Laat je een berichtje
voor me achter?

Gastenboek


Inhoud blog
  • Talentenjacht
  • Elvis dag op Radio Monique 963
  • live concert BBC
  • 16 augustus 1977
  • Half miljoen 55-plussers luisteren naar Elvis-dag

    Photobucket - Video and Image Hosting

    Stem jij hier ook op Elvis als persoon van het jaar??

    Image hosted by Photobucket.com

    Maak Elvis Presley Persoon van het Jaar 2014!!


    Zoeken in blog

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    dailypost
    www.bloggen.be/dailypo
    Rondvraag / Poll
    Wat vind jij van Elvis?
    Hij blijft de beste...
    Wie is Elvis?
    Bekijk resultaat

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    astralis
    www.bloggen.be/astrali
    ELVIS PRESLEY


    Photobucket - Video and Image Hosting


    14-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis en film....

     

    Elvis Presley startElvis Presley heeft 33 films op zijn naam staan. Geen echte klassiekers, wel kaskrakers. Zijn op geld beluste manager Colonel Parker stond een echte filmcarrière in de weg.

    Over zijn succes heeft Elvis maar al te vaak gezegd: 'Het is mij ook maar overkomen'.

    Muziekicoon
    Elvis Aaron Presley werd op 8 januari 1935 geboren in Tupelo in de staat Mississippi. Zijn tweelingbroer Jesse Garon, die 35 minuten voor hem werd geboren, overleed bij de geboorte. Toen Elvis dertien was, verhuisden de Presleys (Elvis, vader Vernon en moeder Grace) naar Memphis. Daar vond Elvis werk als vrachtwagenchauffeur en als liefhebber van films werkte hij als plaatsaanwijzer in een bioscoop. Hij nam een plaatje op voor zijn moeder in de Sun-studio's, werd opgemerkt door de secretaresse van Sam Philips en kreeg een platencontract. Elvis Presley groeide uit tot een icoon in de muziekgeschiedenis door als blanke de zwarte blues te vertolken. The King is wereldwijd de best verkopende artiest met meer dan 1 biljoen verkochte platen, waaronder 18 nummer-1-hits.

    Veelbelovend filmdebuut
    Op filmgebied, een grote passie van Elvis, had hij een groot acteur kunnen worden. Ware het niet dat manager Colonel Tom Parker daar een stokje voor stak. Elvis debuteerde in 1956 veelbelovend in Love Me Tender, gevolgd door Loving You en Jailhouse Rock, door velen gezien als zijn beste film. Zijn prestaties werden beter met elke nieuwe film en hij kreegElvis Presley normal zelfs positieve kritieken voor King Creole, zijn eigen favoriete film, en Flaming Star waarin hij een halfbloed Indiaan speelt. In werkelijkheid had Elvis ook Cherokee-bloed van zijn moeders kant.

    Elvis Presley Na zijn diensttijd werd Elvis door Tom Parker in nietszeggende films geparkeerd die hits en geld opleverden. Filmmaker Elia Kazan, regisseur van East Of Eden met James Dean en A Streetcar Named Desire met Marlon Brando, deed vele malen tevergeefs een beroep op Presley (lees: Parker). De colonel zag dit soort films niet zitten voor zijn Elvis, die zelf eigenlijk niets liever wilde. Dean en Brando waren zijn grote helden en A Streetcar Named Desire samen met Rebel Without A Cause en Dirty Harry zijn favoriete films. Elvis heeft zijn manager dan ook vaak willen ontslaan maar durfde hem dat niet persoonlijk mee te delen. Het kwam er nooit van. Zo ging ook West Side Story aan zijn neus voorbij en Barbra Streisand kreeg nul op het rekest toen ze Elvis Presley vroeg voor de rol die later is gespeeld door Kris Kristofferson in A Star Is Born.

