Inhoud blog
 • Night of the fire
 • Eindelijk terug!
 • Na veel regen eindelijk lente! deel 1
 • Na veel regen eindelijk lente! deel 2
 • Na veel regen eindelijk lente! deel 3
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Casa Amarela

  26-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na veel regen eindelijk lente! deel 1

  Hallo allemaal ,

   

  Ik zal jullie nog eens op de hoogte brengen van de afgelopen maanden.

  We hebben vooral veel regen gehad , dat is wat mij zo als eerste te binnen schiet !!

  Nu weet ik ook wel dat het moet regenen om alles groen te houden maar deze winter was

  het wel heel erg veel !! Zelfs de Portugezen zelf zijden dat het niet normaal was ! Enfin bij deze is dat gezegd hihi

   

  In januari hebben we eigenlijk niet veel speciaal gedaan behalve terug in ons normale ritme komen en de gewone klusjes zoals onderhoud en huishouden gedaan …We hebben de afgelopen maanden veel Portugese gasten gehad dus ook daar zijn we druk mee geweest .

  Telkens de appartement poetsen uiteraard en lakens wassen en strijken en Wes zorgde er  dan weer voor dat de tuin in orde was. (blijft)

   

  In februari hadden we zowat elk weekend de appartementen vol dus daar zijn we erg blij mee J Ook maart en april ging goed met de Portugese gasten, dus we klagen niet !!

   

  Inmiddels hebben we ook een soort van nieuwe buren gekregen . Er zijn Belgen in een huisje vlakbij komen wonen (alleszins voor een aantal maanden) . Het zijn erg leuke mensen en ik heb hen dan ook een beetje wegwijs gemaakt en samen een terrasje doen , is gaan babbelen en ik ben met hun een aantal keren naar huizen gaan kijken en heb ze een beetje bijgestaan als tolk …hihi wie had dat ooit gedacht dat ik de taal zou kunnen spreken en zou kunnen vertalen voor anderen …ik alleszins niet haha …pasop ik spreek de taal nog steeds niet perfect hoor maar ik kan al aardig mijn plannetje trekken!!

  Ze hebben mij trouwens leren sandwiches maken , want die hebben ze hier niet , of toch geen lekkere . Bernard was vroeger bakker en weet dus goed hoe dat moet dus ik heb les gekregen !

  Het was heel leuk en leerzaam en vooral lekkere sandwiches !!   

  Helaas vertrekken ze binnenkort weer terug naar Belgie maar gelukkig komen ze nog terug naar Portugal . Altijd leuk om nieuwe vrienden te maken.

   

  De buren

  Sandwiches maken

   

  Door het slechte weer ben je bijna verplicht om binnen te zitten en heb ik de laatste maanden weer tijd gehad om mij bezig te houden met mijn scrapbook hobby . Ook zijn we een aantal keren naar de cinema geweest en een keertje meer gaan shoppen dan maar !! hihi

  Op de droge dagen zijn we vaak gaan wandelen maar dan moesten we echt wel laarzen aan want er waren enorme plassen en watervalletjes en beekjes overal die er normaal niet zijn.

  Toch wel mooi om te zien hoe de natuur in zijn werk gaat .

  De hondjes vinden het ook altijd super om mee te gaan en Zita vind het heerlijk om in de plassen te lopen maar layka niet . Ze vind het dan ook minder als ze nadien omdat ze vuil is in bad moet maar dat hoort er toch bij !

   

  Cinema

  Wandelen, plasje in het bos 

  Wandeling met Diana , prachtige watervalletjes

  Layka voor haar bad

  Layka na haar bad

   

  Ik heb mij ook nog bezig gehouden met het maken van aardbeienconfituur . Helaas niet onze eigen aardbeien maar wel helemaal zelf gemaakt . Ik heb er geprobeerd met weinig suiker te werken en al zeg ik het zelf , hij is erg lekker .

   

   

   

  Onze pa is in maart ook nog een aantal dagen op bezoek geweest want er werd gewerkt aan de pad naar ons nieuwe huisje en daar wou hij ook graag bij zijn. Door al die regen was het één modderpoel en ze hebben dan alles wat uitgegraven , effen gemaakt en er steenslag (of zoiets ) opgegooid zodat het nu een mooie pad is zodat je gemakkelijk bij het huisje kan komen.

  Er moesten dan ook allerlei kabels voorzien worden en daar hebben onze pa en Wes zich dan mee bezig gehouden.

   

  Kabels

  Graven maar

  resultaat

   

  Ondertussen was ik boven in de verhuis geslagen en heb ik Mackenzie ons tweepersoonsbed gegeven en wij zijn dan verhuisd naar de logeerkamer en onze oude slaapkamer is nu de logeerkamer met een eenpersoonsbed geworden ..Kan je nog volgen ??

  Mackenzie wou ook zo graag een tweepersoonsbed en eigenlijk hadden we er één op reserve staan in de logeerkamer . Maar eigenlijk werd die zelden of nooit gebruikt dus dacht ik waarom niet dat bed aan Mackenzie geven …maar dat pasten allemaal niet in haar kamer dus hebben we maar wat gewisseld en geruild en nu heeft iedereen een tweepersoonsbed !! Ik heb dan onze kleerkast ineens helemaal uitgemest en ook de logeerkamer kasten en heb in totaal 7 grote vuilzakken bijeenverzameld !! Dat kan al tellen hé . Ik had Mackenzie er niets van gezegd , die dacht dat ik gewoon aan het rommelen was en toen haar kamer klaar was heb ik haar naar haar kamer gelokt en viel haar mondje open van verbazing !! Ze was dan ook erg blij met het resultaat !

   

  Onze "oude" kamer is nu de logeerkamer

  Mackenzie haar "nieuwe" bed 

  Diezelfde week hebben we ook nog pech gehad . Ik was met Wes op terugweg van Coimbra naar huis toen mij pa belde om te zeggen dat de elektriciteit was uitgevallen en hij dacht dat het enkel bij ons was en dat ze hem hadden afgesloten want hij had iemand aan de meter gezien en toen hij eraan bezig was , viel de elektriciteit uit. Oei was ik dan vergeten te betalen dacht ik meteen natuurlijk. Maar dat kon toch niet ik zou hoogstens een paar dagen te laat betaald hebben …en zo snel sluiten ze hem nu toch ook niet af. Enfin thuis gekomen en nagekeken en gebeld en bleek dat ik de factuur van de vorige maand niet betaald had !! Oeps ik dacht echt dat ik die betaald had . Daarom is het dus handig dat je dat er automatisch laat afgaan en dat deden we ook tot we van maatschappij zijn veranderd . Enfin ik ben de dag erna het dan gaan betalen want ik kon niet online natuurlijk en gelukkig hebben ze hem de dag daarna weer terug aangesloten. Wat een gedoe voor zo een stomme fout van mij !! De kinderen waren natuurlijk niet goed gezind want die hadden geen internet ..typisch en het is ook lastig want je kan zo weinig zonder elektriciteit ! We hebben dan wel gezellig de kaarsen nog eens bovengehaald en dat had toch ook weer zijn charme zullen we maar denken.

   

  26-04-2016 om 15:32 geschreven door Sara  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  Categorie:portugal
  Tags:portugal , emigreren portugal, midden portugal , blog portugal , belgen in portugal, belgen in buitenland , a casa amarela , vakantie portugal
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na veel regen eindelijk lente! deel 2

  De week daarna was mijn pa weer vertrokken en arriveerden er weer gasten. Het was een heel leuk koppel en we hebben alle dagen gezellig met hen ontbeten in de bar en we zijn een keertje samen naar de markt geweest en achteraf hebben we ze meegenomen naar de rivier en hebben we gepicknickt bij de rivier. Toegegeven het was wel een beetje frisjes maar het was toch weer leuk en gezellig. S avonds hebben we dan nog samen met onze gasten wat spelletjes gespeeld en hun weekje vakantie zat er weer op . Dat is toch zo een leuk aspect aan onze “job” om telkens nieuwe mensen te leren kennen en ze een beetje wegwijs te kunnen maken in onze prachtige omgeving. Een job kan ik het trouwens niet noemen want we vinden het enorm leuk en doen het gewoon graag.

   

  Ontbijten

  Bij de rivier

  Spelletjes spelen

   

  Wes heeft na zoveel jaar dan eindelijk toch eens tijd en werk kunnen maken van een nieuwe tatoeage! Hij wilde die al zo lang maar telkens kwam het er niet van.

  Hij is in Coimbra geweest en heeft zijn idee uitgelegd en die man heeft er dan wat rond verzonnen en ik moet zeggen het resultaat mag er wezen. Het is een pentagram met er wat rond en de namen van ons meisjes op zijn bovenrug. Hij heeft er wel een aantal uren voor op de (pijn)bank moeten zitten. De eerste keer was het 2u en de 2de keer , voor het inkleuren was het wel 3u dus wel de moeite .Maar hij is er erg blij mee.

   

   

  In de paasvakantie is Mackenzie met Wes een weekje naar Belgie geweest en was het nog een keertje “mama – Alyssa week “ We hebben dan ook weer lekker genoten. We hebben veel op de wii gespeeld (wiiparty) we zijn een dagje naar Oliveira do Hospital geweest. Een beetje langs de winkeltjes gewandeld en een ijsje gaan eten. Samen een wandeling gemaakt in het bos , gaan fietsen in het dorp , koekjes gebakken , pizza’s gemaakt en buiten spelletjes gespeeld en genoten van het zonnetje.

   

   

  Terrasje doen

  Ijsje eten

  Pizza’s maken, deeg

  Pizza’s beleggen

  Pizza’s klaar mmm

  Koekjes bakken

  Buiten spelletjes spelen in het lentezonnetje

   

  Toen Wes en Mackenzie terugkwamen hebben we als verrassing tompoezen gemaakt en tomatenroomsoep. Ik had ook chocolade eitjes verstopt want het was Pasen!

  Er was die dag trouwens ook een kuikentje geboren , dus een echt paaskuikentje .

  Mackenzie haar vriendin was ook van de partij toen ze thuiskwamen want die bleef meteen een nachtje slapen. Ze hebben dan effe eitjes gezocht (omdat t gewoon leuk is) en soep gegeten en tompoezen.

   

  Eten

  Eitjes zoeken

  paaskuikentje

   

   

   

  Mackenzie had weer genoten van haar weekje bij mijn ouders en weer veel leuke dingen gedaan. Ze was gaan shoppen met mijn ma en lekker gaan eten, op visite bij de grootouders en ze was ook een dagje met haar nichtje gaan shoppen en met papa naar een concert van James Dean geweest. Dus ze heeft een super weekje achter de rug . Ik was wel effe geschrokken want ze waren net de dag voor de aanslagen gearriveerd in België en dat doet je toch wel wat .

   

  De dag na hun thuiskomst zijn we met zijn allen naar de film geweest en lekker gaan eten .

   

   

  Inmiddels hebben we ook een nieuw fitnesstoestel gekocht want er moet weer gewerkt worden aan de lijn !! De kilo’s die ik er had afgewerkt vorige zomer zijn er weer allemaal bij L !! Sinds ik mijn medicijnen voor mijn paniekaanvallen moet nemen ben ik steeds bijgekomen terwijl ik niets anders aan mijn eetgewoonte heb veranderd , nu was die eetgewoonte niet super , maar ik viel vroeger gewoon af van de stress (van die paniekaanvallen) en nu niet meer ..het ouder worden zal uiteraard ook niet helpen en mijn snoepverslaving ook niet hihi …Ik probeer zo vaak te lijnen maar hou het nooit niet lang vol en geraak dan helemaal gefrustreerd omdat ik telkens weer bijkom. De laatste keer was ik afgevallen door hevig te sporten met een personal trainer en mij zowat uit te hongeren. Maar het resultaat is dan natuurlijk dat ik het weer net zo snel (of sneller) terug bijkom als je weer “normaal” gaat eten. Aaaaaahhh nu hebben we dus een nieuw toestel gekocht , voor de spieren , je kan er verschillende oefeningen op doen. We hebben al een loopband en een soort van step. Dus probeer ik minimaal 3x per week meer dan een uur te sporten. Dat lukt allemaal goed maar het eten is nog het probleem …als er iemand tips heeft , ze zijn altijd welkom !! Genoeg gezeur over die lijn nu .

   

  26-04-2016 om 15:22 geschreven door Sara  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  Categorie:portugal
  Tags:portugal , emigreren portugal, midden portugal , blog portugal , belgen in portugal, belgen in buitenland , a casa amarela , vakantie portugal
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na veel regen eindelijk lente! deel 3

  Mijn vriendin Veronique , die een jaar mijn buurvrouw hier is geweest kwam eindelijk nog eens op bezoek dus dat was super leuk nieuws !! Ik ben haar samen met Diana gaan ophalen bij het treinstation in Coimbra en dan zijn we ineens een middagje gaan shoppen! Erg leuk natuurlijk. De dag erna hadden we afgesproken om samen te gaan squashen , we zijn met zijn 4tjes geweest en hebben wat afgewisseld van partners . Na een uurtje was ik helemaal op , ik heb dan ook wel flink achter het balletje aangerend !! Op zondag was Wes weer naar belgie vertrokken en is Veronique bij ons komen logeren. We zijn eerst met zijn allen kip gaan eten op de markt en daarna hebben we nog een wandelingetje gemaakt in het bos en spelletjes gespeeld . Op de maandag zijn we nog een keertje met de girls gaan shoppen in Viseu deze keer en ook op de dinsdag moesten we naar Coimbra omdat Mackenzie naar de tandarts moest en zijn we ook nog even gaan shoppen (een andere plek dan wel) s avonds hebben we Veronique dan naar het treinstation gebracht want haar bezoekje zat er weer op !! Helaas !! Ik heb er wel enorm van genoten en het was weer leuk lekker te kunnen bijbabbelen en samen te zijn. Shoppen hebben we nu wel effe genoeg gedaan!!

   

  squashen

  Shoppen

  Terrasje doen

  Spelletjes spelen

   

  Ik ben in die week ook nog naar de vergadering op school gemoeten en die duurde weer een eeuwigheid !! boring!! Bij Alyssa was ik op 5 minuten buiten maar bij Mackenzie bleef het maar duren !! Ik heb om den duur gewoon gezegd dat ik weg moest en toen heeft ze mij tussendoor gepakt !! Na 2u ben je het dan ook wel beu !! We zitten dan met zijn allen in de klas over weet ik veel wat allemaal aan het discussiëren en daarna moet ze dan nog iedereen apart de rapporten geven. En er zijn er dan veel die denken dat ze daar alleen zitten en even hun levensverhaal gaan vertellen denk ik hihi !  Maar ons meisjes hadden het goed gedaan , ze zijn beiden verbeterd tegenover hun vorig rapport !!

   

  Wachten is saai !!

   

  Mackenzie heeft laatst een keertje gekookt en een spaghettisaus gemaakt! Ik vond het erg leuk dat ze dat is wou proberen en uiteraard moest ik dan niet koken hihi ..ze heeft er ook een dessertje bij gemaakt een soort van slagroom met frambozencoulix dessert !! Heel lekker !! Het was geslaagd !

   

   

  De afwas bleef helaas voor mij staan maar je moet ergens beginnen zeker .

   

  We zijn ook nog een keertje lekker met zijn viertjes wat gaan eten en daarna gezellig thuis een filmpje gekeken met zijn allen. Ook simpele dingen kunnen erg leuk zijn!

   

  Lekker eten

  Just the 2 of us

   

  Inmiddels is het weer omgeslagen en hebben we een lekker zonnetje met temperaturen rond de 20°C !! Lekker !! Dat is wat we willen!! Lente !! Alles staat al weer een poosje in bloei en de tuin word mooi opgefleurd door leuke bloemetjes !! Nu kunnen we weer volop aan de slag in de tuin !! Werk genoeg dus !!

   

  Deze foto wilde ik er toch even bijzetten. Layka doet aan een soort van bijtslapen noemen wij het . Ze bijt dan in haar knuffel terwijl ze in slaap valt hihi superschattig !!

   

  Met Zita gaat trouwens ook alles goed . Ze is al een stuk rustiger geworden als een tijdje terug en het is een schatje !!

   

  Ook met de paardjes gaat alles goed , die genieten ook weer van het zonnetje!

   

  Diva

   

  Enkel met de cavia’s is het minder gegaan. Door de hevige regen was hun binnenhok ondergelopen en vonden we de volgende morgen een hoop dode cavia’s !! verschrikkelijk , ocharme de beestjes! Ook onze paaskuikentjes hebben het niet overleefd (we hadden er inmiddels 3) . We hebben dan heel het hok leeggemaakt (dus eigenlijk slijk geschept ) en ze dan lekker droog hooi gegeven zodat ze droog in hun binnenhokje konden zitten. Gelukkig is sindsdien de regen ook gestopt ! Maar ik vond het toch wel erg al die beestjes daar te vinden L .

   

  Mijn Portugese vriendin Lurdes en haar man waren jarig en hiervoor werden we uitgenodigd om met hen en hun familie te gaan uit eten bij het kippenhuis! Het was weer erg lekker en gezellig uiteraard!! Ik vind het ook enorm leuk en lief dat we mee als familie worden beschouwd en er telkens mee bijhoren! Fantastisch !!

   

   

  Dan ben ik met Wes afgelopen week op verkenning geweest , hier niet zo ver vandaan waren watervallen had ik gelezen en die hadden we nog niet gezien dus daar zijn we dan naar toe gegaan ! De watervallen waren heel mooi en het was de moeite om eens gezien te hebben .

  Nu zouden ze in de zomer wel minder zijn en door de grote hoeveelheid regen was er nu dan ook een grote waterval. Er was ook een bar aan die nu wel gesloten was maar in de zomer is het wel leuk om daar een keertje naar toe te gaan denk ik . Er stonden ook markeringen van een wandeling aangegeven dus we dachten deze is even uit te testen. Normaal gezien zijn de wandelingen rond een bezienswaardigheid niet zo overdreven lang dus proberen maar . De wandeling was erg mooi en we hebben nog vele mooie watertjes gezien maar ze was wel erg lang. Op een bepaald moment ook smalle paadjes met afgrond wat ik dus super eng vond maar wel de moeite waard en mooi! Na een aantal uren wandelen waren we nog niet terug aan het vertrekpunt en waren we (ik toch) vrij moe want het was best veel klimmen! Ik werd ook een beetje “nerveus” want we moesten ons Mackenzie van school gaan halen en dat was nog een half uur rijden en we waren nog steeds niet terug bij de watervallen! We konden ook geen taxi bellen want we wisten niet waar we zaten , tja ergen is het bos haha .Op een bepaald moment hadden we een markering gemist en zagen we een gemeentewerker en daar ben ik dan aan gaan vragen hoe lang de wandeling nog zou duren en hoe ver we er nog vandaan waren. Die man wist ons te vertellen dat we 7km van de watervallen waren en dat de wandeling niet in een ronde ging , tenzij een hele grote van meer dan 100km !! Oei daar stonden we dan nog 7km terug en het was tijd om ons Mackenzie te gaan halen. We vroegen dan waar het dichtstbijzijnde dorp was maar dat was ook nog een eind weg maar de man zij dat hij ons wel even zou brengen naar de watervallen!! Ik was super blij toen hij dat zij want ik was moe en door het feit dat je niet weet hoe lang de wandeling nog gaat duren en je geen drinken bij hebt is het toch minder ontspannen! Enfin die man heeft ons teruggebracht (wij blij) en we waren uiteindelijk maar een half uur te laat bij ons Mackenzie haha !! Dus als besluit , het waren hele mooie watervallen en een mooie wandeling allen jammer dat er geen einde aan de wandeling komt. Je kan natuurlijk wel gewoon teruggaan maar het is toch leuker in een rondje te wandelen (als die geen 100km is dan toch haha)

   

  De watervallen 

  smalle paadjes aaahh

  De hondjes hebben goed geslapen na de wandeling hihi

   

  Als laatste wil ik eens beschrijven hoe ik mijn dag heb doorgebracht vandaag . Uiteraard zijn alle dagen verschillend en is dit niet wat ik elke dag doe maar zo heb je een klein ideetje.

   

  Vandaag ben ik opgestaan om 9.30u , ik heb uitgeslapen want vandaag was het een feestdag in Portugal. Ons meisjes zaten dus ook thuis . Uiteraard heb ik mijn kleertjes aangedaan , wassen , plassen en enz een kopje thee gedronken en daarna ben ik naar beneden gegaan want één van onze gastfamilies vertrokken terug naar huis. Ik heb dan even met hen gebabbeld en gevraagd of ze tevreden waren en ze uitgezwaaid. Daarna even het appartement binnen om na te kijken of alles in orde was. Even een wasje uitgehongen en tien minuten later waren de andere gasten ook klaar om te vertrekken dus met hen ook hetzelfde . Ook even het appartement nagekeken en daarna ben ik weer naar boven gegaan. Ondertussen was het 11u en heb ik een beetje opgeruimd en op de pc gezeten. S’ middags even wat eten en daarna even afruimen, afwasmachine , wasmachine , was uithangen en in de namiddag ben ik met Alyssa buiten gaan badmintonnen en met de bal gaan spelen. Tussendoor effe wat drinken en rusten en tegen een uurtje of 15.30u zijn we weer terug naar boven gegaan. Dan heb ik nog een wasje gedaan en ben ik begonnen met appels te schillen om appelmoes te maken toen ik daar bijna mee klaar was , kwam mijn Portugese vriendin Lurdes langs , gewoon om effe dag te zeggen. Dus even buiten op het terras gezeten en wat bijgebabbeld. Daarna de appelmoes afgewerkt en de beestjes (kippen, cavia’s ,vogels) gaan eten geven . Daarna weer terug naar boven en ben ik aan het eten begonnen . Terwijl het eten opstond ben ik dan aan mijn blog begonnen en tussendoor heb ik gegeten, afgeruimd en de hond van de buren gaan vangen en terug naar zijn hok gebracht en momenteel is het 21.30u . Waarschijnlijk ga ik zo meteen even tv kijken en zet ik mijn blog er morgen op want ik moet eerst alle foto’s sorteren en verkleinen en groeperen en dan kan ik mijn blog posten dus dat zal voor morgen worden.

   

  Dus vandaag was een rustig ontspannen dagje J

   

  26-04-2016 om 15:16 geschreven door Sara  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  Categorie:portugal
  Tags:portugal , emigreren portugal, midden portugal , blog portugal , belgen in portugal, belgen in buitenland , a casa amarela , vakantie portugal
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 01/01-07/01 2018
 • 27/11-03/12 2017
 • 25/04-01/05 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 26/10-01/11 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 24/11-30/11 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 04/11-10/11 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 26/11-02/12 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 06/12-12/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!