Inhoud blog
 • Kom op tegen Kanker Rally
 • Nieuwpoort Drivers Day
 • Techno-Classica Essen
 • RED de OLDTIMER (W.-VL.)
 • Bert .Collect.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Blog als favoriet !
  BUCK SPEED RACING
  The experience of having the automobiel virus
  24-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kom op tegen Kanker Rally
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Op 28 April aanstaande organiseert Anglo Parts een rally ten voordele van Kom op tegen Kanker. Elke oldtimerliefhebber is er welkom om deel te nemen met zijn favoriete Classic Car. 's Morgens verzamelen we aan het hoofdkwartier van Angl Parts te Mechelen voor een lekker ontbijt. Daarna voert de rit u langs enige mooie plekjes in Vlaanderen met onderweg een Lunch-stop. De "Rally" eindigt bij Brouwerij Het Anker te Mechelen. Daar krijgt u als deelnemer een diner  in stijl voorgeschoteld ! De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar - Kom Op Tegen Kanker- Inschrijven en een gedetailleerd programma kan u terug vinden op ; https://www.1000km.be/team/anglo-parts.
  Iedereen is welkom , dus nodig gerust familie of vrienden uit om er samen een spetterende dag van te maken.

  24-04-2019 om 07:57 geschreven door JPDB  


  Tags:Kom Op Tegen kanker /Rally
  >> Reageer (0)
  17-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwpoort Drivers Day
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Op 27 & 28 april is Nieuwpoort & Nieuwpoort -Bad opnieuw het decor voor de 3° editie van Nieuwpoort Drivers Day.Tijdens een ,rustige rally zonder tijd stress, kunnen de deelnemers genieten van de landelijke dorpjes in de omgeving. De route loopt langs de mooiste wegen van de Westkust en de achterliggende polders. Op zaterdag is er een speciaal
  event , er worden naast enkele "dreamcars" ook enkele wagens verwacht die 100% elektrisch aangedreven zijn ,een eerste organisatie dus voor dergelijke wagens ! Op zondag 28 April is er een "concours d'elegance" In de namiddag een item waar alle deelnemende oldtimers hun pronkstuk kunnen showen aan het grote publiek . Geïntreseerd om deel te nemen
  of  verdere info ga dan naar de webstek ; www.nieuwpoortdriversday.be

  17-04-2019 om 08:15 geschreven door JPDB  


  Tags:Nieuwpoort Drivers Days
  >> Reageer (0)
  10-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Techno-Classica Essen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanaf heden 10 april 2019 tot en met zondag 14 april is er weer het "Mekka" voor de oldtimer liefhebber ; de 31° Techno Classica Essen . Je moet er wel een eind voor rijden,zeker uit West-Vlaanderen, maar het loont best de moeite. Deze beurs staat voor Vintage,Classic en  Prestige wagens. Verder zijn er tal van standhouders voor motorsport onderdelen, wissel stukken ,restauratie, en diverse clubs. Je kan er heus in verloren lopen, de beurs gaat over 12000 m² verdeeld over 21 'hallen' en 4 "open air" areas. Er zijn meer dan 1250 standhouders, grof weg uit 30 verschillende landen. Er zijn ook 200 Clubs / Organisaties vertegenwoordigd en er zijn de meer dan 2700 wagens  te koop . Zelfs de parking is al de moeite waard ! Meer info en dergelijke op de webstek van de organisator siha.de. Het adres is zoals vorige maal ; Messeplatz 1 te 45131 Essen (Duitsland)

  10-04-2019 om 09:49 geschreven door JPDB  


  Tags:31° Techno -Classica Essen
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RED de OLDTIMER (W.-VL.)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit evenement maakt deel uit van de Actie , Red de Oldtimer, over gans Vlaanderen !
  De afspraak is om 9 uur aan Brasserie De Voerman , Koolskampstraat nr 105 te 8810 Lichtervelde. En als we er allen zijn, gelieve te melden dat jij er ook wil bij zijn, vertrekken we omstreeks 10 uur in "konvooi" voor een ritje richting Brugge. Het eindpunt is op de parking van "B-park"  te Brugge , Blankenbergse steenweg 420.
  De meesten onder ons dragen enorm veel zorg voor ons rijdend erfgoed en rijden er slechts enkele keren per jaar mee rond. Er zijn 'plannen' om het gebruik nog meer te limiteren of zelfs totaal te gaan verbieden !!
  Om duidelijk te maken dat onze wagens NIET de oorzaak zijn van de milieuvervuiling maar dat wij ze willen 'vrijwaren' van de afvalhoop , willen wij ons laten horen, beter gezegd laten zien.
  (Claxoneren, toeteren is uit den boze !)Er word dus een oproep gedaan om op 14 april aanstaande onze wagens op de baan te laten zien en zo onze zorg onder ogen te brengen van het grote publiek.Vergeet niet een zwart lintje te bevestigen aan je wagen , als blijk dat jij je ook zorgen maakt !

  Als je ook wil deelnemen aan deze actie geef dan een seintje aan Matthijs Moeyaert (0496312874) of een mailke op matthijs_moeyaert @ hotmail.com
  of via  Facebook : Https://www.Facebook.com/events/567987960277629

  10-04-2019 om 08:59 geschreven door JPDB  


  Tags:RED de OLDTIMER
  >> Reageer (0)
  03-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bert .Collect.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn allen wel eens op zoek naar iets wat onze passie voor de automobiel weergeeft. Daarom zijn we ook een frequent bezoeker van  allerlei beurzen waar je een ganse wereld van auto mobilia kan kopen. Tussen al de voertuigen vind je meestal  een resem van automobiel gerelateerde items. Boeken, miniaturen en 'Pins'.
  Je kan het jezelf ook makkelijker maken ; zoek je een pin,schildje van je lieveling oldtimer, sportwagen of je alle daags vervoer, dan kan je best uren zoeken !
  Nu heb ik een "site" gevonden waar je zoiets kan vinden van op je P.C / laptop /Tablet  of I Phone.
  Begin je zoek actie via ; www.bert-collect.com ! Hier vind je een selectie van items van onder andere,; speldjes,buttons,medailles,ansichtkaarten, etc.
  Neem je tijd een je vind er vast iets wat je bekoort.. Een vraag stellen over het item kan ook via de site.

  03-04-2019 om 08:33 geschreven door JPDB  


  Tags:Bert.-Collect
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!