• Spelersselectie (9)
  • Trainingsinfo (8)
  • Wedstrijdverslagen (8)

• 04-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd Standard luik
    Beste spelers,

Morgen vertrekt de bus om 10u00 naar Luik.

De selectie wordt pas vanavond opgegeven, omdat er door blessures en dergelijke bij de spelersgroep U17, enkele van de U16 zullen moeten doorschuiven.

Gr.
    B.

04-11-2011, 16:02 geschreven door BJ

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    18-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanpassing wedstrijdkalender

Er zijn enkele aanpassingen gebeurd aan de wedstrijdkalender. Hieronder de kalender voor de komende wedstrijden :

18-10-2011, 11:02 geschreven door BJ

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Afspraken
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanpassingen trainingskalender

Hierbij enkele aanpassingen aan de trainingskalender :

* Woensdag 19 oktober : geen training
    * Maandag 24 oktober : geen training

Grt.
    Benny

18-10-2011, 11:01 geschreven door BJ

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Trainingsinfo
    30-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spelersselectie KV Kortrijk - Cercle

Zaterdag staat de wedstrijd tegen KV Kortrijk op het programma. Na een goeie trainingsweek hopen we bij de spelers terug vorderingen te zien in hun spel. Hopelijk kunnen we dan ook genieten van een aangenaam kijkstuk.

30-09-2011, 08:36 geschreven door BJ

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Spelersselectie
    12-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotoshoot

Nieuwsbrief

Voor de fotoshoot voor de kalender 2012 rekenen wij graag op de aanwezigheid van alle spelers en van de begeleiders van de ploegen (de trainers, kinésisten en afgevaardigden).

De shoot vindtplaatsop de maandag 12 september.

Dit is het schema:

ZONDAG 11 SEPTEMBER: (op het veld van het Jan Breydelstadion)

9.30 uur: ONDERBOUW – voor aanvang van de wedstrijden (alle ploegen aanwezig om 09.30 op het veld !!!!)

MAANDAG 12 SEPTEMBER: (ook op het veld van het Jan Breydelstadion, vooraf wedstrijduitrusting aan te doen in de gebruikelijke kleedkamer):

18.10 uur: Beloften

18.20 uur: U19-U17-U16-U15 (voor training)

18.45 uur: U14-U13-U12-U11 (voor training)

19.10 uur: individueel management en coördinatoren

Vriendelijke groeten

Het jeugdmanagement.

12-09-2011, 08:48 geschreven door BJ

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.busvervoer

Beste mensen

Vanaf volgend weekend 10 en 11 september 2011 mogen er nog enkel spelers en begeleiders mee op de autocar op verplaatsing met onze jeugdploegen.

Er worden bijgevolg geen ouders meer toegelaten op de bus.

Wij rekenen er op dat deze regel bij elke leeftijdscategorie consequent wordt toegepast.

Hartelijk dank voor jullie medewerking!

12-09-2011, 08:47 geschreven door BJ

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    07-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4de speeldag

Nationale Preminiemen U11 behalen derde zege op rij

(di 06 sep 2011 om 20:41) - Op de vierde speeldag van de nationale jeugdcompetitie stond zowel voor de midden- als de bovenbouw een duel tegen Lierse op het programma.

Na hun eerste punt op de vorige speeldag, rijfden de Nationale Scholieren U17 hun eerste seizoenszege binnen tegen de Pallieters. In Brugge werd het 2-1.
    Ook de U16 wist zaterdagmiddag de overwinning binnen te halen. Hun zege in de Zimmerstad (1-3) bezorgt hen met 6 punten op 12 trouwens een mooie seizoensstart.
    Nog binnen de bovenbouw speelde de U19 1-1 gelijk. De U15 kon jammergenoeg geen punten sprokkelen.

Dit laatste was ook het geval voor de ploegen van de middenbouw, op de Nationale Preminiemen U11 na. De jongsten van de nationale jeugd behaalden namelijk een knappe zege op Lierse (3-5). Zo gaven de groen-zwarten na vier speeldagen reeds drie ploegen het nakijken!

De uitslagen van de nationale onderbouw komen na ontvangst zo spoedig mogelijk online.

07-09-2011, 09:33 geschreven door BJ

Categorie:Wedstrijdverslagen
    05-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag SK Lierse - Cercle 1 - 3

Na de grote ontgoocheling van de wedstrijd tegen OHL, was het aan de ploeg te bewijzen dat dit een ‘accident de parcours’ was. We dienden de wedstrijd aan te vatten op een eerder slecht kunstgrasveld in een grote hitte. Vanaf de eerste minuten konden we SK Lierse terug drukken op hun eigen doel. Dit resulteerde na 2 minuten zelfs al in een doelpunt na een voorzet die aan de tweede paal simpel kon binnengeduwd worden. Daarna bleven we nog even de bovenhand houden, maar Lierse kwam als maar nadrukkelijker in het spel voor. Na een half uur kregen ze ook nog wat hulp van de scheidsrechter, die een penaltyfout floot. De spits van Lierse wist deze penalty simpel te benutten. Enkele minuten later, op een tegenstoot van ons konden, kregen we een penalty voor een fout op onze spits. De penalty werd feilloos omgezet, en zo konden we gaan rusten met een voorsprong.

De 2de helft konden we toch het heft terug iets meer in handen nemen. We kregen enkele kansen maar hadden terug moeite om deze af te werken. Het bleef dan ook gevaarlijk om op een tegenstoot van SK Lierse te lopen. Een tiental minuten voor tijd kon onze spits met een mooie lobbal de druk wegnemen. De 2de driepunter van het seizoen was een feit. Op naar de eerste thuiszege van het seizoen tegen Westerlo zou ik zeggen !  Blijvende werkpunten : rust aan de bal (behouden van overzicht) en efficiëntie voor doel.

05-09-2011, 13:51 geschreven door BJ

02-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdselectie SK Lierse - Cercle Brugge

Na een bewogen week met hoogtepunten en dieptepunten, zijn we klaar om SK Lierse partij te geven.

02-09-2011, 10:54 geschreven door BJ

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    29-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag Cercle - OHL 0 - 3

Mogelijks door een lichte overschatting van onszelf maar ook door een furieuze start van OHL was het eerste kwartier vooral Leuvens getint. Hierbij staken ze een aantal keer hun neus aan het venster. Maar nadat deze storm ging liggen, vonden onze cercle boys hun ritme terug. Ze konden Leuven veelal vast zetten op hun eigen helft en creëerden enkele kansen. We zagen enkele ballen net naast gaan, een andere bal werd door de keeper met een beenveeg uit zijn doelvlak geranseld,… Het was jammer dat we de rust niet met een 1-0 voorsprong konden ingaan, wat wel verdiend zou geweest zijn. Dat is dan ook direct een duidelijk werkpunt het rendement van onze scoringskansen omhoog trekken.

Aan de rust werd gevraagd om Leuven verder zo hoog mogelijk op te vangen. Dit lukte aanvankelijk terug goed en na 6’ diende de keeper van Leuven aan de noodrem te trekken net buiten zijn grote rechthoek door onze spits neer te vellen. Rode kaart als gevolg. De vrije trap die erop volgde spatte uiteen op de deklat. Wat daarop volgde was één grote ontgoocheling. Onbewust gebeuren er op dergelijke momenten zaken die dodelijk zijn. Onze spelers dachten ‘als we 11 tegen 11 sterker zijn’ dan zullen we hier eens vlug een doelpunt gaan scoren, vandaar ook vele lange ballen, ipv de vrije speler te zoeken en een snelle balcirculatie te ontwikkelen. Daarenboven was de omschakeling ook veel minder van balbezit naar balverlies, waardoor de organisatie bij ons totaal weg was. Terwijl wij elk een paar % minder gaven, gingen ze bij de tegenstander daarentegen uit frustratie van de rode kaart, elk een paar % meer geven. De frustratie en ontgoocheling na deze match was heel groot, toen bij een 0-3 eindstand werd afgefloten. Uiteindelijk moeten we ook vaststellen dat er al vele ploegen in dergelijke situatie moeite hadden om het goed uit te spelen, maar we kunnen enkel hopen dat hieruit de nodige lessen worden getrokken.

Op naar Lierse met vernieuwde moed om daar iets recht te zetten !

29-08-2011, 10:04 geschreven door BJ