Kruidenboter:
1 pakje roomboter (op kamertemperatuur)
1 flinke theelepel boullionpoeder
2 teentjes knoflook
kruiden zoals bieslook, slakruiden, tuinkruiden, naar smaak toevoegen
alles door elkaar mengen met een vork
serveren met stokbrood.
Knoflooksaus:
2 eetlepels frietsaus (geen mayonaise, dat is zuurder)
2 eetlepels yoghurt
2 teentjes knoflook
theelepeltje boullionpoeder
1/4 theelepel sambal
kruiden zoals bieslook, slakruiden, tuinkruiden, naar smaak toevoegen
Alles goed mengen en nog even proeven.
Sladressing:
1 1/2 eetlepel frietsaus
2 eetlepels yoghurt
klein scheutje azijn
theelepeltje boullionpoeder
1/4 theelepel sambal
kruiden zoals bieslook, slakruiden, tuinkruiden, naar smaak toevoegen
Alles goed mengen en nog even proeven.
|