• Uitslagen bekerwedstrijden
  • verslag bekerwedstrijd en selectie voor zondag 3 april
  • laatste wedstrijden + stand

31-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen bekerwedstrijden

Uitslag andere halve finale van Beker van BelgiĆ«: MVC Desselgem  - KBC Lovendegem  3 - 12

De eindstrijd gaat tussen Lovendegem en Evergem.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    31-03-2011, 13:48 geschreven door christophe
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag bekerwedstrijd en selectie voor zondag 3 april
    Verslag bekerwedstrijd  ZWR Evergem - CBL + selectie 3 april

Het heeft niet mogen zijn, de finale glipt ons door de vingers.
    We zijn strijdend tenonder gegaan tegen een waardige tegenstander.
    Vanaf de eerste minuut voelde iedereen de spanning, het zou een wedstrijd worden die beslist
    zou worden met kleine details.
    In het eerste kwart vingen we ze goed op met enkele kansen voor Jari om van afstand te scoren, maar dit lukte altijd nipt niet.
    Toch openden we de score na een goede aanval en een doelpunt van William.
    Direct daarop werd het 1-1.
    Tot aan het einde van het derde kwart was de wedstrijd geheel in balans met een 3-3 stand als gevolg.
    Zij hadden hun schepcorner gemist, wij niet.
    Alles zou beslist worden in het laatste kwart.
    In deze periode liepen we tegen een achterstand aan 4-3.
    Op karakter en veel goede wil kwamen we terug naar 4-4 dankzij een fraai doelpunt van Ayron.
    Toen dachten Filip en ik, erop en erover op karakter.Maar volgens mij besliste de scheids daar anders over.
    Ze scoorden nog eens enkele minuten voor affluiten na een aanvallende fout van hun nummer 5, maar deze werd niet bestraft.
    Eindstand 5-4.
    Het verschil in deze wedstrijd tussen beide teams waren de kleine schoonheidsfoutjes die wij maakten.Voorbeeld daarvan zijn een pass van 3m die juist buiten gaat, een overhaaste beslissing voor doel, enz.
    Geen getreur want ons prachtig seizoen valt niet of staat niet met deze nederlaag, hoor!!

De beker zullen we niet winnen maar kampioen worden, kunnen we nog altijd.
    De kans is relatief klein maar we moeten er blijven in geloven tot de laatste seconde.
    Zondag is er de wedstrijd tegen KBC Kortemark die we moeten winnen en hopen dat zij dan volgende week
    winnen tegen Evergem.
    Alles begint dus zondag 3 april 2011 om 15u te Rollegem.
    De spelers die opgeroepen worden zijn Stef, Ayron, Michiel, Yordi, Nicolas, William, Jari en Ismi.
    Iedereen wordt verwacht ten laatste om 14.45u aanwezig te zijn.

Wie niet kan meedoen door gelijk welke reden, gelieve tijdig te verwittigen.

Groeten
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    31-03-2011, 13:44 geschreven door christophe
    30-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laatste wedstrijden + stand

6 Opel Haeck Drongen 5 2 0 3 36 27 6
    7 Mini Sint-Gillis-Waas 6 2 0 4 24 50 6
    8 KBC Lovendegem 7 2 0 5 54 62 6
    9 Mini Melsen 7 0 0 7 16 109 0