• 4de wedstrijd
  • 1ste wedstrijd

The BugsBennyBoys

23-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6de wedstrijd

bugsbennyboys 1 - 1 Yughurt

Ondanks de bewolking en de financiële crisis kwamen er toch nog 35000 toeschouwers naar benny's Arena.
    In West-Vlaanderen keken de fans van beide teams reikhalzend uit naar deze derby en in het stadion klonk een oorverdovend kabaal.
    De 4-5-1-opstelling van bugsbennyboys zag er boeiend uit.
    De volgende spelers kwamen het veld op: Mølbach Olsen - Almeida, Ghiţă, Baggesen, Montalto - Jelen, Pisca, Tokoi, Ångblad, Fabres - San Sadurniño.
    Yughurt stelde zich op in een 3-5-2-formatie.
    De stadionspeaker verwelkomde het publiek en gaf de volgende basisopstelling: Pollicino - Wetzelaar, Demortier, Gühl - Debuck, Noronha, Sances, Shortall, Häkälä - Dicu, Hoekema.
    Na 2 minuten kwam Yughurt met 0-1 voor te staan, toen Jan-Willem Wetzelaar een aanval van links afrondde met een vlammend schot in de verre hoek.
    In de 4e minuut wurmde bugsbennyboys-speler Miloš Jelen zich door een gaatje in de linkerverdediging, maar zijn schot was een makkelijke prooi voor de keeper.
    In de 8e minuut van de wedstrijd was Rune Ångblad heel dicht bij de gelijkmaker. Komend door het midden loste hij een schot, maar de bal verdween net over de lat.
    Toen bugsbennyboys-speler Valentin-Adrian Ghiţă vol doorhaalde op zijn tegenstander ontving hij voor deze nare overtreding terecht een gele kaart van de leidsman.
    Jose Ramon Sances bleef na een zware overtreding aangeslagen liggen, maar kon na verzorging toch door.
    Na 15 minuten dribbelde Olivio San Sadurniño door het midden langs de verdedigers, alsof ze er niet stonden, en maakte de 1-1.
    bugsbennyboys moest in de 16e minuut wisselen. Antonio Almeida strompelde mank van het veld en werd vervangen door Damián Vera.
    Karlos Fabres moest hierna optreden als aanvoerder van bugsbennyboys.
    Rust: met een stand van 1-1 gingen de spelers naar de kleedkamer.
    Met 55 procent balbezit was bugsbennyboys in deze helft de sterkste ploeg.
    Door slecht verdedigend werk van de tegenstander kreeg bugsbennyboys in de 49e minuut een prima kans om op voorsprong te komen, maar de voorzet van Markus Tokoi vanaf links wist geen medespeler te bereiken.
    Giuseppe Montalto van bugsbennyboys kreeg geel toen hij de bal wegtrapte na het fluitsignaal van de arbiter.
    bugsbennyboys had zichzelf op voorsprong kunnen zetten in de 58e minuut, maar Mozart Pisca miste een ideale bal van rechts, die hij met een volley zo in had kunnen schieten.
    Deze helft was bugsbennyboys met 56 procent het meest aan de bal.
    Rune Ångblad was vandaag overduidelijk de meest opvallende speler bij bugsbennyboys.
    Anderzijds viel Giuseppe Montalto op door een minder optreden.
    De beste prestatie werd bij Yughurt vandaag zonder enige twijfel geleverd door Seymour Shortall.
    Frederick Demortier had vandaag simpelweg niet z'n dag.
    De wedstrijd kende 1-1 als uitslag.

23-10-2009 om 14:34 geschreven door bennyke

15-10-2009

rapido 1 - 2 bugsbennyboys

Het weer mocht er zijn. Geen wonder dat er in Raptors Arena een 44067-koppig publiek was samengestroomd voor deze wedstrijd.
    De coach van rapido had voor een 3-5-2-formatie gekozen.
    Volgens het programmaboekje mochten deze spelers het gaan proberen: Van Raemdonck - Tarantini, León, Olsrød - Couto, Schuck, Boneccher, Kottermair, Bonnamy - Engberg, Descheiver.
    bugsbennyboys speelde in een interessante 4-5-1-formatie.
    De volgende spelers verdienden volgens de trainer een basisplaats voor deze wedstrijd: Ben Ali - Vera, Baggesen, Ghiţă, Montalto - Fabres, Tokoi, Jadot, Pisca, Jelen - San Sadurniño.
    rapido leek zich te concentreren op de centrumaanval.
    Markus Tokoi sprong torenhoog boven de anderen uit toen hij in de 5e minuut een hoekschop van Damián Vera netjes binnenknikte: 0-1.
    Na een oogstrelende aanval van rapido over rechts kon Benjamin Descheiver in de 15e minuut de gelijkmaker laten aantekenen: 1-1.
    rapido-speler Javier León kreeg na 16 minuten in de wedstrijd een gele kaart omdat hij een tegenstander torpedeerde.
    Er waren 19 minuten gespeeld toen Olivio San Sadurniño van bugsbennyboys een counteraanval via de linkervleugel afrondde door 1-2 te scoren.
    In de 27e minuut viel Gerard Jadot van bugsbennyboys op de rand van het strafschopgebied. De scheidsrechter gaf Gerard Jadot resoluut een gele kaart voor een schwalbe.
    Door een gebrek aan ervaring maakte Giuseppe Montalto een overtreding op een tegenstander net buiten het strafschopgebied, maar de vrije trap die hier op volgde, leverde niets op.
    Olivio San Sadurniño van bugsbennyboys kreeg geel toen hij de bal wegtrapte na het fluitsignaal van de arbiter.
    Rust: met een stand van 1-2 gingen de spelers naar de kleedkamer.
    rapido had met 65 procent balbezit een veldoverwicht.
    Ondanks verwoede pogingen slaagde Balduin Schuck er in de 51e minuut maar niet in om de rechterverdediging van de bezoekers uit te spelen.
    Miloš Jelen van bugsbennyboys kreeg in de 64e minuut een gele kaart voor spelbederf.
    Na hard werken op de linkervleugel creëerde bugsbennyboys na 65 minuten in de wedstrijd een mooie kans om de voorsprong uit te breiden, maar een afmaker diende zich niet aan.
    De harde gekrulde vrije trap van Karsten Kottermair in de 80e minuut zag er fraai uit, maar hij ging net over het doel.
    Met 64 procent balbezit was rapido in deze helft de sterkste ploeg.
    De belangrijkste speler van rapido was Zaccaria Boneccher.
    Het spel van Diego Tarantini viel echter tegen. Het is maar de vraag of er van hem volgend seizoen een voetbalplaatje wordt gedrukt.
    Markus Tokoi was vandaag de uitblinker bij bugsbennyboys.
    Als Giuseppe Montalto echter zo beroerd blijft spelen, ziet de toekomst er voor hem niet rooskleurig uit.
    De wedstrijd kende 1-2 als uitslag.

zo staan we weer mooi op de 2de plaats

15-10-2009 om 14:42 geschreven door bennyke

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    08-10-2009

Calimero 1 - 1 bugsbennyboys

Het hoosde de hele dag, waardoor de 21711 toeschouwers in Calimero's Arena een wedstrijd op een doorweekt veld te zien kregen.
    Calimero speelde in een interessante 3-5-2-formatie.
    Alle spelers probeerden zich tijdens de training in de basis te spelen, maar dit elftal kreeg van de trainer de voorkeur: Leonard - Kurtuluş, Martello, Verbrigghe - Tinkler, Reiman, Cottard, Debergue, Frauenthaler - Klapproth, Cristea.
    bugsbennyboys stelde zich op in een 4-5-1-formatie.
    De stadionspeaker verwelkomde het publiek en gaf de volgende basisopstelling: Ben Ali - Almeida, Baggesen, Ghiţă, Vera - Vélez, Tokoi, Pisca, Ångblad, Hoenning - Pezol.
    De balaanname van bugsbennyboys-speler Diego Armando Vélez aan de zijlijn was subliem. In plaats van een actie te maken, passte hij naar de vrijstaande Dominik Hoenning, maar die stond meters buitenspel.
    Na 18 minuten kwam bugsbennyboys met 0-1 voor te staan, toen Mozart Pisca een aanval van links afrondde met een vlammend schot in de verre hoek.
    Calimero-speler Gil Tinkler brak in de 33e minuut mooi door over links en had eigenlijk de gelijkmaker moeten scoren, maar zijn schot verdween net over de lat.
    De ruststand was 0-1.
    Calimero had het meeste balbezit, namelijk 51 procent.
    In de 48e minuut van de wedstrijd was Jenne Verbrigghe heel dicht bij de gelijkmaker. Komend door het midden loste hij een schot, maar de bal verdween net over de lat.
    Thierry Pezol was dicht bij nog een doelpunt voor de bezoekers, toen hij volledig vrij voor Jos Leonard kwam te staan na een pass door het midden. Hij liftte de bal mooi over de keeper, maar raakte slechts de lat.
    David Cristea wist in de 64e minuut een voorzet van links perfect getimed binnen te knikken: 1-1.
    De twee teams hielden elkaar qua balbezit in evenwicht.
    Emile Debergue deed vandaag ongelooflijk zijn best voor Calimero.
    Als Ozan Emrah Kurtuluş echter zo beroerd blijft spelen, ziet de toekomst er voor hem niet rooskleurig uit.
    Rune Ångblad was vandaag de uitblinker bij bugsbennyboys.
    Damián Vera had vandaag simpelweg niet z'n dag.
    De eindstand was 1-1.

door deze wedstrijd zijn we niet meer de eerste in de competitie mar staan we nu op de tweede plaats

08-10-2009 om 13:48 geschreven door bennyke

next 8/12 bugsbennyboys 0 - 0 Twins

De paraplu's konden dichtblijven in benny's Arena, en ondanks de overtrekkende regenwolken bleven de 35000 voetbalfans kurkdroog.
    Supportersgroepen van beide teams uit West-Vlaanderen probeerden elkaar te overstemmen met aanmoedigingen voor hun favorieten, zodat het stadion veranderde in één grote heksenketel.
    Volgens het programmaboekje mochten deze spelers het gaan proberen: Ben Ali - Vera, Sáinz, Ghiţă, Baggesen - Vélez, Ångblad, Jadot, Tokoi, Fabres - San Sadurniño.
    Twins speelde in een interessante 3-5-2-formatie.
    De volgende spelers verdienden volgens de trainer een basisplaats voor deze wedstrijd: van Mullem - Maiboroda, Sciarratta, Nußbaum - Wielinga, Poppe, Valdés, Deprez, Schaken - Mulik, Baggermans.
    Twins had er duidelijk voor gekozen om te counteren.
    bugsbennyboys moest in de 2e minuut wisselen. Ricardo Sáinz strompelde mank van het veld en werd vervangen door Antonio Almeida.
    Na 5 wedstrijdminuten was Raphaël Baggermans een haartje verwijderd van een doelpunt voor Twins, maar zijn schot vanaf links werd geblokt door Bilguessem Ben Ali, die daarmee de thuisploeg redde.
    Twins-speler Loïc Wielinga had de gasten op voorsprong kunnen zetten in de 15e minuut, toen hij op rechts achter een dieptepass aanging, maar Bilguessem Ben Ali kwam vliegensvlug uit en plukte de bal van zijn voet.
    De ruststand was 0-0.
    bugsbennyboys had het meeste balbezit, namelijk 56 procent.
    Toen bugsbennyboys-speler Rune Ångblad vol doorhaalde op zijn tegenstander ontving hij voor deze nare overtreding terecht een gele kaart van de leidsman.
    De counteraanval over rechts van Twins creëerde een enorme mogelijkheid voor Ignacy Mulik, maar hij zag tot zijn afgrijzen dat zijn schot op de lat uiteen spatte.
    Olivio San Sadurniño van bugsbennyboys kreeg in de 66e minuut een gele kaart toen hij verhinderde dat de tegenstander een vrije trap snel kon nemen.
    De wedstrijd werd steeds grimmiger. bugsbennyboys-speler Rune Ångblad kreeg in de 73e minuut zijn tweede gele kaart en kon vertrekken.
    Twins had met 53 procent balbezit een veldoverwicht.
    Markus Tokoi was vandaag overduidelijk de meest opvallende speler bij bugsbennyboys.
    Anderzijds viel Antonio Almeida op door een minder optreden.
    De belangrijkste speler van Twins was José Luis Valdés.
    Viktor Maiboroda had vandaag simpelweg niet z'n dag.
    De eindstand was 0-0.

08-10-2009 om 00:00 geschreven door bennyke

07-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1ste wedstrijd
    hier het verslag van de 1ste wedstrijd van dit seizoen

next 3/13 flinkie 0 - 6 bugsbennyboys

Het aangename weer lokte 35577 fans naar Bikinibroek Arena.
    De coach van flinkie had voor een 4-4-2-formatie gekozen.
    De volgende spelers verdienden volgens de trainer een basisplaats voor deze wedstrijd: Salsac - Bosschem, Vanderpoorten, Sarrazyn, Peeters - Van Buggenhoudt, Maegerman, Vauzelle, Voorn - Pypops, Nadiack.
    bugsbennyboys startte in een strategische 4-4-2-opstelling.
    De volgende spelers kwamen het veld op: Ben Ali - Vera, Baggesen, Ghiţă, Almeida - Hoenning, Tokoi, Pisca, Ångblad - Pezol, San Sadurniño.
    Lionel Bosschem van flinkie kreeg in de 18e minuut een gele kaart toen hij verhinderde dat de tegenstander een vrije trap snel kon nemen.
    Een blunder in de verdediging leidde in de 19e minuut tot een overname op rechts, die bugsbennyboys op 0-2 zette. Doelpuntenmaker was Thierry Pezol.
    In de 25e minuut kwam, na fenomenaal samenspel op links, Olivio San Sadurniño van bugsbennyboys recht voor het doel uit. Een laatste schijnbeweging en hij scoorde voor de bezoekers. Met tegenzin riep de speaker de 0-3 om.
    Niet zo verrassend beschouwde bugsbennyboys het vervolgens als zijn belangrijkste opgave om de voorsprong vast te houden.
    Het thuispubliek reageerde gelaten toen Olivio San Sadurniño over rechts doorbrak en met een vlammend schot de voorsprong van de bezoekers nog verder uitbreidde. Het scorebord toonde na 32 minuten de stand 0-4.
    Met 0-4 zochten de spelers de kleedkamer op voor de rust.
    bugsbennyboys domineerde de wedstrijd en mocht 76 procent balbezit laten aantekenen.
    In de 50e minuut breidde Markus Tokoi de voorsprong van zijn team bijna verder uit na een knappe solo door het midden. Zijn schot ging echter net naast.
    Veel toeschouwers vonden dat de scheidsrechter in de 59e minuut niet streng genoeg optrad toen hij een te laat ingezette tackle van bugsbennyboys-speler Rune Ångblad slechts met geel bestrafte.
    In de 70e minuut kwam bugsbennyboys bijna op een grotere voorsprong toen Markus Tokoi over links doorbrak. Gelukkig voor het thuispubliek redde de keeper knap.
    In de 80e minuut kwamen de bezoekers op 0-5 via Olivio San Sadurniño, die een aanval van links wist af te ronden na een spectaculaire schaarbeweging die iedereen op het verkeerde been zette.
    Drie goals door Olivio San Sadurniño: een hattrick!
    In de 81e minuut stelde een fout in de linkerverdediging van de thuisploeg Olivio San Sadurniño in staat om de bal te onderscheppen. Hij omspeelde de keeper eenvoudig en tikte 0-6 binnen.
    In de 82e wedstrijdminuut kon Thierry Pezol bijna de voorsprong uitbreiden voor zijn team. Hij brak door via het centrum en leverde een schot af op de rand van het 16-metergebied, maar dat ging net over.
    Toen bugsbennyboys-speler Markus Tokoi vol doorhaalde op zijn tegenstander ontving hij voor deze nare overtreding terecht een gele kaart van de leidsman.
    In een schitterend vertoon van wilskracht kwam flinkie-speler Jean-Marie Maegerman weer gewoon overeind na door een tegenstander kwaadaardig te zijn gevloerd.
    bugsbennyboys had met 80 procent balbezit een veldoverwicht.
    De beste prestatie werd bij flinkie vandaag zonder enige twijfel geleverd door Basiel Van Buggenhoudt.
    Als Frédérique Vanderpoorten echter zo beroerd blijft spelen, ziet de toekomst er voor hem niet rooskleurig uit.
    Rune Ångblad deed vandaag ongelooflijk zijn best voor bugsbennyboys.
    Het spel van Damián Vera viel echter tegen. Het is maar de vraag of er van hem volgend seizoen een voetbalplaatje wordt gedrukt.
    De wedstrijd kende 0-6 als uitslag.

07-10-2009 om 10:21 geschreven door bennyke

na de eerste wedstrijd staan we dus riant aan de leiding hier volgd het verslag van de 2de wedstrijd

bugsbennyboys 4 - 1 wouw.org

Het weer mocht er zijn. Geen wonder dat er in benny's Arena een 35000-koppig publiek was samengestroomd voor deze wedstrijd.
    De coach van bugsbennyboys had voor een 4-5-1-formatie gekozen.
    De volgende spelers verdienden volgens de trainer een basisplaats voor deze wedstrijd: Mølbach Olsen - Vera, Baggesen, Ghiţă, Almeida - Hoenning, Pisca, Ångblad, Tokoi, Vélez - San Sadurniño.
    De 3-5-2-opstelling van wouw.org zag er boeiend uit.
    Volgens het programmaboekje mochten deze spelers het gaan proberen: Calcoen - Verin, Grimosachs, Hoël - Vallinheimo, Van Hamme, Gomes, Céspedes, Ķestuks - Didriksen, Erzi.
    De wouw.org-spelers wilden de tegenstander vandaag met pressie bestrijden.
    Het pressievoetbal van wouw.org had succes. De tegenstanders hadden grote moeite om in hun normale spel te komen.
    De indraaiende corner van Dominik Hoenning kwam terecht bij de tweede paal, waar Niels Christian Baggesen volledig vrij was gelaten. Hij kon eenvoudig inkoppen: 1-0.
    Na hard werken op het middenveld had Antonio Almeida kunnen toeslaan in de 13e minuut, maar zijn schot raakte de paal.
    Een vlotte aanval over de linkerflank werd vanuit een moeilijke hoek afgerond door Mozart Pisca, waarmee bugsbennyboys de voorsprong uitbreidde: 2-0.
    Met een mooie redding hield keeper Antonio Calcoen de bezoekers in de 27e minuut in de wedstrijd toen de op links doorgebroken Markus Tokoi een heuse kanonskogel afvuurde.
    wouw.org zal het een tijdje zonder Steffen Van Hamme moeten stellen, want hij liep een zware voetblessure op. Hij werd vervangen door Raul-Ciprian Bătrânu.
    Rune Ångblad had in de 38e minuut moeten scoren, maar geweldig keeperswerk van Antonio Calcoen bracht uitkomst voor de bezoekers.
    Met 2-0 zochten de spelers de kleedkamer op voor de rust.
    bugsbennyboys had het meeste balbezit, namelijk 55 procent.
    bugsbennyboys combineerde goed door het midden, maar Markus Tokoi kon het werk van zijn teamgenoten niet afronden. Zijn schot schampte de bovenkant van de lat.
    In de 85e minuut kwam de bal na een aanval over rechts terecht bij bugsbennyboys-speler Markus Tokoi. Hij schoot de bal door de benen van de uitlopende keeper en scoorde zo 3-0. Het doelpunt werd uitbundig gevierd.
    Bij deze voorsprong meende bugsbennyboys zich wel wat meer te kunnen terugtrekken in een verdedigende stelling.
    De thuisploeg vergrootte de voorsprong in de 86e minuut tot 4-0 toen Dominik Hoenning geen fout maakte en de toegekende penalty koel wist te verzilveren.
    In de 88e minuut nam Roope Vallinheimo een voorzet van links knap aan. Met alleen de keeper nog voor zich, maakte hij geen fout en scoorde 4-1.
    Deze helft was bugsbennyboys met 55 procent het meest aan de bal.
    Het spel van Anders Mølbach Olsen viel echter tegen. Het is maar de vraag of er van hem volgend seizoen een voetbalplaatje wordt gedrukt.
    De belangrijkste speler van wouw.org was Carlos Manuel Gomes.
    Anderzijds viel Eibert Hoël op door een minder optreden.
    Eindresultaat: 4-1.

07-10-2009 om 10:20 geschreven door bennyke

25-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voorstelling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen hallo iedereen ,
    ik wil mijn ploeg effe voorstellen
    wij zijn de BugsBennyBoys en spelen in hatttrick in de 6de div .
    het is de wens om met dit blog jullie op de hoogte te houden van onze wedstrijden

25-09-2009 om 10:08 geschreven door bennyke