.week van 26 tot en met 30 november 2018
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De Sint en zijn pieten 

  Al enige tijd hoor ik de kleuters vertellen over de Sint, over hun schoentje zetten,...

   Zijn verjaardag komt nu echt wel dichterbij en daarom gaan wij ons in onze klas ook stilletjes klaar maken. 

  Wat gaan we deze week doen: 
  - we richten onze poppenhoek in tot het huis van de Sint met een schoorsteen, verkleedkleren van de Sint en zijn pieten, het grote boek van de Sint, het paard van de Sint,... 
  - onze winkel wordt de pakjeswinkel: we vullen dit hoekje aan met speelgoed, inpakpapier, kleefband, een schaartje,... we kunnen er pakjes inpakken en op deze manier gaan we ook meten. Is ons papier groot genoeg, te klein,...?
  - We maken ook een verteltafel met het pietenhuis, cadeautjes, een schoorsteen, de stoomboot,.... Hier kunnen we naar hartenlust verhaaltjes verzinnen 
  - aan de knutseltafel gaan we aan de slag met allerlei materialen. Wat gaan we knutselen deze week? Misschien hebben de kleuters wel een leuk idee? Ik ben alvast benieuwd! 
  - we maken in onze kring een bewegingshoek: stappen over de daken, pakjes sorteren in de juiste schoorsteen, kruipen als echte pieten door de schoorsteen,... Als we dit kunnen zijn we echte pieten 
  - we hebben in onze klas ook enkele nieuwe spelletjes rond de Sint, die krijgen deze week wat extra aandacht! 


  Op vrijdag in de namiddag gaan we met z'n allen naar de feestzaal waar de Sint en zijn pieten ons een bezoekje zullen brengen! Misschien zijn er kleuters die op deze dag hun tutje willen afgeven aan de Sint? Geef dan even een seintje aan de juf, dan besteed ik hier in de klas ook wat extra aandacht aan! 

  Op vrijdag mogen de kleuters ook allemaal hun schoentje meebrengen, de Sint liet mij al weten dat hij in het weekend vast wel even tijd heeft om ons schoentje te vullen! Spannend!! 

  Deze week zijn speelgoedboekjes welkom in onze klas, zo kunnen we ons verlanglijstje maken :) 

  Liedje: zwarte piet zit vast in de schoorsteen 
  https://www.youtube.com/watch?v=F3rYjU6oy5g


  25-11-2018 om 18:20 geschreven door Juf Katrien  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.week van 19 tot en met 23 november 2018
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Het wordt vast een zeker weer een leuke week, we kijken uit naar de komst van onze lieve oma's en opa's. We hebben de voorbije 2 weken al heel wat taartjes, cakejes en andere lekkernijen gemaak uit zand, plasticine, zoutdeeg, kartonnen dozen,... We zijn ondertussen wel experts geworden dus deze week komt het echte werk er aan. We gaan allerlei zoetigheden maken die oma en opa bij hun koffie kunnen opsnoepen! 
  De kleuters van de 1ste kleuterklas maken: pannenkoeken, zandkoekjes, wafels, cake,... We mogen eens een kijkje nemen en natuurlijk ook helpen! 

  Wij hopen alvast op een leuk moment voor groot en klein en dat we samen kunnen genieten van een leuke babbel, een tasje koffie en lekkere zoetigheid gemaakt door onze eigen kapoenen! Natuurlijk gaan we ook samen onze eetzaal wat aankleden met onze knutselwerkjes! Wij tellen alvast af naar donderdag :) 

  Op woensdag komen er enkele pieten langs, ze komen wat meer vertellen over de intrede van de Sint in de stad Landen! 

  We ruimen deze week ook onze bakkerspullen op, zo kunnen we volgende week starten met het thema Sint en zijn Pieten! 


  Bijlagen:
  liedje oma en opa .jpg (296.2 KB)   

  17-11-2018 om 00:00 geschreven door Juf Katrien  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.week van 12 tot en met 16 november 2018
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  We hadden vorige week al veel plezier in onze bakkersklas. 
  We gingen eerst op uitstap naar de bakker, We gingen eens kijken  wat ze daar allemaal verkopen, achteraf konden we zelf onze bakkerswinkel inrichten in onze klas. We maakten zoals een echte bakker ook zelf speeldeeg, waar we zelf verschillende broodjes mee konden maken maar ook cupcakes, taarten, koffiekoeken,... 
  Ook in onze zandbak gingen we met het natte zand aan de slag om taarten, cupcakes, brood,... te maken en te versieren met verschillende materialen! In onze poppenhoek kwam er ook een bakkershoekje. We maakten daar wafeltjes, brood, cake, pannenkoeken,.... Ik werd vorige week vaak uitgenodigd in de poppenhoek om van die lekkere dingen te gaan proeven! Op donderdag hebben we zelf een brood gebakken, omdat de juf er vrijdag niet was hebben we er nog niet van kunnen proeven, dat zal dus voor deze week zijn! 

  Wat gaan we deze week zoal allemaal doen: 
  - we spelen verder met ons speeldeeg, we maken lekkere taarten, broodjes, koffiekoeken,... en mogen ze deze keer ook echt bakken in onze oven. Daarna kunnen we ze ook versieren met verf, glitters,.... 
  - We spelen deze verder in onze verschillende hoeken in de klas, in iedere hoek is wel bijna iets terug te vinden rond het thema 
  - wij gaan zoals een echte bakker leren spuiten met een spuitzak! Benieuwd of ons dit gaan lukken :) 

  Vrijdag gaat onze sportdag door in de sporthal! Die dag doen de kleuters van thuis uit gemakkelijke en sportieve kledij aan. Gelieve je kapoen ook sportschoenen aan te doen die ze gemakkelijk zelf aan en uit kunnen doen. Moesten er nog ouders of grootouders zijn die ons kunnen begeleiden, geef dan zeker een seintje aan de juf! 
  We vertrekken om 8u45 aan de school met de auto en eindigen om 12u00! Op maandag krijgen jullie nog een brief mee met verder info! 
  Alvast bedankt! 

  11-11-2018 om 16:02 geschreven door Juf Katrien  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.week van 5 tot en met 9 november 2018
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hopelijk hebben jullie samen genoten van de vakantie en zijn de kapoenen uitgerust om er samen weer in te vliegen! 
  Er komt nog een drukke periode aan met Sinterklaas en Kerstmis in het vooruitzicht. 
  Maar voor we daar aan beginnen gaan we eerst nog een ander leuk thema doen!
  De kleuters zijn steeds enthousiast als ze thuis samen met mama/papa of oma/opa in de keuken mogen meehelpen om wat lekkers klaar te maken. Daarom leek het ons wel fijn om de volgende 3 weken te werken rond het thema: 

  De bakker

  - Natuurlijk brengen we een bezoekje aan een echte bakker. We gaan eens kijken wat de bakker allemaal verkoopt? Kennen we dit allemaal en kunnen we het benoemen? Hoe zien deze dingen er uit? Welke versiering gebruikt de bakker?
  - Wat heeft een bakker nodig om al dat lekkers klaar te maken? De verschillende materialen krijgen een plaatsje in de verschillende hoeken! (bakkersmutsen, schorten, vormen, deegrollen, maatbekers, een weegschaal, een oven, ovenwanten, ...)  
  - Onze winkel wordt deze week een bakkerij, waar we lekkere taarten, broodjes, koffiekoeken, donuts, gebakjes,... zullen verkopen. We vullen de bakkerij ook aan met broodzakken, taartdozen,... waar we al dat lekkers van onze winkel kunnen in stoppen! Heb je thuis lege broodzakken (groot en klein) of propere taartdozen dan mag je die zeker meegeven aan je kapoen! 
  - We maken samen brooddeeg waar we zelf taarten, gebakjes, broodjes,... kunnen maken en dat we natuurlijk ook samen kunnen bakken in een echte oven.
  - Het zand in onze zandbak gaan we deze week nat maken, zo kunnen we hier met vormpjes aan de slag gaan om lekkere taarten, broodjes, koekjes te maken en natuurlijk te versieren met kaarsjes, rietjes, steentjes,... 

  Nog even dit: 
  - we verwelkomen deze week ook 2 nieuwe kleutertjes bij ons in de klas. We kennen deze vriendjes al een beetje want ze zaten voor de vakantie bij juf Melissa in de klas. Welkom Nell en Kyano 
  - op vrijdag 16 november gaan we in de sporthal van landen mee doen aan de sportdag voor kleuters: Doe mee! Ik ben op zoek naar 4 begeleiders die met ons willen mee gaan en ons ook met de auto naar de sporthal willen brengen en 's middags ook weer terug naar school. Het is voor onze kapoenen te vermoeiend om deze weg te voet af te leggen! Als je het ziet zitten om mee te gaan, geef dan maar even een seintje aan de juf! Het is ook de bedoeling dat de begeleiders ook in de sporthal blijven om ons daar ook een beetje te helpen en de kleuters te begeleiden tijdens de verschillende activiteiten.  (verdere info volgt nog) 
  - Allemaal een dikke dankjewel om zoveel wafeltjes te bestellen!! De kleuters krijgen deze week de wafels mee naar huis. 
  - In november zetten we de grootouders van onze klas graag wat extra in de kijker. Graag nodigen we de grootouders uit om op donderdag 22 november samen met de kleuters te komen ontbijten. Dit zal in het teken staan van ons thema: de bakker. (verdere info volgt nog) 

  Heb je thuis leuke materialen rond ons thema: de bakker, dan zijn deze meer dan welkom in onze klas! 
  Wat kunnen we gebruiken: 
  - kledij van de bakker: bakkersmutsen en schorten
  - materiaal: deegrollen (groot en klein), uitsteekvormen voor koekjes, cake/taartvorm, maatbekers, speelgoed mixer,...
  - prentenboeken rond de bakker 
  - leuke speelgoed taartjes, donuts, cake, koffiekoeken, gebakjes,... 
  -... 

  noteer wel overal goed de naam op, zo kunnen we het op einde van het thema alles terug bezorgen. 


  30-10-2018 om 00:00 geschreven door Juf Katrien  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.week van 22 tot en met 26 oktober 2018
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Nog 1 weekje en het is alweer vakantie! De tijd vliegt, maar dat is natuurlijk ook een goed teken! We hebben samen al een leuke tijd beleefd en veel plezier gemaakt in de klas! We voelen ons goed in de klas en hebben allemaal ons plekje gevonden! 

  Deze week werken we een weekje rond Heksje mimi 

  Heksje Mimi, doet hele gewone dingen net zoals wij. Ze gaat met haar klasje naar het ballenbad, ze is wel eens bang, ze maakt ook ruzie.... maar gelukkig leert ze ons ook om alle kleine probleempjes op een leuke manier op te lossen... 

  - We luisteren naar verschillende verhalen over heksje Mimi. Op deze manier leren we ook hoe heksje Mimi reageert in bepaalde situaties. Het helpt ons om onze eigen gevoelens te herkennen bij anderen en ook wat beter te leren plaatsen.
  - we treffen deze week ook verschillende voorbereidingen voor ons griezelfeestje van vrijdag: een uitnodiging maken, onze klas versieren, iets lekkers maken om te smullen,... 
  - van onze poppenhoek maken we een heksenhoek, waar we echte heksen worden en lekkere heksensoep kunnen maken. Mmmm dat wordt smullen!  
  - de ingrediënten voor onze onze soep kunnen we aan de hand van ons boodschappenkaartje kopen in onze heksenwinkel. 
  - op donderdag maken we heerlijke pompoensoep met spinnetjes! In de namiddag brengen we een bezoekje aan de poppenkast! Jan en Loes ontmoeten een lieve, kleine heks! 
  - op vrijdag mogen de kleuters verkleed naar school komen! We houden dan een klein heksenfeestje in de klas! We proeven van onze heerlijke pompoensoep met spinnetjes en dansen zoals echte heksen en griezels op griezelmuziek. 


  Heb je thuis leuke materialen rond heksen, dan zijn deze zeker weer welkom in onze klas! 
  Wat kunnen we gebruiken: 
  - verkleedkleren van heksen: heksenkleed, heksenhoed, bezem, heksenneus,... 
  - een heksenketel 
  - prentenboeken rond heksen & Halloween 


  De kleuters mogen op dinsdag allemaal een grote zak meebrengen om hun werkjes van de afgelopen periode mee naar huis te nemen! 

  Ik wil mijn kapoenen en hun ouders allemaal een fijne vakantie toewensen! Geniet samen van de rust en van de leuke tijd samen! Al een dikke dankjewel voor de fijne samenwerking! 

  De oudste kleuters van onze klas kregen een brief mee voor de verkoop van wafeltjes! Lust je graag lekkere wafeltjes? Twijfel dan zeker niet om ze te bestellen en geef deze week je strookje en centjes mee aan je kapoen! (dit kan tot woensdag) 

  Mogen we nog eens uitdrukkelijk vragen als jullie de speelplaats verlaten om er voor de zorgen dat jullie steeds het poortje dicht doen en ook de veiligheidshendel naar beneden doen. We merken regelmatig dat de poortjes blijven open staan! 


  Ons liedje deze week: 
  https://www.youtube.com/watch?v=07Bdn95AKTg&t=10s


  18-10-2018 om 00:00 geschreven door Juf Katrien  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Dag lieve kapoenen, 
  Ik ben Anna en dit is mijn knuffel Meneer Konijn
  Ook ik ben een vriendje van jullie klasje!  
  Samen gaan we dit jaar op ontdekking!  

  Wanneer jullie jarig zijn mag ik mee bij jullie naar
  huis en als het goed is voor mama en papa blijf ik
  2 nachtjes bij jullie logeren! Mama en papa mogen dan 
  enkele leuke foto's maken om in ons schriftje te kleven,
  zo kunnen we samen in de klas vertellen wat we allemaal 
  gedaan hebben!

  Ik kijk er alvast naar uit! Hopelijk jullie ook! 
   
  Lieve groetjes Anna 


  Blog als favoriet !

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  mijn gegevens: 

  Juf Katrien Bessemans
  Julia Tulkenslaan 3
  3400 Landen 

  0473/60 13 59 

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!