Inhoud blog
  • Gta San Andreas Glitches
  • The Maze (haha)
  • GTA San Andreas cheats
  • Nog meer family Guy
  • grappige filmpkes
  • Kenny Rogers
  • Aandacht
  • De echte sponge bob
  • Homer simpson
  • Toffe prentjes
  • Ilussies
  • We all love the Wii ( uitgesproken als wie)
  • Scanlist mp hunters
  • Jupla
  • Famuly guy
  • Zotjes
  • Vette jump
  • Rare items
  • Een paar RuneScape skills
  • Funny videos :-)
  • We all love Jackass
  • Miss vierkants wortel
  • Crazy Gamer !!!
  • Talking animals
  • Aandacht
  • Nice !!!
  • Info
  • Runescape walktrough 5
  • Runescape walktrough 4
  • Runescape walktrough 3
  • Crazy beatbox
  • Runescape Walktrough 2
  • Runescape walktrough 1
  • Runescape walktrough
  • Game Boy Micro reclame
  • Meteor crash
  • Crazy Gamer
  • Greetings
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Ga ook eens naar
    www.bloggen.be/levy
    Foto
    Foto









    Ds stuff


































































    blindboy

    26-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Runescape walktrough 1

    Doric's Quest

    Beschrijving: Doric de dwerg zal je zijn aambeeld laten gebruiken als je eerst wat voor hem ophaalt.

    Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

    Benodigde items/skills: Een pickaxe, level 15 mining

    Startlocatie: Dorics aambeeld, ten noorden van Falador

    Beloning: 1 Quest Point, 1300 mining experience, 180gp en je mag Dorics aambeeld gebruiken.

    Instucties:

    1. Praat met Doric (hij bevindt zich ten noordwesten van Falador), hij zal je vertellen dat je hem 6 clay (klei), 4 copper (koper) en 2 iron (ijzer) moet geven voor je zijn aambeeld mag gebruiken.
    2. Als je nog geen pikhouweel ("pickaxe") hebt, ga dan naar Barbarian Village; in een van de gebouwen ligt een bronze pickaxe op tafel. Pak hem op.
    3. Ga, met je pikhouweel, de Dwarven Mines in. De ingang ligt ten noordoosten van Falador (ten noorden van de weg naar Barbarian Village). Als je tussen de gebouwen de ladder afgaat, ben je er.
    4. Ga zodra je binnen bent naar het zuiden tot je een paar iron rocks en copper rocks ziet. Mijn 2 ijzer en 4 koper. Als je nog iets verder naar het zuiden gaat zie je clay rocks. Mijn hier 6 van.
    5. Zodra je 6 klei, 4 koper en 2 ijzer hebt ga je terug naar Doric. Praat met hem; je geeft de ores en hij zal je belonen.


      Dragon Slayer

      Beschrijving: Laat zien dat je een echte held bent. Dood de machtige groene draak Elvarg en verkrijg het recht om de Rune Platebody te kopen en te dragen!

      Moeilijkheidsgraad: Moelijk. Doe deze quest niet voordat je een combat level van 45+ hebt; 50+ is beter. Je moet een Lesser Demon (lvl 82) en Elvarg (lvl 86) verslaan.

      Benodigde items/skills: 32 Quest Points; 6 steel bars (als je smithing lager dan 34 is) of 90 nails, 3 planks, 2000gp (of 12k als je niet kan telegrabben), een unfired bowl, een lobster pot, silk, een wizard mind bomb, en alles wat je nodig denkt te hebben om Elvarg te doden.

      Startlocatie: Champion's Guild ten zuidwesten van Varrock

      Beloning: 2 Quest Points, 20K Strengt Experience, 20K Defence Experience, het recht om een Rune Plate en Green Dragon Body van Oziach te kopen.

      Instructies:

      1. Praat met de Champion Guild's Master. Vraag hem naar de Rune Plate Body en hij verteld je over Oziach. Zijn huis ligt ten westen van Edgeville.
      2. Praat met Oziach. Vraag hem naar de Rune Platebody, waar het Dragonfire Shield is, en de Map Pieces. Hij geeft je een sleutel van Melzar's Maze.
      3. Nu moet je eerst de volgende vier items regelen:
        Silk: Silk kan je in Varrock kopen, in de Clothes Shop ten zuidwesten van het marktplein.
        Wizard Mind Bomb: Deze koop je in de bar in Falador voor een paar gp.
        Unfired Bowl: Mijn Clay. Use een Jug op een fontein of een andere waterbron (waterdruppel op de kaart). Use de Jug of water op de Dry Clay, je krijgt Soft Clay. Use deze Soft Clay op een Potter's Wheel (er is er een in Barbarian Village) en kies voor de Bowl. Als je crafting niet hoog genoeg is, vraag dan iemand anders.
        Lobster Pot: Deze kan je kopen in de Fishing Shop in Port Sarim voor 20gp.
      4. Ga naar het Orakel (Oracle), boven op de Ice Mountain. Zorg dat je bij je hebt: Silk, Wizard Mind Bomb, Unfired Bowl en Lobster Pot. Ze vertelt je over een deur in de Mines. Ga de Dwarven Mines binnen; de deur bevindt zich in het oosten van de mijn. Ga naar binnen (de vier genoemde items verdwijnen) en doorzoek de Chest. Je krijgt het eerste deel van de kaart.
      5. Neem voldoende eten mee bij deze stap! Ga naar Melzar's Maze, ten zuiden van de Crafting Guild. Use je Maze Key op de deur. Dood Giant Rats totdat je een rode sleutel krijgt. Use hem op de deur in het noordwesten. Klim de ladder op.
      6. Dood Ghosts totdat je een oranje sleutel krijgt. Use hem op de TWEEDE deur van het noorden.
      7. Dood Skeletons totdat je een gele sleutel krijgt. Use hem op de deur in het zuidwesten (degene die het MEEST zuidwest is). Ga ladders af totdat je bij Zombies komt.
      8. Dood Zombies totdat je een blauwe sleutel krijgt. Use hem op de deur in het noordwesten.
      9. Dood Melzar the Mad voor een paarse sleutel. Use hem op de deur.
      10. Dood de Lesser Demon voor de laatste, groene sleutel. Use hem op de deur. Doorzoek de chest voor het tweede deel van de kaart.
      11. Ga naar een bank. Als je Telekinetic Grab kan (magic spell level 33) neem dan runes of pijl en boog mee om Wormbrain te doden. Als je niet kan telegrabben, neem dan 10K mee om Wormbrain om te kopen.
      12. Als je Wormbrain gaat doden, val hem dan gewoon aan. Zodra hij dood is cast je Telekinetic Grab op de Map Piece die hij dropt.
        Als je niet kan telegrabben, moet je met hem praten. Hoor hem uit over de Map Piece, net zolang tot hij hem wil verkopen voor 10K. Praat weer met hem om hem te betalen en zijn stukje van de kaart te krijgen.
      13. Ga naar Lumbridge en praat met de Duke of Lumbridge (in Lumbridge Castle). Vraag naar een schild dat je beschermd tegen draken. Hij geeft je een Dragonfire Shield. Drop deze, praat weer met hem om er nog een te krijgen; doe dit een paar keer. Dit voor het geval dat je doodgaat.
      14. Haal je 2000gp, een hamer, 3 Planks, 12 Nails en de drie Map Pieces van de bank. Use de drie delen van de kaart op elkaar om een kaart te krijgen. Ga naar Port Sarim, naar de pier ten oosten van de Food Store. Praat met de Captain en vraag naar zijn schip. Blijf aandringen tot je het schip mag kopen. Hij vertelt de prijs; koop het schip. Ga aan boord (klik op de loopplank) en ga naar beneden met de ladder. Use een plank op het gat. Doe dit drie keer totdat het gat dicht is. Ga weer van het schip af.
      15. Ga naar Draynor Village. Praat met Ned en hij zal aanbieden om je naar Crandor Island te brengen. Je geeft hem de kaart hij zegt dat jullie elkaar zullen ontmoeten op het schip.
      16. Dit is het grote gevecht! Pak je armor, wapen (geen 2hander), potions, eten, JE DRAGONFIRE SHIELD en eventueel runes om te teleporten. Ga je schip (The Lady Lumbridge) op, ga naar beneden en praat met Ned. Goede vaart...
      17. Zodra je op Crandor bent zal Ned je gloednieuwe schip op de rotsen hebben laten lopen(!). Ga van het schip af en loop de heuvel op. Volg gewoon het pad en ontwijk de King Scorpions. Ga verder naar het noorden tot je verder de heuvel op kan. Ontwijk de Lesser Demons en ga door de Cave Entrance
      18. Ontwijk de skeletten hier en ren ook langs de skeletten verderop. Controleer nog één keer of je echt je dragonfire shield hebt en neem je potions in als je die hebt.
      19. Ga het hek door en... Ontmoet Elvarg de Verschrikkelijke! Val haar gewoon aan, eet op tijd en zorg dat je niet dood gaat (ze heeft een max hit van 13 bij defence level 40).
      20. Zodra je haar hebt verslagen wordt je uit haar "hol" geteleport. Je kan nu zelf teleporten of loop naar het zuiden langs de Lessers en kies de optie "Open Secret Wall". Nu ben je in de vulkaan van Karamja en kan je gewoon met de boot naar Port Sarim terug


        Ernest the Chicken

        Beschrijving:Veronica is erg ongerust. Haar verloofde is dat grote enge herenhuis binnengegaan om de weg te vragen. Maar na een uur is hij nog steeds niet terug..

