Inhoud blog
  • Eindejaars groeten
  • Essen Motorshow
  • Classic Car Show Brussel
  • 24 H 2CV
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    BUCK SPEED RACING
    The experience of having the automobiel virus
    03-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bert .Collect.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn allen wel eens op zoek naar iets wat onze passie voor de automobiel weergeeft. Daarom zijn we ook een frequent bezoeker van  allerlei beurzen waar je een ganse wereld van auto mobilia kan kopen. Tussen al de voertuigen vind je meestal  een resem van automobiel gerelateerde items. Boeken, miniaturen en 'Pins'.
    Je kan het jezelf ook makkelijker maken ; zoek je een pin,schildje van je lieveling oldtimer, sportwagen of je alle daags vervoer, dan kan je best uren zoeken !
    Nu heb ik een "site" gevonden waar je zoiets kan vinden van op je P.C / laptop /Tablet  of I Phone.
    Begin je zoek actie via ; www.bert-collect.com ! Hier vind je een selectie van items van onder andere,; speldjes,buttons,medailles,ansichtkaarten, etc.
    Neem je tijd een je vind er vast iets wat je bekoort.. Een vraag stellen over het item kan ook via de site.

    03-04-2019 om 08:33 geschreven door JPDB  


    Tags:Bert.-Collect
    >> Reageer (0)
    27-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAC Rally 2019
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De TAC rally 2019 vind plaats op 12 & 13 April aanstaande, het rally center bevindt zich zoals we gewoon zijn in de Europahal te Tielt (W.Vl.).
    De ingang van het rallycenter is GRATIS. De verschillend KP's liggen in de nabijheid va het centrum; Kp schuiverskapelle op 5 km , 
    KP Ondank op 2,3 km ,Kp Poelberg op 8,5 km en Kp Oosthoek op 8,5 km. De ingangsprijs is slechts 20 € voor de volledige dag (alle Kp's) De "Shake-down" vind plaats op woensdag 10 April van 19h00 tot 22h00 aan Kp de "Ratte" ( willekomstraat) en de ingangsprijs is 10 €. De Technische keuring vindt plaats de vrijdagmorgen in de Europa hal . De toegang is er gratis en daar zijn ook de programmaboekjes te verkrijgen. Op deze dag kan je dus alle deelnemers zien met hun "strijdwagen". Wij zijn er ook weer bij !
    We verzorgen de "service" van de Ford Fiesta-replica "Ari Vatanen" , komt U ook zien ?

    27-03-2019 om 07:53 geschreven door JPDB  


    Tags:TAC rally 2019
    >> Reageer (1)
    20-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Youngtimers Rally 2019
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De AutoGids Youngtimers Rally is klaar voor de 6° editie ! Ieder jaar maakt  AutoGids er iets speciaals van . Onder meer door een samenvatting van gezeligheid en passie.
    Dit jaar is het "parkoers" lusvormig wat betekent dat de start en aankomstplaats hetzelfde is en dit voor de eerste keer sinds '6' jaar. Wat mag je verwachten ?
    Iedere deelnemer krijgt bij het onthaal een welcome-pack met allerlei "goodies" . Dan is er een eerste klas ontbijt voorzien, waar je ondertussen het 'roadboek' kan doorbladeren.
    De te volgen route leidt u door de mooiste streken van ons landje. Onderweg zijn er meerder haltes voorzien met entretainment en degustaties. Het aantal deelnemende wagens is beperkt tot 180, voor-inschrijven is dus verplicht. De datum is van het gebeuren : 2 Juni a.s. van 8.00 tot 16.00uur.
    De laatste dag van voorinschrijving is aan staande zondag 31 Maart om 23.59h. ten laatste. Verder info en inschrijven kan op; www.autogids.be/autonieuws/youngtimers-rally/ytr19.
    Let wel de deelnemers dienen zich ten alle tijde aan de wegcode te houden !!

    20-03-2019 om 08:36 geschreven door JPDB  


    Tags:Youngtimers Rally 2019
    >> Reageer (0)
    13-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini wordt 60 !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Mini wordt 60 ! Voor Autoworld is dit de aanleiding om vanaf 16/03 tot en met 28/04 een twaalftal exemplaren van deze kleine,karaktervolle auto in de schijnwerper te zetten. De Mini mag best een icoon genoemd worden voor de woelige en hippe jaren '60. In de twee tijdelijke expositiezones van het Museum worden enkele competitie modellen getoond waaronder een replica van het wagentje die ooit de winnaar was van de Monte Carlo Rally anno 1964.Verder de meest gekende seriemodellen zoals de 850 van 1973 met slechts 900Km op de teller. Verder enkele zeldzame modellen zoals een Radford of een Wolseley. Het toppunt van herdenking is de MINI-Parade op maandag 22 April !
    Om de vele Mini adepten toe te laten de 60° verjaardag te vieren organiseert Autoworld een grote bijeenkomst op de Esplanade voor het museum, gevolgd door een korte rondrit door de hoofdstad. Een louter recratieve rit waar de wegcode strikt dient te worden gevolgd. De deelnemers worden dus verwacht op de Esplanade van het Jubelpark tussen 12 en 14 uur. Inschrijven kan nu al . Zie op www.autoworld.be

    13-03-2019 om 09:11 geschreven door JPDB  


    Tags:Mini 60 !
    >> Reageer (0)
    06-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autostal Groeninghe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen  Autostal Groeninge, organisator van de rally 'Zes Uren van Kortrijk', Hebben berekent dat de schadelijke uitstoot tijdens de rally  
    ongeveer 30 ton CO2   bedraagt. Nu we algemeen en volop bezig zijn met het klimaat wilden ze een manier vinden om hun steentje bij te dragen.
    Een ,voorlopig, unicum in de autosport ! 
    Ze planten 884 bomen in de direkte omgeving van het Argendaelbos in Bellegem,een nieuw ,pril, bosje ie net naast de klassementsproeven van Bevergem 
    en Bellegem ligt. Toch een druppel die mogelijks de start is voor vele andere autoclubs,organisatoren waar de automobiel een rol speelt, 
    eenzelfde actie te ondernemen die bijdraagt aan het beperken van de klimaat verandering.
    Maar zoals de woordvoerder van Autostal Groeninghe al opmerkte , voor sommigen zal het nooit genoeg zijn.....
    Inderdaad maar alle kleine beetjes helpen toch ?

    06-03-2019 om 11:53 geschreven door JPDB  


    Tags:Autostal Groeninghe
    >> Reageer (0)
    01-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Esplanade Meeting Ieper 2019
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Esplanade Meeting is een GRATIS bijeenkomst voor de liefhebber van oldtimers en exclusieve wagens.Het gaat telkens door op de eerste zondag van de maand (Dus aanstaande zondag is het er de eerste anno 2019), van Maart tot Oktober en dit van 9h30 tot 12 h. Met enige uitzondering in de maand Augustus tot 16h30. Dan is er een "XL" meeting met diverse stalletjes met van alles en nog wat ,automobiel gerelateerd. De plaats van het gebeuren is zoals steeds op de randparking van het winkelcentrum Rijselsepoort te Ieper (in de direkte omgeving van "Lidl" ). Eventueel kan je ook op hun web site : www.esplanade-ieper.be enkel "road books" downloaden voor met je stalen ros nog een ritje te maken in de mooiste streek van West  Vlaanderen.Net naarst de parking is er ook een cafetaria, dus je kan er geen honger noch dorst lijden .

    01-03-2019 om 10:34 geschreven door JPDB  


    Tags:Esplanade Ieper
    >> Reageer (0)
    27-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerp Classic Salon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De 42° editie van het Antwerp Classic Salon gaat door van vrijdag 1 Maart tot en met zondag 3 Maart . Plaats van het gebeuren ; Jan van Rijswijck laan nr. 191 te 2020 Antwerpen Het "salon" heeft als hoofdthema  "Lamborghini , la sensazione Italiana". In samenwerking met het officiële Lamborghini museum en enkele privé verzamelaars is het de organisatoren gelukt een show stand op te bouwen in hal 4 . Er zijn er de meest iconische wagens die het merk ooit bouwde te zien. Naast de gebruikelijke standen met automobilia, boeken en miniaturen is er ook enige aandacht aan de 60ste verjaardag van een ander icoon ; de Mini. Ook is er gedacht aan het 100 jarig bestaan van Citroën en Bentley.
    Verdere info is terug te vinden op www.antwerpclassicsalon.be. Mocht je gaan hou dan rekening met de L.E.Z zone in Antwerpen zo vermijd je mogelijks een gepeperde boete !

    27-02-2019 om 08:31 geschreven door JPDB  


    Tags:Antwerp Classic Salon
    >> Reageer (0)
    20-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.432 km/u anno 1938
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op 28 januari 1938 wilden de "Duitsers" pronken met  hun 'kennis en kunde' . In deelstaat Hessen was net een nieuw gedeelte van de Reichsautobahn voltooid.
    Ze hebben daar toen een wedstrijdje gehouden tussen de merken Mercedes en Auto union (later genoemd Audi) om eens te zien wie de snelste wagen had !
    Eerst reed Rudolf Caracciola met een Mercedes een ongeloofelijke snelheid namelijk 432,7 kilometer per uur. Daarna was het de beurt aan Bernd Rosemeyer met de bolide gemaakt door Auto Union. Op kilometer 7.6 van de nieuwe auto bahn werd zijn snelheid gemeten op 429.9 kilometer per uur maar op kilometerpaal 8.6 werd hij geraakt door een windvlaag. Rosemeyer verloor de controle over zijn wagen en kwam om. Het record van Caracciola werd pas verbroken ,op circuit niet meer op de autobahn, in 2017 ! 

    20-02-2019 om 09:44 geschreven door JPDB  


    Tags:432.7 km/h.
    >> Reageer (0)
    13-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Echappementje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Oldtimerclub 't Echappementje  wederom en reeds voor de negentiende keer een ruil - koop en verkoopbeurs in het Fabriekspand te Roeselare.
    Een kleine en gezellige beurs. Je kunt er zowel oldtimers als oude motoren zien ,kopen en verkopen. 
    Maar er zijn ook standen met onderdelen, miniaturen, literatuur....
    Ook zijn er bromfietsen en oldtimer caravans present. In totaal is er oppervlakte van 2.000 m² vol met "hebbe" dingen als het ware !
    Er is ook een super gezellige cafetaria .De beurs is dus op 16 &17 februari aanstaande in het Fabriekspand te Roeselare, Veldstraat 59.
    Telkens van 09h tot 18h zowel op zaterdag als zondag. De toegang tot de beurs is slechts 5 € .
    TIP ;zoals ieder jaar, loop eens rond op de parking, het loont de moeite.

    13-02-2019 om 16:23 geschreven door JPDB  


    Tags:'t ECHAPPEMENTJE
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flanders Collection Car.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Flanders Collection Car is een internationale beurs waar u een gevarieerd aanbod vindt van Oldtimers en onderdelen maar ook van boeken, restauratie bedrijven , miniaturen,auto-en retromobia. Gestart in 1989 is Flandes Collection Car uitgegroeid tot een vaste waarde voor iedereen met een passie voor ons rijdend erfgoed. De beurs gaat jaarlijks door in Februari in Flanders Expo te Gent en is daarmee de eerste grote beurs op de kalender in België. Nu op 16 & 17 februari a.s. zullen diverse aanwezige clubs aandacht besteden aan het honderd jarige bestaan van Citroën . Verder zijn er nog een pak bijzonder wagens te zien . Kortom de afwezigen hebben altijd ongelijk...
    Toegangsprijs is 14€ aan de kassa , kinderen onder de 12 jaar Gratis. Openingsuren telkens van 9h30 tot 18h.
    Vergeet niet te gaan zien naar de Fiat Giannini ,anno 1948 nam dit wagentje deel aan de legendarische Mille Miglia ( het zijn niet altijd de grote cylinders die auto geschiedenis schrijven !)

    13-02-2019 om 09:13 geschreven door JPDB  


    Tags:Flanders Collection Car
    >> Reageer (0)
    06-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buggy
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een buggy is een bepaald type wagen, meer bepaald een VW kever voorzien van een andere carrosserie.Een verschijnsel dat overwaaide uit Amerika naar Europa, er waren carrosserieën van glasvezel / versterkt polyester te koop die op het chassis van de VW Kever worden gezet. Een VW. Kever geeft geen zelfdragende carrosserie zodat de ombouw weinig problemen gaf. Op het hoogtepunt van deze 'rage' waren er diverse Belgische (APAL) en Nederlandse constructeurs  bekend .De buggy- rage was eind jaren '80 zo goed als uitgestorven door de strenger wordende regels op gebied van veiligheid. In Autoworld Bx loopt van 02/02/2019 tot en met 10/03/2019 een overzicht tentoonstelling  van de Buggy in al zijn vormen en gebruik.Vele modellen worden er geschouwd onder meer Apal's, Ruska ,Rizovari en Bird's. (Je kan nog altijd een nieuwe buggy kopen !)

    06-02-2019 om 09:40 geschreven door JPDB  


    Tags:Buggy
    >> Reageer (0)
    30-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boucles de Bastogne
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals het weer er nu is en voorspeld wordt zal het de moeite zijn !
    Van vrijdag 01 tot en met 03 februari  is het "glijden" geblazen in Bastogne. Daar gaat immers de "Legends Boucles de Bastogne" door.
    Het is een rally in diverse categoriën (Legend,Chalenger en Classic) Nu zijn er al een kleine 300 tal wagens ingeschreven.
    Waaronder klinkende namen zoals François Duval en Thierry Neuville. Maar ook veel andere vroegere glorieën.
    Vrijdag is er de afspraak in hartje Bastogne voor een signeersessietevens presentatie van de deelnemers met hun wagen.
    Zaterdag worden de klasseringtest gehouden in de provincies Luik en Luxemburg
    Zondag krijgt de rally een nieuwe dimensie met een reeks proeven voornamelijk in de bossen van de provincie Luxemburg.
    Informatie , website van het evenement ; www.racspa.be/2019/Ib2019.
    Of anders op de startplaats ; Place Mc Auliffe /6600 Bastogne, tel : 0032 087 79 50 00 .

    30-01-2019 om 08:20 geschreven door JPDB  


    Tags:Boucles de Bastogne
    >> Reageer (0)
    23-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rijdend Erfgoed
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ben je in het bezit van een prachtige Bugatti of een Ford Escort  of een andere ,u zeer dierbare ,oldtimer? Stelt u zich dan ook de vraag ; zullen oldtimers uiteindelijk
    verbannen worden ? . We leven in België en er zijn reeds drie verschillende wetgevingen maar allen komen op hetzelfde neer.In Wallonië heeft men het al aangekondigd ; dat vanaf 2023 de meest vervuilende voertuigen verboden zullen worden. In Brussel en Antwerpen zijn de eerste twee steden die de toegang hebben verboden aan voertuigen die niet voldoen aan de laatste emissienormen.Een kostelijke uitzondering is er in Antwerpen daar kan je voor 180 € een vergunning kopen maar die geld dan ook voor een beperkt gebruik.Een tragedie voor ons rijdend erfgoed ! Nu zou er al een uitzondering op de regel bestaan voor voertuigen die niet meer dan 3.000 km per jaar afleggen maar daar heb ik nog niets van op papier gezien. We zijn er goed  bij , keuring verplicht om het jaar voor voertuigen van 25 jaar tot 30 jaar.Voertuigen vanaf 30 jaar tot 50 jaar periodieke schouwing met een periodiciteit van 2 jaar. Voertuigen ouder dan 50 jaar ; een schouwing om de 5 jaar. Dat is te doen maar de schouwing in detail zijn een catastrofe voor velen !
    Ik heb enkele "ex" competitie wagens (Rally ) en die zijn plots verboden voor het verkeer. 
    Andere wagens zijn  verbouwd geweest in de jaren 60 met een kunststof carrosserie en die worden plotseling beschouw als een "kit-car" met de nodige problemen van dien om die ook nog op de openbare weg te krijgen. Kortom ; heeft rijdend erfgoed nog een toekomst ?
    Een ding is zeker, er zullen steeds meer gebruiksbeperkingen ontstaan (beperkte kilometers, verbod op rijden in LEZ's ,etc. ) De vraag is dan wat met de "oldtimer-buisness". Die zorgt rechtstreeks en onrechtstreeks voor enkele duizenden banen in ons "landje" (verkoop ,onderhoud,veiligheid,reserveonderdelen,pers, evenementen....).

    23-01-2019 om 14:42 geschreven door JPDB  


    Tags:Rijdend erfgoed
    >> Reageer (1)
    16-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auto Retro
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Auto Retro is toe aan zijn 39° editie. Op 19/1 & 20/1 aanstaande gaat deze internationale oldtimer beurs door in de EXPO hallen te Roeselare.
    Kopen,verkopen, ruilen, special cars, miniaturen, automobilia , boeken en allerlei onderdelen (nieuw of tweede hands) Dus met andere woorden voor elk wat wils.
    Er wordt speciaal aandacht gegeven aan het 100 jarig bestaan van het automerk Citroën en ook aan het merk , ABARTH dat op zijn zestigste nog zeer geliefd is ,vooral door de iets sportievere oldtmer fan. Deze beurs opent zijn deuren, zowel de zaterdag als de zondag, van 9h30 tot 18h30.
    Verdere info : www.autoretro.be

    16-01-2019 om 09:34 geschreven door JPDB  


    Tags:Auto Retro
    >> Reageer (0)
    09-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autosalon 2019
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Editie 97  is het , Vanaf zaterdag 19 januari gaat het salon open voor het grote publiek. Dagelijks tussen 10h.30 en 19h..
    Er zijn ook " nocturnes" op 21/1 & 25/1 telkens tot 22h. Er zijn een hoop blikvangers maar ook vier wereldpremières ;
    de Ford Mondeo Clipper Hybrid , de Hyundai i40 ,de Range Rover Evogue en de Skoda Skala. Er is ook een dream cars expo !
    hiervoor betaal je 5 euro extra aan de kassa, de toegangsprijs is dit jaar 15€  . Wil je 'file' vermijden richting  parking & het Salon,
    kom dan eens met de trein ! Dan maak je gebruik van een voordelig B-Dagtrip Ticket , prijs is afhankelijk van het vertreksalon.
    Maar toch best interessant ,met zo'n ticket krijg je toegang tot trein,MIVB Metro of bus en het autosalon.
    Best leuk om eens "gevoerd "te worden toch ?

    09-01-2019 om 10:23 geschreven door JPDB  


    Tags:Autosalon 2019
    >> Reageer (0)
    02-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2019
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit wordt dan de eerste "post" van 2019. Langs deze weg bedank ik mijn 34552 "volgers" en we starten met goede voornemens
     en een oproep naar de auto-liefhebber die ook besmet is met het automobiel virus. 
    Mocht je een 'event' inrichten ,stuur me alle info en die plaats ik dan .
    Rondritten ,beurs en of een niet te versmaden auto museum alles kan....
    Nu dat mijn blog 10 jaar bestaat wil ik mijn volgers nog meer betrekken met allerlei "fait divers" over het medium auto.
    Dit jaar zal ik ook een poging wagen om een korte beschrijving te geven van de wagens in mijn "stal".
    Ik hoop dan ook dat ik "goed" bezig ben maar alle ideeen of opmerkingen zin welkom.
    Dus met deze wens ik jullie allen een jaar toe zonder pech en veel geluk op de nu verplichte automobiel keuring van je oldtimer....

    02-01-2019 om 18:07 geschreven door JPDB  


    Tags:2019
    >> Reageer (0)
    26-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seasonal Greetings 2018/2019
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn de warmste week gepasseerd, hebben een kalkoen verorberd en de eerst sessie van "ruiten" krabben meegemaakt.
    Voor dat we ons overgeven aan de volgende periode van cadeaukes geven heb ik toch nog de tijd gevonden om  iedere 
    'fan,lezer' van deze blog  het allerbeste te wensen voor het komende jaar.
    Een jaar vol plezier en vooral een gezond jaar zowel voor de chauffeur als voor de automobiel

    Dus met deze : Merry X-Mass and a happy New Year !!! 

    26-12-2018 om 09:48 geschreven door JPDB  


    Tags:Seasonal Greetings
    >> Reageer (0)
    19-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.70 jaar Porsche
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Tot 27 januari 2019 loopt er in Autoworld een prachtige tentoonstelling die de geschiedenis van het legendarische merk uit Stuttgart schetst. 
    Er staan meer dan 65 Porsches. Het jubileum jaar van Porsche eindigt dus in Autoworld . Het merk dat Ferry Porsche , de tweede zoon van
    Professor Porsche ,  het leven heeft gegeven. Het begint allemaal na de bevrijding. Dus een resem van wagens die diverse mijlpalen en sucessen telt.
    Porsche is altijd een synoniem geweest in de autosport getuige daarvan zijn de diverse bolides die op het toneel van Autoworld staan.
    Deze tentoonstelling is er gekomen door een samenwerking van ; Porsche Import ,Porsche Classic Club , het Porsche museum te Stuttgart
    en vele verzamelaars die er niet over twijfelden hun 'juweel' uit de garage te halen en ze voor de tentoonstelling toe te vertrouwen aan Autoworld .

    De tentoonstelling loopt van 14/12/2018 tot 27/01/2019 

    19-12-2018 om 09:06 geschreven door JPDB  


    Tags:Porsche 70 Jaar
    >> Reageer (0)
    12-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Warmste Week
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Steun jij ook iets in de "Warmste Week" .
    Voor de tweede maal organiseren een paar oldtimervrienden , Kemmel Historic en Esplanade meeting , de week van 'TEDDY' !
    Vorig jaar bracht de Warmste Week  via een 'rit' ,verkoop van gadgets, sponsoring en spontane steun een mooi bedrag op.
    5.7750,85 € werd dan ook overhandigd. Voor wat "TEDDY" staat ,zie eens op www.t-eddy.be.
    Dit jaar is de rit al voorbij maar je kan nog altijd een bedrag overschrijven op de T-eddy rekening ; BE84 6528 5404 met vermelding "STEUN"
    Na afloop van de warmste week wordt dan het totale bedrag overgeheveld naar de G-Werking
    T-Eddy staat dus voor de mogelijkheid kinderen met een beperking, actief te laten deelnemen aan sporten  in de trurn kring van Vlamertinge.
    Bedankt voor je steun in naam van de G-werking.

    12-12-2018 om 08:13 geschreven door JPDB  


    Tags:De Warmste Week
    >> Reageer (0)
    05-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Essen Motor Show
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog geen cadeau voor de "Sint"? Wel ga dan eens zien op de Essen Motor Show . Een beurs die een waar "Mekka" is voor de auto(sport)liefhebber.
    Deze beurs staat garant voor alle ,internationaal,bekende dealers en dus de plaats voor het aanschaffen van alles qua Tuning,Styling en alles wat je niet "om de hoek' vindt.
    Voor de mensen die in West-Vlaanderen wonen is het wel een pak km's rijden maar geloof me het is echt de moeite. Zelfs eventjes rondlopen op de parking doet je al iets.
    De beurs gaat door van 1 december t.e.m. zondag 9 december. Verder is er een volledige zaal met "classic cars" en de diverse show's zijn ook niet te versmaden.
    Meer info ; www.essen -motorshow.de .
    (Vergeet dus je bankkaart , telefoontoestel en/of camera niet !)

    05-12-2018 om 09:26 geschreven door JPDB  


    Tags:Essen Motor Show
    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs