Welkom op mijn blog!
Welkom op mijn blog!
bleute

01-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marouane Fellaini ontbindt contract bij Standard


LUIK - Marouane Fellaini heeft donderdag zijn contract bij Standard Luik met onmiddellijke ingang ontbonden. De manager van de jonge Rode Duivel, Roger Henrotay, maakte het nieuws bekend in een persbericht aan BELGA: "Meneer Marouane Fellaini voelt te weinig respect van Standard, dat zijn belofte van enkele maanden geleden niet nakomt".

De 19-jarige Fellaini, die in 2004 bij Standard terechtkwam en begin dit seizoen in de ploeg kwam om er niet meer uit te verdwijnen, verlengde in september zijn contract bij de 'Rouches' tot 2011. Die verlenging kwam er volgens de spelersmakelaar "in moeilijke omstandigheden, die weinig ruimte lieten voor onderhandelingen. Fellaini en de clubdirectie spraken toen af dat ze elkaar zouden terugzien om het bescheiden salaris van de speler te verbeteren, als die zijn sportieve prestaties uit het begin van het seizoen 06-07 zou bevestigen. Waar de speler aan die verwachtingen beantwoordde, weigerde de clubdirectie mij categoriek elk gesprek".

"Ook al de opstart van de beloofde nieuwe onderhandelingen zou bevredigend geweest zijn", legde Henrotay nog uit. Hij voegt eraan toe dat de Rode Duivel "het einde van het seizoen heeft afgewacht om zich uit te spreken om te technische staf en de supporters niet te ontgoochelen, en dat tot de dag van de bekerfinale".

01-06-2007 om 22:23 geschreven door bleute  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe aanwinst Club Brugge

Club Brugge heeft zijn derde aanwinst voor de komende campagne beet. Het betreft de weldra 23-jarige linksvoetige verdediger Stepan Kucera van Sparta Praag. De Tsjech tekende vandaag een contract voor vier seizoenen bij blauw-zwart.


Stepan Kucera, geboren op 11 juni 1984 in Praag, speelde zich tijdens de afgelopen competitie in de kijker bij Sparta Praag, dat hem na een uitleenperiode tijdens de winterstop terughaalde van FK Jablonec. De 1m91 grote Kucera won met Sparta zowel de titel als de beker in Tsjechiƫ en stond na nieuwjaar in alle wedstrijden in de basis. Stepan begon destijds te voetballen bij FK Chmel Blsany, waar hij als junior door Sparta Praag werd ontdekt.

01-06-2007 om 22:16 geschreven door bleute  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)


Gastenboek
 • Hallo!
 • veel blogplezier

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Zoeken in blog


  Inhoud blog
 • Marouane Fellaini ontbindt contract bij Standard
 • nieuwe aanwinst Club Brugge

  Zoeken met Google  Over mijzelf
  Ik ben Davy
  Ik ben een man en woon in Vormezele city (Belgiƫ) en mijn beroep is student.
  Ik ben geboren op 05/05/1989 en ben nu dus 29 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: voetbal, sport.
  Liverpool fan
  links
 • GS Voormezele
 • Liverpool fc
 • Club Brugge


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!