Inhoud blog
  • Voordracht door dr Herbert Plovie: "Waaraan stierven de onsterfelijken"
  • 4 Workshops "Papieren Strandbloemen"
  • mini Place du Tertre op 25 en 26 mei
  • Activiteiten Villa Vip Bredene
  • Bezoek aan James Ensor op 28 maart
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kunstgroep Arte4 Bredene
    Kunstgroep
    02-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Biljartdemo TC Rumbeke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op zaterdag 1 juli vond te Rumbeke de Biljartdemo plaats voor het goede doel, dit met de wereldtop: Dick Jaspers, Eddy Leppens, Frédéric Caudron, Ludo Dielis en een monument in de biljartwereld Raymond Ceulemans.
    Arte4 was eveneens van de partij met een uitgebreide tentoonstelling, samen met beeldhouwer Johan Herman en schilder Simin.
    De demo werd ingericht met als doel de opbrengst te schenken aan 3 goede doelen: Spermalie thuisbegeleiding, Jeugd Ateljee, en Kloen.
    Arte4 was tevreden aan deze activiteit hun medewerking te mogen verlenen, en op deze manier de goede doelen te steunen.

    Bijlagen:
    http://www.biljartdemo2017.be   

    02-07-2017 om 00:00 geschreven door arte4  


    05-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tentoonstelling op biljarttournooi te Roeselare voor het goede doel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Jeannine Corthals en Germaine Nyssen beide bestuursleden van Arte4 zullen tentoonstellen in TC Rista te Rumbeke, ter gelegenheid van de biljart demo 2017, georganiseerd door Didier Goethals.
    Zij exposeren er samen met Simin en Johan Herman.
    Volgende biljartmeesters zullen aanwezig zijn: Frédéric Caudron, Eddy Leppens, Ludo Dielis, Dick Jaspers.
    Zij gaan het tegen elkaar opnemen! Dit moet voor spektakel zorgen.
    Dit evenement komt ten goede van 3 goede doelen: Jeugdatelier Roeselare, Spermalie Accent- thuisbegeleiding voor blinden en Kloen ziekenhuis clowns.
    Er zal de ganse dag randanimatie voorzien zijn en voor de geïnteresseerden is er een kookdemo m.m.v. Ventura België en chef Carl Vandaele.

    Bijlagen:
    http://www.biljartdemo2017.be   

    05-06-2017 om 12:53 geschreven door arte4  


    30-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Preventie Borst- en Baarmoederhals kanker
    Op 29 mei startte de promotiecampagne voor het preventie onderzoek van borst- en baarmoederhals kanker te Bredene met de voordracht door Dr Verhulst, gynaecologe in het AZ Sint Jan campus H Serruys, dit in het MEC Staf Versluys.
    Dr Verhulst gaf een duidelijke uiteenzetting voor een geïnteresseerd publiek en er was gelegenheid om vragen te stellen.
    Aansluitend werd het kunstwerk "Laat je niet kisten", ontworpen en gemaakt door Arte4 onthuld, door Dr Verhulst en Arte4 heeft het na een korte toespraak door Herbert in naam van Arte4 aan de gemeente overgedragen om in de gemeente als promotie voor de campagne te gebruiken. Het kunstwerk zal een parcours afleggen van gemeente gebouwen, naar verenigingen, ziekenhuizen, bibliotheek, enz..., net zoals het werk van vorig jaar voor de preventie van dikke darm kanker.



    Toespraak door Herbert Plovie voor Arte4


    Onthulling van het kunstwerk door Dr Verhulst

    Het kunstwerk gemaakt door alle leden Arte4

    Dr Verhulst samen met de kunstenaars die het werk maakten

    30-05-2017 om 17:06 geschreven door arte4  


    15-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstwerk preventie Borst- en Baarmoederhalskanker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op 29 mei start te Bredene de promotiecampagne om meer preventieve onderzoeken te laten gebeuren voor Borst- en Baarmoederhalskanker.
    Net als vorig jaar werd Arte4 gevraagd een kunstwerk te maken om er de baan mee op te gaan om de test te promoten.
    Het kunstwerk komt in alle gebouwen van de gemeente te staan en zal tevens uitgeleend worden aan verenigingen.

    Het werk is klaar en wordt op de voordracht op 29 mei in het MEC Staf Versluys centrum onthuld en aan de gemeente overgedragen

    De voordracht is gratis en iedereen is welkom

    15-05-2017 om 00:00 geschreven door arte4  


    01-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week van de Amateurskunsten 2017
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Jeannine Corthals en Hilda Warmoeskerken vertegenwoordigden Arte4 op de WAK 2017, in "Les Colombiers" te Bredene.
    Zoals altijd heerste er een hartelijke sfeer en was de zon van de partij! Er werden reeds afspraken gemaakt voor de volgende editie.
    Met dank aan Annette en Monica voor de organisatie.

    01-05-2017 om 00:00 geschreven door arte4  


    14-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Tikkende Tijdbom van Arte4 heeft Bredene verlaten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de lente van 2016 zette Kunstkring Arte4 zijn schouders onder de actie van het Gemeentebestuur Bredene en het Sociaal Huis om de doelgroep binnen de bevolking te sensibiliseren voor deelname aan de Preventietest voor Dikkedarmkanker. Met het kunstwerk "De Tikkende Tijdbom" ging Arte4 de baan op en verkondigden ze de boodschap bij allerlei socioculturele verenigingen in Bredene, tevens werd het kunstwerk aan andere gemeenten uitgeleend met dit doel.
    Met instemming van Schepen van Sociale Zaken en Voorzitter van her OCMW Jacques Deroo werd het kunstwerk overgedragen aan vzw Logo Brugge, één van de instanties van de Vlaamse Gemeenschap die dergelijke acties coördineert. Het is de bedoeling dat het ter beschikking blijft van verenigingen van kankerpatiënten of gemeenten die een actie willen op touw zetten. Of de actie een positieve invloed had op de deelname aan de preventie, komen we te weten wanneer de statistieken van de Vlaamse Gemeenschap gepubliceerd worden.

    Het kunstwerk van Arte4 blijft bestaan!

    Arte4 plant opnieuw een kunstwerk want vanaf eind mei gaat een nieuwe actie van her Sociaal Huis van start, ditmaal voor de preventie tegen borst- en baarmoederhals kanker. Hiervoor zijn de voorontwerpen reeds gemaakt!

    Op de foto: Joke Goethals van Logo Brugge, Jeannine Corthals en Dr Herbert Plovie van Arte4 bij de overdracht van het kunstwerk.


    14-03-2017 om 00:00 geschreven door arte4  


    18-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tentoonstelling in WZC Jacky Maes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanaf 16 januari tot 16 maart, in het kader van het project "Kunst in Huis", fleurt Arte4&Co de muren op van het WZC Jacky Maes.
    Voor Arte4 is het een nieuwe gelegenheid om zich op deze druk bezochte plaats aan het publiek te tonen. Bovendien krijgen enkele andere kunstenaars de gelegenheid om hun schroom en de praktische moeilijkheden te overwinnen en ook eens hun kunnnen te etaleren, zoals dat ook al het geval is in de lokalen van de Argenta bank te Bredene.
    Daarom deze expo onder de noemer ARTE4&CO.
    De exposanten zijn: Marc Baele, Jeannine Corthals, Josée Devos, Germaine Nyssen, Chris Vandewoude, Hilde Warmoeskerken.

    Bijlagen:
    affiche WZC J.Maes.pdf (170.4 KB)   

    18-01-2017 om 00:00 geschreven door arte4  


    01-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2017
    Bij deze wenst het voltallige bestuur van Arte4 U het beste voor het nieuwe jaar 2017

    01-01-2017 om 00:00 geschreven door arte4  


    12-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstcafé Arte4
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Naar jaarlijkse gewoonte had op 11 december ons kunstcafé "Feestelijk bloemstuk" plaats in Les Comobiers.
    Samen met Chantal Thielemans, zaakvoerster van bloemenzaak Chafleur uit Bredene, hebben we een mooie tafeldecoratie met witte rozen en fresia's gemaakt!
    Er was opnieuw veel interesse en het was een plezante namiddag.
    Afspraak volgend jaar december!

    12-12-2016 om 00:00 geschreven door arte4  


    27-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schenking aan Goede Doel na tentoonstelling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Arte4 heeft tijdens haar tentoonstelling in VC De Fakkel, beschilderde Griekse stenen, aquarellen en kleine schilderijtjes verkocht voor een Goed Doel: nl steun aan een rusthuis en een weeshuis in Chania.
    Op 26 november konden we de aardige som van 210.00 euro overhandigen aan Annuska en Dennis van de Griekse club Yamas. Zij kunnen op die manier met onze en Uw steun enkele dringende noden ter plaatse verhelpen.
    We danken hierbij iedereen die ons initiatief gesteund heeft!

