Inhoud blog
 • alweer fuifproblemen
 • Bart Kaell
 • Tweede milieuweek te Brakel
 • schepen van jeugd neemt loopje met waarheid
 • fuif VISO
 • allee een sarcatische proficiat
 • Kleiberg eist alweer z'n verkeersoffer
 • data
 • basta
 • met spoed naar het kruidvat
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Brakelsblogje
  Brakelsblogje
  Blogje over de gemeente Brakel, met info, weetjes, maar ook m'n kritische mening...
  02-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.alweer fuifproblemen
  Afgelopen vrijdag was er dus de fuif van de 6de jaars van het KTA.
  Alles beloofde een schitterende fuif te worden en dat was het ook.
  De jongens en meisjes die de fuif organiseerden hadden meer dan hun best gedaan.
  Mooie affiches, mooie reclame, inzet, vele helpende handen, mooie geluidsintstallatie, ferm verlichting, mooie ingerichte zaal, kortom alles tot in de puntjes uitgewerkt. Ferme DJ lijst met als top Sam Het Bruinbeertje van studio Brussel die meerder meisjeshartje deed sneller kloppen.

  Ook was er uitgebreid contact geweest met instanties, politie, security ingehuurd, eigen mensen, die ook hun werk deden. Geen bekertje ging buiten, de deuren bleven netjes dicht om geen geluidsoverlast te veroorzaken.

  Ook het eerder berichtje op deze blog kan absoluut niet meer herhaald worden, er waren ouders die hun verantwoordelijkheid opnamen, de leerlingen zijn begeleid geweest door de school. Ook schepen van jeugd Hedwin De Clerck was aanwezig en heeft ditmaal wel de jeugd ondersteund, meer zelfs, heeft helpen toezien dat alles goed zou verlopen en zijn verantwoordelijkheid genomen om bij te sturen waar nodig. Ook de politie heeft woord gehouden en waren van in het begin aanwezig, rustig op de achtergrond, ter ondersteuning van de organisatoren, de contacten en verstandhouding waren prima. Iedereen hielp tot op het laatste moment mee om tot in het detail  een goed fuifverloop te garanderen om

  Bij deze iedereen bedankt en een schouderklopje voor de inzet en ondersteuning van onze jeugd.

  Alles verliep gemoedelijk, prima sfeertje, lekker fuifje....

  En toch...zucht, wat niemand meer verwachtte, toch liep dit alweer verkeerd. Meerdere heethoofden vonden het alweer nodig om deze fuif op stelten te zetten.Na meerdere vechtpatijen bleek al snel dat de veiligheid van de aanwezigen niet meer kon gegarandeerd worden en werd de fuif stilgelegd en de zaal ontruimd.

  Niet de jongeren zelf, maar bij de daders zaten al iets oudere dwaze kerels die het dus nodig vonden om deze jongeren hun fuifje te verbrodden. Alle inzet, alle kosten bij elkaar te vagen op het vuilblikje.

  Iedereen stond erbij, keek er naar .... verslagen......niemand die nog een oplossing had.  Iedereen stond machteloos tegen zoveel agressie en blind geweld. De agressors waren alsof ze totaal van de kaart waren, voor geen rede vatbaar. Dit waren geen vechtpartijtjes meer zoals het duw en trekwerk, maar uithalen om te ........??

  Niemand had hier nog een antwoord op, niet de organisatoren, niet de security, niet de aanwezigen, niet de politie, iedereen was al meerdere malen tussengekomen, maar de vechtersbazen bleven terugkeren, kortom verslagenheid alom.

  Aan de agressors, proficiat, ferm gedaan, jullie hebben het voor onze jeugd, ons sociaal leven, ons cultureel bestaan in onze gemeente voorlopig naar de kloten geholpen, het is jullie gelukt.

  Ik denk dat het hoogtijd is voor meer dan zero tolerantie.
  Zoals de dwazeriken geen compassie hebben met ons en onze jeugd en anderen, ook niet vise versa dan maar, maar iets beschaafder.

  • -Beginnen met de analyse van de camera bewaking van het jeugdhuis. De daders hun foto gewoon vrijgeven en niet achterhouden. Ieder heeft recht op privacy, wij hebben het recht wie het crapuul is die we de toegang moeten weigeren.
  • -Namen zoeken van de daders en op het internet zetten. Ben dit meer dan beu.
  • -Namen vrijgeven van de smeerlappen die keer op keer de boel op stelten zetten. Er zijn er bij die er op kicken, die er bekend om staan.
  • -Wat met het attest van goed gedrag en zeden? Wat is dit nog waard? Men is niet toevallig betrokken bij meerdere vechtpartijen.
  • -Toeganscontrole via elektronische identiteitskaart zoals iemand op tafel gooide. Wij het recht om iemand uit onze organisatie, deelname aan onze gemeenschap te weigeren als hij of zij een gevaar is voor ons en onze kinderen.
  • -Waarom werden de boelzoekers niet opgepakt? Waarom draaien zij niet op voor de gederfde kosten van de organisatoren en de morele geleden schade?
  • -Infraroodcamera's in de zaal.
  Het wordt hoogtijd dat er zich maatregelen stellen, dat de laksheid stopt. We hebben iets te lang compassie gehad.
  Dit probleem stelt zich niet alleen in onze gemeente, wekelijks verschijnt er wel zulks een berichtje (met bijhorende lezerscommentaren..)

  02-04-2011 om 00:00 geschreven door brakelsbloggertje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Kaell
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat de Antwerpenaren kunnen en hebben, kunnen wij ook moet men in Parike gedacht hebben.
  De Bart's Kaell's lenteshow strijkt hier neer en niet voor 1 dagje, maar voor maar liefst 5 dagen...
  De promotie van zijn zijn nieuwe cd zal hier niet ontbreken; "HALLO HIER BEN IK"
  De nieuwste single, "Elke dag een beetje mooier", een hommage aan de schrijver van dit blogje zal zeker door de luidsprekers weerklinken.

  Lenteshow op 15 - 16 - 17 - 22 en 24 Maart  2011       

  BART KAËLL


  14-03-2011 om 00:00 geschreven door brakelsbloggertje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede milieuweek te Brakel
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Men kan er niet naast zien, de tweede milieuweek te Brakel komt eraan.
  Wie zich nog wil inschrijven om deel te nemen aan de milieuweek zal zich moeten reppen, sommige workshops zijn al volzet.

  Zaterdag 12 maart 2011

  SNOEIDEMO (in samenwerking met Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen)

  Een ervaren snoeier legt je de basisprincipes van het snoeien uit.

  • Start      om 14u – einde omstreeks 17u
  • Locatie      Smisstraat 63 te Brakel (Elst) – wagens parkeren langs de Gentsestraat

   

  BOMENWANDELING (in samenwerking met bosgids Sylvie Decoster)

  Bomen zijn zoveel meer dan de houtleveranciers van onze natuur.

  Tijdens deze wandeling willen we je laten kennis maken met de verschillende soorten bomen en struiken uit onze contreien, maar willen we ook even stilstaan bij wat exoten nu juist zijn.

  Daarnaast wordt niet alleen de boom in verhalen en vertelsels belicht, maar wordt er ook een tipje van de sluier gelicht over de boom als geneeskrachtige en eetbare plant.

  • Start      voormiddag

   

  Maandag 14 maart 2011

  EDO-wandeling (in samenwerking met bosgids Sylvie Decoster)

  Wandeling rond Educatie voor Duurzame Ontwikkeling

  Tijdens deze wandeling komen thema’s als consumeren, afval en recyclage, weer en klimaat, energie, natuur, voeding, mobiliteit en hinder aan bod. Een hele boterham … Toch zorgen we ervoor dat dit geen belerende wandeling wordt. We gaan via proefjes en opdrachtjes na wat de invloed van verkeer is, staan stil bij vitamine G en bij de draagkracht van onze aarde. Hoe was het vroeger en wat valt er in de toekomst te verwachten ?

  • Start      19u
  • Locatie      nader te bepalen – in het centrum

   

   Dinsdag 15 maart 2011

  Kookworkshop Ecologisch koken voor volwassenen
  (in samenwerking met voeding- en gezondheidsconsulente Liesbeth Halewyck)

  De basisgedachten van een ecologische maaltijd zijn : Lekker, gezond, eerlijk en milieuvriendelijk. We laten je kennis maken met minder bekende granen en groenten van het seizoen en maken die op een eenvoudige en gezonde manier klaar. Rauw of gestoomd, in de oven of in de wok, geweekt of gekiemd, …

  Deze kookles staat bol van informatie en praktische tips. Iedereen is van harte welkom.

  • Start      19u – einde omstreeks 22u
  • Locatie      nader te bepalen
  • Aandachtspunt      breng een keukenschort, een mesje en een snijplankje mee

  Woensdag 16 maart 2011

  Brood bakken (in samenwerking met Gezins- en kinderboerderij Diggie)

  Elke deelnemer bakt zelf een klein broodje !

  • Start      18u – einde omstreeks 20u
  • Locatie      Gezins- en kinderboerderij Diggie, Diggieweg 14 te Brakel 

   

  Donderdag 17 maart 2011

  Bezoek reservoir en watertoren TMVW

  Een bezoek aan het reservoir en de watertoren aan de Twaalfbunderstraat loont meer dan de moeite. Tijdens een presentatie van ongeveer een uur krijgen de bezoekers een heldere kijk op het werkingsgebied van TMVW en op de lange weg die kraantjeswater aflegt voor het bij hen thuis uit de kraan stroomt.

  Een rondleiding in de twee bekkens van het reservoir kan niet ontbreken. Tenslotte kan iedereen aan de hand van een smaaktest proefondervindelijk ervaren hoe lekker kraantjeswater is. Ook een bezoek aan de watertoren behoort tot de mogelijkheden. Voor de geïnteresseerden zijn er enkele nuttige brochures voorhanden.

  • Start     18u – einde omstreeks 20u
  • Locatie      Twaalfbunderstraat te Brakel 

   

  Vrijdag 18 maart 2011

  Watertanden – een vertelproductie voor gezonde lekkerbekken door Kip van Troje

  Watertanden van oude groenten en vergeten fruit. Verhalen over hop en aardbei en Schaarbeekse krieken, smaakmakend fantaseren over kardoen en spruiten.

  Vertelsels uit het hoppeveld, over appels zonder slangen, over hoe de zurkel de pan uit swingt, hoe warmoes je warm houdt en hoe je aardperen uitdeelt.

  Een voorstelling om van te smullen. Overgoten met een saus van verhalen, versierd met toefjes poëzie en opgediend met krokante woordspelingen. Voor lekkerbekken die willen smikkelen met een glimlach en gevoel voor fantasie

  • Start      19u30 – einde omstreeks 21u
  • Locatie      sporthal, Jagersstraat 64A te Brakel
  • Graag bij inschrijving de leeftijden van de deelnemers vermelden

  03-03-2011 om 23:35 geschreven door brakelsbloggertje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.schepen van jeugd neemt loopje met waarheid
  Vandaag in de krant; onze schepen van jeugd Hedwin De Clercq over de laatste fuif onder de sporthal & jeugdcentrum.
  De leerlingen van de VISO zouden niet meer welkom zijn.

  Ik was ter plaatse en kan volgend meedelen;
  De leerlingen van de 6° jaren VISO kunnen terugblikken op een succesvolle fuif.
  Prima organisatie, leuke sfeer, veel jongeren die hun weg vonden naar deze fuif.
  Proficiat aan diegenen die deze fuif trokken en hun verantwoordelijkheden namen.
  Fantastische keuze van DJ's die de zaal mee hadden.
  Ook na de fuif werd alles prima opgeruimd.

  Toch ook een jammere noot,
  Er waren een paar individuen vonden het nodig vonden om de sfeer te voor de hele groep te verpesten.
  Vandalisme, vechtpartijtjes enz...
  • Wat het vandalisme betreft, de organisatoren hebben hun verantwoordelijkheid genomen. De dader werd aangehouden politie werd verwittigd en hebben de dader meegenomen.
  • Niet drie fuifnummers maar 1 fuifbeest is idd in de vijver terechtgekomen. De organisatoren zijn niet verantwoordelijk voor datgene wat in de rest van Brakel gebeurd zij kunnen enkel toezicht houden in de zaal zelf. Wat er aan de vijver gebeurt is voor rekening van het gemeentebestuur of anderen. Toch hebben ook zij deze jongen perfect opgevangen, ouders verwittigd enz.
  • De parking; ikzelf heb deze geïnspecteerd. Deze lag er idd vuil bij....door zaken die NIET verkocht worden in het JH of op de fuif. Bij deze; mensen van de sporthal, gemeentebestuur, kuis uw eigen vuiligheid op. Er zijn foto's als bewijs genomen. De organisatoren hebben HUN bekertjes wel verwijderd van de parking!!!

  Roken, is idd in overtreding gegaan, graag had ik van de schepen geweten wat HIJ hier kan aan doen? Stoppen met roken misschien en het goede voorbeeld aan de jeugd geven?
  Zie ook volgend puntje. Ik heb andere vragen;

  Nog voor politici terug beginnen met hun verbodcultuur, want daar zijn sommige een crack in, vraag ik hen om hun functie ter harte te nemen.
  Hoe komt het dat de inrichters het document "fuifbeleid" waar zoveel werk is ingestoken ter ondersteuning van fuiven, niet aangereikt gekregen hebben?

  Hoe komt het dat schepen van jeugd zijn hoofd in het zand steekt? Hoe komt het dat de schepen van jeugd onze Brakelse jeugd niet steunt?
  Hoe komt het dat de schepen van jeugd geen overleg gepleegd heeft met de jongeren en hun aan lot heeft overgelaten? Hoe komt het dat de schepen van jeugd zijn werk niet heeft gedaan?
  Verbieden is gemakkelijk ...
  De VISO jongeren zijn niet meer welkom terwijl de overtreders niet eens in de VISO naar school gaan. Een paar overtreders waren zelfs van Zottegem enz.

  Aan de ouders; waar zit jullie verantwoordelijkheid? Hoe komt het dat er jongeren (-14j) tot 3-4 uur zo maar ronddwalen op straat? Is dit ook de schuld van de organisatoren?

  Bon kortom,
  Ik onthou vooral de inzet en de positieve ingesteldheid van de jongeren die zich geëngageerd en geamuseerd hebben afgelopen vrijdag.
  Een degelijk fuifbeleid is nodig, engagement van politici, scholen, opvoeders, ouders, dit ipv lafweg de jeugd in de steek te laten.


  02-03-2011 om 22:58 geschreven door brakelsbloggertje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (46 Stemmen)
  >> Reageer (8)
  16-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fuif VISO


  Vrijdag fuiftime

  Door de VISO

  Alle jongeren daarheen

  Waar; onder den Alfa

  Ferme DJ lijst..

  16-02-2011 om 22:43 geschreven door brakelsbloggertje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.allee een sarcatische proficiat
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  M'n beste politici.....proficiat 249 dagen....
  Men tracht Brakel op het monopolie bord te krijgen, wel zie foto, dit vakje kan er ook bij....

  Heb hier eens zitten over peinzen.
  Wat doet iedereen 's avonds? Just naar da bakske kijken.
  Wat zien we over Wallonië in da bakske, nie veel e.
  Wallonië kennen we in feite niet meer omdat de media meer berichtgeving geeft over een zekere Obama langs de andere kant van de wereld dan over hetgeen gebeurd in Luik, Bergen, Charleroi, enz. Ja soms komen er wel twee gebroers even passeren, of een of andere politieker in gebrekkig Nederlands, maar dat is het dan ook.

  Deze week een verbazend gesprek gehad met iemand die nog op de tram gezeten heeft in Brakel.
  In feite nam ze zelfs de tram in Brakel zelf niet.
  Er waren twee trams; eentje naar Flobecq enz op Everbeeks grondgebied. Eentje van G-bergen naar Oudenaarde op Brakels, Vlaams dus grondgebied. We spreken van de jaren 35-40. De trajecten waren perfect gescheiden.
  Tot mijn verwondering gingen de mensen van Everbeek liever te voet naar Geraardsbergen ipv naar het treinstation, (jaja dit hebben we ook nog gehad) in Brakel.
  Reden, dit waren toendertijd al twee verschillende werelden.
  How comes, Vb beneden de Hoogbos was er blijkbaar een controlepost tijdens de oorlog als men de taalgrens wou oversteken. Dit wil toch iets zeggen.

  Nu, tijdens de fusiegolf van 70-71 is Everbeek bij Brakel gevoegd, dit tot ongenoegen van veel Everbeekenaren.
  Nu nog steeds blijkt zelfs dat de oudere inwoner van Everbeek zich nog steeds "Wallon" voelt, dat het een vergissing was om Everbeek, destijds Henegouwen, bij Brakel te voegen.
  Reden was dat men niets wist over Brakel, geen berichtgeving, geen kennis, men was verwant met Flobecq, Ath enz, daar wist men alles over.

  Nu nog kwam ik vorige week een ouder tegen wie dochterlief in de VISO zit. Ook zij wist me te zeggen dat ze over Brakel niet veel weet omdat ze net over de taalgrens woont. Het bereikt haar dan ook niet als er iets te doen is een paar km verder.

  We leven dus in twee aparte delen, werk aan de winkel voor de media? Of laten we het zo?

  'k Heb getwijfeld over België
  Omdat iedereen daar lacht
  'k Heb getwijfeld over België
  Want dat taaltje is zo zacht

  'k stond zelfs in dubio
  Maar ik nam geen enkel risico
  'k heb getwijfeld over België
  'k stond zelfs in dubio
  Maar ik nam geen enkel risico
  'k heb getwijfeld over België

  Is er leven op Pluto?


  16-02-2011 om 22:41 geschreven door brakelsbloggertje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleiberg eist alweer z'n verkeersoffer
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Alweer een ongeval op de Kleiberg....helaas terug met dodelijke afloop.
  Een paar jaar terug is nochtans geijverd voor meer veiligheid signalisatie controle enz.
  Naast een paar lampjes en bordjes is hier niets structureel gewijzigd.
  Nu alweer met een te betreuren slachtoffer. Beste politici dit was te vermijden; afremstroken, flitspaal, verkeersremmers...en ik heb een lak aan uitspraken van "dit is niet mogelijk omdat zus en zo....". De familie die achterblijft heeft hier geen boodschap aan.

  Door gebrek aan beleid, aan kordaat optreden is er alweer een mensenleven nutteloos te vroeg abrupt beëindigd.

  26-01-2011 om 22:42 geschreven door brakelsbloggertje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.data
  enkele data  zaterdag eting oud leerlingenbond viso
  -------------------------------------

  après ski fuif alfa

  05/02/2011

  Met mega jacuzzi, flugel, de betere aprés-ski muziek door Dj Spyro en Olga's Partyzone!

  Inkom leden: € 2

  Inkom niet-leden: € 2,5

  Deuren open om 21 u.

  ------------------------------------------------------  fuif

  6 VCM Proudly Presents:
  -OUTTA CONTROL-
  Friday 18 February 2011
  Alfa Underground
  €4 VVK-€5 ADK
  DOORS@ 9.30 PM
  TICKETS SOON AVAILABLE!
  Be there and...let's get outta control!
  www.outta-control.tk

  ***Music brought by:
  #Trentz [Tropicana]
  #Oliver V [Promille Aalst]
  #El Davido [Déja Vu]
  #DJ Wes [Cocoon]
  #FOUTE UUR VAN 2 TOT 3!
  -Hosted by JAR Productions-

  Kaarten voor deze fuif kosten in VVK 4,00 Eu en aan de kassa 5,00 Eu.

  De deuren gaan open om 21u30 en de toog sluit rond 5u00.

  Adres van JH Alfa: Jagerstraat 64B, 9660 Brakel

  ---------------------------------------------------------------------------------

  comedy

  zaterdagavond 19 februari
  • een ideaal avondje uit, lachen gegarandeerd !
  -------------------------------------------------------------

  Volgt nog

  fuif KTA
  in JH aLFa

  --------------------------------------------------------------

  05/03/2011

  Met optreden van Yves Segers (23u), lekkere frietjes en vlaamse bieren! Ambiance verzekerd!!

  Inkom leden: € 2

  Inkom niet-leden: € 2,5

  Deuren open om 21 u.

  -------------------------------------------------------------


  26-01-2011 om 09:35 geschreven door brakelsbloggertje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.basta
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Basta, het programma van de neveneffecten dat vorige week zoveel heisa gemaakt heeft rond de belspelletjes die we nu jammer genoeg moeten missen. Want geef nu eens toe, wat was er fijner na een avondje stappen, 's nachts nog een snelle hap te verorberen terwijl je naar een andere lekkere brok op je tv kunt zien?

  Vanavond gaat men op bezoek bij SABAM. Benieuwd, gaan men protesteren? Of gaat men om centjes, voor henzelf of voor kunstenaars zangers.
  Gaat men SABAM afschaffen en veel mensen droog zetten? of of of ??
  Ik begrijp wel de discussie, ook de kunstenaars moeten hun boterham verdienen, maar toch; krijgt u telkenmale een som van uw baas als men  gebruikt maakt van een document dat u voor uw firma heeft aangemaakt? Krijgt u uw percentje telkens men gebruikt maakt van die veegborstel waar u de steel aan heeft gemonteerd?

  Ik ga dit met veel vraagtekens meevolgen straks.

  SABAM is idd wel een mafia firma.
  • VB Men organiseert een optreden, de organisator betaalt de groep voor deze avond, waarom moet dan nog eens sabam betaald worden. 2x kassa
  • VB Een 14 jarige nodigt zijn vrienden uit op z'n verjaardagsfeestje via facebook, men speelt muziek op de achtergrond, de 14 jarige moet meer dan 75 euro betalen. De vraag die ik me nog steeds stel, sabam zit niet bij de vrienden op facebook op zich, maar heeft zich als pseudoniem ingeschreven als vriend bij een 14 jarige. Dit lijkt me meer dan een smerige praktijk. kassa
  • VB Je koopt een paar platen en gaat draaien op een fuif, men betaalt SABAM, alles ok denk je. Maar als men als DJ met je eigen platen wil draaien moet men dit ook aangeven; kost; meer dan 250 euro = 3x kassa.
  • VB Men geeft een etentje in een kantine of ruimte waar het jaar door sabam voor betaalt wordt. Sabam passeert nog eens bij de inrichter met een boterbriefje omdat de ene aangifte de nadere niet is terwijl men het over dezelfde ruimte heeft. 2x kassa.
  • VB Men vraagt een buitenlandse groep. Gage voor de groep, kost boeking, kost BTW, SABAM komt langs, Billijke vergoeding; wie heeft die nu weer uitgevonden. En wie komt daar nu nog bij; bedrijfsvoorheffing omdat het een buitenlandse groep is.Kassa kassa kassa kassa
  • VB Geen probleem, alles gratis, ophoepelen ratten allemaal. Groepen, DJ entrees, medewerkers, zelfs bier......alles gratis....wat denk je??? SABAM komt langs, toch nog te betalen.......kassa


  Dit beste Brakelaars, is de reden dat er in jullie gemeente weinig te beleven valt.... de organisatoren van vele evenementen waren dit nml beu. Telkens als mn iets organiseert, is na het evenement de eigen kassa leeg en die van andere gevuld.
  Probleem is een paar maal voorgelegd geweest op de culturele raad, maar helaas is men hier niet verder op ingegaan om dit probleem op te lossen. Nochtans was er ooit eens sprake om voor totaal Brakel een som neer te leggen in naam van alle organisatoren.....tja het Land van Ooit


  Update;
  Deze uitzending was ontgoochelend nietwaar? We konden ook niet anders verwachten, die mannen van de neveneffecten worden ook betaald door sabam. Men kan toch moeilijk zijn eigen sponsor teniet verklaren e.
  Ook via politieke achtergrond beweegt het niet echt op enkele mislukte initiatieven na.
  Raar is dat iedereen een probleem heeft met sabam, maar iedereen betaald wel, niemand gaat tegen de beslissing in. De dreigementen van sabam vallen dus niet in loze oren. Nochtans mocht men toch een rechtzaak aanspannen ben ik zeker dat die voor 50% gegrond is, sabam is met niets in orde. Maar ja wie gaat deze grote maffia familie uitdagen hee?

  24-01-2011 om 00:00 geschreven door brakelsbloggertje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.met spoed naar het kruidvat
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De een kan het al wat meer gebruiken dan de andere.....  19-01-2011 om 13:54 geschreven door brakelsbloggertje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per maand
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 10-2009
 • 08-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  officiele sites
 • Brakel
 • politie zone brakel
 • de bib
 • kinderopvang
 • schouwing

 • cultuur-ontspanning-toerisme-verenigingen
 • Lapijn
 • rabbitz
 • jh Alfa
 • toerisme
 • kinderboerderij Diggie
 • onze Brakelse kip
 • triverius
 • accordion
 • natuur
 • happydance

  linkerdelinks
 • dekenaat verenigingen Brakel


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!