    Elvis Presley overleed op 16 augustus 1977 in zijn huis Graceland in Memphis aan een hartstilstand, het gevolg van zijn jarenlange overmatige drugsgebruik. Hij was van 1967 tot 1973 getrouwd met Priscilla Presley en vader van Lisa Marie Presley (1968).

    Selectieve filmografie Elvis Presley

    Elvis On Tour (1972)
    Elvis: That's The Way It Is (documentaire, 1970)
    Change of Habit (documentaire, 1969)
    The Trouble With Girls (1969)
    Stay Away, Joe (1968)
    Clambake (1967)
    Double Trouble (1967)
    Paradise, Hawaiian Style (1966)
    Frankie And Johnny (1966)
    Tickle Me (1965)
    Girl Happy (1965)
    Roustabout (1964)
    Viva Las Vegas (1964)
    Fun In Acapulco (1963)
    Girls! Girls! Girls! (1962)
    Kid Galahad (1962)
    Blue Hawaii (1961)
    G.I. Blues (1960)
    King Creole (1958)
    Jailhouse Rock (1957)
    Loving You (1957)
    Love Me Tender (1956)


    13-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Double Trouble

    Veertig jaar lang bleef het één van de best bewaarde filmgeheimen. Elvis Presley – the King – trok voor de opnames van zijn film “Double Trouble” naar Europa, waar hij als de Amerikaanse nachtclubzanger ‘Guy Lambert’ ondermeer Brussel, Antwerpen en Brugge bezocht. Een succes werd de film niet, want na enkele speelweken verdween de film in de onderste archieflade. Tot nu. Precies 40 jaar na de Europese Elvis-film, pakt de officiële Nederlandse fanclub ELVISMATTERS uit met het boek “Inside Double Trouble” waarin alle geheimen over het Amerikaans ‘koninklijk’ bezoek uit de doeken wordt gedaan.
    Elvis Presley, zonder twijfel de belangrijkste naam in de muziekgeschiedenis – een idool voor de ene, een cultureel icoon voor de andere – wist precies waar Europa lag. In 1966, toen de nieuwe lading Europese muzikanten (The Stones, Beatles, Cliff Richard, …) volop succes oogstte in Amerika, vond het management van Elvis – Colonel Parker – het tijd dat zijn jongen de omgekeerde beweging zou doen. Voor zijn volgende film, “Double Trouble”, zou Elvis Europa moeten veroveren. Eerst Brussel, dan Antwerpen, Damme (of all places), Brugge, en dan het Kanaal over naar Londen.
    Aardige opzet, en lang duurde het niet voor het script op papier stond. Elvis (Guy Lambert) zou al zingend kennismaken met Europa, en om de spanning op te drijven, voorzag het scenario in de moord op een belager en een plot om Guy Lambert uit de weg te ruimen.
    In augustus 1966 landde een indrukwekkend filmteam in Brussel, om 8 dagen lang opnames te maken in “the heart of Europe”. Elvis zelf, bleef om veiligheidsredenen in de States. Manager Tom Parker was als de dood dat Elvis iets zou overkomen in een vreemd land.
    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Terwijl Elvis de studioscènes afwerkte op de MGM set in Hollywood, dubbelde de Vlaamse zanger van popgroep The Jokers, Jos Clauwers, Elvis in België. Het resultaat is bevreemdend en authentiek tegelijk.
    De film bulkt van Europese shots. De crew filmde ondermeer op Linkeroever in Antwerpen, … Via filmmontage werd Elvis op de Europese beelden gezet. Bezoekers van de bioscoop in 1967, zagen Elvis bijgevolg inchecken in een Antwerps hotel, hij zong liedjes op een open truck in Damme, en dook voor zijn leven in Brugge. Echter, een succes werd “Double Trouble” nooit, en de film verdween in de vergetelheid.
    Tot nu. Exact 40 jaar na de première van “Double Trouble” pakt de Nederlandse fanclub ElvisMatters uit met een uniek naslagdocument: Elvis in Europa. Aan de hand van interviews met hoofdrolspelers én de Belgische Elvis stand-in, en samen met meer dan 200 illustraties (waarvan sommige hier pas voor het eerst gepubliceerd worden), wordt in het boek “Inside Double Trouble” een beeld geschetst van het virtuele bezoek van Elvis Presley aan Europa.
    “Inside Double Trouble” is, in tegenstelling tot de aanvankelijke kritieken op de film, een prachtig afgewerkt (Engelstalig) luxeboek geworden, en wordt op 14 en 15 april voorgesteld tijdens de mega platen & CD beurs in de jaarbeurs te Utrecht. Op zaterdag 14 april is Jos Clauwers tussen 11 en 12 uur aanwezig om toelichting te geven over zijn Elvis-filmrol, en te signeren of te poseren. Ook de schrijver, Peter Verbruggen zal tijdens de presentatie aanwezig zijn.
    Het boek is véél meer dan 'enkel' een boek, het is een compleet pakket. Deze uitgave bevat een hardcover boek (120 blz!), de originele DVD met de film Double Trouble (met NL-ondertitels), ansichtkaarten, een vinyl-promosingle, een gelimiteerd (1/1000) Echtheidscertificaat en een herdruk van de originele filmposter op groot formaat. (complete Deluxe pakket: 39.95 euro).

    bron:Astroh


    09-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Western Experience in teken Elvis Presley

    10e Summer Western Experience in het teken van Elvis Presley

    De Summer Western Experience op 2 en 3 juni 2007 in Evenementenhal Rijswijk brengt een vleugje Rock & Roll mee voor luisterliefhebbers en linedansers.
    Elvis Presley heeft een groot aantal Country nummers in zijn repertoire gehad.
    Vandaar dat speciaal ter gelegenheid van dit Elvis-jaar de muziek van ‘The King’ gespeeld zal worden door de deelnemende bands.

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


    02-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vivat.be

    50.000.000 Elvis Fans Can’t Be Wrong: de albumtitel van weleer is allerminst gedateerd. Volgens het toonaangevende zakenblad Forbes was Elvis Presley (70) in 2004 andermaal de best verdienende van alle dode ‘beroemdheden’. Een ietwat morbide inkomenscategorie misschien, maar Elvis Presley Enterprises (EPE) realiseerde vorig jaar wel een omzet van 40 miljoen dollar, en alle activiteiten (platenverkoop, merchandising, Graceland) hebben rechtstreeks betrekking op de core business van het bedrijf, de muziek en het imago van Elvis.

    Als het van Robert Sillerman afhangt, zullen die resultaten de komende jaren zelfs nog verbeteren. De eigenaar van het internationale sportpromotiebureau SFX Entertainment is tot een overeenkomst gekomen met Lisa Marie Presley, enig kind en erfgename van Elvis, en zal EPE dit jaar grotendeels (85%) overnemen. Met behulp van een ‘agressievere’ marketing hoopt hij in de toekomst nog meer inkomsten te genereren. Lisa Marie zelf maakt zich sterk dat de nieuwe structuur ‘een ongelooflijke waaier van mogelijkheden’ biedt. ‘Mijn grootste verantwoordelijkheid is dat ik het erfgoed van mijn vader bewaar en bescherm.’ Dat Sillerman naast de overnameprijs van 100 miljoen dollar ook alle schulden op zich neemt (25 miljoen dollar) én Lisa Marie voor 20 miljoen dollar aandelen belooft, zal die verantwoordelijkheid allicht wat minder zwaar maken. Overigens ziet Priscilla Presley, Elvis’ ex en de moeder van Lisa Marie, haar positie als executive consultant van EPE gewoon gehandhaafd.

    Ook in België heeft Elvis nog vele trouwe fans. Er zijn in Vlaanderen zelfs twee erkende fanclubs, de United Elvis Presley Society of Belgium (UEPS, sinds 1961!) en ElvisMatters. De leden van de UEPS zijn niet uitsluitend, zoals je zou verwachten, zestigplussers. In april reist de vereniging naar Bad Nauheim, het Duitse stadje waar Elvis Presley als dienstplichtige gekazerneerd was (“de plaats waar je het dichtst bij Elvis kunt komen als je geen geld hebt om naar Memphis te gaan”, zegt voorzitter Hubert Vindevogel van de UEPS), en er gaat zowaar een jongen van zeventien mee.


    Vindevogel: “Sommige jongeren leren Elvis kennen via hun ouders, anderen zijn hem op het spoor gekomen door de recente remakes van 'A Little Less Conversation' (JXL) en 'Rubberneckin’' (Paul Oakenfold). Ik geef toe dat wij als oude fans aanvankelijk een beetje sceptisch waren over die remakes, maar als je ziet hoe ze daarmee de jeugd hebben kunnen bereiken en charmeren, zie ik er toch de waarde van in. Wij hebben die platen trouwens gekocht. Als fan wil je toch alles hebben.”

    Maar de allergrootste fans vereren hun idool uiteraard met een bezoek aan de Graceland Mansion, het beruchte landgoed van Elvis. In het aanpalende Heartbreak Hotel staan de 128 kamers geheel in het teken van de ‘legendarische gastvrijheid en persoonlijke stijl’ van Elvis. Het kleine kerkhof van de familie Presley doet dienst als ‘Meditatietuin’ en je kan in het hotel ook terecht voor de Elvis Bingo, de Elvis Legacy (Erfenis) Light Laser Show, de Elvis Week (in augustus), Christmas at Graceland en uiteraard de jaarlijkse Elvis Presley Birthday Celebration (vandaag). De kers op de taart is een huwelijk in Elvis’ eigen kapel, de Chapel in the Woods.


    30-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.



       
    Cool Slideshows

    26-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doesburger zingt Elvis op herdenkingsconcert

     

    DOESBURG (ANP) - Zanger Maarten Jansen (39) uit het Gelderse Doesburg treedt in augustus in Memphis op tijdens een herdenkingsconcert voor de muzieklegende Elvis Presley. Jansen doet dat met de Memphis Boys. 

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    De zanger liet dat zondag weten.
    De Memphis Boys is de band die met Elvis in 1969 bekende liedjes opnam als Suspicious Minds, In the Ghetto, Kentucky Rain en Don't Cry Daddy. De band bestaat uit Mike Leach, Geane Christman, Bobby Wood, Bob Emmons en Reggie Young.
    Jansens optreden is een onderdeel van een herdenkingsconcert ter nagedachtenis aan de dertigste sterfdag van Elvis Presley. Op 16 augustus 1977 overleed The King in de badkamer van zijn huis, officieel aan een hartstilstand maar vermoedelijk aan een overdosis pillen. Het concert wordt op 17 augustus gehouden.
    Jansen is vooral in Scandinavië bekend als zanger. Hij treedt daar regelmatig op met de Memphis Boys en de liveband van Elvis Taking Care of Business (TCB). Hij vindt het een eer mee te doen aan het concert in Memphis. ,,Er is geen grotere eer dan gevraagd te worden door de muzikanten waar Elvis mee gewerkt heeft.''


    24-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.volgens Discovery Channel....
    De dood van Elvis Presley
    Elvis is een anagram van “lives” (levens) en sommige mensen beweren dat de King nog steeds leeft en op verschillende plaatsen ter wereld is gezien.

    Net na zijn dood, op 16 augustus 1977, werd een man die zich ‘John Burrows’ noemde en enorm op Elvis leek, gezien toen hij vliegtickets kocht naar Buenos Aires. Elvis gebruikte vaak dit pseudoniem om te reizen, ook op een reis naar de FBI in Washington DC waar hij aanbood informatie te leveren over het illegale gedrag van andere sterren.

    Zou de dood van Elvis dan ook zijn opgezet als onderdeel van een van de meest uitgebreide getuigen-beschermings-programma’s aller tijden?


    19-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kalender

            

    13-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis Presley krijgt standbeeld op Hawaï

     

    Honolulu krijgt een levensgroot bronzen standbeeld van rock-'n-roll-legende Elvis Presley. Het beeld, dat in juli wordt onthuld, moet het concert gedenken dat hij in 1973 gaf in de hoofdstad van Hawaï.

    'Elvis, Aloha from Hawaii' was het eerste concert dat wereldwijd via satelliet te bekijken was. Het standbeeld wordt gefinancierd door TV Land, een onderdeel van MTV Networks. Dit jaar is het dertig jaar geleden dat Elvis stierf aan een overdosis medicijnen op zijn landgoed Graceland.


    09-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.greatest voice of all time

    World Entertainment News Network (WENN) heeft Ozzy Osbourne uitgeroepen tot een van de slechtste zangers ooit. Ozzy wordt vergezeld door Mariah Carey en Celine Dion. Dit kwam naar voren tijdens een onderzoek dat het Britse muziekblad Q hield.
    Als grote winnaar kwam Elvis Presley uit de bus. Hij eiste de titel "the greatest voice of all time" op.

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


    04-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.quote van Elvis

    “Some people tap their feet, some people snap their fingers, and some people sway back and forth. I just sorta do ‘em all together, I guess.”
    -Elvis in 1956, talking about his way of moving on stage.

    Photobucket - Video and Image Hosting


    02-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tien grootste sekssymbolen volgens Channel 4:

     

    • Angelina Jolie
    • Elvis
    • Marilyn Monroe
    • Beyonce
    • Brad Pitt
    • Lara Croft
    • George Clooney
    • Kylie Minogue
    • Johnny Depp
    • Scarlett Johansson

    Goh, na al die tijd eindigt hij nog altijd zo hoog!!! Elvis is en blijft 'hot'.....

    Photobucket - Video and Image Hosting


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lisa wordt speciale gast op 16 augustus
    Lisa Marie - dochter van - heeft een uitnodiging gekregen om tijdens "Elvis The Concert" op 16 augustus in Memphis, live te zingen. Lisa 'overweegt' het aanbod, maar liet al weten enkel met haar eigen band te willen werken. De kans lijkt bovendien klein dat ze kiest voor nummers uit het Elvis-repertoire.
    bron: www.elvismatters.com

    23-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis has left the building

     

    Elvis Presley Het is een gevleugelde uitdrukking: 'Elvis has left the building'. Maar waar komt die uitdrukking eigenlijk vandaan? De oorsprong ligt bij een concert van Elvis Presley, bijna vijftig jaar geleden.

    Tijdens een concert dat Elvis in 1957 gaf in Los Angeles, maakte Elvis indruk op het publiek door een speelgoedhondje op te pakken, die hij van zijn platenmaatschappij gekregen had, en daar zogenaamd suggestieve activiteiten mee uit te voeren.

    De heupbewegingen van Elvis brachten het (overwegend vrouwelijke) publiek in extase. We hebben het hier over de truttige jaren vijftig en de stunt die Elvis uitvoerde was ongekend. De actie zorgde voor zoveel commotie dat de fans bleven gillen nadat het concert al lang en breed was afgelopen.

    In een poging om het publiek tot bedaren te brengen stapte de eigenaar van de concertzaal op een gegeven moment het podium op en sprak de later historische woorden: "Elvis has left the building."

    Overigens:
    De politie van Los Angeles werd gealarmeerd en was een dag later in grote getale aanwezig in de concertzaal om Elvis te arresteren wanneer hij de stunt nog een keer zou uithalen. Elvis was gewaarschuwd door zijn manager en ging dit keer niet verder dan het aaien van de knuffelhond.


    16-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

       
    Cool Slideshows

    14-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Photobucket - Video and Image Hosting
      


    11-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Photobucket - Video and Image Hosting
        


    05-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Comeback minifilm

    Photobucket - Video and Image Hosting
       


    01-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 februari 1967

    Op 1 februari 1968 wordt er op de vijfde verdieping in de oostelijke vleugel van het Baptist Memorial Hospital in Memphis een baby geboren: Lisa Marie! Het meisje  weegt 6 pond en 15 ons. Een bijzonder detail is dat haar ouders, Elvis Presley en Priscilla Beaulieu, precíes 9 maanden ervoor (op 1 mei 1967) in het Aladdin Hotel in Las Vegas zijn getrouwd!


    28-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Cool Slideshows

      



    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    * Photobucket - Video and Image Hosting *
  • Elvis Dossier
  • Jukebox
  • Een nog uitgebreidere jukebox
  • Liedjes, inclusief songteksten
  • Elvis Addicks
  • CNN Elvis
  • Elvis in Concert
  • The Early Years
  • Worldwide Elvis
  • Elvis FAQ

    * Photobucket - Video and Image Hosting *
  • Elvis fanclub
  • Elvis plaatjes en animaties
  • Elvis Puzzle
  • Elvis search engine
  • FBI informatie over Elvis
  • Fun Page
  • Graceland
  • The Las Vegas Years
  • Tout Elvis Presley
  • Presley Place


    Een interessant adres?

    * Photobucket - Video and Image Hosting *
  • Polk Salad Annie
  • CC Rider
  • If I Can Dream
  • Tribute to The Memory of Elvis Presley
  • Andreas´ Elvis Presley Website
  • Elvispresleyonline.com
  • Elvis News
  • Elvis Presley’s Hollywood
  • In The Ghetto
  • The Girls Guide to Elvis

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    beautifulday4makeup
    www.bloggen.be/beautif
    * Photobucket - Video and Image Hosting *
  • MyElvisPresleyPage
  • Elvis IsTheBest
  • ElvisAaronPresley weblinker
  • Elvis The King Presley
  • De Franse Elvis Fanclub
  • Download muziek van Elvis
  • Elvis Fanclubsite (België)
  • Elvis Flipperkast
  • Elvis Presley boeken
  • The Elvis Presley Diary

    Laatste commentaren
  • Geweldig! (Rosita)
        op Veronica: 16 augustus is Elvis Presley avond
  • alle ik ben al weer wat meer te weten gekomen over mijn favoriete artiest aller tijden The Best! (Fanny Wijk)
        op Graceland moet meer Elvis-fans trekken
  • muziek waar ik blijf van houden (alfacinha)
        op Vader van Elvis Presley nam eigen nummer op
  • * Photobucket - Video and Image Hosting *
  • All about Elvis
  • Elvis Presley - startkabel
  • Elvis News
  • Elvis Presley - goedbegin
  • Elvis Presley birthplace
  • Elvis wallpapers
  • Elvis startpagina
  • 100 Elvis foto's
  • De officiële website van Elvis
  • Een Elvis-site van een fan

    * Photobucket - Video and Image Hosting *
  • Heartbreak Hotel
  • Hound Dog
  • Jailhouse Rock
  • Lawdy Miss Clawdy
  • One Night
  • Tiger Man
  • Trying To Get To You
  • Compilatie van de '68 comeback special
  • Elvis Presley museum in Molkwerum (Friesland)
  • Foto's van Elvis

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    kinderdagverblijf
    www.bloggen.be/kinderd
    * Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • nummer 1 hits
  • The Virtual Elvis
  • Foto's van Elvis
  • song: Reconsider Baby
  • Welcome on Elvis now
  • I'll remember Elvis Presley
  • Elvis 2001
  • Souvenirs, memorabilia, pictures

  • Archief per maand
  • 11-2014
  • 12-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 01-2010
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 03-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 03-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006

    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


    forum

    Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum


    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    weerdienst
    www.bloggen.be/weerdie

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs