Inhoud blog
 • update deel 1
 • update deel 2
 • Night of the fire
 • Eindelijk terug!
 • Na veel regen eindelijk lente! deel 1
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Casa Amarela

  23-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paasvakantie in Belgie en eindelijk Lente !!

  Hoi hoi hoi ,

   

  Druk druk , en geen tijd gehad om mijn blog bij te schrijven !!  Maar nu heb ik toch even een gaatje gevonden om jullie weer bij te benen !!

   

  Mmmm even denken , waar waren we ook al weer ? Oh ja we zijn inmiddels naar België geweest en hebben daar weer lekker genoten van mijn ouders hun gastvrijheid . 

  We hebben weer lekker veel geshopt en we zijn zoals gewoonlijk weer met een volle wagen terug naar huis vertrokken .haha ! Natuurlijk zijn we ook op familie en vriendenbezoek geweest en hebben we genoten van al dat lekkere Belgische eten !! Vooral de frietjes ..hihi .. we
  kunnen er weer een jaartje tegen !

  Ons meisjes zijn weer bij hun vriendinnetjes gaan spelen en hadden er veel plezier van gehad .  

  Mackenzie met haar beste vriendinnetje Carolien!!
  We zijn ook een aantal keren lekker gaan eten en ook een keertje gaan ontbijten !!

  Mmmm heerlijk was het allemaal !!

  lekker ontbijten

  Uit eten!!

  Op bezoek bij Nonkel Frank


  En passen maar

  Op bezoek bij Pascal en Annemie

   

  Behalve eten zijn we ook nog een keertje gaan bowlen !
  Helaas Wes is gewonnen en ik was 2de maar t was nipt hoor !! haha !!

   

  Ook hebben we regelmatig een wandelingetje gaan maken . Lekker genoten van de rust !! Ook ons Layka (hondje ) is mee geweest en het is allemaal goed verlopen . In de auto is ze erg flink geweest (minder van haar gehoord dan van de kids hihi ) .

  Terwijl Mackenzie bij een vriendinnetje was gaan spelen wist ons Alyssa niets beter te verzinnen dan samen te gaan fietsen en een ijsje te gaan eten . Op zich niets mis mee maar het was wel aan het sneeuwen !!  Maar toch wilde ze gaan fietsen en een mokka ijsje gaan eten . Ok ; op de fiets dan maar !! Halverwege de straat zijn we al teruggedraaid om handschoenen en een muts aan te doen want het was toch wel koud !!  Maar ze wilde nog steeds gaan fietsen !! Haha .. Na veel moeite en kou zijn we bij het
  ijssalon aangekomen en zagen we dat het dicht was wegens verbouwingen !!! GGrrrrr !!!  Ja er zat dus niets anders op dan terug te fietsen . Ons Alyssa had toch wel erg veel moeite om met haar kleine fietsje te volgen en ze was erg moe
  , dus hebben we maar geruild !! Ik heb dus met het kleine kinderfietsje teruggefietst en ons Alyssa op de grote !! Ik moet echt toegeven dat het inderdaad erg zwaar was op dat kleine fietsje !! Ppfff !! ( En ik die dacht dat ons Alyssa aan het overdrijven was .. ) De voorbijgangers keken maar een klein beetje raar toen ze mij op dat kleine fietsje zagen ..haha !! 

   

  Fietsen in de sneeuw,ik op het kleine fietsje en Alyssa op de grote !!

   

  Uiteindelijk zijn we de dag nadien nog ergens anders een mokka ijsje gaan eten en ze heeft er van genoten hoor !! ( deze keer zijn we wel met de auto gereden !! )

  Ons meisjes hebben trouwens nog genoten van de sneeuw want ja die valt er hier in Portugal niet , tenzij we naar de bergen trekken !! Ze hebben nog eens met sneeuwballen naar elkaar gegooid tot hun handjes te koud werden !!

   

  We zijn ook naar Mieke geweest (mijn beste vriendin ) en ze heeft lekkere pannenkoeken voor mij gebakken en we hebben weer heerlijk bijgebabbeld !! Ook ons Alyssa had er veel plezier van om samen met Lina (dochter van mijn Mieke) te spelen alsook de hondjes !! Mieke heeft ook een hondje net zoals ons Layka alleen is het een mannetje !! Hij vond het enorm fijn dat ons Layka er was , maar zij net iets minder . Toen we s avonds naar huisgingen heeft ze niets anders meer gedaan dan slapen !! haha !! Ze was moe van al het (weg)rennen !! Het was echt weer super om Mieke weer te zien , en telkens nemen we de draad weer op alsof we nooit weg zijn geweest !! Deze keer ben ik haar drie keer gaan bezoeken en nog leek het weer te kort !! Ik moet toch zeggen dat ik haar mis !!  Maar ze komt van de zomer weer naar hier dus hebben we 2 weken lang de tijd om bij te kletsen !!

   

  Op bezoek bij Mieke

  Alyssa en Lina met de hondjes !

   

  Na 14 dagen in België te zijn geweest , keken we er toch ook wel weer naar uit om weer naar huis te gaan . Naar ons huisje , de beestjes , onze tuin en de bergen weer te zien .

  Na een dagje lekker rustig aan zijn we weer terug aan het werk gegaan en de kindjes weer terug naar school gegaan . Maar we hadden weer een fantastische vakantie achter de rug !! 

   

  Met de diertjes was alles in orde , onze nieuwe buurvrouw Veronique heeft er goed voor gezorgd !!

   

  Ondertussen heb ik Veronique zoals ik al vermoedde al beter leren kennen !! Ik ben erg blij dat ze hier is komen wonen want ik heb er een vriendin bij !! En eentje die dicht bij woont haha !!

  We gaan wekelijks samen squashen en hebben sinds kort ook de gewoonte om s avonds na het avondeten samen te gaan wandelen !! Ook komen haar kindjes vaak naar ons om lekker op de trampoline te springen . Ons Mackenzie bekommert zich dan helemaal over de jongste dochter Sara (4jaar) … mooie naam trouwens hihi, maar ook met de 2 andere kindjes ( Seppe (8) en Yarne (7) ) klikt het erg goed !!  We zijn ook naar het verjaardagsfeestje van Yarne geweest en de dag ervoor heb ik samen met Veronique allerlei lekkers gebakken !! We hebben cup cakes gemaakt en pop cakes (cake op een stokje ) Een paar dagen voorheen hebben we ook nog een lekkere taart gebakken !! Ze hebben er allemaal lekker van gesmuld !Op het feestje zelf heb ik dan nog een beetje mee voor de make up gezorgd en heb ik mijn grimeerkunsten nog eens boven gehaald !! Ik moet wel zeggen dat het erg lang geleden was maar het was wel weer leuk om te doen !!

   

  Verjaardagsfeestje Yarne

   

  Gisteren zijn we dan nog een keertje samen gaan shoppen in Coimbra !! En we hebben we veel te veel gekocht natuurlijk !! oeps !! Ik moet wel zeggen dat ik maar 1 trui voor mezelf heb meegebracht en de rest
  is voor de kindjes !!

   

  Ik ben sinds kort trouwens ook op dieet !! Ik ben enorm veel bijgekomen (oepsie) en wil er tegen de zomer toch wel een aantal kilootjes afkrijgen …  Dus vandaar het squashen , wandelen , 1 x per week ga ik met ons Mackenzie dan ook nog dansen en ik heb thuis nog een trilplaat en een soort van step-fiets achtig iets (ik weet de naam niet maar je word er erg moe van ) !

   

  Dit in combinatie met want minder eten en niet snoepen zou met toch een paar kilootjes moeten schelen hoop ik !!

   

  Maar enfin genoeg over diëten . Nu eindelijk het zonnetje schijnt zijn we weer volop in de tuin begonnen !! Het gras moet nu weer bijna wekelijks gemaaid worden en de plantenbakken weer proper gezet worden en we hebben nog een heleboel opruimwerk vanwege de vele regen en wind van de afgelopen maand (en) !! Dus werk genoeg !!

  Straks als alles weernetjes is kunnen we de tuin weer mooi gaan aankleden . We hebben nog wat nieuwe boompjes gekocht die straks de tuin weer helemaal gaan opvrolijken . We hebben een tulpenboompje en een boompje waar een soort van roosjes ingroeien !! Erg mooi hoor !! Ook hebben we weer wat nieuwe decoratie (vanuit België meegebracht ) waardoor onze tuin straks nog een beetje mooier zal worden !!

  We zijn nu ook weer bezig om het zwembad proper te maken want na die lange regenperiode hebben we nu mooi groen water hihi !! De temperaturen lopen inmiddels al naar de 24°C dus de zomer is in zicht en dan willen we weer een mooi helder blauw zwembad hebben maar dat komt helemaal in orde binnen een paar dagen hebben we weer een mooi blauw zwembadje!


  poetsen van het zwembad

   

  Wes is ook hard aan het werk aan het appartement en de kamer en het loopt allemaal vlotjes , we hebben nog wel wat werk uiteraard maar het gaat goed !!

   

  In de kamer zitten alle gipsplaten er tegen alsook alle elektriciteit en

  in het appartement zijn de ramen en deuren geplaatst en zijn we ook bezig aan de gipsplaten en elektriciteit .

   


  slaapkamer : isolatie en gipsplaten

  Slaapkamer 2

  raam en deur woongedeelte

   

  Ons Alyssa is trouwens met een klein hartje naar de andere (nieuwe ) tandarts geweest en daar werd er verteld dat ze geen enkele tand moest laten trekken !! Raar toch !! Ons Alyssa was dus super gelukkig !!

  Ook Wes is naar de tandarts geweest en heeft weer een tandje minder en ook ikzelf ben aan de beurt geweest en heb een tand terug opnieuw moeten laten vullen !! Hopelijk kunnen we er nu weer even tegen !!

   

  Ons Mackenzie gaat maandelijks nog steeds maandelijks naar de orthodont in het ziekenhuis voor haar behandeling dus daar wordt ook alles goed mee opgevolgd .

   

  Met onze dierentuin gaat ook alles super goed . We hebben inmiddels een heleboel jonge parkietjes en ook 5 kleine zebravinken . We hebben ook nog 2 kleine konijntjes (hopelijk doen ze het nu wel goed ) en de kippen zijn aan het broeden dus hopelijk hebben we binnen een aantal dagen kleine kuikentjes !!

  kleine konijntjes !! Super schattig !!

   

  We hebben trouwens ondertussen ook onze jeep verkocht en ingeruild voor een andere wagen , een renault megane break ! Deze verbruikt een pak minder en toch hebben we nog lekker veel ruimte !!

   

  Onze “nieuwe “ auto

  Dat was het weer voor deze keer ,
  Tot de volgende keer , hopelijk nu weer wat sneller terug ..

  Zonnige groetjes van ons allemaal

   

   

  23-04-2013 om 19:19 geschreven door Sara  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:portugal
  Tags:portugal , blog portugal , emigreren portugal , vakantiehuis portugal , vakantie portugal , bij belgen in portugal , op vakantie bij belgen , emigratie , emigreren portugal , vakantiehuisje , vakantiehuis portugal , b&b portugal , bed and breakfast
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken ! februari - maart 2013

  Hallo iedereen ,

   

  Er is de afgelopen maand weer veel gewerkt en dus tijd om jullie even op de hoogte te brengen .

  Er is volop gewerkt aan het tweede appartement en we zitten helemaal op schema .

  De gaten voor de ramen zijn gemaakt . In de twee slaapkamers en de gang zit de elektriciteit er al in en zijn ook alle muren die bezet moesten worden gedaan . ook in de badkamer is al een stukje bezet (gestukt) . Dus nog een beetje elektriciteit en nog een beetje bezettingswerk en dan de waterleiding nog en dan kunnen we beginnen aan de gipsplaten.

   

  slaapkamer1

  gang

  buiten

   

  Ook in de kamer zijn we heel we heel wat opgeschoten . De gipsplaten in de kamer zijn bijna allemaal voorzien alsook de elektriciteit en de waterleiding zit er in . De badkamer is al een stuk bezet , hier moet enkel de gipsplaten nog en dan kunnen we beginnen met de vloer !!


  kamer


  douche

   

  Leuk dat alles lekker vlot .

   

  Dan hebben we nog een opslagruimte gemaakt voor onze fietsen en wat materiaal .

   

  Ook hebben we bij het zwembad een leistenen bankje gemaakt .

   

  De moestuin is weer omgedaan dus we kunnen straks weer beginnen te planten .

  De aardappeltjes zijn inmiddels al geplant .
  We hebben wel een ramp in leisteen gemaakt zodat we gemakkelijker met de kruiwagen er door kunnen ! Handig toch .

   

  Dan hebben we nog een tweede wei voor de paardjes afgemaakt waar ze weer lekker kunnen smullen van het gras . In de andere wei hebben we dan alle bomen afgedaan zodat de paardjes lekker veel ruimte hebben en het gras weer lekker kan groeien !! En zo hebben we ook weeral hout voor de volgende winter .

   


  bomen afzagen in wei 1

  wei 2 
   

  Zoals je ziet is er weer heel wat gebeurd !! En dit allemaal tussen de buien door want het heeft weeral heel wat geregend . Het heeft ook weer wel eventjes droog geweest maar telkens als het allemaal een beetje begint te drogen na een aantal dagen krijgen we weer een pak regen !! Nu mag het van mij wel stoppen hoor !!  Maar er is beterschap in vooruitzicht !! De
  volgende week zou het al droog zijn en ook de temperaturen zouden gaan stijgen
  naar 20°C !!  Hopelijk blijft het zo want nu we overal zowat bezig zijn word het
  tijd dat we weer alles aan kant gaan zetten en zorgen dat alles er weer netjes
  uitziet !! Momenteel is ook de bar in renovatie want daar is een muur dicht gemetst
  en bezet en ook een stuk van de gipsplaten van het plafond zijn eruit gehaald
  omdat we met een lek zitten !! ggrrr !!  Hopelijk kunnen we het snel dichten en
  kan ik de bar weer mooi in orde brengen !!

  Door de storm en regen van de afgelopen weken is in de tuin ook een heleboel werk . Ons mooie oranje tentje ligt nog altijd onderste boven want dat moesten we laten liggen voor de verzekering en ook is er nog een tafeltje met een glazen blad omvergewaaid en helaas is het blad in 1000 stukjes gevallen dus lijmen zit er ook niet in !! Maar we hebben er weer
  helemaal zin in om alles weer netjes te maken dus laat de lente maar komen !!

   

  Mijn vader is ook nog een weekendje op bezoek geweest en heeft hij  heleboel weg gestookt in de wei en Wes heeft nog gebosmaaid !! Het ziet er weer helemaal anders uit nu !! 


  stoken


  bosmaaien

  We hebben weer lekker bijgebabbeld en daar hij weer last had van zijn knie is hij onverwacht een paar dagen langer gebleven !! Een
  geluk bij een ongeluk om het zo maar te zeggen !!

  Terwijl hij moest rusten heeft hij maar wat op de laptop getokkeld en hebben we veeel gebabbeld !!

  De kindjes waren natuurlijk ook erg blij dat hij wat langer bleef en zo kon hij ook nog helpen met ons Mackenzie haar wiskunde huiswerk !!


  tokkelen op de laptop

  helpen bij het huiswerk maken .

  Hij had trouwens weer vanalle lekkers bij zoals lekker kriekskes , brinta , hagelslag , witte choco, enz. mmmmm !!!

   

  Ook ben ik natuurlijk nog een aantal keertjes met ons meisjes gaan paardrijden en het mag gezegd worden , het zijn twee fantastische paardjes !! Ze zijn al lekker gewend aan elkaar en kunnen al bijna niet meer zonder elkaar haha !!


  Mackenzie en Diva

   Alyssa met Castanha


  Ons meisjes doen het trouwens ook nog steeds goed op school !! Ze halen alle twee goede punten . Enkel het eten is nog een beetje een struikelblok . Vooral voor ons Alyssa . Daar doet er in de eetzaal een begeleidster vaak moeilijk en dwingt ons Alyssa  alles op te eten . Dat vind ze natuurlijk helemaal niet leuk .  Ik had al een nota in haar agenda geschreven met de melding dat ze zeker moet proeven
  maar als ze het echt niet lekker vind dat ze er maar een beetje van moet eten . Maar die ene begeleidster blijft moeilijk doen en dwingt haar alles op te eten!!  Inmiddels heb ik ook aan de andere begeleidsters gemeld dat ik dit niet leuk vind en dat ik dit niet wil maar toch blijft ze proberen maar gelukkig doordat de andere begeleidsters  er intussen komen is het al beter . Maar als die zo blijft doen zal ik er toch eens persoonlijk naar toe moeten gaan .  Ze vind dat ons Alyssa alles moet opeten en dat ze te mager is !!!  Belachelijk , ze is perfect van figuur , niet te dik en niet te mager maar ja dat is typisch Portugese mentaliteit zeker !!  Enfin we
  hopen nu dat het eindelijk beter zal gaan . Want ik kan me best voorstellen dat het voor ons meisjes niet altijd even gemakkelijk is om het Portugese eten gewoon te worden , toch zeker niet het eten van het school .. !


  We zijn tevens nog op broekenjacht geweest voor ons Alyssa want wat ze er mee doet , weet ik niet maar telkens heeft ze gaten ter hoogte van de knieën !! Ze zegt dat ze niet kruipt maar ik stel mij toch serieus de vraag of dat wel waar is hoor ?? Is dat alleen bij ons Alyssa of hebben andere daar ook last van ? We hebben in ieder geval weer wat broeken in huis gehaald !! Ze heeft er 10 nieuwe !! Daar zal ze weer wel even mee toe komen zeker … hihi !!

  Ik heb er wel goedkopen uitgezocht want of ze nu duur zijn of goedkoop de gaten staan er even snel in dus ik heb 10 broeken voor 60 Euro gekocht !! Een goede koop nietwaar ? 

   

  Een paar weken geleden ben ik met ons Alyssa naar de tandarts geweest om een tand te laten trekken en helaas is dat niet zo goed afgelopen !!!  Ze ging er al met best veel schrik naar toe want de laatste keer dat ze een tand had laten trekken had de spuit toch wel veel pijn gedaan vond ze . Ik had haar gerustgesteld dat ik dat met de tandarts besproken had en dat hij heel voorzichtig met haar zou zijn . Toch was ze nog erg nerveus en bij het geven van de spuit begon ze al te huilen en deed het pijn . ( Ze hadden van te
  voren wel wat verdovende gel opgedaan maar helaas) .  Na de spuit probeerde hij de tand te trekken maar ook dat deed nog pijn . Dus moest ze nog een tweede spuitje hebben . Gelukkig ging dat tweede spuitje wel goed . Daarna nog eens proberen te trekken maar nog steeds deed het pijn . Ze wilde nu geen spuit meer hebben en had al best wat gehuild !!  Ocharme . Uiteindellijk hebben ze dan toch
  nog een spuit gegeven en deze deed weer wel erg pijn . Toen ze dat dan achter de rug had hebben ze nog eens proberen te trekken maar weer deed het pijn !! De tandarts zei dat het eigenlijk niet meer kon en dat het de zenuwen zouden zijn. Maar daar twijfelde ik toch aan want telkens hij voelde zei ze op bepaalde plaatsen dat het geen pijn deed en op een bepaalde plaats weer wel dus volgens
  mij voelde ze het nog wel . Misschien was het door de zenuwen wel wat erger maar toch .
  Dus zou ze nog een vierde spuit nodig hebben !! PPfff   het kind was helemaal overstuur natuurlijk en de tandarts raadde ons aan even naar buiten te gaan , een luchtje scheppen en te kalmeren . Dat hebben we dan wel gedaan maar echt kalmeren deed ze niet !! Ze had nog liever scheve rotte tanden dan nog een spuit te krijgen . Uiteindelijk heb ik haar toch kunnen overtuigen terug te gaan en door te zetten nu we al zo ver waren en daar zaten we dan weer op die stoel !! Hij voelde eerst nog eens even maar nog steeds deed het pijn volgens haar . Dus nog een vierde spuit !! Ze wilde hem eerst echt niet maar uiteindelijk heeft ze toch toegegeven !! Na die vierde spuit heeft hij weer gevoeld en weer was het van dat … Ons Alyssa had er echt genoeg van en wilde geen spuit meer . De tandarts
  heeft dan uiteindelijk beslist dat we beter naar huis konden gaan en een andere keer konden terugkomen als niet zo zenuwachtig zou zijn !! Nou we zijn dan uiteindelijk naar huis gegaan zonder die tand te laten trekken .Ocharme !!
  Maar ik geloof toch dat ze echt pijn voelde en dat het niet alleen de zenuwen waren . Nu volgende woensdag gaan we naar een andere tandarts . Deze zou een hele kindvriendelijke zijn , een vrouw met tvtjes waar de kindjes naar kunnen kijken enz. dus gaan we dat eens proberen !! Hopelijk lukt het deze keer wel want nu heeft ze natuurlijk nog meer schrik !! Duimen jullie mee ???

   

  Helaas heb ik nog afscheid moeten nemen van een vriendin(Diana) die ik hier nog niet zo lang geleden heb leren kennen . Ze is weer terug naar Nederland verhuist !!   We zaten samen op de Portugese les , gingen af en toe bij elkaar op de koffie en is ook nog een keertje komen paardrijden voor ze terug vertrokken is . Jammer dat ze vertrokken is maar gelukkig hebben we nu het internet om in contact te blijven met elkaar !!

   

  Ook Sabine (andere vriendin die weer terug naar Nederland is vertrokken) en haar vriend Marco zijn weer in Portugal op vakantie geweest !! T was weer erg leuk hen terug te zien maar helaas ook weer veel te kort !!

   

  Wel goed nieuws is dat ik een nieuwe Belgische buurvrouw heb !! Ze woont hier nu een paar dagen en ik kende haar al wel een beetje van te voren maar nog niet zo erg goed maar ik heb het idee dat ik ze snel beter zal leren kennen !! Ben er al een keertje op bezoek geweest en zij ook bij ons dus dat zit wel goed ! 

   

  Ook zijn we nog een keertje gaan optreden met onze dans club , we moesten in de pauze van de finale van één of andere basketbalmatch optreden . We hadden niet veel tijd en het was maar een kort optreden maar het was weer wel leuk !!

   

  Ook de boekingen voor de zomer komen goed binnen . We hebben nog wel wat plaats over maar wie zeker wil zijn boekt best op tijd !! Het tweede appartement , dat we nu aan het bouwen zijn en voor de zomer klaar zal zijn is ook al een aantal weken  verhuurd .

  De kamer zal tevens ook klaar zijn en is geschikt voor 4 personen en de prijs is inclusief ontbijt !! Voor meer informatie en de beschikbaarheidskalender neem een kijkje op

  onze website . http://www.a-casa-amarela.com        

   

  We zijn trouwens ook nog opgebeld met de vraag of we zin hadden om mee te doen aan het tv programma “met 4 in bed” . Maar aangezien de opnamen in maart al begonnen en we momenteel nog maar 1 appartement hebben en dan nog eens volop in de verbouwingswerken zitten , vonden we het momenteel niet het geschikte moment om hieraan mee te doen . Maar toch leuk dat ze aan ons gedacht hebben .

   

  Layka (ons kleine hondje) is weer beter en haar pootje is weer verlost van de spalk en de verbandjes !! Het heeft even geduurd maar gelukkig is nu alles weer in orde !!

  We hebben inmiddels een iets groter mandje getuigd voor haar want het andere werd toch net ietsje te klein ..hihi !!


  Layka 5 maanden

  Ook onze vogeltjes doen het weer erg goed want we hebben vier nestkastjes vol met eitjes van onze parkietjes waarvan er al drie zijn uitgekomen !!Ook zijn er twee kippen en een parelhoender aan het broeden , dus we zijn benieuwd !! De cavia’s vermenigvuldigen met de dag dus als er iemand graag cavia’s heeft !! Het is de moment om het te laten weten want we komen naar België hé !! Ze zijn gratis !!

   

  We hebben uiteindelijk ook iemand gevonden die de diertjes gaat verzorgen en op ons huis zal passen . Dat geeft ons toch weer een gerust gevoel dat de beestjes goed verzorgd worden en er hier iemand aanwezig zal zijn !!

   

  Nog een kleine week en we vertrekken naar België !! Voor twee weekjes zitten we weer in ons Belgenlandje en gaan we nog eens op familie en vriendenbezoek , shoppen en lekker eten natuurlijk !! Leuk leuk !! We kijken er naar uit !! 

  Tot de volgende keer ,

  23-04-2013 om 18:15 geschreven door Sara  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:portugal
  Tags:portugal , blog portugal , emigreren portugal , vakantiehuis portugal , vakantie portugal , bij belgen in portugal , op vakantie bij belgen , emigratie , emigreren portugal , vakantiehuisje , vakantiehuis portugal , b&b portugal , bed and breakfast
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 06/05-12/05 2019
 • 01/01-07/01 2018
 • 27/11-03/12 2017
 • 25/04-01/05 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 26/10-01/11 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 24/11-30/11 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 04/11-10/11 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 26/11-02/12 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 06/12-12/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!