        Moeilijkheidsgraad:Makkelijk (met deze guide)

        Benodigde items/skills:Geen

        Startlocatie:Draynor Manor, ten noorden van Draynor Village

        Beloning:4 Quest Points en 300gp

        Instructies:

        1. Praat met Veronica, die bij de ingang van Draynor Manor. Ze vertelt je over Ernest, die een uur geleden het huis in is gegaan maar nog niet terug is. Zeg dat je haar zult helpen Ernest te vinden.
        2. Ga het huis binnen. Op de bovenste verdieping vind je Professor Oddenstein. Praat met hem en vraag naar Ernest. Hij zal je vertellen dat hij Ernest in een kip heeft veranderd (dat had je vast niet verwacht). Hij zegt ook dat zijn machine kapot is. Als je hem repareert, kan hij Ernest terugveranderen. Maar dan moet je wel drie onderdelen vinden: een Oil Can, een Rubber Tubing en een Pressure Gauge.
        3. De oliekan: ga naar de kelde van het huis. Daarbinnen is een klein maar lastig doolhof...

          Pull lever A en dan B. Open de deur in het noordoosten.
          Pull lever D. Op en de deur in het zuidwesten. Open de deur in het zuiden.
          Pull lever A en dan B. Open de deur in het noordwesten. Open de deur in het westen.
          Pull lever E en dan F. Op en de deur in het oosten. Open de deur in het oosten.
          Pull lever C. Open de deur in het noordwesten. Open de deur in het westen.
          Pull lever E. Open de deur in het oosten. Open de deur in het zuiden. Open de deur in het zuiden.
          Open de deur in het westen en pak de oliekan.
        4. Rubberen slang: Ga terug naar de begande grond en ga naar de kamer in het oosten. Pak de schep (spade) en ga naar buiten. Ga naar het noorden, westen en zuiden zodat je bij de composthoop komt. Use je schep erop en je krijgt een sleutel. Ga terug naar het huis en open de ruimte waar een skelet in zit. Pak de slang en ga weer uit de kamer.
        5. Drukklep: Ga naar de eerste verdieping, naar de kamer direct ten zuiden van de trap. Pak het vissenvoer en ga terug naar beneden. Ga naar de kamer in het westen en pak de Poison. Use het op het vissenvoer en ga naar buiten. Ga naar het zuidwesten, naar de fontein. Use het giftige vissenvoer op de fontein en Search hem. Je krijgt de Pressure Gauge.
        6. Ga terug naar de professor en praat met hem. Hij zal Ernest terugveranderen. Ernest zal je de beloning geven.

    26-10-2006 om 19:04 geschreven door blindboy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Runescape walktrough

    Black Knight's Fortress

    Beschrijving:
    De Black Knights hebben weinig goeds in de zin. De White Knights huren je in om te spioneren...

    Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

    Benodigde items/skills: 12 Quest Points, Bronze Medium Helm, Iron Chainmail

    Startlocatie: Tweede verdieping van het White Knight's Castle te Falador

    Beloning: 2500gp en 3 Quest Points

    Instructies:

    1. Praat met Amik Varze, hij vertelt je dat de Black Knights plannen hebben om de White Knights te vernietigen. Hij vraagt of je ze wil bespioneren; aanvaard de uitdaging.
    2. Ga nu naar de prayer guild. Die vind je ten westen van de Ice Mountain (bij de Dwarven Mines in de buurt). Loop er doorheen, naar het noorden, en Pick een Cabbage.
    3. Nu is het tijd om te gaan spioneren. Ga naar het Black Knight's Fortress, in het noorden van de Ice Mountain. Zorg ervoor dat je de bronzen helm en de ijzeren maliënkolder aan hebt!. Open de Sturdy Door aan de zuidoostkant van het kasteel. Gelijk achter de deur kies je "Push Wall", en ga je de ladder op.
    4. Kies "Push Wall" en klim twee ladders op om op de bovenste verdieping te komen. Ten zuidoosten van de ladder is een andere ladder, ga hier naar beneden. Open de deur aan je oostkant, open de andere deur ook en ga de ladder op. In deze kamer zijn twee kanonnen en een Black Knight. Klim van de ladder aan je oostkant. In deze ruimte bevindt zich een Zamorak Altar. Open de deur en een Black Knight valt je aan. Ren door (of maak hem dood) en ga de ladder aan in het zuidwesten op. Nu ben je in een kleine kamer.
    5. Nu begint het echte spioneerwerk! Kies de optie "Listen-at Grill". De heks zal iets zeggen over een geheim wapen dat bijna klaar is. Ze heeft alleen nog een Cabbage (kool) uit Draynor Manor nodig. Dan zegt ze dat als de Goblin een gewone kool haalt, het wapen vernietigd zal worden. En dat is -hoe verrassend- hoe jij het wapen gaat vernietigen...
    6. Ga dezelfde weg terug naar beneden, tot je weer bij de buitendeur bent (je blijft wel in het kasteel). Open de deur in het oosten. Een van de wachters zegt dat de Black Knights een belangrijke vergadering hebben, en dat ze iedere indringer zullen doden. Zeg dat je dapper (brave) bent en ga naar binnen. Een van de Black Knights zal je aanvallen. Loop door (of maak hem weer dood) en klim de ladder op. Ga naar het oosten, dan naar het zuiden en kies weer "Push Wall". Je ziet een gat in de vloer, use je Cabbage op de Hole. De kool valt in de ketel en vernietigt het wapen.
    7. Nu hoef je alleen nog maar je beloning op te halen: ga terug naar het White Knight Castle en praat met Sir Amik Varze.


      Cook's Assistent

       

      Beschrijving: De Duke of Lumbridge geeft een feest maar de kok is vergeten de ingrediënten voor de cake te kopen.

      Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

      Benodigde Items/Skills: Egg, milk en flour

      Startlocatie: Lumbridge Castle

      Beloning: 1 Quest Point, 300 Cooking experience, Toestemming om het fornuis van de kok te gebruiken.

      Instructions:

      1. Praat met de kok ("cook") in Lumbridge Castle. Hij vraagt je te helpen met het halen van de ingrediënten voor de cake omdat hij vergeten is deze te kopen. Zeg dat je wel wilt helpen.
      2. De ingrediënten verzamelen

        Flour: Pak een pot in Lumbridge Castle. Ga naar het noordwesten, daar staat een windmolen. Er is een veld met graan ten westen van de windmolen. Pak ("pick") een korenaar ("grain"). Ga naar de bovenste verdieping van de molen en use je graan op de hopper. Klik op een hendel en ga naar beneden. Use je pot op de flour in de bak.

        Egg: Eieren vind je in een boerderij die ten noordoosten van Lumbridge ligt. Het is een boerderij met kippen erin. In de buurt van die kippen liggen een paar eieren.

        Milk: Vlakbij de kippenboerderij is een huis. Ga daar naar binnen en pak een emmer ("bucket"). Ga naar het oosten, waar je koeien zult vinden. Use de emmer op een koe (Dairy Cow) en je hebt een emmer met melk!

      3. Ga naar de kok toe als je alle ingrediënten hebt, hij zal je de belonening geven.


        Demon Slayer

        Beschrijving: Een groep Duiste Tovenaars heeft de legendarische demoon Delrith bevrijd uit zijn ketenen. Zoek uit hoe je hem weer kan ketenen voor hij Varrock vernietigd.

        Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

        Benodigde items/skills: 25 (gewone) bones, 1gp

        Startlocatie: De zigeuner in haar tent op het marktplein van Varrock.

        Beloning: 3 Quest Points, Silverlight (een sterk zwaard tegen elke demoon)

        Instructies:

        1. Praat met de zigeuner (Gypsy) en geef haar geld om je toekomst te laten ontrafelen. Ze vertelt je dat Delrith is ontketend en dat jij de enige bent die hem kan stoppen. Ze vertelt een hoop onzin (nou ja, je kan het overslaan als je niet geïnteresseerd bent in het achterliggende verhaal), dan laat ze je weten dat je met Sir Prysin moet praten. Vergeet niet te vragen wat de magische bezwering (magical incantation) is.
        2. Sir Prysin bevindt zich in een kamer in het zuidwesten van Varrock Castle. Vraag hem naar Silverlight en ontdek dat je drie sleutels moet vinden. Hij zal vertellen dat je met Captain Rovin moet praten.
        3. Ga de trap op en ga met de Captain praten. Haal hem over om je zijn sleutel te geven.
        4. Sir Prysin heeft een van de sleutels in de afvoer laten vallen... Ga naar de kamer in het uiterste noordoosten en ga de ladder op, pak een emmer (bucket). Ga weer naar beneden en vul hem bij de Sink.
        5. Use de emmer met water op de drain (net buiten de deur) en ga gauw het riool in door de Manhole. Deze bevindt zich ten oosten van het kasteel. Dit kaartje helpt je de sleutel te vinden:

          Sleutel van Sir Prysin
        6. Haal je 25 botten op en ga naar de Wizard Tower (ten zuiden van Draynor Village). Praat met Wizard Traiborn om je derde sleutel te krijgen. (Ook hier moet je weer een hoop geklets aanhoren...)
        7. Ga terug naar Sir Prysin met alle drie de sleutels en je krijgt -eindelijk- het zwaard "Silverlight" van hem.
        8. Ga door de zuidelijke poort uit Varrock, naar de stenen cirkel van de Duistere Tovenaars. Zorg dat je Silverlight draagt en val Delrith aan. Vecht tot zijn "levensbalk" helemaal rood is. (Dit is niet zo moeilijk, ik had hem in een klap dood - met combat level 35.)
        9. Kies de spreuk "Carlem Aber Camerinthum Purchai Gabindo" (waarom zo moeilijk?) om de demoon uit te schakelen. Als je de verkeerde kiest -wat heel dom is als je deze guide er bij hebt- moet je hem opnieuw bevechten, tot je de goede kiest.
        10. Ga naar de zigeuner terug om je beloning op te halen. Als je wel in het achterliggende verhaal geïnteresseerd bent, stel ik voor dat je niet te lang bij de steencirkel blijft. Delrith verschijnt namelijk weer na een halve minuut...




    26-10-2006 om 19:04 geschreven door blindboy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Game Boy Micro reclame
    Echt een grappige reclame.
    :-p
    Groeten Lévy

    26-10-2006 om 19:03 geschreven door blindboy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meteor crash
    Hoe zot kan dit zijn kijk dan alvast naar dit filmpje

    26-10-2006 om 19:02 geschreven door blindboy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crazy Gamer
    Addicted 2 gaming.
    Wel kijk dan eens naar dit filmpje.

    26-10-2006 om 19:01 geschreven door blindboy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Greetings
    Greetings

    Welkom op mijn blog.
    Mijn blog zal over alles gaan games, cars, rs(runescape)...
    Hopelijk vind je het een goede blog.

    Groetjes maker en co

    26-10-2006 om 19:00 geschreven door blindboy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)


    Archief per maand
  • 11-2006
  • 10-2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

     

    Rondvraag / Poll
    Wat wil je op mijn blog zien ???
    Vrouwen
    Auto's
    Games
    Funny Videos
    Andere ...
    Bekijk resultaat


    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • bloggen.be/levy
  • runescape.com
  • anouksweb.nl
  • leejoo.nl
  • dogy-s.linkoverzicht.be
  • youtube.com
  • killsometime.com
  • video.google.com
  • nintendo.be


    Hoofdpunten blog levy
  • VW concepts
  • Nintendo vrienden
  • lol
  • Pimp my ride
  • Nieuwe audi
  • Opel Concept M
  • Nissan Skyline
  • Cadillac Sixteen
  • DS GAMES + GROOT NIEUWS
  • Lachen
  • Excite Truck
  • Tuning Beurs in Gent + Trailer van de Fast and the furious
  • Filmpkes
  • Alfa Romeo
  • Interview van de E3
  • Seat Leon
  • Toyota
  • Lexus
  • Citroen C4
  • De renault Mégane 5 Deurs
  • Feest bij peugeot
  • Nieuws bericht
  • Prijzen van games en Consoles
  • nieuwe games uit
  • Nintendo revolution
  • Meer TUNING
  • De E3 beurs
  • tuning porsche
  • toffe auto's
  • the real stuff
  • iets proberen
  • Nog coole auto's
  • Bugatti Veyron
  • Pokemon link Release 05/05/06
  • Das pas tuning
  • Lamborghini
  • 2006 Fifa World Cup Germany voor de GC
  • Verschillende covers van de DS Games
  • nieuws over Chibi-Robo
  • tetris ds
  • nieuw spel
  • Releases van de Game Cube
  • Peugeot 206 cc
  • Mario Kart DS
  • Vernieuwd
  • BELANGRIJK
  • nog nieuws
  • eerste bericht

    Foto

    Over mijzelf
    Ik ben Deknock Lévy, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Blinboylevy.
    Ik ben een man en woon in wil ik niet zegn (Belgie) en mijn beroep is student.
    Ik ben geboren op 21/05/1992 en ben nu dus 31 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Voetbal,nintendo,lachn,....
    Ikke ier bovn
     
    http://nl.wikigta.org

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs