Inhoud blog
 • Het laatste bezoekje
 • Chubby op 8 weken
 • 6 weken
 • Het eerste bezoek
  Zoeken in blog

  Chubby's blog
  De kleine vetzak
  14-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Hoi hoi, de kleine kater is nu al enkele dagen bij ons en we hebben helaas geen tijd gevonden om de blog up te daten   bewogen daagjes hoor! De rit naar huis viel reuze mee, geen bange miaauwtjes, Chubby legde zich gewoon neer in zn kooitje en heeft de hele rit geslapen. Eenmaal thuis en uit de box, begon ie even keihard te janken! Even schrikken want zo'n lawaai uit zo'n klein katje kwam toch wel onverwachts. We hebben hem maar meteen op de bak gezet en van daaruit is hij dan beginnen verkennen. We hebben hem dan wat afgeleid met speeltjes, wat prima werkte! De tweede dag zag ik dat zijn oogje helemaal ontstoken was.Ook had ie vreselijke diarree en een bolle buik, wat meestal op wormpjes wijst.Heel erg vervelend want ik heb chubby constant zitten volgen als ie op de kattenbak geweest was. De poep maar zitten afvegen met babydoekjes en zakdoekjes.  Dus zijn we samen op doktersbezoek gegaan en de diagnose was minder goed. Wormpjes inderdaad, vlooien, en de niesziekte!

  Dan ook maar meteen naar de cattery gebeld dat ik het echt niet op prijs stelde dat de kitten niet helemaal in orde was. Maar ok, uiteindelijk toch overeengekomen dat mij het doktersbezoek terugbetaald zou worden. Het onvergoedbare was natuurlijk dat al het textiel uitgewassen moest worden vanwege de vlooitjes.

  Enkele dagen na de ontworming begon het wel beter te gaan met de diarree. Hier enkele foto's van hoe t er tegenwoordig aan toegaat op 12,5 weken.

  14-04-2009 om 23:29 geschreven door Chubbychaser  


  >> Reageer (0)
  01-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het laatste bezoekje
  Hoi hoi, zondag hebben we voor de laatste keer een bezoekje gebracht aan de cattery. We hebben we een half uurtje met Chubby gespeeld, kwestie van dat diertje wat te laten wennen want hij is toch een beetje schuchter precies. Blijkbaar spelen katten vooral graag met juweeltjes met emotionele waarde ;-)  Vandaag over precies een week gaan we hem afhalen. Alles is geregeld qua werk, zodat we ons enkele dagen intensief met ons nieuwe bewonertje kunnen bezighouden zodat hij zich snel thuis zal voelen. Ik vrees er wel een beetje voor dat hij zijn kat-vriendjes zal missen   Misschien moeten we er toch maar twee meenemen?

  01-04-2009 om 13:08 geschreven door Chubbychaser  


  >> Reageer (0)
  26-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chubby op 8 weken
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  26-03-2009 om 12:42 geschreven door Chubbychaser  


  >> Reageer (0)
  18-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 weken
  18-03-2009 om 12:58 geschreven door Chubbychaser  


  >> Reageer (0)
  17-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het eerste bezoek
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik spring even terug in de tijd naar ons eerste bezoek aan het nestje, kwestie van de wetten der chronologie te tarten. Toen we de kittens de eerste keer bezochten waren ze slechts 5 weken oud. Kleine blauwe bolletjes die wat verdwaasd over de grond dwarrelden. Superschattig natuurlijk en onweerstaanbaar! De prijs van 420 euro leek me schappelijk, de ouders waren ook aanwezig en leken heel lief en aanhankelijk.
  Bij Pet Center konden we meteen een kitten van 12 weken mee krijgen voor 650 euro. Ik vraag me af waarin het verschil  precies ligt...
  De kittens uit de cattery leken wel meer op hun gemak bij vreemden, omdat ze zeer huiselijk opgevoed werden. Het werd dan uiteindelijk toch een katertje uit dit nest.

  17-03-2009 om 00:00 geschreven door Chubbychaser  


  >> Reageer (0)
  15-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helloooo!!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 'Elloo, eerste berichtje... even voorstellen misschien... Ik ben enkele maanden geleden gaan samenwonen met mijn vriend, op een appartement op 't derde verdiep. Neen, dit was NIET mijn keuze, geef mij maar mooi gelijkvloers! Vlak na nieuwjaar stief mijn lieve kater, Zero, aan de gevolgen van nierfalen wat mij zeer, zeer droef stemde... Hoewel het mij altijd zielig leek een kat op een flat te houden, heb ik via de schitterende uitvinding van internet mij wat in het onderwerp verdiept en wat blijkt: de Britse Korthaar is blijkbaar een kat die gemakkelijk op een appartementje kan aarden. Prima nieuws voor mij, ik heb dan ook meteen -als een bezetene weliswaar- talloze uren doorgebracht met het zoeken naar een nieuwe huisgenoot. En wie zoekt zal vinden luidt het spreekwoord, dus enkele dagen later stonden wij als bij toverslag bij een cattery in Genk. Kleine blauwe britjes, créme britjes, Scottish Folds... keuze in overvloed, maar slechts plaats voor één beest. We hebben uiteindelijk voor een blauw Brits katertje gekozen omdat deze meestal groter en dikker worden dan hun vrouwelijke soortgenootjes. En ze zijn gemakkelijk te castreren. knip knip en t is gefikst

  Hoe dan ook, op de foto is em 5 weken oud. Nog steeds aan't zogen bij mama Kelly. Papa Oscar heeft alleszins goed werk verricht Ik moet nog even wachten voor ik hem kan gaan afhalen, welgeteld 3 weken, dus het aftellen is begonnen!

  15-03-2009 om 00:00 geschreven door Chubbychaser  


  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 13/04-19/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Gastenboek
 • aapke
 • een fijne start van de week

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!