    27-11-2016 om 00:00 geschreven door arte4  


    26-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op toer met de pot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Arte4 is op 25 november nog eens met zijn "tikkende tijdbom" op stap geweest, op uitnodiging van de CD&V-senioren Bredene-DeHaan.
    Met het kunstwerk van Arte4 onderstrepen Jeannine en Herbert nu al maanden het belang van de preventietest om colonkanker vroegtijdig te detecteren.
    Een geïntresseerd publiek luisterde naar de powerpoint presentatie, en het bestuur bedankte de sprekers met een attentie.

    26-11-2016 om 17:44 geschreven door arte4  


    20-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstcafé Bloemschikken 11 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ook dit jaar organiseert Arte4 een namiddag bloemschikken met Chantal Thielemans van bloemzaak Chafleur uit Bredene.
    We maken samen een "Feestdecoratie" voor de komende kerst- en nieuwjaarsdagen.
    Er is geen voorkennis vereist, Chantal begeleid ons tijdens het werk.
    Deelname in de kosten is 15 euro; dit voor het gebruikte materiaal en bloemen.
    Verplicht inschrijven tot 6/12 via Jeannine 0473/434738 of Germaine 0494/480196 of via mail hier op de site

    Locatie is "Les Colombiers" Zegelaan 18 Bredene van 15.00 tot 18.00 uur


    Bijlagen:
    CCI_000026 - kopie.jpg (149.8 KB)   

    20-11-2016 om 00:00 geschreven door arte4  


    15-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tentoonstelling VC De Fakkel 13 t.e.m 28 nov
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zondag ll. ging in VC De Fakkel de vernissage door van de tentoonstelling van Arte4.
    Na de verwelkoming door Etienne Vercarre, voorzitter VC De Fakkel alludeerde Dr Herbert Plovie op het 20-jarig bestaan van Arte4 en op zeer gevulde palmares 2016 van de Kunstkring, met O.A. hun inspanning voor de sensibilisatie voor de colon kankertest, die nog verder gezet wordt en de Place du Tertre.
    Kunstenaressen Germaine Nyssen (aquarellen) en Jeannine Corthals (acryl op doek) doorstonden met brio de kunstkritiek van criticus Marc Wallijn. De vernissage kreeg ook een stijlrijk cachet met het voordragen van gedichten, door de aanwezige auteur, die Franc Decerf bij enkele werken geschreven had.
    Ook deze expo kreeg een sociaal-humanitair tintje aangemeten. In een speciaal gecreëerd Grieks hoekje worden door de kunstenaressen geschilderde tafereeltjes, op origineel Griekse stenen, en kleine aquarellen aangeboden. De opbrengst daarvan gaat integraal naar een weeshuis op Kreta dit door bemiddeling van de Griekse Club Yamas.
    Burgemeester Steve Vandenberghe, die de expo officieel opende, had dan ook niets dan lof voor Arte4
    De al even stijlvolle receptie, met Griekse en Franse kazen, die de vernissage afsloot, werd tenzeerste gesmaakt door het talrijk opgekomen publiek.
    De expo loopt nog tot en met 28 nov, op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag telkens van 14.30 tot 17.00 uur.
    Op zaterdag en zondag zij de kunstenaressen aanwezig.

    Bijlagen:
    affiche arte4 - kopie.jpg (284.6 KB)   

    15-11-2016 om 00:00 geschreven door arte4  


    07-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Singalong in Les Colombier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op 6 november organiseerde Arte4 naar jaarlijkse gewoonte een "Singalong" in "Les Colombier" te Bredene.
    Ook dit keer zorgde Jean-Marie Bolle "Moustache" voor de muziek en de moppen tussendoor.
    Er was een toffe sfeer met veel plezier, er werd gelachen, gezongen en gedanst! Zowel bewoners als bezoekers beleefden een super namiddag!
    Nogmaals het bewijs dat muziek en dans veel vreugde en samenhorigheid brengt.

    Afspraak volgend jaar.


    07-11-2016 om 11:23 geschreven door arte4  


    27-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse presidenten causerie door dr Herbert Plovie
    Bereidt U voor op dinsdagnacht 08 nov e.k., de nacht van de verkiezingen van de 45ste Amerikaanse president.
    Kom luisteren naar de causerie van onze projectleider, dr Herbert Plovie.
    Hij belicht de (wan)daden van de US Presidenten, van George Washington tot Barack Obama, met de nadruk op de na-oorlogse periode.
    RV Staf Versluyscentrum Bredene, zondag 06 nov. om 10.30 uur
    Inkom Gratis

    Hij spreekt er op uitnodiging van het Vermeylenfonds Bredene.


    Bijlagen:
    US Presidenten affiche word.docx (350.4 KB)   

    27-10-2016 om 19:53 geschreven door arte4  


    24-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deelname Arte4 aan de Hobby- en geschenkenbeurs Bredene
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op 22 en 23 oktober namen Hilda, Jeannine en Germaine, de 3 Arte4 dames, voor Arte4 deel aan de hobby- en geschenkenbeurs georganiseerd door het Vermeylenfonds Bredene.
    Dit was een zeer goed georganiseerd evenement! Alle hobby's kwamen er aan bod en de beurs werd gedurende 2 dagen zeer druk bezocht!
    Het was voor Arte4 dan ook de gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en oude kennissen eens terug te zien.
    We danken Geert en Veronique hierbij voor hun inzet en initiatief. Zeker voor herhaling vatbaar!

    24-10-2016 om 20:13 geschreven door arte4  


    21-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Permanente expo Argenta filiaal Bredene
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ook dit jaar verzorgt Arte4 een permanente expo in het Argenta filiaal te Bredene
    Passeerden reeds de revue Germaine Nyssen febr-maart, Chris Vandewoude april-mei, Claire Devlieger juni-juli, Brigitte Machiels aug-okt.
    Op 20oktober vondt de kunstwissel in het Argenta filiaal plaats. De schilderijer van Brigitte Machiels werden vervangen door werken van Josée Devos, en blijven er hangen en de burelen en inkom opfleuren tot januari 2017.

    21-10-2016 om 20:53 geschreven door arte4  


    19-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tentoonstelling Arte4
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op 13 november 2016 om 16.00uur vindt de vernissage plaats van de tentoonstelling van "Arte4" in het VC De Fakkel Ryckewaertshof Zwanenstraat 11 te Bredene.
    Jeannine Corthals stelt schilderijen in acryl tentoon en Germaine Nyssen toont een reeks aquarellen. Tevens is er in samenspraak met de Griekse club "Yamas" een Grieks hoekje: er zullen werken met een Grieks thema en beschilderde Griekse stenen te koop worden aangeboden, dit ten voordele van een weeshuis en een rusthuis in Chania (Kreta).
    Programma: Verwelkoming door E. Vercarre voorzitter VC De Fakkel
                         Intermezzo: Frank Decerf
                         Inleiding: H. Plovie Arte4
                         Toelichting: Marc Wallyn criticus
                         Officiële opening: Steve Vandenberghe Burgemeester Bredene en Volksvertegenwoordiger

    De tentoonstelling loopt tot en met 28 november open op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag van 14.30 tot 17.00 uur



    19-10-2016 om 00:00 geschreven door arte4  


    Tags:Arte4, tentoonstelling, Bredene, VC de Fakkel
    17-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buren bij Kunstenaars 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na de zomer kijken we telkens weer uit naar "Buren bij Kunstenaars".
    Deze activiteit geeft ons de gelegenheid om trouwe bezoekers terug te zien en de vereniging aan het Bredense publiek bekent te maken. 
    Deze keer waren Jeannine en Germaine met hun partners weer zeer hartelijk ontvangen door Pascale en Annick, van Bistro L'Atelier.
    Pascale stelt ons 2 dagen lang haar terras ter beschikking. We mogen er onze tenten opslaan, werken exposeren en schilderen; ondertussen genieten we van lekkere koffie! De weergoden waren ons goedgezind en we konden op een positieve noot afsluiten met een etentje!

    17-10-2016 om 20:57 geschreven door arte4  


    08-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeannine en Herbert in de Tips met Oe ist?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Jeannine en Herbert beide bestuurslid van Arte4 stonden in de pers ter gelegenheid van de provinciale campagne Oe Ist

    08-10-2016 om 00:00 geschreven door arte4  



    Archief per week
  • 08/04-14/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 18/12-24/12 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 05/12-11/12 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 12/12-18/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 10/11-16/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 11/11-17/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 29/11-05/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs